Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Ταϊλάνδη: 5 αξιόπιστες και δοκιμασμένες εφαρμογές για το 2020

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο έχει γίνει ένα δύσκολο θέμα στην Ταϊλάνδη, ειδικά μετά το πραξικόπημα του 2014 d’etat. Οι πολίτες συνελήφθησαν, επιβλήθηκαν πρόστιμα και βασανίστηκαν για τη δραστηριότητά τους στο διαδίκτυο.

Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ένα αξιόπιστο VPN είναι ένα κρίσιμο εργαλείο για τους περισσότερους Ταϊλανδούς. Όχι μόνο αυξάνει ένα χρήστη’αλλά και την πρόσβαση σε απαγορευμένο περιεχόμενο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί κάτοικοι της Ταϊλάνδης που διαθέτουν VPN είναι μια αναγκαιότητα. Έχω απαριθμήσει μερικά από τα καλύτερα VPN για την Ταϊλάνδη παρακάτω, αφού τα αξιολόγησα σε διάφορους παράγοντες.

Καλύτερο VPN για την Ταϊλάνδη

5 καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Ταϊλάνδη (σύνοψη)

 1. PureVPN: 12 αφοσιωμένους διακομιστές της Ταϊλάνδης διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα καλύτερα χαρακτηριστικά οπουδήποτε εντός και εκτός της Ταϊλάνδης. Μπορεί να είναι ο πάροχος VPN για μόλις $ 2.91 / mo .
 2. Surfshark: Εύκολο στη χρήση και αξιόπιστο. Επιλέξτε το Surfshark σήμερα για να χρησιμοποιήσετε 1040+ διακομιστές σε περισσότερες από 140 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης με ένα εύκολο στη χρήση interface. Δεν υπάρχουν καλύτερα δίκτυα VPN διαθέσιμα σε μόλις $ 1,99 / μήνα .
 3. Ivacy: Σχεδιασμένο για ροή. Ένας τέλειος πάροχος VPN για χρήστες που έχουν χάσει τις περιόδους αναμονής και τις αργές ταχύτητες. Μια συμφωνία σε μόλις $ 2.25 / mo
 4. ExpressVPN: Το πιο γρήγορο VPN στον κλάδο. Για παίκτες που δεν έχουν’δεν θέλετε καθυστέρηση να θέσει σε κίνδυνο την εμπειρία τους στο παιχνίδι, ενώ σε PUBG ή Fortnite. Ξεχάστε τις ανησυχίες για καθυστέρηση σε μόλις $ 8.32 / mo .
 5. CyberGhost: 10 εγγενείς διακομιστές στην Ταϊλάνδη. Σχεδιασμένο για χρήστες που περνούν ώρες που περνούν από έναν ατελείωτο vortex στο online περιεχόμενο. Αφιερωμένους διακομιστές της Ταϊλάνδης για να διατηρήσετε τη διαθεσιμότητα του διαδικτύου χωρίς διακοπή σε μόλις $ 2,75 / μήνα .

Γιατί είναι απαραίτητο το VPN στην Ταϊλάνδη?

Ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο (VPN) είναι το καλύτερο εργαλείο για την εξασφάλιση ολοκληρωμένης ανωνυμίας και ασφάλειας στο διαδίκτυο. Τα VPN έρχονται με μια πληθώρα χαρακτηριστικών που σας επιτρέπουν να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη του Διαδικτύου χωρίς να ανησυχείτε για την παρακολούθηση της ηλεκτρονικής σας δραστηριότητας από οποιονδήποτε.

Εκτός από όλα τα τεχνικά οφέλη, ένα VPN μπορεί να σας προσφέρει πολλά από την άποψη της ψυχαγωγίας επίσης. Οι Netflix, Hulu, Disney + και Amazon Prime έχουν γίνει γρήγορα η αγαπημένη επιλογή εκατομμυρίων λόγω των βιβλιοθηκών περιεχομένου τους.

