Τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη Γερμανία το 2023

Δεδομένου ότι η Γερμανία είναι μέλος της συμμαχίας 14 Eyes, δεν είναι μια ασφαλής τοποθεσία. Η χώρα, όπως και άλλες επεμβατικές κυβερνήσεις, επιβάλλει υποχρεωτικούς νόμους μαζικής επιτήρησης και διατήρησης δεδομένων.

Ωστόσο, αν ζείτε στη Γερμανία, ενδέχεται να χρειαστείτε ένα VPN για πρόσβαση σε ιστότοπους εκτός της χώρας. Το ίδιο ισχύει και για τους γερμανούς εκπατριστές, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο.

Καλύτερο VPN για τη Γερμανία

Έτσι, αποφάσισα να μην σας δώσω μια γενική εικόνα των καλύτερων επιλογών για τη Γερμανία. Θα περιγράψω λεπτομερώς κάθε VPN, αλλά εδώ’Σύντομη περίληψη μόνο σε περίπτωση:

1. Ivacy: # 1 Συνιστώμενο VPN για τη Γερμανία. 29 διακομιστές σε πέντε πόλεις της Γερμανίας. Άμεση απεμπλοκή. Καλύτερο σχέδιο: $ 2.25 / mo (2 Έτος Deal).
2. Surfshark: Ανοδική τάση γερμανικού VPN. 2 Dedicated Servers στη Γερμανία. Διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής. Κορυφαία ασφάλεια. Καλύτερο σχέδιο: $ 1.99 / mo (2 Έτος Deal).
3. ExpressVPN: Γρηγορότερο γερμανικό VPN. 4 εγγενείς διακομιστές για αποστολείς. Στερεά κρυπτογράφηση. Υποστήριξη συνομιλίας. Καλύτερες εφαρμογές. Καλύτερο σχέδιο: $ 8.32 / mo (1 έτος διαπραγμάτευσης).
4. PureVPN: Γερμανικό VPN φιλικό προς τον προϋπολογισμό. 201 διακομιστές σε 5 πόλεις της Γερμανίας. 30 ημερών δοκιμής. Ομαλή απεμπλοκή. Καλύτερο σχέδιο: $ 2.91 / mo (2 Έτος Deal).
5. CyberGhost: Ασφαλές γερμανικό VPN. 684 Dedicated Servers για Γερμανούς χρήστες. Ξεμπλοκάρει το Netflix. Όχι’t φυλάξτε τα αρχεία καταγραφής. Καλύτερο σχέδιο: $ 2.75 / mo (3 Έτος Deal).

Contents

5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Γερμανία

Για να αποφύγουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιωτικότητα και την ελευθερία στο διαδίκτυο στη Γερμανία, αυτά τα 5 γερμανικά VPN θα πρέπει να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα.

1. Ivacy

Η Ivacy κερδίζει το πρώτο γερμανικό VPN

  • Τιμή: $ 2.25 / mo
  • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.8

Με έδρα τη Σιγκαπούρη, το όμορφο νησί-έθνος, το Ivacy βρίσκεται στην αγορά από το 2007. Είναι υπεύθυνο για την καθιέρωση της ιδέας Split Tunneling. Πρόσφατα κέρδισε επίσης το βραβύτερο βραβείο VPN από το BestVPN.com.

Δεδομένου ότι ο παροχέας βρίσκεται μακριά από συμμαχίες πέντε, εννέα και δεκατεσσάρων ματιών, προσφέρουν καλές επιδόσεις, ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής στους χρήστες στις δικαστικές εξουσίες του Διαδικτύου που επιβάλλουν τη διατήρηση δεδομένων και τη μαζική επιτήρηση.

Ο πάροχος είναι καταπληκτικό και αναλαμβάνει μεγάλους ηγέτες. Έχετε διαθέσιμες εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android, Windows, Mac, Linux, έξυπνες τηλεοράσεις, δρομολογητές και ακόμη και στο Xbox. Το καλύτερο μέρος όλων: μπορείτε να ξεμπλοκάρετε το Netflix και το BBC iPlayer.

