Ποια δίκτυα VPN προσφέρουν την Υποστήριξη Best Live Chat;

Σήμερα’η χρήση των VPN έχει διαφοροποιηθεί πολύ, με τη χρήση της να επεκτείνεται σε πολλές διαφορετικές λειτουργίες και συσκευές. Από την ύπαρξη κρίσιμης συνιστώσας που επιτρέπει στους χρήστες να αποκομίζουν περισσότερη αξία από τις συνδρομές συνεχούς ροής τους σε ιστότοπους όπως το Netflix για την προστασία των οικονομικών συναλλαγών σε όλες τις συσκευές, τα VPN εξυπηρετούν πλέον μια μεγαλύτερη βάση χρηστών από ποτέ.

Και όταν εμπλέκονται τόσο ποικίλες και σύνθετες λειτουργίες, ο χρήστης χρειάζεται υποστήριξη από τον πάροχο για να περάσει. Τα περισσότερα από τα κορυφαία VPN υποστηρίζουν ζωντανή συνομιλία για αυτό, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνουν προσαρμοσμένες λύσεις για την επίλυσή τους, αλλά όλες οι λειτουργίες υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας που προσφέρονται από διαφορετικούς παρόχους που παρέχουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών?

ΟΧΙ ακριβως. Μερικοί από αυτούς εκπέμπουν άσχημα κονσερβοποιημένες απαντήσεις οι οποίες συχνά δεν βοηθούν όταν έχετε ένα πιο τεχνικό ερώτημα, ενώ άλλοι έχουν πραγματικές ζωντανές εκτελέσεις υποστήριξης chat που είναι πραγματικά εκπαιδευμένοι για να σας καθοδηγήσουν σε όλα τα είδη αντιμετώπισης προβλημάτων και σε άλλα περίπλοκα ζητήματα.

Και αν νομίζετε ότι η υποστήριξη συνομιλίας είναι δευτερεύον χαρακτηριστικό ενός VPN και δεν πρέπει’t ζυγίζει σχετικά με την απόφασή σας να πάει για έναν πάροχο ή όχι, τότε θα πρέπει να επανεξετάσει τη γραμμή σκέψης σας.

Είτε θέλετε να ρυθμίσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας είτε το VPN σας δεν λειτουργεί σωστά και δίνει κάποιο λάθος ότι μπορείτε’t solve μόνοι σας, η live chat υποστήριξη είναι το μόνο πράγμα που θα πρέπει να επιστρέψετε για να σας βγάλει από τα προβλήματά σας και να συνεχίσετε με μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Η ποιότητα της υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας που προσφέρεται από έναν πάροχο είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση να εγγραφείτε σε συγκεκριμένο πάροχο ή όχι.

Αλλά ελέγχοντας κάθε πάροχο’Η ποιότητα της υπηρεσίας όταν πρόκειται για live chat υποστήριξη είναι μια αρκετά δύσκολη επιχείρηση και μπορεί να πάρει πολύ χρόνο που οι περισσότεροι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους έτσι το έκανα για αυτούς.

Πήρα τους κορυφαίους 5 παρόχους από τη βιομηχανία που προσέφεραν λειτουργίες υπηρεσιών οι οποίες συχνά απαιτούν από το χρήστη να αλληλεπιδρά με την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και τις έθεσε με ένα δύσκολο ερώτημα για να δούμε πώς το χειριζόταν.

Μια επισκόπηση της υπηρεσίας υποστήριξης συνομιλίας συνοψίζεται παρακάτω, αν δεν επιθυμείτε να περάσετε από την πλήρη ανάλυση.

VPN Provider Χρόνος απόκρισης Τεχνική γνώση Τόνος Βοηθητικός
Surfshark Γρήγορα Πολύ καλά Υποδοχή Ναί
NordVPN Γρήγορα Κάτω από την παράμετρο Αγενής & μηχανιστικός Οχι
PureVPN Γρήγορα Μέση τιμή Μηχανικός & αδύναμος Οχι
ExpressVPN Πολύ γρήγορα Εξοχος Υποδοχή & Διαμονή Ναί
CyberGhost Πολύ αργή Εξοχος Αγενής & κρύο Ναί

Τι ερώτημα έκανα για να ζήσω Live Chat Υποστήριξη Execs διαφόρων παρόχων και γιατί?

