Πώς να παρακολουθήσετε Supernatural Season 14 Live Online Δωρεάν

Υπάρχουν δαίμονες σε αυτόν τον κόσμο. Κάποιοι πιο φοβισμένοι και πιο βίαιοι από τους άλλους. Στην πραγματική ζωή, είναι απλώς εμείς οι άνθρωποι, που παίρνουν τη θέση τους. Ωστόσο, στην τηλεοπτική σειρά Supernatural, μπορούμε να εξερευνήσουμε τα πεδία της μυθοπλασίας, μαθαίνοντας για τις εκπληκτικές ιστορίες των δαίμων που θα δεσμεύσουν την προσοχή σας. Εάν θέλετε να απομακρύνετε τους φόβους σας και να επιστρέψετε σε έναν κόσμο χάους, πρέπει να ξέρετε πού μπορείτε να παρακολουθήσετε την τηλεοπτική σειρά. Αυτό το άρθρο παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για το πώς να παρακολουθήσετε την Υπερφυσική Εποχή 14. Έτσι, ετοιμαστείτε και ενταχθούν στους αδελφούς στην προσπάθειά τους να απαλλαγούν από τον κόσμο του κακού.


Πώς να παρακολουθήσετε την Υπερφυσική περίοδο 13

Υπερφυσική περίοδος 14

Η δέκατη τέταρτη σεζόν του διάσημου Supernatural θα πρεμιέρα στις 11 Οκτωβρίου 2018 “Το CW”, το οποίο θα αποτελείται από συνολικά 20 επεισόδια, κάθε αερισμό κάθε εβδομάδα κάθε Πέμπτη στις 8:00 μ.μ. Τώρα, γνωρίζουμε ήδη τη συζήτηση σχετικά με τον νέο ρόλο του Jensen Ackles, αφού το φινάλε είδε τον Michael να προδίδει τον Dean, με τον αρχάγγελο να αναλαμβάνει το σώμα του.

Αυτό μας αφήνει να αμφισβητήσουμε εάν ο Dean θα το βγάλει ζωντανό και αν ο Jack έχει μειωθεί απλώς στον άνθρωπο από τον Lucifer, τι στον κόσμο πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια. Λοιπόν, αφού είμαστε τρελοί οπαδοί Supernatural, είναι προφανές ότι ελέγξουμε κάθε λεωφόρο για συμβουλές σχετικά με την ιστορία ή ως αυτό που οι περισσότεροι μπορεί να αποκαλούν spoilers. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει αρκετά εκπληκτικά νέα.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι φήμες ότι ο Michael θα κολλήσει για αρκετό διάστημα. Έτσι μπορείτε να ξεχάσετε να πάρετε τον Dean’να λύσει σύντομα τη μοίρα του. Θα παίξει ίσως τον ρόλο ενός κακοποιού και ίσως να είναι μια νόμιμη απειλή! Ένας άλλος σπόιλερ υποδηλώνει ότι ο Sam θα επιταχύνει τώρα ως ηγέτης των κυνηγών, δίνοντας στους Rowena, Bobby και Charlie σημαντικούς ρόλους.

Άλλες υποδείξεις περιλαμβάνουν ότι ο Τζακ θα αγωνιστεί με την απόκτηση της εξουσίας του, καθώς εξακολουθεί να προσαρμόζεται στο νεοαφιχθέν καθεστώς ενός ανθρώπου. Ο Καστιέλ μπορεί να ξεκινήσει την κατάρτιση του Jack και να χρησιμεύσει ως μέντορας, δημιουργώντας μια σκληρή αλλά γλυκιά σχέση, καθώς οι διευθυντές ελπίζουν να τον συμπεριλάβουν σε περισσότερα επεισόδια φέτος. Τέλος, το Supernatural μπορεί να αποδειχτεί λίγο πιο εδραιωμένο από πριν, εστιάζοντας περισσότερο στις διαπροσωπικές σχέσεις!

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural από οπουδήποτε

Όταν πρόκειται για την παρακολούθηση της Υπερφυσικής Σεζόν 14 από οπουδήποτε, έχετε δύο επιλογές: επισκεφθείτε τις τοποθεσίες δικτύου CW ή WB. Και οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί χτύπησαν και τώρα τα δημοφιλή ονόματα streaming που σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο από το Supernatural, αρκεί να έχετε συνδρομή. Ωστόσο, όταν επισκέπτεστε και τις δύο πλευρές και δοκιμάστε να προβάλλετε βίντεο, μπορείτε να λάβετε ένα μήνυμα που λέει “Το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο στην τοποθεσία σας”.