Ωστόσο, μερικές φορές υπάρχουν ορισμένοι γεωγραφικοί περιορισμοί σε κάποιο μέρος του περιεχομένου τους, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες εκτός συγκεκριμένων περιοχών δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο.

Ένα VPN θα σας επιτρέψει να συνεχίσετε τη ροή και να απολαύσετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Επιπλέον, η ταϊλανδική τηλεόραση έχει γίνει μια μεγάλη πηγή διασκέδασης πάρα πολύ. Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος αυτού του περιεχομένου είναι επίσης geo-περιορίζεται για την προβολή μόνο εντός της Ταϊλάνδης.

Για τους εκπατριστές, ένα VPN θα σας επιτρέψει να ορίσετε τους διακομιστές σας εντός της Ταϊλάνδης και να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την τηλεόραση Ταϊλάνδης 3, το κανάλι Workpoint ή το κανάλι GMM 25.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN της Ταϊλάνδης το 2020

Για να αποφύγουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την ιδιωτικότητα και την ελευθερία στο διαδίκτυο στην Ταϊλάνδη, αυτά τα 5 κορυφαία VPN θα πρέπει να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα:

1. PureVPN - Καλύτερο VPN για την Ταϊλάνδη

 • Τιμή: $ 2.91 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

Λογότυπο PureVPNΜε βάση το Χονγκ Κονγκ, το PureVPN τσεκάρει τα περισσότερα κουτιά όταν πρόκειται για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει στους χρήστες του.

Με περισσότερους από 2000 διακομιστές σε περισσότερες από 140 χώρες, συμπεριλαμβανομένων δώδεκα στην Ταϊλάνδη, λίγα άλλα δίκτυα VPN δίνουν πρόσβαση σε όσο το δυνατό περιεχόμενο όπως το PureVPN.

Οι διακομιστές της Ταϊλάνδης θα εξασφάλιζαν ότι οι χρήστες δεν θα χάσουν ποτέ το τοπικό τους περιεχόμενο αν αυτοί’πάντα εκτός της χώρας τους.

Κέρδισες’δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη συμβατότητα, δεδομένου ότι το PureVPN υποστηρίζεται από Android, Mac, Windows, iOS και Linux. Επιπλέον, εκεί’με πλήρη υποστήριξη για Kindle και κονσόλες παιχνιδιών όπως το PS4 και το Xbox One επίσης.

5 Οι πολλαπλές συνδέσεις που είναι διαθέσιμες με την κρυπτογράφηση AES-256 ακολουθώντας τα πρωτόκολλα PPTP, L2TP, IKEv2, IPSec και OpenVPN εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια.

Πλεονεκτήματα

 • 12 Ειδικοί εξυπηρετητές της Ταϊλάνδης
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • 5 Πολλαπλές συνδέσεις
 • Δεν έχουν καταγραφεί διαρροές DNS ή WebRTC
 • Συμβατότητα για Android, Mac, Windows & iOS

Μειονεκτήματα

 • Η διεπαφή χρήστη μπορεί να είναι απλούστερη

2. Surfshark - Εύκολο στη χρήση και αξιόπιστο

 • Τιμή: $ 1.99 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.4

Surfshark-logoΒασισμένο στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, το Surfshark είναι μια κορυφαία επιλογή για όσους διαμένουν στην Ταϊλάνδη. Πρόκειται για μια φιλική προς τον προϋπολογισμό υπηρεσία που αψηφεί όλες τις πιθανότητες να αντιμετωπίσει τους κορυφαίους ανταγωνιστές στην αγορά.

Το Surfshark δίνει στους χρήστες του πρόσβαση σε 1040+ διακομιστές σε 140+ χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν απρόσκοπτη υπηρεσία Surfshark στο Android, iOS, Mac, Windows, καθώς και σε συσκευές Linux.

