Απόκριες Binge-Mania: Καλύτερες ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές για να παρακολουθήσετε το 2019

Το’είναι σχεδόν εκείνη η ιδιαίτερη εποχή του χρόνου, όταν φτάνουν τα φαντάσματα για να παίξουν, ζόμπι τρέχουν στους δρόμους και τα παιδιά έχουν μια μπάλα να πάρει φοβισμένη χωρίς φόβο στις νυχτερινές νύχτες και τα αφέντα-fests. Ναι, το Απόκριες είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία, και εάν εσείς’μια ψυχαγωγία-geek σαν κι εμένα, τότε μάλλον στρέφεστε στις αγαπημένες σας ταινίες / σειρά φρίκης για να μπείτε στο πνεύμα της εποχής (ενώ παράλληλα αναζητάτε έμπνευση για μια φορεσιά).

Οι καλύτερες ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές αποκριών για μένα φέρνουν μαζί τους την αίσθηση ότι πέφτουν τα φύλλα, τις έντονες θερμοκρασίες και τις νύχτες με φεγγάρι με μια υγιή δόση φόβου. Αν εσύ’Έχω μια χαμηλή ανοχή για άλμα-φοβίζει, τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο καταπληκτικά. Μετά από όλα, οι ταινίες / τηλεοπτικές σειρές είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσετε τις εβδομάδες που οδηγούν στο Halloween, γι 'αυτό συνέταξα έναν κατάλογο που σίγουρα θα θέλατε να δείτε στο Best VPN

Τηλεοπτικές εκπομπές για να παρακολουθήσετε αυτό το Απόκριες!

Αυτή τη σεζόν jack-o-φανάρια, τσάντες με τέχνασμα ή θεραπεία, πλαστά ιστιοφόρα, σκελετοί και επιτύμβιες στήλες φέρνει μαζί της μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για να εξερευνήσετε το είδος τρόμου της τηλεόρασης, καθώς αυξάνονται στη δημοτικότητα. Τώρα μπορείτε να τρομάξετε τον εαυτό σας ανόητο σε εβδομαδιαία βάση με το να κολλήσετε κάποια από τις κατωτέρω τηλεοπτικές εκπομπές παρακάτω με τους φίλους / μέλη της οικογένειάς σας. Ρυθμίστε τα στηρίγματα και ένα διαφορετικό παιχνίδι φόρεσης άλματος για να κάνετε την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική!

Hannibal (2013-2015)

Εγώ ειλικρινά don’δεν ξέρω πώς να εκφράσω την εμμονή μου για αυτή την εκπληκτικά τρομακτική, εξαιρετικά γραφική και φοβερή τηλεοπτική εκπομπή. Δεν είναι κατάλληλο για παιδιά, αλλά είναι μια καθαρή απόλαυση για να παρακολουθήσετε την εποχή αποκριών με τους φίλους / μέλη της οικογένειάς σας. Συμπυκνωμένος με σκηνές φυσικών βασανιστηρίων, ψυχολογικού πολέμου, σωρών πτώσεων, αιμοφόρων αγγείων και πλαστικού δέρματος, ο Hannibal μπορεί να φοβίσει τα σκατά από κανέναν!

καλύτερες αποκριές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές

Χρησιμοποιεί ενοχλητικές εικόνες για να προσελκύσει το ακροατήριο, ενώ τα μάτια τους κολλάνε στην οθόνη. Παρακολουθήστε το αργά το βράδυ για να ενισχύσετε την εμπειρία, καθώς απολαμβάνετε την εξαιρετική αφήγηση, την κατεύθυνση και τους χαρακτήρες που κυριολεκτικά σας μεταφέρουν στο DARK, DARK frickin’ θέση. Παρά την επανεκκίνηση του κλασσικού τρόμου με το ίδιο όνομα, η τηλεοπτική εκπομπή καταφέρνει να καλύψει όλες τις προσδοκίες. Εγώ’να αποφύγετε να λέτε πια να καταστρέψετε τη διασκέδαση!

Ο Εξορκιστής (2016-2018)

Η ΠΟΛΥ πρώτη ταινία τρόμου που παρακολούθησα ποτέ στη ζωή μου δεν ήταν άλλη από “Ο Εξορκιστής (1973)”. Τον παρακολούθησα γύρω από το χρόνο για το Halloween, έτσι έχω ακόμα μια νέα μνήμη της ταινίας, μαζί με το συναίσθημα της σχεδόν νεύρωσης παντελόνι μου. Η επανεκκίνηση της τηλεοπτικής εκπομπής δεν γίνεται’Δεν απογοητεύω ούτε, ανυψώνοντας το πνεύμα Απόκριες μέσα μου. Μπορεί να μην ακούτε πολλές προτάσεις για να το παρακολουθήσετε, αλλά τι λένε και δοκιμάστε.

