Πώς να παρακολουθήσετε σκάνδαλο σε απευθείας σύνδεση χωρίς καλώδιο

Ένα πρωτότυπο ABC, “Σκάνδαλα” είναι μια τηλεοπτική σειρά αμερικανικού πολιτικού θρίλερ, η οποία επικεντρώνεται στη ζωή ενός πρώην συμβούλου μέσων ενημέρωσης προς τον πρόεδρο, ο οποίος εγκαινιάζει το δικό της οργανισμό διαχείρισης κρίσεων! Είναι διάσημο για τους μαγευτικούς χαρακτήρες που έχουν υποστεί βλάβη, ταλαντούχα εθιστικές ιστορίες και καρδιακές παύσεις. Η εποχή 7 άρχισε να κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου και έχει ήδη καταφέρει να ξεπεράσει όλους’με τις προσδοκίες της, προσθέτοντας περισσότερο μυστήριο και αβεβαιότητα. Ψάχνετε για τρόπους να παρακολουθήσετε τη σειρά; Εάν ναι, διαβάστε αυτόν τον οδηγό από το Best VPN σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του σκανδάλου All-Seasons online!

Τι κανάλι έχει το σκάνδαλο;?

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την τηλεοπτική εκπομπή στην καλωδιακή τηλεόραση, οι χρήστες σε όλο τον κόσμο έχουν πολλές επιλογές. Για όσους βρίσκονται στις ΗΠΑ, απλά μεταβείτε την τηλεόρασή σας στο “ABC Channel”. Εάν κατοικείτε στη Λατινική Αμερική, μεταβείτε στο κανάλι Sony. Οι θεατές από τις Βερμούδες μπορούν να παρακολουθήσουν την τελευταία σεζόν στο ZFB-TV.

Τι κανάλι έχει το σκάνδαλο;

Εκείνοι που κατοικούν στο Μαϊάμι μπορούν να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική εκπομπή στο WPLG και οι χρήστες του Χονγκ Κονγκ μπορούν να απολαύσουν σκάνδαλο στο TVB Pearl. Για τους οπαδούς Scandal στην Αυστραλία, η σειρά έρχεται κάθε Πέμπτη στο Seven Network. Σε περιστάσεις, χάσατε ένα επεισόδιο εξαιτίας κάποιας τύχης (ναι συμβαίνει σε όλους μας). μπορείτε πάντα να παρακολουθήσετε την αναδρομική αναμετάδοση στο SoHo.

Πώς να παρακολουθήσετε το σκάνδαλο χωρίς καλώδιο

Για τους κόπτες κορδονιών που βρίσκονται στις ΗΠΑ, θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο ABC Go (υπηρεσία VoD του επίσημου ραδιοτηλεοπτικού φορέα). Μπορείτε είτε να δείτε την εκπομπή απευθείας από τον ιστότοπο είτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για το iPhone σας στο Android από το iTunes και το Google Play Store αντίστοιχα.

Πώς να παρακολουθήσετε το σκάνδαλο χωρίς καλώδιο

Εάν κατοικείτε εκτός των ΗΠΑ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP και να μετατοπίσετε την τοποθεσία σας στις ΗΠΑ, ενώ αξιοποιώντας την κρυπτογράφηση για να προστατεύσετε την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο. Παρακάτω είναι μια λίστα με τους καλύτερους παρόχους VPN, με βάση την αξιοπιστία, την τιμολόγηση, τις επιδόσεις τους, την υποστήριξη και την ασφάλειά τους.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Πώς να παρακολουθήσετε Scandal Live Online δωρεάν χωρίς καλώδιο

Όταν πρόκειται να παρακολουθήσετε “Σκάνδαλο” ΔΩΡΕΑΝ, η μόνη σοφή επιλογή είναι η εύρεση ασφαλών ζωντανών πηγών ροής. Έχουμε προσθέσει μια λίστα με τις παρακάτω επιλογές, όπου μπορείτε να βρείτε ροές εργασίας για την τηλεοπτική σειρά, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ούτε ένα επεισόδιο:

Σημείωση: Χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία VPN για τη ροή ανώνυμα στα κανάλια συνεχούς ροής που αναφέρονται παρακάτω!

