ExpressVPN Netflix -palvelimien työluettelo pääsyyn Netflix USA: n ja UK: n välille

Netflixin huijauskiertäjät ovat hyvin tietoisia; VoD asettaa maantieteelliset rajoitukset rajoittaen Yhdysvaltojen, Ison-Britannian tai Japanin ulkopuolella olevien käyttäjien käytettävissä olevia TV-ohjelmia / elokuvia.

Kuten todennäköisesti tiedät, nämä kolme sijaintipaikkaa isännöivät kaikkein laajimpia Netflix-kirjastoja, joihin ei voida päästä, ellet ole tilaamassa VPN: ää Netflixille, kuten ExpressVPN.

Yhdistämällä toiseen sijaintiin, voit toimia kuin paikallinen ja käyttää koko Netflix USA-, Netflix UK- ja Netflix JP-EN-tietokantaa.

Joten, lukematta tätä enempää, lue tämä perusteellinen opas selvittääksesi parhaat saatavilla olevat ExpressVPN Netflix -palvelimet ja kiitos myöhemmin &# 55357;&# 56841;

Mutta ensin…

Toimiiko ExpressVPN Netflixin kanssa?

Tietenkin, VPN toimii Netflixin kanssa, mutta on myös tiettyjä vinkkejä, joita on noudatettava. Aluksi, aina kun haluat käyttää erilaista Netflix-versiota, on välttämätöntä tyhjentää kaikki selaintiedot.

Mitä teen yleensä; käyttää “Google Chrome” säännöllistä selaamista, Facebook-palveluita, Youtubingia ja työhön liittyviä tehtäviä varten ja pitämään erillinen selain, ts. Mozilla Firefox puhtaasti Netflixille.

ExpressVPN on turvallinen ja kaasuton ratkaisu tilausvideopalvelun suoratoistoon. ExpressVPN -sovelluksella voit saada Ultra HD- ja HD -laatuisia Netflix-elokuvia ja esityksiä useista sijainneista 3 samanaikaisella yhteydellä. Vieraile ExpressVPN30-päivän rahat takaisin -takuulla

Aina kun haluan poistaa tietyn TV-ohjelman / elokuvan esto, muistan kaikki selaintiedot Mozilla Firefoxista, joka sisältää:

 1. selailu & Lataa historia
 2. Verkkosivun offline-tiedot
 3. Sivuston asetukset
 4. muoto & Hae
 5. Aktiiviset kirjautumiset
 6. Keksit
 7. Kätkö

Vasta kun olet tyhjentänyt nämä tiedot, voin muodostaa yhteyden ExpressVPN Netflix -palvelimeen, kirjautua sisään Netflix-tililleni ja estää sitten televisio-ohjelman / elokuvan, jonka haluan katsoa.

  Toimiiko CyberGhost Netflixin kanssa? Paras CyberGhost Netflix -ratkaisu

Alla näet kuvakaappauksen, jossa omaksin saman käytännön ja yhdistin Yhdysvaltain palvelimeen, jotta voin käyttää sitä “Kostajat: Ääretön sota” (saatavana vain Yhdysvaltain Netflix-kirjastossa).

ExpressVPN netflix -palvelimet vapauttavat kostaajat

Tuleeko ExpressVPN: n Netflix-tili??

ExpressVPN on varmasti monipuolinen VPN-verkkojen markkinoilla, mutta tämä ei tarkoita, että se tarjoaa sinulle Netflix-tilin. Palveluntarjoaja tarjoaa vain ratkaisun täydentääksesi nykyistä Netflix-tiliäsi TV-ohjelmien / elokuvien vapauttamiseksi Yhdysvaltojen, Ison-Britannian tai Japanin kirjastosta.

Voit käyttää ExpressVPN-tiliäsi vain eri palvelimiin pääsyyn ympäri maailmaa. Sen ominaisuudet eivät rajoitu kokonaan Netflixiin. Käyttäjät voivat jopa käyttää sovelluksiaan BBC iPlayer UK: n, Amazon Prime: n, Hulun ja muiden suosittujen VoD-levyjen vapauttamiseen verkossa tapahtuvaa suoratoistoa varten..

Parhaat ExpressVPN Netflix -palvelimet

Johtoleikkurit ja huijareiden tarkkailijat, jotka käyttävät VoD-palveluita, kuten Netflix, etsivät usein tarkkoja tietoja Netflix USA: n toimivista palvelimista Australiassa tai muista versioista, kuten Yhdysvallat, Iso-Britannia tai JP.

Poistin käyttäjien vaivan testata erilaisia ​​palvelimia tekemällä itse kattavan analyysin. Tämän pitäisi helpottaa Netflixin vapauttamisen prosessia sinulle. Seuraava on yhteenveto ExpressVPN Netflix -palvelimien luettelosta, joka tarjoaa pääsyn useimpiin Netflix-ohjelmiin ja elokuviin.

Palvelimen sijainnit Laatu renderoitu
Yhdysvallat – Los Angeles 5 Erittäin HD
Yhdysvallat – Los Angeles 4 Erittäin HD
Yhdysvallat – New Jersey 3 HD
Yhdysvallat – New Jersey 2 HD
Yhdysvallat – New York 2 Erittäin HD
Iso-Britannia – Berkshire 2 Erittäin HD
UK – Wembley HD
UK – Lontoo HD
UK – Berkshire HD
Japani – Tokio 1 HD
Japani – Tokio 3 HD

Netflix Yhdysvallat

Netflix USA -versiossa on kirjastossa 1761 ohjelmaa ja 4091 elokuvaa (yhteensä 5 852 nimeä). Voit poistaa sen lukituksen napsauttamalla vaakahampurilainen-kuvaketta näyttääksesi lisää sijainteja.

