Το WTF είναι κακό με το YouTube Kids – Απογοητευμένοι γονείς!

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, ο γιος μου είχε πολύ ελεύθερο χρόνο. Είναι πολύ δραστήριος σε εξωτερικούς χώρους και σε αθλήματα, αλλά απολαμβάνει να τρελαίνεται με τα smartphones / tablet επιπλέον. Η σύζυγός μου και εγώ συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις παιδικές δραστηριότητες και είμαστε αρκετά προσεκτικοί σχετικά με το περιεχόμενο που βλέπει στο διαδίκτυο, περνώντας από όλους τους γονικούς ελέγχους.

Μετά τον έλεγχο του ιστορικού των ρολογιών στο YouTube και την εναλλακτική λύση για τα παιδιά του, μάθαμε ότι αυτός’έβλεπα κάποια πραγματικά τοξικά περιεχόμενα! Λίγο απροσεξία, και αυτό συμβαίνει. Μόνο όταν μπαίνεις στην πατρότητα συνειδητοποιείς, η ζωή δεν είναι’όλες τις ηλιοφάνειας και τα ουράνια τόξα, και το σκληρό μέρος μόλις ξεκίνησε: /

Τώρα, πρέπει να προσέξουμε την έκθεση που έχουν τα παιδιά μας στο διαδίκτυο και τις πλατφόρμες ανταλλαγής βίντεο, όπως το YouTube Kids. Εκεί’Κάποιο πραγματικά τρομακτικό περιεχόμενο μεταφορτώνεται στα Παιδικά κανάλια και αυτό’η μούμια και ο μπαμπάς είναι πραγματικά θυμωμένοι!!!

Peppa Pig Οδοντίατρος και Mickey Mouse Nudity

Πρώτον, ο Αμερικανός YouTuber Logan Paul έβαλε ένα βίντεο που χαρακτήρισε το σώμα ενός θύματος αυτοκτονίας και έβλεπα κάποια πραγματικά περιστρεφόμενα περιεχόμενα που σχετίζονταν με την Elsa και τον Spiderman που με έκαναν κυριολεκτικά να τραγουδάω και μερικά κινούμενα σχέδια που ήταν αρκετά σαδιστικά και βίαια , δείχνοντας ακόμη και αίμα και γορί!

Η σύζυγός μου και εγώ βρήκαμε βρήκαν επίσης βίντεο που προωθούν τις ανασφαλείς συμπεριφορές, όπως το να παίζεις με φωτισμένους αγώνες, τα ανέκδοτα για την παιδεραστία και τη χρήση ναρκωτικών, τις γραφικές ενήλικες συζητήσεις για την αυτοκτονία των παιδιών, την οικογενειακή βία και την πορνογραφία και τη ρητή σεξουαλική γλώσσα σε κινούμενα σχέδια κινούμενων σχεδίων.

Έχω επεξεργαστεί αυτό το μέρος στις παρακάτω ενότητες με απόδειξη, αλλά πιστέψτε με είχαμε σχεδόν μια επίθεση πανικού συνειδητοποιώντας ότι το παιδί μας ήταν εξαπατημένο να παρακολουθεί τέτοια sh * t!

Peppa Pig και άλλοι χαρακτήρες είναι Ζόμπι

Αυτό μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι τα παιδιά έχουν σήμερα τη δυνατότητα να εκτίθενται σε ακατάλληλο και εντελώς ακατάλληλο / ανασφαλές περιεχόμενο, το οποίο πιθανότατα δεν θα είχαμε ξαναδεί στην παιδική μας ηλικία, αφού δεν είχαμε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Και, αν υπάρχει κάποιο μέρος, όπου τα παιδιά μας είναι πιθανό να συναντήσουν ένα τέτοιο περιεχόμενο, αυτό’s YouTube. Παρά το γεγονός ότι είναι εξοικειωμένοι με τους γονικούς ελέγχους, το Kids App αποτελεί απειλή για τη φροντίδα τους. Έτσι, αποφάσισα να σκάψω λίγο βαθύτερα στο θέμα για να δω τι γίνεται!

Contents

Διαδικτυακοί νόμοι για την προστασία των παιδιών

Όταν διάβασα την ασφάλεια παιδιών στο YouTube, ήρθε γνωστό ότι το πρόβλημα του ακατάλληλου περιεχομένου που είναι προσβάσιμο από τα παιδιά είναι αρκετά κοινό. Αποφάσισα να εξετάσω τους νόμους για το Διαδίκτυο, οι οποίοι υποτίθεται ότι προστατεύουν τα παιδιά μας.

Αυτοί οι νόμοι θα πρέπει να εμποδίζουν / να φιλτράρουν την πρόσβαση σε εικόνες / βίντεο που ενδέχεται να είναι άσεμνα, να περιέχουν πορνογραφικό υλικό ή οτιδήποτε είναι επιβλαβές για τους ανηλίκους. Ωστόσο, κατέληξα αρκετά απογοητευμένοι, όπως δεν το έκαναν’t έκκληση για αρκετές ενέργειες για τη διατήρηση των παιδιών ασφαλή:

Τα παιδιά’του νόμου για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο

Συντομογραφία ως “COPPA”, τα παιδιά’ο νόμος για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο ισχύει από το 2000. Ο νόμος επιβάλλει ορισμένες απαιτήσεις σε διαδικτυακές υπηρεσίες / διαχειριστές ιστοσελίδων για παιδιά κάτω των 13 ετών.

Γι 'αυτό εσύ’θα βλέπετε συχνά κουτιά κλικ σε τέτοιους ιστότοπους λέγοντας κάτι παρόμοιο “Κάντε κλικ εδώ για να επιβεβαιώσετε εάν είστε 13 ετών ή παλαιότερος”. Κάνουν αυτά τα πραγματικά βοηθήματα; Ναι, δεν είναι’t!

Ο νόμος για την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο των παιδιών

Ο καθένας μπορεί να κάνει κλικ σε αυτό το κουτί χωρίς τους γονείς του’ επιτρέπεται να αποκτήσουν πρόσβαση σε όποιο περιεχόμενο θέλουν, γεγονός που εμποδίζει ολόκληρο τον σκοπό της κατοχής ενός κουμπιού ή ενός captcha στην πρώτη θέση.

Αν και αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κρατήσετε το παιδί σας ασφαλές από το περιεχόμενο που ανεβάζει, δεν το κάνει’t παρέχουν αρκετή ασφάλεια για το περιεχόμενο που μπορούν να δουν, αφήνοντας τους γονείς μας αρκετά άβολα.

Τα παιδιά’του νόμου περί προστασίας του Διαδικτύου

Το ακρωνύμιο “CIPA” σημαίνει τα παιδιά’η οποία υπογράφηκε επίσης στη νομοθεσία το 2000. Καθιστά υποχρεωτική όλες τις βιβλιοθήκες και τα σχολεία του K-12 να εφαρμόσουν καινοτόμες τεχνολογίες για να αποτρέψουν τους μαθητές να αποκτήσουν πρόσβαση σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

Στην αρχή, ήμουν σαν ότι δεν είναι’μια κακή πρωτοβουλία, αλλά τότε συνειδητοποίησα ότι ο νόμος ισχύει μόνο για το παιδί σας ενώ παρακολουθείτε το σχολείο!

