PureVPN Firestick – Onko tämä VPN todella tehtävä?

Firestick nousee nopeasti yhdeksi käyttäjien parhaista suoratoistolaitteista, jonka avulla he voivat suoratoistaa suosikkisisältöään teräväpiirtona televisiolaitteissaan ympäri maailmaa! Mutta tiedättekö, että voit lisätä Firestickistä saamasi lisäarvoa lisäämällä vain paras VPN?

PureVPN on yksi parhaista ehdokkaista tähän tarkoitukseen sen yhteensopivan sovelluksen, alhaisten hintojen ja laajan palvelinohjauksen ansiosta! Haluatko tietää enemmän siitä? Tässä on omistettu katsaus PureVPN Firestickistä, joka tarjoaa kritiikkiä omalle sovellukselleen alustalle, hinnoittelua ja muuta BestVPN.co!

Miksi PureVPN on välttämätön Firestick-suoratoistoon?

Käytätkö erityistä suoratoistolaitetta, kuten Firestick, tai nautitaan suosikki suoratoistosivustoihisi, kuten Netflix, tavanomaisella laitteella esimerkiksi älypuhelimesi, VPN: t ovat nopeasti muuttumassa melkein välttämättömiksi koko asioissa.

Tärkeimmät syyt tähän ovat ensinnäkin streaming-sivustoilla ylläpidettävän sisällön useita tekijänoikeuskysymyksiä ja toiseksi georajoitukset, jotka tekevät näistä erittäin suoratoistavista sivustoista normaalin käyttäjän rajojen ulkopuolelle, rajoittaen siten käytettävissä olevia suoratoistovaihtoehtoja.

Käyttäjät don’t yleensä tarkistaa heidän katselemansa sisällön taustan esimerkiksi elokuvan tarkistaakseen, onko sitä saatavana heidän maassaan laillisesti vai ei. Tämä tapahtuu lähinnä sivustoilla ja ohjelmistoissa, jotka isännöivät vapaasti suoratoistoa sisältöä, kuten Popcorn Time, Kodi jne. Ja vaikka se olisi tehty tietämättä, snooperit ja tekijänoikeuspellit etsivät aina tällaisia ​​väärinkäytöksiä sakkojen tai laillisten oikeudenkäyntien jollekin tekemiselle..

Tekijänoikeuspellit ja snooperit yrittävät jäljittää IP-osoitettasi, jos sinäkin’katselin tällaista sisältöä äskettäin, ja jos he saavat sen käsiksi, lailliset ilmoitukset ovat pian kotiovellesi. Kuvittele aiheutuneet haitat vain siitä syystä, että et tiennyt’t tietää elokuvan tekijänoikeuksien suojaamisesta, jota katselit passiivisesti laiska sunnuntai-iltapäivänä.

Monista suoratoistosivustoista on nyt tullut georajoitettu esimerkiksi Netflix, Hulu, Amazon Prime, MatchTV jne. Joko he eivät’t tarjoavat osaa sisällöstään maassa, kuten Netflixissä, tai niitä ei vain ole saatavana tietyllä alueella, kuten esimerkiksi Hulu-, MatchTV- tai jopa Amazon Prime -palveluiden tapauksessa..

Suoratoistopalvelut saatavilla vuonna 2018

Ja vaikka sinulla olisi erillinen suoratoistolaite, kuten Firestick, nämä ongelmat voivat jatkaa suuresti ja arvon alentaa koko kokemustasi. Mutta on yksi asia, joka voi pelastaa sinut kaikista tarpeettomista haitoista, ja se on VPN.

VPN: t eivät voi vain suojata IP-osoitteitasi suojaamalla online-nimettömyys, mutta ne voivat myös auttaa sinua ohittamaan suoratoistopalveluiden georajoitukset ja laajentamaan käytettävissä olevia viihdevaihtoehtojasi huomattavasti.