Για κάθε VPN, χρησιμοποίησα το ίδιο ερώτημα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έπρεπε να δείξω στους χρήστες πώς χειρίστηκε κάθε ζωντανή συνομιλία. Αυτό μου διευκόλυνε επίσης να τα αξιολογήσω.

Το ερώτημα ήταν “Γεια σου μπορώ να φτιάξω το VPN σας στη συσκευή Apple TV μου?”

Γιατί έχω επιλέξει αυτό το ερώτημα; Επειδή ξέρω ότι η Apple TV δεν κάνει’t προσφέρουν σήμερα ενσωματωμένη λειτουργικότητα VPN όπως οι σύγχρονοι για π.χ. Samsung Smart TV ή Android TV και για να έχετε ένα VPN για να τρέξετε σε αυτό, πρέπει είτε να το εγκαταστήσετε στο δρομολογητή σας είτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή συνεχούς ροής όπως το Firestick το οποίο το ίδιο υποστηρίζει VPN.

Μπορείτε επίσης να το κάνετε μέσω του Smart DNS, αλλά αυτές οι δυνατότητες δεν προσφέρονται από κάθε πάροχο.

Ήθελα να ελέγξω αν η υπηρεσία υποστήριξης συνομιλίας κατανοούσε το ερώτημά μου και πόσο καλά εκπαιδεύτηκαν για να με ικανοποιήσουν. Επίσης, βαθμολόγησα τον χρόνο απόκρισης τους, δηλαδή εάν πήραν πολύ χρόνο για να απαντήσουν όταν έβαλα αρχικά το ερώτημα και αν παρέμειναν μαζί μου σε πραγματικό χρόνο ή αν οι απαντήσεις τους πήραν τις επόμενες ηλικίες.

Εδώ’s τρόπο με τον οποίο κάθε VPN εξελίχθηκε:

Surfshark: Γρήγορη και σχετική

Κλίμακα βαθμολόγησης υποστήριξης συνομιλίας για το Surfshark

Χρόνος απόκρισης Γρήγορα
Τεχνική γνώση Πολύ καλά
Τόνος Υποδοχή
Βοηθητικός Ναί

Είχα πολλές ελπίδες για τον πάροχο αυτό δεδομένου ότι ήταν μεγάλη για να προσφέρει ένα πολύ καλό επίπεδο εξυπηρέτησης και αξιοπιστίας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από τότε που εισήχθη για πρώτη φορά.

Και να πω την αλήθεια, Surfshark’με live chat υποστήριξη ανταποκρίνονται στις υψηλές προσδοκίες μου με τον γρήγορο χρόνο απόκρισης και απίστευτα καλά προσαρμοσμένες απαντήσεις στα ερωτήματά μου.

Τα αρχικά παράθυρα συνομιλίας από το Surfshark απαιτούν να τοποθετήσετε το όνομά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το αρχικό σας ερώτημα. Μόλις μπείτε σε αυτές, θα τεθεί σε que, αλλά ο χρόνος αναμονής δεν είναι’t μακριά.

Δυστυχώς δεν πήρε την εκτέλεση chat λίγο περισσότερο από ένα λεπτό για να έρθει στην ζωντανή συνομιλία.

Εδώ μπορείτε να δείτε ότι τους ζήτησα να δημιουργήσουν το VPN τους στην Apple TV και σε απάντηση του chat exec Bryan με ρώτησε για το είδος της υπηρεσίας streaming που θέλω να φτάσω?

