Το καλύτερο VPN για την Ινδία – ένας οδηγός για την προστασία των χρηστών στη χώρα

Η Ινδία έχει έναν από τους μεγαλύτερους αριθμούς χρηστών του διαδικτύου στον κόσμο, αλλά δεν είναι πλήρως ελεύθεροι και ασφαλείς λόγω της εκτεταμένης κυβέρνησης που φυλάσσεται από το νόμο. Οι περισσότερες από αυτές τις περιορισμένες δραστηριότητες περιλαμβάνουν τα αγαπημένα των χρηστών όπως οι ιστότοποι Torrenting, καθιστώντας δύσκολο για τους ινδούς χρήστες να αποκομίσουν πλήρη αξία από τις συνδέσεις στο διαδίκτυο.


Χρησιμοποιώντας την Καλύτερο VPN μπορεί να επιτρέψει στους ινδούς χρήστες να παρακάμψουν με ασφάλεια τους περιορισμούς αυτούς, να τους καταστήσουν ασφαλείς ενάντια στην αυθεντική επιτήρηση, να ξεμπλοκάρουν το γεωγραφικό περιεχόμενο όπως το Netflix των ΗΠΑ και ακόμη και να τους προστατεύουν από απειλές κακόβουλου λογισμικού.

Για να τους καθοδηγήσετε στην καλύτερη επιλογή, εδώ υπάρχει μια εκτεταμένη ανασκόπηση για το Best VPN για την Ινδία που περιλαμβάνει οδηγούς νομιμότητας, πληροφορίες σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα στην Ινδία, κορυφαία πληρωμένα VPN με ινδικούς διακομιστές, ξεμπλοκάρισμα οδηγών για το Hotstar και πολλά άλλα από το BestVPN.co

Πραγματικότητα του Ινδικού Cyber ​​νόμου στοχοθετημένες χρήστες Torrent

Παρά το γεγονός ότι είναι μια κοσμική δημοκρατία, η Ινδία εξακολουθεί να είναι διαβόητη επειδή είναι ένας τόπος που μαρτυρεί ένα υψηλό ποσοστό λογοκρισίας στο διαδίκτυο από καιρό σε καιρό. Οι απαγορευμένοι ιστότοποι περιλαμβάνουν χρονολογικούς ιστοτόπους, Torrenting ιστότοπους όπως το ThePirateBay και ακόμη και ιστοσελίδες ροής βίντεο όπως το Vimeo και το Daily Motion.

Πολλές εταιρείες τηλεπικοινωνιών στην Ινδία και πάροχοι ISP συνεργάστηκαν με την κυβέρνηση για να παρακολουθούν με συνέπεια τους χρήστες του Διαδικτύου και να τους εμποδίζουν να επισκέπτονται ιστότοπους που ο πρώτος περιορίζει την πρόσβαση.

Επιπλέον, σύμφωνα με το Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας του 1957, θα μπορούσατε να σας επιβληθεί πρόστιμο έως το ποσό των INR 3 Lakh ($ 4485 σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες συναλλάγματος στις 25 Απριλίου 2018) και να εκτελέσετε ποινή φυλάκισης 3 ετών, περιεχόμενο.

Η ινδική βιομηχανία μουσικής και κινηματογραφικών ταινιών είναι επίσης συνυπεύθυνη για να καταστήσει αυστηρότερους αυτούς τους περιορισμούς στο διαδίκτυο. Για π.χ. Η εταιρεία Star India Pvt Ltd, η οποία ανήκει στον 21ο αιώνα Fox, είναι γνωστό ότι απαγορεύει τους ιστότοπους εξαναγκάζοντας τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να το πράξουν βάσει παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Για το Torrenting στην Ινδία ή για την παράκαμψη της γενικής λογοκρισίας στο διαδίκτυο που επιβάλλεται από τις αρχές, χρειάζεστε το καλύτερο VPN για την Ινδία που όχι μόνο είναι εξαιρετικά ασφαλές, αλλά εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση για τους ινδούς χρήστες μαζικά.

