Καλύτερο VPN για iPad – Ένας πλήρης οδηγός ασφαλείας Χρησιμοποιώντας το δωρεάν iPad VPN

μήλο’Τα προϊόντα της εταιρείας είναι η οργή από τη στροφή της 2ης χιλιετίας, με δημοφιλή εμπορικά σήματα όπως το iPod και το iPhone, που κερδίζουν τις πωλήσεις σε εκατομμύρια μονάδες που πωλούνται ετησίως. Όμως, καθώς αυξανόταν η δημοτικότητα των iOS powered brands, το ίδιο συνέβη και με τις απειλές που απευθύνονται σ 'αυτήν στον ηλεκτρονικό τομέα.

Οι έξυπνοι χάκερ είναι πάντα στο δρόμο για να σπάσουν το iPad σας και να πάρουν τα χέρια τους στα δεδομένα σας. Ένα καλύτερο VPN είναι το ασφαλέστερο στοίχημά σας ώστε το iPad να επιτύχει το επίπεδο ασφάλειας που απαιτείται για να αποφευχθούν τέτοιες επικίνδυνες απειλές.

Εδώ είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός από το BestVPN.co για το Best VPN για το iPad, το οποίο έχει ως στόχο να σας εξοπλίσει με όλες τις πληροφορίες για να πάρει τη σωστή απόφαση όταν πρόκειται για την επιλογή του καταλληλότερου και iPad friendly VPN.

Καλύτερο VPN για το ipad

Contents

Τι είναι το VPN στο IPad

Ένα iPad προσφέρει στους χρήστες του τρόπους περισσότερο από πλευράς λειτουργιών και λειτουργικότητας από κάθε άλλο υπολογιστής tablet που διατίθεται στην αγορά. Η εμφάνιση του iPad ξεκίνησε σε μια νέα εποχή συνδεσιμότητας, που τροφοδοτείται από μια συσκευή, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε ό, τι μπορεί να κάνει η επιφάνεια εργασίας σας, μείον την ταλαιπωρία των συμβατικών υπολογιστών.

Τα iPads μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. Από έναν πάγκο στο πάρκο στο δικό σας υπνοδωμάτιο, τα iPads έχουν επιτρέψει στους χρήστες να έχουν μαζική προσβασιμότητα. Ωστόσο, δεδομένου ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο μέσω του iPad σας για μια πληθώρα δραστηριοτήτων όπως streaming, online παιχνίδια, ψώνια, ανάγνωση και ακόμη και μελέτη, τα ευαίσθητα δεδομένα σας μπορούν να διακυβευθούν αρκετά εύκολα.

Τι είναι το VPN στο iPad;

Αυτό απαιτεί να λάβετε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας. Για παράδειγμα, ένα VPN στο iPad μπορεί να σας επιτρέψει να αποκτήσετε ένα επιπλέον buffer ασφαλείας online, για να είστε ασφαλείς από κακόβουλο λογισμικό, ιούς, απατεώνες και ακόμα και μηνύματα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Αλλά τα πλεονεκτήματα μόνο don’t τέλος εκεί. Τα σύγχρονα δίκτυα VPN της σύγχρονης ημέρας μπορούν να σας επιτρέψουν να προβάλετε και να ξεμπλοκάρετε το γεωγραφικό περιεχόμενο.

Κρύβουν ακόμη και την IP σας από trolls πνευματικών δικαιωμάτων όταν Torrenting, κρυπτογραφώντας ευαίσθητα δεδομένα, όπως αριθμούς πιστωτικών καρτών και άλλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα VPNs γίνονται γρήγορα απαραίτητα σε κάθε συσκευή, αλλά η σημασία τους αυξάνεται πολλαπλά όταν ανησυχείτε για μια συσκευή όπως το iPad, που χρησιμοποιείται πολύ πιο άγρια ​​από τους online denizens.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN στο iPad

Τα iPads είναι πιο προηγμένες και εξαιρετικά εξελιγμένες εκδόσεις υπολογιστών tablet και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές πρόσβασης για τη διέλευση του διαδικτύου. Ωστόσο, το διαδίκτυο του σήμερα έρχεται με το δίκαιο μερίδιο των κινδύνων, υποχρεώσεων και περιορισμών, η πλειοψηφία των οποίων μπορεί να εξουδετερωθεί μέσω της ανάπτυξης ενός VPN.

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN στο iPad;

Για π.χ. Το Netflix είναι μια δημοφιλής υπηρεσία συνεχούς ροής κατά παραγγελία, αλλά προσφέρει διαφορετικές βιβλιοθήκες περιεχομένου σε διάφορες χώρες. Έτσι, αυτό που ένας χρήστης μπορεί να δει με τη Netflix Νέα Ζηλανδία θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που η Netflix UK προσέφερε στους χρήστες της. Οι χρήστες χρειάζονται πλέον ένα VPN για να παρακάμψουν αυτούς τους περιορισμούς των περιοριζόμενων γεωγραφικών περιορισμών στο περιεχόμενο και να απολαύσουν την εγγραφή τους στο πληρέστερο.

