Οι περισσότεροι διαφανείς πάροχοι VPN – ΜΟΝΟ 4 από τους 16 είναι αξιόπιστοι

Περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τώρα την ψηφιακή ιδιωτική τους ζωή, οδηγώντας σε εισροή νετρονίων που προσυπογράφουν υπηρεσίες VPN σε όλο τον κόσμο.

Κατά το 1ο τρίμηνο του 2023, οι νέοι χρήστες με VPN αυξήθηκαν κατά 18% στη Βόρεια Αμερική, 18% στην Ευρώπη, 20% στη Μέση Ανατολή & Την Αφρική, το 23% στη Λατινική Αμερική και το 30% στην Ασία-Ειρηνικό.

Χρήστες Διαδικτύου με VPN (2023 Statista)

Ωστόσο, ένας από τους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι άνθρωποι σταματούν να χρησιμοποιούν υπηρεσίες VPN είναι η έλλειψη διαφάνειας. Πολλοί πάροχοι στην αγορά δεν είναι ειλικρινείς για τις προσφορές τους.

Οι περισσότεροι αποφεύγουν να αποκαλύπτουν λεπτομέρειες σχετικά με την έδρα τους, τους ιδιοκτήτες τους, τους επενδυτές, το διοικητικό συμβούλιο, να δικαιολογούν τις καναρίνιες / αναφορές διαφάνειας και τις διαδικασίες ελέγχου (αν υπάρχουν).

Ως εκ τούτου, το BestVPN.co δημιούργησε αυτό το θέμα “Διαφανή VPN” οδηγό, όπου θα έχετε όλες τις πληροφορίες για το φόντο. Πλησίασα διάφορες ομάδες υποστήριξης VPN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ζητώντας από αυτές τις επεμβατικές ερωτήσεις &# 55357;&# 56841;

Contents

Οι περισσότεροι διαφανείς πάροχοι VPN

  1. Είναι πραγματικά ασφαλή τα δίκτυα VPN;?
  2. Τα πράγματα γίνονται λίγο περίπλοκα αν και!
  3. Ενημερώστε τους παρόχους VPN σχετικά με τη διαφάνεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Είναι πραγματικά ασφαλή τα δίκτυα VPN;?

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα VPN είναι χρήσιμα εργαλεία. Καλύπτουν τη διεύθυνση IP, αποκρύπτουν την τοποθεσία σας και κρυπτογραφούν την εισερχόμενη / εξερχόμενη κίνηση, παρέχοντας στους χρήστες ένα κλειδί για το άνοιγμα κλειδωμένων θυρών.

Αυτά τα χαρακτηριστικά VPN ισχύουν ιδιαίτερα για χρήστες που εδρεύουν σε χώρες με σκληρούς νόμους στο διαδίκτυο, όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Τουρκία, η Κίνα, η Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Αίγυπτος. Μεταξύ αυτών, ορισμένοι απαγορεύουν ακόμη και το Facebook, το WhatsApp, το Google κ.λπ..

Πολλές υπηρεσίες VoD επιβάλλουν επίσης γεωγραφικούς περιορισμούς. Για να μην αναφέρουμε, οι κυνηγοί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων είναι πάντα επιφυλακτικοί για εκείνους που κάνουν λήψη πειρατικού υλικού μέσω p2p / sharing file.

Η χρήση ενός VPN προσφέρει προστασία από αυτούς τους κυνηγούς, σας κρατά ασφαλή από τα αδιάκριτα μάτια, σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε το περιορισμένο περιεχόμενο και να ανακτήσετε την πρόσβαση στις αγαπημένες σας πλατφόρμες / εφαρμογές κοινωνικών μέσων.

Κάποιοι νεότεροι χρησιμοποιούν ακόμη και για πρόσβαση σε τοποθεσίες / αρχεία / υπηρεσίες στην εργασία ή για απλή επικοινωνία με φίλους / οικογένεια στο εξωτερικό, όπως φαίνεται στη μελέτη VPN Usage Studies.

Κυριότερα κίνητρα για χρήση VPN (2023 Statista)

Τα πράγματα γίνονται λίγο περίπλοκα αν και!

Όπου υπάρχουν θετικά, υπάρχουν και αρνητικά. Θα μπορούσα να σας πω ότι τα VPN παρέχουν πλήρη ασφάλεια στους χρήστες, αλλά αυτό θα ήταν ψέμα. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ως το πρώτο σας βήμα στην αξιοποίηση του ψηφιακού απορρήτου.