Η απάντηση είναι πολύ κατάλληλη για το ερώτημα που έθεσα επειδή από ό, τι φαίνεται, ο εκτελεστής υποστήριξης chat ήξερε ότι έψαχνα ένα VPN στην Apple TV γιατί ήθελα να πάω για να ξεκλειδώσω τοποθεσίες streaming στη συσκευή. Μεγάλη αρχή!

surfshark υποστήριξη πελατών

Απάντησα ότι θέλω να φτάσω σε ιστοσελίδες όπως το Netflix, το Amazon Prime και ακόμη και να πάρω ένα κομμάτι του αθλητισμού streaming σε αυτό.

Τότε ήρθε ο Μπράιαν’με την οποία μου είπε ότι θα πρέπει να ρυθμίσω το VPN στον δρομολογητή μου αν θέλω να ξεμπλοκάρει τοποθεσίες στην Apple TV μου. Τέλεια απάντηση.

Απάντησα ότι θέλω να φτάσω σε ιστοσελίδες όπως το Netflix, το Amazon Prime και ακόμη και να πάρω ένα κομμάτι του αθλητισμού streaming σε αυτό.

Τότε ήρθε ο Μπράιαν’με την οποία μου είπε ότι θα πρέπει να ρυθμίσω το VPN στον δρομολογητή μου αν θέλω να ξεμπλοκάρει τοποθεσίες στην Apple TV μου. Τέλεια απάντηση.

surfshark υποστήριξη

Στη συνέχεια, έθεσα μια άλλη δύσκολη ερώτηση σχετικά με το εάν η εφαρμογή iTunes της λειτουργεί στην Apple TV ή όχι. Προφανώς δεν συμβαίνει’t, αλλά αν κάποιος είναι ανεκπαίδευτος, μπορεί να δημιουργήσει ένα μπερδεμένο με αυτό και τη λειτουργικότητα των εφαρμογών Android για να τρέξει σε κινητές συσκευές Android και Android TV.

Αλλά ο Μπράιαν ήξερε για τι μιλούσα γι 'αυτό απάντησε ότι δεν είναι’t έχετε ακόμη μια εφαρμογή για την Apple TV. Μια πραγματική απάντηση.

Τότε τον ερωτώ για το αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή Firestick στη συσκευή FireTV μου ενώ είναι συνδεδεμένη σε μια τηλεόραση Apple. Αυτό λειτουργεί προφανώς αφού οι συσκευές FireTV προορίζονται να προσφέρουν υπηρεσίες ροής σε μεγαλύτερες οθόνες.

Και ο Μπράιαν ήξερε αυτό και μου είπε ότι μπορεί να συμβεί, αλλά η χύτευση δεν συμβαίνει’t εργασία ακόμα.surfshark vpn υποστήριξη

Surfshark’η υπηρεσία υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας διατηρεί τα πρότυπα που ορίζει η υπηρεσία στην απόδοση VPN. Δεν υπάρχουν bots που προσφέρουν τη συνομιλία αλλά πραγματικοί άνθρωποι που είναι πολύ έμπειροι σε αυτό που κάνουν.

Ο χρόνος απόκρισης ήταν επίσης μεγάλος, καθώς δεν είχα καθυστέρηση σε οποιεσδήποτε απαντήσεις όποτε έθεσα οποιοδήποτε ερώτημα. Συνολικά, η ζωντανή συνομιλία της είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι εξαιρετική, καθώς οι απαντήσεις ήταν καλές, αλλά όχι στο επίπεδο όπως περίμενα. Θα σας πω αργότερα για το τι εννοώ με αυτό.

NordVPN: Ο καλός χρόνος απάντησης, αλλά οι απαντήσεις ήταν κρύες

Κλίμακα βαθμολόγησης υποστήριξης συνομιλίας για το NordVPN

Χρόνος απόκρισης Γρήγορα
Τεχνική γνώση Κάτω από την παρ
Τόνος Αγενής & Μηχανιστικός
Βοηθητικός Οχι

Μια άλλη κορυφαία υπηρεσία VPN, η NordVPN δεν’t προσφέρουν ζωντανή συνομιλία χαρακτηριστικό πάντα και μόλις πρόσθεσε αυτό το χαρακτηριστικό τα τελευταία δύο χρόνια.

