Πώς να εγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε το καλύτερο VPN για το Roku

Η ζωή μπορεί μερικές φορές να γίνει πολύ βαρετή και θαμπό. Το να εργάζεσαι πολλές ώρες για να επιβιώσεις σε αυτόν τον γρήγορο κόσμο παίρνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σου, αφήνοντας μόνο μία λεωφόρο για ψυχαγωγία: ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές. Ωστόσο, δεδομένου ότι τίποτα δεν πηγαίνει ποτέ από τους κανόνες του κοινού ανθρώπου, πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα πειρατείας και πνευματικής ιδιοκτησίας για την πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου ή συγκεκριμένους τίτλους. Το ίδιο ισχύει και για συσκευές όπως το Roku. Παρόλο που έχετε πολλές επιλογές στα κανάλια, κάποιοι μπορεί να μην αποκαλύψουν την πλήρη βάση δεδομένων των διαθέσιμων τίτλων.

Αυτό κάνει πολύ σημαντικό να εγγραφείτε σε ένα VPN Roku. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό από το Best VPN για τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά για την απεμπλοκή καναλιών στο Roku:

8 Καλύτερο VPN για Roku

 1. Πώς να εγκαταστήσετε το VPN του Roku
 2. Διαθέσιμα κανάλια για παρακολούθηση συσκευών Roku
 3. Πώς να προσθέσετε κανάλια στο Roku
 4. Μπορούν τα δίκτυα VPN να σας βοηθήσουν να μεταδώσετε περισσότερο περιεχόμενο στο Roku?
 5. Το καλύτερο VPN για Roku το 2018
 6. Δωρεάν VPN για Roku

Τι είναι Roku?

Αν εσύ’ζουν κάτω από ένα βράχο ή γενικά αρένα’γνωρίζοντας καλά την τεράστια ποικιλία των προϊόντων ψυχαγωγίας, ας δούμε τι είναι πραγματικά ο Roku. Φημίζεται παγκοσμίως για την ευκολία και την ευχρηστία του. Το Roku είναι μια τηλεοπτική συσκευή αναπαραγωγής και αναπαραγωγή πολυμέσων, που κυκλοφόρησε το 2008. Διατίθεται σε πολλές μορφές, συμπεριλαμβανομένης της Smart TV, των φορητών ραβδώσεων streaming και των αποκωδικοποιητών.

Roku VPN

Υπάρχουν ακόμη συσκευές Roku για παλαιότερες τηλεοράσεις που χρησιμοποιούν καλώδια A / V, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μια ολοκληρωμένη λύση για όλους’για την ψυχαγωγία. Το καλύτερο μέρος όλων: το Roku παρέχει στους παρατηρητές πρόσβαση τόσο στο κατά παραγγελία όσο και στο streaming περιεχόμενο μέσω καναλιών που μπορούν να επιλέγονται με τη χρήση τηλεχειριστηρίου. Δεν υπάρχει έλλειψη διαθέσιμου περιεχομένου, καθώς έχετε ακόμα τη δυνατότητα πρόσβασης στο Amazon, Hulu και Netflix!

Πώς λειτουργεί το Roku?

Διαφορετικά προϊόντα που διατίθενται από τη Roku έχουν ξεχωριστούς τρόπους σύνδεσης. Ωστόσο, οι βασικές συνδέονται στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο HDMI, από τη συσκευή Roku στην τηλεόρασή σας. Μετά την ολοκλήρωση της αντιστοίχισης και της διαμόρφωσης, ο Roku συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω ασύρματης / ενσύρματης σύνδεσης για πρόσβαση στο οικιακό σας δίκτυο. Η συσκευή λειτουργεί κατεβάζοντας περιεχόμενο βίντεο από το διαδίκτυο και στη συνέχεια παρέχοντας το σε σας στην τηλεόραση.

Πώς λειτουργεί το Roku

Από την Roku “ροές” τα αρχεία άμεσης λήψης, δεν χρειάζεται να αποθηκευτούν, γεγονός που εξαλείφει την αποθήκευση των αρχείων cache βαρύ, παρόμοια με τη διαδικασία του Netflix. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να φορτώνουν εφαρμογές ή κανάλια για πρόσβαση σε συγκεκριμένες ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές, όπως και στην εγκατάσταση διαφορετικών εφαρμογών σε smartphone ή tablet. Με τη σωστή συλλογή των καναλιών, θα απολαύσετε μια εμπειρία streaming όπως ποτέ άλλοτε!

Τι είναι Roku

Roku σας δίνει τη δύναμη να αποφασίσετε τι δείχνει ότι θέλετε να παρακολουθήσετε και πότε. Είναι σχεδόν σαν να έχετε τα πάντα “κατα παραγγελια”, που όχι μόνο σας κάνει να αισθάνεστε καλά - αλλά εντυπωσιάζει και άλλους binge-watchers και επισκέπτες που επισκέπτονται το σπίτι σας. Ένα άλλο σπουδαίο πράγμα για το Roku είναι ότι το λειτουργικό σύστημα ενημερώνεται συνεχώς με αναθεωρήσεις διεπαφών, προσθήκες χαρακτηριστικών, ενημερώσεις ασφαλείας και διορθώσεις σφαλμάτων.

