NordVPN Firestick – 3 minuutin asennusopas Amazon Fire TV: lle

Panamassa sijaitseva NordVPN on saavuttanut melko uskomaton seuranta VPN-teollisuudessa poikkeuksellisen yksityisyyden, merkittävien ominaisuuksien ja valtavan palvelimien tietokannan ansiosta ympäri maailmaa. VPN tarjoaa jopa erinomaisen yhteensopivuuden tarjoamalla sovelluksia melkein kaikille laitteille / alustoille. Ainoa alue, josta puuttuu, tarjoaa NordVPN Firestick -sovelluksen, minkä vuoksi BestVPN.co on jonkin aikaa etsinyt ratkaisua VPN: n saamiseksi Fire-televisioon. Lisätietoja palveluntarjoajasta lukemalla tämä perusteellinen NordVPN-arvostelu.

Toimiiko NordVPN Firestickissä?

Huolimatta siitä, että NordVPN on yksi markkinoiden tunnetuimmista VPN-palveluista, se ei ole vielä julkaissut virallista sovellusta Firestick / Fire-televisioille. Älä kuitenkaan ole pettynyt ongelmien ratkaisemiseen. Voit aina löytää ratkaisun, etenkin kuten meitä ympäröivät tekniset asiantuntijat.

BestVPN.co on keksinyt tavan saada sovellus Firestick-laitteisiisi, miinus vaivat ja stressi. Voit siirtyä eteenpäin asennusosaan selvittääksesi asiat, tai jatkaa lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, teetkö oikean päätöksen NordVPN: n avulla vai ei!

NordVPN Firestick Review

Nyt tiedämme jo, että Amazonin Firestick on uskomaton laite, joka on uskomattoman helppo asentaa viihdetarpeisiisi. Minuutin kuluttua pakkauksesta purkautumisesta voit uppoutua tarkkailuun, joka sisältää popcornia ja munchiesia ympäri. Uudemmat versiot tekevät asioista entistäkin helpompia, kun nautit Amazon Alexa -integraatiosta ja TV: n avulla voit kommunikoida kanssasi.

NordVPN Firestick

Kaikki on hyvin itse laitteen kanssa, joten miksi tarvitset VPN: tä ja mikä tärkeintä miksi sinun pitäisi mennä NordVPN: lle? Vastaamaan entiseen VPN voi antaa sinulle mahdollisuuden ohittaa maantieteelliset rajoitukset ja suojata henkilöllisyyttäsi, jos suoratoista piraattista sisältöä. Jälkimmäisessä tapauksessa sinun on tarkasteltava alla olevia syitä (jotka ovat tietysti melko vakuuttavia):

 1. Suoja ärsyttäviltä / roskapostimainoksilta - Jos käytät sisäänrakennettua selainta Firestickille, voit luultavasti liittyä valtavaan määrään mainoksia, jotka kiusaavat kokemuksiasi jokaisella verkkosivustolla. Onneksi sinulle, NordVPN tarjoaa CyberSec-ominaisuuden. Tämä estää heti kaikki ärsyttävät ponnahdusikkunat, videotoistot ja muun roskasisällön, lisäämällä verkkosivujen latausnopeutta.
 2. Suojaus tietojenkalastelulta, bottiverkoilta ja DDoS-hyökkäyksiltä - Laitteella, jonka mielestäsi olet vähiten haavoittuvainen, on aina parhaat mahdollisuudet saada hakkerointi. Muista, että olemme saavuttaneet digitaalisen aikakauden, jolloin jopa televisiot ovat alttiita hakkeroille väärennettyjen verkkosivustojen kautta. NordVPN antaa sinulle maksimaalisen suojauksen / suojauksen havaitsemalla välittömät uhat ja estämällä TV: n ja ohjauspalvelimen välinen viestintä!
 3. Estää vaaralliset verkkosivustot hetkessä - CyberSec-ominaisuus skannaa säännöllisesti verkkosivustojen osoitteet suosittujen backlistien perusteella, mikä suojaa sinua kaikilta väärentäviltä verkkosivustoilta, jotka haluavat huijata sinua ostamaan jotain tai paljastamaan henkilökohtaisia ​​tietoja. Tämä ei vain takaa, että vierailet asiaankuuluvilla / turvallisilla verkkosivustoilla, mutta suojaa myös viruksilta / haittaohjelmilta jne.
 4. Poikkeukselliset vapauttamis- / suoratoistotoiminnot - Yksi parhaimmista asioista NordVPN: n käyttämisessä Firestick-laitteissa on, että saat vertaansa vailla olevan streaming-ominaisuuden nopealla nopeudella samalla kun pystyt poistamaan esteen maantieteellisesti rajoitetuille VoD-verkkosivustoille ympäri maailman. Testasimme palvelun Yhdysvaltain Netflixin estämiseksi käyttämällä nordvpn netflix -palvelua, ja se toimi sujuvasti helvetissä!

NordVPN Firestick Review

NordVPN Firestick - 3 minuutin asennusopas Amazon Fire TV: lle

NordVPN APK Firestickille

Hack, josta puhumme aiemmin NordVPN: n saamiseksi Firestickistä, liittyy .apk-tiedoston lataamiseen. Firestickissä on saatavana joitain kolmansien osapuolien ohjelmistoja, jotka mahdollistavat Android-sovellusten lataamisen / asentamisen, mikä helpottaa hyvää tietoturvaa ja nimettömyyttä verkossa. Tässä on suora latauslinkki Android .apk NordVPN-tiedostoon.

