Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 χωρίς καλώδιο Live Online Free Streams

Κάθε χρόνο, εραστές ταινιών όπως εμείς, περιμένουμε με ανυπομονησία ένα ετήσιο τελετουργικό: την παρουσίαση των αγαλμάτων Oscar! Και τώρα που είμαστε μόλις λίγες ημέρες μακριά από το 90α Βραβεία Όσκαρ, το’με το να γίνεις όλο και πιο δύσκολο να ελέγξεις τον ενθουσιασμό. Ναι, ακούσατε αυτό το δικαίωμα, τα Oscars 2018 είναι ΕΔΩ, που σημαίνει για άλλη μια φορά εσείς’θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τις αγαπημένες σας προσωπικότητες με τα πόδια από το κόκκινο χαλί.

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 χωρίς καλώδιο

Για όλους εσείς fashionistas εκεί έξω, εσείς’d σίγουρα απολαμβάνουν να δουν τις επιλογές κοστουμιών από τους γνωστούς σχεδιαστές. Και όλοι μας διασκέδαση φρικιά έξω εδώ, αγόρι μπορεί’Δεν περιμένουμε να δούμε ποιος κέρδισε ποια κατηγορία. Δεδομένου ότι τα γεγονότα όπως αυτά έρχονται κάτω από το πιο παρατηρημένο του έτους, έχουμε ακόμη ένα τεράστιο ακροατήριο για να μοιραστούμε το μήνυμά μας, ενώ δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε τις αγαπημένες μας προσωπικότητες!

Είστε πολύ χαρούμενοι για τα 90α Βραβεία της Οσκαρ; Ψάχνετε για λύσεις για να παρακολουθήσετε το γεγονός με τον πιο εύκολο τρόπο; Διαβάστε αυτόν τον περιεκτικό οδηγό για το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 χωρίς καλώδιο! Αφήνω’ξεκινήστε με ένα μικρό ιστορικό πρώτα αν και ...

Contents

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 χωρίς καλώδιο - Ultimate guide

  1. Τι είναι τα Βραβεία της Ακαδημίας 2018 Τοποθεσία?
  2. Ποιος θα είναι ο Βραβείο της Ακαδημίας 2018?
  3. Ένας πλήρης κατάλογος εκπομπών / καναλιών για τους Όσκαρ 2018
  4. Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 χωρίς καλώδιο
  5. Πώς να παρακολουθήσετε τα Βραβεία της Ακαδημίας 2018 Full Show Live Online Free Streams
  6. Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 στο Roku
  7. Πώς να παρακολουθήσετε τα Βραβεία της Ακαδημίας 2018 στο Ηνωμένο Βασίλειο
  8. Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 στην Αυστραλία
  9. Πώς να παρακολουθήσετε τα Βραβεία της Ακαδημίας 2018 μέσω του Kodi
  10. Βραβεία της Ακαδημίας 2018 Υποψήφιοι
  11. Ο οποίος’s Να κερδίσει το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας?
  12. Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars χωρίς καλωδιακές συχνές ερωτήσεις

Τι είναι τα Βραβεία της Ακαδημίας 2018 Τοποθεσία?

Παρουσιάζεται από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών (AMPAS), τα 90α Βραβεία Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν στο The Dolby Theatre, που βρίσκεται στο Χόλιγουντ του Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Η καθορισμένη ημερομηνία έχει οριστεί για τις 4 Μαρτίου του 2018. Από το άνοιγμα της αίθουσας το 2001, όλες οι τελετές του Όσκαρ φιλοξενούνται στο The Dolby Theater! Το’είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πόσο όμορφη πρέπει να είναι στην πραγματικότητα.

Τι είναι τα Βραβεία της Ακαδημίας 2018;

Ποιος θα είναι ο Βραβείο της Ακαδημίας 2018?

