Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 Live Online Free From Anywhere

Επίσημα γνωστό ως XXIII Ολυμπιακό Χειμερινό Παιχνίδι και κοινώς γνωστό ως PyeongChang 2018, η μεγάλη διεθνής αθλητική εκδήλωση διεξάγεται τελικά. Έτσι, είναι καιρός να ετοιμαστείτε για μερικά από τα καλύτερα αθλητικά πρωταθλήματα που έχετε δει ποτέ. Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των επίσημων συνεργατών και χορηγών για την εκδήλωση.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 Χορηγοί επίσημων συνεργατών

Η PyeongChang είχε προηγουμένως υποδεχθεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010 και του 2014, αλλά έχασε τρεις και τέσσερις ψήφους. Ωστόσο, κέρδισαν την προσφορά για το 2018, πράγμα που σημαίνει ότι προετοιμάζονται για το γεγονός εδώ και πολύ καιρό. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 από την καλύτερη VPN:

Contents

Παρακολουθήστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 Live Online Free From Anywhere

 1. Winter Olympics 2018 Τοποθεσία
 2. 2018 Πρόγραμμα Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
 3. Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 Επίσημοι Ραδιοτηλεοπτικοί και Κανάλι
 4. Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 από Οπουδήποτε
 5. Πώς να παρακολουθήσετε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο ROKU
 6. Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Τελετή έναρξης Live Stream Free
 7. Παρακολουθήστε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Hulu
 8. Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγ
 9. Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 Online Free Live
 10. Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 στο Kodi
 11. Παιχνίδια που πρέπει να ψάξουν στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018
 12. Χρονοδιάγραμμα μελλοντικών χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
 13. Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 Στοιχεία και Αριθμοί με Ρυμουλκούμενα

Winter Olympics 2018 Τοποθεσία

Οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες PyeongChang 2018 θα έχουν την τελετή έναρξης στις 9 Φεβρουαρίου στην κομητεία Pyeongchang. Θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. (Βασική ώρα της Κορέας). Δεδομένου ότι υπάρχει 14 ώρες διαφορά μεταξύ του Ανατολικού Προτύπου Χρόνος, οι άνθρωποι στις ΗΠΑ θα πρέπει να συντονιστείτε στις 6 π.μ. Οι τελετές λήξης θα είναι την Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου.

Χειμερινές-Ολυμπιακές-2018-Τοποθεσία

2018 Πρόγραμμα Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Αν και η επίσημη τελετή έναρξης θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου, τα παιχνίδια δεν ξεκινούν μέχρι την επόμενη μέρα (το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου). Ορισμένοι από τους διαγωνισμούς μετάλλων που έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο περιλαμβάνουν γυναίκες’s biathlon, άντρες’με το άλμα σκι και τις γυναίκες’s πατινάζ ταχύτητας.

Χειμερινό-Ολυμπιακοί Αγώνες-2018-Πρόγραμμα

Εκτός από τα συνηθισμένα γεγονότα, όπως η πατινάζ, το σκι και η bobsledding, υπάρχουν τέσσερα νέα γεγονότα που προστέθηκαν φέτος: μικτές διπλές κούρσες, μεγάλες χιονοπτώσεις snowboarding, freestyle σκι και μαζική ταχύτητα πατινάζ. Σίγουρα θα έχετε έναν μεγάλο χρόνο να παρακολουθείτε την ποικιλία στον αθλητισμό! Κάντε κλικ εδώ για το πλήρες πρόγραμμα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018.

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 Επίσημοι Ραδιοτηλεοπτικοί και Κανάλι

Σημαντική σημείωση!  Αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια που αναφέρονται παρακάτω εξαιτίας του Γεωπεριβάλλοντος, εξετάστε τη χρήση μιας υπηρεσίας VPN & παρακάμπτοντας την περιοχή παράκαμψης ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε.                                                                                                                                                                                                                                                                                              Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 Live Online Free From AnywhereΑν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, μπορείτε εύκολα να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 στο NBC, ο οποίος είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός φορέας για τα παιχνίδια. Εάν δεν έχετε συνδρομή στην υπηρεσία, σκεφτείτε να πάρετε ένα σύντομα. Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ και να επωφεληθείτε από τις δωρεάν προσφορές στο κινητό / tablet σας!

Χειμερινό-Ολυμπιακοί Αγώνες-2018-NBC

Εάν ζείτε στην λίμνη, τότε μπορείτε να εξετάσετε την εγγραφή σας στο Eurosport. Το κανάλι έχει επισημανθεί ως ένας από τους επίσημους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ενημερώσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες εδώ. Υπάρχουν συνήθως δύο διαθέσιμα προγράμματα συνδρομής: £ 5 / ημέρα και £ 30 / έτος.