Νόμος για την προστασία του Διαδικτύου των παιδιών

Τα παιδιά σας ΔΕΝ θα λάβουν προστασία από αυτόν τον νόμο, ενώ στο σπίτι τους. Όχι μόνο αυτό δείχνει ένα τεράστιο κενό για την online ασφάλεια των παιδιών συνολικά, αλλά δείχνει επίσης ότι εστιάζουμε στις λανθασμένες προτεραιότητες.

Εγώ’Σίγουρα κάποιος μπορεί να έρθει και να μου πει, γιατί επιτρέπετε ακόμη και στα παιδιά σας να έχουν πρόσβαση στο YouTube; Λοιπόν, αυτό’s 2018, δεν είναι το frickin’ ΕΠΟΧΗ του λιθου! Θέλω το παιδί μου να πάρει το καλύτερο από κάθε άποψη, και αυτό περιλαμβάνει την έκθεση στον ταχύ ρυθμό, τον τεχνολογικό κόσμο και τις πολλές καινοτομίες του!

Ποια βήματα παίρνει το YouTube για να κρατήσει τα παιδιά ασφαλή?

Το επόμενο βήμα για μένα να αναλύσω τα βήματα που ελήφθησαν για να κρατήσουμε τα παιδιά μας ασφαλή από το ακατάλληλο περιεχόμενο ήταν να ελέγξουμε το YouTube’με τις δικές της πολιτικές. Η εφαρμογή και ο ιστότοπος βίντεο συνεχούς ροής σίγουρα δεν είναι κατάλληλοι για παιδιά, τουλάχιστον μέχρι να χτυπήσουν την εφηβεία τους.

Υποθέτω ότι οι περισσότεροι θα το γνώριζαν και θα κρατούσαν τα παιδιά τους μακριά, αλλά το πραγματικό πρόβλημα έρχεται με την εφαρμογή YouTube Kids, που κυκλοφόρησε στις 23 Φεβρουαρίου 2018!

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η εφαρμογή Kids YouTube κυκλοφόρησε για να καλύψει τις απαιτήσεις ψυχαγωγίας παιδιών από όλο τον κόσμο. Παρέχει πρόσβαση σε βίντεο που εμπλέκονται και κερδίζουν γνώσεις, επιτρέποντας στα παιδιά να διερευνήσουν τα ατελείωτα ενδιαφέροντά τους.

Πριν πάμε στις νέες πολιτικές, είναι πάντα καλό να ξέρουμε τι’s ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ το πραγματικό πρόβλημα του φιλτραρίσματος περιεχομένου. Αφού έλεγα διάφορες κοινότητες και φόρουμ, γρήγορα έμαθα ότι το πρόβλημα ξεκίνησε ήδη από την έναρξη της εφαρμογής Kids, πριν από τρία χρόνια.

Παιδιά YouTube

Δεν έχει υπάρξει πραγματική πρόοδος για να καταστεί η εφαρμογή ασφαλέστερη για τα παιδιά, παρά την υποβολή καταγγελίας στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC), μόλις δύο μήνες αργότερα την απελευθέρωσή της. Ακόμα και τότε, τα παιδιά δέχονταν να παρακολουθούν προσβλητικά βίντεο, με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Το 2016, το τρίτο δημοφιλέστερο κανάλι στο YouTube ήταν “Webs & Τιάρες”, η οποία επιτηρούσε το ίδιο τοξικό περιεχόμενο, οι γονείς προσπαθούσαν σκληρά εναντίον τους. Αυτό δείχνει ότι το YouTube’Οι αλγόριθμοι του s ήταν σε μεγάλο βαθμό αποτυχημένοι!

Η εφαρμογή Kids έχει έναν σκληρό χρόνο φιλτραρίσματος ακατάλληλου περιεχομένου, συνήθως δίνοντας προτάσεις για ανασφαλείς περιεχομένου εστιασμένο στο παιδί στη λειτουργία AutoPlay - μετά από την αναπαραγωγή περίπου 9 με 10 βίντεο. Κρίνοντας ότι κάθε βίντεο είναι μόλις 5 έως 10 λεπτά. Χρειάζεται μόνο περίπου μία ώρα για το παιδί σας να αρχίσει να βλέπει το YouTube Poop!

Η ομάδα του YouTube υποστηρίζει ότι εργάστηκαν πολύ σκληρά για τη βελτίωση της εμπειρίας των εφαρμογών, εστιάζοντας στο να δώσουν στους γονείς μεγαλύτερο έλεγχο του διαθέσιμου περιεχομένου. Ως εκ τούτου, εισήγαγαν τρεις νέες επιλογές στην εφαρμογή YouTube Kids:

Βελτιωμένος έλεγχος αναζήτησης

Προηγουμένως, οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να γυρίσουν την αναζήτηση μέσα στην εφαρμογή. Με τη νέα ενημέρωση, η απενεργοποίηση της αναζήτησης θα περιορίσει περαιτέρω τα παιδιά σας σε κανάλια, τα οποία θα επαληθευτούν από την ομάδα παιδιών του YouTube. Ως αποτέλεσμα, οι συστάσεις θα περιλαμβάνουν περισσότερο σχετικό και προσαρμοσμένο στην ηλικία περιεχόμενο, το οποίο απαιτεί ακόμη πολλή δουλειά!

Το γονικό εγκεκριμένο περιεχόμενο

Προσωπικά μου άρεσε η εισαγωγή αυτού του χαρακτηριστικού! Μας δίνει, οι γονείς ελέγχουν τι τα παιδιά τους θέλουν να παρακολουθήσουν. Μπορείτε να επιλέξετε χειροκίνητα κάθε βίντεο και κανάλι που διατίθεται στην εφαρμογή. Αυτό σας διευκολύνει να χαλαρώσετε και να μην ανησυχείτε για τα παιδιά σας που βλέπουν περιεχόμενο που δεν τους αρμόζει.

Συλλογές από αξιόπιστους συνεργάτες

Οι τελευταίες ενημερώσεις για την εφαρμογή Kids YouTube προσφέρουν συλλογές από αξιόπιστα κανάλια σε διάφορα θέματα από τον αθλητισμό, τη μουσική, την τέχνη, το χορό, τη μάθηση DIY και πολλά άλλα. Οι γονείς έχουν τη δυνατότητα επιλογής των συλλογών καναλιών και των θεμάτων που θέλουν να δουν τα παιδιά τους. Αυτό είναι ένα καλό βήμα από το YouTube, το οποίο πρέπει να πάρει το άγχος του γονέα’αλλά δεν δείχνει και πάλι καμία απόδοση.

