Καλύτερο VPN για Linux – Εγκαταστήστε τους διακομιστές VPN Linux που χρησιμοποιούν τους δωρεάν πελάτες

Όταν πρόκειται για την αξιοποίηση της καλής ασφάλειας και της ανωνυμίας στο διαδίκτυο, τα VPN έχουν γίνει κάπως αναγκαιότητα. Κρίνοντας από τον τρόπο με τον οποίο οι χώρες θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο των ιδιωτών πληροφοριών και των κυνηγών παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων είναι συνεχώς πόνος στους γλουτούς, τα VPN είναι το κλειδί για την προστασία των ιδιωτικών σας δεδομένων από τα snooping eyes, κυβερνητικές υπηρεσίες και χάκερς, όπως το Linux. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε αυτό το λεπτομερή Best VPN for Linux guide από το Best VPN.

Τι είναι το λειτουργικό σύστημα Linux?

Κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου 1991, το Linux είναι ένα λειτουργικό σύστημα ανοιχτού κώδικα και ΔΩΡΕΑΝ, το οποίο προσφέρει προοπτικές με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Διατίθεται για χρήση τόσο σε επιτραπέζιους όσο και σε διακομιστές, που βασίζεται στον πυρήνα Linux, ο οποίος προσφέρει διάφορες διανομές για να καλύψει τις απαιτήσεις και τις απαιτήσεις διαφόρων χρηστών. Ορισμένες από τις πιο συνήθεις και δημοφιλείς διανομές Linux περιλαμβάνουν το Ubuntu, το openSUSE, το Mageia, το Mint, το Gentoo, το Fedora, το Debian, το CentOS και το Arch.

Τι είναι το λειτουργικό σύστημα Linux

Linux Distros Υποστηριζόμενη λίστα VPN

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Linux προσφέρει μια τεράστια λίστα διανομών που εξυπηρετούν τις ανάγκες των διαφορετικών χρηστών. Αυτό ισχύει και για τα δίκτυα VPN. Η πλατφόρμα έχει διάφορες διανομές που φημίζονται για την κορυφαία επιλογή όταν πρόκειται για την απόκτηση των καλύτερων δυνατοτήτων VPN και υποστήριξης. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή και να επωφεληθείτε από την ισχυρή κρυπτογράφηση, ελέγξτε αυτά τα λειτουργικά συστήματα Linux:

 • Ubuntu - Σχεδιασμένο για χρήστες που επιθυμούν λιγότερη διαχείριση επιφάνειας εργασίας και καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής, το Ubuntu είναι ένα λειτουργικό σύστημα Linux που βασίζεται στο Debian, το οποίο διαθέτει πολλές εφαρμογές GUI VPN για μέγιστη ευκολία. Μάθετε περισσότερα αν θέλετε να μάθετε για το καλύτερο VPN για το Ubuntu.
 • Ipredia OS - Με βάση το λειτουργικό σύστημα Fedora, το Ipredia είναι μια εξαιρετικά ασφαλής πλατφόρμα, η οποία δρομολογεί συνδέσεις μέσω του Διαδικτύου μέσω του Tor. Προσθέστε ένα VPN στο μίγμα, και μπορείτε να αξιοποιήσετε την εξαιρετική ψηφιακή ανωνυμία.
 • Subgraph OS - Χρησιμοποιώντας έναν ενισχυμένο πυρήνα του Linux, το Subgraph προκαλεί ένα περιβάλλον με έντονο κρυπτογραφημένο sandbox για να μειώσει τις προσπάθειες απόπειρας hacking. Έχει ακόμη ένα ισχυρό τείχος προστασίας για επιπλέον ιδιωτικότητα στο διαδίκτυο.
 • Whonix - Εργάζοντας σε δύο εικονικές μηχανές, αυτό το λειτουργικό σύστημα Linux με Debian και Tor προσφέρει μεγάλη ψηφιακή ασφάλεια. Προσφέρει προστασία από μη αναμενόμενες διαρροές DNS και κακόβουλο λογισμικό.
 • Qubes - Συνιστάται από διάφορους εμπειρογνώμονες στον τομέα της ιδιωτικής ζωής, ο Qubes διαιρεί τις απομονωμένες δραστηριότητες σε απευθείας σύνδεση “qubes” για να αποφύγετε την πρόκληση ιών / κακόβουλου λογισμικού σε ευαίσθητα δεδομένα.
 • Ουρές - Διαμορφωμένη με ισχυρά κρυπτογραφικά εργαλεία, το Tails δρομολογεί όλη την κυκλοφορία του στο διαδίκτυο μέσω ενός δικτύου Tor. Σε συνδυασμό με ένα VPN, μπορείτε να ωφεληθείτε πολύ από την άποψη της ιδιωτικής ζωής και της ανωνυμίας.

