PureVPN Netflix – pystyykö se todella poistamaan Netflix USA: n lukituksen?

Netflix on maailma’tällä hetkellä suurin suoratoistopalvelu, joka tarjoaa parhaan kokoelman televisio-ohjelmia, elokuvia, lasten sisältöä ja paljon muuta. Mutta tiedätkö, että Netflix on maantieteellisesti rajoitettu ja tarjoaa erilaisia ​​sisältöluetteloita eri maissa?

Että’oikein, Netflix ei ole’t sama kaikissa maissa ja palvelun paras kirjasto on Yhdysvaltain kirjasto. Mutta koska sen maantieteellisesti rajoitettu ja Netflix on myös asettanut VPN-kiellon sivustolle, vain paras VPN-palvelu voi antaa sinun poistaa Netflix US: n luotettavasti käytöstä.

Tällä kertaa teemme PureVPN-katsauksen siitä, kuinka hyvin se toimii Netflixissä, ja tarkistamme tämän suositun tarjoajan’Sen ominaisuudet, joiden avulla emme voi vain poistaa Netflix USA: n eston, mutta tarjoaa myös muita käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia, kuten rajaton kaistanleveys, omistautuneet VPN-asiakkaat ja paljon muuta.

Tarkempi analyysi palvelusta’Suorituskyky Netflix VPN -verkkona, tässä on kattava PureVPN Netflix -katsaus vuodelle 2019:

Miksi Netflix estää VPN: n?

Niille teistä, jotka eivät tiedä, mitkä VPN-kiellot todella ovat ja miksi niitä on olemassa, sinun on ensin tiedettävä, että melkein kaikkien siellä olevien streaming-verkkosivustojen sisältö on yleensä tekijänoikeuslain sitovaa..

Nämä tekijänoikeuslait säätelevät ja määrittelevät alueet ja alueet, joilla sisältöä voidaan laillisesti lähettää tai asettaa saataville. Yritykset päästä kyseiseen sisältöön niiden alueiden ulkopuolelta, joissa se on saatavana, katsotaan tekijänoikeuslakien vastaisiksi.

Netflixin kaltaiset streaming-sivustot asettavat sisällölle georajoituksia, jotta ne pysyisivät sisällön mukana seuraavien tekijänoikeuslakien suojaamisen oikeudellisissa puitteissa..

Mutta koska VPN-verkkoja voidaan helposti käyttää ohittamaan nämä maantieteelliset rajoitukset, monet suoratoistosivustot aloittivat lisäsaarun verkkosivustoillaan, joka tunnetaan nimellä “VPN-kielto”. Tämä VPN-kielto estää VPN: n mahdollistamasta Internet-yhteyksien pääsyn näiden verkkosivustojen maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Tarkoituksena on suojata tekijänoikeuslakeja hyvin.

Tämä VPN-kielto on melko uusi ilmiö, ja sen aloittivat useimmiten suuret suoratoistosivustot vuoden 2015 jälkeen. Mutta millään näistä suoratoistosivustoista ei ole yhtä vahvaa VPN-kieltoa kuin Netflixillä, ja perustellusti, koska Netflix on etäisyyden päässä maailman’Suurin suoratoistosivusto ja isännöi tuhansia nimikkeitä, ohjelmia ja elokuvia, jotka ovat tekijänoikeuslakien rajoittamia.

Netflix VPN -kielto on erittäin hienostunut VPN-yhteensopivien Internet-yhteyksien tunnistamisessa ja vaikka tällaisen kiellon tehokkaaseen täytäntöönpanoon liittyy paljon teknisiä asioita, suurin osa tästä kiellosta toimii tunnistamalla liikaa yhteyksiä, jotka johtuvat joko yhdestä palvelimesta tai hyvin samanlaisesta IP: stä. osoitteet.