Το καλύτερο μέρος όλων. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να ξεμπλοκάρετε το Netflix και άλλες ιστοσελίδες συνεχούς ροής όπως το BBC iPlayer, το Amazon Prime, το Hotstar, το Voot, το Hulu και ακόμη και το Disney Plus

Ακολουθεί την κρυπτογράφηση AES-256-GCM στρατιωτικής ποιότητας που υποστηρίζει το πρωτόκολλο IKEv2 και το OpenVPN, καθιστώντας την ασφαλή και αξιόπιστη υπηρεσία διαθέσιμη για χρήση σε απεριόριστες συσκευές.

Πλεονεκτήματα

 • 1040+ διακομιστές σε 140+ χώρες
 • Λειτουργία καμουφλάζ
 • Υποστήριξη για απεριόριστες συσκευές
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφών

Μειονεκτήματα

 • Η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να είναι καλύτερη

3. Ivacy - Σχεδιασμένο για ασφαλή ροή

 • Τιμή: $ 2.25 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Ταϊλάνδη: 5 αξιόπιστες και δοκιμασμένες εφαρμογές για το 2020Η αξιόπιστη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση του πελάτη είναι τα συστατικά του Ivacy’την επιτυχία της για περισσότερο από μια δεκαετία.

Παρέχει στους χρήστες μια άνευ προηγουμένου δυνατότητα να προσαρμόσουν τη σύνδεσή τους με το διακομιστή εκτός από το ότι είναι μια από τις πιο προσιτές διαθέσιμες επιλογές.

Διασταυρούμενη συμβατότητα για iOS, Mac, Windows και Android, μπορεί να είναι ο ιδανικός πάροχος VPN για τους χρήστες που στέλνουν απεριόριστο περιεχόμενο σε πολλές συσκευές.

Η λειτουργία διαίρεσης σηράγγων καθιστά την εμπειρία streaming ακόμα καλύτερη μέσω του Ivacy.

Η βιομηχανική κρυπτογράφηση AES-256-GCM, καθώς και τα πρωτόκολλα L2TP και IKeV2, διασφαλίζουν ότι η Ivacy θα είναι μια αξιόπιστη επιλογή ως επόμενος πάροχος VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Η εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί σημείο αναφοράς της βιομηχανίας.
 • Η καλύτερη δυνατή υποστήριξη ροής.
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφών.
 • Μια από τις πιο προσιτές επιλογές.

Μειονεκτήματα

 • Η τεχνική υποστήριξη χρειάζεται βελτίωση.

4. ExpressVPN - Ιδανικό για λάτρεις του παιχνιδιού

 • Τιμή: $ 8.32 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 5.0

5-Logo ExpressVPNΕνώ οι χρήστες μπορούν να μπλοκάρουν στην υψηλότερη τιμή για το ExpressVPN, το πλήθος χαρακτηριστικών που θα έχουν πρόσβαση για να το κάνουν να αξίζει τα επιπλέον χρήματα.

Η ExpressVPN διατηρεί τους πιο γρήγορους διακομιστές σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης.

Αυτά τα καθιστούν την ιδανική επιλογή για ενθουσιώδεις παίκτες εκτός από τη διασταυρούμενη συμβατότητά τους για iOS, Windows, Android και Mac.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που είναι μοναδικό για το ExpressVPN είναι το Network Lock, ένας τελευταίος διακόπτης τερματισμού που περιορίζει όλη την κίνηση στο διαδίκτυο στο δίκτυό σας σε περίπτωση διακοπής της σύνδεσής σας.

Η βασική κρυπτογράφηση bit AES-256 χρησιμοποιεί τα πρωτόκολλα OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec, IPsec, IKEv2 και PPTP καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα VPN για gamers και τακτικούς χρήστες γενικά στην αγορά.

Πλεονεκτήματα

 • Ιδανικό για παιχνίδια με τους πιο γρήγορους διακομιστές.
 • Κλείδωμα δικτύου.
 • Υποστήριξη για το Bitcoin.
 • 30-ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Μειονεκτήματα

 • Πιο ακριβό από άλλα VPN σε αυτήν τη λίστα.