Διαθέσιμα κανάλια για παρακολούθηση συσκευών Roku

Όταν ο Roku έκανε την είσοδό του στην αγορά συσκευών ψυχαγωγίας το 2008, οι χρήστες είχαν περιορισμένη επιλογή καναλιών. Ωστόσο, μετά από γρήγορη άνοδο στη φήμη, η συσκευή έχει πάει από ένα έως πάνω από 3000 κανάλια. Μπορείτε εύκολα να βρείτε περιεχόμενο από δίκτυα εκπομπής όπως NBC, CBS, ABC και Fox στο Roku’s Hulu VoD ή CBS All Access Channels. Αυτά είναι μόνο λίγα για να αναφέρουμε, αλλά παρακάτω είναι μια λίστα με άλλα κορυφαία κανάλια διαθέσιμα στο Roku που θα σας αφήσουν συγκλονισμένοι:

 1. Ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές - PBS, Crackle TV, HBO GO, Disney, M-GO, VUDU, Sling TV, Amazon Instant Video / Prime, Hulu TV, Netflix, Google Play Store και πολλά άλλα!
 2. Αθλητισμός - UFC Online, WWE Network, WatchESPN, NFL Τώρα, NHL Κέντρο Παιχνιδιών, ΝΒΑ League Pass, MLB.TV και πολλά άλλα.
 3. Νέα - ABC, CBS, NBC, Fox, Sky News, Weather Nation, το Blaze και διάφορα άλλα.
 4. Διαδίκτυο - Vimeo, Break, YouTube και άλλες διάσημες πλατφόρμες βίντεο online.
 5. Plex Media Server - Όλες οι συσκευές Roku υποστηρίζουν την Plex Media Server, η οποία είναι ο καλύτερος τρόπος προβολής του προσωπικού περιεχομένου και όλων των αγαπημένων σας ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών σε μια μοναδική τοποθεσία!

Πώς να προσθέσετε κανάλια στο Roku

Η εγκατάσταση καναλιών στο Roku δεν απαιτεί καμία γνώση επιστήμης πυραύλων. Η χρήση της συσκευής είναι απίστευτα εύκολη, καθώς το λειτουργικό σύστημα είναι αρκετά διαισθητικό και φιλικό προς το χρήστη. Απλώς μετακινηθείτε προς τα κάτω “Κανάλια ροής” στο αρχικό μενού και πιέστε το μωβ “Εντάξει” στο τηλεχειριστήριο σας, θα μεταφερθείτε στο κανάλι Store Roku, όπου μπορείτε να βρείτε εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για εγκατάσταση. Χρησιμοποιήστε το “Αναζήτηση καναλιών” να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να μεταβείτε στην εγκατάσταση της σελίδας.

Πώς να προσθέσετε κανάλια στο Roku

Μπορούν τα δίκτυα VPN να σας βοηθήσουν να μεταδώσετε περισσότερο περιεχόμενο στο Roku?

Όταν πρόκειται για ροή διαφορετικών τύπων περιεχομένου στο Roku, ενδέχεται μερικές φορές να αντιμετωπίσετε κάποιο σφάλμα που σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα κανάλι λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Εάν είστε fan-streaming ή P2P / Torrenting ανεμιστήρας, πιθανότατα έχετε μια ιδέα για το γιατί διαφορετικά κανάλια μπορούν να το κάνουν αυτό. Όλα προέρχονται από πολιτικές παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και νόμους κατά της πειρατείας. Διαφορετικές ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές πρέπει να λαμβάνουν κατάλληλη άδεια από τις κατοικίες παραγωγής για να παρέχουν περιεχόμενο σε διάφορες χώρες.

Ως αποτέλεσμα, αν η άδεια χρήσης δεν αποκτάται και περιορίζεται μόνο σε συγκεκριμένες χώρες, τα άτομα που βρίσκονται σε άλλα μέρη του κόσμου δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις αγαπημένες τους ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές μέσω διαφορετικών καναλιών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για οποιονδήποτε ανεμιστήρα streaming να εγγραφεί σε μια υπηρεσία VPN, καθώς ο ίδιος ο Roku χρησιμοποιεί την παρακολούθηση Geo-IP για τον εντοπισμό της θέσης σας. Δεδομένου ότι η διεύθυνση IP σας είναι το εικονικό σας αναγνωριστικό, μόνο η σωστή μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε διαφορετικά κανάλια.

Έτσι, πώς μπορεί ένα VPN να βοηθήσει τους χρήστες του Roku; Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP και την εμφάνισή της σαν να κατοικούσατε σε μια διαφορετική χώρα εντελώς. Οι υπηρεσίες VPN έχουν τη δυνατότητα να κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας για να προστατεύσουν την εισερχόμενη / εξερχόμενη κίνηση, κρατώντας σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των κυβερνητικών υπηρεσιών και των εταιρειών κατά της πειρατείας. Το σημαντικότερο είναι ότι βοηθούν στην παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών μέσω της άμεσης αλλαγής θέσης. Μπορείτε να καθίσετε στην Ιαπωνία, αλλά να είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο από τις Η.Π.Α., συνδέοντας σε ένα εγγενές διακομιστή!

* Στις δοκιμές μας, το Nord VPN δούλεψε το καλύτερο για να ξεκλειδώσει ροές από διάφορες τοποθεσίες στο Roku.

