Πώς να παρακολουθήσετε American Idol 2018 Live Online Δωρεάν Streams Από Οπουδήποτε

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές εκδηλώσεις, American Idol, είναι έτοιμη να κυλήσει ξανά με την δέκατη έκτη σεζόν που προβάλλει την 11η Μαρτίου. Έχοντας μια αξιοζήλευτη φήμη ως juggernaut και συσσωρεύοντας την πρώτη θέση για οκτώ συνεχόμενα χρόνια ως την υψηλότερη βαθμολογία στην αμερικανική τηλεόραση, η παράσταση είναι καθαρή ψυχαγωγία. Παρέχει στον κοινό άνθρωπο με ταλέντο την ευκαιρία να επιτύχει την υπεροχή και για τους οπαδούς να παρακολουθήσουν αυτό το ταξίδι uh-mazzing ξεδιπλώνεται!


Παρακολουθήστε το American Idol 2018 Live Online Free Streams From Anywhere

 1. American Idol Online Live Δωρεάν ροή
 2. Αμερικάνικο Idol Youtube Streaming
 3. Είναι το American Idol απόψε?
 4. Ποιοι είναι οι δικαστές που πρόκειται να είναι στο American Idol
 5. Channels American Idol / Λίστες Ραδιοτηλεφώνων
 6. Πώς να παρακολουθήσετε American Idol Από Οπουδήποτε
 7. Stream American Idol σε απευθείας σύνδεση στον Καναδά
 8. American Idol στο Roku
 9. American Idol στο Kodi

Είστε επίσης ενθουσιασμένοι με την αναζήτηση της Αμερικής’την επόμενη αίσθηση τραγουδιού; Εάν ναι, τότε διαβάστε τον πλήρη οδηγό μας για το πώς να παρακολουθήσετε το American Idol online χρησιμοποιώντας το καλύτερο vpn; Μετά από όλα, ποιος δεν θα μπορούσε’δεν θέλω να παρακολουθήσω την παράσταση; Κυριολεκτικά συνδέει όλους με την τηλεόραση με κάθε επεισόδιο που απεικονίζει μια ιστορία από μόνη της. Και τότε, η πίεση που χτίζει κατά τη διάρκεια των γύρων της ψηφοφορίας και της εξάλειψης κάθε εβδομάδα, βλασφημίες’είναι μια αναπνοή περιπέτεια!

Είναι το American Idol απόψε?

Είναι το American Idol απόψε

Ξεκινώντας 11 Μαρτίου 2018 - Το American Idol έχει παρουσιάσει αυτή τη φορά ένα εξαιρετικό ταλέντο με πολλές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης που θυμόμαστε για τη ζωή. Έτσι, έχουν ολοκληρωθεί συνολικά 15 επεισόδια, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε ακόμα αρκετό ρολόι. Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα την 12 Μαΐου (Σάββατο - Top 7), 13 Μαΐου (Κυριακή - Top 5), 19 Μαΐου (Σάββατο) με τους τελικούς να πλησιάζουν στις 20 και 21 Μαΐου, όπου θα πάρετε για να δείτε πώς παίρνει στέφεται ως νικητής!

Ποιοι είναι οι δικαστές που πρόκειται να είναι στο American Idol?

Με τις επιτιμημένες αντιδράσεις τους και τις αξιοσημείωτες ικανότητες κρίσης, οι κριτές είναι ίσως η πιο σημαντική σύνθεση της παράστασης στο American Idol. Αυτή τη σεζόν, η παράσταση θα διατηρήσει την κανονική της μορφή τριών δικαστών άθικτη και θα περιλαμβάνει τους Ketty Perry, Lionel Riche & Luke Brian ως μέρος των νέων δικαστών’ πίνακας.

Ποιοι είναι οι δικαστές που πρόκειται να είναι στο American Idol;

Katy Perry, ένας από τους δικαστές της παράστασης!

Ο κύριος της επίδειξης θα είναι ο ραδιοσημαντισμός Ryan Seacrest, όπως αυτός ήταν εξαιρετικά καλά δεκτός ως η επίδειξη’ο κύριος της τελετής στην προηγούμενη σεζόν από το κοινό.

Το πρώτο επεισόδιο, που ξεκινάει την Κυριακή 11 Μαρτίου, θα ξεκινήσει με τον αρχικό γύρο των ακροάσεων στο εικονικό Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη, που θα περιλαμβάνει πολλές φανταστικές φωνές μαζί με ξεκαρδιστικές στιγμές, γι 'αυτό’μην ξεχνάτε να βλέπετε τον κατάλογο των καναλιών κάτω από τα οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δράση να λάβει χώρα εκεί και στη συνέχεια!