Εκτός από αυτό, τα VPN μπορούν να κάνουν πολύ πιο εύκολο και ασφαλέστερο για εσάς το torrent στο iPad, να σας κρατήσουμε ασφαλείς από απειλές κακόβουλου λογισμικού, να αναχαιτίσουμε τους χάκερς από την κλοπή των ευαίσθητων δεδομένων σας και να σας προσφέρουμε αυξημένη ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για το iPad

Όταν αποφασίσετε να επιλέξετε μια υπηρεσία VPN για την παροχή κάλυψης ασφαλείας για το iPad σας, υπάρχουν ορισμένοι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη, πριν εγκαταστήσετε κάποιο συγκεκριμένο πάροχο. Ακολουθεί μια λίστα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που πρέπει να προσφέρει ένας πάροχος για να θεωρήσει την υπηρεσία του ως το καλύτερο VPN για το iPad:

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για το iPad

Ακολουθεί μια λίστα με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που πρέπει να προσφέρει ένας πάροχος για να κάνει την υπηρεσία του να θεωρείται ως το καλύτερο VPN για το iPad

Ισχυρή κρυπτογράφηση:

Η προστασία δεδομένων γίνεται με κρυπτογράφηση καθώς περνά μέσω του Διαδικτύου. Αν η κρυπτογράφηση είναι αρκετά δυνατή, ακόμα κι αν κάποιος παρακολουθήσει και πάρει τα δεδομένα σας, όλα θα δουν ότι είναι άσχημα ότι κέρδισαν’να είναι σε θέση να αποκρυπτογραφήσει. Το καλύτερο είδος κρυπτογράφησης είναι η τάξη AES 256, η οποία χρησιμοποιείται από κυβερνητικούς οργανισμούς, στρατιωτικούς και άλλες ευαίσθητες εγκαταστάσεις δεδομένων.

Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων:

Ενώ τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται, αυτό’είναι πάντα καλύτερο να διασφαλιστεί ότι κανείς δεν μπορεί να το πάρει ακόμη και όταν είναι σε διαμετακόμιση μέσω του Διαδικτύου. Αυτό γίνεται με τη μετάβασή του μέσω ενός “Πρωτόκολλο”, που είναι ένα είδος κρυπτογραφημένης σήραγγας που κανείς δεν μπορεί να εισέλθει. Τα κορυφαία VPN προσφέρουν υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, η οποία περιλαμβάνει αποκλειστική υποστήριξη για OpenVPN, PPTP, L2TP και πολλά άλλα.

Ακεραιότητα της υποδομής διακομιστή:

Στις συσκευές που προσανατολίζονται στην ψυχαγωγία, όπως το iPad, χρειάζεστε ένα VPN που μπορεί να παρέχει τον μέγιστο αριθμό διακομιστών σε πολλαπλές τοποθεσίες εξάπλωσης εξίσου. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των διακομιστών, τόσο πιο πιθανές είναι η απεμπλοκή του περιεχομένου γεωγραφικών περιοχών με ευκολία.

Ορισμένα από τα κορυφαία VPN παρέχουν ακόμη αποκλειστικούς διακομιστές για δραστηριότητες όπως Torrenting, P2P, ομαλοποιημένους διακομιστές και πολλά άλλα, οπότε αυτό μπορεί να είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα.

Συμβατότητα με το iPad:

μήλο’δεν είναι ότι χαιρετίζει τις εφαρμογές και τους πόρους που προέρχονται από το εξωτερικό του αξιόπιστου προγραμματιστή’s κοινότητα. Για να είναι ένα VPN καλό για το iPad, πρέπει να παρέχει υψηλό βαθμό συμβατότητας στη συσκευή. Πολλά δίκτυα VPN προσφέρουν αποκλειστικές εφαρμογές iOS για την εξυπηρέτηση ακριβώς αυτής της ανάγκης.

Αποκλειστικά χαρακτηριστικά:

Τα κορυφαία VPNs don’Απλά απλά προσφέρετε βασικά χαρακτηριστικά όπως αυτό δεν θα μπορούσε’t δικαιολογούν την κορυφαία θέση τους στην κορυφή των VPN. Τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά μπορούν να κυμαίνονται από τη θανάτωση των διακοπτών σε Double VPN και ακόμη και το κρεμμύδι μέσω VPN, τα οποία μπορούν να επιτρέψουν στους χρήστες να αυξήσουν το κάλυμμα ασφαλείας στα iPads τους.

καλύτερη vpn για ipad

Το καλύτερο VPN για iPad - αξιόπιστες και δοκιμασμένες εφαρμογές με ειλικρινείς κατατάξεις

Το iOS είναι γενικά μια πολύ ασφαλή πλατφόρμα, αλλά οι χάκερ γρήγορα γίνονται εξαιρετικά περίπλοκοι στις επιθέσεις τους σε τέτοιες συσκευές. Οι λάτρεις του iOS είναι εξαιρετικά πιστοί όταν πρόκειται για τις συσκευές τους και αυτό κάνει τις πλατφόρμες, όπως το iPad τόσο δελεαστικό για επιθέσεις σε δεδομένα.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN προσανατολίζονται για να προστατεύσουν ακριβώς από αυτές τις ενοχλητικές διαρροές δεδομένων οι οποίες μπορούν να σας εξοικονομήσουν από ένα μεγάλο ποσό οικονομικών και προσωπικών ζημιών. Εκτός από αυτό, τα VPN παρέχουν επίσης εξαιρετική ευγένεια επιτρέποντάς σας να παρακάμψετε τη λογοκρισία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο.