Valitse neljästä alueesta “Amerikka” ja laajenna sitten “Yhdysvallat”. Sinun pitäisi voida nähdä kaikki palvelimet, joita ExpressVPN tarjoaa Yhdysvalloissa.

  Toimiiko CyberGhost Netflixin kanssa? Paras CyberGhost Netflix -ratkaisu

ExpressVPN Yhdysvaltain palvelinluettelo netflixille

Olen luonut alla olevan luettelon “työskentely” palvelimet, jotka estävät Netflixin. Aina kun haluat käyttää Yhdysvaltain kirjastoa, muodosta yhteys seuraaviin:

 1. Yhdysvallat – Los Angeles 5 (Ultra HD)
 2. Yhdysvallat – Los Angeles 4 (Ultra HD)
 3. Yhdysvallat – New Jersey 3 (HD)
 4. Yhdysvallat – New Jersey 2 (HD)
 5. Yhdysvallat – New York 2 (Ultra HD)

Alla voit nähdä yhteyden “Los Angeles – 5” ja pystyi poistamaan eston “Thor: Ragnarok” saumattomasti, mikä on saatavana vain Yhdysvaltain Netflix-kirjastossa.

ExpressVPN: n vapauttaminen Thor Ragnarok

Netflix UK

Netflix UK -version kirjastossa on 1699 esitystä ja 3906 elokuvaa (yhteensä 5 605 nimikettä). Poista esto käytöstä ExpressVPN: llä’täydelliset palvelinluettelot sovelluksen kautta.

Neljältä alueelta, valita “Eurooppa” ja laajenna sitten “Yhdistynyt kuningaskunta”. Sinun pitäisi voida nähdä kaikki palvelimet, jotka ovat saatavana ExpressVPN: ltä Isossa-Britanniassa.

ExpressVPN Netflix UK -palvelinluettelo

Olen luonut alla olevan luettelon “työskentely” palvelimet, jotka estävät Netflix UK: n käytön. Aina kun haluat käyttää Ison-Britannian kirjastoa, muodosta yhteys seuraaviin:

 1. Iso-Britannia – Berkshire – 2 (Ultra HD)
 2. Iso-Britannia – Wembley (HD)
 3. UK – Lontoo (HD)
 4. Iso-Britannia – Berkshire (HD)

Alla näet kuvakaappauksen, josta olen muodostanut yhteyden “Iso-Britannia – Berkshire – 2” Palvelin, jotta voin käyttää sitä “Poldark” (saatavana vain Netflix UK -kirjastossa).

ExpressVPN UK Poldarkin lukituksen poistaminen

Netflix JP

Useimmat ihmiset, jotka etsivät ExpressVPN Asia -palvelimia Netflixille, tekevät niin pääsykseen JP-EN-versioon, jolla on 1308 esitystä ja 4326 elokuvaa (Yhteensä 5 634 nimeä), joka on toiseksi suurin nimikkeiden lukumäärä kaikista maakuntakirjastoista.

Pääset kirjastoon napsauttamalla “Aasia” alue ExpressVPN-sijaintivalikossa ja laajenna “Japani”.

ExpressVPN Netflix Japanin palvelimet

Olen luonut alla olevan luettelon “työskentely” palvelimet, jotka estävät Netflix JP: n käytön. Aina kun haluat käyttää JP-kirjastoa, muodosta yhteys seuraaviin:

 1. Japani – Tokio 1 (HD)
 2. Japani – Tokio 3 (HD)

Alla voit nähdä yhteyden “Japani – Tokio – 1” ja pystyi poistamaan eston “Jiro Dreams of Sushi” uskomattoman sujuvasti, mikä on saatavana vain Netflix JP -kirjastossa.

  Toimiiko CyberGhost Netflixin kanssa? Paras CyberGhost Netflix -ratkaisu

ExpressVPN: n JP Jiro Dreams of Sushi -sovelluksen esto

FAQ

ExpressVPN ei toimi Netflixin kanssa?

Jos sinulla on ongelmia Netflixin käyttämiseen ExpressVPN: n kautta, se voi olla vain palvelinvirhe. Tästä syystä olen luonut tämän oppaan; joten käyttäjillä on pääsy parhaisiin ExpressVPN-palvelimiin, jotka toimivat Netflixin kanssa mistä päin tahansa maailmaa!

Onko ExpressVPN Netflixille vaihtoehtoja??

Olen testannut lukemattomia VPN-palveluita VoD-palvelun lukituksen poistamiseksi, mutta vain kaksi nimeä on yleensä luotettavin. Yksi on ExpressVPN ja toinen on NordVPN Netflixille. Kokeile jälkimmäistä, jos et ole tyytyväinen edelliseen!

Asioiden kääriminen

Tämän avulla pääsen tähän Best ExpressVPN Netflix -palvelimet -oppaaseen. Tämän tavoitteena on auttaa käyttäjiä saamaan tietoa “työskentely” palvelimet Netflix USA: n, Ison-Britannian ja Japanin käyttämiseen.

Jos sinulla on ongelmia, älä epäröi pudottaa alla oleva kommentti. Auta myös veljeä jakamalla tämä opas muiden streaming-fanaatikkojen kanssa!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me