Toimiiko NordVPN Firestickissä

NordVPN Firestick - 3 minuutin asennusopas Amazon Fire TV: lle

Kuinka asentaa NordVPN Amazon FireStick -sovellukseen

 1. Tuoda markkinoille Amazon Fire Stick ja klikkaus päällä “asetukset” aloitusnäytöltä.NordVPN Firestickille
 2. Mene oikealle ja löytö “Laite” vaihtoehto.NordVPN Firestick Reddit
 3. vierittää alas “Kehittäjävaihtoehdot”.Mikä käyttöjärjestelmä on Fire Stick
 4. ota käyttöön “Sovellukset tuntemattomista lähteistä”.Voitko käyttää VPN: ää Amazon Fire Stickissä
 5. Ponnahdusikkuna tulee näkyviin. valita “Kiihottua” vaihtoehto.Kuinka voin ladata NordVPN Firestickistä
 6. Paikantaa “Downloader” haussa, paina “Saada” -painiketta ja avaa sovellus.Kuinka asentaa NordVPN Amazon FireStick -sovellukseen
 7. valita “selain” ja kirjoita lataus-URL: https://nordvpn.com/download/android/.NordVPN Amazon FireStick
 8. Valitse “Lataa APK” vaihtoehto ja paina “Asentaa” nappi.NordVPN Amazon Fire TV: lle
 9. Odota asennuksen valmistumista. Käynnistä sovellus ja nauti NordVPN: n käytöstä Firestickillä!NordVPN Firestick -kysymykset

Firestick Remote App NordVPN: n hallintaan

Koska Firestickiin asentama NordVPN-versio perustuu Android-käyttöliittymään, jotkut laitteet saattavat aiheuttaa ongelmia navigoidessaan tai yrittäessäsi hallita sovellusta. Tämän kiertämiseksi voit ladata ja asentaa Remote for Fire TV -sovelluksen, joka on saatavana Amazon Storesta. Toisena vaihtoehtona voit myös harkita CetusPlayn kokeilemista!

Firestick Remote App NordVPN: n hallintaan

NordVPN Firestick Reddit

Tilanteissa, joissa joudut oppimaan lisää tietystä tuotteesta / palvelusta tai tarvitset apua tietyn tehtävän suorittamiseen, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin kuulla Redditin asiantuntijoita. Eri toimialoilla työskentelevien henkilöiden kanssa voit aina odottaa löytävänsä tietoja kaikista aiheista, mukaan lukien NordVPN Fire TV. Alla näet Redditorin, jolla on vaikeuksia palvelimen valinnassa, mikä näyttää olevan navigointiongelma. Olemme jo antaneet yllä olevan ratkaisun Amazon Fire TV -kaukosäätimen käytöstä.

[Ohje] Nord VPN Firestickissä - Kuinka valita palvelin? Firetvstickistä

NordVPN Firestick - 3 minuutin asennusopas Amazon Fire TV: lle

NordVPN Firestick -kysymykset

Kun käytät NordVPN: ää Firestickissä, saatat kohdata erilaisia ​​ongelmia / virheitä, jotka voivat edellyttää vianetsintää. Tämän vuoksi olemme luoneet joitain usein kysyttyjä kysymyksiä, jotka perustuvat käyttäjän uteliaisuuteen.

Mikä käyttöjärjestelmä on Fire Stick?

Firestick- ja Fire TV -laitteet käyttävät omaa henkilökohtaista versiota Android-käyttöjärjestelmästä. Se menee nimellä “Fire OS” tarjoaa hyvän yleisen käyttöliittymän, joka edistää intuitiivisuutta ja helppokäyttöisyyttä riippumatta siitä, missä televisiossa sitä käytät.

Voitko käyttää VPN: ää Amazon Fire Stickissä?

Kyllä, voit ehdottomasti käyttää VPN: ää Amazon Fire Stick -laitteissa verkkosivustojen lukituksen poistamiseen ja tarvittaessa jopa piraattisen sisällön virtauttamiseen. Ainoa ongelma on, että monet tarjoajat eivät vielä tarjoa omaa Firestick-sovellusta, lukuun ottamatta ExpressVPN- ja IPVanish-sovelluksia.

Kuinka voin ladata NordVPN Firestickistä?

Jos haluat ladata NordVPN Fire TV: ssä, joudut hankkimaan .apk-tiedoston pääsivustolta tai käymällä Google Play Kaupassa. Firestick-laite käyttää Fire OS -käyttöjärjestelmää, joka perustuu Android-käyttöjärjestelmään, joten se tarjoaa jonkin verran tukea kolmansien osapuolien .apk-sovelluksille..

Asioiden kääriminen

Selvitys siitä, kuinka asentaa NordVPN Firestickiin, kesti meiltä hyvät 2 tuntia, kun palveluntarjoaja oli jo perusteellisesti ja kattava analyysi epätäydellinen. Toivomme, että oppaamme auttaa ratkaisemaan kysymyksen, joka liittyy NordVPN: n asentamiseen Firestick-laitteisiin, jotta voit nauttia verkossa parhaan mahdollisen nimettömyyden / yksityisyyden tasolla. Älä kuitenkaan epäröi kommentoida alla olevaa, jos sinulla on ongelmia

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me