Ωστόσο, αυτές οι υπηρεσίες έρχονται με το δικό τους σύνολο πολυπλοκότητας. Κατά την κρίση του “ασφάλεια” ενός VPN, πολλοί παράγοντες αρχίζουν να παίζουν, προτρέποντας τους χρήστες να ενισχύσουν τις γνώσεις τους.

Για παράδειγμα, μια υπηρεσία VPN που βασίζεται σε δικαιοδοσία για τα μάτια των 5, 9 ή 14 των οφθαλμών ενδέχεται να μην είναι η ασφαλέστερη επιλογή λόγω των υποχρεωτικών από την κυβέρνηση υποχρεωτικών διατάξεων περί διατήρησης δεδομένων και μαζικής επιτήρησης.

Ομοίως, υπάρχουν διαφορετικά “πολιτικές καταγραφής” για κάθε πάροχο. Όπου ορισμένοι μπορεί να είναι χωρίς λογοκρισία, οι περισσότεροι μπορεί να επιδοθούν στην καταγραφή των πληροφοριών σύνδεσης / σύνδεσης.

Έπειτα, έχετε προβλήματα σχετικά με διαρροές διεύθυνσης WebRTC / DNS / IP και τη χρήση ψεύτικων (εικονικών) τοποθεσιών, χωρίς οι πάροχοι να είναι ειλικρινείς σχετικά με τους πελάτες / προοπτικές.

Το σημαντικότερο είναι ότι οι πάροχοι VPN δεν αποκαλύπτουν βασικές πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία τους, χωρίς τη διαφάνεια που είναι απαραίτητη για να εμπιστεύονται οι χρήστες το προϊόν τους.

Ενημερώστε τους παρόχους VPN σχετικά με τη διαφάνεια μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η έλλειψη διαφάνειας από τους παρόχους παρότρυνε να επικοινωνήσω μαζί τους ιδιωτικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να μάθω περισσότερα για τις διάφορες υπηρεσίες VPN ζητώντας τους διάφορες διεισδυτικές ερωτήσεις.

Ήθελα να δω πώς οι περισσότεροι πάροχοι θα ανταποκριθούν με τα τραπέζια που στράφηκαν. Αντί να τους ζητούμε πληροφορίες, δημιούργησα μια λίστα με ερωτήσεις για να απαντήσουν.

Όπου κάποιοι ήταν άνετοι να μοιράζονται λεπτομέρειες στο παρασκήνιο, άλλοι ήταν επιλεκτικοί σε ποιες ερωτήσεις ήθελαν να ανταποκριθούν, δημιουργώντας υποψίες.

Στις ερωτήσεις περιλαμβάνονται πληροφορίες για την εταιρεία’η έδρα της, οι ιδιοκτήτες και οι επενδυτές πίσω από την εταιρεία, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο. Ζήτησα επιπλέον εάν το VPN εξέδωσε εκθέσεις διαφάνειας ή διενήργησε έλεγχο τρίτου μέρους.

Έστειλα email περίπου 180 παρόχους όταν διεξήγαγαν την έρευνά μου για αυτόν τον οδηγό σύγκρισης VPN. Μέχρι στιγμής έχω λάβει απαντήσεις από 15 και μόνο 3 προμηθευτές είναι απολύτως διαφανείς:

  1. Τέλειο απόρρητο
  2. Κρύβω. μου
  3. CyberGhost

Θα συνεχίσω να ενημερώνω αυτήν τη λίστα καθώς λαμβάνω περισσότερες απαντήσεις …

Το Perfect Privacy – που εδρεύει στην Ελβετία και ιδρύθηκε το 2014

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Η έδρα μας βρίσκεται στην Ελβετία. Η ακριβής διεύθυνση μπορεί να βρεθεί στο αποτύπωμα μας: https://www.perfect-privacy.com/en/imprint

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Ναι, δημοσιεύουμε δηλώσεις Warrant Canary.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

Κάθε μήνα. Εδώ είναι ο σύνδεσμος: https://www.perfect-privacy.com/en/warrant-canary. Δεν δημοσιεύουμε τακτικές εκθέσεις διαφάνειας σχετικά με.

Στην περίπτωση επίσημων ερευνών, τους ενημερώνουμε πάντα ότι δεν διαθέτουμε δεδομένα που θα μπορούσαμε να αποκαλύψουμε. Μπορείτε επίσης don’t πρέπει να δημοσιεύσει κάθε αίτηση DCMA.

Σε περίπτωση κατασχέσεων διακομιστών, σας ενημερώνουμε στο ιστολόγιό μας: https://www.perfect-privacy.com/el/blog/server-seizure-in-rotterdam

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Όχι, δεν χρειάζεται να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς μας. Λοιπόν, βλέπουμε μερικές φορές αυτούς τους ελέγχους με άλλους παρόχους, όμως μπορούμε’δεν παλεύουν το συναίσθημα που μιλούν μόνο για μαλακίες.