Πώς να παρακολουθήσετε Supernatural Season 14 Live Online Δωρεάν

Το δίκτυο CW

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να παρακολουθείτε όλες τις εποχές του Supernatural από το επίσημο δίκτυο του “Το CW”. Η υπηρεσία VoD προσφέρει εγγενείς εφαρμογές για χρήστες Android και iOS smartphone / tablet, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαμβάνετε την παρακολούθηση επεισοδίων, χωρίς καμία ταλαιπωρία. Για άλλους χρήστες, μπορείτε να απολαύσετε ροή όλων των εποχών απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο περίπλοκα. Θα χρειαστεί να αποκρύψετε την πραγματική σας τοποθεσία για να ξεμπλοκάρετε κανάλια συνεχούς ροής. Για να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς τοποθεσίας, είναι καλή επιλογή να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN. Παρακάτω είναι μια λίστα κορυφαίων παρόχων, με βάση την τιμολόγηση, την ασφάλεια, την υποστήριξη και την απόδοση.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Πώς να παρακολουθήσετε τα υπερφυσικά πλήρης επεισόδια στον Putlocker

Για χρήστες που δεν επιθυμούν να επενδύσουν σε μια υπηρεσία VPN ή να εγγραφούν σε οποιαδήποτε υπηρεσία ραδιοτηλεοπτικού φορέα / ροής, υπάρχει μια λύση για την παρακολούθηση του Supernatural. Έρχεται με τη μορφή της ιστοσελίδας του χτυπήματος, Putlocker - η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για μια τεράστια συλλογή από τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο, χωρίς να ξοδέψετε ούτε μία δεκάρα. Ο ιστότοπος ενημερώνει τακτικά το περιεχόμενό του, δημοσιεύοντας νέα επεισόδια την ημέρα μετά την απελευθέρωσή τους.

Πώς να παρακολουθήσετε τα υπερφυσικά πλήρης επεισόδια στον Putlocker

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε όλα τα επεισόδια Supernatural από την εποχή 1 έως 14, απλώς επισκεφθείτε το putlockers.fm και αναζητήστε την τηλεοπτική σειρά. Επιλέξτε την εποχή που θέλετε να παρακολουθήσετε και να απολαύσετε μια απρόσκοπτη και ομαλή streaming εμπειρία. Για να παρακολουθήσετε απευθείας την Εποχή 14 του Supernatural, απλά επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο. Εδώ είναι ένας οδηγός για τον τρόπο πρόσβασης του Putlocker από οπουδήποτε.

Πώς να παρακολουθήσετε υπερφυσικά χωρίς καλωδιακή ροή στο Kodi

Μια μεγάλη επιλογή για να παρακολουθήσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει την τηλεοπτική σειρά Supernatural, είναι να χρησιμοποιήσετε το κέντρο ψυχαγωγίας ανοιχτού κώδικα, Kodi. Η πλατφόρμα είναι μοναδική, παρέχοντας πρόσβαση σε όλο το αποκλεισμένο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας επεκτάσεις και πρόσθετα τρίτων κατασκευαστών. Μπορείτε να δείτε τα καλύτερα πρόσθετα Kodi εδώ.

Πώς να παρακολουθήσετε υπερφυσικά χωρίς καλωδιακή ροή στο Kodi

Για να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Kodi, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την επέκταση του Covenant. Αποτελεί αντικατάσταση των δημοφιλών πρόσθετων Exodus και Genesis, τα οποία, δυστυχώς, έκλεισαν πριν από λίγους μήνες (αλλά τώρα είναι πίσω και λειτουργούν). Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στο πρόσθετο του Covenant, απλά πληκτρολογήστε “Υπερφυσικός” στη γραμμή αναζήτησης και θα δείτε μια λίστα όλων των διαθέσιμων εποχών.

Συμβουλή μπόνους: Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών στο kodi χρησιμοποιώντας το καλύτερο vpn για kodi.

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural Live Online Free

Αν ψάχνετε για λύσεις παρόμοιες με το Putlocker, οι οποίες σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες FREELY, ίσως θελήσετε να ελέγξετε 5movies.to και watchmoviesfree.tv. Κάθε ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια συλλογή από τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες. Αυτό σημαίνει ότι απολαμβάνετε μια ομαλή streaming εμπειρία, ανεξάρτητα από το τι θέλετε να παρακολουθήσετε. Απλά κάντε κλικ στους υπερσυνδέσμους παραπάνω για να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε επεισόδια Supernatural.

