Πώς να παρακολουθήσετε Coachella 2019 Live Online

Αν έχετε καταφύγει’Έχεις τα δελτία ακόμα και είναι άτυχος αρκετά για να μην έχεις το χρόνο να πάει πραγματικά στο σχεδόν το μήνα φεστιβάλ αυτό το χρονικό διάστημα, don’Δεν ανησυχείς όπως μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στο σπίτι (Αν και αυτό δεν θα ήταν’δεν είναι καν μισό τόσο διασκεδαστικό όσο πηγαίνει στο αρχικό πράγμα) αλλά Ω καλά, πρέπει να μάθετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό που’πήρατε!

Εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός για το πώς να παρακολουθήσετε Coachella Live Online το 2019, συμπληρώνοντας με όλες τις επιλογές online προβολής σας’θα πρέπει να παρακολουθήσετε την εκδήλωση, οδηγούς για το πώς να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς με τα καλύτερα VPN σε ζωντανές ροές του Coachella, πώς να παρακολουθήσετε το Coachella στην Apple TV, τις επίσημες λίστες ραδιοτηλεοπτικών φορέων, πού να αγοράσετε εισιτήρια και πολλά άλλα από το BestVPN.co!

Πού είναι Coachella 2019?

Ένα γεγονός που άλλαξε την πορεία των μουσικών φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, The Coachella Valley Music & Το Φεστιβάλ Τεχνών πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους και δεν θέλετε να το χάσετε σοβαρά!

Που πραγματοποιήθηκε στο Empire Polo Club στο Indio, Καλιφόρνια από το 1999 έως το 2001, το φεστιβάλ παίρνει το πλέον γνωστό όνομα του από την κοιλάδα Coachella όπου βρίσκεται η Indio.

Αν ναι’δεν γνωρίζετε για αυτό το φεστιβάλ ακόμα, ίσως να ζείτε κάτω από ένα βράχο από την αρχή της χιλιετίας γιατί ίσως το πιο καθοριστικό μουσικό γεγονός όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο για ολόκληρο το επόμενο έτος.

Η παράσταση’Αυτή τη φορά, αυτή η φορά είναι διαδοχικά Σαββατοκύριακα 3 ημερών τον Απρίλιο του 2019.

Το πρώτο Σαββατοκύριακο Coachella θα συνεχιστεί από τις 12 Απριλίου έως τις 14 Απριλίου 2019, ενώ το δεύτερο Σαββατοκύριακο Coachella θα αρχίσει από τις 19 Απριλίου έως τις 21 Απριλίου 2019.

Coachella 2019 Lineup

Τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει την αρεσκεία του Coachella Artist Line Up για κάθε ένα χρόνο από την πλέον διάσημη γραμμή της αμερικανικής Singer Kate Perry “ Η σύνθεση παρουσιάζει πάντα το καλύτερο του έτους για το υπόλοιπο του έτους.”

Με κορυφαίες δράσεις όπως η Ariana Grande, η Tame Impala, η Παιδική Gambino, ο DJ Snake, ο Khalid και πολλά άλλα, το Coachella 2019 θα είναι ναρκωτικά!

Και αυτό’δεν είναι μόνο οι μεγαλύτερες εκκινήσεις που έχει η Coachella!

Αυτό το γεγονός είναι περισσότερο για να φέρει το ελάχιστα γνωστό μουσικό ταλέντο στο προσκήνιο, δίνοντάς τους μια πλατφόρμα για να επιδείξουν την τέχνη τους.

Ο Coachella έχει ξεκινήσει πολλούς μικρούς μουσικούς και τραγουδιστές στην παγκόσμια τροχιά δημοτικότητας με μια μόνο εμφάνιση, οπότε ποιος ξέρει ότι η σύνθεση του 2019 θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την επερχόμενη παγκόσμια αίσθηση!

Εδώ είναι ο πλήρης καλλιτέχνης line up ως κοινόχρηστο στο Coachella’s επίσημος ιστότοπος!

πώς να παρακολουθήσετε coachella

Πώς να παρακολουθήσετε το Live Streaming Online του Coachella

Με τα πιο βασικά πακέτα φεστιβάλ ξεκινώντας από $ 429, εξαιρουμένων των άλλων απαραίτητων πρόσθετων θεάτρου, όπως τα περάσματα των λεωφορείων, τα καταλύματα στο ξενοδοχείο, το κάμπινγκ & τα τέλη στάθμευσης κλπ., πολλοί από εμάς δεν είναι αρκετά τυχεροί για να πάνε στο φεστιβάλ Coachella χωρίς να σπάσουν την τράπεζά μας.

