Πώς να παρακολουθήσετε / ξεμπλοκάρετε την τηλεόραση Pluto έξω από τις ΗΠΑ το 2020

Ο κόσμος της ροής είναι γρήγορη διαφοροποίηση, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τώρα τις επιλογές κοπής καλωδίου για να τροφοδοτήσουν μεγαλύτερη ποικιλία στις επιλογές προβολής τους. Και ενώ υπηρεσίες όπως το Netflix. Η Hulu, η SlingTV και η DirecTV Τώρα κυβερνούν τον κόπο σε αυτόν τον τομέα, όλοι τους πληρώνονται. Έτσι, αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε μια υπηρεσία δωρεάν streaming με ένα μοναδικό μοντέλο, τότε σίγουρα θα θέλατε να μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το PlutoTV.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη την υπηρεσία εκτός των ΗΠΑ εκτός εάν χρησιμοποιείτε το αξιόπιστο VPN από την αναφερόμενη λίστα VPN για να παρακάμψετε τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς στον ιστότοπο!

Έτσι, εδώ είναι ο οδηγός μας για τον τρόπο παρακολούθησης του Pluto TV εκτός των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών σχετικά με την ίδια την υπηρεσία, τα κανάλια που προσφέρει, την απαγόρευση VPN στον ιστότοπο, τις αναθεωρήσεις εφαρμογών, την παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών για πρόσβαση σε περισσότερα κανάλια και πολλά άλλα από το BestVPN.co!

Παρακολουθήστε / Ξεμπλοκάρετε το PlutoTV εκτός ΗΠΑ

 1. Pluto τηλεοπτικά κανάλια που λείπουν
 2. Pluto TV VPN Ban
 3. Πώς να ξεμπλοκάρετε / να αποκτήσετε πρόσβαση / να χρησιμοποιήσετε Pluto TV έξω από τις ΗΠΑ
 4. Πώς να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Pluto στην Apple TV
 5. Πώς να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Pluto στο Roku

Pluto τηλεοπτικά κανάλια που λείπουν

Προσφέροντας ασυνήθιστες επιλογές LiveTV, μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών, ακόμη και σε απευθείας σύνδεση ραδιοφωνικές και μουσικές εκπομπές, και ότι επίσης για Free, το PlutoTV έχει αυξηθεί γρήγορα ως ένας από τους κορυφαίους σταθμούς ροής στο διαδίκτυο.

Όμως, η υπηρεσία υπόκειται επίσης ίσως στο πιο ενοχλητικό πράγμα στο διαδίκτυο αυτή τη στιγμή, δηλαδή σε γεωγραφικούς περιορισμούς.

Η PlutoTV παρέχει δύο διαφορετικές εκδόσεις της υπηρεσίας της, με την πρώτη να είναι για Αμερικανούς κατοίκους και η άλλη για τους διεθνείς θεατές. Ωστόσο, η διεθνής έκδοση της υπηρεσίας δεν έχει τίποτα, απολύτως τίποτα που θα μπορούσε να σας ενδιαφέρει.

Περιέχει πολύ λίγα κανάλια και τα περισσότερα από αυτά είναι απλά gibberish δηλαδή μόνο εκεί για να γεμίσουν τους αριθμούς.

Αφ 'ετέρου, η αμερικανική έκδοση του Pluto TV είναι όπου μπορείτε να ξέρετε ακριβώς γιατί η υπηρεσία είναι τόσο δημοφιλής και αξίζει να εγγραφείτε.