Purevpn netflix

Useimmat ihmiset epäilevät, että Netflix käyttää jopa käyttäjän rekisteröintitietoja, maksutietoja ja muita henkilökohtaisia ​​keinoja sovittaakseen Internet-yhteyteensä käyttäjän kanssa’Todellisen sijainnin tulisi olla VPN-kiellon vahvistamiseksi, mutta toistaiseksi tämä on vain puhetta, eikä kukaan ole todistanut tästä.

Joten palaamalla palvelimiin, joita Netflix käyttää tunnistuspisteinä VPN-kiellonsa toteuttamiseksi, tämä vaihe on tehnyt melkein kaikista muista VPN-palveluntarjoajista hyödytöntä Netflix USA: n tai Netflix UK: n ja vastaavien vapauttamisessa..

Tämä jättää hyvin harvat VPN-palveluntarjoajat, joihin voit luottaa pääsemään maantieteellisesti rajoitetun Netflix USA -sisällön käyttöön, ja näiden nimien joukossa on sellaisia ​​palveluntarjoajia, kuten PureVPN..

PureVPN on tehnyt erittäin kiitettävää työtä tarjotakseen tilaajilleen tähtien vapauttamiskokemuksen, koska se pitää jatkuvasti reititysyhteyksiä uudemmilta palvelimilta pysyäkseen askeleen edellä Netflix VPN -kieltoa. Kiellolla ei voida tunnistaa VPN-yhteyksiä, jos palvelimia siirretään ja siirretään riittävän nopeasti ja PureVPN suorittaa tämän työn täydellisesti.

Tämä tekee PureVPN: stä parhaan kilpailijan vpn-pääasiassa siksi, että se’se on halvin VPN kaikkien suosituimpien VPN-verkkojen joukosta, jotka todella voivat poistaa Netflixin eston. Sen hinnat ovat melkein puolet tai jopa alhaisemmat kuin muissa VPN-palveluntarjoajissa, jotka tarjoavat saman toiminnallisuuden Netflixin lukituksen vapauttamisessa luotettavasti.

Kuinka saada PureVPN katsomaan Yhdysvaltain Netflixiä?

PureVPN-tilauksen hankkiminen Netflix USA: n lukituksen estämiseksi ja katselemiseksi on melko suoraviivainen prosessi, ja voit tehdä sen alle minuutissa. Tässä’miten se menee:

Kuinka saada PureVPN katsomaan Yhdysvaltain Netflixiä?

 • vierailun https://www.purevpn.com/netflix-vpn
 • Napsauta Käynnistä suoratoisto nyt.
 • Siirry ylävalikon Hinnoittelu-välilehteen

purevpn-hinnoittelu netflixille

 • Valitse sinulle parhaiten sopiva hinnasuunnitelma
 • Valitse maksutavat. PureVPN tarjoaa täällä monia vaihtoehtoja, joten haluamasi maksutavan löytäminen voitti’t olla ongelma.

PureVPN-maksutavat netflixille

 • Täytä tietosi tapahtuman toteuttamiseksi esimerkiksi Jos valitsit maksun luottokortilla, näet tämän lomakkeen ja joudut täyttämään sen tietosi
 • Vahvista tilaus
 • Nyt saat VPN-käyttäjätiedot, ts. VPN-käyttäjänimesi ja salasanasi postilaatikkoosi
 • Lataa VPN-asiakasohjelma käyttöjärjestelmällesi. PureVPN tarjoaa laajan valikoiman omistettuja VPN-sovelluksia kaikille suosituille käyttöjärjestelmille ja monille niche-laitteille, joten yhden käyttöjärjestelmällesi löytäminen on helppoa
 • Asenna VPN-asiakasohjelma järjestelmään ja kirjaudu sisään käyttäjän käyttäjätiedoilla
 • Yhdistä toimivaan Yhdysvaltain palvelimeen. Kuten edellä mainittiin, kun selitin VPN-kieltoa, PureVPN muuttaa jatkuvasti palvelimiaan, jotka on tarkoitettu Netflix USA: n vapauttamiseen, joten olisi hienoa, jos voisit pyytää live-chat-tukea täsmälliseltä palvelimelta Netflix US: n estämiseksi.
 • Avaa Netflix.com ja nauti parhaista esityksistä, nimikkeistä ja elokuvista Yhdysvaltain kirjastosta, joka on heidän kaikkiensa paras Netflix-kirjasto!