Channels American Idol / Λίστες Ραδιοτηλεφώνων

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η σεζόν κέρδισε’t να είναι διαφορετική. Αλλά αυτό που πρέπει να προσέξουν οι οπαδοί αυτού του αγαπημένου τηλεοπτικού franchise είναι η αλλαγή στο κανάλι στο οποίο εκπέμπει. Το American Idol μεταδόθηκε στο δίκτυο NBC από την πρώτη έως τη δέκατη πέμπτη σεζόν, ωστόσο, αυτή τη φορά οι χρήστες θα πρέπει να δουν τη δέκατη έκτη σεζόν στο δίκτυο ABC.

Ο επίσημος εταίρος ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών για το American Idol 2018!

Αμερικάνικο Idol 2018 Κανάλια / Λίστες Ραδιοτηλεφώνων

Αυτή τη σεζόν, American Idol’Ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας είναι ο Δίκτυο ABC, αντί για NBC, στις ΗΠΑ, έτσι ώστε όσοι κατοικούν στα γεωγραφικά όρια της χώρας, μπορείτε να παρακολουθήσετε κάθε επεισόδιο στο ABC στις 8:00 μ.μ. EST, δύο φορές την εβδομάδα τις Κυριακές και τις Δευτέρες.

Το American Idol μπορεί επίσης να απολαύσετε κατεβάζοντας τις επίσημες εφαρμογές ABC από το κατάστημα Google Play για χρήστες Android ή από το κατάστημα Itunes για χρήστες της Apple.

Για ανθρώπους που δεν ζουν στις ΗΠΑ, εδώ’s πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε American Idol:

Χώρα

Κανάλι

Πώς να κάνετε Stream έξω από τις ΗΠΑ

ΗΠΑ παρακολουθήστε ABC ζωντανά onlineΔίκτυο ABC      purevpn-logo

  Ξεμπλοκάρετε χρησιμοποιώντας το PureVPN USA Server

για μόνο 2,48 $ / Μήνα

Ηνωμένο Βασίλειο
Καναδάς
Γαλλία
ΗΑΕ
Ινδία
Αυστραλία Αλεπού 8

Αυστραλία:

Ονομάζεται από πολλούς ως το επόμενο “ΗΠΑ”, λόγω των κοινών αξιών και συμφερόντων μεταξύ των δύο εθνών, καμία χώρα δεν θα βρει American Idol πιο συναρπαστική από την Αυστραλία. Έτσι, για όσους από εσάς ζείτε στην Αυστραλία, το κανάλι Fox8 θα είναι το μέρος για να συντονιστείτε στις 11 Μαρτίου!

Το υπόλοιπο!

Εάν τυχαίνει να ζείτε σε οποιαδήποτε χώρα εκτός των προαναφερθέντων χώρων, ίσως να εξοικειωθείτε με αυτήν την εικόνα στις επερχόμενες ημέρες αν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε American Idol!

πώς να παρακολουθήσετε αμερικανικό είδωλο από οπουδήποτε

Από την Κίνα με το τείχος της πυρκαγιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι οπαδοί του American Idol κέρδισαν’t έχουν πρόσβαση στην εκπομπή στο Δίκτυο ABC ή σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι στη χώρα τους.

Ωστόσο, υπάρχει μια διαθέσιμη λύση που δεν θα απλά ξεκλειδώνει το δελτίο σας στο American Idol, αλλά θα δουλέψει επίσης εξαιρετικά για παρόμοιο geo-περιορισμένο περιεχόμενο στο μέλλον. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το American Idol εύκολα, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό!

Πώς να παρακολουθήσετε American Idol Από Οπουδήποτε?

Το’δεν είναι απλώς το American Idol, αλλά κάθε άλλο πρόγραμμα φαίνεται να αντιμετωπίζει γεωπεριβάλλοντα, χάνοντας έτσι εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα τους προγράμματα, αλλά εδώ’όπου τα VPNs είναι χρήσιμα.

Τα VPN δεν είναι μόνο εκεί για να σας προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια σε απευθείας σύνδεση και προστασία δεδομένων, αν και είναι εξαιρετικές και με αυτό, μπορούν επίσης να σας επιτρέψουν να ξεμπλοκάρετε το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο όπως το American Idol με την πλαστογράφηση του IP σας.