Linux VPN Χρήση και Πλεονεκτήματα

Αν και οι διανομές Linux που αναφέρονται παραπάνω, προσφέρουν εξαιρετική ασφάλεια και ιδιωτικότητα, εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος να εκτίθενται ευαίσθητα δεδομένα σε μη εξουσιοδοτημένα άτομα, δηλαδή snoopers ή hackers. Για να εξασφαλίσετε πλήρως το διαδίκτυο σας, είναι επιτακτική ανάγκη να υιοθετήσετε μια πιο φιλική προς την ιδιωτικότητα προσέγγιση. Εδώ έρχονται τα VPN Linux, τα οποία είναι χρήσιμα για μια ποικιλία εργασιών και προσφέρουν πολλά οφέλη, όπως:

 • Παύση τοπικών ISP από την παρακολούθηση σας - Κάθε φορά που συνδέεστε στο διαδίκτυο, ο τοπικός σας ISP συλλέγει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τους ιστότοπους που επισκέπτεστε, το χρησιμοποιούμενο εύρος ζώνης κλπ. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες, ειδικά εάν ζείτε σε μια χώρα με αυστηρούς νόμους στο διαδίκτυο. Μπορείτε να λάβετε χρεωμένα μεγάλα πρόστιμα για την πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Τα VPN κρυπτογραφούν τη σύνδεση στο διαδίκτυο, προστατεύουν την ταυτότητά σας και την ηλεκτρονική δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφουν τον περιορισμό του ISP.
 • Εξασφάλιση δημόσιων δικτύων Wi-Fi - Εάν συνδεθείτε σε ένα δημόσιο εστιατόριο ή δημόσιο δίκτυο, θέτετε τον εαυτό σας σε μεγάλο κίνδυνο από προσπάθειες hacking. Δημιουργία συνδέσεων σε δημόσιο Wi-Fi’s ανοίξτε τα δεδομένα σας μέχρι τους snoopers. Εάν θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, η χρήση ενός VPN είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς κρυπτογραφεί τις συνδέσεις σας, διασφαλίζοντας τα πάντα από τα δεδομένα σας σε δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Αυτό είναι εξαιρετικά βολικό, ειδικά για εκείνους τους χρήστες που ταξιδεύουν πολύ.
 • Πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο - Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η ελευθερία του Διαδικτύου στις μέρες μας. Σίγουρα, τα πράγματα ξεκίνησαν πραγματικά καλά με κάθε άτομο να έχει πρόσβαση σε κάθε δικτυακό τόπο. Ωστόσο, τώρα οι κυβερνήσεις προσπαθούν να ελέγξουν τις πληροφορίες και πολλές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όπως το Netflix, το Amazon Prime, το Hulu και το BBlayer iPlayer επιβάλλουν γεωγραφικούς περιορισμούς στους ιστοτόπους τους. Τα VPN μετατοπίζουν την τοποθεσία σας, καθιστώντας την εμφάνισή σας ζωντανή σε μια διαφορετική χώρα, επιτρέποντάς σας έτσι να ξεμπλοκάρετε τις τοποθεσίες VoD απρόσκοπτα.
 • Συμμετοχή σε Δραστηριότητες Torrenting / Streaming - Οι κυνηγοί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν ήταν ποτέ πιο ενεργοί από πριν, χάρη στους νόμους του διαδικτύου που έγιναν πιο σκληροί σε όλο τον κόσμο. Η απλή πρόσβαση σε ένα περιορισμένο ή πειρατικό βίντεο μπορεί να σας οδηγήσει στην καταβολή έντονων προστίμων. Τα VPN προλαμβάνουν αυτό το φαινόμενο, διασφαλίζοντας το δίκτυό σας μέσω κρυπτογράφησης υψηλού επιπέδου, το οποίο είναι κρίσιμο για την αποφυγή της παρακολούθησης του ISP.