Καλύτερο VPN για την Ινδία - Χρειάζεστε χρόνο

Οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων μπορούν να προσφέρουν στους περισσότερους ανθρώπους νομικά και οικονομικά προβλήματα σε έναν μεγάλο αριθμό χωρών σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι δεν μπορεί να συμβεί σε έναν χρήστη στην Ινδία.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, αυτό’δεν είναι μόνο οι δυτικές χώρες ή η Κίνα όπου ασκούν την αδιαλλαξία έναντι των δραστηριοτήτων του διαδικτύου όπως το Torrenting. Μπορείτε επίσης να επιβληθείτε πρόστιμο ή φυλάκιση για την προσπάθεια πρόσβασης σε προστατευμένους ή απαγορευμένους ιστότοπους στην Ινδία ακριβώς όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες με αυστηρά καθεστώτα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατεύσετε τον εαυτό σας σε απευθείας σύνδεση από μια τέτοια δρακόντεια, δεσμευτική, περιοριστική και επιζήμια λογοκρισία στο διαδίκτυο είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καλύτερο VPN για την Ινδία.

Το κορυφαίο VPN για την Ινδία χρειάζεται να παρέχει έναν υψηλό αριθμό διακομιστών στην Ινδία και σε παρακείμενες τοποθεσίες όπως το Πακιστάν, το Χονγκ Κονγκ ή ακόμα και τη Σρι Λάνκα για να εγγυηθεί μεγαλύτερες ταχύτητες και αξιόλογη εμπειρία. Έχει ακόμη και να προσφέρει εκτεταμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως διακόπτη Internet Kill, διπλή κρυπτογράφηση, προστασία από διαρροές DNS και κρεμμύδι μέσω VPN για την προστασία των χρηστών από οποιαδήποτε κυβερνητικά υποστηριζόμενα προγράμματα επιτήρησης στην Ινδία.

Εκτός από αυτό, οι χρήστες πρέπει πάντα να ακολουθούν τις ασφαλείς πρακτικές χρήσης του διαδικτύου, όπως να μην κάνουν κλικ σε αμφίβολο συνδέσμους που μπορούν να οδηγήσουν σε παρασιτώσεις κακόβουλου λογισμικού ή να μην μοιράζονται τα οικονομικά τους δεδομένα σε οποιοδήποτε online φόρουμ για να κρατηθούν ασφαλείς από απάτες στην Ινδία.

Αποκτήστε το καλύτερο VPN για την Ινδία

Είναι το VPN Legal στην Ινδία?

Εκτός από κάποιες προσωρινές απαγορεύσεις χρήσης VPN στο Διαδίκτυο σε ορισμένες πολιτείες σε περιόδους πολιτικής και πολιτικής αναταραχής, η χρήση VPN παραμένει απόλυτα νόμιμη στην Ινδία.

Ωστόσο, οι αρχές ενδέχεται να σας ζητήσουν να ενεργοποιήσετε τα διαπιστευτήρια χρήστη εάν δεν μπορείτε να αποκρυπτογραφήσετε τα κρυπτογραφημένα μηνύματα που προέρχονται από το ίδιο το VPN. Παρόλο που μπορείτε πάντα να απορρίπτετε τέτοια αιτήματα, πηγαίνοντας σε ένα δικαστήριο, εκεί’δεν επιστρέφεται αν ο πάροχος VPN αποφασίσει να μετατρέψει τα αρχεία καταγραφής στις αρχές και συνεπώς να σας προσγειωθεί σε μεγάλο πρόβλημα.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο VPN για την Ινδία?

Οι πάροχοι VPN που διατηρούν σταθερά υψηλό αριθμό αρχείων καταγραφής δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να αναζητήσετε με την επιθυμία να συνδεθείτε εάν προσπαθείτε να προστατέψετε τον εαυτό σας από τις αρχές και την επιγραμμική επιτήρηση από κυβερνητικές υπηρεσίες.

