Toimiiko CyberGhost Netflixin kanssa? Paras CyberGhost Netflix -ratkaisu

Nykyään Netflixin villitys on hämmentänyt maailmaa. Koska suoratoistosivusto’s tilaukset kiipeävät katon läpi, ihmiset voivat’t saada tarpeeksi verkkosivustoa ja sen uskomattomia arkistoja parhaista TV-ohjelmista ja elokuvista.

Mutta tiedätkö mitä? Jopa ne tuhannet käytettävissä olevat sisällötunnit eivät vieläkään riitä tyydyttämään ihmisiä’s toiveet; Siksi he etsivät nyt VPN-palveluita, jotka voivat poistaa Netflix USA: n eston, jotta he voivat käyttää entistä enemmän sisältöä kuin koskaan!

Kaikki VPN: t eivät kuitenkaan toimi Netflixin kanssa, ja tehtävämme on ilmoittaa käyttäjille, jotka toimivat ja mitkä don’t, ja tänään tarkastelemme CyberGhost Netflix -tuotetta varmistaaksemme sen’s tai paras Netflix-VPN!

Aloitetaan, jos teemme?

Contents

Toimiiko CyberGhost Netflixin kanssa? – Sisällysluettelo

 1. Kuinka katsella Netflixiä CyberGhostin kanssa?
 2. Toimiiko CyberGhost Desktop App Netflixin kanssa?
 3. Toimiiko CyberGhost Mobile App Netflixin kanssa?
 4. Kuinka voin poistaa Netflix USA: n ja muiden kirjastojen eston CyberGhost VPN -sovelluksella?
 5. Miksi Don’t Netflix Työskentele Cyberghostin kanssa?
 6. Pitäisikö minun ostaa CyberGhost VPN Netflixille vai ei?
 7. Paras CyberGhost Netflix VPN -ratkaisu

Kuinka katsella Netflixiä CyberGhostin kanssa?

Netflixillä on maantieteellisesti rajoitetut kirjastot, jos et halua’t tiedä. Joten maassasi saatavilla oleva sisältö’Netflixin versio voitti’t olla sama kuin muissa maissa. Jotkin ohjelmat ja elokuvat puuttuvat jokaisesta osavaltiosta, joten paras muutos tätä vastaan ​​on muodostaa yhteys Netflix USA: hon, joka tarjoaa maailman suurimmat televisio-ohjelmien ja elokuvien säilytystilat.

Tämä ei kuitenkaan ole’t niin helppoa kuin miltä se kuulostaa, ja se’s koska Netflix otti käyttöön VPN-kiellon sivustollaan estääkseen ihmisiä menemästä kirjastoihinsa muissa maissa, mikä tekee suurimman osan VPN: istä tehottomia alustalla.

Testaamme tänään CyberGhostia’Netflix VPN -kiellon mukaiset ominaisuudet tarkistaakseen, soveltuuko tämä VPN käyttäjille, jotka haluavat tilata palvelun tästä syystä.

Latasimme Windows-asiakasohjelman CyberGhostista juuri tähän tarkoitukseen ja täältä’mitä löysimme:

 • Netflix USA vapautettiin, mutta se tapahtuu vain kolme kertaa viidestä yrityksestä keskimäärin.
 • Suoratoiston nopeudet olivat riittävän hyviä tukemaan korkealaatuista suoratoistoa.
 • Palvelukatkokset olivat harvinaisia.
  ExpressVPN Netflix -palvelimien työluettelo pääsyyn Netflix USA: n ja UK: n välille

Toimiiko CyberGhost Desktop App Netflixin kanssa?

Kyllä, työpöytäsovellus, jonka kanssa testimme ensisijaisesti CyberGhostia Netflixille, toimi riittävän hyvin Netflixin estämiseksi.

Pelätty välityspalvelinvirhe ilmestyi minimaalisesti, ja se voidaan poistaa nopeasti vain yhdistämällä se uudelleen kahdesti.

Jos haluat käyttää Netflixiä CyberGhost-työpöytäsovelluksen kanssa, niin tässä’miten voit tehdä sen:

 • Siirry CyberGhost-sivustoon’s verkkosivusto ja ostaa sen tilauksen
 • Varmista, että sinulla on VPN-käyttöoikeustiedot ja lataa sitten sen työpöytäsovellus
 • Kun olet ladannut, asenna sovellus järjestelmään ja kirjoita käyttäjän käyttöoikeustiedot, kun se on valmis
 • Nyt valitse vaihtoehto nimeltään ‘Poista suoratoiston estäminen” (Tämä vaihtoehto toimii vain premium-tilillä)

CyberGhost-sovellus estää suoratoiston

 • Napsauta Poista Netflix-esto-painiketta, ja voit nauttia suosikki USA: n Netflix-sisällöstäsi hetkessä!Poista Netflix-esto

Palveluntarjoajalla on myös meneillään upea Halloween-sopimus, jonka hinta on vain 3,5 dollaria kuukaudessa 2-vuoden suunnitelmalle.!

CyberGhost Halloween -sopimus

Tässä on yksityiskohdat kaikista hinnasuunnitelmista:

 • Kuukausittainen suunnitelma: 12,99 dollaria
 • Vuotuinen suunnitelma: 6,49 dollaria / kuukausi
 • Kahden vuoden suunnitelma: 3,5 dollaria / kuukausi

CyberGhost hinnoittelusuunnitelmat

Toimiiko CyberGhost Mobile App Netflixin kanssa?