Καλύτερο VPN για Linux - Εγκαταστήστε τους διακομιστές VPN Linux που χρησιμοποιούν τους δωρεάν πελάτες

Το καλύτερο VPN για Linux - Χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε το 2018

Όταν πρόκειται για την εύρεση του σωστού VPN Linux, μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές στην αγορά. Η επιλογή ενός μπορεί να είναι σίγουρα ένα χρονοβόρο και δύσκολο έργο, λαμβάνοντας υπόψη το χάος των δομών τιμολόγησης και των λεπτομερειών ασφάλειας. Αν ψάχνετε για μια υπηρεσία που θα σας κρατήσει ασφαλείς κατά τη διάρκεια της περιήγησης και την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνουν:

 • Υποστήριξη Λογισμικού Linux - Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά το VPN που επιλέγετε πρέπει να προσφέρει υποστήριξη για το λειτουργικό σύστημα Linux που χρησιμοποιείτε. Πολλοί πάροχοι στην αγορά δεν προσφέρουν αποκλειστικούς πελάτες για Linux, πόσο μάλλον πολλαπλές διανομές.
 • Περιορισμοί Κυκλοφορίας - Κάθε πάροχος VPN που επιβάλλει περιορισμούς εύρους ζώνης ή τύπου αρχείου θα πρέπει να αποφεύγεται πάση θυσία. Ολόκληρος ο σκοπός της χρήσης ενός VPN είναι να εξερευνήσετε ένα μη φιλτραρισμένο διαδίκτυο, το οποίο δεν σας κάνει να κολλήσετε όταν ασχολείστε με την κοινή χρήση P2P ή με το torrent traffic.
 • Ταχύτητα Bandwidth - Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι να έχετε ένα VPN που επιβραδύνει όλες τις συνδέσεις σας. Παρόλο που αναμένεται λίγη σίτιση στις ταχύτητες, χάρη στην επικεφαλίδα που εισάγεται από την κρυπτογράφηση, θα πρέπει να λαμβάνετε ακόμα γρήγορες ταχύτητες για streaming ή torrenting.
 • Διανομή διακομιστή - Τα VPN αποδειχτούν εξαιρετικά εργαλεία για την απεμπλοκή ιστοσελίδων με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη, καθώς επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν εικονικές τοποθεσίες με ένα απλό κλικ εδώ και εκεί. Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος που επιλέγετε προσφέρει μια τεράστια λίστα με διακομιστές που είναι διαθέσιμοι για σύνδεση.
 • Πολιτικές καταγραφής - Παρόλο που όλα τα VPN καταγράφουν κάποια μορφή πληροφοριών σύνδεσης / συνεδρίας, είναι σημαντικό να επιλέξετε κάποιον που έχει μια υπηρεσία PROVEN και πιστοποιημένη υπηρεσία μη καταγραφής. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κανένα ίχνος δεν οδηγεί πίσω στη δραστηριότητα οποιουδήποτε χρήστη.

Καλύτερο VPN για Linux

Εμείς στο BestVPN.co καταλάβουμε ότι ο καθένας δεν έχει αρκετό χρόνο για να περάσει ξεχωριστά από κάθε προμηθευτή στην αγορά για να κοιτάξει έξω για τους προαναφερθέντες παράγοντες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε συντάξει μια λίστα με το Τα καλύτερα δίκτυα VPN για Linux, τα οποία είναι εγγυημένα ότι σας προσφέρουν εξαιρετική τιμολόγηση, απόδοση, υποστήριξη, αξιοπιστία και διανομή διακομιστών. Μεταξύ των πιο σημαντικών, περιλαμβάνει:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

ExpressVPN

Το ExpressVPN κατατάσσεται μεταξύ των ελάχιστων παρόχων που προσφέρει μια ειδική εφαρμογή για χρήστες Linux. Ο πάροχος που εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους προσφέρει επίσης ισχυρά χαρακτηριστικά απορρήτου, γρήγορες ταχύτητες και αξιόλογη διαθεσιμότητα διακομιστή (145 τοποθεσίες σε 94 χώρες) για πρόσβαση σε περιεχόμενο από διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο. Το μηνιαίο πρόγραμμα διατίθεται σε 12,95 δολάρια, το οποίο υποστηρίζεται από εγγύηση επιστροφής 30 ημερών. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την αναθεωρημένη έκθεσή μας expressvpn.