Το καλύτερο VPN για την Ινδία δεν πρέπει να έχει απλώς ρητά δηλωθεί Μηδενική πολιτική αρχείων καταγραφής αλλά πρέπει να έχει μια καθαρή ιστορία που περιλαμβάνει απορρίπτοντας τα αιτήματα έκδοσης δεδομένων από τις αρχές (ένα παράδειγμα αναφέρεται στον κατάλογο BestVPN παρακάτω) ή ποτέ δεν έχει υποβληθεί σε μια ενοχλητική διαρροή δεδομένων.

Καλύτερο VPN για την Ινδία 2018

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι καλύτεροι παροχείς VPN είναι κορυφαίοι εγγυητές για την εξασφάλιση της ανώτερης εμπειρίας των χρηστών και της εξαιρετικής ασφάλειας. Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VPN εκεί έξω που αριθμούν στη δεκαετία του 100, αλλά δεν είναι όλα αυτά μπορούν να προστατεύσουν την ιδιωτική ζωή των χρηστών με τον τρόπο που το καλύτερο VPN μπορεί.

Τα κορυφαία VPN για την Ινδία όχι μόνο θα προστατεύουν τα δεδομένα χρηστών μέσω κρυπτογράφησης στρατιωτικής ποιότητας και ασφαλών πρωτοκόλλων, αλλά και θα παρέχουν στους χρήστες μια εκτεταμένη λίστα με άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν το κανονικό service pack τους. Αυτό περιλαμβάνει μερικά από τα φανταστικά χαρακτηριστικά όπως το Best VPN για Torrenting και P2P υποστήριξη μέσω αποκλειστικών διακομιστών, geo-περιορισμένου περιεχομένου και streaming sites deblocking και εύκολο στη χρήση, εξαιρετικά πλοήγησης συμβατές εφαρμογές και πολλά άλλα.

Μετά τη δοκιμή και την αναθεώρηση των 100s των VPN, ο αποκλειστικός οδηγός προσαρμόστηκε για τους χρήστες στη χώρα από το BestVPN.co για το καλύτερο VPN για την Ινδία 2018:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Χαρακτηριστικά ασφαλείας NordVPN - Apex ως VPN για την Ινδία:

Αυτό το VPN χαρακτηρίζεται από έναν συνδυασμό ανθεκτικότητας και ασφάλειας, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες κλήσεις της παρτίδας για ένα VPN στην Ινδία. Το NordVPN είναι ιδανικό για την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου, όπως το Hotstar, εάν το βλέπετε από έξω από την Ινδία. Έχει μια λειτουργία SmartPlay για να παρέχει τη βέλτιστη απόδοση στους δικτυακούς τόπους ροής. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Στη συνέχεια, διαβάστε την περιεκτική αναθεώρηση του NordVPN.

Καλύτερο VPN για την Ινδία

Έχει προσθέσει περισσότερους εξυπηρετητές και τώρα η συνολική θέση σε 4047 διακομιστές σε 62 χώρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στην Ινδία για να προσφέρει υψηλή ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση. Το NordVPN καλωσορίζει τους χρήστες P2P και Torrenting, παρέχοντας dedicated servers.

Στο μέτωπο ασφαλείας, έχει τα DoubleVPN και το κρεμμύδι μέσω VPN ως επιπλέον χαρακτηριστικά, εκτός από την καλύτερη κρυπτογράφηση κατηγορίας και την υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας υπολογιστών OpenVPN.

Οι εφαρμογές λειτουργούν εξαιρετικά καλά σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες όπως Mac, Windows, Android, iOS και πολλά άλλα. Διαθέτει καταπληκτικά τμήματα υποστήριξης και οδηγών για αυξημένη ευκολία χρήσης.

Η ετήσια συνδρομή αποτιμάται στα 83,88 δολάρια ενώ η διάρκειας 2 ετών προσφέρεται στα 119,7 δολάρια και παραμένει η καλύτερη προσφορά τους.

Εκτός από αυτό, είναι το μόνο κορυφαίο VPN που προσφέρει δωρεάν δοκιμή VPN της Ινδίας χωρίς ερωτήσεις.