Ω εσυ’θα αγαπήσετε να ακούτε αυτό. Ο αγαπημένος μας τηλεοπτικός σταθμός και η προσωπικότητα, ο ξεκαρδιστικός και εντελώς γοητευτικός, ο Jimmy Kimmel θα οδηγήσει για άλλη μια φορά τα Όσκαρ για το 2018. Αυτό θα είναι το δεύτερο έτος λειτουργίας, έχει αναλάβει καθήκοντα φιλοξενίας για τα βραβεία της Οσκαρ. Ο Jimmy παρουσίασε επίσης τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία πέντε φορές, το ESPYS 2007 και τα βραβεία Emmy 2012 και 2016. Οι προηγούμενοι παρουσιαστές για τα Όσκαρ συμπεριέλαβαν τον Chris Rock, τον Seth MacFarlane, τον Neil Patrick Harris και την Ellen DeGeneres.

Ποιος θα είναι ο Ακαδημίας Βραβείων 2018;

Ένας πλήρης κατάλογος εκπομπών / καναλιών για τους Όσκαρ 2018

Το δίκτυο ABC έχει οριστεί ως επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας για τα 90α Βραβεία Όσκαρ. Όλοι εκείνοι που βρίσκονται στις ΗΠΑ μπορούν απλά να αλλάξουν τα κανάλια τους στο ABC για να παρακολουθήσουν το γεγονός ζωντανά ή κατ 'απαίτηση την επόμενη μέρα. Για άλλες χώρες, ανατρέξτε στον παρακάτω κατάλογο:

Ουγγαρία

Εάν βρίσκεστε στην Ουγγαρία, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 ζωντανά μέσω του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα Six-channel, MTVA. Μεταβείτε στο κύριο κανάλι του δικτύου, Duna TV.

Μεξικό

Για όσους βρίσκονται στο Μεξικό, το “TNT Λατινική Αμερική” θα εκπέμψει ζωντανά την εκδήλωση. Αλλάξτε τα κανάλια σας σε 5:30 αιχμηρές για να δείτε το συμβάν απευθείας από τις καταχωρήσεις Red Carpet.

Κορέα

CJ Ε&Μ’το φημισμένο και φημισμένο CGV θα είναι υπεύθυνο για την τηλεοπτική εκπομπή του Oscar 2018 ζωντανά από το Χόλιγουντ.

Ιαπωνία

Εάν ζείτε στην Ιαπωνία, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα 90α Βραβεία Όσκαρ στην άνεση του σπιτιού σας μέσω του διάσημου δορυφορικού δικτύου WOWOW.

Γαλλία

Για όσους βρίσκονται στη Γαλλία, δεν υπάρχουν ακόμη ειδήσεις για κανέναν τηλεοπτικό οργανισμό. Ωστόσο, αν θέλετε να μεταφέρετε το γεγονός online, επισκεφτείτε το CanalPlus για πλήρη κάλυψη.

Ινδία

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την τελετή των 90ων Βραβείων Οσκαρ μέσω της Ινδίας’του 21ου αιώνα’s Star. Αλλάξτε τα κανάλια σας στις Star Movies στις 5:30 π.μ. (ετοιμαστείτε να ξυπνήσετε νωρίς, συνάδελφοι!).

Γερμανία

Αν θέλετε να δείτε τα Oscars 2018 στη Γερμανία, μεταβείτε στο κανάλι εμπορικού δικτύου “ProSieben”. Μπορείτε επίσης να δείτε τα κυριώτερα σημεία της εκδήλωσης την επόμενη μέρα.

Νότια Αφρική

Για όσους βρίσκονται στη Νότια Αφρική, θα πρέπει να εγγραφείτε στο M-Net Movies με πληρωμένο κανάλι, καθώς θα μεταδίδουν ζωντανά την εκδήλωση.

Λατινική Αμερική

Παρόμοια με το Μεξικό, η TNT Latina America θα μεταδώσει το φετινό γεγονός. Αν δεν έχετε συνδρομή τηλεόρασης, εγγραφείτε στην υπηρεσία TNT Go.

Σημείωση: Εάν αντιμετωπίζετε περιορισμούς περιοχής ενώ κάνετε streaming Oscars στα κανάλια που αναφέρονται παραπάνω, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να ξεμπλοκάρετε ρεύματα Oscar.