Οι πιο δημοφιλείς πάροχοι VPN όπως το Nord VPN, το Pure VPN και άλλος πάροχος υπηρεσιών που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή και εξαιρετικά αξιόπιστα προγράμματα αποδέσμευσης περιεχομένου με γεωγραφική διασπορά.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Ενώ το VPN δεν συμβαίνει’t να εξαλείψει την ανάγκη να εγγραφείτε για μια συνδρομή καλωδιακής τηλεόρασης με την ABC, σίγουρα θα σας επιτρέψει να την δείτε όταν έχετε πραγματικά έγκυρη συνδρομή, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ ή των εδαφών της.

Οι περισσότεροι από τους παρόχους VPN που αναφέρονται παραπάνω έχουν αφιερώσει εφαρμογές VPN για συμβατές συσκευές όπως Windows, Mac OS, IOS, Android και πολλά άλλα, έτσι δεν’t πρέπει να ανησυχείτε για την επιλογή μιας συγκεκριμένης συσκευής για να λειτουργήσει το VPN.

Απλά κατεβάστε την εφαρμογή VPN μαζί με την επίσημη εφαρμογή ABC, εγγραφείτε με έγκυρη συνδρομή και στα δύο και ξέρετε πώς να παρακολουθήσετε το American Idol εύκολα.

Πώς να παρακολουθήσετε το American Idol Online στον Καναδά?

Εάν ζείτε απλά πέρα ​​από τα σύνορα στον Καναδά, είστε ένας από τους λίγους τυχερούς που μπορούν να παρακολουθήσουν το American Idol χωρίς να αναπτύξουν VPN. Η πολυαναμενόμενη εκπομπή μπορεί να προβληθεί στον CTV. Έτσι don’δεν ξεχνάτε να συντονίζεστε 7 μ.μ. CT on 11 Μαρτίου για να παρακολουθήσετε το συναρπαστικό πρώτο επεισόδιο!

Πώς να παρακολουθήσετε American Idol στο Roku?

Το Roku είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την προβολή προγραμμάτων όπως το American Idol στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας. Η πρωτοποριακή υπηρεσία συνεχούς ροής για την τηλεόραση είναι απίστευτα εύκολη στην εγκατάσταση και ρύθμιση παραμέτρων. Για να παρακολουθήσετε την τελευταία περιοδεία του τραγουδιού, θα χρειαστεί να εξοπλίσετε τη συσκευή Roku με το πρόσθετο ABC, το οποίο είναι διαθέσιμο για λήψη από εδώ. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και να επιλέξετε έναν αμερικανικό διακομιστή για να αρχίσετε να απολαμβάνετε την εκπομπή.

Πώς να παρακολουθήσετε American Idol στο Roku

Πώς να παρακολουθήσετε το American Idol Online Live Free Streaming

Επί του παρόντος, η ABC δεν έχει’t ανακοίνωσε οποιαδήποτε online δωρεάν streaming για την American Idol Season 16 και θα παρέχονται μόνο από τρίτες πηγές. Ωστόσο, κερδίσαμε’t συνιστούμε να κάνετε αυτή την κύρια επιλογή προβολής επειδή δεν διαθέτουμε’δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιος θα μεταφέρει το πρόγραμμα δωρεάν online και δεύτερον, πολλές υπηρεσίες streaming από τρίτους για τέτοια προγράμματα συχνά συνοδεύονται από πολλές διαφημίσεις ενόχλησης, κακόβουλους συνδέσμους ανεπιθύμητου περιεχομένου και άλλους spoilers, καταστρέφοντας έτσι όλη την εμπειρία! Υφηγητής’t go για αυτό! Απολαύστε την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA 2k18 ζωντανά εδώ στο BestVPN.co

YouTube Streaming YouTube Idol

αμερικάνικο είδωλο streaming του YouTube

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν διαθέσιμοι σύνδεσμοι ζωντανού ρεύματος που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε τα επεισόδια 2018 American Idol online από το YouTube. Υπάρχει όμως μια επίσημη σελίδα American Idol, όπου μπορείτε να λαμβάνετε τακτικές ενημερώσεις με τη μορφή βίντεο σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στην εκπομπή. Ίσως είναι καλύτερο να επιλέγετε άλλους πόρους ροής που αναφέρονται στον παραπάνω οδηγό.

Πώς να παρακολουθήσετε American Idol στο Kodi?

