Πώς να παρακολουθήσετε κολύμπι ενηλίκων σε απευθείας σύνδεση ζωντανή ροή – πλήρες πρόγραμμα εδώ

Όσοι από εμάς μεγάλωσαν βλέποντας το Cartoon Network θα θυμούσαν πάντα την επιθυμία τους για μια μεγαλυτέρα έκδοση του δικτύου’s. Το κολύμπι ενηλίκων είναι ακριβώς αυτό που μας διέταξε ο γιατρός “toon-a-holics”, φέρνοντας πιο ρητό, αντισυμβατικό και άγριο προγραμματισμό για τους μεγάλους.
Κολυμπήστε για ενήλικες’Η υπηρεσία Video-on-Demand ξεκίνησε το 2013, με αποκλειστικές πύλες διαθέσιμες και στο Ηνωμένο Βασίλειο στην Αυστραλία μέσω των αποκλειστικών πυλών της.

Κολυμπήστε για ενήλικες & Cartoon Network

Το όνομα "κολύμβηση ενηλίκων" υιοθετήθηκε από τα χρονοδιαγράμματα των δημόσιων πισινών των ΗΠΑ, αναφέροντας την εποχή που μόνο οι ενήλικες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις. Από το Cartoon Network’(ηλικίας 7-15 ετών) κοιμάται κατά τις καθυστερημένες ώρες τη νύχτα, η κολύμβηση ενηλίκων ήταν η ταυτότητα που δόθηκε στον προγραμματισμό της νύχτας αργότερα ‘τα παιδιά είναι πιο σίγουρα περιορισμένα’.

Πώς να παρακολουθήσετε το κολύμπι ενηλίκων Live Stream & Τραβήξτε την τηλεόραση

Το κολύμπι ενηλίκων είναι όχι γεω-περιορισμένος VoD & catch-up υπηρεσία τηλεόρασης και είναι προσβάσιμο από οπουδήποτε στον κόσμο. Κολυμπήστε για ενήλικες’Η ζωντανή ροή του διαδικτύου είναι διαθέσιμη από τις 8 μ.μ. - 6 μ.μ. (ET / PT), ενώ μπορείτε να προσεγγίσετε όλους τους χαμένους τηλεοπτικούς προγραμματισμούς μέσω του “Δείχνει”, “Toonami” και “Ροές” τμήματα στην κύρια πλοήγηση.

πώς να παρακολουθήσετε ενήλικες κολυμπούν live stream

Ο ιστότοπος Swim Adult προσφέρει πρόσβαση σε:

 1. Τηλεοπτικές εκπομπές
 2. Απευθείας μετάδοση
 3. Williams Stream
 4. Μαραθώνιοι
 5. TOONAMI
 6. Αρχεία
 7. ΜΟΥΣΙΚΗ
 8. Παιχνίδια

Το Adult Swim φιλοξενεί μερικά από τα πιο εκπληκτικά σατιρικά και ρητά ψυχαγωγικά ενήλικα που περιλαμβάνουν:

 1. Μαύρος Ιησούς
 2. Ρομπότ Κοτόπουλο
 3. Αρχική Ταινίες
 4. Στραμπουλίζω ελαφρά & Morty
 5. Αμερικανός πατέρας
 6. Επίθεση στον τίτανα
 7. Τα Boondocks
 8. Parasyte - Το Μάξιμ
 9. Επιπλέον, εκατοντάδες άλλα anime, κινούμενα σχέδια και κινούμενες ταινίες.

Πρόγραμμα κολύμβησης ενηλίκων

Το πλήρες πρόγραμμα κολύμβησης ενηλίκων διατίθεται στον πάροχο’στον ιστότοπο της κύριας σελίδας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση εδώ.

πρόγραμμα κολύμβησης ενηλίκων

Το πρόγραμμα Swim Adult παρέχει καθημερινό προγραμματισμό καθώς και την δυνατότητα προγραμματισμού κατά ημερομηνία, εμφάνιση και περιοχή. Εκτός από τα παραπάνω, μπορείτε επίσης να ελέγξετε το χρονοδιάγραμμα του τι’με τον αερισμό του τηλεοπτικού καναλιού και το πρόγραμμα ζωντανής ροής Adult Swim.