Αποκλεισμός ρευμάτων Oscar

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 χωρίς καλώδιο

Για όλους εσάς που κόβετε το καλώδιο εκεί έξω, υπάρχουν πολλές λύσεις για να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 online. Αν έχετε συνδρομή στο ABC, μπορείτε απλά να επισκεφθείτε το “Παρακολουθήστε Live” σελίδα στην ημέρα της εκδήλωσης για την πλήρη Ακαδημία.

Πώς να παρακολουθήσετε τα ακαδημαϊκά βραβεία 2018 στο δίκτυο abc

Τα ίδια τα Oscars θα παρέχουν live streams στην εκδήλωση στην κύρια ιστοσελίδα τους Go. Αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, ο απλούστερος τρόπος είναι να εγγραφείτε στο abc.go.com. Κάντε λήψη της αποκλειστικής εφαρμογής για τη συσκευή σας από εδώ. Χρησιμοποιήστε οποιεσδήποτε από τις υπηρεσίες VPN που αναφέρονται παρακάτω και συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή για να απολαύσετε streaming των 2018 Oscar!

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Sling τηλεόραση

Εάν η παραπάνω διαδικασία φαίνεται λίγο πολύ περίπλοκη, μπορείτε πάντα να εξετάσετε τη χρήση της υπηρεσίας Live Streaming, Sling TV. Οι συνδρομές ξεκινούν από 20 δολάρια το μήνα και μπορείτε να επωφεληθείτε από μια δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών, η οποία σας σημαίνει τεχνικά’Θα παρακολουθούμε τα 90α Βραβεία Οσκαρ ΔΩΡΕΑΝ!

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 στην SlingTV

Ξεμπλοκάρετε την τηλεόραση Sling

PlayStation Vue

Το PlayStation Vue είναι μια άλλη εκπληκτική υπηρεσία ζωντανής ροής που θα παρέχει τη μετάδοση των 90ων Βραβείων Οσκαρ. Οι συνδρομές ξεκινούν από 33,99 δολάρια ανά μήνα και όπως και η Sling TV, διαθέτετε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών (η οποία αντισταθμίζει την υψηλή τιμολόγηση).

Πώς να παρακολουθήσετε τα ακαδημαϊκά βραβεία 2018 στο PlayStation Vue

Πώς να παρακολουθήσετε το Όσκαρ 2018 Full Show Live Online Free Streams

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τα 90α Βραβεία Όσκαρ, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να κάψετε χρήματα σε συνδρομές - τότε έχουμε λύσεις για εσάς και τα FREEBIES. Ναι, αυτό’και, προς μεγάλη σας έκπληξη - αυτές οι λύσεις είναι στην πραγματικότητα αρκετά συνηθισμένες στην καθημερινότητά μας:

Facebook Live

Ναι, δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις των εκπομπών του Oscars 2018 που μεταδίδονται ζωντανά στην πλατφόρμα SM. Ωστόσο, με την εισαγωγή του Facebook Live και των προσιτών ροών σε πολλά παρελθόντα γεγονότα όπως το Emmy, είμαστε βέβαιοι ότι μπορείτε να βρείτε κάτι εδώ. Ως άλλη επιλογή, εξετάστε το ενδεχόμενο αναζήτησης ερωτήματος με την ετικέτα hash # Oscars2018Live.

Πώς να παρακολουθήσετε το Όσκαρ 2018 Full Show Live Online Free Streams

YouTube

Η επίσημη σελίδα Oscars θα προσφέρει σίγουρα ένα Live Stream των βραβείων της Ακαδημίας. Για ενημερώσεις, ακολουθήστε εδώ το προφίλ τους. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα στο YouTube, εξετάστε το ενδεχόμενο να εξερευνήσετε άλλες επιλογές όπως το Vimeo και το Daily Motion.