Χειμερινά-Ολυμπιακά Αγώνες-2018-Eurosport

Αν δεν έχετε λογαριασμό Eurosport, μπορείτε πάντα να εξετάσετε τη χρήση του BBC (άλλου επίσημου ραδιοτηλεοπτικού φορέα του Ηνωμένου Βασιλείου για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2018). Παρόλο που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα τιμές, μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα για ενημερώσεις στο ρεύμα του BBC εδώ.

Χειμερινές-Ολυμπιακές Αγώνες-2018-BBC-Αθλητισμός

Αν ζείτε στον Καναδά, απλά μεταβείτε στο κανάλι σας στο CBC για ζωντανές ροές και πρόσθετη κάλυψη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παρόμοια με το BBC, δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις τιμών, αλλά μπορείτε να ακολουθήσετε τον ιστότοπο για ενημερώσεις εδώ.

Χειμερινό-Ολυμπιακοί Αγώνες-2018-CBC-Αθλητισμός

Εάν δεν ζείτε στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά ή οπουδήποτε στην Ευρώπη, αλλά κάπου στην Ασία ή σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 7 Live για να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του 2018. Απλά συντονίστε εδώ το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου για να πάρετε μια ζωντανή ροή για την εκδήλωση.

Χειμερινές-Ολυμπιακές-2018-σε-7live

Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 από Οπουδήποτε

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 για οπουδήποτε, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από τη χρήση μιας υπηρεσίας VPN. Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP και την κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο, τα VPN επιτρέπουν στους χρήστες να παρακάμπτουν γεωγραφικούς περιορισμούς που επιβάλλονται σε ιστότοπους όπως CBC, BBC, NBC κ.λπ..

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες-2018-από-οπουδήποτε

Ακολουθεί μια λίστα με τους καλύτερους παρόχους το 2018, με βάση την αξιοπιστία, την απόδοση, την υποστήριξη, την τιμολόγηση και τη συμβατότητα εφαρμογών. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες της ιδιωτικής σας ζωής και στις δημοσιονομικές απαιτήσεις. Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καναδά ή των ΗΠΑ και αποκτήστε πρόσβαση στους ιστότοπους με γεω-περιορισμούς.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Πώς να παρακολουθήσετε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο ROKU

Ο ενθουσιασμός των Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες συνεχίζει να κτίζει, καθώς μόνο μια μέρα παραμένει για να ξεκινήσει η εκδήλωση! Αναγνωρίζοντας τη δημοτικότητα της περίπτωσης, ο Roku κυκλοφόρησε ένα επίσημο blog για να καθοδηγήσει τους πελάτες να παρακολουθούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μπορείτε να προβάλλετε όλες τις ζωντανές ενέργειες του συμβάντος από την εφαρμογή NBC Sports App.

πώς να παρακολουθήσετε τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Roku

Έχετε υπόψη σας ότι χρειάζεστε ένα αναγνωριστικό χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στιγμιότυπα, τα τελευταία αποσπάσματα και τα σχόλια. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα διαπιστευτήρια από συνδρομητικές τηλεοπτικές συνδρομητικές υπηρεσίες που υποστηρίζουν Roku, όπως το YouTube TV, η Sling TV, το PlayStation Vue, η Hulu Live TV, η DirecTV Now και η CenturyLink.

Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Τελετή έναρξης Live Stream Free

Αν δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε χρήματα για συνδρομές premium και ψάχνετε ΔΩΡΕΑΝ λύσεις, τότε σας καλύπτουμε και εσείς. Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτή τη σελίδα στο Facebook εδώ. Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης είναι ο κορυφαίος πόρος για τα ζωντανά ρεύματα της τελετής έναρξης, καθώς πολλοί επίσημοι εταίροι θα αποστέλλουν ροές για προώθηση.

Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Τελετή έναρξης Live Stream Free

Ως άλλη επιλογή, μπορείτε να εξετάσετε την εγγραφή σας στο Fubo TV, το οποίο επίσης μεταδίδει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018. Υπάρχει μια δοκιμή ΔΩΡΕΑΝ διάρκειας 7 ημερών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε την τελετή έναρξης και την πρώτη εβδομάδα των παιχνιδιών.