PureVPN Netflix - pystyykö se todella poistamaan Netflix USA: n lukituksen?

PureVPN-omistettu IP Netflix

Sinun täytyy’olet ymmärtänyt Netflix VPN -kiellon jo nyt. Joten anna minun kertoa teille, että on olemassa kaksi tapaa ohittaa se.

Ensinnäkin voit käyttää PureVPN: tä’Tavallinen Netflix-lukituksen estopalvelu eli yksinoikeudella jaettujen palvelimien kautta, jotka ovat osa alkuperäistä palvelinpuistoa.

Toiseksi hankkimalla omistettu IP VPN itsellesi.

Omistettu IP on hyödyllisempi sellaisiin tarkoituksiin kuin Netflixin vapauttaminen’koska koska tilaat tämän palvelun, saat IP-osoitteen, jota vain sinä käytät, mikä vähentää Netflixin mahdollisuuksia tunnistaa se VPN-yhteensopivaksi IP: ksi.

Voitko suoratoistaa Netflixiä Kiinassa PureVPN: n avulla

Dedikoidusta IP: stä on nopeasti tulossa suuri etusija ihmisille, jotka haluavat estää suoratoistosivustojen käytön VPN-kieltoilla, koska he kohtaavat vähemmän ongelmia ja keskeytyksiä tämän suhteen..

Kyllä se’Sitä on vähän kallis hankkia, koska se tulee lisäosaksi normaalien suunnitelmien kanssa, mutta siitä saatava luotettavuus on vertaansa vailla.

Tässä on hinnasuunnitelmat, jotka koskevat PureVPN: n tilaaman erillisen IP-osoitteen lisäyksenä Netflixin estämiselle:

purevpn omistettu ip netflix

PureVPN’s Dedikoituja IP-osoitteita on läsnä seuraavissa maissa, ja jokainen niistä on ostettava erikseen:

 1. Australia
 2. Kanada
 3. Saksa
 4. Hongkong
 5. Malta
 6. UK
 7. Singapore
 8. Yhdysvallat

Kuinka tarkistaa, että PureVPN Netflix toimii oikein?

Kuinka tarkistaa, että PureVPN Netflix toimii oikein

Vaikka monet muut VPN-sivustot, jotka sisältävät samanlaisia ​​ohjeita, kertovat, että sinun on suoritettava DNS-testit ja muut tekniset testit tarkistaaksesi, toimiiko VPN Netflix USA: lle vai ei, en’t suosittele sellaisia ​​asioita, koska ne tuhlaavat aikaa.

Tässä on kun olen muodostanut yhteyden Yhdysvaltain palvelimeen PureVPN: llä. Alla olevassa kuvassa voit nähdä, että yhteyteni reititettiin nyt helposti New Yorkista, Yhdysvalloista.

Nyt tarkistaaksesi, toimiiko PureVPN vai jokin muu VPN täydellisesti Yhdysvaltojen vapauttamiseen, sinun on tehtävä vain yksi asia, ts. Etsittävä sisältöä, jota ei ole saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos se ilmestyy haun aikana ja se pelaa täydellisesti, PureVPN toimii täydellisesti.

purevpn netflix IP-osoite

Annan antaa sinulle luettelon ohjelmista ja elokuvista, jotka auttavat sinua selvittämään, oletko tällä hetkellä Yhdysvaltain kirjastossa Netflixissä vai et:

 1. Quantico
 2. Peaky silmälasit
 3. Dorya etsimässä
 4. ihme’Agentti

Tässä alla olevassa kuvassa voit nähdä, että kun etsimme Quanticoa muodostamatta yhteyttä Yhdysvaltain palvelimeen PureVPN: stä, show ei’t käännä hakutuloksia.