Οι αλλαγές αυτές βοήθησαν να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα; Δυστυχώς όχι. Όπως και κάθε άλλη εφαρμογή, το YouTube’οι νέοι αλγόριθμοι απαιτούν αυστηρούς ελέγχους για τη βελτίωση των φίλτρων. Παρόλο που έχετε την δυνατότητα να αποκλείσετε / επισημάνετε βίντεο, οι πιθανότητες του παιδιού σας να αποκτήσει πρόσβαση σε παραπλανητικό περιεχόμενο εξακολουθούν να είναι υψηλές.

Αυτό υπογραμμίζει απλώς ότι μόνο εσείς ως ΓΟΝΕΑΣ μπορείτε να αναλάβετε τον έλεγχο της κατάστασης.

Το ενοχλητικό περιεχόμενο που βρέθηκε στο YouTube Kids

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όπως και κάθε άλλο αυτοματοποιημένο σύστημα, το YouTube δεν είναι’τέλεια. Λίγο μετά την έναρξη της εφαρμογής Kids, ενδιαφερόμενοι γονείς από όλο τον κόσμο άρχισαν να διαμαρτύρονται για ακατάλληλο περιεχόμενο.

Ορισμένα βίντεο είχαν ένα συνολικό σκοτεινό τόνο, σίγουρα ακατάλληλο για παιδιά. Οι φάρσες απεικόνιζαν σαφή βία, ακρωτηριασμό, και μερικοί είχαν απίστευτα τρομακτικές επικεφαλίδες, οι οποίες θα μπορούσαν να ξεγελάσουν κάθε παιδί. Παρακάτω είναι μερικά παραδείγματα για το τι πιθανώς βλέπουν τα παιδιά σας!

Το ενοχλητικό περιεχόμενο που βρέθηκε στο YouTube Kids

Η ερώτησή μου είναι: ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ YOUTUBE ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ; Θέλω να πω, μου άρεσαν οι νέες αλλαγές που εισήγαγαν στην εφαρμογή, αλλά δεν είναι’t βοηθήσει να απαλλαγούμε από ένα τέτοιο περιεχόμενο! Τι είναι αυτή η διδασκαλία τα παιδιά; Πίσω στη μέρα, είχαμε κάποιες γεμάτες γελοιογραφίες για να παρακολουθήσουμε.

Ποιος δεν’Θυμηθείτε αυτά τα μαθήματα που μάθαμε από τις γάτες Swat, τις γάτες Thunder, τους υπερασπιστές της γης, τον Alvin και τους Chipmunks, τις εφηβικές μεταλλαγμένες χελώνες Ninja, τους DuckTales, τους Looney Tunes; Είναι αυτό που πραγματικά προσφέρει αξία στα παιδιά σας?

Τζόκερ και Spidergirl Έγκυος

Αυτό παρακάτω είναι μια από τις πιο καυτές σκηνές που είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση στο YouTube Kids, όπου ο Spidey παίρνει μια χωματερή (Ι’ούτε καν σε γουστάρω!) και στη συνέχεια αρπάζει την Έλσα μόλις εισέλθει στο μπάνιο, τελικά στηρίχτηκε για ένα κυρίαρχο (rapey) φιλί.

Σίγουρα, θέλουμε τα παιδιά μας να γνωρίζουν ότι το φιλί είναι ένα συνηθισμένο πράγμα ανάμεσα στα ζευγάρια, αλλά τα βίντεο όπως αυτά στρέφονται περισσότερο προς την πορνογραφία! Σίγουρα δεν θα αισθάνθηκα άνετα, επιτρέποντας στο παιδί μου να παρακολουθήσει κάτι τέτοιο!

Spiderman και Elsa Kiss

Απλά κοιτάξτε αυτό το αηδιαστικό περιεχόμενο που παρουσιάζεται στα παιδιά μας. Η βασιλιάς κατεψυγμένη Elsa τρώει POOP; Σοβαρά? Πως όλα αυτά φτάνουν ακόμα στο YouTube’εγκεκριμένο κατάλογο περιεχομένων για παιδιά; Τότε, έχουμε Joker “Απαγωγή” Spiderbaby. Και πάλι, όλα αυτά είναι πολύ επικίνδυνα για να παρουσιαστούν στα παιδιά.

Αυτή τη στιγμή, εσύ’βλέπετε μόνο τους τίτλους, επομένως ίσως να μην πάρετε γιατί εγώ’m τόσο αναστατωμένος και θυμωμένος. Περιμένετε, μέχρι να παρακολουθήσετε πραγματικά το περιεχόμενο για να καταλάβετε την απογοήτευση και τη δυσαρέσκειά μου!

Spiderman και elsa poop

Δεν μπορώ’μην πάρετε την εμμονή σας σε αυτά τα βίντεο Elsa και Spiderman με ειλικρίνεια, αλλά αποτελούν απειλή για την σωστή καθοδήγηση των παιδιών μας. Αν η μητέρα ή ο πατέρας μου έπρεπε να με πιάσουν βλέποντας το περιεχόμενο που τα παιδιά μας είχαν μπερδευτεί πιθανώς να παίζουν, εγώ’d να γειωθεί κυριολεκτικά.

Ωστόσο, το νομίζω’είναι περισσότερο από ένα λάθος από το τέλος μας που είχαμε εμπιστοσύνη στο YouTube και τους ανόητους αλγορίθμους για να βγάλουμε τα σκουπίδια από την εφαρμογή Kids. Εγώ’συμβουλεύουμε όλους τους γονείς εκεί έξω να λάβουν μέτρα εναντίον τέτοιων βίντεο και να τα αναφέρετε όσο το δυνατόν περισσότερο!Spiderman και το φλερτ Φίδι

Ευθεία πορνογραφία!

Δεν μπορώ’Έχω πραγματικά λόγια για να περιγράψω το θυμό μου εδώ. Καταλαβαίνω ότι εμείς’εισήγατε έναν προοδευτικό κόσμο, όπου είναι καλό να είστε ανοιχτοί για τη σεξουαλικότητα. Ωστόσο, το πορνογραφικό περιεχόμενο όπως αυτό που φαίνεται στην παρακάτω εικόνα είναι εντελώς απαράδεκτο.

Η υπερβολική σεξουαλικότητα των γυναικών στο YouTube Kids είναι αρκετά συνηθισμένη. Όπως μπορείτε να δείτε, ο Spiderman έχει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χαϊδεύοντας Elsa’ο οποίος δείχνει σαφώς δυσφορία στην κατάσταση. Η έλλειψη σεβασμού των γυναικών δεν πρέπει’δεν ενθαρρύνεται καθόλου!

Spiderman και elsa Ευθεία πορνογραφία

Το YouTube Kids είναι γεμάτο με τέτοια βίντεο και νομίζω ότι πιθανώς να εγκριθούν, επειδή αυτοί οι άνθρωποι απλώς παίζουν σωστά τους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων; Σαν να μην ήταν τα παραπάνω κινούμενα σχέδια’t αρκετά, τα παιδιά μας παίρνουν να δουν ζωντανή χυδαία δράση σε μια πλατφόρμα, σκεφτήκαμε ότι ήταν ασφαλής για τα παιδιά.