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural Live Online Free

CMoviesHD

Μια άλλη μεγάλη επιλογή για να μάθετε πώς να παρακολουθήσετε Supernatural περιλαμβάνει την εξερεύνηση της ιστοσελίδας χτύπησης δωρεάν streaming, CMoviesHD. Είναι φημισμένη για την τεράστια συλλογή ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών, που δεν δίνουν ποτέ κανένα πρόβλημα κατά την αναπαραγωγή. Στην πραγματικότητα, έχετε διαθέσιμες διαφορετικές πηγές, αν δεν λειτουργεί κάποιος από τους συνδέσμους ροής. Ελέγξτε αυτόν τον σύνδεσμο για να ξεκινήσετε τη μανία σας για να παρακολουθήσετε την έξαρση του Supernatural!

Πώς να παρακολουθήσετε Supernatural Season 14 Live Online Δωρεάν

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural στην Αυστραλία

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Supernatural στην Αυστραλία, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε γεωπεριφράξεις στις ιστοσελίδες συνεχούς ροής CW και WB. Ως άλλη επιλογή, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το iTunes και το Foxtel. Η τιμολόγηση της συνδρομής μπορεί να είναι ένα κόστος που μπορεί να μην θέλετε να απολαύσετε. Επομένως, ίσως θελήσετε να εξετάσετε τις επιλογές όπως το Kodi και το Popcorn Time παραπάνω. Διασφαλίζοντας το δίκτυό σας με σύνδεση VPN, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα είστε απόλυτα ασφαλείς από νομικά ζητήματα που αφορούν το περιεχόμενο πνευματικών δικαιωμάτων.

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural στην Αυστραλία

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Ηνωμένο Βασίλειο

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στο κανάλι 4 στην καλωδιακή τηλεόραση σας. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε το justwatch.com και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλαπλές συνδέσεις συνεχούς ροής για την τηλεοπτική σειρά, οι οποίες σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως άλλη επιλογή για την παρακολούθηση του Supernatural live online δωρεάν, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την εγκατάσταση του Popcorn Time.

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Ηνωμένο Βασίλειο Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στο κανάλι 4 στην καλωδιακή τηλεόραση. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε το justwatch.com και να αποκτήσετε πρόσβαση σε πολλαπλές συνδέσεις συνεχούς ροής για την τηλεοπτική σειρά, οι οποίες σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως άλλη επιλογή για την παρακολούθηση του Supernatural live online δωρεάν, ίσως θελήσετε να εξετάσετε την εγκατάσταση του Popcorn Time.

Η εφαρμογή είναι μια σύντηξη προηγμένων τεχνολογιών συνεχούς ροής με δυνατότητες BitTorrent. Επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν torrents για ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ παράλληλα χορηγούν τη δυνατότητα ροής τους απευθείας μέσα από το λογισμικό. Απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε Popcorn Time και αναζητήστε “Υπερφυσικός” στη γραμμή πλοήγησης, μετά από κλικ στο “Τηλεοπτικές εκπομπές” κατηγορία.

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Netflix

Η καλύτερη λύση για να παρακολουθείτε όλες τις εποχές της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς φαντασίας Supernatural είναι να χρησιμοποιήσετε το Netflix. Επιτρέπει στους χρήστες από τις ΗΠΑ να προβάλλουν όλα τα επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής στο μέγιστο δυνατό επίπεδο. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Netflix επιβάλλει γεωγραφικούς περιορισμούς, εκείνοι που βρίσκονται εκτός μπορεί να μην έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία συνεχούς ροής’της πλήρους βιβλιοθήκης πολυμέσων. Εάν θέλετε να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς, ενδεχομένως να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν VPN.

Πώς να παρακολουθήσετε το Supernatural στο Netflix

Τελικές λέξεις

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Supernatural Season 14, επιλέξτε οποιαδήποτε από τις παραπάνω μεθόδους, ανάλογα με την ευκολία σας. Έχετε λύσεις που κυμαίνονται από πληρωμένες σε ΔΩΡΕΑΝ, η οποία εξασφαλίζει ότι όλοι οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς πολύ ταλαιπωρία. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μοιραστεί το άρθρο με φίλους και μέλη της οικογένειας που μπορεί να αναζητούν λύσεις για να παρακολουθήσουν τηλεοπτικές εκπομπές / ταινίες. Να εχετε μια καλη μερα! &# 55357;&# 56898;

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me