Netflix näyttää

Ja tässä on kuva saman kyselyn hakutuloksista, mutta kun olet kytkenyt PureVPN: n päälle! Quantico näyttää nyt hakutuloksia.purevpn netflix todellinen testaus

Kuinka ohittaa Internet-palveluntarjoajasi Netflix Throttling?

Oletko koskaan kokenut sensaation käyttäessäsi Internetiä, että yhteytesi ei ole’t nousta tietyltä nopeudelta? Tämä kynnysarvo on se, missä Internet-palveluntarjoajat asettavat palkin käytettävissä olevaan Internet-nopeuteen.

Kuristus on yksi suurimmista törmäyksistä minulle ja paljon muille ihmisille, etenkin suoratoiston aikana. Että’s, koska jos Internet-yhteyden nopeus on hidas, Internet-kokemuksesta, myös suoratoistosta, tulee vähintäänkin säälittävä.

Internet-palveluntarjoajien nopeuden kuristamisen ohittaminen on entistä tärkeämpää, kun käytät Netflixiä, koska suoratoisto vaatii suurta nopeutta HD-videonlaadun tarjoamiseksi.

Mutta älä’Älä huolestu vielä, koska PureVPN voi helposti antaa sinun ohittaa kuristimen, koska se varmistaa Internet-yhteytesi salaamalla. Tämä tekee Internet-palveluntarjoajastasi kyvyttömän seuraamaan, käytätkö Netflixiä vai ei, joten se voi’t kurista internetyhteyttäsi.

Miksi käyttää PureVPN Netflixiä?

Kuten minä’Olen kertonut jo aiemmin myös tässä katsauksessa, että PureVPN on huippuluokan VPN-palvelu ja tekee kiitettävää työtä tarjota tilaajilleen tähtien lukituksen estämisominaisuuksia, ei vain Netflix USA: lle, mutta myös muille maantieteellisesti rajoitetuille suoratoistosivustoille.

Toki tällä VPN: llä on ollut kohtuullinen osuus kiistoista ja guffaageista, jotka ovat saaneet monet sen aiemmista käyttäjistä osoittamaan pettyneisyyttään palvelunsa suhteen. Mutta PureVPN on hyvään luottokelpoisuuteensa palautunut raivoisasti, etenkin viimeisen vuoden aikana.

Miksi käyttää PureVPN Netflixiä?

PureVPN on työskennellyt nopeuksien päivittämisessä, kasvattamassa omistautuneiden asiakasluetteloidensa määrää ja enemmän, palatakseen tilansa jälleen yhdeksi markkinoiden 5 parhaasta VPN-palvelusta.

Minä henkilökohtaisesti ja palvelun testaamisen avulla suosittelen käyttämään PureVPN: tä Netflixin vapauttamistarpeisiisi. Jos haluat tietää syyt, miksi teen tämän, lue seuraavat PureVPN: n tarjoamat ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan Netflix VPN: lle:

 1. Useiden omistautuneiden asiakkaiden avulla voit käyttää VPN: ää helposti Netflixin poistamiseksi käytöstä melkein kaikissa suosituissa ja kapeissa laitteissa. Windows-sovelluksesta Firestick-sovellukseen ei ole valinnanvaraa, kun kyse on PureVPN: n yhteensopivuuden virittämisestä käyttäjän helppouden helpottamiseksi.
 2. PureVPN tarjoaa rajoittamattoman kaistanleveyden, minkä ansiosta voit tehdä tarvittavan määrän ohjelmia ja elokuvia pelkäämättä, että VPN loppuu.’s kattavuus
 3. Se tarjoaa erinomaisen live-chat-tukitoiminnon, jonka avulla voit saada kaikenlaista tarvitsemasi vianetsintätukea. Esim. Jos haluat tietää toimivan yhdysvaltalaisen palvelimen, johon muodostetaan yhteys Netflix USA: n lukituksen poistamiseksi, voit kysyä live-chat-tukea milloin tahansa
 4. siellä’s 31 päivän rahat takaisin -takuu tarjotaan kaikille hinnasuunnitelmille niin, että et’kuten palvelu tai sen suorituskyky, voit saada rahat takaisin helposti