Και λοιπόν’είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή μας; Παρακολουθώντας το online από το σπίτι!

Λοιπόν, σε αντίθεση με άλλα σημαντικά μουσικά γεγονότα από όλο τον κόσμο, ο Coachella δεν το κάνει’t ζωντανά σε οποιαδήποτε εξωτερικά κανάλια ή να συνδεθείτε με τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς.

Αντίθετα, έχει το δικό του κανάλι YouTube, όπου εκπέμπει ζωντανά τη δική του εκδήλωση και ότι επίσης για δωρεάν!

Το επίσημο κανάλι του Coachella YouTube έχει επίσης πολλά περισσότερα να προσφέρει, συμπεριλαμβανομένων των στιγμιότυπων βίντεο από προηγούμενες εκδηλώσεις του Coachella, τραγούδια από καλλιτέχνες που παρουσιάζουν φέτος και πολλά άλλα, οπότε ελέγξτε το!

Πώς να παρακολουθήσετε το Live Streaming Online του Coachella

Πώς να παρακολουθήσετε Coachella στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το κανάλι YouTube Coachella hasn’δεν έχει ρυθμιστεί γεωγραφικά το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τώρα, αλλά αν το κανάλι γίνει αυτό φέτος, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε ένα αρκετά καλό VPN που μπορεί να παρακάμψει το κανάλι’s geo-περιορισμούς. Διαφορετικά, η διαδικασία της παρακολούθησης είναι πολύ απλή:

 1. Ανοίξτε το YouTube.com ή κατεβάστε την εφαρμογή YouTube σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χρησιμοποιείτε
 2. Ψάχνω για “Coachella” και να εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Coachella YouTube
 3. Εάν η ζωντανή ροή δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα σας, τότε αποκτήστε το Top VPN για να παρακάμψετε το μπλοκ συνδέοντας σε έναν αμερικανικό διακομιστή εργασίας
 4. Παρακολουθήστε τα live streams online και στα δύο Σαββατοκύριακα και απολαύστε το Coachella’2019’οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες και τα αστέρια ζουν!

Πώς να παρακολουθήσετε Coachella στην Apple TV

Η Apple TV αναπτύσσεται ταχύτατα ως μια ιδιαίτερα προτιμώμενη συσκευή για όλα τα είδη online streaming και βλέποντας το Coachella ζωντανό απ 'αυτό είναι απίστευτα εύκολο!

 1. Εκκινήστε την Apple TV σας
 2. Μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών του iTunes σε αυτό
 3. Κάντε λήψη της εφαρμογής YouTube από αυτήν
 4. Αναζήτηση “Coachella” στο YouTube
 5. Εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του Coachella για να μην το κάνετε’t χάνουν τυχόν ενημερώσεις
 6. Απολαύστε τα live streams απευθείας από την Coachella στην Apple TV σας χωρίς κανένα πρόβλημα!

Σημειώστε ότι αν βρίσκεστε σε οποιαδήποτε χώρα εκτός των ΗΠΑ και η ζωντανή ροή δεν εμφανίζεται λόγω γεωγραφικών περιορισμών τότε don’δεν φοβούνται καθόλου ό, τι χρειάζεστε είναι ένα αρκετά καλό VPN που προσφέρει υπηρεσία Media-streamer.

Αυτή τη στιγμή, το μόνο κορυφαίο VPN που κάνει ότι στην Apple TV είναι το ExpressVPN και μπορώ να πω ότι επειδή δοκιμάζω καθημερινά VPN. Ναι, υπάρχουν και άλλα καλά VPN για την Apple TV καθώς μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον οδηγό μας σχετικά με το θέμα, αλλά κατά τη γνώμη μου, don’t επιλέξτε για οποιονδήποτε παροχέα πλην της ExpressVPN αν δεν έχετε’δεν θέλετε να χαλάσετε το συμβάν σας στο Coachella το 2019.

Από Πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια Coachella 2019?

Περισσότεροι από ένα τέταρτο εκατομμύριο άνθρωποι παρακολούθησαν την Coachella πέρυσι και αυτή τη φορά γύρω από τα αριθμητικά στοιχεία είναι ακόμα πιο ψηλά!

Ναι, το γεγονός είναι τόσο δημοφιλές, ώστε τα εισιτήρια πωλούνται σαν hotcakes και πρέπει να βιαστείτε αν θέλετε να πάρετε ένα για τον εαυτό σας ή για άλλους.