πώς να παρακολουθήσετε τηλεοπτικά κανάλια που δεν υπάρχουν στο Pluto

Pluto τηλεοπτικά κανάλια που λείπουν 2

Ακολουθεί μια λίστα με ορισμένα κανάλια που είναι διαθέσιμα μόνο στον Pluto TV US:

 1. Ταινίες τηλεόρασης Pluto
 2. Ταινίες τηλεόρασης Pluto 2
 3. Κίνηση της μανίας
 4. Φρίκη 24/7
 5. Pluto TV Δράμα
 6. Pluto TV Comedy
 7. NBC News & MSNBC
 8. CNBC
 9. Sky News
 10. Bloomberg TV
 11. Fox Sports
 12. Τηλεόραση Red Bull
 13. Pluto TV Αθλητισμός
 14. Πάλη επίπτωσης
 15. Πάλη
 16. Το κανάλι Surf
 17. Science TV
 18. DocuTV
 19. CNET
 20. Anime όλη μέρα

Η λίστα δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά τα κανάλια, καθώς τα περισσότερα από τα κανάλια που προσφέρει η τηλεόραση Pluto είναι διαθέσιμα μόνο στις ΗΠΑ.

Οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων που διέπουν αυτά τα κανάλια στον ηλεκτρονικό τομέα αποκλείουν την τηλεόραση Pluto να προσφέρει αυτά τα κανάλια εκτός του IS.

Ο μόνος πιθανός τρόπος για να γίνει αυτή η εξαιρετική υπηρεσία αξίζει τον κόπο να αποκτήσετε μια υπηρεσία VPN και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς στην υπηρεσία. Θα σας πω περισσότερα σχετικά με αυτό στις επόμενες γραμμές.

Πώς να παρακολουθήσετε / ξεμπλοκάρετε την τηλεόραση Pluto έξω από τις ΗΠΑ το 2020

Pluto TV VPN Ban

Οι πιο δημοφιλείς τοποθεσίες ροής έχουν επιβάλει σήμερα ένα VPN στους ιστότοπούς τους. Η πιο περίφημη τέτοια απαγόρευση υπάρχει στη Netflix, η οποία αναγνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN σχεδόν στιγμιαία εάν ο πάροχος VPN που έχετε εγγραφεί δεν’t έχουν την δυνατότητα να παρακάμψουν την απαγόρευση VPN.

Διαβάστε: Netflix VPN Ban

Και αυτό’δεν είναι μόνο Netflix, αλλά η απαγόρευση VPN είναι σε ισχύ σε πολλές άλλες υπηρεσίες streaming όπως το BBC iPlayer επίσης. Αλλά η τηλεόραση Pluto το έχει επίσης?

Pluto TV VPN Ban

Λοιπόν, αφού το ελέγξουμε και αναλύσουμε από κάθε γωνία, μπορώ να σας πω ότι Pluto TV doesn’t έχει μια απαγόρευση VPN στη θέση αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι τα δίκτυα VPN που σας επιτρέπουν να παρακάμψετε γεωπεριφράξεις στην τηλεόραση Pluto είναι λίγο ψηλά σε αριθμό από εκείνους που μπορούν να κάνουν το ίδιο πράγμα σε υπηρεσίες όπως το Netflix και το BBC iPlayer. Αλλά ακόμα, θυμηθείτε ότι το ξεμπλοκαρίσματος είναι αρκετά καλό ώστε ένα φθηνό VPN να θεωρείται για χρήση με μια υπηρεσία συνεχούς ροής.

Ρίξτε μια ματιά σε θέματα όπως η ταχύτητα, η απόδοση, η λίστα των διαθέσιμων χαρακτηριστικών ασφαλείας πριν εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN.

Λίστα συμβατών συσκευών με τηλεόραση Pluto

Η Pluto TV προσφέρει συμβατότητα με ένα ευρύ φάσμα συσκευών, από τις οποίες έχω κατεβάσει τον υπολογιστή-πελάτη των Windows, ο οποίος ήταν πολύ καλύτερος και πιο φιλικός προς το χρήστη από την υπηρεσία web.

Ο πελάτης παράθυρο είναι περισσότερο TVish από μια συμβατική υπηρεσία OTT. Δεν υπάρχουν μικρογραφίες, μπλοκ πλακάκια, συνιστώμενες προβολές κλπ., Οι οποίες είναι κοινά χαρακτηριστικά άλλων υπηρεσιών συνεχούς ροής όπως Netflix και Hulu.