Mutta monet VPN-palvelut eivät ole riittävän luotettavia näiden molempien tehtävien suorittamiseen, koska niiden suorittaminen on tullut paljon vaikeammaksi. Suoratoistosivustot täydentävät nyt maantieteellisiä rajoituksiaan VPN-kieltoilla, jotka tekevät melkein kaikista VPN: eistä hyödytöntä heidän sivustollaan. Ja tekijänoikeuspellit yrittävät yhä vaikeammin löytää uusia tapoja räjähtää VPN: n tarjoaman suojan läpi.

Tämä on kaventanut käyttäjää’Valinta VPN-teollisuudessa vain muutamiin palveluntarjoajiin, jotka edelleen tarjoavat käyttäjille etsimänsä suorituskyvyn, ja joukossa on suosittu palveluntarjoaja nimeltä PureVPN. Tässä oppaassa me’Puhumme yksityiskohtaisesti siitä, kuinka PureVPN antaa sinun saada paljon parempaa vastinetta ja saada paremman kokemuksen Firestickistä.

PureVPN Firestick

Hanki PureVPN nyt

PureVPN .apk Firestickille

.Apk-tiedosto ei eroa liikaa todellisesta Android-sovelluksesta, ainoa ero on, että .apk-tiedosto ei ole saatavana Google Playsta.

Noudata samaa menettelyä kuin Android-sovelluksen lataaminen sivulle Firestick, sinun on vain korvattava Android-sovelluksen osa .apk-tiedostolla..

Paras ja helpoin tapa asentaa VPN-sovellus Firestickiin tällä menetelmällä on Downloader-sovelluksen kautta. Voit lukea lisää menetelmästä yksityiskohtaisemmin Firestick VPN -oppaassa täällä.

Kuinka saada PureVPN Amazon Firestick-, Fire TV- ja Fire Cube -sovelluksille

Minkä tahansa VPN: n ostaminen on nykyään melko suoraviivainen tehtävä, ja sama pätee myös PureVPN: ään.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tämän tehokkaan ja yhteensopivan VPN-palveluntarjoajan Firestick-laitteellesi, sinun on toimittava seuraavasti:

 1. Vierailla PureVPN.com
 2. Siirry Hinnoitteluvaihtoehto ylävalikkopalkistaValitse Hinnoittelu päällä
 3. Napsauta hinnasuunnitelmaa, joka sopii parhaiten budjettiisiPureVPN hinnasuunnitelmat
 4. Maksa hinnasuunnitelmasta jollain luetelluista maksutavoistaPureVPN-maksutavat
 5. Hanki käyttäjän käyttäjätiedot

Kerran sinä’Koska käyttäjät ovat saaneet käyttäjätiedot, tapa asentaa PureVPN for Firestick on hiukan erilainen kuin siinä, miten olisit edennyt, jos sinulla olisi VPN tavalliselle laitteelle, kuten Android-älypuhelimellesi. Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja PureVPN: n yksityiskohtaisesta asennusprosessista Firestickiin.

Hanki PureVPN nyt

Kuinka asentaa PureVPN Amazon Firestick-, Fire TV- ja Fire Cube -sovelluksiin:

Firestickin yhteensopivat VPN-sovellukset ovat jumalallinen, koska ne tarjoavat sinulle niin paljon synnynnäisiä toimintoja ja yhteensopivuutta. Tämän avulla voit parantaa huomattavasti tapaa, jolla haluat olla yhteydessä VPN: äänsi, ottaen huomioon streaming-tarpeesi Firestick-laitteella tällä hetkellä,

Tässä on vaihe vaiheelta menetelmä PureVPN: n asentamiseksi’s Laitteesi Firestick-sovellus vain kahdessa minuutissa:

 • Avaa televisio ja kytke Firestick-laite siihen
 • Käynnistä “FireTV” sovellus
 • Nyt aloitusnäyttö tulee näkyviin FireTV: si. Tästä eteenpäin sinun on valittava “Sovellus”, joka voidaan tehdä helposti painamalla painiketta, joka on FireTV-kaukosäätimen keskellä
 • Kun olet sovelluskaupassa, siirry alavalikkoon > Luokat > Apuohjelma
 • Avaa apuohjelma-osassa hakupalkki ja kirjoita “PureVPN”
 • PureVPN: n virallinen Firestick-sovellus näytetään hakuasi seuraavissa tuloksissa
 • Napsauta nyt vain “Saada” -vaihtoehto, ja sovellus aloittaa lataamisen ja asentamisen laitteellesi
 • Näet ilmoituksen sovelluksen onnistuneesta asennuksesta ja sinun on vain napsautettava “Avata” sovelluksen käynnistämiseksi
 • Sinun on nyt annettava VPN-käyttäjänimesi ja salasanasi, jotka sait sähköpostiin ostaessasi PureVPN: n’tilaus
 • Nyt, valitse oma palvelin tai napsauta “Smart Connect” -vaihtoehto, jonka avulla sovellus voi valita palvelimen sinulle, ja sovellus alkaa toimia!
 • Palaa aloitusnäyttöön painamalla “Koti näppäin” FireTV-kaukosäätimessäsi ja siirry mihin tahansa suoratoistosovellukseen, joka haluaa poistaa lukituksen!

Sivulataus PureVPN Amazon Firestickissä:

Kutsutko sitä jailbreakiksi tai Sideloadiksi, on monia muita tapoja, joilla voit käyttää PureVPN: ää Firestickillä. Ja vaikka me todella don’näkemään tarpeen tehdä tämä, koska PureVPN tarjoaa jo omistetun sovelluksen alustalle, me kerromme sinulle, miten tämä tehdään joka tapauksessa.

Sivun lataus PureVPN Amazon Firestickissä

Suositeltu tapa ladata PureVPN sivulle Firestick on Android-sovelluksen, nimeltään Apps2Fire, ja näin tapahtuu:

 • Lataa virallinen Apps2Fire-sovellus yhdessä PureVPN Android-sovelluksen kanssa Google Play Kaupasta
 • Kun tämä on tehty, käynnistä FireTV ja siirry “asetukset”> “järjestelmä” > “Kehittäjävaihtoehdot”
 • Nyt näet vaihtoehdon, jonka otsikko on “Salli tuntemattomista lähteistä tulevia sovelluksia”. Käynnistä se.
 • Palaa takaisin FireTV: n päänäyttöön
 • valita “asetukset”> “Noin” > “verkko”
 • Näet nykyisen IP-osoitteesi täällä ja sinun on muistettava se myöhempää käyttöä varten
 • Sulje FireTV ja avaa Apps2Fire Android-laitteellasi
 • Valita “perustaa” ja kirjoita tähän IP-osoite tähän kuin FireTV-laitteesi
 • Mene nyt “Paikalliset sovellukset” -vaihtoehto ja etsi PureVPN-sovellus ja valitse sitten “Asentaa”
 • FireTV tarjoaa sinulle ilmoituksen siitä, että sovellus on asennettu onnistuneesti FireTV-laitteeseesi
 • Nauti vertaansa vailla olevasta VPN-yhteydestä ja ohita maantieteelliset rajoitukset PureVPN: n kautta Firestick-laitteessasi

Jos haluat lisää menetelmiä PureVPN: n sivulataamiseen Firestick-laitteellesi, voit tutustua kattavaan VPN: n oppaan Firestick-tiedostoon..

Hanki PureVPN nyt

Kuinka lisätä PureVPN-arvoa’Firestickin nopeus muuttamalla protokollan asetuksia?

PureVPN-nopeuden parantamiseksi Fire TV Stick -muistikortilla tarvitaan muutamia pieniä korjauksia.

Firestickin PureVPN-sovellus toimii yleensä OpenVPN-protokollalla, mutta harva ihmisille tietää, että itse OpenVPN-protokollassa on valittavana kaksi muuta lisävaihtoehtoa, ts. UDP ja TCP. Ja vaikka voitin’t tutkia mitä teknisiä yksityiskohtia’s todellinen ero näiden kahden välillä, mutta tulet silti yllättävästi tietämään, että vaihtamalla kumpaankin niistä voi olla merkittävä vaikutus nopeuteen Firestickissä.