Πώς να εγκαταστήσετε και να εγκαταστήσετε το καλύτερο VPN για το Roku

Το καλύτερο VPN για Roku το 2018

Η απεμπλοκή καναλιών στο Roku απαιτεί τη χρήση ενός VPN, το οποίο προσφέρει προηγμένες λειτουργίες / εργαλεία για την παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών ενώ παράλληλα προστατεύει την ταυτότητά σας από τους κατόχους δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και τους οργανισμούς κατά της πειρατείας. Αν το VPN δεν προσφέρει αρκετά ισχυρή κρυπτογράφηση ή υποφέρει από διαρροές DNS / IP, δεν θα μπορείτε να απολαύσετε απρόσκοπτη απεμπλοκή. Για το λόγο αυτό, προσθέσαμε μια λίστα με τα καλύτερα VPN για το Roku το 2018, με βάση την απόδοση, την αξιοπιστία, την υποστήριξη, τις τιμές και τα χαρακτηριστικά:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3.49Κάθε μήνα

  • 5200+ διακομιστές σε 60 χώρες
  • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Λειτουργεί με την US / UK / JP Netflix
  • Μεγάλη απόδοση P2p / torrenting
  • Διπλό VPN και κρεμμύδι μέσω VPN
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 70% Έκπτωση Επίσκεψη Site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. IPVanish

  IPVanish

  $ 10 $6.49Κάθε μήνα

  • PPTP, L2TP / IPSec & OpenVPN πρωτόκολλα
  • 25.000+ IPs & 225+ διακομιστές σε 60+ χώρες
  • 5 πολλαπλές συνδέσεις
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
  • Κρυπτογράφηση μέχρι 256bit

  Αξιόπιστη έκπτωση 69% στην ιστοσελίδα επίσκεψης
  Διαβάστε την αναθεώρηση

NordVPN για Roku

Με έδρα τον Παναμά, η NordVPN κατατάσσεται στις πιο ασφαλείς υπηρεσίες στην αγορά, η οποία προσφέρει πλήρη προστασία στους χρήστες, που οφείλονται στους επιεικούς νόμους περί προστασίας δεδομένων της χώρας. Για συγκεκριμένη ροή / ξεκλείδωμα, ο πάροχος προσφέρει ακόμη “Smart Play” τεχνολογία, η οποία επιτρέπει την παράκαμψη 400 + γεω-περιορισμένων πλατφορμών, καλύπτοντας ένα τεράστιο κομμάτι από τα κανάλια Roku.

Το καλύτερο VPN για Roku το 2018

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, το NordVPN ξεπερνάει ακόμη και άλλους παρόχους με τις εκπληκτικά γρήγορες ταχύτητές του, οι οποίες βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία streaming στο Roku. Όλοι οι διακομιστές λειτουργούν με αξιέπαινη συνοχή, με λίγα προβλήματα καθυστέρησης σε όσους εγκαθιστούν συνδέσεις μεγάλων αποστάσεων. Παρόλα αυτά, έχετε πρόσβαση σε περισσότερους από 4205 διακομιστές σε 62 χώρες, γεγονός που καθιστά την διαδικασία επιλογής αρκετά εύκολη για την απεμπλοκή καναλιών στο Roku.

Πλεονεκτήματα

 1. 4205 σε 62 χώρες.
 2. Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών για γρήγορη παρακίνηση
 3. Μέγιστη προστασία σε απευθείας σύνδεση μέσω DoubleVPN
 4. P2P / Torrenting Ενεργοποιήθηκε σε ειδικούς διακομιστές
 5. Προστασία DDoS και αυτόματο διακόπτη Kill

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβή μηνιαία τιμολόγηση

επισκεφθείτε τον πάροχο

ExpressVPN για Roku

Η ExpressVPN διαχειρίζεται απολαμβάνει τη μεγάλη παρουσία online σε όλες τις κατηγορίες BEST VPN, χάρη στην εξαιρετική της ομάδα ανάπτυξης και τους εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές, οι οποίοι είναι ιδανικοί για streaming ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών online σε HD. Προσφέρει επίσης ασύγκριτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμίας σε απευθείας σύνδεση, την οποία οι τουρκικές αρχές δεν θα μπορούσαν ακόμη να πάρουν τίποτα από τον πάροχο κατά τη διάρκεια ενός περιστατικού που αφορά το VPN.

Μπορούν τα δίκτυα VPN να σας βοηθήσουν να μεταδώσετε περισσότερο περιεχόμενο στο Roku

Το ExpressVPN θέτει αρκετά το μπαρ για τη λήψη και την αποστολή των ταχυτήτων, γι 'αυτό και απολαμβάνει την κορυφή των βαθμολογιών μας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για streaming ή P2P / Torrenting εραστές. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε τις μέγιστες ταχύτητες κατά την απεμπλοκή διαφορετικών καναλιών για τη ροή του αγαπημένου σας περιεχομένου. Για συνδεσιμότητα, έχετε πρόσβαση σε 2.000+ διακομιστές VPN σε 148 τοποθεσίες διακομιστών VPN και σε 94 χώρες.