Στο iPad σας, αυτές οι δυνατότητες μπορούν να σας επιτρέψουν να αυξήσετε τα πράγματα που μπορεί να κάνει η συσκευή σας και να εγγυηθεί μια πριμοδότηση που τροφοδοτείται από ένα κορυφαίο VPN. Εδώ είναι η λίστα μας με επιμέλεια και μεροληψία για το Καλύτερο VPN για iPad που περιέχουν αναθεωρήσεις τιμών, οδηγούς συμβατότητας, αριθμούς διακομιστών και πιο σημαντικούς παράγοντες.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

ExpressVPN - Όλες οι στρογγυλές επιδόσεις σε iPad:

Ένα διακριτικό όνομα μεταξύ των VPN, το ExpressVPN προσφέρει ένα από τα μεγαλύτερα πακέτα χαρακτηριστικών για την προσφορά εξαιρετικής ευκολίας για τους χρήστες.

Εκτός από το εξαιρετικά βολικό και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση πρόγραμμα-πελάτη εφαρμογών iOS, μπορεί να προσφέρει περισσότερους από 2000 διακομιστές, όριο μηδενικού εύρους ζώνης, γρήγορες ταχύτητες φουσκώματος που δεν’t να μπλοκάρει από τα σημεία συμφόρησης των διακομιστών, την κρυπτογράφηση AES 256 και άλλα αποκλειστικά χαρακτηριστικά, όπως split tunneling για επιπλέον ασφάλεια.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει την πλήρη εκτίμηση expressvpn.

EpressVPN για το iPad

Αυτό το VPN μπορεί να είναι λίγο ακριβό από τους συνομηλίκους του, αλλά προσφέρει μια 30 ημερών εγγύηση επιστροφής χρημάτων για όσους δεν είναι’δεν θέλετε να παραμείνετε στην υπηρεσία μετά την αρχική χρήση. Αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά σχέδια που προσφέρονται με το Express VPN στο iPad. Το μηνιαίο σχέδιο έρχεται σε 12,95 δολάρια, το οποίο είναι υπερβολικά υπερβολικό, το σχέδιο για 6 μήνες κοστίζει $ 59,95 χρεώνεται μία φορά, αλλά το καλύτερο σχέδιο παραμένει το ετήσιο που κοστίζει μόλις $ 99,95.

Πλεονεκτήματα

 1. Το Top Gear Speeds ως VPN για το iPad
 2. Αφιερωμένες εφαρμογές και επεκτάσεις για προγράμματα περιήγησης
 3. Σκληρή, στρατιωτική βαθμίδα κρυπτογράφησης
 4. Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων
 5. Πολιτική καταγραφής μηδέν

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχουν ειδικοί διακομιστές P2P
 2. Αξίζει σε σχέση με τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες

Αποκτήστε το ExpressVPN

PureVPN - Χαμηλό κόστος VPN με όλες τις λειτουργίες στο iPad:

Σίγουρα ένα από τα πιο οικονομικά διαθέσιμα VPN, το PureVPN προσφέρει όλα όσα μπορούν να αποκτήσουν τα καλύτερα δίκτυα VPN, σε ένα κλάσμα του κόστους. Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα VPN που μπορεί να ξεκλειδώσει υπηρεσίες γεω-περιορισμού συνεχούς ροής, τότε το PureVPN μπορεί να σας προσφέρει ακριβώς αυτό.

Ελέγξτε τη λεπτομερή αναθεώρηση της καθαρότητας.

PureVPN για το iPad

Μπορείτε να παρακολουθήσετε Hulu, Netflix και Amazon Prime για οποιαδήποτε περιοχή με PureVPN’με τους καταπληκτικούς εξυπηρετητές 750 που διαδίδονται σε όλο τον κόσμο. Εκτός από αυτό, μια συνδρομή με το PureVPN σας εξασφαλίζει το δικαίωμα να έχετε χαρακτηριστικά όπως Split Tunneling, κρεμμύδι μέσω VPN, υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων και πολλά άλλα.

Σε μόλις $ 69,12 για ένα πρόγραμμα εγγραφής δύο ετών, η συνδρομή είναι πολύ δύσκολο να αγνοηθεί με το PureVPN.

Πλεονεκτήματα

 1. Προσιτό VPN σχέδια για iPad
 2. Προστασία DDoS
 3. Αφιερωμένη υποστήριξη ροής
 4. P2P και Torrent servers
 5. 750 + διακομιστές σε 141 χώρες
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN και του L2Tp
 9. Επιτρέπει διαίρεση σήραγγας

Μειονεκτήματα

 1. Διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής
 2. Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη

Πάρτε PureVPN

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA): Ασυναγώνιστη προστασία ως VPN για iPad:

Με 3030 διακομιστές σε 28 χώρες και χαρακτηριστικά προσανατολισμένα στον πελάτη, όπως η αποκλειστική υποστήριξη P2P και η απεμπλοκή γεωγραφικών περιορισμών, η PIA παραμένει ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN για iPad. Αυτό το VPN είναι ένα από τα αγαπημένα των χρηστών όταν έρχεται κάτω στην ευρωστία των λειτουργιών. Διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής, προσφέρει πολλαπλές πύλες VPN, διαθέτει διαφημίσεις και προγράμματα αποκλεισμού κακόβουλων προγραμμάτων.