Η ταινία Εξορκιστής για αποκριές

Τα πρώτα ρυμουλκούμενα για το The Exorcist ήταν στην πραγματικότητα αρκετά διφορούμενα και απεικόνιζαν μια όχι τόσο παρόμοια πλοκή, διαφορετική από την αρχική ταινία, η οποία απέσπασε πολλούς ανθρώπους από το να την παρακολουθήσουν. Εντούτοις, αργότερα, ήμουν πεπεισμένος ότι ήταν μια κακή απόφαση, καθώς η τηλεοπτική εκπομπή προσελκύει το κοινό αρκετά καλά με αρσενικούς, καλά γραπτούς χαρακτήρες με υποτιθέμενες ανθρώπινες ατέλειες. νίκησα’t λέω πια να αποφύγετε να δώσετε τυχόν spoilers, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι κερδίσατε’Μη σπαταλάτε το χρόνο σας με αυτό το τρομερό ρολόι για το Halloween!

Penny Dreadful (2014-2016)

Προετοιμαστείτε να εμβαθύνετε στην ιστορία των φοβερών ιστοριών που δημιουργήθηκαν τον 19ο αιώνα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν εσύ’εξοικειωμένοι με κλασσικούς λογοτεχνικούς χαρακτήρες όπως ο Dorian Gray και ο Δρ Frankenstein, τότε ίσως αγαπάτε αυτό. Η Penny Dreadful είναι η τέλεια τηλεοπτική εκπομπή για να μάθετε για τους αγαπημένους σας κακοποιούς και τρομακτικούς χαρακτήρες, εξερευνώντας τις ιστορίες καταγωγής τους σε ένα επικό ψυχολογικό θρίλερ από τις πιο σκοτεινές γωνιές του Βικτωριανού Λονδίνου.

Penny Dreadful δείχνουν για αποκριές

Ίσως έχετε μια ιδέα γιατί εγώ’Έχω δώσει μια αναφορά σε αυτό το αποκριές’αλλά, πέρα ​​από τους γνωστούς υπερφυσικούς χαρακτήρες, προσωπικά πιστεύω ότι η Penny Dreadful είναι ένα εκπληκτικό ρολόι. Με την τέλεια ισορροπία του σκούρου χιούμορ, του ώριμου περιεχομένου, των γυμνών νεκρών και των grotesque εικόνων, η τηλεόραση σίγουρα καταφέρνει να τοποθετήσει το μπαρ ψηλά στο είδος τρόμου, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για το Halloween!

Bates Motel (2013-2017)

Παρόμοιο με “Αννιβάς” και “Ο εξορκιστής”, Εγώ’πήρατε ένα άλλο ρολόι ταινίας-reimaged-για-τηλεόραση για εσάς παιδιά. Το Bates Motel είναι η ιστορική ιστορία της αρχικής ταινίας του 1987, όπου είδαμε να ξαναβρεί την κοινωνία του Bud Cort, αφού πήρε το ρόλο διευθυντή, σε ένα στοιχειωμένο μοτέλ (που κληρονόμησε ο διαβόητος δολοφόνος Norman Bates). Αυτή η εκπομπή επικεντρώνεται στον Norman Bates ως κύριο χαρακτήρα και αυτό που τον οδήγησε να γίνει δολοφόνος.

Bates Motel για αποκριές

Εμείς’τον είδα ήδη σε δράση στην ταινία του 1960 “Ψυχοπαθής”, αλλά η εκμάθηση της ιστορίας αυτού του φανταστικού χαρακτήρα στο Bates Motel θα είναι σίγουρα μια αξιόλογη εμπειρία για εσάς, ειδικά αν είστε λαχτάρα ένα σκοτεινό, κακό θέμα για Απόκριες. Ενώ η παράσταση δεν συμβαίνει’t φτάσει στα ίδια ύψη με τον Hannibal, καταφέρνει ακόμα να δημιουργήσει μια συμπαγή εμπειρία γεμάτη με ένα θρίλερ, αγωνία και απόλυτη φρίκη!

Αμερικανική ιστορία τρόμου (2011-2018)

Εγώ’προσθέσατε την αμερικανική ταινία τρόμου στην τελευταία λίστα των τηλεοπτικών εκπομπών, επειδή αισθάνομαι ότι πολλοί ήδη γνωρίζουν αυτή τη σειρά ανθολογίας. Στην πιθανότητα αντιστάθμισης που έχετε καταλάβει’t, τότε AHS είναι σαφώς μια παράσταση που έγινε για Απόκριες. Κάθε εποχή φέρνει μαζί της μια εντελώς διαφορετική και μοναδική, αλλά στριμμένη και μυαλό-f ** k ιστορία που θα σας δώσει scaregasms, σας’ποτέ δεν αισθάνθηκε όπως πριν.