Θέλω να πω, ψέματα στους πελάτες σας, γιατί να μην βρίσκονται και στον έλεγχο; Γιατί να κάνετε έναν έλεγχο; Απλά παράγουν κάποιο ωραίο PDF που αξιώνει έναν φοβερό έλεγχο.

Επίσης, ακόμη και με κάποιο νόμιμο έλεγχο, τι σημαίνει να σταματά ο πάροχος να απλώς ενεργοποιεί την καταγραφή και όλα τα shenanigans μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος?

Εάν όχι, γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Όπως είπα: Αυτοί οι έλεγχοι δεν είναι εφικτοί. Εμείς’είμαι εδώ και πάνω από δέκα χρόνια, και υπήρξαν γεγονότα όπως αυτά στο Ρότερνταμ. Η σκηνή γνωρίζει ότι μπορείτε να βασιστείτε σε μας το 100 τοις εκατό.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε όλοι άνθρωποι, όλοι που βρίσκονται στην Ευρώπη, και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον για πολλά χρόνια εξαιτίας των κοινών συμφερόντων στον υπολογιστή, την ασφάλεια, την πειρατεία και τον ακτιβισμό.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Στην δουλειά μας, είναι πολύ σημαντικό να εργαστούμε ανεξάρτητα. Οτι’γιατί δουλεύουμε εντελώς χωρίς επενδυτές. Το’δεν είναι για την ανάπτυξη γρήγορα ούτε.

Θέλουμε να προσφέρουμε μια επαγγελματική υπηρεσία VPN που παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Αυτό εκτιμά η σκηνή για μας.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Δυστυχώς, αυτό θα είναι τόσο δροσερό όταν είμαστε Giant Corporation με ένα διοικητικό συμβούλιο. Απλά Kidding, αλλά σοβαρά, δεν υπάρχει διοικητικό συμβούλιο.

nVPN – που εδρεύει στη Βοσνία και ιδρύθηκε το 2010

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Εμείς δεν’Δεν έχω κάτι σαν ένα “επίσημη τοποθεσία” και επομένως δεν υπάρχει καμία διεύθυνση. Είμαστε μια ομάδα τεσσάρων ενθουσιωδών για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που διαδίδονται περισσότερο στην περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης στη Βοσνία, την Ουκρανία, την Πολωνία και τη Σερβία.

  Ο τελευταίος οδηγός προστασίας προσωπικών δεδομένων

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Σκεφτόμαστε να το κάνουμε αυτό σύντομα, ναι, αλλά δεν το κάνουμε’δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ακόμα, αλλά έχει προγραμματιστεί για το 2023 να γίνει ένα είδος αρχείου το οποίο κάθε μέλος έχει πρόσβαση και να διαβάσει τις απαντήσεις μας.

Εάν δεν υπάρχουν δημοσιευμένες αναφορές διαφάνειας / εκκαθάρισης, ποιοι είναι οι λόγοι?

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην δημοσιεύουμε τις απαντήσεις και τις χειρισμούς μας, πραγματικά, δεν έχουμε’δεν έχει τίποτα να κρύψει. Όπως είπαμε παραπάνω, θα το δημοσιεύσουμε και θα έχουμε πρόσβαση στα μέλη μας το 2023.

εγώ μπορώ’t να αναφέρουμε την ακριβή ημερομηνία, δεδομένου ότι έχουμε πολλές άλλες εργασίες στην πρώτη λίστα (εφαρμογή του WireGuard, πλήρης εγγενής IPv6 και απελευθέρωση του πελάτη μας Linux και Mac OS – επόμενες 2-6 εβδομάδες).

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Εγώ προσωπικά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το κάνω αυτό, το ερώτημα είναι απλώς πώς και ποια επιχείρηση θα έκανε τέτοιους ελέγχους και πώς, εννοώ πώς ένας τέτοιος έλεγχος πραγματικά μοιάζει στην πραγματικότητα, ποια δεδομένα θέλουν να δουν βάση δεδομένων,.

Θέλω να πω ότι η πλευρά του διακομιστή δεν είναι καθόλου προβληματικό τίποτα ενδιαφέρον εδώ – αλλά η βάση δεδομένων των πελατών είναι μια άλλη ιστορία που έχουμε τα ηλεκτρονικά μηνύματα πελατών εκεί, έτσι δεν είμαστε σίγουροι ποια εταιρεία θα μπορούσε να κάνει αυτό που είναι αρκετά αξιόπιστος και πως.

Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Δεν υπάρχει κανένας λόγος εναντίον του, απλώς δεν είναι σίγουρος πως θα γίνει αυτό και ποιος έχει εμπιστοσύνη για να εκτελέσει τον έλεγχο.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Δεν έχουμε κανέναν ιδιοκτήτη, όπως δήλωσε προηγουμένως όλοι και κανείς δεν έχει το nVPN.net, έχουμε τέσσερις ανθρώπους.

Όταν δύο από αυτούς έχουν πρόσβαση σε Domain μόνο ένα από αυτά έχει δικαιώματα πρόσβασης βάσης δεδομένων, κανένας κάτοχος δεν υπάρχει εδώ.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Δεν έχουμε καθόλου επενδυτές, όλα είναι αυτο-κατασκευαζόμενοι, και αυτοδιαχειριζόμενοι μεταξύ των τεσσάρων ανθρώπων εγώ’που προαναφέρθηκε.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Κανένας.

Hide.Me – Βασίζεται στη Μαλαισία και ξεκίνησε το 2012

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Είμαστε συσταθεί στη Μαλαισία, η διεύθυνση της εταιρείας μας είναι: eVenture Limited, Γραφείο 2.19, Lazenda Εμπορικό Κέντρο, Ομοσπονδιακό έδαφος της Labuan, 87007 Μαλαισία. Αριθμός εγγραφής: LL09685

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Ναι, δημοσιεύουμε έκθεση διαφάνειας διαφάνειας με τα ιστορικά δεδομένα.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

Το τελευταίο ήταν το 2015 και το επόμενο θα δημοσιευθεί τις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες.

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Ναι, είμαστε μία από τις πρώτες εταιρείες VPN που έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητο ελεγκτή / εταιρεία.

Εάν ναι, πότε ελέγχθηκε η υπηρεσία VPN σας; Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο URL / PDF?

https://hide.me/en/blog/leon-juranic-certifies-hide-me-as-one-of-the-most-anonymous-vpn-provider/

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Η εταιρεία είναι εξ ολοκλήρου ιδιωτική.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Όχι, δεν έχουμε επενδυτές τρίτων.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Διευθυντής της εταιρείας είναι ο Sebastian Schaub.

Το CyberGhost VPN – που εδρεύει στη Ρουμανία και ξεκίνησε το 2011

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Εμείς’στο Βουκουρέστι, στη Ρουμανία, εκτός των δικαιοδοσιών των 5 Eyes, 9 Eyes, 14 Eyes alliance. Τα στοιχεία μας είναι εδώ: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/imprint

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Ναι, ήμασταν οι πρώτοι στη βιομηχανία VPN που δημοσίευσαν το 2011 έκθεση για τη διαφάνεια’είναι μια παράδοση που αγαπάμε.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

Η ετήσια Έκθεση Διαφάνειας είναι εδώ: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report

Οι αριθμοί των νομικών αιτημάτων για το 1ο τρίμηνο του 2023 θα είναι σύντομα ζωντανά στο Κέντρο απορρήτου: https://www.cyberghostvpn.com/privacyhub/

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Οχι.

Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Μέχρι στιγμής, έχουμε επικεντρωθεί στην κατασκευή του καλύτερου VPN για τους χρήστες μας. Ωστόσο, σχεδιάζουμε να ελέγξουμε το VPN στο μέλλον.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Αυτό δεν είναι συνηθισμένο στον κλάδο VPN, αλλά όλες οι λεπτομέρειες για εμάς είναι δημόσιες. Γνωρίστε την ομάδα μας και τα σκυλιά γραφείων μας εδώ: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/team

Περισσότερα εδώ: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/transparency-report/about-us και εδώ: https://www.instagram.com/cyberghost_private_life/?hl=el

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Εμείς’είναι μέρος του Kape. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.kape.com/about-us.html

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ: http://investors.kape.com/board-of-directors

Το Hotspot Shield – που εδρεύει στις ΗΠΑ και ξεκίνησε το 2005

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στο Redwood City CA. Διεύθυνση: 1800 Seaport Blvd Redwood City CA.

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Ναι, δημοσιεύουμε αναφορές διαφάνειας. Επειδή δεν συλλέγουμε πληροφορίες που μας επιτρέπουν να εντοπίσουμε τη χρήση του Διαδικτύου στα VPN μας πίσω σε μεμονωμένους χρήστες.

Δεν κάνουμε και δεν μπορούμε να παρέχουμε πληροφορίες σε κυβερνήσεις, υπηρεσίες επιβολής του νόμου ή σε άλλα τρίτα μέρη σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτονται οι χρήστες μας όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας.