καλύτερη vpn για linux

Πλεονεκτήματα

 1. Πελάτη Linux (γραμμή εντολών) πελάτη.
 2. Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών.
 3. 3 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 4. 1500+ διακομιστές σε 94 χώρες.
 5. Εγγυημένη Πολιτική μητρώων μητρώων.

Μειονεκτήματα

 1. Πολύτιμη μηνιαία τιμολόγηση.

Αποκτήστε το ExpressVPN

AirVPN

Η AirVPN είναι ένας από τους υποτιμημένους παρόχους, ο οποίος προσφέρει μια καλή συνολική υπηρεσία, καθώς και ειδικές εφαρμογές για κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Debian / Ubuntu και του openSUSE / Fedora. Μπορούν να έχουν πρόσβαση με ένα GUI ή απευθείας από τη γραμμή εντολών. Οι εφαρμογές έρχονται ακόμη εξοπλισμένες με διακόπτη Kill και προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια στις συνδέσεις OpenVPN, με ενεργοποιημένη την απόλυτη εμπιστευτικότητα.

AirVPN για Linux

Πλεονεκτήματα

 1. Εφαρμογές Debian / Ubuntu και openSUSE / Fedora.
 2. 3-Ημερήσια δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη.
 3. Επιτρέπει P2P / Torrenting.
 4. Δεν υπάρχουν διαρροές DNS / IPv6.
 5. Ισχυρή κρυπτογράφηση.

Μειονεκτήματα

 1. Βρίσκεται στην Ιταλία.

Πάρτε AirVPN

VyprVPN

Το VyprVPN προσφέρει τόσο Γραμμή εντολών όσο και εφαρμογή GUI για Λειτουργικά Συστήματα που βασίζονται στο Linux. Είναι απίστευτα αξιόπιστο, προσφέροντας ένα μεγάλο δίκτυο 700 εξυπηρετητών σε 70 χώρες παγκοσμίως. Υπάρχει ακόμη και ένα “Τεχνολογία Chameleon”, η οποία ενισχύει περαιτέρω την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια σε απευθείας σύνδεση για την παράκαμψη της κυκλοφοριακής συμφόρησης του δικτύου και την αποδέσμευση γεωγραφικών περιοχών με ελάχιστη προσπάθεια.

VyprVPN για Linux

Πλεονεκτήματα

 1. Γραμμή εντολών και GUI εφαρμογή Linux.
 2. Ξεμπλοκάρει το Netflix, το Amazon Prime, κλπ.
 3. Δωρεάν δοκιμή 3 ημερών διαθέσιμη για δοκιμές.
 4. Διακομιστές σε 70 χώρες παγκοσμίως.
 5. Σύνδεση σε 5 Συσκευές ταυτόχρονα.

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Αποκτήστε VyprVPN

StrongVPN

Το StrongVPN ενδέχεται να μην είναι στη λίστα των κορυφαίων 10 παρόχων VPN, αλλά προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία προσαρμοσμένη στους χρήστες του Linux. Προσφέρει την τέλεια εφαρμογή που προσφέρει εύκολο στη χρήση σχεδιασμό και εμφάνιση, σε συνδυασμό με μια απλή πολιτική μηδενικής καταγραφής, ενώ κρυπτογραφεί όλες τις συνδέσεις με ισχυρά πρωτόκολλα OpenVPN και L2TP / IPSec. Υπάρχει ακόμη και μια λειτουργία StrongDNS για μέγιστη δυνατότητα ξεκλειδώματος.

StrongVPN για Linux

Πλεονεκτήματα

 1. Διαθέσιμη εφαρμογή GUI Linux.
 2. 650+ διακομιστές σε 20+ χώρες.
 3. Κρυπτογράφηση AES 256-Bit.
 4. IP Cloaking και Zero Logging.
 5. 10 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Μειονεκτήματα

 1. Χρειάζεται Σύνθετες ρυθμίσεις.