Πλεονεκτήματα

 1. Εύκολη απεμπλοκή των καναλιών Roku
 2. 2.000+ διακομιστές VPN 90 χώρες
 3. Μηδενική καταγραφή της κίνησης δικτύου
 4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 5. Εφαρμογές VPN για υπολογιστές, Mac, iOS και Android

Μειονεκτήματα

 1. Πολύτιμο μηνιαίο σχέδιο

επισκεφθείτε τον πάροχο

PureVPN για Roku

Βασισμένη στο Χονγκ Κονγκ, το PureVPN είχε προηγουμένως πάρει αρκετό χτύπημα στην αγορά, εξαιτίας της αποκάλυψης πληροφοριών στις κυβερνητικές αρχές σε μια περίπτωση παρακολούθησης, η οποία είδε μια νεαρή κοπέλα να βασανίζεται από έναν εγκληματία στον κυβερνοχώρο. Παρόλο που ο ιστότοπος ανέφερε πάντοτε για τις πρακτικές υλοτομίας του, έπεσε σε μεγάλη πυρκαγιά. Από τότε, η PureVPN έχει βελτιώσει αρκετά τις προσφορές της.

Πώς να εγκαταστήσετε το VPN στο Roku

Εκτός από τη μείωση των τιμών, το VPN προσφέρει μια αξιοσημείωτη γκάμα χαρακτηριστικών, τα οποία περιλαμβάνουν εφαρμογές για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, 2000+ διακομιστές σε 140+ χώρες σε όλο τον κόσμο, split tunneling για μέγιστη ασφάλεια κατά τη ροή πειρατικών περιεχομένων ή τη χρήση P2P / torrenting, Κρυπτογράφηση AES 256-bit, Προώθηση θυρών, Προστασία DDoS, για να ενισχύσετε την ικανότητά σας να απεμπλοκάρετε κανάλια Roku!

επισκεφθείτε τον πάροχο

IPVanish για Roku

Με βάση τις ΗΠΑ, πολλοί μπορούν να επιλέξουν να μείνουν μακριά από IPVanish, λόγω της θέσης του. Ωστόσο, ένα από τα καλύτερα πράγματα για τον πάροχο είναι ότι εγγυάται πλήρη ανωνυμία, παρά τους σκληρούς υποχρεωτικούς νόμους διατήρησης δεδομένων της χώρας. Έχουν υπάρξει μηδενικές περιπτώσεις του VPN που παρέχουν οποιεσδήποτε πληροφορίες στις κυβερνητικές αρχές, γεγονός που διασφαλίζει τη χρήση της εφαρμογής απεμπλοκής τους για το Roku είναι απολύτως ασφαλής.

IPVanish για έτος

Οι χρήστες έχουν ένα τεράστιο δίκτυο 1000+ εξυπηρετητών σε 60 χώρες παγκοσμίως. Έχετε ακόμη διαθέσιμες εγγενείς εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες, είτε πρόκειται για Linux, iOS, Android, Mac και Windows. Η τιμολόγηση ξεκινά από $ 10 ανά μήνα, αλλά έχετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 7 ημέρες. Υπάρχει ακόμη και ένας SOCKS5 πληρεξούσιος για μέγιστη ανωνυμία για το P2P / Torrenting και το VPN προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας 10 συνδέσεων ταυτόχρονα.

Πλεονεκτήματα

 1. 40.000+ IP’s και 1000+ διακομιστές VPN
 2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
 3. SOCKS5 Διαμεσολαβητής και Kill Switch
 4. Αποδέχεται Cryptocurrencies
 5. Εγγενείς εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες

Μειονεκτήματα

 1. Βασίζεται στις ΗΠΑ

επισκεφθείτε τον πάροχο

Ιδιωτικό Internet Access (PIA) VPN για Roku

Ιδρύθηκε από τον Ted Kim και τον Andrew Lee το 2010, η Private Internet Access (PIA) είναι ένας αμερικανικός πάροχος υπηρεσιών VPN. Ως εκ τούτου, πρέπει να αντιμετωπίσει πολλές ερωτήσεις σχετικά με την ικανότητά της να προσφέρει πλήρη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Οι ΗΠΑ είναι μέρος των Πέντε και Δεκατέσσερα Συμμαχίες Μάτια, οι οποίες ανταλλάσσουν τακτικά πληροφορίες και επιδίδονται στη μαζική επιτήρηση. Όχι πολλοί άνθρωποι εμπιστεύονται την υπηρεσία εξαιτίας αυτού.

Ιδιωτικό Internet Access (PIA) VPN για Roku

Ωστόσο, η PIA ποτέ δεν αποκάλυψε καμία πληροφορία στις κυβερνητικές αρχές. Παρόλο που δεν μπορείτε να το εμπιστευτείτε για το απόρρητό σας, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για την απεμπλοκή των καναλιών του έτους ή απλά παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς του έτους. Μόλις εγγραφείτε, έχετε πρόσβαση σε 3500 διακομιστές σε 32 χώρες. Οι λειτουργίες που λαμβάνετε περιλαμβάνουν την Προώθηση Port, Υποστήριξη Router, Επιλογή Port, SOCKS5 Proxy, 5 Πολλαπλές Σύνδεσεις και Blocker διαφήμισης / Tracker!

