Πώς να παρακολουθήσετε PSL 2018 Live Δωρεάν Online χωρίς καλώδιο

Φορτωμένο με εθνικά και διεθνή σούπερ σταρ του Κρίκετ, όπως ο Shahid Afridi και το AB De Villiers, το HBL PSL 2019 θα είναι ακόμη μεγαλύτερο και καλύτερο από την τελευταία φορά!

Τώρα στην τέταρτη του σεζόν, αυτό το τουρνουά υπόσχεται το καλύτερο σε ψυχαγωγία κρίκετ με 6 ομάδες που αγωνίζονται για το Τίτλο των Πρωταθλητών!

Και για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε’Ακόμη και να χάσετε ένα δευτερόλεπτο από τη δράση και το δράμα από αυτό το σπουδαίο τουρνουά, εδώ είναι ο οδηγός μας για το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το HBL PSL 2019 online σε απευθείας σύνδεση από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω επίσημων εταίρων ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών και παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς μέσω του Best VPN!

Πού θα παιχτεί το HBL PSL?

Το μεγαλύτερο μέρος του τουρνουά θα διεξαχθεί στα ΗΑΕ’οι τρεις μεγαλύτερες πόλεις του Ντουμπάι, το Αμπού Ντάμπι και το Σάρτζα, λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια. Ωστόσο, αυτή τη φορά, οι 8 τελευταίες αγώνες πρόκειται να παιχτούν στο Πακιστάν!

Οι Διεθνείς Οργανισμοί Ταξιδίων και Ταξιδίων προσφέρουν εξειδικευμένα πακέτα για τους οπαδούς που επιθυμούν να ταξιδέψουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να παρακολουθήσουν το πρώτο σκέλος του τουρνουά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, οπότε εάν σχεδιάζετε να πάτε, τότε βρίσκεστε σε κάποιες σπουδαίες διαπραγματεύσεις.

Επίσημοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς του HBL PSL 2019

Η Σούπερ Λίγκα του Πακιστάν είναι τώρα, το Πακιστάν’το μεγαλύτερο αθλητικό τουρνουά και προφανώς θα προβληθεί σε μια μεγάλη ποικιλία τοπικών καναλιών.

Δεν υπάρχει έλλειψη επιλογής για τους διεθνείς χρήστες, καθώς και το Πακιστάν Cricket Board δεν άφησε καμία πέτρα για να βεβαιωθείτε ότι το τουρνουά μπορούν να παρακολουθούνται από τους οπαδούς του franchise από όλο τον κόσμο.

Ακολουθεί ο πλήρης κατάλογος όλων των επίσημων ραδιοτηλεοπτικών φορέων του HBL PSL για διάφορες περιοχές σε ολόκληρο τον κόσμο:

Επιλογές ζωντανής ροής PSL-t20 Επίσημη ιστοσελίδα (Πακιστανικοί θεατές) /

Cricketgateway (Διεθνείς θεατές)

Πακιστάν PTV Sports, δέκα σπορ, Geo Super
Ινδία D-Sport, Airtel TV, Jio App
Σρι Λάνκα Τηλεόραση διαλόγου
ΗΑΕ Yupp TV
Ηνωμένο Βασίλειο Κανάλι 44 Ηνωμένο Βασίλειο, A-TV, Prime TV Sky 792
ΗΠΑ / Καναδάς Willow TV
Δυτικές Ινδίες Ροή τηλεόρασης
Νέα Ζηλανδία Sky Sports
Μπανγκλαντές Gazi TV
Αφρική SuperSport
Βόρεια Αφρική Yupp TV
Αυστραλία Κανάλι 44
μέση Ανατολή OSN Sports

Πού μπορώ να βρω εισιτήρια αγώνων για HBL PSL 2019;?