Τους έθεσα με το ίδιο ερώτημα και εξαιτίας του εξαντλητικού αποθέματος υποστήριξής τους που μου προσέφεραν συνδέσμους με οδηγούς που σχετίζονταν με κάθε ερώτημα.

Εδώ’s πώς πέρασε η συζήτηση:

Τα αρχικά παράθυρα μοιάζουν με τα Surfshark’s και απαιτεί την έναρξη των ίδιων λεπτομερειών, δηλαδή όνομα, μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μήνυμα.

Έβαλα το ερώτημά μου στο μήνυμα και χρειάστηκε 2 λεπτά πριν κάποιος συνδεθεί στο διαδίκτυο.

Η απάντηση που μου έδωσε ο Χάρπερ, ήταν ότι ήταν εκτενής και μου προσέφερε συνδέσμους για τη δημιουργία ενός VPN σε ένα δρομολογητή και για το πώς να αντιγράψω τη σύνδεση VPN από τον υπολογιστή μου. Και οι δύο ήταν σχετικές, αλλά η απάντηση ήταν λίγο απρόσωπη και μηχανική. Surfshark’Η απόκριση του άλλου είχε μια πιο ανθρώπινη πλευρά σε αυτό.

nordvpn αναθεώρηση υποστήριξης πελατών

Οι μηχανοποιημένες απαντήσεις συνεχίστηκαν και όταν ο υποστηρικτής εκτέλεσης έπρεπε να πει όχι, έδωσε μια πολύ απρόσωπη απάντηση που ένιωθε κρύο.

nordvpn αναθεώρηση υποστήριξης χρηστών

Και πάλι, όταν ρώτησα τον Harper εάν η εφαρμογή FireTV θα λειτουργήσει στη συσκευή μου FireTV με την AppleTV, τότε πήρα αυτή την απάντηση, η οποία μου είπε πως να εγκαταστήσω και να εγκαταστήσω το NordVPN’s FireTV app στη συσκευή μου FireTV αλλά δεν το έκανε’t απάντηση ακριβώς στο ερώτημά μου.

nordvpn

Και οι μηχανισμένες απαντήσεις συνεχίζονται και για τις άλλες μου ερωτήσεις.

nordvpn cs

Αφού έδωσα την ίδια ακριβώς απάντηση όταν τους ρώτησα αν είχαν υποστήριξη για άλλες τηλεοράσεις, τους ρώτησα αν έδωσαν κονσέρβες απαντήσεις, καθώς και οι δύο απαντήσεις ήταν ίδιες μολονότι τα ερωτήματά μου ήταν διαφορετικά, οπότε ο Harper είπε ότι ναι και οι δύο ήταν κονσέρβες απαντήσεις είχε μόνο υποστήριξη Android και Samsung TV.

nordvpn cs

NordVPN’η υποστήριξη live chat της εταιρείας μου με έχασε, καθώς δεν ανταποκρινόταν στα πρότυπα που πρέπει να πληρούν άνετα μια υπηρεσία αυτού του επιπέδου. Δεν περίμενα μια τέτοια ψυχρή απόκριση από την υποστήριξη live chat, αλλά αυτό’αυτό που έχω, έτσι σύμφωνα με εμένα, το NordVPN’η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας δεν είναι κοντά σε πρότυπα που έχουν οριστεί από παρόχους όπως το Surfshark.

Θα βαθμολογούσαμε το NordVPN’με ζωντανή συνομιλία, όπως φαίνεται παρακάτω, στην καλύτερη περίπτωση.

PureVPN: Σχετικές απαντήσεις, αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε στον τόνο

Κλίμακα βαθμολόγησης υποστήριξης συνομιλίας για το PureVPN

Χρόνος απόκρισης Γρήγορα
Τεχνική γνώση Μέση τιμή
Τόνος Μηχανιστικός & Αδύναμος
Βοηθητικός Οχι

Ενώ η υποστήριξη της συνομιλίας παραμένει γρήγορη, το PureVPN χρειάζεται να δουλέψει πολύ για το πώς κάνει τους χρήστες να νιώθουν στην υποστήριξη live chat. Και πάλι, όπως το NordVPN, το PureVPN’η υποστήριξη chat ήταν κρύα και δεν έγινε’δεν με κάνει να αισθάνομαι σαν να μιλούσα σε έναν άνθρωπο που ήταν αρκετά ανήσυχος για να λύσει πραγματικά το θέμα μου.