Για την κρυπτογράφηση, το Ivacy χρησιμοποιεί το AES-256-CBC με ένα τυπικό κλειδί RSA-2048 για τις συνδέσεις OpenVPN. Υπάρχει καταγραφή συνεδριών, αλλά λήγουν μετά από 48 ώρες. Για να έχετε το καλύτερο συμβόλαιο VPN, πηγαίνετε για το 2ετές τους σχέδιο, το οποίο ξεκινά από $ 1,99 / mo. (χρεώνεται 48 δολάρια).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο, διαβάστε αυτήν την αναλυτική ανασκόπηση Ivacy!

Ivacy Γερμανία

2. Surfshark

Surfshark 2η θέση για το γερμανικό VPN

  • Τιμή: 1,99 € / μήνα
  • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.4

Εάν θέλετε έναν πάροχο που προσφέρει σταθερότητα, προστασία και συμβατότητα του υψηλότερου βαθμού και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά οικονομικά προσιτή, μπορείτε να επιλέξετε το φιλικό προς την τσέπη VPN, το Surfshark.

Σε 1,99 δολάρια / μήνα για τη διετή συμφωνία της, είναι ένα από τα φθηνότερα αλλά πιο αξιόπιστα VPN στη λίστα μας, προσφέροντας έναν καλό αριθμό γερμανικών εξυπηρετητών για την εξυπηρέτησή σας.

Ο πάροχος προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας, υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN και πολιτική μηνυμάτων μηδέν, επιτρέποντάς σας να αποφύγετε οποιαδήποτε κυβέρνηση ή επίβλεψη βασισμένη στο ISP στη Γερμανία.

Έχει επίσης τη φήμη ότι δεν υποβάλλει τις παραγγελίες gag όπως δικαιολογείται από το σαφές καναρίνι εντολών, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τους χρήστες που ζουν σε 14 χώρες μάτια όπως η Γερμανία.

Διαβάστε περισσότερα για αυτόν τον παροχέα μέσω αυτής της επισκόπησης Surfshark.

Surfshark για τη Γερμανία

3. ExpressVPN

Το ExpressVPN κερδίζει το τρίτο γερμανικό VPN

  • Τιμή: $ 8.32 / mo
  • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.8

Το μεγαλύτερο όνομα στην βιομηχανία VPN ίσως, το ExpressVPN είναι μια εξαιρετικά ικανή και προσανατολισμένη στην απόδοση υπηρεσία VPN για τη Γερμανία σε όλο τον κόσμο.

Το ExpressVPN κοστίζει 8,32 δολάρια ανά μήνα για το One Year Deal, το οποίο είναι πολύ πιο δαπανηρό από τα υπόλοιπα VPN σε αυτήν τη λίστα, αλλά αν θέλετε να έχετε την καλύτερη εμπειρία στην αίθουσα και ο προϋπολογισμός δεν σας ανησυχεί, ακολουθήστε αυτή τη συνδρομή.

Κανένας πάροχος δεν μπορεί να αντέξει τις ταχύτητες που υποστηρίζει το ExpressVPN, καθιστώντας την την ιδανική υπηρεσία για να επιλέξει αν θέλει να μην απενεργοποιήσει μόνο Netflix ΗΠΑ, Γερμανικές τηλεοπτικές περιοχές ή ακόμα και Hulu, αλλά να τους παρακολουθήσει σε ποιότητα HD και με εξαιρετική σταθερότητα.

Το ExpressVPN προσφέρει ένα διακόπτη σκοτώματος που προστατεύει από απρογραμμάτιστες διακοπές στο διαδίκτυο. Ο παροχέας εξασφαλίζει τις συνδέσεις του στο Διαδίκτυο μέσω κρυπτογράφησης υψηλής ποιότητας και υποστηρίζει το καλύτερο πρωτόκολλο εκεί έξω, δηλαδή το OpenVPN από προεπιλογή.

Οι γρήγορες ταχύτητες και η ασφάλεια του έρχονται επίσης χρήσιμες όταν το Torrenting και η βάση διακομιστών του πάνω από 3000 servers υποστηρίζουν πλήρως τις δραστηριότητες P2P.

Η ζωντανή υποστήριξη της συνομιλίας είναι η καλύτερη στον κλάδο, ικανή να επιλύει εύκολα και εύκολα όλα τα θέματα.