psl 2019 εισιτήρια

Το καλύτερο μέρος για να λάβετε τα εισιτήρια για οποιονδήποτε αγώνα του τουρνουά είναι μέσω του PSL’της επίσημης ιστοσελίδας ή του επίσημου συνεργάτη της για την έκδοση εισιτηρίων q-tickets.com. Τα εισιτήρια χωρίζονται γενικά σε τρεις κατηγορίες:

 1. Τα εισιτήρια αγώνων (για προπονήσεις σε μία μέρα ημερολογίου)
 2. Global Pass
 3. Εποχιακό πάσο

Τα εισιτήρια για τους αγώνες που διεξάγονται στο Πακιστάν θα διατίθενται μέσω δημοφιλών ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου στο Πακιστάν, όπως το Yayvo ή από τους ίδιους τους μετρητές εισιτηρίων.

πώς να παρακολουθήσετε psl

Θα σας κρατήσω ενημερωμένους σχετικά με αυτά μόλις εμφανιστούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Πώς να παρακολουθήσετε το HBL PSL Live Online?

PSL’ο επίσημος συνεργάτης συνεχούς ροής είναι το CricketGateway.ae, το οποίο θα μεταδίδει όλο το τουρνουά’Αγώνες ζουν online. Αλλά αυτή η επιλογή πληρώνεται και απαιτεί να πληρώσετε $ 14.99 χρεώνεται μία φορά για να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρο το live streaming του τουρνουά.

Επιπλέον, σε ορισμένες περιοχές ο ιστότοπος είναι γεω-περιορισμένος, ειδικά εκτός των περιοχών MENA και της Νότιας Ασίας, οπότε θα χρειαστεί να έχετε το καλύτερο VPN ροής για να μην απενεργοποιήσετε μόνο τον ιστότοπο αλλά και να σας προσφέρουμε premium προβολή εμπειρία.

Ορισμένες άλλες, εξίσου πολύτιμες, τοποθεσίες δωρεάν ροής για το HBL PSL έχουν ως εξής:

 • https://www.psl-t20.com/hbl-psl-live-streaming/
 • http://pakistansuperleaguepsl.com/psl-live-streaming/

PSL στο Kodi

Προηγουμένως, υπήρχαν κάποια πρόσθετα μέσω των οποίων θα μπορούσατε να μεταδώσετε PSL στο Kodi, αλλά από τώρα δεν υπάρχει τέτοιο add-on που μπορεί να σας προσφέρει αξιόπιστα streams από την εκδήλωση.

Ορισμένα ιστολόγια ανέφεραν ότι το repo της KodiIsrael περιέχει πρόσθετα που συνεχίζουν να διοχετεύουν ζωντανά την εκδήλωση, αλλά οι ισχυρισμοί αυτοί είναι αβάσιμοι επειδή δεν βρήκα κανένα κατά τη διάρκεια των δοκιμών μου.

Πώς να παρακολουθήσετε HBL PSL στις ΗΠΑ και τον Καναδά?

Με ένα μεγάλο αριθμό ομογενών πληθυσμών των χωρών της Νότιας Ασίας που ζουν και στις δύο χώρες, είναι βέβαιο ότι πολλοί άνθρωποι εκεί θα ήθελαν να ακολουθήσουν το PSL 2019 παρακολουθώντας το σε απευθείας σύνδεση.

Η καλύτερη επιλογή για το αμερικανικό κοινό είναι η Willow TV, η οποία είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του PSL στη χώρα.

Η Willow TV είναι επίσης διαθέσιμη στο διαδίκτυο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και πάνω από αυτό, ο παροχέας είναι συμβατός με σχεδόν όλες τις μορφές συσκευών προβολής που κυμαίνονται από Firestick, Apple TV, Samsung TV, Android TV και Roku και πολλά άλλα.

Αυτό το κανάλι διατίθεται επίσης στον Καναδά.