Χειμερινή Ολυμπιάδα Τελετή Έναρξης Live Stream Δωρεάν σε FUBO TV

Εάν αυτό δεν λειτουργήσει, εγγραφείτε σε ένα αξιόπιστο VPN και συνδεθείτε σε ένα διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με τη σωστή διεύθυνση IP, μπορείτε να συντονιστείτε στο BBC’δωρεάν κάλυψη των παιχνιδιών PyeongChang. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να νιώσετε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε ούτε ένα σημαντικό γεγονός στην εκδήλωση.

πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες BBC Sport Stream

Μπορώ να παρακολουθήσω τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Hulu

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην υπηρεσία Hulu VoD, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο σχέδιο πριμοδότησης τους. Ευτυχώς για εμάς, υποστηρίζεται με μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε την παρακολούθηση ολόκληρων Ολυμπιακών Αγώνων, μείον να πληρώσετε υψηλά τέλη. Hulu πηγαίνει ακόμη και το επιπλέον μίλι για την εξατομίκευση της εμπειρίας σας για αυτή τη χειμερινή περίοδο. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το ιστολόγιό τους εδώ.

χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Hulu

Χειμερινοί Ολυμπιακοί αγ

Αν είστε κοπτήρας με καλώδιο που δεν έχει πρόσβαση σε ένα premium λογαριασμό στο NBC, έχετε ακόμα την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες χρησιμοποιώντας το καλύτερο vpn για το kodi. Εκτός από τη χρήση του Kodi (πρόσθετα cCloud και Radix), οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν τις επίσημες εφαρμογές για Sling TV, YouTube TV, DirecTV Now και Century Link για να έχουν πρόσβαση σε ζωντανές ροές του συμβάντος χωρίς καλωδιακή σύνδεση.

Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 Online Free Live

Όταν πρόκειται για την παρακολούθηση γεγονότων όπως οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες σε απευθείας σύνδεση, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αναζητήσουν λύσεις που δεν περιλαμβάνουν την πληρωμή για συνδρομή τηλεόρασης. Εάν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, σκεφτείτε να εγγραφείτε στο Sling TV. Θα μεταδοθεί η εκδήλωση στον ιστότοπο ζωντανά.

Το καλύτερο μέρος όλων: η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν δοκιμές της υπηρεσίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο FREELY για επτά ημέρες. Βεβαιωθείτε ότι θα εγγραφείτε κοντά στις ημερομηνίες των Χειμερινών Ολυμπιακών για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση χωρίς να πληρώσετε μια δεκάρα. Ως άλλη επιλογή, μπορείτε επίσης να διερευνήσετε τις ταινίες UStream, Facebook, Periscope και YouTube για ζωντανές συνδέσεις ροής την ημέρα της εκδήλωσης.

Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 στο Kodi

Εάν οι παραπάνω επιλογές για την παρακολούθηση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 ΔΩΡΕΑΝ δεν λειτουργούν, μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε πρόσθετα KODI! Αυτός ο κόμβος ψυχαγωγίας ανοιχτού κώδικα πολλαπλών πλατφορμών είναι η κορυφαία επιλογή όταν πρόκειται για την παρακολούθηση ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ζωντανής τηλεόρασης με ασφάλεια. Απλά κατεβάστε και εγκαταστήστε το πρόσθετο WNBC ή cCloud TV για να απολαύσετε ροές για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018. Μπορείτε επίσης να δείτε τον οδηγό VPN Kodi για περισσότερες πληροφορίες.

Σημαντική σημείωση!  Εάν βρίσκεστε σε χώρες όπου ισχύουν οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων και DCMA, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN Kodi για τη ροή ανώνυμα.                                                                                                                                                                  Πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 Live Online Free From Anywhere

Προγράμματα WNBC

 1. Ανοιξε την εφαρμογή Kodi V17 και το επιλέγω “Πρόσθετα”
 2. Κάντε κλικ στο “Πακέτο” σύμβολο στην επάνω αριστερή γωνία
 3. Επιλέγω “Εγκαταστήστε από το αρχείο Zip” από τη λίστα επιλογών
 4. Κάντε κλικ στο “Προσθήκη χώρου αποθήκευσης Kodi” και έπειτα “Πρόσθετα βίντεο”
 5. Μετακινηθείτε προς τα κάτω σε αλφαβητική σειρά “W” και εύρημα Προγράμματα WNBC
 6. Ανοιξε η επέκταση και Κτύπημα το κουμπί εγκατάστασης
 7. Πρόσβαση Προγράμματα WNBC από πρόσθετα βίντεο