Επιπλέον, η γραμματική παραμένει ένα σημαντικό ζήτημα, ένα πρόβλημα που ένα VPN τέτοιων δυνατοτήτων δεν πρέπει ποτέ να έχει. Οι απαντήσεις από την υποστήριξη chat υποστήριξαν ότι έρχονταν από ένα άτομο που έχει μόνο στοιχειώδη εντολή στα αγγλικά.

Εδώ’πώς συζητήσαμε η συνομιλία μου με την υποστήριξη της συζήτησης:

Τους έθεσα με το ίδιο ερώτημα σχετικά με το πώς πρέπει να χρησιμοποιήσω ένα VPN στην Apple TV μου και η απάντηση περιείχε πληροφορίες για το πώς θα χρειαστεί να εγκαταστήσω ένα VPN στον δρομολογητή για να λύσω το πρόβλημά μου. Αρκετά καλό, αλλά και πάλι, ο εκτελεστής υποστήριξης chat έδωσε απλώς απαντήσεις και δεν είχε μια πραγματική συνομιλία, κάτι Surfshark πήρε σχεδόν δεξιά.

Αναθεώρηση υποστήριξης πελατών PureVPN

purevpn επισκευή υπηρεσίας

Και όπως είπα νωρίτερα, το PureVPN πρέπει να επανεξετάσει τις δεξιότητες συνομιλίας και τη γραμματική των εκτελεστών υποστήριξης συνομιλίας. Δεν υπάρχουν σημεία στίξης, ακόμα και σε live chat, don’αφήνετε μια καλή εντύπωση.

Purevpn cs

Purevpn cs

Ο live chat εκτέλεσε τα πράγματα επίπεδη και αυτό’τι είναι αυτό’s λάθος με άλλους παρόχους, όπως και το NordVPN. Για να κάνετε κάποιον να αισθάνεται άνετα και ευπρόσδεκτη σε μια τέτοια απρόσωπη πλατφόρμα επικοινωνίας, πρέπει να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού σας, αλλά δυστυχώς PureVPN isn’να το συναντήσετε.

Στην καλύτερη περίπτωση, PureVPN’η υποστήριξη συνομιλίας μπορεί να εκτιμηθεί και κάτω από την ισοτιμία.

ExpressVPN: Γρήγορη, σχετική και η καλύτερη υποστήριξη πελατών σύμφωνα με τις δοκιμές μου

Κλίμακα βαθμολόγησης υποστήριξης συνομιλίας για ExpressVPN

Χρόνος απόκρισης Πολύ γρήγορα
Τεχνική γνώση Εξοχος
Τόνος Καλωσορίζοντας και Καλλωπισμός
Βοηθητικός Ναί

Ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών στον κλάδο δεν το έκανε’δεν με αφήνει κάτω όταν έρχομαι σε επαφή με την υποστήριξη live chat. Ήταν σημείο επάνω, ακριβώς όπως το πώς ο πάροχος είναι σε άλλες πτυχές της υπηρεσίας του.

ExpressVPN’η ζωντανή συνομιλία του δεν ήταν απλώς ευγενική, αλλά έδωσε επίσης τις κατάλληλες κατανοητές απαντήσεις σε κάθε ερώτημα που έθεσα, με αποτέλεσμα να είμαι πλήρως ικανοποιημένος.

Εδώ’s πώς η συζήτηση μαζί τους πήγε:

Όταν τα έβαλα για πρώτη φορά με το ερώτημά μου, με ρώτησαν αν έχω λογαριασμό ή όχι.

expressvpn αναθεώρηση υποστήριξης πελατών

Απάντησα αρνητικά, οπότε ο ζωντανός συνομιλητής εκτέλεσης μου ζήτησε μια πολύ παρόμοια ερώτηση με το τι ρώτησε το Surfshark, δηλαδή τι θα ήθελα να αποκτήσω μέσω του VPN στην Apple TV.