Pettyvästi CyberGhostin Android-mobiilisovellusta ei suositella, jos haluat käyttää Netflixiä tai poistaa sen eston. Se ei’t suorittaa odotusten mukaisesti ja onnistui avaamaan sivuston eston vain kaksi kertaa 13 yrityksestä, mikä on vakavasti rajat ylittävää.

Niille teistä, jotka haluavat avata Netflixin käytön Androidissa, sinun on luettava opas Netflixin parhaasta VPN: stä saadaksesi lisätietoja käsilläsi olevista valinnoista!

Kuinka voin poistaa Netflix USA: n ja muiden kirjastojen eston CyberGhost VPN -sovelluksella?

CyberGhost’s Windows-asiakassovelluksessa on kuusi erillistä ominaisuuspainiketta, joista jokainen on tarkoitettu tiettyyn tarkoitukseen, ja siellä’yksi myös suoratoistoon siellä.

Napsautat sitä, ja se avaa luettelon sivustoista, joiden asiakas estää heti käytöstä.

Netflix on yleensä ensimmäinen luettelossa, joten napsautimme sitä käynnistääksesi sen ensin.

Nyt kävimme Netflixissä ja etsimme “Ex Machina” ja “Tähtien sota: Viimeinen jedi” koska nämä ovat nimikkeitä, jotka ovat yleensä saatavana vain Netflix USA -versiossa

  ExpressVPN Netflix -palvelimien työluettelo pääsyyn Netflix USA: n ja UK: n välille

Nämä kaksi elokuvaa olivat meille saatavilla, joten voimme turvallisesti sanoa, että CyberGhost Netflix toimii. Vaikka sen suorituskyky ei ole 10/10, mutta se’S hyväksyttävä, koska edes Netflix US: n estäminen yhden kerran ei ole merkki saavutuksesta ja palveluntarjoaja ansaitsee tunnustusta siitä, että pystyy tarjoamaan käyttäjilleen tällaisen mahdollisuuden.

Voit vaihtaa palvelimen Yhdysvalloista mihin tahansa muuhun käytettävissä olevaan sijaintiin napsauttamalla “Netflix” vaihtoehto sovelluksen sisällä.

vaihda CyberGhost-palvelin

Miksi Don’t Netflix Työskentele Cyberghostin kanssa?

Kuten me’Kuten jo aiemmin mainittiin, CyberGhost voitti’t poista Netflixin esto kaikissa yrityksissäsi (jopa ilmaiset sovellukset tekevät). Muutamia osumia ja puutteita on, mutta yleisesti ottaen suorituskyky ei ylitä tyydyttävää, mutta kuitenkin vain työpöytäsovelluksessa.

Nämä Netflix-lukituksen estohäiriöt tapahtuvat melkein kaikissa parhaissa VPN: issä, jotka voivat poistaa Netflixin eston, ja tämä johtuu siitä, että Netflixin maantieteellisten rajoitusten ja VPN-kieltojen ohittaminen on monimutkaisempaa kuin sen tekeminen muilla sivustoilla. VPN: n on tehtävä kovasti töitä kiertääksesi kaikki nämä lohkot saadaksesi sinut läpi. Niin se’on väistämätöntä, että Netflix lopettaa sen’s maantieteelliset rajoitukset joskus.

Pitäisikö minun ostaa CyberGhost VPN Netflixille vai ei?

Vastaus tähän riippuu käyttämästäsi laitteesta kuin itse palvelusta. Ja tuo’siksi, että CyberGhost avaa Netflixin parhaiten työpöytälaitteissa, kuten Windows. Mutta se’on melkein kauhean vieressä mobiililaitteissa, joten puhelu on sinun. Jos olet tykkää katsella Netflixiä pöytätietokoneilla, voit siirtyä CyberGhost-palveluun, suosittelemme sitä.

Mutta älä’t hake sitä, jos haluat suoratoistaa sivuston mobiililaitteilla.

Paras CyberGhost Netflix VPN -ratkaisu:

Vaihtoehtosi VPN: lle Netflixin estämiseksi eivät ole’t vain rajattu CyberGhostiin, koska on olemassa joitain muita hyviä vaihtoehtoja, joita voit etsiä. Jos et’kuten CyberGhost’Alhainen suorituskyky Netflixin kanssa, tässä on joitain parhaista VPN: eistä, jotka voivat toimia CyberGhost Netflix VPN -ratkaisuna:

 • ExpressVPN Netflixille
 • NordVPN Netflixille
 • PureVPN
 • Torguard
  ExpressVPN Netflix -palvelimien työluettelo pääsyyn Netflix USA: n ja UK: n välille

johtopäätös:

CyberGhost on erinomainen VPN-palvelu, ja sen työpöytä on toimittaja’Paras veto poistaa Netflixin estäminen puolestasi. Jos olet yksi niistä Netflix-hulluista käyttäjistä, jotka voivat’Et saa tarpeeksi tarpeellista katsella kaikkia näitä uskomattomia ohjelmia ja elokuvia, niin voit siirtyä CyberGhost-ohjelmaan ja antaa sen vahvistaa kokemustasi Netflixistä entistä enemmän.

Jos suorituskyky ei vastaa odotuksiasi, voit silti käyttää hyvitystä rahat takaisin!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me