Οδηγός σύνδεσης VPN 2020 – Πρέπει να διαβαστεί για τους αρχάριους χρήστες στην Ιαπωνία

Όσοι ζουν στην Ιαπωνία γνωρίζουν καλά ότι η χώρα υποστηρίζει την ελευθερία του λόγου και του Τύπου, η οποία επεκτείνεται και στην έκφραση και την ομιλία στο διαδίκτυο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, σημειώθηκε αύξηση των γεωπεριβαλλοντικών περιορισμών και των μέτρων κατά της πρόσβασης σε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, ζητώντας τη χρήση του Best VPN για να αποφευχθούν νομικές χρεώσεις από τοπικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου. Έτσι, χωρίς περαιτέρω παραβίαση, διαβάστε τον Οδηγό σύνδεσης VPN για την Ιαπωνία.


Διαβάστε: Expressvpn Οδηγός εργασίας Apple TV

Οδηγός σύνδεσης VPN 2020

 1. Τι είναι μια σύνδεση VPN
 2. Πώς λειτουργεί η σύνδεση VPN?
 3. Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε σύνδεση VPN στην Ιαπωνία?
 4. Μηχανισμός σύνδεσης VPN / Χαρακτηριστικά για την αναζήτηση του Διαδικτύου
 5. Οι καλύτερες εφαρμογές σύνδεσης VPN
 6. Είναι η πρόσβαση στο Internet στην Ιαπωνία Ασφαλής χρησιμοποιώντας τη σύνδεση VPN?
 7. Πώς να εγκαταστήσετε σύνδεση VPN Windows 10 OS / 7 Service Packs
 8. Οδηγός εγκατάστασης σύνδεσης VPN για iPhone
 9. Πώς να ρυθμίσετε τη σύνδεση VPN Android?
 10. Εφαρμογές σύνδεσης VPN δωρεάν
 11. VPN σύνδεση πελάτη Smartphone
 12. Σύνδεση VPN Γενιές Mac / iPhone / Σύνδεση iPad
 13. Amazon Fire TV / Firestick Μέθοδος σύνδεσης VPN

Τι είναι μια σύνδεση VPN

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο συντομεύτηκε ως “VPN” είναι μια τεχνολογία δικτύου που χρησιμοποιείται από κυβερνητικές υπηρεσίες και φυσιολογικούς πολίτες για την αξιοποίηση της ασφαλούς πρόσβασης στο διαδίκτυο. Δημιουργεί μια προστατευμένη διαδρομή για το διαδίκτυο, κρυπτογράφοντας όλα τα δεδομένα που στάλθηκαν και ελήφθησαν.

Τι είναι μια σύνδεση VPN

Πώς λειτουργεί η σύνδεση VPN?

Τα VPN συνήθως καλύπτουν την ηλεκτρονική σας παρουσία αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας μοντέμ και κάνοντας την εμφάνισή της σαν να βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα. Ταυτόχρονα, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα “ιδιωτικός” δίκτυο που είναι μόνο προσιτό σε εσάς, γι 'αυτό και χρησιμοποιείται κυρίως σε μεγάλες επιχειρήσεις και επιχειρήσεις.

Πώς λειτουργεί η σύνδεση VPN;

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε σύνδεση VPN στην Ιαπωνία?

Όταν μάθετε ότι η ροή / λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα αποτελεί ποινικό αδίκημα, αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα βαρύ πρόστιμο, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ JAIL SENTENCE, ή ακόμα και ΑΚΟΜΑ - τα πράγματα γίνονται αρκετά άγχος. Στο πλαίσιο του νόμου περί παρακολούθησης δικτύων υπολογιστών του 2012, η ​​κυβέρνηση της Ιαπωνίας παρακολουθεί ακόμη και όλους τους χρήστες, γεγονός που επαναλαμβάνει πόσο σημαντικό είναι η χρήση ενός VPN στην Ιαπωνία.

Γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε σύνδεση VPN στην Ιαπωνία;

