Καλύτερο VPN για τον Firefox – Βελτίωση του απορρήτου του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιώντας το δωρεάν VPN για Mozilla

Ο Firefox είναι η δημιουργία του Mozilla Corporation - ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που διαχειρίζεται το πρόγραμμα περιήγησης. Υπάρχει μια διάσημη εναλλακτική λύση στα προγράμματα περιήγησης Chrome, Safari και Internet Explorer, τα οποία ήταν γνωστά ως “Netscape Navigator”, που ήταν ο εφευρέτης του πρωτοκόλλου ιστού HTTPS. Ο περιηγητής Mozilla Firefox διαθέτει κώδικα ανοιχτού κώδικα και είναι δωρεάν για λήψη. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι απόλυτα ασφαλής, ειδικά αν ζείτε σε μια χώρα με αυστηρούς νόμους διατήρησης δεδομένων, εξ ου και η ανάγκη για Best VPN. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για το Best VPN για Firefox.


Contents

Καλύτερο VPN για τον Firefox - Βελτίωση του απορρήτου του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιώντας το δωρεάν VPN για Mozilla

 1. Γιατί είναι απαραίτητη η ενημέρωση του Firefox?
 2. Τι είναι το Firefox Quantum?
 3. Τι είναι οι επεκτάσεις ιστού του Firefox?
 4. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Firefox VPN?
 5. Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία VPN για τον Firefox
 6. Καλύτερο VPN για τον Firefox
 7. Καλύτερες επεκτάσεις VPN για το
 8. Καλύτερο VPN για το Firefox Reddit
 9. Καλύτερο VPN για τον Firefox FAQ

Γιατί είναι απαραίτητη η ενημέρωση του Firefox?

Πριν να εμβαθύνουμε στη χρήση των VPN στον Firefox, είναι επιτακτικό να συζητήσουμε ένα σημαντικό ζήτημα που έχουν πολλοί χρήστες με το πρόγραμμα περιήγησης: ενημερώσεις. Πολλοί χρήστες αναζητούν λύσεις για να σταματήσουν τις ενημερώσεις, αλλά ξεχνούν ότι αυτές οι μικρές αναβαθμίσεις είναι απαραίτητες για να απαλλαγούμε από ελαττώματα ασφαλείας και ζητήματα συντριβής. Νέες ενημερώσεις κυκλοφορούν κάθε 3 έως 6 εβδομάδες. Πρόκειται για πρότυπο πρωτόκολλο για κάθε προϊόν / υπηρεσία. Πριν εγκαταστήσετε οποιαδήποτε επέκταση VPN, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Firefox!

Γιατί είναι απαραίτητη η ενημέρωση του Firefox

Τι είναι το Firefox Quantum?

Το Firefox Quantum είναι η τελευταία αναβάθμιση του προγράμματος περιήγησης, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με έναν καινούργιο και βελτιωμένο κινητήρα, κατασκευασμένο για εξαιρετική απόδοση και ασφάλεια. Είναι 30% πιο ελαφρύ από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome, εγγυάται λιγότερη χρήση μνήμης και προσφέρει έξυπνες λειτουργίες για έξυπνη περιήγηση. Διαθέτει επίσης ένα πανέμορφο σχέδιο που θα σας αφήσει χωρίς ανάσα.

Τι είναι το Firefox Quantum

Το καλύτερο μέρος όλων: το λογισμικό δεν καθυστερεί καθόλου κατά το άνοιγμα πολλαπλών καρτελών. Η μετάβαση σε διαφορετικούς ιστότοπους δεν ήταν ποτέ ευκολότερη, χάρη στον αλγόριθμο που ανταποκρίνεται σε υψηλό βαθμό. Το Mozilla πρόσθεσε επιπλέον ασφάλεια για την ιδιωτική του περιήγηση, η οποία αποκλείει τους ιχνηλάτες από διαφορετικούς ιστότοπους, εμποδίζοντας τους να καταγράψουν τις πληροφορίες σας.

Τι είναι οι επεκτάσεις ιστού του Firefox?

Το Mozilla Firefox έχει το πλεονέκτημα ότι προσφέρει στους χρήστες πρόσθετη λειτουργικότητα. Υπό το πρίσμα αυτό, το πρόγραμμα περιήγησης επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν ένα εύρος χρήσιμων εργαλείων / πρόσθετων στο λογισμικό, το οποίο μπορεί να χορηγήσει ακόμη και για την τροποποίηση του περιβάλλοντος χρήστη του Firefox, αλλάζοντας ολόκληρη την εμφάνισή του. Αυτές οι επεκτάσεις θα μπορούσαν να είναι δωρεάν ή να απαιτούν πληρωμή, ανεξάρτητα από το αν είναι ένα καλό βήμα προς την κατεύθυνση της παροχής στους χρήστες περισσότερων δυνατοτήτων εξατομίκευσης.

