Ένας οδηγός για το πώς να παρακολουθήσετε Outlander Season 3 Live Streaming Online

Με βάση την πρωτοποριακή σειρά μυθιστορημάτων της Diana Gabaldon, η Outlander είναι μια βρετανική-αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή, που παράγεται από την Left Bank Pictures και την Sony Pictures Television. Αναπτύχθηκε από τον Ronald D. Moore και η εκπομπή έγινε στις 9 Αυγούστου 2014. Πρόκειται για ένα επικό ρομαντισμό που εισάγει μερικές από τις πιο περίεργες ανατροπές. Εκτός από τις εκπληκτικές σεξουαλικές σκηνές και τα πλεκτά υψηλής ποιότητας, η Outlander διαθέτει μια μοναδική προσέγγιση στην κινηματογραφική μηχανή, αρπάζοντας την προσοχή του κοινού. Θέλετε να παρακολουθήσετε Outlander; Εάν ναι, τότε μπορείτε να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό παρακάτω!

Ένας οδηγός για το πώς να παρακολουθήσετε Outlander σεζόν 3

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander χρησιμοποιώντας το VPN

Εάν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε την εποχή 3 Outlander, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο ένταξης στο δίκτυο Starz. Μετά την επταήμερη δωρεάν δοκιμή, απλά πρέπει να πληρώσετε 8,99 δολάρια το μήνα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή τηλεοπτικών εκπομπών / ταινιών. Μεταξύ αυτών, συμπεριλάβετε κανέναν εκτός από τον Outlander και όλες τις εποχές του. Αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για να πληρώσετε για μια τέτοια εκπληκτική τηλεοπτική εκπομπή.

Πώς να παρακολουθήσετε το Outlander χρησιμοποιώντας το VPN στο Starz App

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η Starz είναι γεω-περιορισμένη, επιτρέποντας στους χρήστες από τις ΗΠΑ να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό τους. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία και να παρακολουθήσετε την εποχή 3 της Outlander, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN. Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP και την κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας, μπορείτε εύκολα να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς. Για να διευκολύνετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα διαθέσιμα φτηνά VPN.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander χωρίς Starz

Εάν δεν ψάχνετε να ξοδέψετε χρήματα για το πώς να παρακολουθήσετε την εποχή 3 της Outlander, έχουμε και μια λύση γι 'αυτό. Εξετάστε την εγκατάσταση του λογισμικού αναπαραγωγής πολυμέσων ελεύθερου και ανοιχτού κώδικα, Kodi. Αναπτύχθηκε από το ίδρυμα XBMC, η εφαρμογή αυτή χρησιμοποιεί πρόσθετα τρίτων για την παροχή απεριόριστου και γεωγραφικού περιεχομένου ΔΩΡΕΑΝ. Απλά εγκαταστήστε την επέκταση της Σύμβασης, κάντε κλικ σε τηλεοπτικές εκπομπές, αναζητήστε “Αλλοδαπός”, και θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις τρεις εποχές των αξιόλογων τηλεοπτικών σειρών.

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander χωρίς Starz

Μια άλλη λύση για να παρακολουθείτε όλες τις εποχές του τηλεοπτικού σόου “Αλλοδαπός” είναι να εγκαταστήσετε την υπηρεσία ροής Torrent, Time Popcorn. Η εφαρμογή διαθέτει ένα κομψό σχέδιο που προβάλλει ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές με τη μορφή πινάκων μικρογραφιών, καθώς και λεπτομέρειες κάθε σειράς / επεισοδίου / αρχείου με ρυμουλκούμενα, συνόψεις και βαθμολογίες αστεριών. Απλά αναζητήστε “Αλλοδαπός” στην κατηγορία τηλεοπτικών εκπομπών και ξεκινήστε τη ροή. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN Popcorn Time για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ασφαλή! (ελέγξτε εδώ: https://www.popcorntimevpn.org/

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander για popcorn χρόνο

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander σε Live Online Free Streaming

Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να περάσετε από την ταλαιπωρία της εγκατάστασης εφαρμογών για να παρακολουθήσετε την εποχή 3 του Outlander, ίσως να εξετάζετε επιλογές για online streaming. Ευτυχώς, σας έχουμε καλύψει και αυτή την περιοχή. Υπάρχουν πολλές online streaming ιστοσελίδες, οι οποίες σας επιτρέπουν να παρακολουθήσετε την επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή, με το μέγιστο δυνατό επίπεδο άνεσης. Ελέγξτε τους παρακάτω συνδέσμους: cmovieshd.com, gostream.is, watchmoviesfree.tv και 5movies.to. Θα βρείτε κάθε εποχή / επεισόδιο που ταξινομείται με αριθμό.