Λίστα συμβατών συσκευών με τηλεόραση Pluto

Και hey, Tim Cook ήταν εκεί, συμπτωματικά μιλώντας για τα δεδομένα και την ιδιωτικότητα, έτσι σκέφτηκα γιατί να μην μοιραστώ αυτό το πράγμα μαζί σας. Εάν η Apple ενδιαφέρεται να προστατεύσει τα δεδομένα των χρηστών, τότε ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να μας κάνουν να αισθανόμαστε ασφαλέστερα στο διαδίκτυο.

Επιστρέφοντας στην τηλεόραση Pluto, εδώ είναι ο πλήρης κατάλογος των συσκευών και του λειτουργικού συστήματος που υποστηρίζει σήμερα το Pluto TV:

 • iOS κινητό & δισκίο
 • Android για κινητά & δισκίο
 • Android TV (διάφορα)
 • Google Chromecast
 • Εφαρμογή Web του Chrome
 • Ταμπλέτες Amazon Kindle / Fire
 • Amazon Fire Tv + Πυρκαγιά
 • Συσκευές Roku + Roku TV
 • Apple TV (4η γενιά)
 • PS4

Σημείωση: Μπορείτε να αποδεσμεύσετε την τηλεόραση Pluto σε οποιαδήποτε συσκευή μέσω εφαρμογών VPN που είναι διαθέσιμες για όλες τις πλατφόρμες!

Πώς να ξεμπλοκάρετε / να αποκτήσετε πρόσβαση / να χρησιμοποιήσετε Pluto TV έξω από τις ΗΠΑ

Ενώ πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν ότι VPNs μπορεί να σας επιτρέψει να παρακάμψετε γεω-περιορισμούς, τα περισσότερα από αυτά don’t γνωρίζω ότι μόνο λίγοι αξιόπιστοι πάροχοι προσφέρουν μια υπηρεσία που μπορεί πραγματικά να ταιριάζει με αυτό το νομοσχέδιο.

Σχεδόν όλες οι δωρεάν υπηρεσίες VPN, καθώς και η πλειοψηφία των αμειβόμενων υπηρεσιών, δεν μπορούν να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς στα περισσότερα sites όπως το Pluto TV.

Και ενώ δεν μπορείτε να περάσετε από όλες τις εκατοντάδες VPN που διατίθενται στην αγορά αυτή τη στιγμή για να ελέγξετε ποια από αυτά εργάζονται τέλεια στην τηλεόραση Pluto και ποια όχι, έχω κάνει την εργασία για σας ήδη δοκιμάζοντας τα VPN που μπορούν να απελευθερώσετε αξιόπιστα την τηλεόραση Pluto και να προσφέρετε τις καλύτερες ταχύτητες για να υποστηρίξετε την κορυφαία ποιότητα streaming στην περιοχή.

 1. Ακολουθεί μια διαδικασία βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκλείσετε ή να αποκτήσετε πρόσβαση στο Pluto TV από το εξωτερικό των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN:
 2. Επιλέξτε το καλύτερο VPN για τηλεόραση Pluto από τη λίστα που παρέχεται στο τέλος αυτού του οδηγού ρύθμισης
 3. Πληρώστε τα σχέδια τιμολόγησης και λάβετε διαπιστευτήρια χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 4. Κάντε λήψη ενός συμβατού πελάτη VPN ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα
 5. Ανοίξτε το Pluto.tv/ παρακολουθήστε ή κατεβάστε το Pluto TV App στη συσκευή σας. Και οι δύο δουλεύουν χωρίς να τραγουδούν, αλλά το καλύτερο που θα υπογράψετε για να κάνετε την υπηρεσία πολύ πιο εύκολο να τρέξει
 6. Απολαμβάνω 100+ ζωντανά κανάλια και αφιερώστε ταινίες και τηλεοπτικές βιβλιοθήκες στην τηλεόραση Pluto!

