Τα 5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Γαλλία 2020: Ασφαλής περιήγηση + ροή

Ως μέρος της ΕΕ, η Γαλλία διαθέτει έναν από τους πιο ισχυρούς κανονισμούς για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Αυτοί οι κανονισμοί εξασφαλίζουν ότι οι χρήστες’ οι ψηφιακές πληροφορίες και η προστασία της ιδιωτικής ζωής προστατεύονται.

Ωστόσο, η νομοθεσία έχει κενά που ενδεχομένως επιτρέπουν στην κυβέρνηση να παρακολουθεί τους πολίτες της’ ψηφιακές δραστηριότητες.

Μια σύνδεση VPN είναι η καλύτερη επιλογή για να έχετε 100% ασφαλή και ασφαλή σύνδεση στο Internet που είναι απαλλαγμένη από οποιοδήποτε κομμάτι.

Καλύτερο VPN για τη Γαλλία

Οι καλύτεροι διακομιστές VPN για τη Γαλλία

 1. PureVPN: Το καλύτερο VPN για τη Γαλλία. Με 42 dedicated servers μέσα στη Γαλλία, η επιλογή σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες ασφάλειας VPN σε $ 2,91 / mo
 2. Surfshark: Μια προσιτή επιλογή VPN. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση 3 εγγενείς διακομιστές για τη Γαλλία που καλύπτουν όλη την online δραστηριότητά τους με μόλις $ 1,99 / mo
 3. Ivacy: Το καλύτερο VPN για torrenting. 9 διακομιστές στη Γαλλία για να σας παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα με torrents. Μια πραγματική συμφωνία σε μόλις $ 2.25 / mo
 4. ExpressVPN: Ταχύτεροι διακομιστές για VPN. 3 dedicated servers για τη Γαλλία. Καμία καθυστέρηση και κακή ταχύτητα στο διαδίκτυο, επιλέγοντας αυτόν τον πάροχο VPN σε $ 8,32 / mo
 5. CyberGhost: Το καλύτερο VPN για να ξεμπλοκάρετε το περιεχόμενο. Με 440 αφιερωμένους γαλλικούς διακομιστές, αυτός ο πάροχος διατηρεί το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς σε $ 2,75 / mo

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Γαλλία?

Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) εξασφαλίζει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο, καλύπτει την ψηφιακή σας ταυτότητα και διασφαλίζει ότι η περιήγησή σας δεν παρακολουθείται σε οποιαδήποτε μορφή ή μορφή.

Δεδομένου ότι η Γαλλία είναι μέλος της σχολαστικής συμμαχίας 9 Eyes intelligence, οποιαδήποτε δραστηριότητα χρήστη από το εσωτερικό της χώρας μπορεί να παρακολουθείται εάν ένα από τα κράτη μέλη το κρίνει απαραίτητο.

Όχι μόνο το VPN σας προστατεύει από οποιαδήποτε μορφή επιτήρησης, αλλά σας δίνει επίσης πρόσβαση σε διαφορετικά γεω-περιορισμένου περιεχομένου από άλλες χώρες, καθώς επίσης και σας δίνει πρόσβαση σε τοπικό περιεχόμενο που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο σε θεατές εκτός Γαλλίας.

5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Γαλλία 2020

Εδώ είναι 5 από τα καλύτερα VPN της Γαλλίας που περιγράφονται με βάση την τιμολόγηση, τους διακομιστές, τη συμβατότητα, τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και τα ειδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν.

1. PureVPN - Καλύτερο VPN για τη Γαλλία

 • Τιμή: $ 2.91 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

Το PureVPN ξεχωρίζει ως ο ιδανικός συνδυασμός όλων των βασικών λειτουργιών VPN ενώ είναι εύκολο στο πορτοφόλι.

Λειτουργώντας από το Χονγκ Κονγκ, το PureVPN επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν 2000+ διακομιστές που λειτουργούν από 140+ χώρες. Επιπλέον, οι χρήστες αποκτούν επίσης πρόσβαση 14 αποκλειστικούς γαλλικούς διακομιστές, επιτρέποντας στους μετανάστες πρόσβαση στο γαλλικό περιεχόμενο.

Για τους χρήστες’ ανάγκες ψυχαγωγίας, ξεμπλοκάρει το Netflix και άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες ροής όπως το BBC iPlayer, το Amazon Prime, το Hotstar, το Voot, το Hulu και ακόμη και το Disney Plus.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελπίζουν να απολαμβάνουν ταυτόχρονες συνδέσεις σε 5 ξεχωριστές συσκευές καθώς και μία συσκευή Kindle και έξυπνο σπίτι.

Εκτός από τη χρήση της κρυπτογράφησης AES-256-bit που ακολουθεί το πρωτόκολλο OpenVPN, μπορεί επίσης να προσφέρει υποστήριξη PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec για να εξασφαλίσει μέγιστη ασφάλεια.