Τον είπα ότι ήθελα να παρακολουθήσω το Netflix, το Amazon Prime και λίγο αθλητισμό, την ίδια απάντηση που έδωσα στο Surfshark, αλλά η απάντησή τους από αυτά τα ξεχώρισε από όλους, ακόμα και Surfshark.

expressvpn αναθεώρηση της εξυπηρέτησης πελατών

Ο Phil, ο υπεύθυνος υποστήριξης chat, μου είπε λεπτομερώς ότι οι τηλεοράσεις της Apple δεν είναι’t υποστηρίζουν VPNs εγγενώς, ως εκ τούτου don’t προσφέρετε μια εφαρμογή για αυτό. Αλλά τότε μου είπε ότι ExpressVPN’s το Smart DNS ήταν το πιο κατάλληλο για τις απαιτήσεις μου και τον τρόπο.

Εξήγησε ακόμη και την υπηρεσία Smart DNS / mediastreamer λεπτομερώς και μάλιστα μου είπε για τους περιορισμούς της. Μια αρκετά ολοκληρωμένη απάντηση.

expressvpn cs

Μετά από αυτό, τον ρώτησα σχετικά με την εφαρμογή FireTV της ExpressVPN και κατά πόσο θα λειτουργήσει και στην AppleTV.

expressvpn

Η απάντηση ήταν και πάλι εξαιρετικά χρήσιμη καθώς μου είπε ότι ναι, προσφέρουν μια εφαρμογή FireTV και αν η συσκευή FireTV ήταν από τη 2η γενιά τότε θα μπορούσα να πάρω αυτό που ήθελα με την εγγραφή στην υπηρεσία VPN.

expressvpn

ExpressVPN’Οι απαντήσεις του χρήστη στη ζωντανή συνομιλία είναι πολύ φιλόξενοι και αισθάνεται σαν ο πραγματικός χρήστης του chat να καταλάβει τι ακριβώς χρειάζεται και ζητά ο χρήστης. Οι απαντήσεις είναι προσαρμοσμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ερωτημάτων σας.

Εκεί’είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο παρά το γεγονός ότι είναι τουλάχιστον 2-3 φορές πιο ακριβό από τα άλλα δίκτυα VPN, το ExpressVPN εξακολουθεί να κυβερνά τη λειτουργία. Τα επίπεδα απόδοσής του σε κάθε μέτωπο είναι υποδειγματικά και ο πάροχος δεν το κάνει’δεν αφήνουν ακόμη και μια ενιαία περιοχή από όπου ένας χρήστης μπορεί να αισθάνεται δυσαρεστημένος.

CyberGhost: Βίαιη Ειλικρινής και Δεσμευμένη, αλλά Λίγη

Κλίμακα βαθμολόγησης υποστήριξης συνομιλίας για CyberGhostVPN:

Χρόνος απόκρισης Πολύ αργή
Τεχνική γνώση Εξοχος
Τόνος Rude και Cold
Βοηθητικός Ανω του μέσω όρου

Μην κάνετε κανένα λάθος, το CyberGhost VPN παραμένει κορυφαίος παροχέας παρόλο που βρίσκεται πίσω από τους συγχρόνους του όπως το NordVPN όσον αφορά την προσθήκη περισσότερων μοναδικών χαρακτηριστικών ασφάλειας και ενός μεγαλύτερου δικτύου διακομιστών.

Είναι ακόμα ένας από αυτούς τους λίγους παρόχους που μπορείτε να εμπιστευθείτε για να ξεμπλοκάρετε το Netflix US κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Δεν υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας ούτε διαρροές IP που να την παρεμποδίζουν. Αλλά η εμπειρία που είχα με την υποστήριξη live chat ήταν λίγο διαφορετική.