Πώς να παρακολουθήσετε / ξεμπλοκάρετε την τηλεόραση Pluto έξω από τις ΗΠΑ το 2020

Πώς να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Pluto στην Apple TV

Σύμφωνα με την ανάλυσή μου, η τηλεόραση Pluto είναι μια τέτοια υπηρεσία που πρέπει τώρα να προ-εγκατασταθεί σε όλους τους τύπους τηλεοράσεων και συσκευών συνεχούς ροής. Είναι απλά εκπληκτικό για το πώς αυτή η δωρεάν υπηρεσία μπορεί να σας προσφέρει τόσο πολλή διασκέδαση με το πάτημα ενός κουμπιού. Αλλά δεδομένου ότι οι περισσότεροι προγραμματιστές και κατασκευαστές συσκευών τηλεόρασης και ροής καταφεύγουν’αν και η εκπληκτική αυτή υπηρεσία αποτελεί μέρος του κανονικού ρεπερτορίου ψυχαγωγίας, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε από τώρα!

 1. Για την Apple TV, εδώ είναι πόσο εύκολη είναι η διαδικασία εγκατάστασης για την τηλεόραση Pluto:
 2. Ανοίξτε το App Store από την Αρχική οθόνη της Apple TV
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα Προτεινόμενα και αναζητήστε την εφαρμογή Pluto TV App
 4. Στα αποτελέσματα αναζήτησης, κάντε κλικ στο εικονίδιο Pluto TV και απλά κάντε κλικ στο “Παίρνω” για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης και εγκατάστασης

Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN για να ξεμπλοκάρετε όλα τα δημοφιλή κανάλια και τη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Τα περισσότερα δίκτυα VPN προσφέρουν τώρα αφιερωμένες εφαρμογές iOS για την Apple TV, έτσι κερδίζετε’δεν έχετε μεγάλη δυσκολία να εγκαταστήσετε το αγαπημένο σας VPN, αλλά αν εξακολουθείτε να θέλετε περισσότερη πρόσβαση σε περισσότερες μεθόδους εγκατάστασης, μπορείτε να μεταβείτε στο Best VPN για τον οδηγό της Apple TV.

Πώς να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Pluto στην Apple TV

Ωστόσο, δεν μπορώ’Μην περάσετε με αυτόν τον τρόπο να ρεύμα τηλεόραση Πλούτωνα στην Apple TV μου, καθώς αισθάνεται λίγο δύσκολο για μένα. Μια πολύ πιο βολική μέθοδος για την πρόσβαση στο Pluto TV εδώ χρησιμοποιεί τη λειτουργία AirPlay στο iPhone για να το κάνει αυτό.

Θα ήθελα να αναφέρω εδώ ότι εάν αγοράσατε μια τηλεόραση Apple χωρίς να έχετε ένα iPhone τότε λείπεις από πολύ περισσότερες λειτουργίες και ευκολία από ό, τι φαντάζεστε. Το οικοσύστημα της Apple είναι διασυνδεδεμένο και τίποτα από αυτό δεν ταιριάζει με το νομοσχέδιο όσο και οι ίδιες οι συσκευές της Apple.

 1. Εγκαταστήστε την εφαρμογή Pluto TV iOS στο iPhone σας και ξεκινήστε την
 2. Έτσι, εδώ είναι η μέθοδος Airplay για να παρακολουθήσετε τηλεόραση Pluto στην Apple TV:
 3. Απλά μεταβείτε στο Κέντρο ελέγχου στο iPhone ή ακόμα και στο iPad σας
 4. Εδώ θα δείτε ένα εικονίδιο σε σχήμα οθόνης, κάντε κλικ σε αυτό
 5. Εάν το iPhone σας είναι συνδεδεμένο στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi με το Apple TV, τότε θα δείτε εύκολα την Apple TV στη λίστα που εμφανίζεται στην οθόνη σας αυτή τη στιγμή
 6. Επιλέξτε την Apple TV σας και δείτε εάν ένας κωδικός πρόσβασης εμφανίζεται στην Apple TV σας. Εάν συμβαίνει αυτό, επιλέξτε έναν κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, εισάγετε τον ξανά στην τηλεόραση του iPhone για τέλεια αντιστοίχιση

Αγαπώ ακριβώς αυτή τη μέθοδο για την έντονη ευκολία της. Είναι σαν να μην δουλεύω καθόλου εδώ και να περάσω από το iPhone μου αισθάνεται πολύ πιο εύκολο από το να περάσω από τις επιλογές στην ίδια την Apple TV.