Πώς να παρακολουθήσετε το Oscars 2018 στο youtube

Reddit

Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν, η μόνη σοφή επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε το REDDIT. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια λίστα με θέματα που σχετίζονται με το Oscars 2018. Την ημέρα της εκδήλωσης, μπορείτε επίσης να είστε σίγουροι για να βρείτε πολλές συνδέσεις συνεχούς ροής, χωρίς διαφημίσεις και αναδυόμενα παράθυρα.

Πώς να παρακολουθήσετε τα βραβεία της Ακαδημίας 2018 στο Reddit

Αλλες επιλογές

Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι ΗΠΑ αρέσκονται να κρατούν τέτοια γεγονότα περιορισμένα στη χώρα τους’πρέπει να βασιστούμε σε τεράστιο αριθμό εναλλακτικών λύσεων. Μεταξύ ορισμένων που προβλέπεται να προσφέρουν live streams ΔΩΡΕΑΝ περιλαμβάνουν Time.com, InStyle.com, EW.com, και PEOPLE.com.

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 στο Roku

Roku υπάρχει ως ένας από τους καλύτερους παίκτες συνεχούς ροής. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018, βεβαιωθείτε ότι έχετε προσθέσει τα παρακάτω κανάλια: ABC & Star Movies ή οποιοδήποτε από τα κανάλια που αναφέρονται στη λίστα εκπομπών. Αν δεν έχετε συνδρομή, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε το Kodi στο Roku και στη συνέχεια να ακολουθήσετε τα βήματα στον οδηγό Kodi για να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 παρακάτω:

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 στο Roku

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε την τελετή Oscars 2018 στο Ηνωμένο Βασίλειο, απλά αλλάξτε το κανάλι σας σε SKY Movie Oscars. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Sky Networks θα παρέχει πλήρη κάλυψη της εκδήλωσης από το Red Carpet μέχρι την τελετή απονομής των βραβείων.

Πώς να παρακολουθήσετε το βραβείο της ακαδημίας 2018 στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 στην Αυστραλία

Οι Αυστραλοί είναι τυχεροί! Παρέχουν πάντα πρόσβαση στο περιεχόμενο μέσω του δικτύου Nine. Έτσι, μεταβείτε τα κανάλια σας ακριβώς στις 12.30 μ.μ. τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2018. Εάν δεν έχετε συνδρομή μέσω καλωδίου, τότε εξακολουθείτε να παρακολουθείτε την εκδήλωση μέσω 9 Now online.

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 στην Αυστραλία

Πώς να παρακολουθήσετε τα Oscars 2018 μέσω του Kodi

Όταν πρόκειται να παρακολουθήσετε την τελετή των 90ων Βραβείων Οσκαρ στο Kodi, έχετε δύο επιλογές: cCloud TV ή Halow Live TV. Παρακάτω έχουμε δώσει οδηγίες βήμα προς βήμα για την εγκατάσταση των πρόσθετων με τον πιο εύκολο τρόπο:

Σημείωση: Εάν αντιμετωπίζετε περιορισμούς περιοχών στην περιοχή των ροών Kodi Oscar, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία VPN για να ξεμπλοκάρετε το ρεύμα και να παρακάμψετε το σφάλμα καταγραφής ελέγχου στα ρεύματα Kodi.

Αποκλεισμός ρευμάτων Oscar

cCloud TV Εγκατάσταση και Όσκαρ 2018 Οδηγός

 • Ανοιξε Kodi και Κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις” εικόνισμα
 • Επιλέγω “Διαχείριση αρχείων” και Κάντε κλικ επί “Προσθήκη πηγής”
 • Διπλό κλικ στο “Κανένας” επιλογή και εισαγω την ακόλουθη διεύθυνση URL: http://kdil.co/repo
 • Τύπος “Kodi Ισραήλ” στο πλαίσιο ονόματος και Κάντε κλικ Εντάξει
 • Πηγαίνω στο σπίτι του Kodi, Κάντε κλικ επί “Πρόσθετο”, και στη συνέχεια το “πακέτο” σύμβολο
 • Επιλέγω “Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip” και Κάντε κλικ επί “Kodi Ισραήλ”
 • Επιλέγω “kodil.zip” και Περίμενε για να το εγκαταστήσετε
 • Πηγαίνω προς το “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” και Κάντε κλικ επί “.www.Kodisrael.co.il Αποθήκη”
 • Επιλέγω “Πρόσθετα βίντεο” και εύρημα “cCloud TV”
 • Κτύπημα το κουμπί εγκατάστασης, Άνοιξε το πρόσθετο και το πηγαίνω προς το “Όλα τα κανάλια”
 • Επιλέγω ABC News για τα ζωντανά ρεύματα των Όσκαρ 2018