Πλεονεκτήματα

 1. Tor με δυνατότητα VPN για την ασφαλή περιήγηση στην Ινδία.
 2. Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.
 3. Υπάρχει διπλή κρυπτογράφηση.
 4. 3359 διακομιστές σε 60+ χώρες.
 5. Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής.
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP και πρωτόκολλα SSTP.
 7. Χαρακτηριστικό SmartPlay για streaming sites.

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβά μηνιαίο σχέδιο (δεν είναι καλό για τους βραχυπρόθεσμους χρήστες).

Αποκτήστε το NordVPN

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet - Προσφέρει προστασία από το FaceNiff και το Firesheep ως VPN για την Ινδία

Ένα από τα αγαπημένα του Reddit, αυτό το VPN διαχειρίζεται τα κόμματα σύμφωνα με τις μετρήσεις ικανοποίησης των πελατών. Προσφέρει ό, τι κάνουν τα άλλα Best VPN, αλλά τα επίπεδα απόδοσης αυτών των λειτουργιών είναι ασύγκριτα στον κλάδο. Σήμερα προσφέρει 3035+ διακομιστές σε 29 μεγάλες χώρες, καθιστώντας την απεμπλοκή οποιουδήποτε είδους γεω-περιορισμού ένα αεράκι. Διαβάστε την ιδιωτική αναθεώρηση πρόσβασης στο Internet για να μάθετε περισσότερα.

Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο για την Ινδία

Netflix, Hulu, Amazon Prime, Hotstar, όλα αυτά μπορούν εύκολα να προσεγγιστούν μέσω των αγαπημένων σας χωρών μέσω της PIA. Υπάρχει ενσωματωμένο αναγνωριστικό ad-blocker και κακόβουλο λογισμικό για να διασφαλιστεί μια εμπειρία χωρίς ενόχληση.

Αλλά το καλύτερο μέρος για την PIA είναι ότι εμποδίζει τους hackers που χρησιμοποιούν το FaceNiff και το FireSheep από το hacking στα προφίλ των Social media όταν βρίσκεστε σε δημόσιο WiFi.

Η PIA προσφέρει διακομιστές στην Ινδία για την καλύτερη πρόσβαση και ταχύτερη ταχύτητα για τους χρήστες στο εσωτερικό της χώρας.

PIA indian server

Το καλύτερο σχέδιο τιμολόγησης είναι για τη 2ετή συνδρομή που εισέρχεται σε $ 69,95 χρεώνεται μία φορά, ενώ το ετήσιο σχέδιο θα κοστίσει ένα χρήστη $ 39,95 χρεώνεται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Προστατεύει τους χρήστες στο δημόσιο Wifi ως το καλύτερο VPN για την Ινδία.
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec υποστηρίζονται.
 3. Υποστήριξη P2P διαθέσιμη.
 4. Μηδενικά αρχεία καταγραφής.
 5. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 6. Απεριόριστο εύρος ζώνης.

Μειονεκτήματα

 1. Οι αφιερωμένες εφαρμογές είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν για αρχάριους.

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

PureVPN - το καλύτερο VPN για την απεμπλοκή του Hotstar από έξω από την Ινδία:

Υπάρχουν εκατομμύρια χρηστών δημοφιλών τοποθεσιών συνεχούς ροής όπως το Netflix και το Amazon Prime στην Ινδία, αλλά λόγω γεωγραφικών περιορισμών στο περιεχόμενο, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την πλήρη χρήση των συνδρομών τους. PureVPN’Το τεράστιο δίκτυο των 750+ εξυπηρετητών που διανέμονται σε ένα τεράστιο 140 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των 3 στο Chennai της Ινδίας, μπορεί να κάνει τους χρήστες να αποκομίσουν πλήρη αξία από τις συνδρομές τους.

PureVPN για την Ινδία

Είτε θέλετε να ξεμπλοκάρετε το Netflix στις ΗΠΑ είτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ειδική υποστήριξη Torrenting ή P2P, το PureVPN μπορεί να το κάνει για εσάς.