Με την έξυπνη λειτουργία διαίρεσης σηράγγων, το ExpressVPN σας επιτρέπει να δώσετε προτεραιότητα στους ιστότοπους ή τις εφαρμογές που θέλετε να δρομολογείτε μέσω της σύνδεσης VPN, βελτιώνοντας περαιτέρω την εμπειρία σας.

Στη Γερμανία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN σε όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, Mac, Android, iOS και ακόμα FireTV.

  5 עיניים, 9 עיניים, 14 בריתות עיניים - מגנים מפני טרור או פולשים לפרטיות?

Αν ναι’Όπως η υπηρεσία, έχετε το μαξιλάρι των 30 ημερών κατά το οποίο μπορείτε να υποβάλετε μια επιστροφή χρημάτων.

Μια εξατομικευμένη γερμανική έκδοση του ExpressVPN είναι επίσης διαθέσιμη.

Για μια λεπτομερέστερη αναθεώρηση, διαβάστε αυτήν την επισκόπηση ExpressVPN.

ExpressVPN για τη Γερμανία

4. PureVPN

Το PureVPN έρχεται στην 4η θέση για το γερμανικό VPN

  • Τιμή: $ 2.91 / mo
  • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.7

Ο αριθμός των διακομιστών από το PureVPN έχει ξεπεράσει τώρα το σημάδι του 2000, καθώς και διακομιστές στη Γερμανία.

Το PureVPN δεν το κάνει’t σας αναγκάσει να εγγραφείτε σε αυτό μακροπρόθεσμα δεδομένου ότι προσφέρει ένα βραχυπρόθεσμο, 2 έτος σχέδιο εγγραφής σε μόλις $ 2.91 / mo .

Η πολιτική καταγραφής ήταν σκανδαλώδης νωρίτερα αλλά τώρα έχει διορθωθεί κάνοντας τους χρήστες να αισθάνονται ασφαλείς για την εμπιστοσύνη τους με τα δεδομένα τους.

Μόνο η στρατιωτική κρυπτογράφηση χρησιμοποιείται ως πρότυπο κρυπτογράφησης και όλες οι τυπικές εφαρμογές της τρέχουν μέσω αυτού μαζί με τα πιο ασφαλή πρωτόκολλα τοποθέτησης. Με έδρα το Χονγκ Κονγκ, το PureVPN δεν κάνει’t πρέπει να συμμορφωθεί με οποιεσδήποτε γερμανικές παραγγελίες gag επίσης.

Είναι ένα από τα κορυφαία δίκτυα Netflix VPN και υποστηρίζει επίσης το BBC iPlayer.

Υπάρχει ένας δοκιμαστικός λογαριασμός 3 ημερών που προσφέρεται σε $ 2,50, επιτρέποντάς σας να πάρετε την υπηρεσία για μια δοκιμαστική μονάδα, προτού δεσμευθείτε σε αυτήν.

PureVPN’Η έκδοση της γερμανικής γλώσσας είναι εκεί αν θέλετε να συνεχίσετε από εδώ στη μητρική σας γλώσσα.

Εμείς’Επίσης, πραγματοποιήσατε πλήρη ανασκόπηση στο PureVPN, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

PureVPN για τη Γερμανία

5. CyberGhost

Το CyberGhost ανήκει στην 5η θέση για το γερμανικό VPN

  • Τιμή: $ 2.75 / mo
  • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.7

Εύκολο στη χρήση και μια βελτιστοποιημένη διασύνδεση είναι το σήμα κατατεθέν της CyberGhost. Αυτός ο παροχέας προσφέρει συνολικά 577 διακομιστές VPN στη Γερμανία που απλώνεται σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες, προσφέροντας μία από τις καλύτερες εμπειρίες streaming και Torrenting σε ολόκληρη τη βιομηχανία.

CyberGhost δεν είναι’t ακριβό είτε με το σχέδιο 3 ετών που κοστίζει $ 2,75 / μήνα, το οποίο είναι πολύ λογικό λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολλοί πάροχοι χρεώνουν σχεδόν την ίδια τιμή, αλλά προσφέρουν τρόπο λιγότερο από CyberGhost.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του CyberGhost είναι οι εφαρμογές του, οι οποίες είναι διαθέσιμες για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες και έχουν ειδικές επιλογές για διαφορετικές εργασίες που θέλετε να εκτελέσετε.