Ορισμένα από τα άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά που οι χρήστες μπορούν να ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν περιλαμβάνουν τη διαίρεση σήραγγας, τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP και την προστασία Deep Packet Inspection (DPI) κατά τη χρήση torrents.

Πλεονεκτήματα

 • 14 Αφιερωμένους γαλλικούς διακομιστές.
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Απελευθερώνει Netflix, Hulu και Disney+

Μειονεκτήματα

 • Η διεπαφή χρήστη πρέπει να βελτιωθεί.

2. Surfshark - μια προσιτή επιλογή VPN

 • Τιμή: 1,99 € / μήνα
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.4

Για χρήστες που δεν είναι’δεν θέλω να παραμείνουν απροστάτευτοι στο διαδίκτυο, αλλά και don’δεν θέλω να βγάλω από το χέρι τις δαπάνες για ένα αξιόπιστο VPN, το Surfshark είναι η καλύτερη επιλογή χάρη στις τακτικές προσφορές του.

Βασισμένο στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, το Surfshark διαθέτει 1040+ εξυπηρετητές σε 140+ χώρες. Αυτά περιλαμβάνουν τους 3 αποκλειστικούς εξυπηρετητές εντός της Γαλλίας, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους εκπομπές στις τηλεοπτικές εκπομπές TV5 Monde, France24 και BFM TV.

Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν αυτές τις λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων άλλων σε απεριόριστες συσκευές που λειτουργούν σε χρήστες Windows, Mac, iOS, Android και Linux.

Έρχεται με την κρυπτογράφηση AES-256-GCM που υποστηρίζει όλα τα μεγάλα πρωτόκολλα όπως το PPTP, το L2TP, το IKEv2 εκτός από το πρότυπο πρωτόκολλο OpenVPN.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι η λειτουργία Camouflage που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας και ανωνυμίας για τους χρήστες στο διαδίκτυο μέχρι το σημείο που ο δικός σας ISP’δεν το λέτε αυτό’χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Έχει το καλύτερο VPN προσφορές.
 • Υποστήριξη για απεριόριστες συσκευές.
 • Συμβατότητα για Mac, Android και iOS.
 • Πολιτική μη λογαρίθμων.

Μειονεκτήματα

 • Η εξυπηρέτηση πελατών πρέπει να βελτιωθεί.

3. ExpressVPN - Ταχύτερη παροχή υπηρεσιών το 2020

 • Τιμή: $ 8.32 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

Το ExpressVPN στέκεται πάνω από τον ανταγωνισμό στις κεφαλές και τους ώμους όταν πρόκειται για γρήγορες ταχύτητες διακομιστή.

Με το κέντρο δραστηριοτήτων στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσους, οι χρήστες αποκτούν πρόσβαση σε περισσότερους από 3000 διακομιστές, που βρίσκονται σε 160 τοποθεσίες σε 94 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει 3 αποκλειστικούς γάλλους διακομιστές εντός της Γαλλίας.

Προσφέρει υποστήριξη για 5-πολλαπλές συνδέσεις κατά τη χρήση της κρυπτογράφησης AES-256-CBC. Επιπλέον, υποστηρίζονται τα πρωτόκολλα OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 και PPTP, προσθέτοντας στη γενική ασφάλεια.

Μερικά από τα άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά που οι χρήστες μπορούν να ελπίζουν να απολαύσουν περιλαμβάνουν τη χρήση της Fire TV και της Apple TV. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα stand-out είναι το Network Lock, ένας αυτοματοποιημένος διακόπτης τελευταίας τεχνολογίας, ο οποίος περιορίζει όλη την κίνηση στο διαδίκτυο στο δίκτυο σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Πλεονεκτήματα

 • Ταχύτεροι 3000+ διακομιστές σε 160+ χώρες.
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Κλείδωμα δικτύου (Καλύτερος διακόπτης αυτοματοποιημένου σκοτώματος).
 • Υποστηρίζει bitcoin και άλλες cryptocurrencies.

Μειονεκτήματα

 • Η πιο ακριβή επιλογή VPN.

4. Ivacy - Best Torrenting VPN 2020

 • Τιμή: $ 2.25 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

Το Ivacy είναι μια υπηρεσία VPN που’έχει σχεδιαστεί για χρήστες που βασίζονται σε torrents για πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Λειτουργώντας έξω από τη Σιγκαπούρη, έχει 1000+ διακομιστές σε 100+ χώρες. Επιπλέον, έχει 2 αποκλειστικούς γαλλικούς διακομιστές σε περίπτωση που οι χρήστες επιθυμούν ποτέ να τις χρησιμοποιήσουν για πρόσβαση στο τοπικό γαλλικό περιεχόμενο.