Σαμουράι Τζακ - Περίοδος 5 Επιστρέφει στο Toonami

Για όσους από εμάς έχουν περιμένει πάνω από μια δεκαετία για την επιστροφή του μοναχικού Σαμουράι που περπατά έξω από το ηλιοβασίλεμα, το τρέιλερ της 6ης Φεβρουαρίου στο AdultSwim’Το επίσημο κανάλι YouTube του YouTube ήταν κάτι παραπάνω από μια υπενθύμιση:

#JackIsBack και έτσι είναι η παιδική μου ηλικία

- John Harrington (@sunburstguru) 8 Φεβρουαρίου 2017

Και έπειτα συνεχίζουν να έρχονται τα teasers:

Ευτυχισμένο; # JackIsBackpic.twitter.com / 2RiqVh49ZC

- [κολύμπι ενηλίκων] (@adultswim) 24 Ιανουαρίου 2017

Στις 11 Φεβρουαρίου 2017, το AdultSwim αναζωογονεί τον θρύλο του “Ο Σαμουράι κάλεσε τον Τζακ” σε 11Ρ.Μ. Ανατολική ζώνη ώρας.
Συγγραφέας & ο δημιουργός Genndy Tartakovsky θα επιστρέψει ως εκτελεστικός παραγωγός στο AdultSwim’s προγραμματισμός Toonami για την 5η σεζόν των 4 βραβείων Primetime Emmy, 6 βραβεία Annie και 1 βραβευμένη σειρά OIAF.

Ενηλίκου κολυμπήστε στο TOONAMI Live Stream Schedule

Το TOONAMI ήταν για ενήλικες κολύμπι’s animation για ενήλικες & το τμήμα προγραμματισμού κινουμένων σχεδίων ξεκίνησε το 2012. Αυτό το συγκεκριμένο μπλοκ του προγραμματισμού Swim Adult ήταν αφιερωμένο στα είδη δράσης που προσανατολίζονται στην δράση από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Το πρόγραμμα TOONAMI για κολύμπι ενηλίκων διατίθεται στον επίσημο ιστότοπο και μπορεί να βρεθεί κάνοντας κλικ στο ‘TOONAMI’ καρτέλα στην αρχική πλοήγηση.

χρονοδιάγραμμα κολύμβησης ενηλίκων toonami

Μόλις βρεθείτε στο τμήμα TOONAMI, κοιτάξτε στα δεξιά σας και στο Πρόγραμμα θα πρέπει να είναι ορατό στο μενού πλοήγησης, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Κολυμπήστε για ενήλικες’s Eric Andre Show

Το πνευματικό τέκνο του κωμικός Eric Andre, το Eric Andre Show είναι διάσημο για το σατιρικό του χιούμορ και παρωδίες των συμβατικών talk show. Η παράσταση κατέχει μια τεράστια φήμη μεταξύ των οπαδών, η οποία είναι ορατή από την υπέροχη της 8,7 / 10 Αξιολόγηση IMDB.

οι ενήλικες κολυμπούν το eric show show

Με τέσσερις εποχές, το Eric Andre Show είναι πλέον ένα από τα κορυφαία τμήματα του Adult Swim. Η επίδειξη έχει αρέσει αρκετά ώστε να έχει το δικό της sub-Reddit, μπορείτε να το επισκεφτείτε εδώ για διασκεδαστικά μνήματα, συζητήσεις, βίντεο που τείνουν προς τα πάνω και πολλά άλλα.

Στραμπουλίζω ελαφρά & Morty για κολύμπι ενηλίκων

Ένα αριστούργημα κωμωδίας ενηλίκων που δημιουργήθηκε από τους Justin Roiland και Dan Harmon, Swim Adult’s Rick και Morty δεν είναι μόνο ναυαρχίδα, αλλά και μία από τις πιο αγαπημένες online παρουσιάσεις. Συμμετέχετε στις περιπέτειες ενός υπερφυσικού επιστήμονα και του ευφυούς ενσυνείδητου κάτω του μέσου όρου, καθώς δακρύζουν τα κινούμενα multiverse.

ενήλικα κολύμπι rick και υπολείμματα

Toonami Live Stream Σύνδεσμοι

Το Adult Swim είναι επίσημα η πύλη streaming για εκπομπές Toonami, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν μπορείτε να λάβετε τη ζωντανή ροή, μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ζωντανές ροές του Toonami με τους ακόλουθους ανεπίσημους συνδέσμους:

 1. Παρακολουθήστε το Toonami Online
 2. Desi δωρεάν τηλεόραση
 3. Toonami Ασία
 4. Vaughn TV

Να θυμάστε ότι αυτοί οι ιστότοποι δεν είναι επίσημοι φορείς παροχής ζωντανής ροής Toonami. Μπορεί να περιέχουν κακόβουλα προγράμματα και adware, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπλοκ διαφημίσεων σε αυτούς τους τομείς.