Επιπλέον, δεν μπορούμε να εντοπίσουμε έναν μεμονωμένο χρήστη βάσει μιας δημόσιας διεύθυνσης IP.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

Κάθε χρόνο. Ακολουθεί ο σύνδεσμος https://www.hotspotshield.com/reports/AnchorFree_Transparency_Report-2023.pdf

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Ναί. AVTEST

Εάν ναι, πότε ελέγχθηκε η υπηρεσία VPN σας; Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο URL / PDF?

https://www.av-test.org/fileadmin/pdf/reports/AV-TEST_VPN_Trust_Report_August_2023_EN.pdf

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και το διοικητικό συμβούλιο στην τοποθεσία Anchorfree:

https://www.pango.co/about/

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και το διοικητικό συμβούλιο στην τοποθεσία Anchorfree: https://www.pango.co/about/ 

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ομάδα και το διοικητικό συμβούλιο στην τοποθεσία Anchorfree: https://www.pango.co/about/

VPNSecure – που εδρεύει στην Αυστραλία και ιδρύθηκε το 2010

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Επίπεδο 1/360 Άγιος Παύλος’s Βεράντα Fortitude Valley, Μπρίσμπεϊν Κουίνσλαντ.

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Μέχρι πρόσφατα, δημοσιεύσαμε ένα Canary Warrant που δημοσιεύθηκε -όμως στην Αυστραλία, τα Warrants Canaries είναι παράνομα τώρα και έπρεπε να το αφαιρέσουμε.

Είμαστε στη διαδικασία μετακίνησης της εταιρείας στο Χονγκ Κονγκ λόγω των πρόσφατων αλλαγών στον αυστραλιανό νόμο – μόλις ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση, θα εκδώσουμε εκ νέου το Warrant Canary

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Έχουμε ολοκληρώσει τους ελέγχους διενέργειας δοκιμών διείσδυσης τρίτων, η τελευταία δοκιμή ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2023 από την Senseon Solutions

  Παροχείς VPN και η χρήση τους από ψεύτικους (εικονικούς) διακομιστές

Έχοντας τους ισχυρισμούς μας ότι η καταγραφή δεν επαληθεύεται από ένα τρίτο μέρος όπως το Senseon δεν είναι κάτι που εξετάσαμε προηγουμένως, ωστόσο μπορούμε να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να το κάνουμε αυτό στο μέλλον για να δώσουμε στους πελάτες μια ειρήνη του μυαλού.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Shayne McCulloch – Συνδεδεμένη στο https://www.linkedin.com/in/shaynem

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Δεν Επενδυτές.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Σάινε Μακκούλοχ.

ProtonVPN – που εδρεύει στην Ελβετία και ιδρύθηκε το 2014

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Η έδρα μας βρίσκεται στη Γενεύη της Ελβετίας. Chemin du Pré-Fleuri, 3 CH-1228 Plan-les-Ouates, Genève, Ελβετία.

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Ναι, ενημερώνουμε την Έκθεση Διαφάνειας & Εντολή Canary όποτε υπάρχει αξιόλογο νέο νομικό αίτημα.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

Τελευταία ενημέρωση: 2 Φεβρουαρίου, 2023: https://protonvpn.com/blog/transparency-report/

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Δεν έχουμε ακόμη ως έχουμε διαφανεί πλήρως στους χρήστες μας όσον αφορά τα κεντρικά γραφεία, τους ιδιοκτήτες, την υπηρεσία κλπ.

Ωστόσο, εξετάζουμε τον έλεγχο σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς έχει καταστεί βιομηχανικό πρότυπο.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Η ProtonVPN AG ανήκει πλήρως στην Proton Technologies AG.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Καμία απάντηση.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ProtonVPN AG είναι ο Antonio Gambardella.

Η υπηρεσία καταχώρησης – που εδρεύει στον Καναδά και ξεκίνησε το 2015

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

9251 Yonge St # 8901, Richmond Hill, ΟΝ, L4C 9Τ3, Καναδάς. Πριν να πείτε τον Καναδά = 5 μάτια = κακό: https://blog.windscribe.com/i-doesnt-matter-how-many-eyes-you-have-66f59fc1e777

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Ναι, το κάνουμε.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

https://windscribe.com/transparency

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Οχι.

Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Εμείς’εργάζεστε σε ένα σύστημα που θα ξεπεράσει έναν έλεγχο τρίτου μέρους και θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε να επαληθεύσει τις αξιώσεις μας χωρίς να χρειάζεται να βασιστεί “εμπειρογνώμονες”.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

https://www.crunchbase.com/organization/windscribe#section-overview

https://angel.co/windscribe

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Δεν υπάρχουν επενδυτές.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Ο Γιέγκοαρ σουκ.

ibVPN – που εδρεύει στη Ρουμανία και ιδρύθηκε το 2003

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο Tirgu-Mures της Ρουμανίας. Η διεύθυνση είναι διαθέσιμη στο κοινό στον ιστότοπό μας, στην περιοχή υποσημείωσης: https://www.ibvpn.com

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Οχι

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

N / A

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Οχι

Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Η εταιρεία μας πρέπει να συμμορφωθεί με το GDPR και περάσαμε το έτος πριν από τις 25 Μαΐου 2023 για να προετοιμάσουμε και τους επόμενους μήνες για την εφαρμογή μηχανισμού προστασίας δεδομένων που διασφαλίζει στους πελάτες μας ότι τα δεδομένα τους είναι ασφαλή. Ο στόχος για το 2023 είναι η επιτυχής εφαρμογή του ISO 27001 (Διαχείριση της ασφάλειας των πληροφοριών) και του 9001 (Διαχείριση της ποιότητας).

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Η SC Amplusnet SRL είναι η εταιρεία που κατέχει πλήρως την ιδιοκτησία του ibVPN. Οι ιδιοκτήτες της εταιρείας είναι ιδιώτες που συμμετέχουν στην ανάπτυξη και συντήρηση της υπηρεσίας ibVPN.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Δεν έχουμε επενδυτές.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Μπορείτε να ελέγξετε για τις δημόσιες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία SC Amplusnet SRL.

KeepSolid – που εδρεύει στις ΗΠΑ και ιδρύθηκε το 2013

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

KeepSolid’Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Η διεύθυνσή μας είναι 3220 Arlington Ave. Suite 5A Bronx, NY 10463, Ηνωμένες Πολιτείες

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Οχι.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

N / A

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Οχι.

Εάν ναι, πότε ελέγχθηκε η υπηρεσία VPN σας; Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο URL / PDF?

N / A

Ή αν όχι, γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Αυτό είναι πάνω από τα σχέδιά μας φέτος.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Οι ιδιοκτήτες μας είναι ο Vasiliy Ivanov και ο Oleg Bocharnikov. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές εδώ https://www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Όχι, δεν έχουμε επενδυτές. Εμείς’μια εταιρεία bootstrap.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Ελέγξτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Διοικητικό μας Συμβούλιο στη διεύθυνση www.keepsolid.com/pressroom/board-of-members

Mullvad – που εδρεύει στη Σουηδία και ξεκίνησε το 2009

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Amagicom ΑΒ, Box 53049, 40014 Gothenburg, Σουηδία.

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Όχι, δεν υπάρχουν νόμοι στη Σουηδία που να απαιτούν από εμάς να συλλέγουμε / καταγράφουμε / ενεργούμε ενάντια στους χρήστες μας οποιαδήποτε δεδομένα ισχύουν για εμάς, διαβάστε περισσότερα: https://www.mullvad.net/guides/swedish-legislation/

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Ναί.

Εάν ναι, πότε ελέγχθηκε η υπηρεσία VPN σας; Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο URL / PDF?

https://mullvad.net/blog/2023/9/24/read-results-security-audit-mullvad-app/

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Η Amagicom ανήκει κατά 100% στους ιδρυτές: Fredrik Strömberg και Daniel Berntsson.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Οχι.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Fredrik Strömberg, Daniel Berntsson και Jan Jonsson (Διευθύνων Σύμβουλος)

SigaVPN – Βασίζεται στις ΗΠΑ και ξεκίνησε το 2023

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

ΤΚ 1722, Southaven, MS, 38671, Ηνωμένες Πολιτείες. Λόγω του ότι είναι μια μοναδική ιδιοκτησία και κάτι που κάνω στο πλάι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να νοικιάσω ένα γραφείο.

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Τα καναρίνια Warrant ΔΕΝ είναι πάντα αξιόπιστα. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ μπορεί να αναγκάσει κάποιον να το ενημερώσει. Κατά τη γνώμη μου, σχετικά με τη σκέψη σχετικά με τα καναρίνια εντάλματος για μια εκτεταμένη χρονική περίοδο.

Το συμπέρασα ότι δημιουργεί μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας. Δεν μπορώ’Έχω αναφορές διαφάνειας επειδή μου έχουν εξυπηρετήσει μηδενικά κυβερνητικά αιτήματα.