Χειμερινό-Ολυμπιακοί Αγώνες-2018-Kodi-WNBC

cCloud TV

 1. Ανοιξε την εφαρμογή Kodi V17 και το Κάντε κλικ στο “Μηχανισμός” εικόνισμα
 2. Επιλέγω “Διαχείριση αρχείων” από τη λίστα επιλογών
 3. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και Κάντε κλικ επί “Προσθήκη πηγής”
 4. Εισαγω http://kdil.co/repo στο πλαίσιο διεύθυνσης URL
 5. Ονομα η πηγή των μέσων ενημέρωσης Kodi Israel
 6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στο κύριο μενού και επιλέγω “Πρόσθετα”
 7. Κάντε κλικ στο “Πακέτο” σύμβολο στην επάνω αριστερή γωνία
 8. Επιλέγω “Εγκαταστήστε από αρχείο zip” και Κάντε κλικ στο Κοντί Ισραήλ
 9. Κάντε κλικ επί “Kodil.zip” για να εγκαταστήσετε το αποθετήριο
 10. Περίμενε για το “Πρόσθετο εγκατεστημένο” Γνωστοποίηση
 11. Κεφάλι προς “Εγκαταστήστε από το χώρο αποθήκευσης”
 12. Επιλέγω “..Αποθήκη Kodil” και έπειτα “Πρόσθετα βίντεο”
 13. Μετακινηθείτε προς τα κάτω, εύρημα cCloud TV και Κτύπημα το κουμπί εγκατάστασης
 14. Ανοιξε το πρόσθετο, επιλέγω “Όλα τα κανάλια”
 15. Τύπος το αριστερό κουμπί στο πληκτρολόγιό σας
 16. Επιλέγω “Αναζήτηση” και τύπος σε “NBC”
 17. Απολαμβάνω βλέποντας τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018!

Χειμερινό-Ολυμπιακοί Αγώνες-2018-Kodi-cCloud-TV

Παιχνίδια που πρέπει να ψάξουν στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018

 1. Σύντομη πατινάζ ταχύτητας τροχιάς
 2. Διαδρομές σκι αντοχής
 3. Σκανδιναβικές συνδυασμένες
 4. Ελεύθερο σκι
 5. Χιονοσανίδα
 6. Καλιτεχνικό πατινάζ
 7. Πατινάζ ταχύτητας
 8. Αλπικό σκι
 9. Αλμα με σκι
 10. Χόκεϊ στον παγο
 11. Σκελετός
 12. Δίαθλο
 13. Curling
 14. Είδος τραχέως ελκήθρου
 15. Luge

Χρονοδιάγραμμα μελλοντικών χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Ο ενθουσιασμός των Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα εντελώς ευφημιστικό συναίσθημα, καθώς δίνει στον κοινό άνθρωπο την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια ποικιλία αθλημάτων και διάσημους αθλητές τους σε δράση. Περιμένουμε τα μελλοντικά γεγονότα; Αν ναι, πρέπει να γνωρίζετε ότι το Τόκιο έχει εκλεγεί στους Θερινούς Ολυμπιακούς του 2020, το Πεκίνο για το 2022, το Παρίσι για το 2024 και το Λος Άντζελες για το 2028!

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 Στοιχεία και Αριθμοί με Ρυμουλκούμενα

 1. Αν και οι θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 1988 πραγματοποιήθηκαν στη Σεούλ, αυτή είναι η πρώτη φορά που η Νότια Κορέα φιλοξενεί τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!
 2. Σε σύγκριση με το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2014 στο Σότσι, οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του PyeongChang έχουν εκτιμώμενο κόστος 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, δηλαδή πέντε φορές μικρότερο!
 3. Για την εκδήλωση του 2018, η PyeongChang πρόσθεσε τέσσερις νέους αθλητικούς αγώνες στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτά περιλαμβάνουν snowboard big air, αλπικό σκι, ταχύτητα πατινάζ, και curling μεικτά δίκλινα.
 4. Οι τελευταίοι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Σότσι της Ρωσίας - ο οποίος οδήγησε την κατάταξη με συνολικά 33 μετάλλια, συμπεριλαμβανομένων 13 GOLD! Η Νότια Κορέα κέρδισε οκτώ μετάλλια από αυτά συνολικά.

Τυλίξτε τα πράγματα

Αν προσπαθείτε να μάθετε πώς να παρακολουθήσετε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 online, σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τις παραπάνω συμβουλές. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε ζητήματα, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε παρακάτω. Μη διστάσετε να μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους / μέλη της οικογένειάς σας, ανυπομονούμε για την αθλητική τελετή. Έχετε μια καταπληκτική εβδομάδα!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me