Putlocker

Εάν είστε ενθουσιασμένοι που βλέπετε την Olivia Pope να παίζει το νέο της ρόλο ως αρχηγός του προσωπικού, μια καλή επιλογή είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στο Putlocker. Ο ιστότοπος είναι ο απόλυτος προορισμός για κόφτες κορδονιών και freebies, που θέλουν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, με τον πιο βολικό τρόπο. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε όλες τις εποχές του “Σκάνδαλο”, απλά επισκεφθείτε τον σύνδεσμο εδώ. Τα επεισόδια μεταφορτώνονται τακτικά μία ημέρα μετά την αρχική τους απελευθέρωση. Αυτό σημαίνει ότι, αν ένα επεισόδιο αγωνιστεί την Πέμπτη, μπορείτε να το παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ στον Putlocker την Παρασκευή!

πώς να παρακολουθήσετε σκάνδαλα

CMoviesHD

Ακριβώς όπως και ο Putlocker, το CMoviesHD είναι ένας άλλος ιστότοπος δωρεάν ροής, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη premium περιεχομένου από ιστότοπους όπως το Netflix, το Hulu, το Amazon Prime, το BBC iPlayer και πολλά άλλα. Αυτό περιλαμβάνει ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές όλων των ειδών. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται όλες οι εποχές για την τηλεοπτική σειρά θετικών πολιτικών θρίλερ, “Σκάνδαλο”. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο!

Πώς να παρακολουθήσετε Scandal Live Online δωρεάν χωρίς καλώδιο

123MoviesHub

Το online ευρετήριο φιλοξενούμενων αρχείων για streaming ψυχαγωγικά μέσα, 123MoviesHub, είναι ένας άλλος κορυφαίος προορισμός για να παρακολουθείτε όλες τις εποχές “Σκάνδαλα” χωρίς καλώδιο. Η ιστοσελίδα είναι γνωστή για την τεράστια βάση δεδομένων της με ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση από οπουδήποτε στον κόσμο. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ροές!

Παρακολουθήστε σκάνδαλο στο 123MoviesHub

Πώς να παρακολουθήσετε σκάνδαλο στο Kodi

Μια άλλη μεγάλη επιλογή για κόπτες σχοινιού και freebies είναι να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την ανοικτή πηγή, εφαρμογή ψυχαγωγίας μέσων, Kodi. Αυτή η πλατφόρμα μετατρέπει οποιοδήποτε smartphone, φορητό υπολογιστή, υπολογιστή ή tablet σε τηλεοπτικό κιβώτιο για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας ψυχαγωγία, μείον την ταλαιπωρία. Να παρακολουθείτε όλες τις εποχές για “Σκάνδαλο”, εξετάστε τη χρήση της επέκτασης του Συμφώνου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο:

 1. ΑνοιξεKodi και Κάντε κλικ στο “Μηχανισμός” για να εισαγάγετε τις ρυθμίσεις
 2. Από τη λίστα επιλογών, επιλέγω“Διαχείριση αρχείων”
 3. Κάντε κλικ επί “Προσθήκη πηγής” και μετά Διπλό κλικ επί “Κανένας”
 4. Εισαγω http://kdil.co/repo στη γραμμή URL και όνομα αυτό Kodi Ισραήλ
 5. Κεφάλι πίσω στο κύριο μενού και πηγαίνω προς το “Πρόσθετα”
 6. Κάντε κλικ στο “Πακέτο” σύμβολο και έπειτα “Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip”
 7. Εύρημα“Kodi Ισραήλ” και Κάντε κλικ επί “kdil.zip” για να εγκαταστήσετε το repo
 8. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο προηγούμενο μενού και επιλέγω “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης”
 9. Εύρημα “καταστήματος www.Kodisrael.co” και επιλέγω “Πρόσθετα βίντεο”
 10. Πάπυρος μέχρι “ντο”, επιλέγω “Σύμφωνο”, και Κτύπημα το κουμπί εγκατάστασης
 11. Ανοιξε το πρόσθετο, Κάντε κλικ επί “Αναζήτηση” και εισαγω “Σκάνδαλο”
 12. Απολαμβάνω παρακολουθώντας τη σειρά TV online ΔΩΡΕΑΝ!