Πώς να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Pluto στο Roku

Αν έχετε Roku, τότε Pluto TV είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα δωρεάν OTT streaming εφαρμογές που μπορείτε να ξεκινήσετε με και δεν υπάρχει καμία φασαρία σε όλα σχετικά με την λήψη και την εγκατάσταση μπροστά επίσης.

Πρέπει απλώς να διασφαλίσετε ότι το Roku σας πληρεί τουλάχιστον τα κριτήρια για να έχετε ένα υλικολογισμικό 7 ή μεγαλύτερο για την τηλεόραση Pluto να λειτουργεί σωστά σε αυτόν.

Πώς να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Pluto στο Roku

Ακολουθεί ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε την τηλεόραση Pluto στη συσκευή σας Roku με έναν απλοποιημένο τρόπο μέσα σε ένα λεπτό:

 1. Εκκινήστε τη συσκευή Roku και μεταβείτε στην αρχική σελίδα πατώντας το κουμπί Αρχική σελίδα
 2. Εδώ θα δείτε μια επιλογή με τίτλο “Κανάλια ροής”. Κάντε κλικ σε αυτό
 3. Τώρα επιλέξτε “Αναζήτηση καναλιών” και πληκτρολογήστε “Pluto TV”
 4. Το κατάστημα καναλιών θα ανακτήσει τώρα την εφαρμογή. Μόλις εμφανιστεί η εφαρμογή Pluto στις επιλογές, απλά μετακινηθείτε προς αυτήν και πατήστε το κουμπί OK στο τηλεχειριστήριό σας
 5. Τώρα απλά κάντε κλικ στο “Προσθήκη καναλιού” για να προσθέσετε την τηλεόραση Pluto στα κανάλια Roku!
 6. Απολαύστε το καλύτερο από την τηλεόραση Pluto στο Roku σας!

Θα πρέπει να σημειώσετε εδώ ότι Roku doesn’t προσφέρουν ενσωματωμένη λειτουργικότητα για VPN, ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Roku είναι να δημιουργήσετε ένα Hotspot ενεργοποιημένο με VPN ή ακόμα και να εγκαταστήσετε το VPN στο ίδιο το δρομολογητή. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες τέτοιες μεθόδους εδώ στον οδηγό μας για το Roku VPN.

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση Pluto στο Xbox One / 360 και το PS4

Παρόμοια με τις εξειδικευμένες συσκευές ροής όπως η Apple TV και Roku, πολλοί χρήστες έχουν ερωτήσει εάν μπορούν να παρακολουθήσουν την τηλεόραση Pluto σε ειδικά κονσόλες παιχνιδιών ή όχι. Λοιπόν, αυτό απαιτεί μια σε βάθος εξήγηση και εδώ θα πάω να δώσω ένα για δύο από τις πιο δημοφιλείς κονσόλες παιχνιδιών ξεχωριστά:

Pluto τηλεόραση στο PS4

Προηγουμένως, ο Πλούτωνας δεν έκανε τηλεόραση’t έχει μια αφιερωμένη εφαρμογή στο PS4 και ακόμα, η σελίδα υποστήριξης της συσκευής δεν το κάνει’t δείχνει ότι αυτή τη στιγμή προσφέρει επίσημη συμβατότητα με την πλατφόρμα. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη στο κατάστημα Playstation.

Έτσι, εάν θέλετε να έχετε την εφαρμογή Pluto TV στην κονσόλα PS4 σας, απλά πηγαίνετε στο κατάστημα εφαρμογών τους, αναζητήστε τηλεόραση Pluto και κατεβάστε και εγκαταστήστε τη στη συσκευή σας. Δεν συμβαίνει’t ακόμη απαιτούν μια συνδρομή ή διαδικασία σύνδεσης από Pluto TV doesn’Δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο.

Εάν δεν είστε από τις ΗΠΑ και θέλετε να αποκτήσετε το Pluto TV και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες streaming ξεκλειδωμένες στην κονσόλα σας, θα χρειαστεί να πάρετε οδηγίες από τον ειδικό οδηγό μας για τα VPN PS4.