Το Ivacy υποστηρίζει 5 πολυπλαίσια εξοπλισμένα με κρυπτογράφηση AES-256-GCM βασισμένη στη βιομηχανία μαζί με τα πρωτόκολλα L2TP και IKeV2.

Χαρακτηριστικό του είναι η εφαρμογή IvacyPrime, ένα βελτιωμένο χαρακτηριστικό που δίνει στη σύνδεση σας αρκετή ισχύ για να παρακάμψει το Great Firewall της Κίνας.

Πλεονεκτήματα

 • 2 Αφιερωμένους γαλλικούς διακομιστές.
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Εφαρμογή IvacyPrime για απεμπλοκή VoD.
 • Διαχωρίστε τη σήραγγα για το χτύπημα.

Μειονεκτήματα

 • Η τεχνική υποστήριξη πρέπει να βελτιωθεί.

5. CyberGhost - το καλύτερο VPN για την απεμπλοκή περιεχομένου

 • Τιμή: $ 2.75 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.7

Υπάρχουν λίγα VPN που μπορούν να ξεκλειδώσουν το ποσό του περιεχομένου που μπορεί να προσφέρει το CyberGhost, καθώς είναι προσαρμοσμένο για χρήστες που περιηγούνται στο διαδίκτυο για ώρες στο τέλος.

Εκμεταλλευόμενοι τη Ρουμανία, αποκλείει και ένα απίστευτο αριθμό online πλατφόρμων streaming, χάρη στους 6000+ διακομιστές της σε 90+ χώρες, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι αποφεύγετε τις συμμαχίες μαζικής επιτήρησης.

Έχει επίσης μια απίστευτη 440 αφιερωμένους γαλλικούς διακομιστές, έτσι δεν πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για την πρόσβαση σε τοπικό γεωγραφικό περιοριζόμενο γαλλικό περιεχόμενο.

Διαθέτει 7 πολλαπλές συνδέσεις που είναι ασφαλισμένες με κρυπτογράφηση AES-256-bit, με κλειδί RSA-4096 και SHA384 για έλεγχο ταυτότητας κατακερματισμού, που υποστηρίζεται από πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP-IPsec και PPTP.

Τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του πρέπει να είναι το κέντρο δεδομένων NoSpy (ένας αποκλειστικός διακομιστής που χρησιμοποιεί αποκλειστική ζεύξη ανύψωσης για την ενίσχυση της κρυπτογράφησης 256-bit) και παρέχει στους χρήστες πρόσβαση σε συσκευές Nvidia Shield TV και Firestick.

Πλεονεκτήματα

 • 440 Αφιερωμένους γαλλικούς διακομιστές.
 • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Υποστηρίζει την τηλεόραση Nvidia Shield και το Firestick.
 • NoSpy κέντρο δεδομένων με αφιερωμένη uplink.

Μειονεκτήματα

 • Οι ταχύτητες των συνδέσεων μπορεί να μείνουν κατά καιρούς.

Γαλλικοί νόμοι που ασχολούνται με το απόρρητο

Ο κύριος νόμος που ασχολείται με την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο στη Γαλλία είναι η ΕΕ’(GDPR). Ωστόσο, ο νόμος επιτρέπει σε όλα τα 50 κράτη μέλη να μεταβιβάσουν τις δικές τους εθνικές νομοθεσίες με τροποποιήσεις προσαρμοσμένες στις εθνικές τους ανάγκες.

Ο γαλλικός τροποποιημένος νόμος είναι ο νόμος 2018-493 της 20ής Ιουνίου 2018 σχετικά με την προστασία των εργαζομένων (γαλλικό νόμο για την προστασία των πολιτών). Παρέχει στους πολίτες το δικαίωμα να ελέγχουν ποιος έχει πρόσβαση και εποπτεία της ψηφιακής τους δραστηριότητας.

Αυξάνει επίσης τη δύναμη της γαλλικής Αρχής Προστασίας Δεδομένων’με τις δυνάμεις που αντιμετωπίζουν οι φορείς που παραβιάζουν τους νέους κανονισμούς. Ωστόσο, έχει μια ρήτρα που επιτρέπει στη γαλλική κυβέρνηση να ανατρέψει ορισμένες διατάξεις προς το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας, εάν το κρίνει απαραίτητο.

Είναι ασφαλής η δραστηριότητά σας στο Διαδίκτυο στη Γαλλία?

Σε χαρτί, ναι. Οι γάλλοι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από κάθε δικτυακό τόπο που επισκέπτονται σχετικά με το ποσό των δεδομένων που καταγράφονται και να τους δοθεί η επιλογή να εξαιρεθούν.

Ωστόσο, ο νόμος περί προστασίας δεδομένων έχει μια διάταξη που δίνει στη γαλλική κυβέρνηση την εξουσία να παραιτηθεί από τις απαιτήσεις αυτές εάν το επιθυμεί, χωρίς προηγούμενη έγκριση ή προειδοποίηση.

