Πώς να παρακολουθήσετε WrestleMania 34 Live Online χωρίς καλώδιο Δωρεάν streaming

Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας WWE Superstars που ανήκει πάλι στο μαχητικό δαχτυλίδι - WrestleMania 34 είναι τελικά εδώ. Πέρυσι, είδαμε τον Brock Lesnar με τις δυνατότητές του, ο σκληρός Boyz κάνει μια συγκλονιστική επιστροφή στο στάδιο μάχης και ο Undertaker υπονοεί τη συνταξιοδότηση. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι ακόμη πιο συναρπαστικά, καθώς βλέπετε τον Daniel Bryan, τον Roman Reigns, τον Kurt Angle, τον Triple H και ακόμη και τη Ronda Rousey χάρη το μεγαλύτερο θέαμα στην πάλη. Ψάχνετε τρόπους για να παρακολουθήσετε το WrestleMania 34 online; Διαβάστε αυτόν τον οδηγό από το BestVPN.co.

Το WrestleMania 34 αγωνίζεται στις λεπτομέρειες

Η μεγαλύτερη νύχτα στο WWE’το WrestleMania 34 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 8 Απριλίου. Η τοποθεσία που αποφασίστηκε για την εκδήλωση είναι η Mercedes-Benz Superdome στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα, η οποία φιλοξενεί την εκδήλωση για δεύτερη φορά, πρώτον WrestleMania 30, όπου είδαμε πάνω από 75.157 άτομα που παρακολουθούν τη μαχητική μάχη. Η εκπομπή θα ξεκινήσει στις 11 μ.μ. ET / 8 μ.μ. PT και 4 π.μ. στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το WrestleMania 34 αγωνίζεται στις λεπτομέρειες

Τι γίνεται με την προ-εμφάνιση του Kickoff?

Όπως και κάθε άλλος αθλητισμός ή αγωνιστική εκδήλωση, θα υπάρξει μια προ-εμφάνιση του WrestleMania, ξεκινώντας στις 5 μ.μ. τοπική ώρα και στις 10 μ.μ. στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα φιλοξενηθεί ο Renee Young. Εγγραφείτε στο WWE Network και στην επίσημη εφαρμογή τους για να προβάλλετε την προ-εμφάνιση. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το WrestleMania’της επίσημης ιστοσελίδας WWE του YouTube και του Facebook, η οποία θα παρουσιάσει τουλάχιστον τρεις αγώνες και δύο ώρες ειδικά.

Τι γίνεται με το Kickoff Pre Show

Πώς να παρακολουθήσετε WrestleMania χωρίς καλώδιο

Με λίγες μέρες για να πάει μέχρι τη μεγαλύτερη νύχτα στην πάλη αυτή τη χρονιά, οι οπαδοί σε όλο τον κόσμο αναζητούν λύσεις για τη ροή της εκδήλωσης, χωρίς καλωδιακή τηλεόραση. Η απλούστερη λύση είναι να εγγραφείτε στο WWE Network για να αποκτήσετε πρόσβαση σε live streams της εκδήλωσης. Εάν δεν είχατε ποτέ λογαριασμό, μπορείτε να λάβετε τις πρώτες 30 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ, μετά από τις οποίες θα πρέπει να πληρώσετε £ 9.99 μηνιαίως.

Σημείωση: Εάν ζείτε σε μέρη του κόσμου που μπορούν’t πρόσβαση στο δίκτυο WWE και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στον δωρεάν λογαριασμό για τη ροή, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να παρακάμψετε περιορισμούς περιοχής και να απολαύσετε ροές χωρίς προβλήματα

Πώς να παρακολουθήσετε το WrestleMania 34 χωρίς καλώδιο

Ξεκλειδώστε το δίκτυο WWE

Δεδομένου ότι το Sky Network είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της εκδήλωσης για χρήστες στις ΗΠΑ, μπορείτε επίσης να εξετάσετε την εγγραφή σας στην υπηρεσία VoD. Επί του παρόντος, το διαδικτυακό κανάλι τους έχει προσθέσει μια ειδική σελίδα για τους χρήστες να αποκτήσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το WrestleMania 34. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πληρώσετε £ 19,95 για να αποκτήσετε πρόσβαση σε live streams για την εκδήλωση, μαζί με εκ νέου λειτουργία τη Δευτέρα 9 Απριλίου Πέμπτη 12 Απριλίου στις 10 π.μ., 3 μ.μ. και 8 μ.μ..

WWE WrestleMania 34 για αθλήματα στον ουρανό

Ποιο κανάλι είναι το WrestleMania ενεργοποιημένο?

Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε πολλά χρήματα για τη συνδρομή WWE Network και Sky Network PPV, έχετε μια λύση για να μειώσετε το κόστος. Μια απλή λύση είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανάλι Sky Network στην καλωδιακή τηλεόραση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ζωντανέψετε την εκδήλωση στην άνεση του σπιτιού σας, χωρίς να πληρώνετε ούτε μία δεκάρα. Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερα κανάλια, καθώς αποκτούμε πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα μετάδοσης για το WrestleMania 34!

Ποιο κανάλι είναι το WrestleMania ενεργοποιημένο;

Πώς να παρακολουθήσετε WrestleMania Live Online Free Streams

Για όλα αυτά τα FREEBIES εκεί έξω, που δεν έχουν καλωδιακή τηλεόραση, αλλά θέλουν να παρακολουθήσουν το WrestleMania 34, έχουμε και την πλάτη σας! Πολλές ιστοσελίδες ροής θα παρέχουν πλήρη κάλυψη όλων των αγώνων στις 8 Απριλίου. Μεταξύ ορισμένων από τις καλύτερες επιλογές, περιλαμβάνουν:

Stream2Watch

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Stream2Watch είναι αφιερωμένο κυρίως στην παροχή των πιο πρόσφατων βίντεο, ειδήσεων, ειδήσεων και ζωντανών εμφανίσεων για πολλά αθλήματα και παιχνίδια. Ωστόσο, ο ιστότοπος καλύπτει επίσης τα περίφημα συμβάντα PPV για όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες, όπως το προηγούμενο WrestleMania 33 και τώρα 34!

Πώς να παρακολουθήσετε WrestleMania Live Online Free Streams

Όλα τα εγκλήματα

Το AllWrestling είναι ένας άλλος ιστότοπος για την παρακολούθηση της τελευταίας ψυχαγωγίας στην πάλη, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις ενημερώσεις σχετικά με τους αγώνες μάχης, μαζί με την πρόσβαση PPV ΔΩΡΕΑΝ. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα την ημέρα της εκδήλωσης για πλήρη κάλυψη και δείτε όλες τις συνδέσεις ζωντανής ροής.

WrestleMania 34 για το AllWrestling

YouTube

Δεδομένου ότι το YouTube έχει τη φήμη ότι είναι η κορυφαία εταιρεία κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο, μπορείτε πάντα να περιμένετε να βρείτε ροές της εκδήλωσης σε ειδικά κανάλια για εκδηλώσεις. Για παράδειγμα, εδώ είναι ο σύνδεσμος προς μια σελίδα του Live Stream WrestleMania 34, όπου μπορείτε να λάβετε πλήρη κάλυψη την ημέρα της εκδήλωσης.

Wrestlemania 34 στο YouTube

Πώς να παρακολουθήσετε το WrestleMania στο Kodi

Εάν οι παραπάνω επιλογές ροής δεν λειτουργούν, έχουμε μια λύση που χτυπάει όλα. Πηγαίνει από το όνομα “Kodi” - ένα λογισμικό ψυχαγωγίας ανοιχτού κώδικα πολλαπλών πλατφορμών, το οποίο χρησιμοποιεί επεκτάσεις τρίτου μέρους για την παροχή στους χρήστες περιεχομένου υψηλής ποιότητας για ροή ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ζωντανών εκδηλώσεων PPV. Για να μεταδώσετε το WrestleMania 34 στο Kodi, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Halow Live TV ή το cCloud TV:

Η αναμονή τελειώνει: Καλά νέα για το Kodi & FIFA Lovers, Παρακολουθήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2018 στο Kodi

Έχοντας έναν σκληρό χρόνο πρόσβασης στη ροή; αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε λάθη; αν ναι τότε don’t ανησυχείτε πιθανώς να αντιμετωπίζετε περιορισμούς στην περιοχή, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ροές χωρίς προβλήματα.