Απλά κοιτάξτε τις μικρογραφίες που ακολουθούν και τον τρόπο που ο Spiderman είναι πάντα δίπλα σε ένα ημι-γυμνό φανταστικό χαρακτήρα. Κανένα από αυτό το περιεχόμενο δεν είναι κατάλληλο για τους νέους μας. Το’Είναι πραγματικά απογοητευτικό να παρατηρήσετε αυτό που ταξινομεί ως ψυχαγωγία σήμερα, geez!

spiderman και elsa κακά βίντεο

Εκφοβισμός και ενοχλήσεις

Αν νομίζετε ότι τα παραπάνω είναι λίγο παραπάνω, ελέγξτε τα βίντεο από το κανάλι “DENNISCEE TV”. Τώρα καταλαβαίνω γιατί τα περισσότερα παιδιά, ειδικά σήμερα, αποδεικνύονται τόσο επιθετικά απέναντι σε άλλους.

Οι τύποι από την τηλεόραση της DENNISCEE, μαζί με τους Bradberry Boys κάνουν φάρσες στο “κουκούλα”, όπου συνήθως προκαλούν άτομα χρώματος. Φυσικά, περιμένουν αντίποινα και ξυλοκοπήθηκαν, αλλά τέτοια παρενόχληση και οργή δεν είναι αυτό που θέλουμε να διδάξουμε τα παιδιά μας!

Εκφοβισμός και ενοχλήσεις

Sadistic και βίαιη

Εγώ’Σίγουρα πολλοί αναγνώστες πιθανώς έχουν μια ισχυρή ιδέα μέχρι τώρα για το περιεχόμενο που τα παιδιά παρακολουθούσαν. Αν υπήρχε ένα πράγμα δεν ήμουν’Το αναμενόμενο όμως ήταν οπτικά σαδιστικό και βίαιο περιεχόμενο. Τον Μάρτιο, το BBC αποκάλυψε την εμφάνιση αρκετών παραστάσεων, οι οποίες μίλησαν για τα παιδιά όπως το Peppa Pig.

Σε ένα επεισόδιο πλήθους, η Peppa φαίνεται ότι βασανίστηκε στον Οδοντίατρο’ενώ σε άλλο βρίσκεται λεύκανση πόσης. Ο Μίκυ Μάους επίσης κόβει το αυτί του. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε τις πληροφορίες:

Στρίβεται στον πυρήνα

Πρέπει να πω, εγώ’m που αισθάνεται μπερδεμένος στο κεφάλι, αφού βλέπει τον τύπο του περιεχομένου που είναι διαθέσιμο στο YouTube Kids. Ο Σπίντμαν να πάρει μια ένεση στο πισινό του, ο Hulk τρώει το αμβλυσμένο έμβρυο του Spiderwoman, έναν υβριδικό χαρακτήρα του Γουόλβερ και του Μίνι.

Το πιο πνιγμένο από όλα είναι ένα παιδικό έμβλημα που εμπλέκει τον HITLER ντυμένο με διαφορετικά κοστούμια υπερήρωα, που κάθεται στο FINGERS ???? Ξέρω ότι ακούγεται αυτό, αλλά έχω αποδείξεις. Μόνο δύο λεπτά από το παρακάτω βίντεο πρέπει να είναι αρκετά για να σας ξεγελάσουν!

Πώς να διατηρήσετε ασφαλή τα παιδιά σας στο YouTube?

Το YouTube είναι ήδη υπό πυρκαγιά επειδή είναι υπερβολικά απρόσεκτος όσον αφορά το περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στην εφαρμογή Kids του. Ακόμη και μπορούμε’δεν καταλαβαίνω πώς ο μεγαλύτερος δικτυακός τόπος στον κόσμο αντιμετωπίζει πρόβλημα φιλτραρίσματος περιεχομένου αξιολόγησης PG σε μια εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για το νεότερο κοινό.

Η πλατφόρμα έχει μια μάλλον σκοτεινή πλευρά και παρόλο που μερικά παιδιά μπορεί να απολαύσουν το περιεχόμενο, εξακολουθεί να μην το κάνει’t το κάνει εντάξει! Mickey Mouse σε μια πισίνα αίματος, ενώ ο Minnie κοιτάζει με τρόμο. Μια έκδοση Claymation του Spiderman που κυριαρχεί κυριολεκτικά στην Elsa (wtf;).

Είναι αυτό που θέλουμε να παρακολουθήσουν τα παιδιά μας; Για να το ξεπεράσουμε, υπήρχε ακόμα και ένας, όπου ήταν αθώος “PAW Patrol” οι χαρακτήρες έχουν μια μπάλα σε μια λέσχη ταινιών. Όλα αυτά τα καθιστούν κρίσιμο για τους γονείς να είναι προστατευτικοί και λίγο ενοχλητικοί για να καθοδηγούν καλά τα παιδιά τους’s πρόσβαση στο YouTube.

Αποκτήστε τεχνική βοήθεια - Διαμορφώστε το YouTube’s Ρυθμίσεις γονικού ελέγχου

Σίγουρα, το παιδί μου απολαμβάνει να παρακολουθεί κινούμενα σχέδια και κινούμενα σχέδια για ψυχαγωγία. Περισσότερο από αυτό, αγαπά να ακούει μουσική και να βλέπει βίντεο χορού (πηγαίνει στον πατέρα του). YouTube Kids doesn’t έχουν πολύ περιεχόμενο που περιβάλλει τα δύο, γι 'αυτό ανοίξτε τη συνήθη έκδοση για να απολαύσετε (με την επιτήρηση φυσικά).

Έχω ένα ξεχωριστό δισκίο που έφερα γι 'αυτόν, όπου “Περιορισμένη λειτουργία” έρχεται βολικό. Διάβασα γι 'αυτό στο YouTube’s Γονικός οδηγός. Κάθε φορά που παραδίδω το tablet, φροντίζω να ενεργοποιήσω την περιορισμένη λειτουργία.

Αυτή η δυνατότητα περιορίζει το ποσό των “δυνητικά δυσάρεστο περιεχόμενο”, εμποδίζοντας την οικογένειά σας ή τα παιδιά σας να βλέπουν τίποτα να θρηνεί. Λειτουργεί καλά και αφού οι έρευνές μου συνήθως περιστρέφονται γύρω από την λυρική μουσική και τα χορευτικά βίντεο, δεν έχω’δεν πρέπει να ανησυχείτε για τον εαυτό του βλέποντας κάτι ακατάλληλο.

Ρυθμίσεις γονικού ελέγχου YouTube

Ωστόσο, αργότερα έμαθα ότι αυτός ο τρόπος λειτουργίας λειτουργεί μόνο αν το βίντεο’s χρήστης που έκανε κλικ στο “Ενεργοποίηση περιορισμού ηλικίας”. Ως αποτέλεσμα, αυτό δεν συμβαίνει’να μετριάσετε τους κινδύνους που έχει το παιδί σας να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που δεν θα έπρεπε.