Υφηγητής’μην ξεχάσετε να διαβάσετε την ολοκληρωμένη ιδιωτική αναθεώρηση της πρόσβασης στο διαδίκτυο

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet για το iPad

Το PIA προσφέρει επίσης μια εξαιρετικά συμβατή εφαρμογή για χρήση σε πλατφόρμες iOS όπως το iPad. Και δεν είναι τόσο ακριβά είτε, καθώς το ετήσιο σχέδιο κοστίζει 39,95 δολάρια ενώ το κορυφαίο σχέδιο που προσφέρει εγγραφή για 24 μήνες θα χρεώνεται στα 69,95 δολάρια.

Πλεονεκτήματα

 1. Ενισχυμένοι έλεγχοι ασφαλείας ως VPN για το iPad
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec Υποστηριζόμενα
 3. Υποστήριξη P2P διαθέσιμη
 4. Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
 5. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 6. Απεριόριστο εύρος ζώνης

Μειονεκτήματα

 1. Το περιβάλλον χρήστη στις εφαρμογές του είναι κάπως περίπλοκο

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

NordVPN - Πλήρως ασφαλείς λειτουργίες για εγγυημένη ανωνυμία στο iPad:

Το NordVPN εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην προσφορά του βασικότερου χαρακτηριστικού ενός VPN, δηλαδή ασφάλειας εξαιρετικής ποιότητας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εκτός από την τυπική κρυπτογράφηση 256 βαθμών και την υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον επίπεδα ασφάλειας με το NordVPN’όπως το Double VPN, το κρεμμύδι πάνω από το Tor, το CyberSec, η προστασία από διαρροές IPv6 και άλλα.

Ελέγξτε την αναθεωρημένη αναθεώρηση του Nordvpn

NordVPN για iPad

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παρακάμψει το γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο. Το NordVPN είναι φιλικό προς το Netflix και στο iPad σας, δεν θα έχετε καμία δυσκολία στην πρόσβαση σε οποιοδήποτε περιεχόμενο που δεν έπρεπε αρχικά να φτάσει σε εσάς.

Τα σχέδια είναι λίγο υψηλότερα, ωστόσο, καθώς το ετήσιο σχέδιο κοστίζει 83,38 δολάρια. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση εάν πάτε για το 36μηνο πρόγραμμα εγγραφής τους που θα σας επιστρέψει μόλις $ 125.64.

Πλεονεκτήματα

 1. Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο
 2. Διαθέσιμη διπλή κρυπτογράφηση
 3. 3359 διακομιστές σε 60+ χώρες
 4. Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής
 5. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP και πρωτόκολλα SSTP
 6. Χαρακτηριστικό SmartPlay για ιστότοπους ροής

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβά μηνιαία σχέδια

Αποκτήστε το NordVPN

TorGuard - Χαρακτηριστικό προστασίας Stealth για αυξημένη προστασία προσωπικών δεδομένων στο iPad:

Το TorGuard έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά από το πρόγραμμα περιήγησης όσον αφορά την προσφορά ασφάλειας και ιδιωτικότητας στους χρήστες. Παρά το γεγονός ότι προσφέρει λίγα επιπλέον χαρακτηριστικά, εκτός από τα βασικά, το TorGuard είναι ένα αποκλειστικό VPN για όσους δεν έχουν πιθανότητες να κάνουν online ανωνυμία στο iPad.

Torguard VPN για iPad

Οι ταχύτητες είναι λίγο αργές λόγω αυτών των πολύ μέτρων ασφαλείας, αλλά όχι πάρα πολύ για να χαλάσουν την εμπειρία σας. Θα έχετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, ένα χαρακτηριστικό προστασίας μυστικότητας, 5 ταυτόχρονες συνδέσεις και πολλά άλλα με συνδρομή TorGuard.

Η μόνη απενεργοποίηση με αυτήν την υπηρεσία είναι τα σχέδια που προκαλεί σύγχυση. Αλλά για να σας εξοικονομήσουμε από αυτή την ταλαιπωρία, σας προτείνουμε να πάτε για το σχέδιο Anonymous VPN για ένα χρόνο σε μόλις $ 59.99. Το επόμενο καλύτερο σχέδιο θα κοστίσει 99,99 δολάρια για μια 24ωρη πλήρους λήξης συνδρομή.