Ως εκ τούτου, οι χρήστες κέρδισαν’δεν γνωρίζουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα αν ήταν πράγματι κατασκοπευμένοι από την κυβέρνηση.

Αυτό θα έκανε τη χρήση των VPN απαραίτητων για να διασφαλιστεί ότι δεν υπήρξε παρακολούθηση της δραστηριότητας των χρηστών στο διαδίκτυο και να διατηρηθεί μια ανώνυμη και ασφαλής ηλεκτρονική σύνδεση.

Πώς να αποκτήσετε μια γαλλική διεύθυνση IP

Μια καλή και αξιόπιστη υπηρεσία VPN θα σας δώσει πιθανότητα να επιλέξετε από χιλιάδες εξυπηρετητές που βρίσκονται σε εκατοντάδες διαφορετικές χώρες, αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει τη Γαλλία.

Μπορεί να θέλετε να έχετε μια γαλλική διεύθυνση IP για να αποκτήσετε πρόσβαση σε τοπικό περιεχόμενο που μπορεί να είναι γεωγραφικά κλειδωμένο.

Για να αποκτήσετε μια γαλλική διεύθυνση IP, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

 1. Εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN, συνιστάται η επιλογή PureVPN.PureVPN για τη Γαλλία
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή PureVPN στη συσκευή της επιλογής σας (μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε 5 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα)
 3. Καταχωρίστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης και επιλέξτε ένα γαλλικό διακομιστή.
 4. Κάνε εσύ’έχετε επιλέξει την κατάλληλη λειτουργία, δηλαδή την ελευθερία του Διαδικτύου.
 5. Μόλις εσύ’συνδεθείτε, συνεχίστε να περιηγείστε και να προβάλλετε όλο το αγαπημένο σας γαλλικό περιεχόμενο.

Καλύτερες ερωτήσεις VPN για τη Γαλλία

Είναι το VPN νόμιμο στη Γαλλία?

Ναι, η χρήση ενός VPN είναι εντελώς νόμιμη εντός της Γαλλίας. Ωστόσο, αν εσείς’που αλιεύονται με οποιαδήποτε μορφή ψηφιακού εγκλήματος, δηλαδή hacking, απάτη, ηλεκτρονική κλοπή ή πλαστογράφηση με σύνδεση VPN, εξακολουθεί να θεωρείται έγκλημα τιμωρούμενο από το νόμο.

Τι’s το καλύτερο δωρεάν VPN στη Γαλλία?

Υπάρχουν εκατοντάδες VPN που προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες.

Ωστόσο, με θέματα όπως ο ρυθμός ταχύτητας, τα υψηλά ποσοστά αποσύνδεσης και, πάνω απ 'όλα, καμία εγγύηση σχετικά με τη διατήρηση των ημερολογίων, συνιστάται να επιλέγετε αντί.

Τι’s το φθηνότερο VPN για τη Γαλλία?

Υπάρχουν ορισμένες επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε:

Το PureVPN είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς σας προσφέρει μια απίστευτη γκάμα χαρακτηριστικών σε λίγο κάτω από $ 3

Εναλλακτικά, το Surfshark είναι η απόλυτα φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή, καθώς διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες για λιγότερο από $ 2

Το Ivacy, διαθέσιμο σε μόλις $ 2.25, είναι ένα άλλο φιλικό προς τον προϋπολογισμό VPN βελτιστοποιημένο για torrenting και streaming.

Χρειάζομαι ένα VPN για να παρακολουθώ το Netflix?

Όχι, το Netflix είναι εύκολα προσβάσιμο μέσα στη Γαλλία. Ωστόσο, εσείς’θα χρειαστεί ακόμα ένα VPN με αποκλειστικούς διακομιστές εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι γεωγραφικά περιορισμένο στο Netflix.

συμπέρασμα

Παρόλο που ο νόμος προστατεύει τα ψηφιακά δικαιώματα των Γάλλων πολιτών, υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα σχετικά με τις πληροφορίες που μπορεί να καταγράψει η κυβέρνηση και άλλα μέλη της συμμαχίας 9-Eyes.

Η χρήση ενός VPN μπορεί να σταθεροποιήσει την ασφάλεια της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο και να διατηρήσει ιδιωτική την ψηφιακή σας δραστηριότητα. Το PureVPN θα ήταν η καλύτερη επιλογή αν θέλετε να εξασφαλίσετε πλήρη ελευθερία στο διαδίκτυο για τον εαυτό σας στη χώρα.

Surfshark είναι μια εναλλακτική λύση που μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε μια σειρά από σημαντικά χαρακτηριστικά, με αυστηρό προϋπολογισμό. Σχόλιο παρακάτω για να μας ενημερώσετε για την εμπειρία σας με αυτούς τους παρόχους VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me