Για να ξεπεράσουμε αυτούς τους περιορισμούς, αυτό που κάνω τώρα είναι να δημιουργήσω μια λίστα αναπαραγωγής για το παιδί μου με βίντεο που έχω ήδη παρακολουθήσει και έχουν εγκριθεί. Συνεχίζω να τα προσθέτω στον κατάλογό μου. Με αυτόν τον τρόπο, το ξέρω’δεν πρόκειται να βλέπετε τίποτα ψαρά.

Το μόνο που έχω να κάνω είναι να βεβαιωθώ ότι δεν το κάνει’να απομακρυνθείτε από τη λίστα αναπαραγωγής ή να επιδοθείτε στην αναζήτηση άλλων στοιχείων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τον μιλάω και τον ρωτώ για τα κανάλια που του αρέσουν, ώστε να μπορώ να εγγραφώ σε αυτά. Αυτό όχι μόνο διευκολύνει την εύρεση περιεχομένου για παρακολούθηση, αλλά εξαλείφει την ανάγκη αναζήτησης περιεχομένου από διαφορετικούς δημιουργούς.

Αποκτήστε Tech-Savvy

Ακολουθώντας αυτό το πρωτόκολλο, μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα βίντεο που παρακολουθούν τα παιδιά σας και δίπλα-δίπλα, θα έχετε τη δυνατότητα να διερευνήσετε το βίντεο’s, μεταβείτε στο λογαριασμό’και να λάβουν υπόψη τις διαφημίσεις. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν έχουν όλοι αρκετό χρόνο για να κάνουν όλα αυτά, είναι συνήθως καλύτερο να κατεβάσετε απλώς την εφαρμογή YouTube Kids.

Συστάσεις περιορισμού περιεχομένου - Απενεργοποίηση αναζήτησης

Χάρη στη εξαιρετικά χαμηλή διαδικασία φιλτραρίσματος του περιεχομένου του YouTube Kids, η εφαρμογή εξακολουθεί να προσφέρει μεγάλη ποικιλία στα βίντεό της, ειδικά για την ψυχαγωγία των νέων κάτω των 13 ετών. Μίλησα για το YouTube’με τις νέες αναβαθμίσεις νωρίτερα, οι οποίες επιτρέπουν τον καλύτερο έλεγχο του περιεχομένου.

Παρόλο που υπάρχει μεγάλη ανάγκη βελτίωσης, μπορείτε ακόμα να βασιστείτε “Απενεργοποίηση αναζήτησης” χαρακτηριστικό. Ίσως γνωρίζετε ότι το YouTube Kids επιτρέπει στα παιδιά να αναζητούν περιεχόμενο μέσω ομιλίας ή δακτυλογράφησης.

Αυτή η δυνατότητα προσέγγισης μεγαλύτερου αριθμού βίντεο αυξάνει τις πιθανότητες παιδιών να συναντούν ακατάλληλο περιεχόμενο. Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από αυτό, απενεργοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης, έτσι ώστε το παιδί σας να λαμβάνει λιγότερες προτάσεις από βίντεο που επιλέγει η Google’s αλγόριθμοι.

Απενεργοποίηση αναζήτησης

Είναι σημαντικό όμως να παρακολουθείτε αυστηρά τα παιδιά σας όλο το 24ωρο (χωρίς να φαίνονται υπερβολικά επεμβατικά). Αντιμετώπισα πολλά προβλήματα πριν τη διαχείριση του περιεχομένου στο YouTube Kids, αλλά μετά την απενεργοποίηση της αναζήτησης, τα πράγματα κάθισαν λίγο.

Εξακολουθώ να παρακολουθώ τακτικά τον τρόπο με τον οποίο ο γιος μου έχει πρόσβαση στην εφαρμογή, τουλάχιστον έως ότου το πρόβλημα από το YouTube ταξινομηθεί τελείως (επίσης, βασίζομαι σε εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες ανέφερα περαιτέρω).

Για χρήστες που δεν είναι’γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης, πατήστε το “Κλειδαριά” εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής Kids YouTube.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει (άλλη εύχρηστη λειτουργία που συζητάμε παρακάτω), πατήστε το Παιδί σας’και μετά σύρετε το “Ρυθμίσεις αναζήτησης” εναλλαγή σε off. Μπορείτε να ορίσετε διαφορετικά προφίλ για τα παιδιά, ενεργοποιώντας / απενεργοποιώντας την αναζήτηση ανάλογα με την ηλικία τους.

Ρυθμίσεις αναζήτησης Kids YouTube

Αποκλεισμός των παιδιών από την πρόσβαση στις ρυθμίσεις - Ορίστε έναν κωδικό πρόσβασης

Τα παιδιά σήμερα είναι πολύ έξυπνα και έξυπνα. Έχουν ανατραφεί σε μια εποχή των smartphones, των εικονικών βοηθών και των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, μετατρέποντάς τους σε πρωταγωνιστές πράγματα που οι γονείς συνήθως βρίσκουν πολύ περίπλοκα για να κατανοήσουν.

Ως εκ τούτου, υπάρχει πάντοτε μια πιθανότητα τα παιδιά σας να φοβηθούν με τις ρυθμίσεις οποιασδήποτε εφαρμογής ή συσκευής για να αποκτήσουν γονικούς ελέγχους. Για να αποφευχθεί αυτό το φαινόμενο στην εφαρμογή Kids YouTube, έχω ρυθμίσει έναν κωδικό πρόσβασης, προτρέποντας τους άλλους γονείς να κάνουν το ίδιο.

Ναι, μπορεί να φαίνεται σαν παρενόχληση σε πολλούς, αλλά με εμπιστεύεστε ότι η διαδικασία δεν συμβαίνει’t απαιτούν οποιαδήποτε επιστήμη πυραύλων. Πατήστε το εικονίδιο κλειδώματος και, στη συνέχεια, επιλέξτε το “Ορίστε τον δικό μου κωδικό πρόσβασης” επιλογή. Διαβάστε και εισαγάγετε τους αριθμούς για να αποκτήσετε πρόσβαση στην οθόνη κωδικού πρόσβασης.

YouTube Kids Offline βίντεο

Αφού γίνει, εισαγάγετε έναν τετραψήφιο κωδικό πρόσβασης, αφού το αποφασίσετε με το σημαντικό σας άλλο. Θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε εκ νέου τον κωδικό πρόσβασης για επαλήθευση.

Αυτό θα σταματήσει τα παιδιά σας από την εναλλαγή στο “Αναζήτηση” , η οποία περιορίζει το περιεχόμενο μόνο στις συνδρομές. Αν θέλετε να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης, πατήστε απλά “Αλλαγή κωδικού πρόσβασης”. Για όσους θέλουν να την αφαιρέσουν πλήρως, πατήστε “Διαγραφή κωδικού πρόσβασης”.