Τι είναι οι επεκτάσεις ιστού του Firefox

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για τον Firefox?

Ως βασική επιλογή για εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το Mozilla Firefox έχει αναπτύξει μια ασυναγώνιστη φήμη για την ασφαλή και ασφαλή διερεύνηση του διαδικτύου. Το πλαίσιο του ανοικτού κώδικα το καθιστά εξαιρετικά ελκυστική επιλογή για όσους θέλουν να μάθουν να κωδικοποιούν. Ταυτόχρονα, οι μη τεχνοκράτες εκτιμούν ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός προσθέτων που προσφέρονται και βαθμολογία υψηλού απορρήτου.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για τον Firefox

Ωστόσο, το πρόγραμμα περιήγησης είναι ασφαλώς πολύ ευρύτερο από όσο φαίνεται. Σε αυτήν την ημέρα και ηλικία, όπου τα πάντα που κάνετε online παρακολουθούνται από ιδιωτικές εταιρείες όπως το Google και το Facebook και κυβερνητικές οργανώσεις όπως το DMCA και “Συμμαχία πέντε ματιών”, θα πρέπει να προστατεύσετε τις πληροφορίες σας και εδώ επιλέγετε το καλύτερο VPN για τον Firefox. Παρακάτω υπογραμμίσουμε κάποιους σημαντικούς παράγοντες σχετικά με το τι συνιστά μια καλή επιλογή για χρήση στο Mozilla Firefox.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Firefox VPN?

Αν και η χρήση μιας επέκτασης VPN στα προγράμματα περιήγησης ενδέχεται να μην προσφέρει το ίδιο επίπεδο ασφάλειας και ιδιωτικότητας με μια αποκλειστική εφαρμογή, προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την απεμπλοκή ιστοσελίδων με γεωγραφική κάλυψη, ιδίως υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hulu , και διάφορες άλλες θεατρικές ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές VoDs. Με την κάλυψη της διεύθυνσης IP και τη σύνδεση σε διαφορετικό διακομιστή, οι χρήστες μπορούν να φανεί ότι ζουν σε μια διαφορετική χώρα εντελώς.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Firefox VPN

Ορισμένες επεκτάσεις VPN του Mozilla Firefox μπορεί να έρχονται ακόμη και εξοπλισμένες με προηγμένες λειτουργίες, όπως το κλείδωμα διαφημίσεων, οι οποίες εξομαλύνουν ολόκληρη την εμπειρία στο διαδίκτυο. Μπορείτε να αποφύγετε την εμφάνιση ερεθιστικών διαφημίσεων που συνεχίζουν να εμφανίζονται όταν επισκέπτονται πολλούς ιστότοπους. Μόλις το VPN είναι ενεργό, τα ενσωματωμένα εργαλεία μπορούν να προσθέσουν το πρωτόκολλο HTTPS παντού, εξασφαλίζοντας επιπλέον τη σύνδεσή σας.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία VPN για τον Firefox

 • Εξαιρετικές δυνατότητες απεμπλοκής - Είναι επιτακτικό να προχωρήσετε σε μια εφαρμογή VPN που προσφέρει καλές λειτουργίες και αξιοπρεπή ασφάλεια για την παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών στη ροή και σε άλλες ιστοσελίδες για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα μη φιλτραρισμένο διαδίκτυο, εξαλείφοντας κάθε πιθανότητα διαρροών DNS ή IPv6.
 • Προηγμένες λειτουργίες - Οι περισσότερες επεκτάσεις VPN για το Chrome θα σας επιτρέψουν απλά να αλλάξετε τοποθεσίες. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τη χρήση του ανώτατου επιπέδου ανωνυμίας, είναι ζωτικής σημασίας να πάτε για κάποιον που προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως μπλοκάρισμα διαφημίσεων / tracker, διακόπτης kill και προστασία διαρροής DNS / IPv6.
 • Καλές τοποθεσίες διακομιστή - Η χρήση μιας επέκτασης προγράμματος περιήγησης δεν σημαίνει συμβιβασμό στον αριθμό των τοποθεσιών που έχετε στη διάθεσή σας για συνδέσεις. Πηγαίνετε για έναν πάροχο που προσφέρει μια τεράστια λίστα διακομιστών με πολλές στατικές και αποκλειστικές διευθύνσεις IP για να απολαμβάνετε την απεμπλοκή και την ασφάλεια.
 • Εύκολη στην χρήση επέκταση - Καθώς ο Firefox μπορεί να είναι λίγο πλούσιος σε πόρους, ο πάροχος με τον οποίο εγγράφεστε, θα πρέπει να έχει μια επέκταση που είναι γενικά διακριτική και ελαφριά, και διαθέτει ένα ισχυρό συνδυασμό επιλογών και για τους δύο: τεχνολογικούς και βασικούς χρήστες.Καλύτερο vpn για το FireFox