Από το μέτωπο ασφαλείας, διαθέτει κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES 256 και υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένων των OpenVPN και L2TP και επίσης προσφέρει προστασία από αναβαθμίσεις μέσω του Kill Switch, του Split Tunneling, του Double VPN και του κρεμμυδιού μέσω των επιλογών VPN.

Παρόλα αυτά, διατηρεί κάποιο είδος αρχείου καταγραφής, αλλά θα μετατραπεί μόνο εάν απολαύσετε οποιεσδήποτε εγκληματικές δραστηριότητες, όπως η παρενόχληση στον κυβερνοχώρο, το cyberstalking ή ακόμα και το spamming.

Το PureVPN παραμένει το καλύτερο VPN για την Ινδία από την άποψη της υψηλής προσιτότητας, με 2ετή συνδρομή πακέτου που προσφέρεται αυτήν τη στιγμή σε μόλις $ 69 χρέωση μία φορά. Μια ετήσια συνδρομή μπορεί επίσης να αγοραστεί στα 58,92 δολάρια. Δείτε το PureVPN Review αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα χαρακτηριστικά του.

Πλεονεκτήματα

 1. Αποκλεισμός του Hotstar ως VPN για την Ινδία.
 2. Προστασία DDoS.
 3. Αφιερωμένη υποστήριξη ροής.
 4. P2P και Torrent servers.
 5. 750 + διακομιστές σε 141 χώρες.
 6. VPN Hotspot.
 7. Nat Firewall.
 8. Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN και του L2Tp.
 9. Επιτρέπει διαίρεση σήραγγας.

Μειονεκτήματα

 1. Διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής.
 2. Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη.

Πάρτε PureVPN

ExpressVPN - Παρέχει αυστηρή προστασία από την προστασία ISP ως VPN για την Ινδία:

Σε μία από τις πιο γνωστές περιπτώσεις στον τομέα του VPN, η ExpressVPN αρνήθηκε να στρέψει τα αρχεία καταγραφής δεδομένων στις τουρκικές αρχές κατά τη διάρκεια της έρευνας μιας ποινικής υπόθεσης. Ο πάροχος αρνήθηκε ότι διατηρεί οποιαδήποτε αρχεία καταγραφής που μιλούν τόμους σχετικά με τα μήκη που πηγαίνει για να εξασφαλίσει την ιδιωτική ζωή των χρηστών.

ExpressVPN για την Ινδία

Το ExpressVPN είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας ως VPN για την Ινδία αν προσπαθείτε να αποφύγετε τα ενισχυμένα προγράμματα επιτήρησης και τις προσπάθειες καταγραφής που λειτουργούν με ISP που θέτουν σε κίνδυνο την ανωνυμία σας online.

Το ExpressVPN διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο εξυπηρετητών που περιλαμβάνει διακομιστές 2000+ και παρέχει με σθένος συμβατές εφαρμογές και επεκτάσεις για όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και προγράμματα περιήγησης. Η έδρα της στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, η οποία εξασφαλίζει ότι είναι μακριά από χώρες με αυταρχικά καθεστώτα δεδομένων (Η ενημερωμένη και λεπτομερής αναθεώρηση του ExpressVPN είναι επίσης διαθέσιμη).

ExpressVPN υπηρεσία πληρεξουσίου Ινδία

Υπάρχει ένας διακόπτης kill μέσα στις εφαρμογές του και μαζί με την κατάλληλη προστασία διαρροής DNS, οι περιόδους περιήγησής σας είναι όλο και πιο ασφαλείς όταν καλύπτονται από ExpressVPN.

Τα σχέδια τιμολόγησης είναι λίγο ακριβό, ωστόσο, με το ετήσιο σχέδιο που κοστίζει 99,95 δολάρια, τιμολογείται μία φορά, ενώ η εξαμηνιαία συνδρομή χρεώνεται στα 59,95 δολάρια.