Αποκτήστε ισχυρό VPN

Mullvad

Το Mullvad προσφέρει έναν πελάτη Debian ανοιχτού κώδικα, ο οποίος έρχεται εξοπλισμένος με μια ποικιλία προηγμένων λειτουργιών, όπως IPv6 Routing, Automatic Kill Switch, προστασία DNS και IPv6 διαρροής. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα σύνδεσης ταυτόχρονα σε 3 συσκευές. Η προσφορά θυρών είναι διαθέσιμη για την αποφυγή των τείχη προστασίας, καθιστώντας έτσι μια καλή επιλογή για μέγιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας, ειδικά στο Linux.

Mullvad για το Linux

Πλεονεκτήματα

 1. Πελάτης Linux (Πλήρης GUI).
 2. Δρομολόγηση IPv6 και προστασία από διαρροές DNS.
 3. Τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις.
 4. Αποδέχεται μέθοδο πληρωμής Bitcoin.
 5. Πολιτική μηδενικών καταγραφών για μέγιστη προστασία προσωπικών δεδομένων.

Μειονεκτήματα

 1. Αργή ταχύτητα.

Πάρτε Mullvad

Καλύτερο VPN για Linux δωρεάν

Οι παραπάνω υπηρεσίες υψηλής ποιότητας είναι καλές επιλογές για τη μόχλευση εξαιρετικής ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων στις συσκευές Linux. Ωστόσο, τι γίνεται με τους χρήστες που δεν μπορούν να αντέξουν το υψηλό κόστος των VPN premium; Λοιπόν, υπάρχουν κάποιες ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρουν ένα καλό συνολικό προϊόν που δεν θέτει σε κίνδυνο την ανωνυμία του χρήστη. Αυτά τα καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ VPN για Linux περιλαμβάνουν:

VPN Ένα κλικ

Αυτός ο ΔΩΡΕΑΝ πάροχος VPN κατατάσσεται στις πολύ λίγες online υπηρεσίες που προσφέρουν αφιερωμένες εφαρμογές για κάθε λειτουργικό σύστημα. Αυτό περιλαμβάνει διανομές με βάση το Linux, οι οποίες φημίζονται για την ιδιωτική τους ζωή και την ασφάλειά τους. Ο πάροχος έχει μια τεράστια βάση χρηστών 15 εκατομμυρίων παγκοσμίως και διαθέτει αξιοσημείωτες δυνατότητες απεμπλοκής με διακομιστές που βρίσκονται σε 51 χώρες. Επιπλέον, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης, παρά το γεγονός ότι το VPN είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Καλύτερο VPN για Linux δωρεάν

Πλεονεκτήματα

 1. Λήψη GUI Linux App Διαθέσιμο.
 2. Διαγραφή πολιτικών σύνδεσης / σύνδεσης σύνδεσης.
 3. Εξαιρετικές δυνατότητες απεμπλοκής.
 4. Προσαρμοσμένα σχέδια με προϋπολογισμό.
 5. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης.

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
 2. Κακή διαθεσιμότητα διακομιστή.

Εγγραφείτε

Η υπηρεσία ταξινόμησης δεν προσφέρει ακόμα μια ειδική εφαρμογή GUI για χρήστες Linux, αλλά προσφέρει συμβατότητα για όσους έχουν πολύ καλή γνώση με τη γραμμή εντολών. Είναι ένας νεοεισερχόμενος στην αγορά VPN, αλλά προσφέρει αξιοσημείωτη ασφάλεια και ιδιωτικότητα στους χρήστες με μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες, όπως το DoubleVPN (δρομολογεί τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο μέσω δύο διαφορετικών διακομιστών ταυτόχρονα).

Εγγραφείτε για το Linux

Πλεονεκτήματα

 • Γραμμή εντολών Linux OpenVPN.
 • Απεριόριστες πολλαπλές συνδέσεις.
 • Διαφανής Πολιτική Απορρήτου.
 • Διαφημιστικό μπλοκάρισμα.

Μειονεκτήματα

 1. Ακανόνιστες ταχύτητες διακομιστή.