PureVPN Netflix - pystyykö se todella poistamaan Netflix USA: n lukituksen?

PureVPN Netflix ei toimi:

Joskus voi joutua vaikeuksiin, kun yrität poistaa Netflix US -sovelluksen käytöstä PureVPN: llä. Nämä kysymykset ja ongelmat ovat melko yleisiä ja don’t osoita kohti minkäänlaista hälyttävää tilannetta. Jopa muita VPN-verkkoja käytettäessä kohtaat monia näistä samoista ongelmista.

Tässä on luettelo sellaisista yleisistä ongelmista, jotka johtuvat siitä, että Netflix ei toimi, ja kuinka kiertää ne palataksesi suoratoistoon:

Tarkista Internet-nopeutesi, onko sen tavarat riittävät pitämään Netflix-suoratoiston käynnissä. Jos saat hitaasti, Netflix’Verkkosivut avautuvat ja voit selata ohjelmia ja elokuvatiedostoja, mutta niitä ei pelata. Kun nopeus laskee, kysy Internet-palveluntarjoajalta tarkistaa, onko yhteydellä ongelmia vai ei

Päivitä PureVPN VPN -asiakasohjelma tarkistamalla ilmoituksia sovelluksen sisällä

Kysy live-chat-tuelta, ovatko he vaihtaneet Netflixin estämiseen varattua Yhdysvaltain palvelinta. Jos kyllä, hanki uuden palvelimen tiedot ja muodosta yhteys siihen

Poista käytöstä virustorjunta tai kaikki muut mahdolliset turvaohjelmistosi, koska ne voivat häiritä VPN-yhteyttä

FAQ

Voitko suoratoistaa Netflixiä Kiinassa PureVPN: n avulla?

PureVPN onnistuu avaamaan Netflixin esto yleensä koko maailmassa ja tekee niin jopa Kiinassa. Muista kuitenkin, että sinun on ladattava PureVPN Kiinan ulkopuolelta ennen maahantuloa, koska palveluntarjoaja’Sivusto on kielletty maassa

Mikä VPN toimii Netflixin kanssa, jos PureVPN ei toimi?

PureVPN toimii yhdessä Netflixin kanssa, mutta jos etsit vaihtoehtoja, eräitä tämän tehtävän tarjoajia ovat ExpressVPN Netflix, NordVPN Netflix, Surfshark ja jotkut muut. Zenmate on ainoa ilmainen VPN, joka vapauttaa Netflixin Romania-palvelimen kautta

Kuinka voin poistaa PureVPN-välityspalvelimen tai eston käytöstä?

Jos käytät PureVPN-välityspalvelinta Chrome-laajennuksen kautta, napsauta vain sen kuvaketta selaimen oikeassa yläkulmassa ja käännä yhteyspainike “VINOSSA” välityspalvelimen sammuttamiseksi

johtopäätös

Saamme päättää PureVPN Netflix -katsauksen lyhyesti. PureVPN on monipuolinen VPN-palvelu ja sopii melkein täydellisesti Netflixin vapauttamistarpeisiisi. Netflix-sivuston VPN-kielto muuttuu päivältä yhä tiukemmaksi ja hienostuneemmaksi, joten oikean palveluntarjoajan, kuten PureVPN: n, luottaminen on välttämätöntä, jos haluat käyttää Netflixin USA-kirjastoa mistä päin maailmaa tahansa..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me