Το CyberGhost δεν είναι αδύνατο για το μπροστινό μέρος της ασφάλειας είτε επειδή προσφέρει κορυφαία κρυπτογράφηση, προστασία από διαρροές DNS, διακόπτη kill, ισχυρή συμβατότητα πρωτοκόλλου και πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής για να διασφαλιστεί ότι η ιδιωτική σας ζωή παραμένει προστατευμένη στο γερμανικό διαδίκτυο.

Το’μια από τις καλύτερες επιλογές για την παράκαμψη των γεωλογικών μπλοκ στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής. Το CyberGhost είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και δεν προσφέρει ποτέ ανεπιθύμητες ταχύτητες. Για τους γερμανικούς ανεμιστήρες streaming, το CyberGhost είναι μια μεγάλη αγορά.

Εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με το CyberGhost στα Γερμανικά, ο πάροχος προσφέρει αυτή τη δυνατότητα επίσης.

Μια πλήρης σε βάθος επισκόπηση του παρόχου μπορεί να διαβάσει εδώ.

Cyberghost VPN για τη Γερμανία

Παράγοντες που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν καλό παροχέα VPN για τη Γερμανία?

Για έναν χρήστη Διαδικτύου που ζει στη Γερμανία αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλοί περιορισμοί και θέματα ιδιωτικότητας που το επηρεάζουν άμεσα.

Ένα αρκετά καλό VPN για τη Γερμανία μπορεί εύκολα να επιτρέψει σε όλους αυτούς τους χρήστες να παρακάμψουν αυτές τις απειλές και περιορισμούς και να έχουν πρόσβαση σε μια ασφαλέστερη και πιο ελεύθερη εμπειρία Διαδικτύου. Εδώ’προβολή:

Σημαντικά ζητήματα απορρήτου των χρηστών

Η Γερμανία είναι μέλος της 14 Συμμαχίας Eyes. Αν ναι’Δεν γνωρίζετε πολλά για αυτή τη συμμαχία, βάζετε την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής σε απευθείας σύνδεση με απίστευτο κίνδυνο.

Η συμμαχία 14 Eyes είναι μια ομάδα χωρών που έχουν συμφωνία για τη συλλογή πληροφοριών και πληροφοριών. Κάθε χώρα που είναι μέλος αυτής της συμμαχίας υποχρεούται να συλλέγει δεδομένα.

Για π.χ. Εάν οι ΗΠΑ επιθυμούν δεδομένα σχετικά με το ιστορικό περιήγησής σας, μπορούν να ζητήσουν από τις γερμανικές αρχές να συλλέξουν τα δεδομένα σας και να τα δώσουν σε αυτές, και η Γερμανία θα πρέπει να παραχωρήσει το αίτημα.

Τα μεταδεδομένα των κατοίκων της Γερμανίας – οι χρήστες του Διαδικτύου αποθηκεύονται συχνά από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου στη χώρα για περιόδους που υπερβαίνουν κατά καιρούς τις 10-12 εβδομάδες. Και αυτά είναι τα ακριβή στοιχεία που η γερμανική κυβέρνηση μπορεί να απαιτήσει οποιαδήποτε στιγμή από αυτούς τους ISP και θα πρέπει να συμμορφωθούν.

Το Bundesnachrichtendienst (BND) είναι ένας οργανισμός στη Γερμανία που διαχειρίζεται το έργο της παρακολούθησης, της συλλογής και της αποστολής δεδομένων που συλλέγονται από όλους τους χρήστες του Διαδικτύου σε ολόκληρη τη Γερμανία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σίγουρα έχετε κατασκοπεύσει.

Εάν βασίζεστε στους νέους νόμους GDPR από την ΕΕ, οι οποίοι καθιστούν επιτακτική την υποχρέωση όσων συγκεντρώνουν τις πληροφορίες σας να το κάνουν με την ρητή άδειά σας, για να σας προστατεύσουν, σκεφτείτε ξανά. Οτι’γιατί η κατάχρηση δεδομένων και η κατασκοπεία που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση εξακολουθούν να είναι αχαλίνωτες.