Πώς να παρακολουθήσετε το βραβείο της ακαδημίας 2018 μέσω του Kodi

Halow Live TV Εγκατάσταση και Όσκαρ 2018 Οδηγός

 • Ανοιξε Kodi και Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το γρανάζι (Ρυθμίσεις)
 • Επιλέγω “Διαχείριση αρχείων” και μετά διπλό κλικ επί “Προσθήκη πηγής”
 • Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο, Κάντε κλικ “Κανένας” για την προσθήκη της διεύθυνσης URL
 • Αντιγραφή επικόλληση τα ακόλουθα: http://kurdmovie.net/repo
 • Ονομα την πηγή πολυμέσων “Halow Repo” και Κάντε κλικ κάντε κλικ στο OK
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην αρχική οθόνη, Κάντε κλικ στα πρόσθετα και, στη συνέχεια, στο “Πακέτο” σύμβολο
 • Επιλέγω ο “Εγκαταστήστε από αρχείο zip” επιλογή και εύρημα “Halow Repo”
 • Κάντε κλικ επί “repository.HalowTV-6.0.0.zip” και Περίμενε για το πρόσθετο για εγκατάσταση
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην αρχική οθόνη, Κάντε κλικ στα πρόσθετα και, στη συνέχεια, στο “Πακέτο” σύμβολο
 • Επιλέγω “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” και επιλέγω ο “HALOW Repository”
 • Πηγαίνω προς το “Πρόσθετα βίντεο”, εύρημα “Halow Live TV” και πατήστε το κουμπί εγκατάστασης!
 • Ανοιξε το πρόσθετο και το Κάντε κλικ επί “Κανάλια χώρας”
 • Θα λάβετε μια ερώτηση προς εγκαθιστώ “GUL LIVE TV”
 • Κάντε κλικ επί “Ναί”, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέγω “ΗΠΑ Live TV”
 • Εύρημα και επιλέγω “ABC News” για να παρακολουθήσετε τα Όσκαρ 2018!

Halow Live TV Εγκατάσταση και Όσκαρ 2018

Βραβεία της Ακαδημίας 2018 Υποψήφιοι

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2018 αποκαλύφθηκαν τελικά και εμείς’t ήταν πιο ενθουσιασμένος από πριν. Μπορείτε να δείτε πολλά νέα ονόματα στον κατάλογο αυτό το έτος, και είναι περιττό να πούμε όλα αυτά που άξιζαν την αναγνώριση. Ποιος νομίζετε ότι θα κερδίσει?

Ο καλύτερος ηθοποιός

 1. Daniel Day-Lewis ως Reynolds Woodcock - ”Phantom Thread”
 2. Timothée Chalamet ως Elio Perlman - ”Καλέστε με το όνομά σας”
 3. Denzel Ουάσιγκτον ως Ρωμαίος Ι. Ισραήλ - ”Roman J. Israel, Esq.”
 4. Ο Ντάνιελ Καλουγιά ως Χρυσό Ουάσιγκτον- ”Βγες έξω”
 5. Ο Γκάρυ Ολλάνμαν ως Ουίνστον Τσόρτσιλ - ”Σκοτεινότερη ώρα”

Η καλύτερη ηθοποιός

 1. Η Μέριλ Στριπ ως Καθάριν Γκράχαμ - ”Η δημοσίευση”
 2. Margot Robbie ως Tonya Harding - ”Εγώ, Τόνια”
 3. Sally Hawkins ως Elisa Esposito - ”Η μορφή του νερού”
 4. Saoirse Ronan ως Christine “Lady Bird” McPherson στο “Lady Bird”
 5. Frances McDormand ως Mildred Hayes - “Τρεις πινακίδες έξω από Ebbing, Μιζούρι”