Πλεονεκτήματα

 1. Το χαρακτηριστικό προστασίας StealthVPN ως VPN για το iPad
 2. Ισχυρά επίπεδα κρυπτογράφησης
 3. Λειτουργεί με μοντέλο δρομολόγησης κρεμμυδιών
 4. 3000+ διακομιστές VPN σε 50 χώρες
 5. Αφιερωμένη διεύθυνση IP

Μειονεκτήματα

 1. Τα σχέδια είναι εξαιρετικά ακριβό
 2. Τα πακέτα δυνατοτήτων μπορεί να είναι συγκεχυμένα

Αποκτήστε TorGuard VPN

Καλύτερο VPN για το iPad Δωρεάν

Σήμερα υπάρχουν πολύ λίγες δωρεάν υπηρεσίες σε VPN που προσφέρουν μεγάλη εμπειρία, ενώ είναι επίσης πολύ αξιόπιστες. Τα τελευταία χρόνια, καθώς πολλές υπηρεσίες Free VPN αλιεύτηκαν, ενώ χρησιμοποιούσαν παράνομα τα δεδομένα των χρηστών ή τα πωλούσαν στο διαδίκτυο, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών σ 'αυτές εξαπλώθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Εκτός από αυτό, τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν μπορούν να παρέχουν όλες τις αποκλειστικές λειτουργίες όπως οι υπηρεσίες πληρωμής για π.χ. υπάρχουν εξαιρετικά λίγοι δωρεάν πάροχοι που προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης ή έναν καλό αριθμό διακομιστών.

Ωστόσο, εάν θέλετε ακόμα να πάρετε ένα για το iPad σας, έχουμε δημιουργήσει με επιτυχία έναν κατάλογο για το Best Free VPN για iPad που αποτελείται από παρόχους που δεν είναι μόνο αξιόπιστοι αλλά μπορούν να παγιδεύσουν μια γροθιά όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά και επιδόσεις. Εδώ είναι ο κατάλογός μας για τα κορυφαία δωρεάν VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το iPad σας το 2018:

WindscribeVPN - Καλύτερο VPN για iPad με υποστήριξη P2P

Τα δωρεάν δίκτυα VPN συνήθως καταπνίγουν τις επιλογές τους στο ελάχιστο, αλλά η υπηρεσία Εγγραφής δεν κάνει τίποτα από αυτό. Στην πραγματικότητα, αυτός ο πάροχος VPN είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα VPN που έχουμε’θα συναντήσετε στην ελεύθερη κατηγορία. Σε 10GB όριο εύρους ζώνης ανά μήνα, το ταξίδι στο διαδίκτυο είναι 5 φορές πιο ευπρόσδεκτο για τους χρήστες από άλλα δωρεάν δίκτυα VPN.

Εγγραφή για το ipad

Αλλά τα πλεονεκτήματα δεν είναι’να σταματήσετε εκεί, καθώς έχετε επίσης 11 τοποθεσίες διακομιστών, ειδική υποστήριξη P2P, δυνατότητα αποκλεισμού διαφημίσεων και δυνατότητα τείχους προστασίας. Του ένα από τα το καλύτερο VPN για το iPad Free εάν είστε χρήστης που δεν το κάνει’t διευθετείται για λιγότερο.

Πλεονεκτήματα

 1. 11 διακομιστές που διατίθενται για δωρεάν VPN στο iPad
 2. Απεριόριστες συνδέσεις συσκευών
 3. Διαθέτει λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων και τείχος προστασίας
 4. Υποστηρίζει P2P / Torrenting

Μειονεκτήματα

 1. Το ανοικτό πρωτόκολλο VPN δεν είναι διαθέσιμο
 2. Οι κατανομές είναι κοινές

TunnelBear VPN: Συνεχώς σταθερές ταχύτητες ως VPN για το iPad

Διαθέτοντας κινούμενα σχέδια με χαριτωμένες αρκούδες που διανέμονται σε όλες τις διεπαφές χρήστη, το TunnelBear είναι μια άκρως αξιόπιστη δωρεάν υπηρεσία. Το καλύτερο μέρος για αυτό είναι η απλή εφαρμογή iOS για το iPad’s είναι τόσο εύκολο όσο το plug and play.

Διαβάστε την αναθεωρημένη αναθεώρηση του tunnelbear

Tunnelbear για το iPad

Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι το όριο χαμηλού εύρους ζώνης έρχεται σε μόλις 500 MB το μήνα. Ωστόσο, αν τιτίβετε για την υπηρεσία, θα λάβετε επιπλέον 1 GB δεδομένων.

Οι ταχύτητες και οι επιδόσεις ασφαλείας του Tunnelbear VPN μπορούν ακόμη και να δώσουν στα πληρωμένα VPNs ένα τρέξιμο για τα χρήματά τους. Το Tunnelbear είναι ιδανικό για ελαφρές περιόδους περιήγησης στο iPad.

Πλεονεκτήματα

 1. Απλά απαιτεί διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εγγραφή ως δωρεάν VPN για iPad
 2. Κάλυψη δεδομένων 2 GB
 3. Παρέχει σχετικά ισχυρή κρυπτογράφηση
 4. Γρήγοροι διακομιστές

Μειονεκτήματα

 1. Ομάδα αργής απόκρισης πελατών
 2. Μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε μία συσκευή

ZoogVPN - Η ανωνυμία είναι εγγυημένη στο διαδίκτυο ως VPN για το iPad:

Μπορεί να έχει ένα περίεργο όνομα, αλλά τα πρότυπα υπηρεσιών της παραμένουν υψηλά και αναπόσπαστα προς την κατεύθυνση της Καλύτερο VPN για το iPad Δωρεάν. Το ZoogVPN δεν υπήρξε εδώ και πολύ καιρό, αλλά έχει κερδίσει ακόμα τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα ασφαλής για τους χρήστες να εμπιστεύονται τα δεδομένα τους με.