Πλεονεκτήματα

 1. Ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας για τους Ινδούς χρήστες VPN.
 2. Αφιερωμένες εφαρμογές και Επεκτάσεις για προγράμματα περιήγησης.
 3. Σκληρή, στρατιωτική βαθμίδα κρυπτογράφησης.
 4. Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων.
 5. Πολιτική καταγραφής μηδέν.

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχουν ειδικοί διακομιστές P2P.
 2. Αξίζει σε σχέση με τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες.

Αποκτήστε το ExpressVPN

IPVanish - Best Server count ως VPN για την Ινδία

Αυτός ο παροχέας προσφέρει 6 εγγενείς ινδούς διακομιστές που βρίσκονται στο Νέο Δελχί για να ενισχύσουν την ιδιωτική ζωή των χρηστών στη χώρα και να κάνουν εξαιρετικά εύκολη την πρόσβαση των χρηστών εκτός Ινδίας στο Hotstar.

Ωστόσο, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix US ή το Amazon Prime από την Ινδία, το IPVanish VPN προσφέρει περισσότερους από 1000 διακομιστές για να εγγυηθεί ισχυρό ξεκλείδωμα.

IPVanish για την Ινδία

Οι ταχύτητες παρέμειναν αρκετά σταθερές κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας και ήταν μέχρι το σημείο από την άποψη της απόδοσης σε streaming sites. Προσφέρει 5 ταυτόχρονες συνδέσεις σε έναν μόνο λογαριασμό και προσφέρει, μεταξύ άλλων, αφιερωμένες εφαρμογές για δημοφιλή λειτουργικά συστήματα όπως το Mac και το Android.

Υπάρχει μια επιστροφή 7 ημερών διαθέσιμη μαζί με 24/7 υποστήριξη πελατών για τη μέγιστη ευκολία των χρηστών.

Η IpVanish προσφέρει τρία σχέδια τιμολόγησης, τα οποία περιλαμβάνουν μηνιαίες, τριμηνιαίες και ετήσιες συνδρομές. Το καλύτερο σχέδιο μεταξύ τους κοστίζει 79,99 δολάρια για μια πλήρη δωδεκάμηνη προσφορά συνδρομής.

Πλεονεκτήματα

 1. VPN για την Ινδία με υψηλό αριθμό εγγενούς διακομιστή.
 2. 1000+ VPN Servers και 40.000+ IP’μικρό.
 3. Ξεμπλοκάρει το περιεχόμενο με περιορισμούς Geo όπως το Netflix.
 4. Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN.
 5. Χαρακτηριστικά όπως Kill Switch, IPv6, προστασία διαρροής DNS.
 6. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Μειονεκτήματα

 1. Όχι’Προσφορά δωρεάν δοκιμής ακόμα.

Πάρτε IPVanish

Καλύτερο VPN για την Ινδία δωρεάν

Τα ελεύθερα δίκτυα VPN μπορούν να είναι πολύ ασταθή μερικές φορές λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πόσοι πάροχοι χρησιμοποιούν χρήστες με το να προσφέρουν ένα δωρεάν VPN με την καλύτερη ασφάλεια, αλλά δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να τους εξουδετερώνουν πωλώντας τα δεδομένα τους σε τρίτους ή στέλνοντας κακόβουλα προγράμματα.

Καλύτερο VPN για την Ινδία δωρεάν

Υπάρχουν μερικά καλά δωρεάν δίκτυα VPN που μπορείτε να εμπιστευτείτε εκεί έξω, αλλά δυστυχώς, κανένας από αυτούς δεν προσφέρει ιθαγενείς ινδικούς διακομιστές. Οτι’επειδή οι περισσότεροι από τους χρήστες VPN προέρχονται από την αμερικανική και ευρωπαϊκή περιοχή και λαμβάνοντας υπόψη τον εξαιρετικά περιοριστικό αριθμό διακομιστών που μπορεί να προσφέρει το Free VPN, υπάρχει πολύ περιορισμένη πιθανότητα ότι οποιοδήποτε δωρεάν VPN προσφέρει διακομιστές στην Ινδία.