Κρύψε με

Παρόμοια με το Windscribe, το Hide.me δεν διαθέτει αποκλειστικό πελάτη για χρήστες Linux. Ωστόσο, διαθέτετε έναν οδηγό μη αυτόματης εγκατάστασης για τη ρύθμιση του VPN στη συσκευή σας Linux. Μόλις ολοκληρωθεί, μπορείτε να επωφεληθείτε από την ισχυρή κρυπτογράφηση OpenVPN και την Προστασία από αυτόματη Wi-Fi. Εκτός αυτού, ο πάροχος προσφέρει διακομιστές σε 36 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Hide.me για Linux

Πλεονεκτήματα

 1. Εγχειρίδιο μη αυτόματης εγκατάστασης για το VPN Linux.
 2. Υποστηρίζει πολλαπλές συνδέσεις σε 5 συσκευές.
 3. Προσφέρει ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-Bit.
 4. Δημόσια λειτουργία προστασίας Wi-Fi.

Μειονεκτήματα

 1. Βελτίωση των αναγκών υποστήριξης

Linux VPN Server - καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε το VPN σε Linux

Αν έχετε εγγραφεί σε έναν παροχέα που δεν προσφέρει εγγενή πελάτη για το Linux Distros, μπορείτε να ρυθμίσετε μια σύνδεση VPN. Το μεγαλύτερο μέρος του λειτουργικού συστήματος Linux θα υποστηρίζει αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN. Απλώς κατεβάστε το αρχείο διακομιστή με το οποίο θέλετε να συνδεθείτε και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τα διαπιστευτήρια του παροχέα με τον οποίο έχετε λογαριασμό. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εγκαταστήσετε και να συνδεθείτε στο OpenVPN σε Linux:

 1. Ανοιξε το “Τερματικό”, τύπος “sudo apt-get εγκαταστήστε -y openvpn” και πατήστε το κουμπί εισαγωγής
 2. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή και, στη συνέχεια, πατήστε ξανά το κουμπί εισαγωγής
 3. Τύπος “Υ” και να αποδεχτείτε όλες τις εξαρτήσεις για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση
 4. Τύπος χρηστών του Ubuntu “sudo apt-get εγκαταστήσετε δίκτυο-διαχειριστής δικτύου-διαχειριστής-openvpn δίκτυο-διαχειριστής-openvpn-gnome” και πατήστε enter
 5. Μόλις εγκατασταθεί, πληκτρολογήστε “sudo openvpn -config” στο τερματικό
 6. Σύρετε και αποθέστε το αρχείο .ovpn στο τερματικό
 7. Περιμένετε για το “Η ακολουθία αρχικοποίησης ολοκληρώθηκε” μήνυμα
 8. Απολαύστε τη χρήση της σύνδεσης OpenVPN!Καλύτερο VPN για Linux - Εγκαταστήστε τους διακομιστές VPN Linux που χρησιμοποιούν τους δωρεάν πελάτες

Καλύτερο FAQ VPN για Linux

Όταν πρόκειται για την εύρεση ενός κατάλληλου VPN για Linux ή για τη διαμόρφωση ενός στο λειτουργικό σύστημα, μπορεί να προκύψουν πολλές ερωτήσεις. Παρακάτω παρέχουμε απαντήσεις σε μερικά από τα κοινά ερωτήματα που μας ζητούν:

Μπορείτε να πάρετε έναν ιό στο Linux?

Παρόλο που το Linux προσφέρει εξαιρετική προστασία από οποιοδήποτε είδος ιού ή κακόβουλου λογισμικού, είναι ακόμα ευάλωτο σε ορισμένες περιπτώσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προτιμάται η εγκατάσταση ενός λογισμικού κατά των ιών, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ένα ισχυρό σύστημα προστασίας από τείχη προστασίας και ιούς.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε το VPN σε Linux?

Ναι, τα VPN είναι απολύτως ασφαλή για χρήση στο Linux. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή GUI ή να εισαγάγετε τους κατάλληλους κωδικούς στη γραμμή εντολών για να ξεκινήσετε τη χρήση του VPN.

Τυλίξτε τα πράγματα

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σάς βοηθά να βρείτε το Best VPN για Linux, με βάση τις ανάγκες σας σε ιδιωτικό απόρρητο και τις δημοσιονομικές απαιτήσεις. Ανεξάρτητα από το αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω. Επίσης, διστάσετε να αναφέρετε τις προτάσεις που θεωρείτε αξιόπιστες για χρήση στο Linux. Να εχετε μια καλη μερα!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me