Toonami Live Stream Κανάλια στα Χίντι

Η Turner Media εισήγαγε μια ειδική πύλη Toonami για την Ινδία στις αρχές του 2015. Η υπηρεσία μεταδίδει 24 ώρες και παρέχει το πλήρες πρόγραμμα εκπομπής Toonami όπως είναι για ενήλικες κολυμπώντας. Λίγοι δείχνουν ροή στη γλώσσα των Χίντι και το κανάλι μόνο airs στην τηλεόραση. Για να ζωντανέψετε το Toonami India live, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ανεπίσημη διαδικτυακή πύλη ροής του ZengaTV που αναφέρεται παραπάνω.

Toonami Live Stream Σύνδεσμοι Reddit

Το Toonami δεν είναι κανάλι, αλλά τρέλα, κατάλαβα αυτό κατά την περιήγηση στο φόρουμ Toonami Reddit. Το Toonami sub-Reddit είναι ίσως το καλύτερο μέρος για να λάβετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις εκπομπές και τα χρονοδιαγράμματα.

toonami live stream reddit

Αν επισκέπτεστε συχνά το νήμα, θα έχετε τη δυνατότητα να λαμβάνετε ζωντανές συνδέσεις ροής και ενημερώσεις σε νέες εκπομπές καθώς βγαίνουν. Το φόρουμ Toonami Reddit παρέχει επίσης υπο-reddits για όλες τις υπάρχουσες εκπομπές Toonami και σας παρέχει όλες τις πληροφορίες σε ένα μέρος. Μια καλή πτυχή που είδα στο Reddit ήταν η Toonami’την επίσημη παρουσία του στο φόρουμ.

Σε περίπτωση που ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας πρέπει να προβεί σε ανακοίνωση, δημιουργείται κατάλληλος υπο-reddit για τη διάδοση της λέξης. Μπορείτε να αναζητήσετε το Reddit για επίσημες συζητήσεις του Toonami και τα θέματα θα εμφανίζονται κατά ημερομηνία, όπως μπορείτε στα δεξιά.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το AdultSwim Reddit για να λάβετε επίσημες πληροφορίες σχετικά με συνδέσμους συνεχούς ροής, εκπομπές, προγράμματα εκπομπής, επερχόμενους τίτλους και άλλες πληροφορίες σχετικά με το Toonami.

toonami συζήτηση σχετικά με reddit

Toonami Live Stream

Τον περασμένο Δεκέμβριο, το Swim Adult πρόσθεσε το Dragon Ball Super στο σχολαστικό πρόγραμμα προγραμματισμού του. Το φημισμένο κινούμενο σχέδιο ήταν ένα από τα πιο απαιτητικά και αγαπημένα show συν ένα από τα πιο απαιτημένα δείχνουν στον τομέα.

Toonami Live Stream

Μπορείτε να πιάσετε τα τελευταία επεισόδια του Dragon Ball Super κάθε Σάββατο @ 8:00 μ.μ. στο Adult Swim Toonami.

Με λίγα λόγια

Δείτε το κολύμπι ενηλίκων’με την καταπληκτική επιλογή κοριτσιών, talk show, μουσικής και παιχνιδιών σήμερα. Πάρτε γαντζώθηκε σε μια από τις πιο πυρετώδες κωμωδίες δείχνει διαθέσιμες online και τι’Είναι καλύτερο’Δεν υπάρχει γεω-περιορισμός ούτε. Απολαύστε το χιούμορ που θα σας κάνει να σπάσετε, να ακούσετε& κατεβάστε μερικές από τις καλύτερες υπόγειες μουσικές και απολαύστε μια ποικιλία online παιχνιδιών στη διάθεσή σας.

Ρυθμίστε την επιστροφή του Jack Samurai στο AdultSwim και ενταχθείτε στο #JackisBack εκστρατεία στο Twitter για να δώσει στον ήρωα μας το καλωσόρισμα που του αξίζει. Για ανατροφοδότηση και θέματα, αφήστε ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα και θυμηθείτε να μοιραστείτε το ιστολόγιό μας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά κοινωνικής δικτύωσης.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me