ZoogVPN για το iPad

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν 3 διακομιστές, όριο εύρους ζώνης δεδομένων 2 GB, κρυπτογράφηση 128 bit και κοινή χρήση P2P χαμηλής έντασης.

Πλεονεκτήματα

 1. Fast Servers
 2. Κάλυψη δεδομένων 2 GB
 3. P2P / Torrenting
 4. Παρέχει σχετικά ισχυρή κρυπτογράφηση
 5. Προηγμένες λειτουργίες διαθέσιμες για το iPad

Μειονεκτήματα

 1. Ανεπαρκής υποστήριξη πελατών τις περισσότερες φορές
 2. Υπάρχει διαθέσιμη μόνο σύνδεση συσκευής

Hide.Me - μηδενική ανοχή για τα αρχεία καταγραφής δεδομένων ως το καλύτερο δωρεάν VPN για το iPad

Σε μια χώρα εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη, δηλ. Μαλαισία, αυτό το VPN προσφέρει μια ευέλικτη ασφάλεια και χαρακτηριστικά εμπρός για να αλληλεπιδράσουν οι χρήστες. Έχει ένα εξαιρετικό πρότυπο κρυπτογράφησης στο σχέδιο και δηλώνει ρητά ότι δεν το κάνει’να διατηρούν κούτσουρα κάθε είδους.

Hide.me για το iPad

Οι ταχύτητες είναι συνεπείς και δεν υπήρχαν αναλύσεις, διαρροές DNS ή οποιοδήποτε άλλο τέτοιο πράγμα που μας δικαιολογεί να εγκαταλείψουμε το Hide.me από τη λίστα μας. Το όριο δεδομένων είναι αρκετά συμβατό για το iPad σε 2GB / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 1. Μην ανησυχείτε ποτέ για τους νόμους διατήρησης δεδομένων ενώ το χρησιμοποιείτε ως VPN για το iPad
 2. Απίστευτα πρότυπα κρυπτογράφησης
 3. Μια ρητά δηλωμένη μηδενική πολιτική καταγραφής.
 4. Υψηλές ταχύτητες

Μειονεκτήματα

 1. Χαμηλός αριθμός διακομιστών
 2. Όχι’t ξεκλειδώστε το γεωγραφικό περιεχόμενο

Καλύτερο απεριόριστο δωρεάν VPN για το iPad

Είναι γενικά δύσκολο για τα δωρεάν δίκτυα VPN να προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης δεδομένων στους χρήστες του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα δίκτυα VPN είναι υψηλής έντασης κεφαλαίου και η παροχή απεριόριστων δεδομένων στους χρήστες θα μπορούσε να πυροδοτήσει το λογαριασμό πολύ υψηλό για το Free VPN να φέρει.

Καλύτερο απεριόριστο δωρεάν VPN για το iPad

Ωστόσο, ορισμένα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν πάει μακριά και προσφέρουν πραγματικά απεριόριστο εύρος ζώνης δεδομένων στους χρήστες τους. Εδώ είναι ο κατάλογος που περιέχει αυτούς τους καταπληκτικούς παρόχους δωρεάν VPN με απεριόριστα σχέδια δεδομένων για το iPad:

 1. HotSpot Ασπίδα
 2. Zenmate VPN

Πώς να ρυθμίσετε το VPN στο iPad Μη αυτόματα

Το Best VPN για iPad προσφέρει εξαιρετικά βολικές, εγγενείς εφαρμογές για εύκολη συμβατότητα σε όλες τις πλατφόρμες iOS. Μπορούν εύκολα να μεταφορτωθούν από ένα VPN’ή από το κατάστημα iOS, εάν έχετε ήδη λογαριασμό στον πάροχο, ωστόσο αν θέλετε να εγκαταστήσετε ένα VPN στο iPad σας με μη αυτόματο τρόπο, εδώ’s πώς μπορείτε να το κάνετε σε ένα αεράκι:

 1. Εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN αγοράζοντας ένα σχέδιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις του προϋπολογισμού.
 2. Κάντε λήψη των αρχείων διαμόρφωσης από τον προτιμώμενο πάροχο VPN. (Είναι καλύτερο να ζητάτε πάντα από την ομάδα υποστήριξης πελατών να παρέχει έναν σύνδεσμο σε αυτόν τον πόρο, καθώς κάθε VPN έχει διαφορετικό χώρο όπου το αποθηκεύει.’απουσία ομοιομορφίας)
 3. Μόλις το προφίλ VPN έχει μεταφορτωθεί στο iPad σας, η συσκευή σας θα σας ζητήσει να τα εγκαταστήσετε. “Εγκαθιστώ” είναι εκεί που πρέπει να πατήσετε.
 4. Για την εξουσιοδότηση συστήματος, θα πρέπει τώρα να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή να δώσετε στο αναγνωριστικό σας Touch.
 5. Εάν εμφανιστεί τώρα μια προειδοποίηση, πατήστε “Εγκαθιστώ”.
 6. Τώρα πρέπει να επιβεβαιώσετε ξανά την εξουσιοδότηση της διαδικασίας εγκατάστασης πατώντας πάλι “Εγκαθιστώ”.
 7. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση με την εγκατάσταση, θα σας ειδοποιηθεί με μια προτροπή. Παρακέντηση “Ολοκληρώθηκε”
 8. Τώρα πρέπει να επιλέξετε έναν διακομιστή για να προχωρήσετε με τη χρήση του VPN.
 9. Για αυτό πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iPad σας. Μόλις εδώ, επιλέξτε “γενικός” και, στη συνέχεια, επιλέξτε VPN.
 10. Τώρα θα σας ζητηθεί το μενού διακομιστή που θα περιέχει τους διακομιστές VPN που διαθέτει ο παροχέας υπηρεσιών σας.
 11. Αλλάξτε το διακόπτη κατάστασης σύνδεσης στα δεξιά για να ξεκινήσετε μια σύνδεση και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα διακομιστή.
 12. Το VPN λειτουργεί τώρα.

Εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε το VPN, αλλάξτε τον ίδιο διακόπτη κατάστασης σύνδεσης πίσω στην αριστερή πλευρά, με αποτέλεσμα την αποσύνδεση του VPN.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix στο iPad Χρησιμοποιώντας το VPN

Netflix’οι βιβλιοθήκες περιεχομένου της Google μπορούν να είναι πολύ άγρια ​​από περιοχή σε περιοχή, καθιστώντας απαραίτητη τη χρήση ενός Top VPN για το iPad για να μπορείτε να απολαμβάνετε πλήρως τη συνδρομή Netflix.

Εδώ’s πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix από οποιαδήποτε περιοχή (για παράδειγμα Netflix US) στο iPad σας χρησιμοποιώντας το Best VPN για το netflix:

 1. Μεταβείτε στο κατάστημα iOS στη συσκευή σας και αναζητήστε “Netflix”.
 2. Στα αποτελέσματα, επιλέξτε “Netflix Inc” και προχωρήστε προς την εγκατάσταση στη συσκευή σας.
 3. Μόλις εγκατασταθεί (εάν έχετε ήδη αγοράσει το σχέδιο συνδρομής), συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Netflix.
 4. Τώρα ανοίξτε τον πελάτη VPN στο iPad σας (οι εφαρμογές-πελάτες iOS είναι γενικά διαθέσιμες με όλους τους δημοφιλείς παροχείς VPN με εύχρηστες διεπαφές) και επιλέξτε έναν διακομιστή για τη χώρα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Netflix από π.χ. για πρόσβαση στην Netflix ΗΠΑ, επιλέξτε διακομιστές ΗΠΑ.
 5. Εάν εξακολουθείτε να μπορείτε να ξεκλειδώσετε το Netflix από μια συγκεκριμένη περιοχή, επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών 24/7 για τους καλύτερους διακομιστές VPN για το Netflix και θα σας καθοδηγήσουν προς τα εμπρός.
 6. Επιλέξτε τον διακομιστή και τώρα ανανεώστε το Netflix. Αν αυτό δεν συμβαίνει’να εργαστείτε, να αποσυνδεθείτε και στη συνέχεια να συνδεθείτε ξανά και σίγουρα θα είστε συνδεδεμένοι.

Καλύτερο VPN για iPad Reddit

Τα σχόλια για το Reddit που συναντήσαμε για το πιο κατάλληλο VPN για το iPad ήταν λίγο διαφορετικά από αυτά που συναντάμε γενικά στην πλατφόρμα. Εδώ, οι συστάσεις VPN δεν έγιναν’t επιλέξτε παρόχους υπηρεσιών χαμηλότερου επιπέδου επειδή η πλατφόρμα iOS απαιτεί ευρωστία σε μέρος των VPN και γενικά μόνο το καλύτερο vpn reddit μπορεί να παρέχει αυτή την απαιτούμενη ισχύ των λειτουργιών.

Ένας χρήστης συνέστησε το Express VPN όπως το γνώριζε ότι ήταν εξαιρετικά γρήγορο και ότι λειτούργησε καλά στην Κίνα. Τίποτα δεν είναι πολύ διαφορετικό από τη δική μας αναθεώρηση του παρόχου VPN.

Σχόλιο από τη συζήτηση chowchowthedog’Σχόλιο από τη συζήτηση "Τι’s το καλύτερο VPN που θα χρησιμοποιήσει με iOS?".

Τι’s το καλύτερο VPN που χρησιμοποιείτε με το iOS; από το μήλο

Σχόλιο από τη συζήτηση OpalHawk’Σχόλιο από τη συζήτηση "Τι’s το καλύτερο VPN που θα χρησιμοποιήσει με iOS?".