Για τους γερμανούς χρήστες του Διαδικτύου, η ιδιωτική ζωή είναι ο μόνος σημαντικός παράγοντας που καθιστά απαραίτητη τη χρήση ενός ισχυρού, ασφαλούς VPN.

Τα VPN κρυπτογραφούν τα δεδομένα σας και τα διαβιβάζουν μέσω ασφαλών σηράγγων ενώ παράλληλα κρύβουν την αρχική σας διεύθυνση IP για να εμποδίσουν οποιαδήποτε κυβερνητική υπηρεσία ή οποιονδήποτε άλλο να σας κατασκοπεύσει ή να εισβάλει στο διαδίκτυο.

  ספקי ה- VPN השקופים ביותר - רק 4 מתוך 16 אמינים

Το Torrenting είναι επικίνδυνο χωρίς VPN στη Γερμανία

Το Torrenting γίνεται από εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο και οι χρήστες της Γερμανίας δεν αποτελούν εξαίρεση. Αλλά η απόλαυση του Torrenting χωρίς κάλυψη VPN στη Γερμανία ισοδυναμεί με απλή ηλιθιότητα, δεδομένων των αυστηρών νόμων κατά της λήψης ή ακόμα και της ανταλλαγής υλικού που προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα.

Το Torrenting είναι νόμιμο στη Γερμανία, αλλά σίγουρα μπορεί να χαστουκιστεί με μεγάλο πρόστιμο ή ακόμα και να πάρει κάποιος φυλάκιση σε ορισμένες περιπτώσεις εάν διαπράττετε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν υποστηρίζουμε ποτέ τους χρήστες να διαπράττουν παραβιάσεις δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και ούτε ενθαρρύνουμε τους χρήστες να κατεβάζουν παράνομα περιεχόμενο μέσω των Torrents, αλλά πρόκειται για να κάνουν τους χρήστες να απολαμβάνουν το δωρεάν internet και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο εάν χρησιμοποιείτε VPN.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN στη Γερμανία είναι αυτά που διαθέτουν dedicated servers για δραστηριότητες Torrenting / P2P, προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες και don’t διαρροή IP σας. Δεν έπρεπε’t επίσης να αποθηκεύσετε κάθε είδους κούτσουρα καθόλου.

Παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών σε ιστότοπους ροής

Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη Netflix ΗΠΑ, Hulu, Amazon Prime ή ακόμα και στο BBC iPlayer στη Γερμανία, λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Αλλά οι περιορισμοί δεν είναι’δεν επηρεάζει μόνο αυτούς τους δικτυακούς τόπους ροής. Εάν ταξιδεύετε εκτός Γερμανίας, κερδίσατε’Δεν είναι δυνατή η ροή πολλών από τα αγαπημένα σας κανάλια ή άλλα περιεχόμενα από τα γερμανικά κανάλια λόγω των ίδιων γεωπεριβαλλοντικών περιορισμών.

Επιπλέον, το YouTube έχει την πιο απογυμνωμένη έκδοση στη Γερμανία. Ο κόσμος’Η μεγαλύτερη δωρεάν υπηρεσία συνεχούς ροής δεν προσφέρει μεγάλο μέρος του περιεχομένου της στη χώρα. Ο λόγος γι ‘αυτό επειδή η GEMA (μια γερμανική ομάδα δικαιωμάτων μουσικής) είχε μια μακρόχρονη διαμάχη με τον ιστότοπο που αρνείται να εγκατασταθεί.

Αλλά όλα αυτά τα προβλήματα στη ροή του αγαπημένου σας περιεχομένου μπορούν εύκολα να λυθούν αν επενδύσετε σε ένα αρκετά καλό VPN για τη Γερμανία.

Αυτά τα μεγάλα δίκτυα VPN μπορούν εύκολα να παρακάμψουν τους περισσότερους τέτοιους περιορισμούς με απίστευτη ευκολία. Και πολλοί από αυτούς προσφέρουν ακόμη και υπηρεσίες απαξίωσης για να εξασφαλίσουν ευκολότερη πρόσβαση σε αυτούς τους γεω-περιορισμούς.

