Stream τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες σε απευθείας σύνδεση για δωρεάν

Οι μηχανές κοπής καλωδίων και οι παρατηρητές των περιστροφών σε όλο τον κόσμο συχνά βασίζονται σε πλατφόρμες streaming όπως το Netflix, το BBC iPlayer, το HBO Now, το Hulu και πολλά άλλα για να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, τι γίνεται με αυτούς που μπορούν’t παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες VoD?

Λοιπόν, μια από τις μεγάλες χαρές της περιήγησης στο Διαδίκτυο είναι να βρείτε έναν τόνο ιστοσελίδων που παρέχουν ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές ΔΩΡΕΑΝ. Δυστυχώς, και αυτοί είναι γεω-περιορισμένοι και φορτώνονται με διαφημίσεις, κακόβουλα προγράμματα ή νομικούς περιορισμούς. Έτσι, αυτό’το χρόνο που σκέφτεστε ευρύτερο ...

Αποκλεισμός ιστοτόπων δωρεάν ροής για την προβολή τηλεοπτικών προβολών Stream δωρεάν

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεμπλοκάρετε και να προβάλλετε ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές με ασφάλεια στις δωρεάν ιστοσελίδες είναι να επενδύσετε σε μια λύση VPN. Με τη μετατόπιση της θέσης σας και την ανάθεση διαφορετικής διεύθυνσης IP, τα VPN παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να μανδαλώσουν την ταυτότητά τους στο διαδίκτυο.

Ως εκ τούτου, λαμβάνετε προστασία από τα αδιάκριτα μάτια των εγκληματιών στον κυβερνοχώρο και των κυνηγών παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων σε δωρεάν ιστότοπους. Για να μην αναφέρουμε, αν ο ιστότοπος έχει αποκλειστεί, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με έναν υποστηριζόμενο διακομιστή χώρας και να παρακάμψετε γεωπεριφράξεις.

Δυστυχώς, κάθε πάροχος δεν έχει την υποδομή ή την τέχνη να προσφέρει εκπληκτική απόδοση ροής. Έτσι, αποφάσισα να διευκολύνω τη διαδικασία και να παράσχω έναν κατάλογο συστάσεων για τα 5 Best VPNs για streaming σε δωρεάν ιστοσελίδες:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Οι καλύτερες τοποθεσίες δωρεάν απεικόνισης και απελευθέρωσης ιστότοπων

Έψαξα το διαδίκτυο για κάποιους αξιόπιστους δικτυακούς τόπους ροής για την παρακολούθηση ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών. Όπου ορισμένοι από αυτούς είναι νόμιμοι, άλλοι απαιτούν τη χρήση ενός VPN για την προστασία της ταυτότητάς σας. Τα ονόματα περιλαμβάνουν:

 1. YouTube (ΗΠΑ)
 2. Κροτάλισμα
 3. Popcornflix
 4. Τηλεόραση Tubi
 5. Προβολέας
 6. Snagfilms
 7. Popcorntime-Online.ch
 8. CMoviesHD
 9. Putlocker
 10. Κλασικός Κινηματογράφος Συνδεδεμένος

1. YouTube (ΗΠΑ)

Παρόμοια με τα VoD, το YouTube εμφανίζει διαφορετικό περιεχόμενο σε χρήστες σε όλο τον κόσμο. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από την πλήρη εμπειρία streaming, χρησιμοποιήστε την αμερικανική έκδοση του YouTube. Έχω συνδεθεί με το NordVPN’s διακομιστές των Η.Π.Α. για αυτό το καθήκον και ξεκλειδώνει αμέσως έναν νέο κόσμο ψυχαγωγίας.

Για ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία στο περιεχόμενο, εξετάζοντας την εγγραφή για τον λογαριασμό YouTube Premium. Αυτό θα εξαλείψει τις ενοχλητικές διαφημίσεις, πριν / μετά την αναπαραγωγή βίντεο. Σε συνδυασμό με ένα VPN, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε και βίντεο με περιορισμούς από γεωγραφικό πλάτος.

Παρακολουθήστε δωρεάν ταινίες στο YouTube

2. Τραβήξτε

Μια επίσημη θυγατρική της Sony Pictures Entertainment, Crackle είναι για χρήστες που δεν θέλουν να συλληφθούν σε νομικές παρενοχλήσεις για τη ροή πειρατικών ταινιών. Συνήθως συγκεντρώνει το περιεχόμενο της ψυχαγωγίας που υποστηρίζεται από διαφημίσεις από εταιρείες παραγωγής με άδεια χρήσης.