Σε περιστάσεις, όπου ξεχνάτε τον κωδικό πρόσβασης (πάντα συμβαίνει σε εμάς τους μεγάλους), μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις απεγκαθιστώντας και επανεγκαθιστώντας την εφαρμογή YouTube Kids. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επαναρυθμίσετε τους γονικούς ελέγχους και τα υπάρχοντα συνιστώμενα βίντεο.

Ορίστε κωδικό πρόσβασης

Να είστε προληπτικοί - Αναφορά / Αποκλεισμός ανεπιθύμητων βίντεο!

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω κάτι σημαντικό εδώ: οι καλύτεροι γονείς ελέγχονται εμείς ΓΟΝΕΙΣ. Ήταν λάθος μας να εμπιστευόμαστε πρώτα το YouTube Kids για το φιλτράρισμα του περιεχομένου.

Έκανα μια μικρή σφάλμα να ασχολούμαι λιγότερο με το τι παρακολουθεί το παιδί μου για ψυχαγωγία στον ελεύθερο χρόνο του και ελάχιστα το ήξερα ότι αυτός’που επηρεάζεται από τα κυριολεκτικά απορρίμματα ως περιεχόμενο!

Τα κανάλια κινουμένων σχεδίων αυτές τις μέρες δεν είναι’t ενοχλεί για τα επηρεάζει τα βίντεό τους έχουν, ή ίσως κάνουν και αυτό είναι όλα ένα είδος στριμωγμένη ατζέντα.

Ανεξάρτητα από το λόγο, οι μεταφορτωτές που αφήνουν τέτοιου είδους βίαια, σαδιστικά και πορνογραφικά περιεχόμενα φτάνουν στα παιδιά, σίγουρα έχουν κάποια ενοχλητικά ζητήματα. Ο αγώνας μας ως γονείς είναι εναντίον τους, όχι το YouTube Kids - αν και και αυτοί έχουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το χάος.

Το YouTube Kids Blocking και Reporting

Αυτό το όλο περιστατικό είναι μια καλή υπενθύμιση ότι πρέπει να παρακολουθούμε τις επιλογές μας με τα παιδιά πολύ στενά. Από τη διαχείριση της έκθεσής τους στο διαδίκτυο προς την τηλεόραση και τα smartphones, πρέπει να φροντίσουμε τα πράγματα με τρόπο κατάλληλο για την ηλικία.

Είναι δική μας ευθύνη να αναφέρουμε και να αποκλείουμε το απαράδεκτο περιεχόμενο, ώστε τα παιδιά μας να παραμένουν διανοητικά ψυχικά. Διαφορετικά, η ζημιά στην περιποίηση τους θα μπορούσε να είναι αφόρητη.

Έχω δώσει αρκετά παραδείγματα παραπάνω σχετικά με το είδος του περιεχομένου που πρέπει να αναφέρεται. Ξεκινήστε μπλοκαρίζοντας οτιδήποτε περιλαμβάνει τον Spiderman και την Elsa μαζί. Τα κανάλια όπως οι Superheroes IRL και Beeble TV δημοσιεύουν τακτικά περιεχόμενο για ενήλικες με περίεργες ατζέντες.

Το YouTube Kids έχει μια ομάδα που αναθεωρεί τα βίντεο που έχουν επισημανθεί 24/7, ώστε να μπορείτε να αποκλείσετε και να αναφέρετε τα βίντεο για να τα καταργήσετε.

Να είστε προληπτικοί

Η διαδικασία αποκλεισμού / επισήμανσης βίντεο είναι εύκολη. Αγγίξτε το κουμπί με τριπλή κουκίδα και αγγίξτε το μπλοκ / αναφορά, αν νομίζετε ότι ο εκδότης είναι ψαροειδής και το βίντεο έχει ακατάλληλο οπτικό / ήχο.

Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να αποκλείσετε ολόκληρο το κανάλι, ώστε να μπορείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε συστάσεις από δύσκολους συνδρομητές. Οτι’αυτό που κάνω τώρα και βοήθησε στον περιορισμό του παράλογου περιεχομένου της εφαρμογής.

Συζητήστε για την υπεύθυνη χρήση του YouTube με τα παιδιά σας

Ελπίζω ότι εσείς δεν παίζετε’δεν σκέφτομαι τις μη ζητηθείσες συμβουλές μου για γονείς. Ξέρω τι λειτουργεί για ένα παιδί, δεν μπορεί απαραίτητα να εργαστεί για ένα άλλο. Παρόλα αυτά, εγώ’Παρατήρησα ότι όσο πιο επικοινωνικό είμαι με το αγόρι μου σχετικά με διαφορετικά πράγματα, τόσο περισσότερο το παίρνει σοβαρά.

Εγώ’δεν είναι το είδος του ατόμου για να διαλέξει και να γίνει πόνος στους γλουτούς. Εξηγώ τους λόγους για τους οποίους είναι, και λειτουργεί πολύ καλά! Σύντομα μετά από την προβολή του ιστορικού παρακολούθησης, η σύζυγός μου και εγώ έγιναν αρκετά αυστηροί όσον αφορά αυτό που βλέπει και αυτό προφανώς έκανε τα πράγματα αμήχανα. Έτσι, σκέφτηκα γιατί να μην προωθήσουμε την καλύτερη και αποτελεσματικότερη επικοινωνία εξηγώντας σωστά τα πράγματα.

Είπα στον γιο μου ότι μερικά από τα βίντεο δεν είναι κατάλληλα για να παρακολουθήσουν, και όταν μεγαλώνει - εγώ’να του δώσει πλήρη ελευθερία να δούμε τι θέλει. Με ρώτησε, “Πόσο μεγάλα πρέπει να είμαι μπαμπάς?” κάνοντας αυτό το σκυλί κουτάβι πρόσωπο (γιατί του άρεσε παρακολουθώντας όλα αυτά τα ανεξήγητα πλύση εγκεφάλου πράγματα).

Απάντησα ειλικρινά λέγοντας, “Οταν εσύ’14 ή 15, κερδίσατε’Δεν έχω περιορισμούς από το τέλος μου. Μπορούμε να παρακολουθήσουμε μαζί ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές. εγώ μπορώ’t περιμένετε να μεγαλώσετε.” Έτσι, αντί να αισθάνεται άσχημα, ενθουσιάστηκε. Ακολουθούν μερικοί άλλοι τρόποι για να ασχοληθείτε με τη συζήτηση σχετικά με την υπεύθυνη χρήση του YouTube