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander σε Live Online Free Streaming

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander στο Putlocker

Εάν οι παραπάνω επιλογές online streaming δεν δουλεύουν για το πώς να παρακολουθήσετε την Outlander Season 3, μπορείτε πάντα να εξετάσετε τη χρήση του Putlocker. Ο ιστότοπος διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές με τους καλύτερους διαθέσιμους συνδέσμους ροής για παρακολούθηση των αγαπημένων σας σε ποιότητα HD. Απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και αναζητήστε το Outlander. Τα αποτελέσματα θα σας καθοδηγήσουν σε όποια εποχή σκοπεύετε να παρακολουθήσετε. Το καλύτερο μέρος από όλα: όπως και οι παραπάνω επιλογές, δεν χρειάζεται να πληρώσετε ούτε μία δεκάρα. Διαβάστε τον λεπτομερή οδηγό μας για τον τρόπο παρακολούθησης του putlocker.

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander στο Putlocker

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander για Hulu

Εάν σκέφτεστε να παρακολουθήσετε την Outlander Season 3 για το Hulu, είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε την ανάγκη για συνδρομή. Θα χρειαστεί να εγγραφείτε και να πληρώσετε για λογαριασμό στον Hulu για να αποκτήσετε πρόσβαση στις αποκλειστικές ταινίες και τα αποθέματα τηλεοπτικών εκπομπών του, τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις εποχές του Outlander. Αν έχετε ήδη συνδρομή, απλώς κάντε κλικ σε αυτόν το σύνδεσμο για να ξεκινήσετε την τηλεοπτική εκπομπή! Για χρήστες που βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς στο Hulu.

Πώς να παρακολουθήσετε Outlander για Hulu

Πώς να παρακολουθήσετε το Outlander στο Amazon Prime

Με τόσους πολλούς παρόχους τηλεόρασης και online υπηρεσίες που εισήγαγαν έναν ιστότοπο πληρωμένης ροής για παρακολούθηση θεαμάτων τηλεοπτικών εκπομπών / ταινιών, η Amazon αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της μοναδικό προϊόν, το Prime Video. Πρέπει να πληρώσετε για μια συνδρομή, αλλά η Amazon έχει προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Αυτό σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τον ιστότοπο και το περιεχόμενό του από όλο τον κόσμο. Μπορείτε ακόμη να παρακολουθήσετε Outlander. Απλά κάντε κλικ στην κατηγορία τηλεοπτικών εκπομπών ή αναζητήστε την τηλεοπτική σειρά στη γραμμή πλοήγησης.

Πώς να παρακολουθήσετε το Outlander στο Amazon Prime

Πώς να παρακολουθήσετε το Outlander στο Netflix

Παρόμοια με τα Starz, Hulu και Amazon Prime, αν θέλετε να παρακολουθήσετε την εποχή 3 του Outlander στο Netflix, είναι επιτακτική ανάγκη να έχετε μια συνδρομή διαθέσιμη. Ως χρήστης premium, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Netflix, το οποίο περιλαμβάνει την τηλεοπτική σειρά hit “Αλλοδαπός”. Αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς και να παρακολουθήσετε την τηλεοπτική εκπομπή χωρίς προβλήματα!

Πώς να παρακολουθήσετε το Outlander στο Netflix

Απολαύστε την παρακολούθηση της τηλεοπτικής εκπομπής!

Ελπίζουμε ο οδηγός αυτός να λύσει το δίλημμα για το πώς να παρακολουθήσετε την Outlander Season 3. Εάν έχετε ακολουθήσει τις προηγούμενες 2 εποχές, έχετε μια ιδέα σχετικά με την ένταση του πρώτου επεισοδίου. Πώς θα αλλάξει η εγκυμοσύνη της Claire στη ζωή στη δεκαετία του 1940 και τι θα συμβεί στον Jamie; Οι δύο εραστές θα χωριστούν για πάντα, ή θα επανενωθούν; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στα παρακάτω σχόλια!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me