Μηχανισμός σύνδεσης VPN / Χαρακτηριστικά για την αναζήτηση του Διαδικτύου

 1. Προηγμένες λειτουργίες - Οι αξιόπιστες υπηρεσίες VPN θα πρέπει να προσφέρουν προηγμένες λειτουργίες, όπως προστασία διαρροών DNS / IPv6, DoubleVPN, SOCKS5 proxy, Διαίρεση σήραγγας, NAT Firewall και Αυτόματο Kill Switch.
 2. Υποστήριξη πρωτοκόλλων - Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN δεν θα σπάσουν ποτέ την παροχή καλής υποστήριξης πρωτοκόλλου. Επιλέξτε μια υπηρεσία που παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης σε OpenVPN, IKEv2, SSTP, L2TP / IPSec και PPTP.
 3. Πολιτική καταγραφής - Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να πληρώσετε για ένα VPN που καταγράφει τις πληροφορίες σύνδεσης / συνεδρίας σας ή αρνείται να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο καιρό χρησιμοποιούνται τα δεδομένα πριν από τη διαγραφή. Πάντα πηγαίνετε για έναν παροχέα με μια πιστοποιημένη / επαληθευμένη μηδενική πολιτική καταγραφής.
 4. Εύρος ζώνης - Τα δίκτυα VPN επιτρέπουν στους χρήστες να παρακάμπτουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς για τη διαδικτυακή ροή περιεχομένου, κατεβάζω torrents, ή να παίξετε παιχνίδια. Προσέξτε για παρόχους που επιβάλλουν απώλεια εύρους ζώνης.
 5. Συγχρονισμένες συνδέσεις - Τα καλύτερα VPN δεν επιτρέπουν μόνο την πρόσβαση σε μία μόνο συσκευή, αλλά προσφέρουν τη δυνατότητα σύνδεσης ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές.
 6. Διαθεσιμότητα διακομιστή - Επιλέξτε έναν πάροχο που σας δίνει πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων διακομιστών σε όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο. Μην εγκαταλείπετε παρόχους που προσφέρουν μόνο 5/6 θέσεις σύνδεσης.

Οι καλύτερες εφαρμογές σύνδεσης VPN

Παρακάτω υπάρχουν τρεις κορυφαίοι πάροχοι VPN, φημισμένοι παγκοσμίως για την εκπληκτική τους απόδοση, τις προηγμένες λειτουργίες, το διακομιστή’της διαθεσιμότητας, του συστήματος υποστήριξης και της συνολικής αξιοπιστίας που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε!

Οι καλύτερες εφαρμογές σύνδεσης VPN το 2018

ExpressVPN - Επιλογή VPN σύνδεσης εκδότη στην Ιαπωνία

Το ExpressVPN είναι μια δημοφιλής προσθήκη στην αγορά των VPN. Βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, προσφέροντας απαράμιλλη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμία, με καμπύλη πολιτικής που δεν έπληξε ούτε τις τουρκικές αρχές. Η μηνιαία τιμολόγηση ξεκινά από 12,95 δολάρια και έχετε 2000 διακομιστές VPN σε 94 χώρες παγκοσμίως. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν διακόπτη kill, split tunneling, υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7.

Σύνδεση ExpressVPN

Πλεονεκτήματα

 1. Συνδέστε ταυτόχρονα σε 3 συσκευές
 2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 3. Υποστήριξη Live Chat 24/7
 4. Αυτόματος διακόπτης σκοτώσεων
 5. Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής

Μειονεκτήματα

 1. Λίγο ακριβό - αλλά αξίζει τον κόπο!

Buffered

Το Buffered VPN, που ιδρύθηκε το 2013 και βρίσκεται στο Γιβραλτάρ, είναι μια υπηρεσία αφοσιωμένη στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το Γιβραλτάρ δεν είναι προσβάσιμο από την κεντρική υπηρεσία επικοινωνιών της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (GCHQ) και την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA). Προσφέρει ασύγκριτες δυνατότητες λήψης BitTorrent ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τη σύνδεση με 5 συσκευές ταυτόχρονα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επιστροφές 30 ημερών, απεριόριστο εύρος ζώνης και ζωντανή συνομιλία 24/7.

Ρυθμισμένη σύνδεση vpn

Πλεονεκτήματα

 1. Βασίζεται στο Γιβραλτάρ
 2. Ξεκλειδώνει το Netflix ΗΠΑ
 3. Διακομιστές σε 39 χώρες
 4. Καλή προστασία απορρήτου - Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής χρήσης
 5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβά - Τιμή εκκίνησης στα 12,99 δολάρια!

VyprVPN

Δημιουργήθηκε από τον Golden Frog, το VyprVPN χρησιμοποιεί εντυπωσιακές τεχνολογίες όπως ο Chameleon, ο οποίος καταπολεμά το μπλοκάρισμα και τον περιορισμό του VPN, ξεχωρίζοντας τον από τον ανταγωνισμό. Για τη διασύνδεση, το VyprVPN σας δίνει πρόσβαση σε μια τεράστια λίστα 700 εξυπηρετητών, που διανέμονται σε 70 χώρες. Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν το VyprDNS, πολλαπλά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, τείχος προστασίας NAT και εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες.

VyprVPN σύνδεση

Πλεονεκτήματα

 1. Διακομιστές σε 70 χώρες παγκοσμίως
 2. Το NAT Firewall και το VyprDNS
 3. Σύνδεση με 3 συσκευές
 4. 200.000 διευθύνσεις IP
 5. Netflix US Accessible

Μειονεκτήματα

 1. Διατηρεί τα αρχεία σύνδεσης για 30 ημέρες

Είναι η πρόσβαση στο Internet στην Ιαπωνία Ασφαλής χρησιμοποιώντας τη σύνδεση VPN?

