5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Νότιο Αφρική: αξιόπιστες και υψηλής ταχύτητας υπηρεσίες 2020

Το 2017, εκατομμύρια νοτιοαφρικανών είχαν τις προσωπικές και τραπεζικές τους λεπτομέρειες διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Στο τέλος, αποδείχθηκε ότι μια εταιρεία ακινήτων, Aida’ο ανοιχτός διακομιστής ιστού ήταν ο βασικός λόγος.

Όπως προέκυψαν περισσότερες πληροφορίες, αποδείχτηκε ότι αρκετές άλλες φημισμένες εταιρείες ήταν ένοχοι για την αποθήκευση ευαίσθητων πληροφοριών χρηστών σχετικά με ευπαθείς διακομιστές.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο για τους νέους στη Νότια Αφρική να επενδύσουν σε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN, ώστε να αποκτήσουν προστασία από εισβολείς εταιρείες και τρίτους που θέλουν τα προσωπικά σας στοιχεία.

Καλύτερο VPN για τη Νότιο Αφρική

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη Νότια Αφρική 2020

 1. PureVPN: Το καλύτερο VPN για τη Νότια Αφρική. Υπάρχουν σχεδόν 36 αφιερωμένους servers της Νοτίου Αφρικής δίνοντας στους μετανάστες απρόσκοπτη πρόσβαση στο περιεχόμενο της Νότιας Αφρικής για $ 2,91 / mo
 2. Surfshark: φιλικό προς τον προϋπολογισμό και αξιόπιστο. Εχεις 5 διακομιστές στη Νότια Αφρική για την απεμπλοκή τοπικού περιεχομένου, ενώ καταβάλλει ένα ελάχιστο $ 1,99 / mo
 3. ExpressVPN: Αξίζει την έντονη τιμή. 3 διακομιστές στη Νότια Αφρική. Απλή και εύκολη στη χρήση. Το’s και φημολογείται στην αγορά για τους γρήγορους διακομιστές της. Δικαιολογημένα αξίζει τα $ 8,32 / mo
 4. CyberGhost: Ξεκλειδώνει το μεγαλύτερο περιεχόμενο. 10 διακομιστές στη Νότια Αφρική και μια σειρά ευέλικτων σχεδίων που ανταποκρίνονται στις ατομικές ανάγκες. Διατιμημένος σε μόλις $ 2,75 / mo
 5. Ivacy: Απλό και αποτελεσματικό. 10 διακομιστές της Νότιας Αφρικής για εκπατριστές. Βρισκόταν στη βιομηχανία εδώ και 13 χρόνια. Τιμή αξιοπρεπής με μόλις $ 2,25 / mo

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Νότιο Αφρική?

Οι ισχύοντες νόμοι που αφορούν την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο είναι παρωχημένοι και δεν απευθύνονται σωστά στους χρήστες’ ανησυχίες σχετικά με την ιδιωτική ζωή του.

Ο νόμος POPI είναι ένα σύγχρονο νομοθετικό κείμενο που επιχειρεί να το αντιμετωπίσει. Ωστόσο, θα χρειαστούν χρόνια για να μπορέσει το κοινοβούλιο να διορθώσει επίσημα το νομοσχέδιο, παράλληλα με τα κενά που έχουν ήδη εντοπιστεί.

Η απόκτηση ενός VPN είναι η πιο φυσική και λογική απόφαση που θα κάνετε, καθώς θα εξαλείψει οποιαδήποτε πιθανότητα πρόσβασης στα δεδομένα σας χωρίς την έγκρισή σας online.

Θα σας δώσει επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο από το Netflix και από άλλους δικτυακούς τόπους ροής που έχουν γεω-μπλοκ πάνω τους.

Χρησιμοποιώντας το καλύτερο VPN στη Νότια Αφρική, εσείς’Θα είμαι πιο ασφαλής από εσάς’ve ποτέ ήταν σε απευθείας σύνδεση, ενώ ήταν σε θέση να απολαύσετε κάθε είδους περιεχόμενο, χωρίς να ανησυχείτε για το απόρρητό σας.

5 καλύτερες επιλογές για VPN στη Νότια Αφρική

Τώρα που ξέρετε τι κάνει ένα VPN για εσάς, το φυσικό ερώτημα είναι ποιες είναι μερικές από τις επιλογές για το καλύτερο VPN για τη Νότιο Αφρική. Εδώ’μια λίστα για να διευκολύνετε την απόφαση σας.