Πώς να παρακολουθήσετε σκάνδαλο στο Kodi

Πώς να παρακολουθήσετε το σκάνδαλο στο χρόνο Popcorn

Όταν αποτύχουν όλα τα υπόλοιπα, σκεφτείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Streaming Torrent, Popcorn Time. Αυτή η πλατφόρμα πολυμέσων σας προσφέρει την καταπληκτική ευκαιρία να παρακολουθείτε το προτιμώμενο περιεχόμενο βίντεο με τον πιο βολικό τρόπο. Διαθέτει σχεδίαση παρόμοια με την ιστοσελίδα του Netflix. Το καλύτερο μέρος όλων: οι θεατές έχουν έναν τεράστιο κατάλογο παρακολουθούμενων τηλεοπτικών εκπομπών / ταινιών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται όλες οι εποχές του “Σκάνδαλο”. Διαβάστε περισσότερα Λεπτομέρειες: popcorn time vpn

Σημείωση: Η ροή στο PopcornTime είναι ακριβώς όπως η λήψη & streaming torrents, οπότε αν ζείτε σε μέρη του κόσμου με αυστηρούς νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, τότε χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία VPN για ροή Anonymously!

Πώς να παρακολουθήσετε το σκάνδαλο στο χρόνο Popcorn

Παρακολουθήστε συχνές ερωτήσεις σκανδάλου

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σκάνδαλο στο Netflix?

Ναι, μπορείτε σίγουρα να παρακολουθήσετε “Σκάνδαλο” στο Netflix. Το μόνο πρόβλημα: ίσως να μην έχετε πρόσβαση σε όλες τις επτά εποχές. Η υπηρεσία VoD προσφέρει μόνο 6 εποχές για να παρακολουθήσετε μέχρι σήμερα. Έτσι, αν κοιτάτε να παρακολουθήσετε την τελευταία σεζόν, η εγγραφή για την υπηρεσία μπορεί να μην είναι μια καλή επιλογή. Περισσότερες λεπτομέρειες: Netflix VPN

Πόσες εποχές υπάρχουν “Σκάνδαλο”?

“Σκάνδαλο” έχει συνολικά επτά συναρπαστικές και γεμάτες καρδιά εποχές με καταπληκτικές ιστορίες που θα σας κρατήσουν γαντζωμένους στην οθόνη, ειδικά αν επιλέξετε να τσιγαρίζετε. Έχουν υπάρξει επίσης νέα για μια εποχή 8 άφιξη. Ωστόσο, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν 7 για να μάθουμε.

Πόσα επεισόδια υπάρχουν στην τελευταία σεζόν “Σκάνδαλο”?

Η τελευταία σεζόν “Σκάνδαλο” είχε 16 συνολικά επεισόδια, τα οποία ήταν 4 λιγότερα από την εποχή 5. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Εποχή 7 θα σηματοδοτήσει την τελευταία που θα δούμε από την τηλεοπτική εκπομπή, περιμένουμε να τεντωθεί σε τουλάχιστον 20 επεισόδια.

Τυλίξτε τα πράγματα

Και με αυτό, θα τελειώσουμε τον λεπτομερή οδηγό μας για τον τρόπο παρακολούθησης “Σκάνδαλο” Όλες οι εποχές. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τις παραπάνω λύσεις για τη ροή της τηλεοπτικής σειράς στο μέγιστο επίπεδο άνεσης και ψυχαγωγίας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε το άρθρο με τους καλύτερους φίλους και μέλη της οικογένειάς σας. Επίσης, μην ξεχάσετε να δώσετε τα σχόλιά σας σχετικά με το εάν αυτό το άρθρο αποδείχθηκε χρήσιμο ή όχι. Να εχετε μια καλη μερα!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me