Οι ακόλουθοι προμηθευτές καλωδίων προσφέρουν επίσης Willow TV και στα πακέτα τους:

 1. Πιάτο
 2. Fios από την Verizon
 3. Sling τηλεόραση
 4. Φάσμα
 5. Google Fiber
 6. Xfinity
 7. Βέλτιστος
 8. CenturyLink

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε Willow TV στο YouTube μέσω του επίσημου καναλιού.

Χρονοδιάγραμμα αγώνων για το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου Σύμφωνα με την Ανατολική Τυποποιημένη Χρόνο είναι (Χρονομέτρες μόνο για τους αγώνες που διεξάγονται στα ΗΑΕ):

 • 6: .30 π.μ. ώρα Ανατολής (Πρώτος αγώνας της ημέρας)
 • 11:00 π.μ. ώρα Ανατολικής Τυποποίησης (Δεύτερος αγώνας της ημέρας)

Τα ίδια χρονικά διαστήματα είναι επίσης σημαντικά για το Τορόντο του Καναδά.

Αν δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το PSL 2019 στη Willow TV, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλύτερο VPN για να ξεκλειδώσετε το CricketGateway.ae ή το PTV Sports και να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες σε απευθείας σύνδεση.

psl on ptv σπορ live streaming δωρεάν

Πώς να παρακολουθήσετε HBL PSL στο Ηνωμένο Βασίλειο?

Και πάλι, ένας άλλος τόπος όπου θα βρείτε νότιους Ασιάτες εν αφθονία, χωρίς να αγνοεί το γεγονός ότι ο τοπικός πληθυσμός είναι επίσης πολύ τρελός για το άθλημα.

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει πολύ περισσότερες επιλογές από άλλες θέσεις όταν πρόκειται για την παρακολούθηση PSL.

Εδώ είναι ο κατάλογος των καναλιών που μεταδίδουν το καταπληκτικό πρωτάθλημα ζωντανά στο βασίλειο:

 1. Channel 44 UK
 2. A-Plus TV
 3. Prime TV: Sky 792

Το Channel 44 και το A-Plus TV είναι κανάλια της Νότιας Ασίας, οπότε αν θέλετε να απολαύσετε πακιστανικές διαφημίσεις και άλλες συναυλίες που σχετίζονται με το PSL, τότε σας προτείνω να παρακολουθήσετε PSL σε αυτά τα κανάλια.

Η ζωντανή ροή μπορεί επίσης να γίνει μέσω του PTV Sports και του CricketGateway.ae στο Ηνωμένο Βασίλειο για PSL χρησιμοποιώντας ένα VPN για την απεμπλοκή των γεωγραφικών περιορισμών.

psl στην πύλη του κρίκετ

Οι αγώνες θα μεταδοθούν στις ακόλουθες ώρες στο Ηνωμένο Βασίλειο:

 1. 11:30 π.μ. Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο (Πρώτος αγώνας της ημέρας)
 2. 4:00 μ.μ. Λονδίνο, Βρετανία (Δεύτερο παιχνίδι της ημέρας)

Πώς να παρακολουθήσετε το PSL στην Ινδία?

Παρά την εχθρότητα μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών, εκατομμύρια άνθρωποι στην Ινδία θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για το Πακιστάν’με το αθλητικό γεγονός της Premier, δηλαδή το PSL.

Έτσι αν είστε ανάμεσα σε αυτούς τους Ινδούς οπαδούς που κοιτάζουν προς τα εμπρός για να παρακολουθήσουν το PSL 2019, η D-Sport θα μεταδίδει όλους τους αγώνες ζωντανά.

Μια άλλη μεγάλη επιλογή για τους οπαδούς του PSL στην Ινδία είναι η ροή των αγώνων απευθείας στο διαδίκτυο μέσω είτε του CricketGateway.com είτε της Airtel & Εφαρμογές Jio.