1. PureVPN: Το καλύτερο VPN για τη Νότια Αφρική

 • Τιμή: $ 2.91 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

Λογότυπο PureVPNΑν εσύ’ψάχνετε για ένα φθηνό VPN που μπορεί να τσεκάρετε όλα τα απαραίτητα κουτιά, τότε το PureVPN είναι το VPN για εσάς.

Διαθέτει περισσότερους από 2000 διακομιστές ανά τον κόσμο που διαδίδονται σε 140+ χώρες. 36 από αυτούς είναι αφιερωμένοι διακομιστές της Νοτίου Αφρικής, δίνοντάς σας πλήρη ασφάλεια στο διαδίκτυο ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πλήρη συμβατότητα για όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές καθώς και έξυπνες συσκευές, 5 Multi-logins καθώς και πλήρη πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένα περιεχόμενα Netflix, Hulu, Amazon Prime και Disney +.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256 που υποστηρίζεται από όλα τα σημαντικά πρωτόκολλα όπως PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec και OpenVPN.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστη πρόσβαση Netflix, Hulu.
 • 36 αφιερωμένους servers της Νοτίου Αφρικής.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.
 • Διασταυρούμενη συμβατότητα για όλες τις πλατφόρμες.
 • 5 πολλαπλές συνδέσεις.

Μειονεκτήματα

 • Το περιβάλλον χρήστη μπορεί να είναι λίγο περίπλοκο.

2. Surfshark - φιλικό προς τον προϋπολογισμό και αξιόπιστο

 • Τιμή: $ 1,99 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.0

1-Surfshark-ΛογότυποΤο Surfshark λειτουργεί από τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, καθιστώντας το ένα από τα πιο αξιόπιστα ονόματα όταν πρόκειται για VPN.

Επιπλέον, είναι μόνο μία από τις οικονομικά προσιτές επιλογές που προσφέρουν πολλά σε μόλις 1,99 δολάρια, εξασφαλίζοντας ότι εσείς’θα έχετε ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο χωρίς να χρειαστεί να περάσετε πολλά.

Υπάρχουν περισσότεροι από 1040 διεθνείς διακομιστές που διαθέτει το Surfshark σε 140+ χώρες, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών εντός της Νότιας Αφρικής που σας δίνουν πρόσβαση στο τοπικό περιεχόμενο των SABC, M-Net και Moja Love.

Σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε απεριόριστες συσκευές, προσθέτοντας πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας με ένα ιδιωτικό DNS σε κάθε διακομιστή και προστασία από διαρροές όταν χρησιμοποιείτε στοίβα IPv4.

Το Surfshark χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256-GCM ενώ είναι πλήρως βελτιστοποιημένο για Android, iOS, Mac και Windows που σας επιτρέπουν την απρόσκοπτη πρόσβαση σε πολλαπλές συσκευές.

Πλεονεκτήματα

 • Η λειτουργία καμουφλάζ σας αποκρύπτει από τον ISP σας.
 • 1040+ παγκόσμιους διακομιστές σε 140+ χώρες.
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφών.
 • Απελευθερώνει Netflix, Hulu, Amazon Prime.

Μειονεκτήματα

 • Η εξυπηρέτηση πελατών είναι αργή.

3. ExpressVPN - αξίζει τη βαριά τιμή

 • Τιμή: $ 8.32 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

5-Logo ExpressVPNΑπό την αρχή, το ExpressVPN αποτελεί συνεπή και αξιόπιστη επιλογή VPN για χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το’είναι σίγουρα πιο ακριβά από μερικούς από τους ανταγωνιστές της, αλλά μπορείτε πραγματικά να δείτε πού τα επιπλέον χρήματά σας’με διασυνδεσιμότητα με iOS, Android, Mac, Windows, Linux, καθώς και κονσόλες παιχνιδιών.

Επιπλέον, έρχεται με το Network Lock, έναν από τους κλάδους’ο οποίος, σε περίπτωση αποσύνδεσης δικτύου, αποκλείει κάθε διαδικτυακή κίνηση έως ότου αποκατασταθεί η προστασία.

Αν αυτό δεν ήταν’t αρκετά τότε’είναι επίσης συμβατό με τη συσκευή σας Kindle.

Διαθέτει κρυπτογράφηση AES 256-bit με βιομηχανικό πρότυπο με πρωτόκολλο OpenVPN (TCP και UDP), εκεί’δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο οι χρήστες δεν πρέπει’t λάβετε σοβαρά υπόψη το ExpressVPN.