Τα παρακάτω είναι 3 άκρως αξιόπιστα Ινδία VPN Δωρεάν και μπορείτε σίγουρα να αναβαθμίσετε τα καταβληθέντα σχέδια τους να κάνουν χρήση των διακομιστών τους στην Ινδία:

 1. Tunnelbear VPN - Προσφέρει εξαιρετικά ασφαλή υπηρεσία VPN για την Ινδία
 2. WindscribeVPN - Έχει όριο εύρους ζώνης 10 GB / μήνα για το δωρεάν σχέδιο VPN
 3. Hide.Me - Είναι απίστευτα γρήγορη από την άποψη της ταχύτητας ως δωρεάν VPN για την Ινδία

Ινδικό διακομιστή μεσολάβησης VPN

Οι διακομιστές μεσολάβησης είναι ένα εναλλακτικό εργαλείο ασφαλείας για τα VPN και παρόλο που δεν είναι’t παρέχουν κρυπτογράφηση ή υποστήριξη ασφαλούς σήραγγας πρωτοκόλλου, είναι αρκετά καλά για να σας προστατεύσουν αν θέλετε απλά να επαναφέρετε τη διεύθυνση IP σας μέσω ενός νέου διακομιστή.

Εδώ είναι οι καλύτεροι πληρεξούσιοι VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην Ινδία:

 1. Websurf.in
 2. Proxify
 3. Proxfree
 4. Kproxy
 5. Γρήγορη μεσολάβηση ΗΠΑ
 6. Hide.me (έκδοση μεσολάβησης)
 7. Hidester
 8. Whoer.net
 9. VPNBook
 10. Megaproxy

Καλύτερο VPN για την Ινδία Hotstar

Το καλύτερο VPN για την Ινδία μπορεί να σας προσφέρει τον καλύτερο τρόπο για να ξεμπλοκάρετε την εφαρμογή Hotstar ή τις συνδρομές ιστότοπου σας από έξω από την Ινδία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε με τους ινδικούς διακομιστές οποιουδήποτε από τα κορυφαία VPN που αναφέρονται παραπάνω και να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο στο Hotstar.

Αν αυτό δεν συμβαίνει’t, μπορείτε πάντα να ζητάτε την υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο για να σας παρέχει μια αποκλειστική διεύθυνση IP που σας δίνει μια έγκυρη διαδρομή ροής.

Ξεμπλοκάρετε το Hotstar

Καλύτερο VPN για την Ινδία Chrome

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα περιήγησης Chrome είναι η πιο δημοφιλής πύλη πρόσβασης στο διαδίκτυο στον κόσμο για να διασχίσει τον ηλεκτρονικό τομέα, θα υπήρχαν εκατομμύρια χρήστες σε αυτό στην Ινδία που θα ήθελαν κορυφαία ασφάλεια για αυτό.

Καλύτερο VPN για την Ινδία Chrome

Εδώ είναι ένα περιστατικό στο Κορυφαία VPN για το Chrome browser που προσφέρει συμβατές επεκτάσεις και προσφέρει αποκλειστούς ινδικούς διακομιστές:

 1. Pure VPN
 2. Nord VPN
 3. Express VPN
 4. Ivacy VPN
 5. Ιδιωτικό δίκτυο VPN με πρόσβαση στο διαδίκτυο
 6. Torguard.net
 7. Tunnelbear VPN
 8. Hide.me VPN
 9. Εγγραφείτε στο VPN

Καλύτερες ερωτήσεις VPN

Η ροή είναι νόμιμη στην Ινδία?

Η ροή είναι νόμιμη στην Ινδία και πολλοί δημοφιλείς ιστότοποι συνεχούς ροής όπως το Netflix και το Amazon Prime και ακόμη και ο ινδός τοπικός σταθμός ροής Hotstar έχουν εκατομμύρια χρήστες από την Ινδία. Επομένως, είναι σημαντικό να έχετε το καλύτερο vpn για streaming για να απολαύσετε την ψυχαγωγία σας χωρίς διακοπές.