Εγκατάσταση Halow Live TV και WrestleMania 34 Οδηγός

 1. Ανοιξε Kodi και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι (Settings)
 2. Επιλέγω “Διαχείριση αρχείων” και μετά διπλό κλικ επί “Προσθήκη πηγής”
 3. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο, Κάντε κλικ “Κανένας” για την προσθήκη της διεύθυνσης URL
 4. Αντιγραφή επικόλληση τα ακόλουθα: http://kurdmovie.net/repo
 5. Ονομα την πηγή πολυμέσων “Halow Repo” και Κάντε κλικ κάντε κλικ στο OK
 6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην αρχική οθόνη, Κάντε κλικ στα πρόσθετα, και έπειτα ο “Πακέτο” σύμβολο
 7. Επιλέγω ο “Εγκαταστήστε από αρχείο zip” επιλογή και εύρημα “Halow Repo”
 8. Κάντε κλικ επί “repository.HalowTV-6.0.0.zip” και Περίμενε για το πρόσθετο για εγκατάσταση
 9. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην αρχική οθόνη, Κάντε κλικ στα πρόσθετα και, στη συνέχεια, στο “Πακέτο” σύμβολο
 10. Επιλέγω “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” και επιλέγω ο “HALOW Repository”
 11. Πηγαίνω προς το “Πρόσθετα βίντεο”, εύρημα “Halow Live TV” και Κτύπημα το κουμπί εγκατάστασης!
 12. Ανοιξε το πρόσθετο και το Κάντε κλικ επί “Κανάλια χώρας”
 13. Θα λάβετε μια ερώτηση για εγκατάσταση “GUL LIVE TV”
 14. Κάντε κλικ επί “Ναί”, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο προηγούμενο μενού, επιλέγω “LIVE SPORT”
 15. Εύρημα και επιλέγω Sky Sports HD για να παρακολουθήσετε το WrestleMania 34

Πώς να παρακολουθήσετε το WrestleMania στο Kodi

Εγκατάσταση cCloudTV και WrestleMania 34 Οδηγός

 1. Ανοιξε Kodi και Κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις” εικόνισμα.
 2. Επιλέγω “Διαχείριση αρχείων” και Κάντε κλικ επί “Προσθήκη πηγής”.
 3. Διπλό κλικ στο “Κανένας” επιλογή και εισαγω την ακόλουθη διεύθυνση URL: http://kdil.co/repo
 4. Τύπος “Kodi Ισραήλ” στο πλαίσιο ονόματος και Κάντε κλικ
 5. Πηγαίνω στο σπίτι του Kodi, Κάντε κλικ επί “Πρόσθετο”, και έπειτα ο “πακέτο” σύμβολο.
 6. Επιλέγω “Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip” και Κάντε κλικ επί “Kodi Ισραήλ”.
 7. Επιλέγω “kodil.zip” και περιμένετε να εγκατασταθεί.
 8. Πηγαίνω προς το “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” και Κάντε κλικ επί “.www.Kodisrael.co.il Αποθήκη”.
 9. Επιλέγω “Πρόσθετα βίντεο” και εύρημα “cCloud TV”.
 10. Κτύπημα το κουμπί εγκατάστασης, Άνοιξε το πρόσθετο και το πηγαίνω προς το “Αθλητικά κανάλια”.
 11. Επιλέγω Sky Sports για live streams του WrestleMania 34

Wrestlemania 34 στο kodi xbmc

WrestleMania 34 Κάρτα αγώνα

Ο θρύλος του UFC, Ronda Rousey, θα συμμετάσχει στον Kurt Angel (WWE Hall of Famer) για να αναλάβει την 14η παγκόσμια πρωταθλήτρια Triple H και την RAW Επίτροπο Stephanie McMahon. Ο επιθεωρητής θα επιστρέψει για ένα ρεβάνς με το πρόσωπο που δεν μπορείτε να δείτε, John Cena. Reigns θα αντιμετωπίσει Lesnar για τον καθολικό τίτλο και Randy Orton θα αντιμετωπίσει δύο αντιπάλους για τον τίτλο των ΗΠΑ εναντίον Jinder Mahal και Bobby Roode. Αυτοί είναι οι βασικοί αγώνες που πρέπει να γίνουν. Άλλοι περιλαμβάνουν:

 1. Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
 2. Nia Jax εναντίον Alexa Bliss
 3. Braun Strowman εναντίον του μπαρ
 4. Μουσταφά Αλί εναντίον Cedric Alexander
 5. Στυλ AJ εναντίον Shinsuke Nakamura
 6. Πρώτες γυναίκες’του πρωταθλήματος
 7. Ακαθάριστο πρωτάθλημα ομάδων ετικετών
 8. Διακεκριμένο πρωτάθλημα
 9. Πρωτάθλημα ομάδων ετικετών
 10. Πρωτάθλημα ομάδων ετικετών
 11. Finn Balor εναντίον του Miz εναντίον Seth Rollins
 12. Ο Αντρέ Ο Γίγαντας Μνημείο Μάχης Βασιλικός
 13. Sami Zayn και Kevin Owens εναντίον του Daniel Bryan και του Shane McMahon
 14. Οι Usos εναντίον της νέας ημέρας εναντίον των αδελφών Bludgeon

Τυλίξτε τα πράγματα

Και με αυτό, φτάνουμε στο τέλος μας “Πώς να παρακολουθήσετε το WrestleMania 34” οδηγός. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους για να ξεκινήσετε τη ροή του συμβάντος. Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, μη διστάσετε να αποφύγετε ένα σχόλιο παρακάτω. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, που είναι οπαδοί του WWE!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me