Αυτό σημαίνει ότι όλα όσα βλέπετε στη λίστα παρακολούθησης είναι ασφαλή για να ανοίξετε και να παρακολουθήσετε. Το μόνο πρόβλημα με ένα τέτοιο λογισμικό είναι ότι ενώ προσφέρει έναν τόνο πληροφοριών για όλα τα είδη ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών, η ποικιλία που λαμβάνετε μπορεί να μην είναι τόσο ελκυστική για το μάτι.

Παρακολουθήστε τηλεοπτικές σειρές σε απευθείας σύνδεση σε ρωγμή

3. Popcornflix

Έχει την ιδιοκτησία της Screen Media Ventures και εισήχθη στην αγορά ψυχαγωγίας τον Ιούλιο του 2010, η Popcornflix απολαμβάνει μια ισχυρή βάση χρηστών και φήμη σε απευθείας σύνδεση, προσφέροντας δωρεάν διαφημιστικό βίντεο με streaming βίντεο από ιστοσελίδες και κλασικές / τελευταίες ταινίες.

Έχει έναν κατάλογο πάνω από 1000+ ταινιών, οι οποίοι έχουν εγκριθεί από τις εταιρείες προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων με όλες τις σχετικές άδειες χρήσης. Για να αξιοποιήσετε περισσότερο την πλατφόρμα, συνδεθείτε με μια υπηρεσία VPN όπως το Surfshark και ξεμπλοκάρετε μια νέα λίστα ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών.

παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές online με το popcornflix

4. Tubi TV

Η τηλεόραση Tubi είναι μία από τις λίγες εφαρμογές ροής που είναι διαθέσιμες για λήψη / εγκατάσταση από το iTunes απευθείας. Παρόλο που το περιεχόμενο είναι νομικά ύποπτο, λειτουργεί καλά σε όλες τις συσκευές iOS. Η διαδικασία είναι απλή, απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή, επιλέξτε μια ταινία / τηλεοπτική εκπομπή για να παρακολουθήσετε και πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής.

Χάρη στο πανέμορφο UI και το σχεδιασμό του, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι ποτέ δεν θα αισθάνεστε βαρεμένοι ενώ βρίσκεστε στην πλατφόρμα. Αν και η συσσώρευση περιεχομένου εξακολουθεί να χρειάζεται εργασία, το λογισμικό αξίζει να το δοκιμάσετε. Απελευθέρωσα ακόμη περισσότερους τίτλους με τη σύνδεση με το Surfshark’s των ΗΠΑ.

παρακολουθήστε ταινίες δωρεάν με τηλεόραση Tubi

5. Ο θεατής

Για τους τηλεθεατές, οι οποίοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για κινούμενες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα περιεχόμενα - μπορεί να βρείτε το Viewster ως ελκυστική εναλλακτική λύση για τις ακριβές πλατφόρμες streaming. Είναι ένας χώρος αφιερωμένος στον κόσμο του animation.

Ταυτόχρονα, προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθούν βιογραφίες ηθοποιών, κινηματογραφικών ταινιών, ρυμουλκούμενων ταινιών, αποσπάσματα, ειδήσεις και πολλά άλλα. Η λίστα των ταινιών, των anime και των τηλεοπτικών εκπομπών ενημερώνεται σε εβδομαδιαία βάση. Χρησιμοποιήστε ένα VPN όπως το PureVPN για να ξεκλειδώσετε περισσότερο περιεχόμενο.

Ο θεατής παρακολουθεί τηλεοπτικές σειρές online

6. SnagFilms

Παρόμοια με το Crackle, το SnagFilms δεν συγκεντρώνει περιεχόμενο χωρίς άδεια και εργάζεται για να προσφέρει μόνο τίτλους που έχουν εγκριθεί προηγουμένως από τον παραγωγό / σκηνοθέτη.

Ως εκ τούτου, αντί να βρείτε δημοφιλή κινηματογραφικά / τηλεοπτικά προγράμματα, θα έχετε πρόσβαση σε έναν κατάλογο με πάνω από 5.000 ανεξάρτητα έργα σε δώδεκα κατηγορίες, που κυμαίνονται από δράση-περιπέτεια, τρομακτική τρομακτική φρίκη, ξεκαρδιστικές κωμωδίες και ντοκιμαντέρ κριτικής.

Η εφαρμογή ενδιαφέρεται επίσης για διεθνείς ξένες ταινίες και ταινίες ομοφυλόφιλων / λεσβιών, καθώς και έργα Hindi Bollywood. Η σύνδεση με ένα VPN δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά στο περιεχόμενο που διατίθεται για streaming.