Αμερικανική ιστορία τρόμου για αποκριές

Ακριβώς από την αρχή της πρώτης εποχής, θα βρείτε τον εαυτό σας ενδιαφέρονται για την επίλυση διαφορετικών μυστηρίων και ερωτήσεων. Εάν χρειάζεστε κάτι για να ξεκινήσετε αποκριές όμως, πηγαίνετε για την παρακολούθηση της 4ης σεζόν άμεσα δηλ. “Αμερικανική ιστορία τρόμου: Παρουσιάσεις”, συγκεντρώνοντας συνολικά 20 υποψηφιότητες για το βραβείο Emmy και τρελαίνοντας το θέμα του Απόκριες των μυστηριωδών χαρακτήρων που αναζητούν, μεταξύ άλλων, FREAKS!

Ταινίες για να παρακολουθήσετε αυτό το Απόκριες!

Εσείς’Έχετε ήδη μερικές καλές προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές για να παρακολουθήσετε τις εβδομάδες που οδηγούν στο Halloween, αλλά αυτό’είναι πάντα μια ωραία ιδέα να έχεις μια ετήσια τελετή ταινίας-νύχτας, μια μέρα πριν! Το’είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας δημιουργώντας μνήμες που θα διαρκέσουν για τα επόμενα χρόνια. Ποιος ξέρει ότι τα παιδιά σας ενδέχεται να μεγαλώσουν για να ακολουθήσουν την ίδια τελετουργία κάθε χρόνο; Παρακάτω παρατίθενται κάποιες αγαπημένες απολαύσεις από την οικογένεια!

Scream (1996)

Σκεφτόμουν ότι ίσως είναι καλή ιδέα να πάτε με την αρχική ταινία Απόκριες του 1978 (μπορείτε ακόμα να το προσθέσετε στις προτάσεις σας) θεωρώντας ότι θεωρείται ευρέως ως η πρώτη ταινία στη σύγχρονη παράδοση slasher. Ωστόσο, δεδομένου ότι χρησιμοποιεί λιγότερη βία και αίμα από ό, τι οι ταινίες που ενέπνευσε, εγώ’Θα προτιμούσατε να δώσετε στην οικογένειά σας μια γεύση του δολοφόνου Ghostface, παρόμοια με το πώς τα έχουμε ως παιδιά!

Ταινίες για να παρακολουθήσετε αυτό το Απόκριες 2018

Η ταινία είναι μια ανανεωμένη και αναζωογονημένη έκδοση του κλασσικού 1981 Scream, που προσθέτει λίγο περισσότερο σκασίλα, έξυπνο και μερικές αστείες σκηνές στο μίγμα. Η πλοκή μας αποκαλύπτει την ιστορία ενός μανιακού μάχαιρου που μαστίζεται με τρόμο, ο οποίος περπατάει μαθητές γυμνασίου και αργότερα τους σκοτώνει για δικούς του διάβολους σκοπούς. Πρόκειται για ένα μεγάλο ρολόι για την Απόκριες και ο Ghostface Killer στοιχειώθηκε τα σκατά από μένα στις πρώτες μου έφηβες!

Zombieland (2009)

Η αποκριτική περίοδος δεν πρέπει’t αναγκαστικά περιστρέφεται γύρω από το να τρομάζει τα σκατά από άλλους ανθρώπους. Μετά από όλα, ο καθένας δεν έχει μέσα τους να ανεχτούν τους φόβους-άλμπουμ και τις ταινίες τρόμου. Για το κοινό με χαμηλή ανεκτικότητα σε τρομάρια, πιστεύω ότι το Zombieland θα είναι μια καθαρή απόλαυση για να παρακολουθήσετε. Έχει την τέλεια ισορροπία βίας, gore, και κωμωδία, η οποία μπορεί να κάνει Απόκριες ένα πολύ πιο αστείο!

Ζώνη ζόμπι για αποκριές

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν ιό που μετατρέπει σχεδόν όλους σε Ζόμπι. Οι επιζώντες άνθρωποι πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τους νεκρούς για να παραμείνουν υγιείς και ζωντανοί. Υπάρχουν τέσσερις κύριοι χαρακτήρες στην ταινία, που παίζονται από την Emma Stone, τον Jesse Eisenburg, τον Abigail Breslin και τον Woody Harrelson, όλοι οι οποίοι είναι διάσημοι ηθοποιοί με συναρπαστική καριέρα.

