Ένας οδηγός για το πώς να παρακολουθήσετε την εποχή Survivor 35 Live Online χωρίς καλώδιο

Η 35η σεζόν της αμερικανικής ανταγωνιστικής σειράς CBS “Επιζών” τώρα αερίζεται! Για αυτόν τον καιρό, ο Jeff Probst έρχεται με μια μοναδική ιδέα να κάνει την εμφάνιση πραγματικότητας πιο διασκεδαστική. Η σεζόν περιλαμβάνει 18 νέους παίκτες, οι οποίοι θα είναι μέρος τριών φυλών, με βάση τα αντιληπτά κυρίαρχα χαρακτηριστικά τους: “Ήρωες” (θάρρος), “Θεραπευτές” (βοηθώντας άλλους), και “Χαστούντες” (επιμονή). Είστε ενθουσιασμένοι που βλέπετε τη νέα σεζόν; Αν ναι, τότε κοιτάξτε τον οδηγό για το πώς να παρακολουθήσετε το Survivor: Season 35!

Πώς να παρακολουθήσετε & ldquo; Survivor: Ήρωες v. Healers v. Hustlers & rdquo; Περίοδος 35

Πώς να παρακολουθήσετε την εποχή 35 Survivor στο CBS

Για τους τηλεθεατές που δεν έχουν συνδρομή μέσω καλωδίου, η τήρηση των αγαπημένων τηλεοπτικών εκπομπών της πραγματικότητας αποδεικνύεται απειλή. Παρ 'όλα αυτά, οι κόπτες σχοινιού μπορούν πάντοτε να εξετάσουν την εγγραφή στο CBS All Access για να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα 512 επεισόδια “Επιζών”, μαζί με μια τεράστια συλλογή από τηλεοπτικές σειρές, αποκλειστικά βίντεο και δωρεάν επεισόδια. Η συνδρομή θα σας κοστίσει μόνο $ 5,99 / μήνα με διαφημίσεις ή $ 9,99 χωρίς, αλλά υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση που σας δίνει πρόσβαση στα περιεχόμενα ιστότοπων επτά ημερών.

Πώς να παρακολουθήσετε Survivor Season 35 για CBS live online χωρίς καλώδιο

Αφού αγοράσετε μια συνδρομή, μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεόραση πραγματικότητας στην επιφάνεια εργασίας / φορητό υπολογιστή σας. Για χρήστες που αγαπούν να παρακολουθούν ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές στα smartphones τους, η CBS προσφέρει ακόμη και αφιερωμένες εφαρμογές Android και iOS. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή στο tablet σας, το iPad ή το iPhone και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας CBS. Αυτό θα σας δώσει πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των “Επιζών: Ηρώων εναντίον Θεραπευτών v. Hustlers”. Εδώ μπορείτε να βρείτε έναν πλήρη οδηγό επεισοδίων για την τηλεόραση πραγματικότητας.

Πώς να παρακολουθήσετε το Survivor Season 35 έξω από τις ΗΠΑ

Το CBS All Access είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες στις Η.Π.Α. Για τους ανθρώπους που βρίσκονται έξω, βλέποντας την τηλεοπτική εκπομπή μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό. Ωστόσο, υπάρχει μια λύση σε κάθε πρόβλημα. Σκεφθείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς και να αποκτήσετε πρόσβαση στο CBS. Με την πλαστογράφηση της θέσης σας και την κάλυψη της διεύθυνσης IP σας, τα VPN σας κάνουν να φαίνεται ότι βρίσκεστε στις Η.Π.Α..

Πώς να παρακολουθήσετε το Survivor Season 35 έξω από τις ΗΠΑ

Ως εκ τούτου, οι χρήστες από όλο τον κόσμο μπορούν εύκολα να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική σειρά πραγματικότητας “Επιζών” με το μέγιστο επίπεδο άνεσης. Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα διαθέσιμα VPN στην αγορά, με βάση την τιμολόγηση, την αξιοπιστία, την υποστήριξη, τη συμβατότητα των εφαρμογών και την απόδοση του διακομιστή. Αυτό θα διευκολύνει τη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τους χρήστες να επιλέξουν ένα κατάλληλο VPN.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10.95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Πώς να παρακολουθήσετε Survivor Online Δωρεάν ζωντανά πλήρη επεισόδια Streaming

Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε συνδρομές μόνο για να παρακολουθήσετε “Επιζών”, έχουμε πολλές άλλες λύσεις για να απολαύσετε την τηλεοπτική σειρά πραγματικότητας. Υπάρχουν πολλές online streaming ιστοσελίδες, οι οποίες σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή, με το μέγιστο δυνατό επίπεδο άνεσης. Ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους: cmovieshd.com, gostream.is, watchmoviesfree.tv και 5movies.to για να απολαύσετε τη ροή της τηλεοπτικής εκπομπής FREELY. Θα βρείτε κάθε εποχή / επεισόδιο που ταξινομείται με αριθμό.

Αν ψάχνετε για μια καλύτερη λύση για να παρακολουθήσετε Survivor ζωντανά, ίσως να θέλετε να εξετάσετε την εγκατάσταση της υπηρεσίας ροής Torrent, Popcorn Time. Η εφαρμογή διαθέτει ένα πανέμορφο και ελκυστικό σχέδιο που προβάλλει ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές με τη μορφή πινάκων μικρογραφιών, καθώς και λεπτομέρειες κάθε σειράς / επεισοδίου / αρχείου με ρυμουλκούμενα, συνόψεις και βαθμολογίες αστεριών. Απλά αναζητήστε “Επιζών” στην κατηγορία τηλεοπτικών εκπομπών και ξεκινήστε τη ροή. Ωστόσο, είναι επιτακτική η χρήση του VPN Popcorn Time VPN για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ασφαλή!

Πώς να παρακολουθήσετε Survivor Δωρεάν στο popcorn χρόνο

Πώς να παρακολουθήσετε Survivor στο Kodi

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε την παρακολούθηση όλων των αγαπημένων σας ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών, χωρίς να πληρώσετε ούτε μία δεκάρα, είναι να εγκαταστήσετε το KODI. Αυτές οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας πολυμέσων ανοικτού κώδικα μετατρέπουν οποιοδήποτε υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone σε τηλεοπτικό κιβώτιο. Χρησιμοποιώντας μια δέσμη των καλύτερων πρόσθετων kodi τρίτων, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλα τα είδη πληρωμένου περιεχομένου, τα οποία περιλαμβάνουν την τηλεοπτική σειρά hit “Επιζών”. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Σύμφωνο και να αναζητήσετε “Επιζών” στη λίστα τηλεοπτικών εκπομπών. Χρησιμοποιήστε το VPN Kodi αν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε διαδοχικές διαπραγματεύσεις στην περιοχή σας.

Πώς να παρακολουθήσετε Survivor στο Kodi

Τελικές λέξεις

Αν έχετε κουραστεί να ψάξετε σε απευθείας σύνδεση σεζόν / επεισόδιο για την τηλεοπτική σειρά πραγματικότητας “Επιζών” και θέλετε να ξεκινήσετε με την παρακολούθηση της 35ης σεζόν, ακολουθήστε οποιονδήποτε από τους κατάλληλους τρόπους που αναφέρονται παραπάνω. Φροντίστε να μοιραστείτε το άρθρο με φίλους και μέλη της οικογένειας, οι οποίοι μπορεί να χρειάζονται καθοδήγηση για να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική σειρά με ευκολία. Κάντε μια ωραία μέρα και απολαύστε μια απρόσκοπτη κινηματογραφική εμπειρία. Ευχαριστώ αργότερα!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me