Pluto τηλεόραση στο Xbox One / 360

Η κονσόλα Xbox είχε προηγουμένως την εφαρμογή Pluto TV στα καταστήματά της, αλλά τώρα έχει αφαιρεθεί από το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της. Και όχι, δεν υπάρχει μέθοδος για να το αποφύγετε στη συσκευή, επομένως ίσως χρειαστεί να περιμένετε έως ότου η επίσημη εφαρμογή έρθει και πάλι ζωντανή, για να μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε.

Μέχρι τότε, μπορείτε ακόμα να παρακολουθήσετε την τηλεόραση Pluto μέσω μιας πληθώρας άλλων υποστηριζόμενων συσκευών που περιλαμβάνονται στον ιστότοπό της υποστήριξης.

Pluto TV VPN Reddit Κριτικές

Δεν μπορούσα’t τυχόν σχετικά θέματα στο Reddit, όπου οι χρήστες μιλούσαν για την απεμπλοκή της υπηρεσίας εκτός των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας το καλύτερο vpn reddit ή ακόμα και άλλα εργαλεία όπως το proxy. Οι μόνοι που θα μπορούσα να βρω μιλώντας για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλύτερα την υπηρεσία χρησιμοποιώντας τα διαφορετικά χαρακτηριστικά της, π.χ. ένας χρήστης ανέφερε πώς “Απόκρυψη καναλιού” μπορεί να σας επιτρέψει να διασφαλίσετε ότι εμφανίζονται μόνο τα αγαπημένα σας κανάλια στη διεπαφή.

Σχόλιο από τη συζήτηση jabberwock101’Σχόλιο από τη συζήτηση "Οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Pluto TV στο σπίτι?".

Συχνές ερωτήσεις:

Η τηλεόραση Pluto διαθέτει τοπικά κανάλια?

Ναι, αν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, τότε υπάρχουν πολλά τοπικά κανάλια διαθέσιμα στην τηλεόραση Pluto όπως NBC, Sky News, Bloomberg κ.λπ..

Είναι το pluto TV δωρεάν στο Roku?

Ναί! Η τηλεόραση Pluto δεν είναι απλώς δωρεάν στο Roku, αλλά είναι δωρεάν σε κάθε πλατφόρμα, καθώς η υπηρεσία κερδίζει τα έσοδα τοποθετώντας διαφημίσεις στο περιεχόμενό της βίντεο και όχι μέσω ενός συνδρομητικού μοντέλου.

Ποια κανάλια διατίθενται στην τηλεόραση Pluto?

Από τον Οκτώβριο του 2018, ο Pluto TV προσφέρει έναν εξαντλητικό κατάλογο 100+ καναλιών συμπεριλαμβανομένων των ειδών όπως Ειδήσεις, Αθλητισμός, Ψυχαγωγία, Επιστήμη, μεταξύ άλλων. Προσφέρει επίσης ειδικά κανάλια για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές κατά παραγγελία, καθώς και μερικά ιδιόρρυθμα κανάλια αποκλειστικά για δημοφιλείς εκπομπές όπως το Fail Army και το Wipeout.

συμπέρασμα

Η τηλεόραση Pluto έχει συγκεντρώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα σχεδόν 6 εκατομμυρίων ενεργών χρηστών παγκοσμίως, διαφέροντας διαφορετικά από τις υπόλοιπες συμβατικές υπηρεσίες OTT όπως η Netflix, η Hulu και η Sling TV.

Είναι δωρεάν και εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη και επιπλέον προσφέρει μια ξεχωριστή υπηρεσία που μοιάζει περισσότερο με την παραδοσιακή τηλεόραση, επιτρέποντας έτσι στην υπηρεσία να αποκτήσει τη δική της ξεχωριστή θέση στον κόσμο της online streaming.

Εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, τότε το Pluto TV VPN μπορεί να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση στα καλύτερα κανάλια και τις βιβλιοθήκες κινηματογράφου και τηλεοπτικών εκπομπών σε αυτή την κόλαση.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me