  1. Πάντα να ελέγχετε τι παρακολουθούν στο Διαδίκτυο. Παρακολουθείτε τακτικά το Ιστορικό Παρακολουθήσεων και πείτε τους να είναι προσεκτικοί όσον αφορά την προβολή οτιδήποτε ακατάλληλο. Το’δεν είναι τόσο δύσκολο από μια συζήτηση, και θα κάνει θαύματα!
  2. Να είστε ανοιχτοί στο να απαντάτε σε ερωτήσεις ώστε τα παιδιά σας να μοιράζονται τα συναισθήματα και τα ενδιαφέροντά τους. Αν τους αρέσει να βλέπουν την Πέπα, ρωτήστε πώς κάνει το χοίρο. Με αυτόν τον τρόπο, αν αυτοί’έχω δει τίποτα δεν ήταν’t έπρεπε να δει, αυτοί’θα είστε ανοιχτοί για να το μοιραστείτε μαζί σας.
  3. Να είστε ενθουσιώδης με τα λόγια σας. Το Διαδίκτυο είναι ένα βρώμικο μέρος και παίζει με το μυαλό των μικρών μας. Κάντε τη συνήθεια να σταματάτε και να σκεφτείτε τι θέλετε να ακούσετε από τους γονείς σας, όταν κάνατε κάτι λάθος.
  4. Υφηγητής’μην πάρετε υπερβολή εάν τα παιδιά σας κάνουν λάθος. Όσο περισσότερο πιάνετε ένα παιδί πάνω από κάτι, τόσο περισσότερο αισθάνονται σαν να το ξανακάνω. Ναι, βεβαιωθείτε ότι μαθαίνουν το μάθημά τους, αλλά με περισσότερη συμπόνια και κατανόηση.
  5. Ρωτήστε τα παιδιά σας εάν μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί τους όταν παρακολουθούν βίντεο από το YouTube. Ακριβώς όπως και εμάς μεγάλους, τα παιδιά είναι πολύ πρόθυμοι να μοιραστούν περιεχόμενο που τους αρέσει. Όχι μόνο αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη, αλλά διευκολύνει επίσης τη διατήρηση του ελέγχου.

Τι να κάνετε αν οι απόψεις παιδιών σας ενοχλούν το περιεχόμενο?

Παρά το γεγονός ότι είναι πολύ δραστήρια στην παρακολούθηση του περιεχομένου που βλέπει το παιδί σας, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έρθουν σε επαφή με κάτι που μπορεί να είναι επικίνδυνο για ένα νεαρό μυαλό. Μου συνέβη να βιώνω το ίδιο, όταν το παιδί μου είδε μερικά επεισόδια φοβερών εικόνων, έντονου κινδύνου και δυνατούς θορύβους.

Υπήρχε ακόμη και ένα βίντεο, όπου δεν υπήρχε λογοκρισία στο αίμα και το γόρρε. Δεδομένου ότι το παιδί μου είναι μόνο 7, ένα τέτοιο σαδιστικό περιεχόμενο είχε αμέσως αρνητικό αντίκτυπο σε αυτόν. Τα παιδιά ηλικίας συνήθως μπορούν’t διαφοροποίηση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

Στο μυαλό του, πιστεύει πραγματικά ότι ο Mickey Mouse βασανίστηκε βίαια, καθώς το αυτί του κόπηκε. Ακόμα και αν το πεις στα παιδιά’δεν είναι πραγματική, θα τους έχετε ακόμα φοβισμένους. Σύντομα, εσύ’θα αρχίσουμε να παρατηρούμε προβλήματα ύπνου και παράλογους φόβους.

Σας συμβουλεύω όλους τους γονείς που παρακολουθούν στενά το πώς τα παιδιά σας κοιμούνται τη νύχτα. Από τότε που έχω κατεβάσει την εφαρμογή YouTube Kids, το παιδί μου άρχισε να παίρνει περισσότερους εφιάλτες, μπαίνοντας στο δωμάτιό μας για να κοιμηθεί μαζί μας.

Δεν θα μπορούσα ποτέ να το καταλάβω, γιατί ποτέ δεν άρεσε να κοιτάζω το περιεχόμενο που βλέπει. Αυτό με έκανε να αισθάνομαι σαν ένας πολύ κακός γονέας, γι 'αυτό γιατί δεν φεύγω’Δεν θέλω άλλοι να κάνουν το ίδιο λάθος που έκανα.

Τι να κάνετε αν οι απόψεις παιδιών σας ενοχλούν το περιεχόμενο

Χρειάστηκε πολύς χρόνος για τη σύζυγό μου και εγώ για να βγάλουμε από το κεφάλι μας εκείνες τις εικόνες και τους ήχους που διανέμονται. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γύρω του, απενεργοποιώντας μια ταινία / επίδειξη, αν πιστεύαμε ότι ήταν ταραγμένη. Ταυτόχρονα, ξεκινήσαμε να του κάνουμε περισσότερες ερωτήσεις και τον βοήθησε να ξεπεράσει τους φόβους του ένα προς ένα.

Για τους νέους γονείς, εγώ’d συνιστούμε να κολλήσετε μόνο στο ANIMATION. Αυτό βοηθά τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν ότι αυτά που’να παρακολουθείτε δεν είναι πραγματικό, αλλά φαντασία. Εάν το παιδί σας είναι κάτω των 7 ετών, αποφύγετε την εμφάνιση τρομακτικών τίτλων με ζόμπι, εξωγήινους, σκελετούς και τέρατα.

Για τους εφιάλτες, φροντίστε και να παρηγορηθείτε όσο το δυνατόν, δίνοντας τις αγκαλιές σας στο παιδί και στη συνέχεια σιγά-σιγά να τους αποσπάσετε από το θέμα. Οι καλές ιστορίες για το ύπνο λειτουργούν πάντα, ή κάτι πιο δημιουργικό. Κάνω συχνά το χορό Peter Panda από την ταινία “Ειρηνευτής” για το παιδί μου.

Ξέρεις αυτό, “Οταν εσύ’κάτω και χαμηλά, χαμηλότερα από το πάτωμα” haha θέτει αμέσως τη διάθεση σωστά, και τον κάνει ευτυχισμένο και giggly. Μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι άλλο που λειτουργεί για τα παιδιά σας. Απλά θυμηθείτε ότι πρέπει να δημιουργήσετε ένα θετικό περιβάλλον. Έτσι, αποφύγετε δυνητικά τρομακτικό υλικό πριν από τον ύπνο!

Εναλλακτικές λύσεις για τα παιδιά του YouTube

Το YouTube υπάρχει ως η πρώτη εισαγωγή που έχουν τα παιδιά μας στον εξαιρετικά γρήγορο ψηφιακό κόσμο, γεμάτο με περιεχόμενο που απευθύνεται σε όλα τα ακροατήρια. Τώρα, υπάρχουν πολλά φιλικά προς τα παιδιά βίντεο διαθέσιμα για να παρακολουθήσουν, αλλά αυτό που τα περισσότερα παιδιά δεν είναι’t έτοιμη για, συνήθως έρχεται μετά το πρώτο κλικ.

Οι εφαρμογές αρχίζουν να προβάλλουν τα συνιστώμενα βίντεο αυτόματα, και αυτό’το μόνο που χρειάζεται για να καταστρέψετε την αθωότητα του παιδιού σας. Έχω πάει πολύ λεπτομερής εξηγώντας πώς να κρατήσετε τα παιδιά σας ασφαλή στο YouTube, αλλά ενώ είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα βίντεο, δεν είναι’τα μόνα ψάρια στη θάλασσα.