Πλεονεκτήματα

 1. 3,500 εξυπηρετητές σε 32 χώρες παγκοσμίως
 2. Προστασία διαρροών DNS και IPv6
 3. Χαρακτηριστικό διακόπτη Internet Kill Switch
 4. Προώθηση και επιλογή θυρών
 5. Κρυπτογράφηση AES 256 Bit

Μειονεκτήματα

 1. Βασίζεται στις ΗΠΑ

Δωρεάν VPN για Roku

Στο BestVPN.co, συμβουλεύουμε αυστηρά τη βάση των χρηστών μας να μην πέσουν στην παγίδα του Free VPN, καθώς οι περισσότεροι θα έχουν τα πόδια τους βαθιά ριζωμένες στις σκιερό επιχειρηματικές πρακτικές για να πληρώσουν για συντήρηση διακομιστή, ενημερώσεις εφαρμογών, υποστήριξη πελατών και άλλα έξοδα για τη φιλοξενία ενός VPN. Ωστόσο, δεδομένου ότι δεν επιθυμεί ο καθένας να επενδύσει σε παρόχους ασφαλίστρων και μπορεί να απογοητεύσει λίγο να πληρώσει για μια υπηρεσία αν θέλετε μόνο να το χρησιμοποιήσετε προσωρινά - τα δωρεάν VPN είναι μια καλή επιλογή ανεξάρτητα.

Εγγραφή για το Roku

Η υπηρεσία ταξινόμησης είναι μια καναδική υπηρεσία που, παρά το γεγονός ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ, προσφέρει μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, η οποία παρέχει πρόσβαση σε διαισθητικές εφαρμογές για την αξιοποίηση της μέγιστης ασφάλειας. Αν και το όριο εύρους ζώνης 10GB είναι στάνταρ σε δωρεάν σχέδιο, μετά τη δοκιμή του παρόχου στους τέσσερις βασικούς διακομιστές, λάβαμε τις εκπληκτικές ταχύτητες. Αυτό ήταν χρησιμοποιώντας τους ΔΩΡΕΑΝ servers και όχι τα premium. Έτσι, σίγουρα συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε το Windscribe!

Δωρεάν VPN για Roku

Πλεονεκτήματα

 1. 10GB όριο εύρους ζώνης
 2. Επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome
 3. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 4. Γρήγορες ταχύτητες μέσω κρυπτογράφησης IKEv2
 5. Εύχρηστες εγγενείς εφαρμογές

Μειονεκτήματα

 1. Κανένα ζωντανό συνομιλία

Hotspot Ασπίδα για Roku

Το Hotspot Shield είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN με έδρα τις ΗΠΑ, ο οποίος συνεχίζει να κερδίζει και να χάνει τη φήμη του, λόγω μιας σειράς προβλημάτων με την εφαρμογή VPN. Ωστόσο, αν πρόκειται μόνο για προσωρινή χρήση, όπως είναι τα περισσότερα ΔΩΡΕΑΝ VPNS - τότε είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις μάζες. Ο πάροχος προσφέρει αξιοσημείωτες ταχύτητες για streaming και P2P / Torrenting με χαμηλή λανθάνουσα κατάσταση. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχετε ένα όριο δεδομένων 750 MB ημερησίως.

Hotspot Ασπίδα για Roku

Πλεονεκτήματα

 1. 750ΜΒ ημερήσιας αποζημίωσης
 2. Αυτόματος διακόπτης σκοτώσεων
 3. Δεν ανιχνεύθηκαν διαρροές DNS
 4. Επέκταση Chrome
 5. Διαχωρισμός σήραγγας διαθέσιμη

Μειονεκτήματα

 1. Αργή Υποστήριξη Πελατών

Hide.me για Roku

Το Hide.me προσφέρει τόσο πληρωμένες όσο και δωρεάν υπηρεσίες, όπως και τα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω. Η μόνη διαφορά είναι ότι σας δίνει 2GB δεδομένων ανά μήνα για να παίξετε με. Άλλες λειτουργίες που λαμβάνετε με το σχέδιο ΔΩΡΕΑΝ περιλαμβάνουν τρεις τοποθεσίες διακομιστών (Ολλανδία, Καναδά και Σιγκαπούρη), σύνδεση σε μία συσκευή, εφαρμογές για Windows, Mac, Android, iOS και ακόμη και το Google Chrome.

Hide.me για Roku

Πλεονεκτήματα

 1. Επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome
 2. 35 διακομιστές σε 28 χώρες
 3. Αυτόματη προστασία Wi-Fi
 4. Διασυνδεδεμένες εφαρμογές
 5. Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών

Μειονεκτήματα

 1. Κακές ταχύτητες

Πώς να εγκαταστήσετε το VPN του Roku

Η επιλογή ενός VPN είναι μόνο ένα μέρος της διαδικασίας απόλαυσης της απρόσκοπτης απεμπλοκής. Πρέπει να ρυθμίσετε το φτηνότερο VPN στη συσκευή Roku, το οποίο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις παλαιότερες ή νεότερες γενιές των συσκευών Roku. Ωστόσο, εάν υπάρχει ένα πράγμα σίγουρο, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο το υλικό Roku για να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε μια σύνδεση VPN για τον παίκτη Roku για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή!