Voit vaihtaa jommankumman välillä käynnistämällä PureVPN-sovelluksesi Firestickissä ja irrottamalla sen, jos se on tällä hetkellä yhteydessä palvelimeen. Nyt näytön oikeassa yläkulmassa näet hammaspyörän muotoisen kuvakkeen, joka osoittaa asetusvaihtoehdot. Napsauta sitä ja valitse sitten vaihtoehdot “Valitse Protokolla”.

Nyt tämän sisällä on kaksi vaihtoehtoa, UDP ja TCP. Firestick-käyttäjille, jotka kokevat nopeuden viivettä, on erittäin suositeltavaa siirtyä UDP: hen, koska se on erittäin turvallinen, mutta kevyt ja sallii paljon parempia nopeuksia kuin TCP.

Kuinka kirjautua ulos PureVPN-tilistä Firestickistä?

Emme’t neuvoa, että kirjaudut ulos sovelluksesta perusteettomista syistä aivan kuten teet sen muilla laitteilla. Syynä tähän on se, että on melko vaikeaa syöttää kirjautumistietoja joka kerta Firestick-kaukosäätimen avulla joka kerta, kun haluat käyttää sovellusta.

Tämän lisäksi Firestick-laitteet on pääosin räätälöity, joten monet ihmiset eivät haluaisi pikkuhiljaa siihen, ja on olemassa hyvin rajoitettuja tapoja, joilla joku voi käyttää PureVPN-sovellusta väärin Firestickissä, kun se jätetään vartioimatta..

Asennuksen jälkeen sovellus pysyy yleensä yhteydessä automaattisesti, ellet ryhdy pakottamaan sitä sammumaan.

Mutta jos haluat silti jatkaa kirjautumista ulos PureVPN-tilistä Firestickissä, sinun on vain käynnistettävä PureVPN, napsauttamalla ratasmuotoista kuvaketta ja siirry asetusten kohdalle. Kun asetusten alivalikko tulee näkyviin, vieritä luettelon alaosaan ja saat vaihtoehdon “Kirjautua ulos”. Napsauta vain sitä FireTV-kaukosäätimelläsi, niin kirjaudut ulos.

Jos haluat käyttää sovellusta myöhemmin uudelleen, sinun on annettava sisäänkirjautumistiedot uudelleen.

Onko PureVPN yhteensopiva Firestickin kanssa?

Yksi tärkeimmistä seikoista, jotta VPN olisi yhteensopiva Firestickin kanssa, on, että se tarjoaa omistetun sovelluksen alustalle. Nyt harvat VPN: t eivät tee sitä, koska Firestick on niche-alusta ja useimmat palveluntarjoajat eivät’Minulla ei ole resursseja tai päättäväisyyttä luoda oma sovellus, joka parantaa VPN-verkkojensa parempaa yhteensopivuutta alustan kanssa.

Tällä hetkellä alle 5 palveluntarjoajaa, jotka tarjoavat omistettuja sovelluksia Firestickille, on heidän joukossaan PureVPN.

PureVPN on viime aikoina omistanut suuren osan keskittymästään alustalle tarttuakseen aloitteeseen varhaisessa vaiheessa, ennen kuin muut tarttuvat kiinni. Sen sovellus on saatavana Firestick-sovelluskaupasta, ja sen asentaminen on myös uskomattoman helppoa.

Sovelluksen käyttö on melko helppoa, koska se tarjoaa yksinkertaisen, intuitiivisen UX: n ja omistetun ominaisuuden alustalle nimeltä “Smart Server Connect” jonka avulla voit muodostaa yhteyden automaattisesti parhaaseen suoratoistopalvelimeen.

johtopäätös

PureVPN tarjoaa yli 2000 palvelinta huikeissa 180 sijainnissa ympäri maailmaa, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia näistä georajoituksista sovellusten suoratoistolle milloin tahansa pian. Se on yksi parhaimmista vedoista monipuolisen Firestick-kokemuksen parantamiseksi, joten suosittelemme, että valitset sen ja annat itsellesi mahdollisuuden nauttia enemmän Firestick-laitteen parannettujen viihdevalintojen avulla.!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me