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές βίντεο για παιδιά, με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στην οικογένεια, αυστηρότερη διατήρηση περιεχομένου και αυστηρότερους γονικούς ελέγχους. Μεταξύ μερικών από τα καλύτερα, περιλαμβάνουν:

Netflix Kids

Αν έχετε συνδρομή Netflix, ίσως’Παρατήρησα α “Παιδιά” προφίλ, κατά την πρόσβαση στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο. Αποδεικνύεται ότι το VoD δεν είναι’t μόνο Stranger Things, υπάρχει πολύ περισσότερο περιεχόμενο για τα παιδιά για να δείτε - τα οποία έχουν επιλεγεί προσεκτικά από την ομάδα του Netflix. Από κινούμενες ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές έως πιο ρεαλιστικές παραστάσεις, υπάρχει μεγάλο περιεχόμενο για τα παιδιά να απολαμβάνουν. Διαβάστε για τους φιλικούς τους παιδί τους ελέγχους εδώ!

Netflix Kids

Kidy

Το Διαδίκτυο μπορεί μερικές φορές να είναι συντριπτικό, αλλά συγχρόνως γεμίζει με χρήσιμες λύσεις. Αν το νομίζεις’Έχετε δει αρκετά, προσπαθήστε να ελέγξετε έξω Kidy - an “έξυπνη, ασφαλή μηχανή αναζήτησης για παιδιά”. Επιτρέπει στο παιδί σας να βρει περιεχόμενο, χωρίς να κοιτάξει περίεργους επιχειρηματικούς ιστότοπους, spam και διαφημίσεις. Η Kidy επίσης αποκλείει το περιεχόμενο για ενήλικες και δίνει συστάσεις σχετικά με ιστοσελίδες φιλικές προς τα παιδιά που δίνουν την κατάλληλη εκπαίδευση!

Kidy

Δόξα

Εάν το παιδί σας εμπνέεται να γίνει ηλεκτρονικός υπολογιστής, βιβλιοδεσία, νεαρός εξερευνητής, καλλιτέχνης ή μελλοντικός αθλητής, ίσως θελήσετε να δείτε τον Kudos. Έχει εφαρμογές διαθέσιμες και στα δύο: iOS και Android, επιτρέποντας στους χρήστες να εκφράζονται δημιουργώντας, ανεβάζοντας και μοιράζοντας όλα τα είδη εκπαιδευτικών βίντεο. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για παιδιά ηλικίας μεταξύ 8 και 13 ετών, τοποθετώντας την ως ασφαλή εισαγωγή στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης επίσης!

Δόξα

Τάνκε

Το διαδίκτυο έχει πάντα κάτι για όλους, και αν το παιδί σας είναι ένας ανεμιστήρας τυχερών παιχνιδιών, τότε ίσως να θέλετε να τον γαντζωθείτε στο Tankee. Η εφαρμογή είναι ο ιδανικός προορισμός για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, για να απολαύσετε βιντεοπαιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία και να διαθέτει μια ποικιλία περιεχομένου αδειοδοτημένου / επιμελημένου περιεχομένου τυχερού παιχνιδιού μέσω των συνεργασιών με ονόματα SuperParent, GamesIndustry.Biz, Kidscreen, 512Tech και πολλά άλλα.

Αρχική σελίδα του Tankee

KidzTube

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το KidzTube είναι αποκλειστικά για φιλικό προς τα παιδιά περιεχόμενο, μείον το Poop του YouTube που περιέχει όλη τη βρωμιά του σύμπαντος! Ο ιστότοπος προσφέρει 26 διαφορετικές κατηγορίες βίντεο, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων όπως ο Χορός, η Γυμναστική, οι Καλές Τέχνες, οι Αγγλικοί οδηγοί και οι οδηγοί How-To. Τα παιδιά μπορούν επίσης να εξερευνήσουν βίντεο που εμφανίζονται, παρουσιάζουν τάση ή είναι δημοφιλή, αν θέλουν να παρακολουθήσουν κάτι διαφορετικό από το συνηθισμένο!

Αναζήτηση KidzTube Kidz

Disney Βίντεο

Αν το παιδί σας αγαπά όλα τα Disney, τότε δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το να πηγαίνετε κατευθείαν στην πηγή. Το Disney Video είναι μια ιστοσελίδα αφιερωμένη στα Παιδιά, που απολαμβάνει ταινίες / κινούμενα σχέδια / τηλεοπτικές εκπομπές. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή Disney Movies Anywhere για να απολαύσετε ταινίες στην προσωπική τους συλλογή. Το καλύτερο μέρος όλων: η εφαρμογή έρχεται επίσης εξοπλισμένη με ρυθμίσεις γονικού ελέγχου!

Disney Βίντεο

Τυλίξτε τα πράγματα

Αναστενάζω, αισθάνθηκα πως έχω βγει όλα σε αυτό το θέμα, αλλά ήθελα απλώς οι άνθρωποι να μάθουν για τους κινδύνους που αφήνουν τα παιδιά σας να μην παρακολουθούνται - ειδικά όταν έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το YouTube και η εναλλακτική λύση Kids.

Παρόλα αυτά, έχουν αφαιρεθεί πολλά βίντεο, τα νέα κανάλια συνεχίζουν να εμφανίζονται κάτω από τα Παιδικά κανάλια - τα οποία έχουν σίγουρα κάποια συστροφή. Μπορώ ακριβώς’να τυλίγω το κεφάλι μου γύρω από το τι βλέπουν τα παιδιά μας!!!

Πάμε πάρα πολύ κάτω από το μανδύα του χιούμορ; Τι κάνουν οι χρήστες που μεταφορτώνουν το YouTube Poop κατά τη δημιουργία αυτού του περιεχομένου για ενηλίκους για παιδιά; Έχει κερδίσει χρήματα γίνει τόσο σημαντικό που οι άνθρωποι πρόκειται τώρα να ξεγελάσουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν στριμμένα βίντεο?

Μήπως κάποιοι γονείς εγκρίνουν την έγκαιρη έκθεση σε τέτοιο περιεχόμενο ή πρέπει να αφήσουμε τα παιδιά μας να είναι παιδιά; Αυτά είναι όλα τα ζητήματα που πρέπει να απαντηθούν και παροτρύνω και πάλι όλους τους γονείς να λάβουν όλα αυτά σοβαρά υπόψη.

Ελπίζω, επίσης, ότι η ιστορία μου βοηθά αυτούς που βιώνουν το ίδιο, να θέσουν τα θεμέλια για μια ασφαλέστερη εμπειρία παρακολούθησης στο διαδίκτυο, όχι μόνο στο YouTube, αλλά και σε άλλους ιστότοπους / εφαρμογές. Σας εύχομαι καλή τύχη και ζητήστε να μοιραστείτε αυτό το κομμάτι με την οικογένειά σας, με τους στενούς φίλους σας και με τα υπόλοιπα. Να έχεις μια ευχάριστη μέρα!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me