Το Kodi γίνεται δημοφιλές κατά τη διάρκεια της ημέρας και σας συνιστούμε ιδιαίτερα να παρακολουθήσετε την επερχόμενη σεζόν του American Idol σε αυτή την εξαιρετική online πλατφόρμα προβολής μέσων. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να γίνει αυτό θα ήταν να κατεβάσετε το πρόσθετο USTV, το οποίο όχι μόνο σας παρέχει πρόσβαση στο ABC αλλά σας επιτρέπει να παρακολουθείτε και άλλα δημοφιλή αμερικανικά κανάλια όπως το NBC.

Εκτός από αυτό, το εντελώς νόμιμο και δωρεάν:

Πώς να παρακολουθήσετε το αμερικανικό είδωλο 2018 Live στο Kodi

Εδώ’είναι ο ευκολότερος τρόπος να εγκαταστήσετε το USTV στο Kodi σας:

Σημείωση: Θα χρειαστείτε μια υπηρεσία VPN για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ροές USTV NOW εκτός των ΗΠΑ 

 1. Κάντε λήψη και εγκατάσταση του Kodi από εδώ
 2. Αφού ξεκινήσετε την εφαρμογή Kodi, επιλέξτε “Πρόσθετα”
 3. Στην επάνω αριστερή γωνία, θα υπάρχει μια επιλογή “Εγκαταστήματος πακέτων”, κάντε κλικ σε αυτό
 4. Τώρα επιλέξτε “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης” > Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi
 5. Κάντε κλικ στο USTVNow και ξεκινήστε τη διαδικασία εγκατάστασης
 6. Τώρα το USTVNow Addon θα ενεργοποιηθεί μόλις λάβετε μια ειδοποίηση
 7. Τώρα επιστρέψτε στην αρχική οθόνη Kodi και κάντε κλικ στο ‘Πρόσθετα’ αυτί
 8. Μεταβείτε τώρα στα πρόσθετα βίντεο
 9. Εδώ μπορείτε να δείτε USTVNow
 10. Εκκινήστε το και απολαύστε την παρακολούθηση

πώς να παρακολουθήσετε αμερικανικό είδωλο 2018 στο kodi

Αλλά θυμηθείτε, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας στο USTV’και επιλέξτε ότι είστε πολίτης των ΗΠΑ όταν σας ζητηθεί. Σας συμβουλεύουμε να ξεκινήσετε το δικό σας VPN και επιλέξτε μια αμερικανική ΠΕ πριν κάνετε όλα αυτά για να εξασφαλίσετε ότι η διαδικασία είναι ομαλή και χωρίς προβλήματα.

Ξεκλειδώστε το USTV Now

American Idol ερμηνευτές να κοιτάξουμε προς τα εμπρός σε επερχόμενα επεισόδια

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για τους δικαστές American Idol να βρουν μόνο το καλύτερο από εκατοντάδες ακροάσεις και να εγκατασταθούν σε μια σταθερή λίστα 24 διαγωνιζομένων. Από τότε και μετά, είδαμε πολλούς αξιόλογους τραγουδιστές να επιστρέφουν στο σπίτι τους, μερικοί με υψηλό πνεύμα και άλλοι εντελώς σπασμένοι για να χάσουν. Ωστόσο, κάθε επεισόδιο συνεχίζει να βελτιώνεται, και εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους ερμηνευτές για να προσβλέπουν στην επερχόμενη σειρά, οι οποίοι κυριολεκτικά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους σε αυτές τις σκηνές:

 1. Caleb Lee Hutchinson - “Εκθαμβος“
 2. Michael J. Woodard - “Ίσως αυτή τη φορά”
 3. Maddie Poppe - “Τίποτα δεν συγκρίνεται με σας”
 4. Gabby Barrett - “Πώς έρχεστε να νικήσετε’Μου καλέστε πια”
 5. Κωδικός Foehner - “Ποιος θα σώσει την ψυχή σας”

Τυλίξτε τα πράγματα

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός βοηθά όλους τους οπαδούς της American Idol να παρακολουθήσουν την τηλεοπτική εκπομπή με μεγάλη άνεση και ευκολία. Μην διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή βρείτε άλλους τρόπους για να παρακολουθήσετε το American Idol online. Εμείς’αγαπώ να ακούσω από εσένα! Και όπως θα έλεγαν οι δικαστές “Εσείς’πηγαίνετε στο Χόλιγουντ!”

Похожие статьи

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me