Προστασία από δημόσιες απειλές Wi-Fi

Όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο, εάν έχετε πρόσβαση σε δημόσια ή κοινόχρηστα δίκτυα Wifi, χρειάζεστε προστασία VPN. Ο άνθρωπος στις μεσαίες επιθέσεις δεν είναι απλώς κοινός αλλά η πιο ισχυρή μορφή hacking που υπάρχει εκεί καθώς είναι πολύ πιο εύκολο για τους χρήστες να συνδεθούν σε τέτοια διαγραμμένα δίκτυα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Επειδή, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, η Γερμανία διαθέτει επίσης δημόσια συστήματα Wifi, χρειάζεστε VPN που μπορούν να προσφέρουν ισχυρότερη κρυπτογράφηση και υποστήριξη πρωτοκόλλου για την προστασία της ασφάλειας της συσκευής σας μέσω δημόσιων συνδέσεων στο Internet όπως αυτή.

Κορυφαίοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν υπάρχει επιλογή για το καλύτερο γερμανικό VPN

Δεν πρέπει να διατηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας χρήστη. Τα καλύτερα δίκτυα VPN ακολουθούν πάντα μια πολιτική μηδενικής καταγραφής. Ποτέ δεν διατηρούν τα προσωπικά σας στοιχεία, το ιστορικό περιήγησης ή άλλα ευαίσθητα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στους διακομιστές τους. Ένας πάροχος’η πολιτική καταγραφής του λογαριασμού αναφέρεται ρητά στην πολιτική απορρήτου της, επομένως ξεπεράσαμε κάθε πάροχο’προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα τηρούνται’να διατηρείτε οποιοδήποτε ευαίσθητο είδος κορμών.

Στρατιωτική κρυπτογράφηση και πρωτόκολλο OpenVPN. Αυτοί οι δύο παράγοντες είναι οι πιο σημαντικές πτυχές ενός VPN’το οπλοστάσιο ασφαλείας. Η κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES-256 είναι ο πιο ασφαλής κρυπτογράφος κρυπτογράφησης καθώς είναι αδύνατο να αποκωδικοποιηθεί δεδομένα κρυπτογραφημένα κάτω από αυτό. Το πρωτόκολλο OpenVPN είναι το πιο ασφαλές πρωτόκολλο σήραγγας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, διασφαλίζοντας ότι οι συνδέσεις στο διαδίκτυο δεν μπορούν ποτέ να διασπαστούν.

Ορισμένα δίκτυα VPN προσφέρουν ακόμη πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το Double VPN, για να παρέχουν στους χρήστες πρόσθετη ζώνη ασφαλείας.

Πρέπει να προσφέρει βελτιστοποιημένους και γρήγορους διακομιστές στη Γερμανία. Εάν ταξιδεύετε εκτός Γερμανίας και πρέπει να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από τη γερμανική τηλεόραση στο διαδίκτυο, μπορείτε να το κάνετε μόνο εάν το VPN σας προσφέρει γερμανικούς διακομιστές.

Αλλά’δεν είναι αρκετό για να έχουν διακομιστές στη Γερμανία, πρέπει να βελτιστοποιηθούν για να υποστηρίξουν την απεμπλοκή από το εξωτερικό και γρήγορα για να προσφέρουν μια πριμοδότηση εμπειρία.

Απεμπλοκή δυνατοτήτων για streaming sites. Ένα μεγάλο, ευρέως διαδεδομένο δίκτυο διακομιστών. Για να ξεμπλοκάρετε το Netflix US ή το BBC iPlayer στη Γερμανία, πρέπει να έχετε ένα VPN που προσφέρει διακομιστές που μπορούν εύκολα να εκτελέσουν αυτές τις δυνατότητες. Αφήνω’s αν το VPN δεν συμβαίνει’t έχουν καλούς διακομιστές των ΗΠΑ, κέρδισε’t κατάργηση αποκλεισμού Netflix ΗΠΑ και ως εκ τούτου, αυτό’s ακατάλληλο για εσάς.