Πλεονεκτήματα

Υποστηρίζει bitcoin και άλλες cryptocurrencies
Ο Kill Switch είναι ο καλύτερος στον κλάδο
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Υποστηρίζει L2TP, OpenVPN, IKEv2, PPTP και IPSec

Μειονεκτήματα

Πιο ακριβό από το υπόλοιπο

4. CyberGhost - Ξεκλειδώνει το περιορισμένο περιεχόμενο

 • Τιμή: $ 2.75 / mo
 • Trustpilot: 7.0

5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Νότιο Αφρική: αξιόπιστες και υψηλής ταχύτητας υπηρεσίες 2020Προσφέρει πρόσβαση σε 6100 διακομιστές σε 90 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 10 αποκλειστικών διακομιστών εντός της Νότιας Αφρικής. Υπάρχουν μερικά άλλα δίκτυα VPN που θα μπορούσαν να ταιριάζουν με τα CyberGhost στις υπηρεσίες που προσφέρει.

Παρέχει επίσης πρόσβαση στο κέντρο NoSpy, μαζί με κρυπτογράφηση 256-bit AES με βάση τη Ρουμανία, έξω από τη δικαιοδοσία των 5 ματιών (ακόμα και 14 ματιών).

Είναι συμβατό με iOS, Android, Mac, Windows και Linux.

Χάρη στις συνδέσεις 7-Multi, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορες συσκευές.

Η κρυπτογράφηση 256-Bit με τα πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP-IPsec και PPTP σας επιτρέπει να περιηγείστε στο διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για το απόρρητό σας.

Πλεονεκτήματα

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.
 • 7 πολλαπλές συνδέσεις.
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφών.
 • Η εγκατάσταση είναι εύκολη.

Μειονεκτήματα

 • Οι ταχύτητες σύνδεσης VPN μπορεί να μείνουν κατά καιρούς.

5. Ivacy - Για μέγιστη προστασία προσωπικών δεδομένων

 • Τιμή: $ 2,25 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

5 καλύτερα δίκτυα VPN για τη Νότιο Αφρική: αξιόπιστες και υψηλής ταχύτητας υπηρεσίες 2020Πώς ξέρετε αν μπορείτε να εμπιστευτείτε ένα VPN; Λοιπόν, ένας σαφής τρόπος είναι να δούμε μια υπηρεσία’του ιστορικού.

Όντας ένας από τους παλαιότερους παροχείς VPN, η Ivacy αποτελεί ασφαλώς μια αξιόπιστη και ασφαλή επιλογή.

Οι χρήστες λαμβάνουν όλες τις τυπικές επιλογές, όπως συμβατότητα και υποστήριξη για iOS, Mac, Windows και Windows, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μεταξύ σημαντικών πρωτοκόλλων όπως L2TP, OpenVPN, Stealth, iKev, L2TP ή PPTP.

Σας επιτρέπει να μεταφέρετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε Netflix, Amazon Prime, Hulu και HBO χωρίς τις ενοχλητικές ταχύτητες buffering, εξαλείφοντας τον περιορισμό ταχύτητας. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης υποστήριξη για torrenting μέσω port-forwarding.

Η Ivacy συνέχισε να παρέχει αποτελέσματα που υπόσχεται και χάρη στην κρυπτογράφηση AES-256-GMC με υποστήριξη πρωτοκόλλων TCP, UDP, L2TP και IKEV,’δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην επιλέξετε το Ivacy ως πάροχο VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Πολιτική μη λογαρίθμων.
 • Προστασία διαρροών IPv6.
 • Φιλική εξυπηρέτηση πελατών.
 • Μία από τις παλαιότερες υπηρεσίες VPN.

Μειονεκτήματα

 • Τεχνική υποστήριξη μπορεί να λείπει κατά καιρούς.

Το VPN θα σας προστατεύσει από τη Νότια Αφρική’s?

Οι νόμοι της Νότιας Αφρικής που ασχολούνται με την ιδιωτικότητα και την ελευθερία του Διαδικτύου είναι ξεπερασμένοι και συνεπώς ασαφείς για τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζονται σε δικτυακούς τόπους που λειτουργούν εκτός της Νοτίου Αφρικής.

Το δικαίωμα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής προστατεύεται βάσει του άρθρου 14 του Συντάγματος της Νότιας Αφρικής του 1996.

Ωστόσο, το τμήμα δεν εξετάζει ρητά το ζήτημα της ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Ο Νόμος για την Προστασία των Προσωπικών Πληροφοριών (POPI Act ή POPIA) αποσκοπεί να τερματίσει τις εικασίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Νότια Αφρική ασχολείται με ζητήματα που σχετίζονται με τις πληροφορίες χρηστών και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο.