Θα δημοσιεύσω ένα σε περίπτωση που λάβω ένα κυβερνητικό αίτημα.

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Οχι.

Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Ο έλεγχος είναι δαπανηρός.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Εγώ’m έναν διαχειριστή συστήματος και δικηγόρο προστασίας προσωπικών δεδομένων.

  Οδηγός εγκατάστασης VPN για διαφορετικές πλατφόρμες / συσκευές!

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Οι δωρητές βοηθούν στην εκτέλεση της υπηρεσίας. Για να προστατέψω την ιδιωτικότητά τους, δεν έχω’t μοιράζονται τις πληροφορίες τους.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Μόνο εγώ.

PrivateVPN – που εδρεύει στη Σουηδία και ιδρύθηκε το 2009

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Σουηδία – Sollentuna.

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Οχι

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

N / A

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Οχι.

Εάν ναι, πότε ελέγχθηκε η υπηρεσία VPN σας; Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο URL / PDF?

N / A

Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος. Υπάρχει ένα σχέδιο για την έναρξη ενός ελέγχου όταν έχουμε εγκαταστήσει το νέο μας περιβάλλον.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Δεν υπάρχουν εξωτερικοί επενδυτές!

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.allabolag.se/5568951486/privat-kommunikation-sverige-ab

WASEL Pro – που εδρεύει στις Κάτω Χώρες και ιδρύθηκε το 2012

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Η διεύθυνση στο www.bvpn.com υποσέλιδο. Laanzichtweg 60-Β 4847 SJ Teteringen (Breda), Κάτω Χώρες.

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Ναι, όμως, δεν το κάναμε’Δεν έχουμε επεισόδια στα 9 χρόνια λειτουργίας μας.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

Είχαμε 0 συμβάντα.

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Όχι.

Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Έχουμε καταφύγει’έχουν προσεγγιστεί από αξιόπιστους οργανισμούς.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Η υπηρεσία ανήκει και βρέθηκε από μια μικρή ομάδα προγραμματιστών που βρήκαν διαδίκτυο στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και κάνοντας ό, τι μπορούν για να το κρατήσουν όσο πιο ανοιχτό.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Όχι, η υπηρεσία είναι χτισμένη, χρηματοδοτείται, λειτουργεί από την ίδια ομάδα προγραμματιστών, δεν υπάρχει επενδυτής, δεν υπάρχει ιδιοκτησία τράπεζας.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Οι ίδιοι 3 προγραμματιστές.

Seed4Me – που εδρεύει στην Ταϊβάν και ξεκίνησε το 2012

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Seed4.Me υπηρεσία VPN αναπτύσσεται από μια διανεμημένη ομάδα προγραμματιστών. Προτιμούμε να διατηρήσουμε τα στοιχεία για τη δομή μας ιδιωτικά ως ένα ακόμη επίπεδο προστασίας για τους πελάτες μας.

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Οχι.

Εάν ναι, πόσο συχνά; Θα ήταν χρήσιμος ο σύνδεσμος σε ένα αρχείο URL ή PDF!

N / A

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Οχι.

Εάν ναι, πότε ελέγχθηκε η υπηρεσία VPN σας; Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο URL / PDF?

N / A

Γιατί δεν έχετε ελεγχθεί ακόμα; Οποιεσδήποτε αιτίες?

Οι χρήστες μας δεν μας ζήτησαν αυτό το πράγμα. Οι περισσότεροι άνθρωποι απαιτούν γρήγορη και σταθερή σύνδεση VPN σε χαμηλή τιμή – αυτό προσφέρουμε.

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Προτιμούμε να μην αποκαλύψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Προτιμούμε επίσης να μην αποκαλύψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Προτιμούμε επίσης να μην αποκαλύψουμε αυτές τις πληροφορίες.

Surfshark – Βασισμένο στην BVI και ξεκίνησε το 2023

Πού βρίσκεται η έδρα της εταιρείας σας; Θα μπορούσαμε να πάρουμε μια διεύθυνση?

Το Surfshark είναι σήμα κατατεθέν της Surfshark Ltd., νομικής οντότητας των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Η επίσημη διεύθυνση της Surfshark Ltd. έχει ως εξής:

Surfshark Limited

Vanterpool Plaza, 2ος όροφος, Wickhams Cay I, Road Town, VG 1110

Τα βρετανικά νησιά

Δημοσιεύετε εκθέσεις διαφάνειας / Καναρίους εγγυητών?

Η κυβέρνηση των Βρετανικών Παρθένων Νήσων δεν απαιτεί από το Surfshark να δημοσιεύει εκθέσεις διαφάνειας / εκκαθάρισης. Επομένως δεν το κάνουμε αυτό.