Torrenting Friendly. Το VPN πρέπει να υποστηρίζει το Torrenting και να προσφέρει γρήγορους, dedicated servers για την εργασία. Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να διαρρέει η IP σας μέσω διαρροών WebRTC ή DNS.

Πρέπει να έχει ένα διακόπτη Kill: Σε περίπτωση αποσύνδεσης του VPN, θα πρέπει να υπάρχει ένας διακόπτης θανάτου, για να σας προστατεύσει από τυχαία σύνδεση με το Διαδίκτυο χωρίς επαρκή κάλυψη, αποκαλύπτοντας έτσι την πραγματική IP σας στο διαδίκτυο. Όλα τα κορυφαία VPN για τη Γερμανία στη λίστα μας, προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα.

  מבחן מהירות VPN - 5 מתוך 80 ספקים צריכים את הצורך במהירות & rsquo;

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες παροχείς VPN που λειτουργούν στη βιομηχανία αυτές τις μέρες και οι περισσότεροι από αυτούς μπορούν να προσφέρουν ένα χαρακτηριστικό ή δύο από την παραπάνω λίστα, αλλά αν θέλετε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να είναι παρόντα στην υπηρεσία σας μαζί με κορυφαία απόδοση, τότε τα κορυφαία συστήματά μας VPN της Γερμανίας είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας.

VPN που πρέπει να αποφύγετε στη Γερμανία

Πολλά δίκτυα VPN υπόσχονται το φεγγάρι, αλλά συχνά δεν είναι’t να παραδώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Τι’είναι ακόμη πιο προβληματική η ύπαρξη VPN που δεν είναι ασφαλείς να προσυπογράψουν καθώς υποφέρουν από πολλαπλά θέματα ή συμμετέχουν οι ίδιοι σε κακές δραστηριότητες.

Ακολουθεί μια λίστα με VPN που πρέπει να αποφύγετε στη Γερμανία:

Shellfire VPN

Αυτό το VPN απλά δεν συμβαίνει’να δουλεύει για οποιοδήποτε σκοπό. Υποφέρει από διαρροές IP, δεν το κάνει’t κατάργηση αποκλεισμού Netflix, δεν’t υποστήριξη Torrenting, δεν έχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και οι εφαρμογές πελάτη της δεν είναι καθόλου φιλικές προς το χρήστη. Πέρα από αυτό, τα σχέδια είναι αρκετά ακριβό. Αποφύγετε αυτό το VPN με κάθε κόστος.

OperaVPN

Παρά το γεγονός ότι έχει την ικανότητα να ξεμπλοκάρει το Netflix, το OperaVPN δεν διαθέτει συμβατότητα μεταξύ των πλατφορμών. Το’είναι περισσότερο από μια υπηρεσία πληρεξούσιο και doesn’t προσφέρει το επίπεδο ασφάλειας που απαιτείται για να προσφέρει μια αρκετά καλή εμπειρία ως ένα γερμανικό VPN.

ZenVPN

Αυτό το VPN καταγράφει την IP σας και για εμάς, αυτή είναι η μόνη μεγαλύτερη διασκέδαση από όλα αυτά. Επιπλέον, κερδίσατε’t να χρησιμοποιήσετε περισσότερο από 5GB εύρους ζώνης κάθε μέρα, ακόμη και αν είστε στην πληρωμένη συμφωνία. Το ZenVPN δεν είναι καθόλου κατάλληλο αν ψάχνετε για ένα κατάλληλο VPN της Γερμανίας.

Είναι ένα δωρεάν VPN κατάλληλο για τη Γερμανία?

Η απάντηση είναι ένας μεγάλος αριθμός!

Γιατί?

Τα δωρεάν δίκτυα VPN θα φαίνονται πάντα καλά όταν τα συγκρίνετε με πληρωμένους παρόχους που συχνά προσφέρουν προγράμματα που κοστίζουν δεκάδες δολάρια σε συνδρομές. Μα αυτό’όπου τα πλεονεκτήματα των Free VPNs σταματούν.

Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN έχουν συχνά εύρος ζώνης και περιορισμούς ταχύτητας σε σύγκριση με τις αμειβόμενες υπηρεσίες.