5. CyberGhost: Κατασκευασμένο για την απεμπλοκή γεωγραφικού περιεχομένου

 • Τιμή: $ 2.75 / mo
 • Αξιολόγηση Trustpilot: 4.5

Λογότυπο CyberGhostΑν εσύ’ένας από τους χρήστες που ξοδεύουν ώρες στο τέλος, κύλιση μέσω του Διαδικτύου, τότε CyberGhost είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από περισσότερους από 6000 διακομιστές που λειτουργούν από 90 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων 10 στην Ταϊλάνδη.

Επιπλέον, προσφέρει πλήρη συμβατότητα για Android, iOS, Linux, Mac και Windows.

Η καλύτερη δυνατότητα είναι το κέντρο δεδομένων NoSpy: CyberGhost’που χρησιμοποιεί αποκλειστική ζεύξη ανερχόμενης ζεύξης για την περαιτέρω ενίσχυση της κρυπτογράφησης 256-bit που υποστηρίζεται από τα πρωτόκολλα OpenVPN, L2TP-IPsec και PPTP που είναι διαθέσιμα για συνδέσεις 7-Multi.

Πλεονεκτήματα

 • 7 Multi-logins.
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφών.
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.
 • Αποκλεισμός του περισσότερου περιεχομένου.

Μειονεκτήματα

 • Οι ταχύτητες σύνδεσης ενδέχεται να υστερούν.

Πώς αντιμετωπίζει ο νόμος την προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο στην Ταϊλάνδη?

Τον Μάιο του 2019, η Ταϊλάνδη ψήφισε τον νόμο προσωπικής προστασίας B.E. 2562 (2019), γνωστή ως PDPA.

Ο νόμος έδωσε σε όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται ή δραστηριοποιούνται στην Ταϊλάνδη να συμμορφώνονται με τις οδηγίες τους.

Ο νόμος αποσκοπεί στον εκσυγχρονισμό του τρόπου με τον οποίο το σύνταγμα αποσκοπεί στην αντιμετώπιση προσωπικών δεδομένων στο Διαδίκτυο.

Ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την παροχή στους πελάτες της δυνατότητας να εξαιρεθούν από τα cookie που σχετίζονται με την παρακολούθηση, να ειδοποιούν όλους τους πελάτες για οποιαδήποτε δεδομένα και, το σημαντικότερο, να δημιουργούν μια Επιτροπή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (PDPC) για την επίβλεψη της εφαρμογής του νόμου.

Οι παραβιάσεις αυτού του νόμου μπορούν να οδηγήσουν σε πρόστιμα και ποινική δίωξη για εταιρείες που κρίνονται ένοχες.

Ταϊλάνδη’Το παρελθόν που απασχολεί το παρελθόν με τη λογοκρισία και την επιτήρηση του Διαδικτύου

ο “lèse-majesté” (τραυματισμένη μεγαλοσύνη) είναι ένας νόμος που κάνει οποιαδήποτε διαδικτυακή κριτική, γελοιοποίηση ή προσβολή προς τη μοναρχία ως έγκλημα, με φυλάκιση τουλάχιστον 15 ετών. Οι πολίτες έχουν τεθεί σε φυλακή για τη δημιουργία και τη διανομή μηνυμάτων στο Facebook.

Η ομάδα 60-70 ατόμων που ονομάζεται Τμήμα Καταστολής Επιχειρησιακής Τεχνολογίας (TCSD) ειδικεύεται στη ρύθμιση του Διαδικτύου, την παρακολούθηση του Διαδικτύου για προσβλητικό περιεχόμενο.

Μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα του 2014, απαγορεύτηκαν αρκετές ιστοσελίδες, οι οποίες έφεραν υπό έλεγχο την ελευθερία στο διαδίκτυο.

Οι δημοσιογράφοι, οι σπουδαστές, οι τουρίστες και άλλοι άνθρωποι έπρεπε να στραφούν τακτικά σε VPN ως λύση για τη λογοκρισία στο διαδίκτυο που διαθέτουν οι αρχές στο Διαδίκτυο.