Σε σύγκριση με άλλες χώρες, η Ιαπωνία χορηγεί για περισσότερη ελευθερία στο διαδίκτυο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν καταστάσεις όπου χρειάζεστε υψηλότερο βαθμό ανωνυμίας. Υπάρχουν κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη χώρα που διαβιβάζει πληροφορίες στα Εθνικά Πέντε Eyes. Ο μόνος τρόπος για να προστατεύσετε την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή είναι να χρησιμοποιήσετε μια σύνδεση VPN, η οποία είναι εξ ολοκλήρου νόμιμη στη χώρα, σε σύγκριση με τοποθεσίες όπως η Κίνα και η Ρωσία - όπου απαγορεύονται τα VPN.

Πώς να εγκαταστήσετε σύνδεση VPN Windows 10 OS / 7 Service Packs

 1. Κάνε κλικ στο “Δίκτυο” στην Γραμμή εργασιών των Windows και πηγαίνετε στο “Ρυθμίσεις δικτύου”.Είναι η πρόσβαση στο Internet στην Ιαπωνία Ασφαλής χρησιμοποιώντας τη σύνδεση VPN
 2. Επιλέγω “VPN” σύμφωνα με το “Δίκτυο & Διαδίκτυο” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Προσθέστε μια σύνδεση VPN”.Πώς να εγκαταστήσετε σύνδεση VPN Windows 10 OS / 7 Service Packs
 3. Επιλέγουμε να χρησιμοποιήσουμε μια διαμόρφωση PPTP χρησιμοποιώντας τις διαμορφώσεις από το freevpnaccess.com.προσθέστε μια σύνδεση VPN στα παράθυρα
 4. Συμπληρώστε όλες τις πληροφορίες και πατήστε το “Αποθήκευση κουμπί”. Επιστρέψτε στο προηγούμενο μενού και κάντε κλικ στο κουμπί σύνδεσης για να απολαύσετε τη χρήση του VPN μέσω της μεθόδου PPTP.χρησιμοποιώντας τη σύνδεση VPN μέσω της μεθόδου PPTP στα παράθυρα

Οδηγός εγκατάστασης σύνδεσης VPN για iPhone

 1. Ανοίξτε το κεφάλι του iPhone σας στις Ρυθμίσεις.iPhone-VPN-Σύνδεση-Οδηγός εγκατάστασης
 2. Θα δείτε τώρα μια λίστα επιλογών διαμόρφωσης. Επιλέγω “Γενικός”.Πώς να ρυθμίσετε τη σύνδεση VPN Android
 3. Παρακέντηση στο “VPN”.Εφαρμογές σύνδεσης VPN δωρεάν
 4. Παρακέντηση επί “Προσθήκη διαμόρφωσης VPN” για να ξεκινήσει η ρύθμιση PPTP.VPN σύνδεση πελάτη Smartphone
 5. Επιλέξτε PPTP στο “Προσθήκη διαμόρφωσης” και στη συνέχεια εισαγω ρυθμίσεις από το freevpnaccess.com.Σύνδεση VPN Mac iPad γενιές iPad
 6. Κάντε κλικ επί “Αποθηκεύσετε”, και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο μενού VPN.
 7. Τστο VPN “ΕΠΙ”.Amazon Fire TV Μέθοδος σύνδεσης Firestick VPN
 8. Το λογότυπο VPN θα εμφανιστεί τώρα στην επάνω δεξιά γωνία του iPhone σας!Εγκατάσταση σύνδεσης iPhone VPN

Πώς να ρυθμίσετε τη σύνδεση VPN Android?

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία σύνδεσης VPN, έχετε δύο επιλογές: να κατεβάσετε έναν ειδικό πελάτη για την πλατφόρμα από οποιονδήποτε από τους ανωτέρω παρόχους ή να χρησιμοποιήσετε τη μη αυτόματη μέθοδο OpenVPN.

Μέθοδος εφαρμογής

 1. Εγγραφείτε για οποιονδήποτε πάροχο παραπάνω, επισκεφθείτε τον κεντρικό ιστότοπό του και κατεβάστε την εφαρμογή Android.
 2. Ανοίξτε την εφαρμογή και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης, δηλ. Το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας
 3. Συνδεθείτε με οποιοδήποτε διακομιστή της επιλογής σας. Απολαύστε τη χρήση του VPN!