Η καλύτερη φωτογραφία

 1. “Δουγκέρκη” - σε σκηνοθεσία του Christopher Nolan
 2. ” Βγες έξω” - σε σκηνοθεσία Jordan Peele
 3. ” Η δημοσίευση” - σε σκηνοθεσία του Steven Spielberg
 4. ” Lady Bird”  - σε σκηνοθεσία της Greta Gerwig
 5. ” Σκοτεινότερη ώρα” - σε σκηνοθεσία του Joe Wright
 6. ” Phantom Thread”  - σε σκηνοθεσία του Paul Thomas Anderson
 7. ” Η μορφή του νερού”  - σε σκηνοθεσία Guillermo del Toro
 8. ” Καλέστε με το όνομά σας” - σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino
 9. ” Τρεις πινακίδες έξω από Ebbing, Μιζούρι” - σε σκηνοθεσία του Martin McDonagh

Ο οποίος’s Να κερδίσει το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας?

Αναμφισβήτητα, φέτος’η εποχή των βραβείων ήταν η πιο ευαισθητοποιημένη από όλους, χρεούμενη από τις κινήσεις #MeToo και #TimesUp, οι οποίες έχουν προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις για τον τρόπο ζωής του Χόλιγουντ και τον κινηματογράφο. Παρόλα αυτά, ο αγώνας της καλύτερης εικόνας είναι ακόμα ένας που αξίζει να κοιτάξει κανείς, ειδικά αφού εξετάζει τις υποψηφιότητες, οι οποίες είναι γεμάτες με αξιόλογους υποψηφίους.

Ποιος θα κερδίσει το βραβείο καλύτερης φωτογραφίας;

Για εμάς, όλα έρχονται κάτω σε δύο ταινίες όμως: Τρεις Billboard και βγείτε έξω. Βάσει του πρώτου’με τα καλύτερα βραβεία στα Βρετανικά Βραβεία Κινηματογράφου, Golden Globes και Screen Actor Guild Awards, είμαστε βέβαιοι ότι η πολωμένη σκοτεινή κωμωδία θα αφαιρέσει το αγαλμάτιο Oscar για “Η καλύτερη φωτογραφία”. Ωστόσο, στα μάτια μας, “Βγες έξω” θα πρέπει να είναι ο νικητής.

Πώς να παρακολουθήσετε τα Όσκαρ χωρίς καλώδια Συχνές ερωτήσεις:

Τι μέρα είναι το Όσκαρ?

Τα 90α Βραβεία Όσκαρ θα πραγματοποιηθούν στις 4 Μαρτίου 2018 στις 6:30 μ.μ. στις ΗΠΑ.

Πόσο καιρό είναι τα Βραβεία της Ακαδημίας?

Η τελετή συνήθως διαρκεί περίπου τρεισήμισι ώρες από το Κόκκινο Χαλί μέχρι το τέλος.

Ποιο σταθμό είναι τα Βραβεία της Όσκαρ?

Εάν βρίσκεστε στις Η.Π.Α., απλά μεταβείτε τα κανάλια σας στο δίκτυο ABC.

Παρακολουθήστε τα αγαπημένα σας αστέρια στο κόκκινο χαλί!

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να απαντήσετε στην ερώτησή σας σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης του Oscars 2018 χωρίς καλώδιο. Υπό το φως των γεω-περιορισμών σε ορισμένους ιστότοπους, προσθέσαμε μια τεράστια λίστα επιλογών ροής και εναλλακτικών λύσεων. Ενημερώστε μας ποιο λειτουργεί για εσάς και όχι! Επίσης, μην διστάσετε να μοιραστείτε τα δύο σας λεπτά σε ποιον’θα κερδίσει το βραβείο στο τμήμα σχολίων παρακάτω. Να έχεις μια υπέροχη μέρα!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me