Εκτός από την παροχή ελευθερίας και ανωνυμίας στο Διαδίκτυο σε μόνιμη επαγρύπνηση, τα VPN μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε περιεχόμενο από streaming sites όπως Netflix, Hulu και Disney + που έχει περιοριστεί γεωγραφικά και δεν είναι προσβάσιμη μέσα στην Ταϊλάνδη.

Οι άνθρωποι ζητούν επίσης

Τα δίκτυα VPN είναι νόμιμα στην Ταϊλάνδη?

Σε χαρτί, τα δίκτυα VPN είναι απολύτως νόμιμα στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει μια πρωτοβουλία που ονομάζεται Cyber ​​Scouts.

Προσλαμβάνει τους εφήβους της Ταϊλάνδης και τους καθοδηγεί να αναφέρουν τους φίλους, τα μέλη της οικογένειάς τους και όλους όσους βρίσκονται στον άμεσο κύκλο τους ότι υποπτεύονται ότι χρησιμοποιούν VPN για να αποκρύψουν την IP τους για να δημιουργήσουν και να μοιραστούν περιεχόμενο που παραβιάζει το νόμο για το lese-majesté.

Ποια είναι τα καλύτερα δωρεάν VPN για υπολογιστή?

Υπάρχουν εκατοντάδες ιστότοποι VPN στο διαδίκτυο που είναι ελεύθεροι να χρησιμοποιηθούν.

Ωστόσο, οι χρήστες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι συγκεκριμένοι ιστότοποι δεν διαθέτουν τα κρίσιμα χαρακτηριστικά που καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη VPN.

Υπάρχουν περιορισμένοι διακομιστές, τα ποσοστά αποσύνδεσης είναι υψηλά, περιορισμοί εύρους ζώνης και, πάνω απ 'όλα, εκεί’δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα δεδομένα σας δεν προωθούνται στους διαφημιζόμενους ή, ακόμη χειρότερα, η ίδια η κυβέρνηση.

Αν εσύ’είστε σοβαροί για να αποκρύψετε τον εαυτό σας από το φοβερό TCDS, τότε μια πληρωμένη υπηρεσία VPN είναι μια πολύ πιο λογική και σοφή επιλογή για να πάτε για.

Μπορώ να παρακολουθήσω το Netflix στην Ταϊλάνδη?

Ναι, το 2016 το Netflix έγινε επίσημα διαθέσιμο στην Ταϊλάνδη.

Ωστόσο, εκεί’ένα τεράστιο ποσό γεωγραφικού περιεχομένου στο Netflix που δεν έχουν πρόσβαση οι θεατές στην Ταϊλάνδη.

Η χρήση ενός VPN μπορεί γρήγορα να λύσει αυτό το πρόβλημα και να σας αφήσει γρήγορα να παρακάμψετε τυχόν γεωγραφικούς περιορισμούς που έχει η Netflix.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για PUBG στην Ταϊλάνδη?

Τα περισσότερα δίκτυα VPN θα σας δώσουν όλες τις βασικές λειτουργίες για να τρέξετε το PUBG στην Ταϊλάνδη.

Ωστόσο, η καλύτερη επιλογή είναι αναμφισβήτητα η PureVPN.

Το’οι αποκλειστικοί εξυπηρετητές της Ταϊλάνδης θα εγγυώνται γρήγορες και αδιάλειπτες συνδέσεις δίνοντας παράλληλα μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία.

Τυλίξτε τα πράγματα

Η χρήση του διαδικτύου έχει γίνει επικίνδυνη στην Ταϊλάνδη τα τελευταία χρόνια. Οι άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες για τις ψηφιακές τους δραστηριότητες. Ένα VPN μπορεί να αποκρύψει την ταυτότητά σας online και να σας κρατήσει ασφαλείς.

Το PureVPN είναι η καλύτερη επιλογή για όλους, καθώς παρέχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την ασφαλή χρήση των χρηστών κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο. Surfshark, από την άλλη πλευρά, είναι η πιο φιλική προς τον προϋπολογισμό, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική επιλογή για να διαλέξετε.

Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων πώς η εμπειρία σας με αυτές τις επιλογές ήταν σαν.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me