Εγκατάσταση PPTP

 1. Προχωρήστε στις ρυθμίσεις > Περισσότερο > VPN
 2. Πατήστε στο εικονίδιο (+) και θα σας ζητηθούν λεπτομέρειες σχετικά με τις ρυθμίσεις που πρέπει να γεμίσετε
 3. Ονομάστε τη σύνδεση, επιλέξτε PPTP στο “Τύπος” μενού
 4. Πληκτρολογήστε τον διακομιστή VPN και στοιχεία σύνδεσης από τον παροχέα σας
 5. Αποθηκεύστε το δίκτυο, πληκτρολογήστε διαπιστευτήρια και πατήστε “Συνδέω-συωδεομαι”

Εφαρμογές σύνδεσης VPN δωρεάν

Ελεύθερες και αξιόπιστες εφαρμογές VPN είναι πολύ δύσκολο να έρθουν και υπάρχει πολύ scamming πηγαίνει γύρω σε αυτόν τον τομέα, καθώς πολλοί αμφίβολοι φορείς χρησιμοποιούν την πρόσοψη της παροχής δωρεάν υπηρεσίας VPN να διαπράξει μια ευρεία ποικιλία των παραβιάσεων της ιδιωτικής ζωής. Για να εξασφαλίσετε ότι δεν θα πέσετε για τα κόλπα τους, δοκιμάστε αυτούς τους Top 3 Free VPN Providers:

 1. Hotspot Ασπίδα
 2. TunnelBear
 3. ZoogVPN

VPN σύνδεση πελάτη Smartphone

Μπορείτε να το κάνετε με τη ρύθμιση VPN μέσω του προγράμματος-πελάτη OpenVPN σε λιγότερο από 5 λεπτά με μια αρκετά καλή σύνδεση στο Internet. Αφήνω’s σας περπατάμε μέσω της διαδικασίας βήμα προς βήμα:

Μέθοδος OpenVPN

 1. Μεταβείτε στο Google Play Store και κάντε λήψη / εγκατάσταση του OpenVPN Connect.
 2. Μόλις εγκατασταθεί, κατεβάστε τα αρχεία ρυθμίσεων .ovpn από εδώ.
 3. Κάντε κλικ στο “εισαγωγή” και εντοπίστε το αρχείο .ovpn που έχετε κατεβάσει.
 4. Επιλέξτε το αρχείο και κάντε κλικ στο κουμπί “Έγινε τεκμηρίωση αρχείου διαμόρφωσης” για να κλείσετε το παράθυρο διαλόγου εισαγωγής.
 5. Κάντε κλικ στο διακομιστή της επιλογής σας και πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη / τον κωδικό πρόσβασης.
 6. Ελεγξε το “Έχω εμπιστοσύνη στην αίτηση” και κάντε κλικ στο “Εντάξει”.

Σύνδεση VPN Γενιές Mac / iPhone / Σύνδεση iPad

Εδώ μπορείτε να διαμορφώσετε μια σύνδεση VPN στο Mac σας μέσω μιας αφιερωμένης εφαρμογής με απίστευτη ευκολία. Χρησιμοποιούμε το ExpressVPN ως αναφορά για την εφαρμογή:

 1. Πηγαίνετε στο ExpressVPN.com και κατευθυνθείτε στην ενότητα προϊόντων.
 2. Κάντε κλικ στο “Μακ” > Λήψη εφαρμογής.
 3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας χρήστη μόλις εγκατασταθεί το VPN.
 4. Επιλέξτε έναν διακομιστή με βάση τις προτιμήσεις σας και κάντε κλικ στο “Συνδέω-συωδεομαι”.

Amazon Fire TV / Firestick Μέθοδος σύνδεσης VPN

Για τον οδηγό εγκατάστασης θα χρησιμοποιήσουμε το ExpressVPN’s FireTV ως αναφορά. Αφήνω’s εκτελέσετε τη διαδικασία ορισμού της εφαρμογής VPN στη συσκευή FireTV:

 1. Στη συσκευή FireTV, ανοίξτε τη γραμμή αναζήτησης, εισαγάγετε “ExpressVPN”, και κατεβάστε την εφαρμογή.
 2. Συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο ExpressVPN.
 3. Πατήστε “Εντάξει” για να μπορέσει το ExpressVPN να περάσει με αιτήματα σύνδεσης.
 4. Πατήστε “Εξουσία” για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση ή επιλέξτε μια συγκεκριμένη τοποθεσία διακομιστή μόνος σας και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το VPN.

Τυλίξτε τα πράγματα

Πιστεύουμε ότι ο πλήρης οδηγός μας παραπάνω αποδεικνύει ότι είναι μια μεγάλη βοήθεια για όσους βρίσκονται στην Ιαπωνία. Η πολιτική μας είναι να βοηθάμε τους χρήστες μας με κάθε δυνατό τρόπο και να τους καθοδηγούμε με τις καλύτερες επιλογές απορρήτου που διατίθενται στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me