Επιπλέον, εκτός από αυτά τα θέματα επιδόσεων, τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν είναι ασφαλή, είτε επειδή διατηρούν τα αρχεία καταγραφής χρηστών, πωλούν δεδομένα χρηστών ή και προτρέπουν άσκοπες διαφημίσεις, επειδή αυτοί είναι οι τρόποι με τους οποίους λειτουργούν οι κατώτερες γραμμές τους.

Θα ήθελα’t σας συνιστούμε να πάτε για ένα δωρεάν VPN στη Γερμανία γιατί’είναι καλύτερα να πιάσει μερικά χρήματα από ό, τι για να θέσει σε κίνδυνο την εμπειρία σας στο Διαδίκτυο και την ασφάλεια λόγω της γοητείας της δωρεάν.

Γερμανικοί νόμοι διατήρησης δεδομένων

Οι νόμοι περί διατήρησης δεδομένων είχαν πολύπλοκο ιστορικό στη Γερμανία.

Η γερμανική κυβέρνηση προσπάθησε να επιβάλει νόμους που καθιστούν υποχρεωτική τη συλλογή δεδομένων χρηστών στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, αλλά από σήμερα, οι νόμοι αυτοί έχουν ανασταλεί.

Ο κύριος νόμος περί διατήρησης δεδομένων που ψηφίστηκε το 2015, απαίτησε από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να συλλέγουν μεταδεδομένα χρηστών.

Αυτός ο νόμος βρίσκεται σε αναστολή αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει ευρεία υπόνοια ότι οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ στη Γερμανία συνεχίζουν να συλλέγουν και να αποθηκεύουν τα μεταδεδομένα χρηστών για έως και 10 ημέρες.

Η Γερμανία αποτελεί επίσης μέρος της συμμαχίας 14 Eyes, καθιστώντας την επικίνδυνη θέση όσον αφορά την ιδιωτική ζωή των χρηστών, δεδομένου ότι πρόκειται για συμμαχία ανταλλαγής δεδομένων, όπου οποιαδήποτε χώρα μέλος μπορεί να στείλει μια εντολή gag σε άλλη χώρα για πληροφορίες χρηστών και ο τελευταίος πρέπει να συμμορφωθούν με αυτό.

Ωστόσο, δεν υπάρχει επί του παρόντος κανένας νόμος στη Γερμανία που θα μπορούσε να αναγκάσει τους ISP ή άλλες αρχές να συμμορφωθούν με παραγγελίες gag. Ακόμη και η εφαρμογή πίσω πόρτας για τη συλλογή δεδομένων δεν υποστηρίζεται από το νόμο.

Οι νόμοι περί διατήρησης δεδομένων στη Γερμανία είναι σκοτεινοί και συχνά ασαφείς, η πλήρης εξήγηση της οποίας δεν εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του παρόντος άρθρου, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι η Γερμανία δεν είναι αρκετά ασφαλής όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, επομένως δεν μπορείτε να αφήσετε τους άκρες σας ανοιχτά και ανασφαλής.

Είναι όμως ένα νόμιμο δίκτυο VPN στη Γερμανία για να σας επιτρέψει να αποκτήσετε προστασία από τέτοιους νόμους; Ναι, απολύτως νόμιμο, επομένως δεν πρέπει’μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πολύ ασφαλές online ανωνυμία σας.

Τυλίξτε τα πράγματα

Ζώντας στη Γερμανία, σίγουρα πρέπει να εγγραφείτε σε ένα VPN σήμερα και εάν λάβετε αυτή την απόφαση, το Surfshark είναι η πρώτη μας επιλογή ως το καλύτερο VPN για τη Γερμανία. Για $ 1,99 / μήνα για το διετές σχέδιο, αυτό’είναι η πιο κατάλληλη υπηρεσία για ασφάλεια, απόδοση και σταθερότητα.

Το υπόλοιπο των # 4 είναι επίσης πάρα πολύ και τώρα εξαρτάται από τη δική σας προσωπική επιλογή ως προς ποια επιλέγετε. Έτσι don’t σπαταλήστε πάρα πολύ χρόνο πριν λάβετε ένα και εξασφαλίζοντας την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας στο διαδίκτυο.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me