Το Surfshark είναι ιδιωτική εταιρεία, οπότε η δημοσίευση τέτοιων εκθέσεων δεν είναι υποχρεωτική. Δεδομένου ότι το Surfshark δεν είναι καταχωρημένο δημόσια σε οποιοδήποτε χρηματιστήριο, εφαρμόζουμε μια κοινή πρακτική να μην δημοσιοποιούμε τέτοιες πληροφορίες στο κοινό.

Οι αξιώσεις σας έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητη εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους?

Το Surfshark είναι ένας από τους ελάχιστους παρόχους υπηρεσιών VPN που έχουν ελεγχθεί από ανεξάρτητο ελεγκτή. Ο τελευταίος έλεγχος πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2023 από την αναγνωρισμένη γερμανική εταιρεία ασφάλειας

Εάν ναι, πότε ελέγχθηκε η υπηρεσία VPN σας; Θα μπορούσαμε να βρούμε έναν σύνδεσμο σε ένα αρχείο URL / PDF?

Surfshark VPN που ελέγχθηκε από το Cure53.

https://cure53.de/pentest-report_surfshark.pdf

Θα μπορούσαμε να ενημερωθούμε σχετικά με τους ιδιοκτήτες πίσω από την εταιρεία?

Το Surfshark παρέχει τις υπηρεσίες του σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των χωρών με περιορισμένη πρόσβαση και των καθεστώτων όπου ελέγχεται η πρόσβαση στο διαδίκτυο, η καταδίκη των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ο περιορισμός των ΜΚΟ. Είμαστε ένας από τους λίγους παρόχους VPN που κατάφερε να ξεπεράσει το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας. Εφόσον είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε χρόνο και προσπάθεια στην ανάπτυξη έξυπνων λύσεων που μπορούν να ξεπεράσουν τους περιορισμούς.

Όσον αφορά τον CEO μας, είναι γνωστός ως Par Kaz. Δημιούργησε το Surfshark ως δική του επιχείρηση για να καταστήσει ένα καλύτερο εργαλείο προστασίας της ιδιωτικής ζωής ότι οι άλλοι. Είναι ένας ιδιοκτήτης ιστορικού τεχνολογίας, ο οποίος έχει περάσει την καριέρα του με προϊόντα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο καθώς και διαχειριστή του συστήματος σε διάφορα μέρη του κόσμου. Όσον αφορά το Magnus, είναι γνωστό στον τομέα και αναφέρεται σε ορισμένες εκδόσεις του Surfshark.

Έχετε καθέναν επενδυτές και είναι οι διαθέσιμες πληροφορίες δημοσίως για τους χρήστες?

Η Surfshark Ltd. ανήκει σε ιδιώτες μετόχους οι οποίοι επέλεξαν να μην αποκαλύψουν τα προσωπικά τους στοιχεία στο κοινό, καθώς δεν τους ζητήθηκε νομικά.

Ποιοι είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας σας?

Το Surfshark είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δεν υποχρεούται να έχει και δεν έχει Διοικητικό Συμβούλιο. Διαχειρίζεται η ομάδα διαχείρισης, η οποία περιλαμβάνει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον Διευθυντή Μάρκετινγκ, τους Διευθυντές Τεχνολογίας, καθώς και αρκετούς ιδιοκτήτες προϊόντων.

Τυλίξτε τα πράγματα

Με αυτό, φτάνουμε στο τέλος αυτού του διαφανούς οδηγού VPN. Ο κύριος σκοπός του είναι να βοηθήσει τους χρήστες να μάθουν περισσότερα για τους διάφορους παρόχους και τις πληροφορίες τους.

Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει εμπιστοσύνη στις διφορούμενες υπηρεσίες. Μόνο όσοι πάροχοι με μια καθιερωμένη φήμη τιμιότητας μπορούν να σας βοηθήσουν στην επίτευξη πλήρους ψηφιακής ιδιωτικότητας.

Ελπίζω ότι αυτός ο οδηγός σας βοηθά να λαμβάνετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Παρ ‘όλα αυτά, εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις / ερωτήσεις ή χρειάζεστε να συνομιλήσω με έναν συγκεκριμένο πάροχο, κάντε σχόλιο παρακάτω.

Επίσης, βοηθήστε τον αδερφό σας να μοιραστεί αυτόν τον οδηγό με άλλους χρήστες με γνώμονα την τεχνολογία ή με συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής, θα εκτιμούσε ιδιαίτερα. Σας ευχαριστώ και έχετε μια ωραία μέρα μπροστά! J

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me