Αλλά επειδή πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους δεν απεικονίζουν την ίδια βιβλιοθήκη περιεχομένου, δηλ. Ένας χρήστης Netflix στην Ινδία που κέρδισε’να είστε σε θέση να βλέπετε όλες τις εκπομπές που είναι διαθέσιμες σε έναν Χρήστη στις Η.Π.Α., το καλύτερο δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα Top VPN για την Ινδία για να μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε γεωγραφικούς περιορισμούς όπως αυτές και να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο χωρίς προβλήματα.

Ωστόσο, κανένα Ινδία VPN Free δεν μπορεί να επιτρέψει την έγκυρη υποστήριξη Torrenting για ειδικούς χρήστες αυτήν την περίοδο.

Είναι το νόμο Torrenting στην Ινδία?

Όπως συμβαίνει στις περισσότερες χώρες, το Torrenting βρίσκεται σε μια νότια γκρίζα περιοχή στην Ινδία. Λήψη αποδεκτού περιεχομένου ή λογισμικού μέσω του Torrenting όπως το αρχείο εγκατάστασης του προγράμματος περιήγησης του Google Chrome’Δεν σε βάζω σε πολλά προβλήματα. Το πραγματικό πρόβλημα αρχίζει με περιεχόμενο που είναι ευαίσθητο και ανήκει σε μεγάλα σπίτια των μέσων ενημέρωσης.

Αυτό το είδος περιεχομένου προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και το μοιράζοντάς το μέσω του torrent μπορεί να σας οδηγήσει σε πρόβλημα αν το κάνετε’t να προστατεύσετε τον εαυτό σας μέσω ενός κορυφαίου VPN.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Hotstar εκτός της Ινδίας?

Το Hotstar είναι μια εκπληκτική υπηρεσία online streaming για την Ινδία, αλλά δυστυχώς’s δεν διατίθεται για χρήστες εκτός της χώρας σε προσφορά για την προστασία περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να παρακάμψετε γεωγραφικούς περιορισμούς όπως αυτό μέσω ενός Best VPN.

Εδώ’ο καλύτερος τρόπος για να ξεμπλοκάρετε το Hotstar εκτός της Ινδίας:

 • Επιλέξτε ένα VPN και εγγραφείτε σε ένα σχέδιο τιμολόγησης
 • Αποκτήστε τα διαπιστευτήρια χρήστη (Όνομα χρήστη και Κωδικός πρόσβασης)
 • Κατεβάστε την εγγενή εφαρμογή για το λειτουργικό σας σύστημα και εγκαταστήστε την (Τα περισσότερα δίκτυα VPN παρέχουν πλέον ειδικές εφαρμογές για συμβατότητα πολλαπλών πλατφορμών)
 • Συνδεθείτε σε ένα ινδικό διακομιστή (διαφορετικά κέρδισε’t εργασία) και ενεργοποιήστε το VPN

Απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές στο Hotstar!

Καλύτερο VPN για την Ινδία

Συμπέρασμα:

Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι γνωρίζουν περισσότερα σχετικά με τα πλεονεκτήματα της καταπολέμησης του ελέγχου της ιδιωτικής ζωής τους στο διαδίκτυο. Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου έχουν συλληφθεί λόγω των τεράστιων και ενοχλητικών σκανδάλων δεδομένων που αφορούσαν μεγάλες επιχειρήσεις όπως το Careem και το Facebook, αλλά τελικά η απώλεια δεν είναι από αυτές τις επιχειρήσεις όσο και από τους χρήστες.

Τα δίκτυα VPN είναι εξίσου σημαντικά στην Ινδία όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, καθώς σας επιτρέπουν να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο χωρίς προβλήματα. Στο BestVPN.co, υποστηρίζουμε την υψηλότερη δυνατή διαδικτυακή ασφάλεια για τους χρήστες ανά πάσα στιγμή και συνιστούμε ασφαλείς πρακτικές διαδικτύου μαζί με τα καλύτερα εργαλεία για μια ασφαλή και ασφαλή εμπειρία στο διαδίκτυο.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me