Μπορείτε να πάτε για τους δύο αυτούς τρόπους. Το πρώτο περιλαμβάνει την κοινή χρήση της σύνδεσης VPN στον φορητό υπολογιστή σας με τη συσκευή Roku δημιουργώντας ένα Hotspot. Αν και μπορεί να αντιμετωπίσετε μείωση των ταχυτήτων, μπορείτε εύκολα να απολαύσετε το ξεμπλοκάρισμα. Μόλις συνδεθείτε, εκτελέστε μια δοκιμή IP για να βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα επιτυχημένο δίκτυο σε έναν εξωτερικό διακομιστή. Η δεύτερη αφορά τη χρήση ενός ενσωματωμένου δρομολογητή VPN, DD-WRT ή Τοματών!

Ρύθμιση του Roku VPN με μέθοδο εικονικού δρομολογητή

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη συσκευή σας Roku συνδέοντας έναν εικονικό δρομολογητή που δημιουργήθηκε από το φορητό σας υπολογιστή / φορητό υπολογιστή / smartphone. Τα hotspot Wi-Fi είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε το διαδίκτυο με άλλους, ακόμα και με σύνδεση VPN. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε:

 1. Εγγραφείτε με τον συνιστώμενο πάροχο VPN.
 2. Εγγραφείτε για ένα κατάλληλο πρόγραμμα και κάντε λήψη του σχετικού λογισμικού.
 3. Χτυπήστε το κουμπί εγκατάστασης. Αυτό θα δημιουργήσει έναν νέο προσαρμογέα στο “Δικτυακές συνδέσεις”.
 4. Βρείτε τη σύνδεση VPN στη λίστα και κάντε δεξί κλικ στο “Ιδιότητες”.
 5. Κάνε κλικ στο “Μοιρασιά” καρτέλα και ελέγξτε το “Επιτρέψτε σε άλλους χρήστες δικτύου” επιλογή.
 6. Συνδέστε τη συσκευή Roku στον υπολογιστή σας’s Hotspot Wi - Fi.

Εγκατάσταση του Roku VPN από τη μέθοδο DD-WRT / Router της ντομάτας

Η δημιουργία ενός VPN σε δρομολογητές DD-WRT ή Tomato είναι μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί εξαιρετικές τεχνικές γνώσεις. Πρέπει να ακολουθήσετε έναν πλήρη κατάλογο οδηγιών για να βεβαιωθείτε ότι το VPN ελέγχει με επιτυχία τη σύνδεση στο διαδίκτυο, επιτρέποντας στους χρήστες γύρω από το νοικοκυριό να απολαμβάνουν την απεμπλοκή ή τη μετατόπιση της θέσης τους, χωρίς καμία εφαρμογή. Το NordVPN προσφέρει ολοκληρωμένους δρομολογητές VPN που μπορείτε να αγοράσετε εδώ. Για τη δημιουργία ενός VPN στο DD-WRT ή στην Τομάτα, ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό.

Πώς να ρυθμίσετε το VPN για Roku Χρησιμοποιώντας τη σύνδεση VPN κοινόχρηστου υπολογιστή

 1. Ανοιξε τον υπολογιστή και τα Windows κεφάλι στη γραμμή αναζήτησης
 2. Τύπος “cmd” για να εμφανιστεί η γραμμή εντολών
 3. Επιλέγω “Εκτελέστε ως διαχειριστής” και τύπος το ακόλουθο:
 4. netsh wlan set hostednetwork mode = επιτρέπουν ssid = NETWORKNAME key = ΚΩΔΙΚΟΣ
 5. Ονομα τον εικονικό σας δρομολογητή, ρυθμίζοντας τις ακόλουθες τιμές:
 6. ssid = [όνομα για το δίκτυό σας] key = [κωδικός πρόσβασης για το δίκτυό σας]
 7. Κτύπημα “Εισαγω” και θα λάβετε πολλαπλάσιο μήνυμα λέγοντας:
 8. “Η λειτουργία δικτύου έχει ρυθμιστεί ώστε να επιτρέπεται”
 9. “Το SSID του φιλοξενούμενου δικτύου έχει αλλάξει επιτυχώς”
 10. “Η φράση πρόσβασης κλειδιού χρήστη του φιλοξενούμενου δικτύου έχει αλλάξει επιτυχώς”
 11. Αρχή τον εικονικό σας δρομολογητή εισάγοντας: netsh wlan start hostednetwork στην CMD
 12. Θα λάβετε ένα μήνυμα που λέει “Το Hosted Network ξεκίνησε”
 13. Ανοιξε “Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης” και πηγαίνετε στο “Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα”
 14. Κάντε δεξί κλικ στη σύνδεση VPN που δημιουργήσατε προηγουμένως και πηγαίνετε στο “Ιδιότητες”
 15. Κάντε κλικ στο “Μοιρασιά” καρτέλα και τσιμπούρι και τα δύο “Επιτρέψτε σε άλλους χρήστες δικτύου” επιλογές
 16. Στροφή στη συσκευή σας Roku και κεφάλι στο “Ρυθμίσεις” μενού
 17. Επιλέγω Δίκτυο > Ασύρματη σύνδεση (Wi-Fi) > Ρύθμιση νέας σύνδεσης Wi-Fi.
 18. Συνδέω-συωδεομαι στο δίκτυο Wi-Fi που μόλις δημιουργήσατε στα Windows!