SnagFilms

7. Popcorntime-Online.ch

Η εφαρμογή Popcorn Time είναι διαθέσιμη σε πολυάριθμους τομείς, οι οποίοι προσφέρουν τη δική τους έκδοση του λογισμικού, που προέρχεται από τον αρχικό κώδικα Github. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται το Popcorntime-Online.ch που χρησιμοποιεί το ίδιο σχέδιο και εμφάνιση με το Popcorn-time.to.

η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι όπου η έκδοση .to λειτουργεί ως εφαρμογή, το αντίγραφο του online.tv μπορεί να είναι προσβάσιμο μέσω του ιστότοπού σας απευθείας. Ωστόσο, δεδομένου ότι συγκεντρώνει πειρατικό περιεχόμενο, χρησιμοποιήστε ένα VPN όπως το NordVPN για να λαμβάνετε προστασία από κυνηγούς παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

παρακολουθήστε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές online με χρόνο popcorn

8. CMoviesHD

Η CMoviesHD συγκαταλέγεται στις καλύτερες τοποθεσίες για να προβάλλει τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Είναι πλήρες δωρεάν, αλλά όχι νόμιμο προς χρήση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η πλατφόρμα συγκεντρώνει πειρατικά περιεχόμενα, τα οποία θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε προβλήματα υψηλών προστίμων και ειδοποιήσεων DMCA.

Παρόλα αυτά, διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες περιεχομένου. Επομένως, χρησιμοποιώ τον ιστότοπο μόνο αφού συνδεθώ με ένα VPN όπως το Express. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επαληθευμένη άγρυπνη φήμη του παρόχου έχει μεγαλύτερη λογική για την προστασία από τους κυνηγούς παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

CMoviesHD

9. Putlocker

Ο Putlocker βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στην ελεύθερη ταινία / τηλεόραση. Συχνά απαγορεύεται από τους κυνηγούς για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά πάντα καταφέρνει να επανεμφανιστεί σε ένα νέο και ασφαλές τομέα. Οι Streamers θα αγαπήσουν αυτόν τον ιστότοπο.

Σε σύγκριση με ορισμένες από τις παραπάνω καταχωρίσεις, ο ιστότοπος δεν είναι νόμιμος. Χρησιμοποιώ το PureVPN για την πρόσβαση σε περιεχόμενο στον ιστότοπο και για να φτιάξω τις αγαπημένες μου ταινίες και παρουσιάσεις. Απλά βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε σε ένα σταθερό διακομιστή και ενεργοποιείτε το OpenVPN (UDP).

Putlocker

10. Κλασσικός Κινηματογράφος στο Διαδίκτυο

Όπως υπονοεί το όνομα, αυτή η ιστοσελίδα είναι για τους λάτρεις του vintage cinema. Εάν ζείτε σιωπηλές ταινίες του Τσάρλι Τσάπλιν και άλλων ηθοποιών, το Κλασσικό Κινηματογράφος είναι η τέλεια επιλογή. Δεν απαιτεί να εγγραφείτε για streaming περιεχόμενο.

Το μόνο πρόβλημα είναι παρά η φιλοξενία ταινιών, παρέχει συνδέσεις με ιστότοπους τρίτων. Ως εκ τούτου, μπορεί να μην είναι απολύτως νόμιμη. Χρησιμοποιήστε ένα VPN όπως το NordVPN για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας προστατευμένη κατά τη ροή των αγαπημένων σας vintage ταινιών!

Κλασικός Κινηματογράφος Συνδεδεμένος

Τυλίξτε τα πράγματα

Αυτός ο οδηγός ήταν ένας ειδικός φόρος κατανάλωσης για την εξήγηση του τρόπου με τον οποίο διαφορετικές VoD, ακόμη και δωρεάν ιστοσελίδες, μπορούν να επιβάλλουν γεωπεριπτώσεις, προτρέποντας τους χρήστες να επενδύσουν σε αξιόπιστες λύσεις όπως VPN. Αυτά τα εργαλεία διατηρούν την προστασία της ταυτότητάς σας και επιτρέπουν την απεμπλοκή του συνόλου του περιεχομένου.

Με όλους τους παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη, το NordVPN κερδίζει σίγουρα αυτή την κατηγορία για την ασφαλή ροή δωρεάν τηλεοπτικών εκπομπών / ταινιών. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση φιλική προς τον προϋπολογισμό, εξετάστε το ενδεχόμενο να εγγραφείτε στο Surfshark με βάση το BVI.

Αν έχετε ερωτήματα ή πρέπει να δώσετε κάποιες συστάσεις, μη διστάσετε να αποφύγετε ένα σχόλιο παρακάτω. Επίσης, μπορείτε να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους / μέλη της οικογένειάς σας, που θέλουν να εξασφαλίσουν τις δωρεάν ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές που παρακολουθούν δραστηριότητες!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me