Το πιο βασικό εισιτήριο ξεκινά από $ 429 στο Coachella’με αξιόλογες προσφορές όπως Shuttle Trips, χώρους κατασκήνωσης, διαμονή σε ξενοδοχεία, parking, VIP περάσματα, μπουφέδες για δείπνο και πολλά άλλα. Αυτό το γεγονός γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο, καθώς γίνετε όλο και πιο πρόθυμοι να περάσετε αρκετά καλά χρήματα.

Από πού μπορώ να αγοράσω εισιτήρια Coachella 2019;

Ωστόσο, η ειρωνεία είναι ότι τα εισιτήρια έχουν πωληθεί ως επί το πλείστον στον επίσημο ιστότοπο και πρέπει να προστεθείτε σε λίστες αναμονής για να τα αποκτήσετε.

Άλλες επιλογές είναι ακόμα διαθέσιμες αλλά όχι για πολύ και χρεώνουν ένα ασφάλιστρο για τη διατήρηση διαθέσιμων εισιτηρίων. Ακόμα και τα γενικά εισιτήρια εισόδου εδώ μπορεί να σας κοστίζουν στην περιοχή μεταξύ $ 530- $ 700 / άτομο, με άλλες παροχές όπως η στάθμευση και το κάμπινγκ να είναι άλλα πρόσθετα κόστους.

Εδώ είναι μερικά μεγάλα μέρη για να αγοράσετε εισιτήρια Coachella Event από:

 • Boxofficeticket.center
 • Stubhub.com
 • Tickernetwork.com
 • Viagogo.com

Επομένως, αν θέλετε να επισκεφθείτε το Coachella 2019 ζωντανά σε δράση, τότε η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε εισιτήρια είναι τώρα ή θα εξαντληθεί ή θα σας κοστίσει ακόμη περισσότερο!

Ένα μόνο πέρασμα ισχύει μόνο για ένα μόνο Σαββατοκύριακο.

Συχνές ερωτήσεις:

Είναι Coachella Live Streamed?

Ναι, ο Coachella μεταδίδεται ζωντανά μέσω του επίσημου καναλιού YouTube και δεν έχει άλλες επιλογές ζωντανής ροής.

Πόσο κοστίζει να πάει στο Coachella?

Ένα Σαββατοκύριακο Coachella μπορεί να σας κοστίσει οπουδήποτε στην περιοχή από $ 1200 έως πάνω από $ 2600, ανάλογα με το πόσο πολυτελές θέλετε να λάβει η εκδήλωση για εσάς. Ωστόσο, το μέσο κόστος είναι $ 1500 για το σύνολο του σαββατοκύριακου από την Παρασκευή έως την Κυριακή. Η AirBnB ή ο ύπνος στο αυτοκίνητό σας θα σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος.

Πόσο παλιά πρέπει να είσαι για να πας στο Coachella?

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ενήλικοι δηλαδή τουλάχιστον άνω των 18 ετών να παρακολουθήσουν την εκδήλωση με ένα επίσημο αναγνωριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση της ηλικίας τους στο συμβάν από τη διοίκηση.

Τι ακριβώς είναι Coachella?

Coachella είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εξωφρενικά μουσικά και καλλιτεχνικά φεστιβάλ στις Ηνωμένες Πολιτείες, με κορυφαία αστέρια και καλλιτέχνες που διαδίδονται σε 2 διαδοχικά Σαββατοκύριακα.

συμπέρασμα

Είτε αποφασίσετε να πάτε στην εκδήλωση είτε να την παρακολουθήσετε απευθείας από το σπίτι σας, το Coachella 2019 είναι ένα γεγονός που δεν πρέπει να χάσετε καθόλου. Τα headliners περιλαμβάνουν την Ariana Grande, την Tame Impala και το Childish Gambino και δεκάδες άλλους, υπόσχεται να είναι το γεγονός της χρονιάς!

Το επίσημο κανάλι του YouTube Coachella είναι εκεί για να σας φέρουμε όλα τα γεγονότα’με live streams και ως επί το πλείστον καλής ποιότητας, γι 'αυτό εγγραφείτε σε αυτό γρήγορα.

Τα VPN μπορούν επίσης να βοηθήσουν όσους παρακολουθούν όσους παρακολουθούν το Coachella που αντιμετωπίζουν γεωπεριπτώσεις στο κανάλι YouTube, ανοίγοντας την εκδήλωση για όλους στον κόσμο!

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ζητήματα σχετικά με την εκδήλωση’με τη ζωντανή μετάδοση του βίντεο, το αναφέρουμε στο παρακάτω πεδίο σχολίων!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me