Πώς να εγκαταστήσετε VPN για Roku Χρησιμοποιώντας τη σύνδεση VPN κοινόχρηστου Mac

 1. Ανοιξε το φορητό σας υπολογιστή Mac και κεφάλι στο “Επιλογές συστήματος” Μενού
 2. Κάντε κλικ επί “Μοιρασιά” και από το αριστερό πλαίσιο επιλέγω “Κοινή χρήση internet”
 3. Σειρά τις ακόλουθες ρυθμίσεις για να μοιραστείτε επιτυχώς το VPN σας στο Roku:
 4. Μοιραστείτε τη σύνδεσή σας από: [τη σύνδεση VPN που μόλις δημιουργήσατε]
 5. Σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν: ελέγξτε το πλαίσιο για “Wi-Fi” για ευκολότερη συνδεσιμότητα
 6. Ανοιξε Επιλογές Wi-Fi, εισαγω όνομα δικτύου και επιλέγω το κανάλι
 7. Χρήση WPA2 Προσωπικά για ασφάλεια και εισαγω έναν κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο OK
 8. Στροφή στην Κοινή χρήση Internet από το μενού και Κάντε κλικ επί “Αρχή”
 9. Ανοιξε τη συσκευή σας Roku και κεφάλι στο “Ρυθμίσεις” μενού
 10. Κάντε κλικ στο Δίκτυο > Wi-Fi > Ρύθμιση νέας σύνδεσης Wi-Fi
 11. Συνδέω-συωδεομαι στο δίκτυο Wi-Fi που μόλις δημιουργήσατε στο Mac

VPN για εναλλακτικές λύσεις Roku

Τα δίκτυα VPN είναι πραγματικά απλά “Εικονικά ιδιωτικά δίκτυα” και όχι κάποια συγκεκριμένη τεχνολογία. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για αυτό. Θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει ότι οι υπηρεσίες πληρεξουσιότητας είναι παρόμοιες, αλλά δεν ενσωματώνουν κανένα είδος κρυπτογράφησης. Αυτό αφήνει τη φυσική ιδιωτική δικτύωση (PPN) ως τη μόνη εναλλακτική λύση, αλλά αυτή η επιλογή δεν έχει εμπορικό πάροχο. Αν είναι απλά ξεμπλοκάρισμα που θέλετε να κάνετε, τότε η χρήση μιας υπηρεσίας proxy στο Roku Web Browser X είναι μια καλή επιλογή!

Οι καλύτεροι Streamers Media Roku

Τώρα πολλοί γνωρίζουν, αλλά όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το Roku έρχεται σε διάφορα σχήματα / μεγέθη / τύπους. Η επιλογή ενός VPN είναι τόσο δύσκολη όσο η εύρεση της καλύτερης ταινίας πολυμέσων για εσάς. Ωστόσο, δεδομένου ότι το BestVPN.co στοχεύει να καλύψει όλες τις πτυχές της απόλαυσης μιας απρόσκοπτης εμπειρίας Roku για τη ροή των αγαπημένων σας ταινιών / τηλεοπτικών εκπομπών, παρακάτω έχουμε παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις τελευταίες ταινίες ταινιών Roku:

Οι καλύτεροι Streamers Media Roku

Roku Ultra

Το Roku Ultra έρχεται κάτω από τις κορυφαίες συσκευές της μάρκας, αξίας $ 130. Πρόκειται για ένα set-top-box που χρησιμοποιεί υλικό υψηλής τεχνολογίας και τον ισχυρότερο επεξεργαστή όλων των συσκευών Roku. Επιτρέπει στους χρήστες να αναπαράγουν βίντεο από εξωτερικούς δίσκους, υποστηρίζοντας HFS +, NTFS, FAT32, ακόμα και FAT16 μορφές. Υπάρχει μια απομακρυσμένη φωνή, όπου πατάτε το κουμπί και λέτε τον τίτλο για να εκτελέσετε μια αναζήτηση στη συσκευή.

Roku Ultra

Πειραματίσαμε με το χαρακτηριστικό γνώρισμα και λάβαμε ακριβή αποτελέσματα ανά πάσα στιγμή, γεγονός που διασφαλίζει ότι δεν είναι ένα τέχνασμα μάρκετινγκ. Αυτό κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη από πριν, ειδικά όταν βρίσκετε μια ταινία / τηλεοπτική εκπομπή για να παρακολουθήσετε. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει ακόμη tracker που ξεκινάει με το πάτημα του κουμπιού στην κορυφή του Roku Ultra. Η συσκευή υποστηρίζει ακόμη 720p, 1080p και 4K UHD με βίντεο HDR στα 60 fps.

Roku ραβδί ραβδί

Ένα καλό αντίστοιχο με το Roku Ultra, το Streaming Stick, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα απλό προϊόν σε σχήμα USB, το οποίο συνδέεται με την τηλεόρασή σας μέσω του καλωδίου HDMI. Σε σύγκριση με το Ultra, το Streaming Stick Roku είναι απίστευτα φθηνότερο, αλλάζοντας πίσω μόνο από $ 50. Δεν υπάρχει διαθέσιμη θύρα Ethernet, επομένως θα χρειαστεί να έχετε έναν ασύρματο δρομολογητή για τη δημιουργία μιας σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Roku ραβδί ραβδί

Παρόμοια με το Roku Ultra, αυτή η έκδοση παρέχει επίσης πρόσβαση σε πάνω από 3000 κανάλια. Η μόνη διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το απομακρυσμένο σύστημα δεν διαθέτει τη δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης ή εύρεσης. Επίσης, δεν μπορείτε να κάνετε streaming σε ποιότητα 4K, εκτός αν αγοράσετε το Roku Streaming Stick Plus, διαθέσιμο για $ 70. Προσφέρει επίσης μεγαλύτερη γκάμα Wi-Fi, το οποίο υποστηρίζει αν ο δρομολογητής σας απέχει πολύ από την τηλεόραση.