Οι αγώνες PSL θα παιχτούν σύμφωνα με τις ακόλουθες ώρες:

 1. 5:00 μ.μ. IST (Πρώτος αγώνας της ημέρας)
 2. 9:30 μ.μ. IST (Δεύτερος αγώνας της ημέρας)

Πόσα αγώνες PSL θα διεξαχθούν στο Πακιστάν?

Οι τελευταίοι 8 αγώνες θα παιχτούν στο Πακιστάν, το οποίο είναι ένα μεγάλο άλμα από τα 3 που κρατήθηκε στη χώρα την τελευταία φορά.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο Καντάφι, Λάορε και Εθνικό Στάδιο, στο Καράτσι με τον τελικό να πραγματοποιείται στις 17 Μαρτίου 2019 στο τελευταίο.

Η κατάσταση της ασφάλειας έχει βελτιωθεί σημαντικά στη χώρα από τα τελευταία δύο χρόνια καθιστώντας το καλύτερο χρόνο για να παρακολουθήσετε τους αγώνες στα γήπεδα.

Πακιστάν’Ο πρώην πρωθυπουργός Imran Khan, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους πιο γνωστούς καπετάνους κρίκετ της χώρας, αναμένεται να φτάσει στον τελικό και να δώσει επίσης λόγο για την επιτυχία του PSL.

Παρακολουθήστε το PSL στο κινητό

Για τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, ειδικά εκείνοι στο Android OS, έχουν πολλούς λόγους να χαίρονται καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν το PSL 2019 μέσω μιας λεγεώνας επίσημων εφαρμογών όλων των μεγάλων ραδιοτηλεοπτικών φορέων.

PTV Sports, CricketGateway.com (Απαιτείται συνδρομή), WillowTV και PSL’οι οποίες είναι διαθέσιμες σε κινητές πλατφόρμες μέσω των επίσημων εφαρμογών τους ή μέσω βελτιστοποιημένων ιστοτόπων για κινητά.

Σημειώστε εδώ ότι πολλοί από αυτούς όπως το Willow TV και το CricketGateway.com είναι γεω-περιορισμένοι και μπορεί να χρειαστείτε κάποια πολύ ισχυρά streaming VPN για να ξεμπλοκάρετε και να δείτε PSL μέσω αυτών.

Το PSL είναι στο YouTube

Το καλύτερο μέρος για το PSL είναι ότι πολλά από τα ρέματα του είναι απολύτως δωρεάν καθιστώντας το απίστευτα βολικό για τους οπαδούς από όλο τον κόσμο να παρακολουθήσουν κάθε αγώνα.

Αλλά κανένα από αυτά δεν είναι τόσο βολικό όσο το βλέπουμε μέσω του PSL’το επίσημο κανάλι του YouTube που προσφέρει ζωντανή ροή κάθε αγώνα του PSL 2019.

Το κανάλι προσφέρει επίσης στιγμιότυπα από προηγούμενους αγώνες, καλύτερες στιγμές, ανάλυση από κορυφαίους ειδικούς και πολλά άλλα.

Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι η ποιότητα μπορεί μερικές φορές να είναι λίγο χαμηλή αλλά hey, έχοντας κάτι είναι καλύτερο από τίποτα καθόλου!

συμπέρασμα

Το PSL 2019 θα είναι αναμμένο με όλα τα σούπερ σταρ του κροτσίβιου που θα αγωνιστούν για την τελική κορώνα και οι οπαδοί θα απολαύσουν κάθε κομμάτι του.

Για όλους τους οπαδούς, ο επόμενος μήνας πρόκειται να προσφέρει τίποτα περισσότερο από την καθαρή ψυχαγωγία και την αφθονία του δράματος έτσι don’μην χάσετε κανέναν αγώνα με τη βοήθεια των εκτεταμένων επιλογών προβολής που παρέχονται εδώ στον οδηγό μας για το PSL 2019.

Εάν έχετε να πείτε κάτι σχετικά με αυτόν τον οδηγό παρακαλώ ενημερώστε τα σχόλια παρακάτω!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me