Τέχνασμα ‘R Treat (2007)

Αν ψάχνετε για κάτι λίγο περισσότερο θέμα Απόκριες, τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για ταινία-νύχτα από Trick ‘R Treat (2007). Αν έχετε καταφύγει’Δεν έχει ακουστεί, η ταινία είναι για τις συνυφασμένες ιστορίες μιας μικρής πόλης, όπου ορισμένες παραδόσεις δεν πρέπει να ξεχαστούν!

Trick & lsquo; R Treat for Halloween

Κάτοικοι της φανταστικής πόλης Warren Valley, βρίσκονται μέσα σε ένα θρύλο της πόλης που ονομάζεται “Απόκριες σχολική σφαγή”. Γεμάτο με φοβίες άλματος, τρομακτικές εικόνες και τρομακτικούς χαρακτήρες, η ταινία είναι ένα τέλειο ρολόι για να κρατάτε τους εφήβους σας διασκέδασης πριν την αποκριτική ημέρα.

Βγείτε έξω (2017)

Πιθανώς ένα από τα πιο άρρωστα, στριμμένα και πιο μυαλό-f ** K ταινίες εγώ’που είδατε πρόσφατα Get Out (2017) κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου για το έντονο μυστήριο / θρίλερ γεμάτο ιστορία, το οποίο καταφέρνει τέλεια να σας κρατήσει γαντζώθηκε στην οθόνη. Ο κύριος χαρακτήρας Chris πηγαίνει να συναντήσει τη φίλη του’οι γονείς του, νευρικοί προσπαθούν να καταλάβουν πώς’θα αντιδράσουν στην κόρη τους που χρονολογείται από έναν μαύρο άνδρα.

Βγες για αποκριές
Αν και στην αρχή, η οικογένεια φαίνεται απίστευτα δροσερή και φυσιολογική, τα πράγματα αρχίζουν σύντομα να ξεφεύγουν από τον έλεγχο με τρόπους που είναι αδιανόητοι. Ο Chris ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι δεν πρέπει’Δεν ήμουν νευρικός για να συναντήσετε αυτή την οικογένεια, αλλά στην πραγματικότητα θα έπρεπε’ήσασταν νεκρός φοβισμένος. Η οικογένεια έχει ένα σκοτεινό μυστικό, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει στον Chris να χάσει τη ζωή του. Η ταινία είναι ένα τέλειο ρολόι αγωνίας για το Halloween!

Ζεστά Σώματα (2013)

Εάν θεωρείτε τον εαυτό σας μια απελπιστική ρομαντική, τότε ίσως να θέλετε να πάρετε τα πράγματα σε μια διαφορετική διαδρομή. Σκεφτείτε να παρακολουθήσετε ζεστά Σώματα με τον σύντροφό σας για να δείτε την ιστορία ενός ασυνήθιστου ζόμπι, ο οποίος σώζει ένα ζωντανό κορίτσι αντί να το τρώει. Αυτό συμβαίνει στην αρχή μιας νεοφιλελεύθερης σχέσης, με την ελπίδα να επαναφέρει τους νεκρούς στη ζωή, σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο!

Ζεστά Σώματα για Απόκριες

Εγώ προσωπικά δεν είμαι οπαδός του ρομαντικού ύφους, αλλά ο συνεργάτης μου με έπεισε να παρακολουθώ αυτό μαζί της, όπως αυτή’d έλαβε μια σύσταση από μια φίλη της. Αν και μου πήρε λίγο χρόνο για να δώσω προσοχή σε αυτό που συνέβαινε, η ταινία δεν ήταν’δεν είναι κακό καθόλου. Το σκέφτομαι’είναι ένα τέλειο ρολόι για τα ζευγάρια, που χρειάζονται κάτι λεπτό αλλά δελεαστικό για την Απόκριες.

Τυλίξτε τα πράγματα

Και με αυτό, εγώ’έφτασε στο τέλος αυτού του οδηγού διασκέδασης για Απόκριες. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθέματα σε πολλά μουντς για να τσιγαρίζετε αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές τα σαββατοκύριακα που οδηγούν μέχρι την τρομακτική ημέρα, επιλέγοντας την τέλεια ταινία που θέλετε να παρακολουθήσετε για το ετήσιο τελετουργικό της ταινίας-νύχτας αποκριών. Επιτρέψτε μου να μάθω ποια ταινία / τηλεοπτική εκπομπή βρίσκετε τα καλύτερα στις παρακάτω παρατηρήσεις. Επίσης, don’μην ξεχάσετε να μοιραστείτε αυτό το κομμάτι με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας, ψάχνοντας για καλές προτάσεις ψυχαγωγίας σε αυτό το Halloween!

Ακολουθήστε μας στο Twitter και ενημερώστε μας.

Ακολουθήστε @Bestvpnco

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me