Άλλοι χρήστες τάσσονταν περισσότερο σε έναν άλλο από τους κορυφαίους παρόχους VPN που διαθέτουμε για το iOS, δηλ. Το NordVPN. Οι συστάσεις κατέστρεψαν τις δάφνες στο VPN επειδή ήταν ένα αεράκι για την ανάπτυξη και τη χρήση στο iOS. (Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την καλύτερη vpn για mac οδηγό.)

Σχόλιο από τη συζήτηση Sebetter’Σχόλιο από τη συζήτηση "Τι’s το καλύτερο VPN που θα χρησιμοποιήσει με iOS?".

Σχόλιο από τη συζήτηση marcinsz89’Σχόλιο από τη συζήτηση "Τι’s το καλύτερο VPN που θα χρησιμοποιήσει με iOS?".

Οι χρήστες της Apple είναι γενικά αρκετά καταλαβαίνω τεχνολογικά και μοιράζονται τα χαρακτηριστικά αφοσίωσης όταν πρόκειται για μάρκες, ωστόσο η αφοσίωσή τους δεν συμβαίνει’δεν έρχονται φθηνά. Πρέπει να είσαι πολύ καλός για να έχεις την προσοχή ενός χρήστη της Apple και ότι τους αρέσουν τα ExpressVPN και το NordVPN, μιλάει τόσα για το πόσο καλά είναι αυτές οι υπηρεσίες στην πραγματικότητα.

Καλύτερο VPN για συχνές ερωτήσεις iPad

Πώς μπορώ να καταργήσω το VPN από το iPad μου?

Ενώ υποστηρίζουμε την ειλικρινή προστασία της ιδιωτικής ζωής, εμείς’t σας συνιστούμε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο χωρίς να περιβάλλεται από ένα αρκετά καλό VPN, αλλά αν θέλετε να απαλλαγείτε από το VPN σας από το iPad σας, εδώ’s πώς μπορείτε να περάσετε με αυτό:

 1. Στο iPad σας, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις και μετά κατευθυνθείτε προς “Γενικός” επιλογή
 2. Τώρα μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μενού μέχρι να δείτε την επιλογή για “VPN”
 3. Αγγίξτε την επιλογή αυτή, η οποία θα ανοίξει ένα μενού κατάταξης
 4. Εδώ, θα δείτε το όνομα λογαριασμού VPN σας. Τώρα, κάντε κλικ στο “Εγώ” εκτός από αυτήν την επιλογή
 5. Τώρα, ανάμεσα στις επιλογές, πατήστε “Διαγραφή VPN” και επιβεβαιώστε τη δράση

Πώς χρησιμοποιείτε ένα VPN σε ένα iPad?

Οι σύγχρονες υπηρεσίες VPN δεν είναι τόσο δύσκολο να αναπτυχθούν και να περιηγηθούν, ειδικά με τις εγγενείς εφαρμογές που προσφέρουν για κάθε λειτουργικό σύστημα.

Αφήνει την περιστροφή μέσω των βημάτων για τη χρήση ενός VPN για την παροχή ηλεκτρονικής ανωνυμίας στο iPad:

 1. Αγοράστε ένα σχέδιο συνδρομής με ένα καλύτερο VPN και, στη συνέχεια, κάντε λήψη της εγγενούς εφαρμογής iOS για το iPad σας
 2. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια χρήστη
 3. Επιλέξτε ένα διακομιστή στη διεπαφή εφαρμογής και κάντε κλικ στο σύνδεσμο
 4. Τώρα τρέχετε με ασφάλεια το iPad σας με ένα VPN που παρέχει κάλυψη ασφαλείας online

συμπέρασμα

iPads είναι η καλύτερη εκδήλωση της έννοιας του “Έχοντας έναν υπολογιστή στην παλάμη του χεριού σας”. Αυτά τα μηχανήματα είναι γρήγορα, εξαιρετικά βολικά, εξαιρετικά έξυπνα και πάνω απ 'όλα εκπληκτικά όμορφα. Οι ζωές μας τώρα περιστρέφονται γύρω από τέτοιες φανταστικές μηχανές που έχουν κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη επιτρέποντάς μας να εξορθολογίσουμε τα καθήκοντά μας και να απολαύσουμε πολύ περισσότερο από τους ελεύθερους χρόνους μας.

Αλλά οι συσκευές μας είναι ευθύνη μας και ο έλεγχος της ασφάλειας τους πρέπει να βρίσκεται μέσα στα χέρια μας. Δεν πρέπει απλώς να αναπτύξουμε VPN στα iPads μας, αλλά να στραφούμε σε πιο ασφαλή πρακτικά απορρήτου, όπως να μην αποκαλύψουμε τις πληροφορίες μας σχετικά με τις λαβές των κοινωνικών μέσων ή να κάνουμε κλικ σε κακόβουλα links για να εξασφαλίσουμε ασφαλέστερη και πιο ισχυρή διαδικτυακή αλληλεπίδραση για όλους.

Εμείς στο BestVPN.co προσπαθούμε να κάνουμε το Διαδίκτυο ασφαλές για όλους και πιστεύουμε ότι αυτό πρέπει να είναι μια συλλογική προσπάθεια εκ μέρους όλων των χρηστών του δωρεάν διαδικτύου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις για βελτιώσεις ή επικρίσεις που μπορούν να μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω σχόλια.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me