Roku Premiere και Premiere+

Ας ξεκαθαρίσουμε πρώτα ότι η Roku Premiere και η Premiere + είναι δύο διαφορετικές συσκευές. Και οι δύο συσκευές έχουν δυνατότητα ροής σε 4K UHD με HDR βίντεο στα 60 fps. Είναι set-top-boxes, που σημαίνει ότι μπορείτε να τα συνδέσετε απευθείας μέσω ενός καλωδίου Ethernet στο διαδίκτυο, παρέχοντάς σας καλύτερες ταχύτητες ροής για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές.

Roku Premiere

Σε σύγκριση με το Roku Ultra, το Premiere + είναι 23% φθηνότερο, διαθέσιμο μόνο για $ 99. Αυτό είναι περίπου 30 δολάρια φθηνότερα, το οποίο είναι μια καλή επιλογή, ειδικά αν είστε προϋπολογισμός-συνειδητή. Το μόνο πρόβλημα με αυτή τη συσκευή είναι ότι η θύρα Ethernet στο πίσω μέρος υποστηρίζει μόνο έως 1000Mbps. Δεν μπορείτε να λάβετε ταχύτητες gigabit, οι οποίες ενδέχεται να εμποδίσουν τη ροή λίγο!

Roku Express και Express+

Τα Roku Express και Express +, που εισήχθησαν από το Roku ως προϊόντα entry-level προσφέρουν συμβατότητα σε χρήστες που εξακολουθούν να βασίζονται σε παλαιότερες τηλεοράσεις. Μπορούν να λειτουργήσουν με σύνθετα καλώδια A / V, τα οποία χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά κόκκινα, λευκά και κίτρινα χρώματα που ήταν αρκετά γνωστά πριν από την είσοδο της HDMI και τη δημοτικότητα στο μέγιστο επίπεδο ευκολίας.

Roku Express

Καλύτερο VPN για συχνές ερωτήσεις Roku

Πώς λειτουργεί το Roku Stick?

Η Roku συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω ασύρματης / ενσύρματης σύνδεσης για πρόσβαση στο οικιακό σας δίκτυο. Η συσκευή λειτουργεί κατεβάζοντας περιεχόμενο βίντεο από το διαδίκτυο και στη συνέχεια παρέχοντας το σε σας στην τηλεόραση. Από την Roku “ροές” τα αρχεία λήψης απευθείας, δεν χρειάζεται να αποθηκευτούν, γεγονός που εξαλείφει την αποθήκευση των αρχείων cache.

Πόσο κοστίζουν τα κανάλια Roku?

Η προσθήκη ενός καναλιού δεν αδειάζει τις τσέπες σας! Συνήθως, θα βρείτε όλα τα κανάλια που ίσως θέλετε να εγκαταστήσετε για δωρεάν streaming, αλλά στην πιθανότητα offset δεν έχετε, η μέγιστη τιμολόγηση θα κυμανθεί οπουδήποτε μεταξύ $ 0.99 έως $ 1.99. Αυτό αποκλείει το κόστος εγγραφής του καναλιού.

Πόσο κοστίζει η χρήση του Roku?

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, το Roku προσφέρει ένα ποικίλο φάσμα προϊόντων. Ως εκ τούτου, η τιμολόγηση ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ο πάγκος για το Roku Ultra κοστίζει περίπου $ 130, το Premiere και το Premiere + έχουν τιμή τιμής $ 99 και $ 109, το Streaming Stick διατίθεται μόνο για $ 50 και το Express και Express + μπορεί να αγοραστεί για $ 29.99 και $ 39.99.

Ποια κανάλια είναι ελεύθερα στο Roku

Υπάρχει ένας τεράστιος κατάλογος δωρεάν διαθέσιμων καναλιών για εγκατάσταση στο Roku. Μερικά από τα πιο διάσημα περιλαμβάνουν την τηλεόραση Pluto, το Crackle, το κανάλι Roku, το CW App, το PBS Kids, το Comet, το Newson, το Tubi, το Twitch, το YouTube, το Vimeo και το Break.

Τυλίξτε τα πράγματα

Συσκευές όπως το Roku είναι σωστικές μηχανές που κάνουν αυτό απίστευτα εύκολο και βολικό να έχετε πρόσβαση σε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Με πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το BBC iPlayer, το Hulu, το Netflix, το Amazon Prime και άλλα μέσα από μια ενιαία διασύνδεση, τίποτα δεν μπορεί να νικήσει την streaming εμπειρία του Roku. Προσθέστε αυτό σε ένα VPN που παρακάμπτει όλους τους γεωγραφικούς περιορισμούς και ίσως να μην αφήσετε ποτέ το σπίτι σας τα σαββατοκύριακα, εξαιτίας ενός μαζικού εθισμού ρολογιών!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me