Είναι αποτελεσματικός ο νόμος POPI?

Ο νόμος POPI έχει ως στόχο να τροποποιήσει τους ισχύοντες νόμους ώστε να αντικατοπτρίζει τις διεθνείς τάσεις και τους νόμους για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, ρυθμίζοντας τον τρόπο με τον οποίο οι ιστοτόποι συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες που χρησιμοποιούν τα πρότυπα περιήγησης.

Ωστόσο, ο νομοσχέδιο εξακολουθεί να αναμένει έγκριση και σύμφωνα με κάποιες από τις επικρίσεις του, έχει κενά που θα επέτρεπαν σε τρίτους να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των χρηστών σε απευθείας σύνδεση.

Συνιστάται στους χρήστες να επιλέγουν το καλύτερο VPN στη Νότιο Αφρική για να διασφαλίσουν ότι προστατεύουν την ψηφιακή τους ιδιωτικότητα.

Όχι μόνο ένα VPN South Africa αυξάνει την ασφάλεια του Διαδικτύου σας, αλλά σας δίνει επίσης πρόσβαση σε μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά που θα βελτιώσουν σίγουρα την εμπειρία του χρήστη σας online.

Οι άνθρωποι ζητούν επίσης

Είναι τα δίκτυα VPN Νομικά στη Νότια Αφρική?

Ναι, οι νοτιοαφρικανοί μπορούν να επιλέξουν το καλύτερο VPN για τη Νότια Αφρική χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για οποιαδήποτε νομικά προβλήματα.

Ωστόσο, το Κεφάλαιο ΧΙΙΙ του Νόμου περί Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Συναλλαγών 25 του 2002 το καθιστά ποινικό γραφείο για να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα μέσω hacking και sniffing πακέτων.

Επομένως, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN για οποιαδήποτε μορφή ψηφιακής εκβιασμού, απάτης και πλαστογραφίας.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για Android?

Σχεδόν όλες οι κορυφαίες υπηρεσίες VPN προσφέρουν στους χρήστες πλήρη υποστήριξη για όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα’ συμπεριλαμβανομένου του Android.

Η καλύτερη επιλογή για να πάει για το PureVPN είναι ότι το user-interface είναι εύκολο στη χρήση του Android ενώ προσφέρει μία από τις ασφαλέστερες συνδέσεις δικτύου στην αγορά.

Υπάρχουν διακομιστές VPN στη Νότια Αφρική?

Ναι, οι καλύτερες επιλογές VPN South Africa θα σας δώσουν πρόσβαση σε διακομιστές με έδρα τη Νότια Αφρική, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση στη νοτιοαφρικανική γλώσσα, αν εσείς’εκτός της Νότιας Αφρικής.

Ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν VPN στη Νότια Αφρική?

Υπάρχουν χιλιάδες ηλεκτρονικές υπηρεσίες VPN που προσφέρουν στους χρήστες την ευκαιρία να χρησιμοποιούν δωρεάν τις υπηρεσίες τους.

Ωστόσο, δεν συνιστάται η επιλογή αυτών των υπηρεσιών, καθώς δεν υπάρχει εγγύηση ότι η σύνδεσή σας είναι πράγματι ασφαλής ή ασφαλής εκτός από προβλήματα όπως τα όρια δεδομένων, οι περιορισμοί των διακομιστών καθώς και τα υψηλά ποσοστά αποσύνδεσης.

Μια πληρωμένη υπηρεσία θα σας προσφέρει μια αξιόπιστη σύνδεση VPN που μπορεί πραγματικά να καλύψει την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Να συμπεράνω

Ένα αξιόπιστο και ασφαλές VPN είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι χρήστες στη Νότια Αφρική, προκειμένου να προστατευθούν στο διαδίκτυο.

Το Surfshark είναι μια επιλογή που θα επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν τον εαυτό τους ασφαλή ή λιγότερο από $ 2. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από το torrenting και την πρόσβαση σε όλους τους σημαντικούς ιστότοπους ροής με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη.

Ωστόσο, εάν οι χρήστες επιθυμούν την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες τους στη VPN South Africa, τότε καμία άλλη επιλογή δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη από την PureVPN.

Τα πάντα από τους αποκλεισμένους διακομιστές, το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης, τα πολλαπλά αρχεία καταγραφής καθώς και η μέτρια τιμή δεν αφήνουν τίποτα για κανένα λόγο γιατί δεν πρέπει’t επιλέξτε ως προμηθευτή VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me