Είχα τη μεγαλύτερη συνομιλία μου με το CyberGhost’με live chat υποστήριξη από όλα τα VPN που έχω εμπλακεί για το σκοπό αυτό. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο πάροχος μου είπε ακριβώς ότι υπάρχει ένα κενό στην υπηρεσία του που δεν μου επιτρέπουν να κάνω μια συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Και κάνοντας αυτό, ο πάροχος έδειξε απίστευτη ειλικρίνεια που εκτιμώ πολύ, ωστόσο, οι απογοητευτικοί χρόνοι αναμονής μεταξύ κάθε απάντησης και ο κρύος τόνος που χρησίμευσε ως σημαντικές απενεργοποιήσεις.

Εδώ’s πώς έγινε η συνομιλία:

Το αρχικό παράθυρο υποστήριξης συνομιλίας ήταν το ίδιο με οποιονδήποτε άλλο’s με λίγες πληροφορίες που απαιτούνται για να μπορέσετε να ξεκινήσετε.

Όταν έκανα για πρώτη φορά ένα ερώτημα, η απάντηση από την ομάδα τους ήταν πολύ κρύα και ανυπόφορη. Η συζήτηση μπορούσε’έκλεισα τότε και εκεί, αλλά τους έδινα περισσότερες ερωτήσεις για να δω πόσο καλά μπορούν να χειριστούν πιο δύσκολες ερωτήσεις.

cyberghost αναθεώρηση υποστήριξης πελατών

Όταν ρώτησα αν υπάρχει λύση στο ζήτημά μου, η Marta, η εκτελεστική υποστήριξή τους στο chat, μου είπε ότι θα χρειαζόταν να ρυθμίσω το VPN σε ένα δρομολογητή επειδή’είναι ο μόνος τρόπος. Αλλά η υποστήριξη υποστήριξης chat δεν μου έδωσε κανένα σύνδεσμο για το πώς μπορώ να ρυθμίσω το VPN τους σε ένα δρομολογητή.

cyberghost αναθεώρηση της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών

Και πάλι έθεσα μια ερώτηση σχετικά με τη χρήση της συσκευής FireTV στην Apple TV και αν το VPN θα μπορούσε να λειτουργήσει με αυτόν τον τρόπο. Η απάντηση που έδωσε η Μάρτα σε αυτό δεν ήταν μόνο καλή, ήταν μεγάλη.

cyberghost cs

Μου είπε ότι η συσκευή Amazon FireTV μου συνηθίζει να εργάζομαι στην Apple TV αν είχα VPN λόγω προβλημάτων που βασίζονται στο πρωτόκολλο.

cyberghost cs

Μου είπε ότι επειδή το CyberGhost VPN δεν το κάνει’να προσφέρετε το σωστό πρωτόκολλο που απαιτείται για την εκτέλεση της υπηρεσίας του στο Firestick με την Apple TV, η υπηρεσία τους συνηθίζει να εργάζεται με την Apple TV.

Η ειλικρίνεια εδώ ήταν άγρια ​​καλή, όπως έκανε η Μάρτα’δεν προσπαθώ να με μετατρέψει σε συνδρομητή μέσω ψευδών υποσχέσεων, αλλά με οδήγησε σε ό, τι είχε δίκιο.

cyberghost

cyberghost

Ποιος κερδίζει?

Τα χέρια κάτω, το ExpressVPN έχει την καλύτερη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας με το Surfshark να έρχεται σε κοντινή απόσταση.

Άλλοι παροχείς όπως το PureVPN, το NordVPN και ακόμη και τα υπόλοιπα VPN που κατοικούν στον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο πρέπει να προχωρήσουν σοβαρά στο παιχνίδι τους εάν θέλουν να ικανοποιήσουν τους χρήστες τους προσφέροντας παράλληλα υποστήριξη.

Η κακή υποστήριξη σε ζωντανή συνομιλία μπορεί να απενεργοποιήσει οποιονδήποτε χρήστη ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η πραγματική υπηρεσία VPN. Και αν προσφέρετε μια υπηρεσία που στοχεύει να εξυπηρετήσει τους χρήστες από όλο τον κόσμο, πρέπει να είστε υποδειγματικοί για το πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε όταν κολλάνε ή όταν αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me