Καλύτερο VPN για τον Firefox

Δεδομένου ότι υπάρχει ένας τεράστιος κατάλογος παρόχων στην αγορά, όλοι ισχυρίζονται ότι είναι το “Καλύτερος” επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και της ασφάλειας - επιλέγοντας μία που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του προϋπολογισμού σας και οι απαιτήσεις ανωνυμίας μπορεί να φαίνονται σαν ένα αδύνατο καθήκον. Για να διευκολύνετε τη διαδικασία για σας, δημιουργήσαμε μια λίστα με τα 5 πιο κορυφαία VPN για τον Firefox, με βάση τους προαναφερθέντες παράγοντες:

Καλύτερο VPN για τον Firefox

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

ExpressVPN - Επέκταση VPN Firefox που εστιάζεται στην ασφάλεια

Το ExpressVPN αψηφεί όλες τις πιθανότητες να δημιουργήσει ένα προϊόν που επαινείται σε όλες τις πλατφόρμες, τις συσκευές και το υλικό. Η επέκτασή τους VPN κατατάσσεται στην κορυφή του Firefox, ο οποίος περιλαμβάνει ένα διακόπτη kill-kill, μια προστασία διαρροής WebRTC και προστασία από διαρροές DNS. Εκτός αυτού, το VPN προσφέρει διακομιστές σε 94 χώρες και τείνει να είναι μια καλή επιλογή για την αξιοποίηση της ανωνυμίας, αποφεύγοντας παράλληλα περιφερειακούς περιορισμούς.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερή expressvpn αναθεώρηση μας.

ExpressVPN για τον Firefox

Πλεονεκτήματα

 • Διαισθητική και φιλική προς το χρήστη επέκταση του Firefox
 • Πολιτική επιστροφής 30 ημερών για όλα τα σχέδια
 • Αυτόματη λειτουργία σκουπίσματος
 • 1.500 εξυπηρετητές σε 94 χώρες
 • Βρετανικές Παρθένες Νήσους

Μειονεκτήματα

 • Τρεις μόνο πολλαπλές συνδέσεις

Αποκτήστε το ExpressVPN

ZenMate - φορτώνεται με χαρακτηριστικά VPN ασφαλείας και διαμόρφωσης

Παρόλο που το ίδιο το ZenMate δεν μπορεί να είναι υπηρεσία χτυπήματος σε διαφορετικές πλατφόρμες και η εφαρμογή τους χρειάζεται μεγάλη εργασία για την παροχή καλύτερων δυνατοτήτων ασφάλειας και διαμόρφωσης, το κάνει πολύ καλά για τον Firefox. Η πληρωμένη έκδοση δίνει στους χρήστες πρόσβαση σε αξιοσημείωτες λειτουργίες όπως οι αποκλεισμοί διαφημίσεων και τα firewalls NAT, τα οποία ενισχύουν την ασφάλεια του προγράμματος περιήγησης. Αν και η τιμολόγηση είναι δαπανηρή, η επέκταση είναι πραγματικά αξίζει τον έλεγχο.

ZenMate για τον Firefox

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη χρήση του Firefox Extension
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 14 ημέρες
 • Δωρεάν δοκιμή επτά ημερών στο Premium
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Λειτουργία αποκλεισμού διαφήμισης / εντοπισμού

Μειονεκτήματα

 • Ακριβά μηνιαίο σχέδιο

Πάρτε το Zenmate

PureVPN - Επέκταση τείχους προστασίας Ξεκλειδώνει Netflix ΗΠΑ

Υπήρξε πολλή διαμάχη γύρω από το PureVPN. Ωστόσο, παρά τις πολλές αρνητικές υποσχέσεις που συνδέονται με τον πάροχο, θα επαινέσουμε την αξιοσημείωτη επέκταση του Firewall, η οποία εγγυάται την απεμπλοκή των γεωγραφικών περιοχών, συμπεριλαμβανομένου του Netflix. Έχετε ακόμη κωδικοποίηση κατά του κακόβουλου λογισμικού, δυνατότητα αποκλεισμού παρακολούθησης, μπλοκάρισμα διαφημίσεων και δυνατότητες αποκλεισμού WebRTC, το all-in-one!

Ρίξτε μια ματιά στην ολοκληρωμένη μας επισκόπηση purevpn

PureVPN για τον Firefox

Πλεονεκτήματα

 • Απλή αλλά αλληλεπιδραστική επέκταση του Firefox
 • 700+ διακομιστές σε 141 χώρες σε όλο τον κόσμο
 • Χαρακτηριστικό προστασίας διαρροής WebRTC
 • Απαγόρευση διαφήμισης / παρακολούθησης
 • 5 Multi-Logins

Μειονεκτήματα

 • Αργές ταχύτητες δικτύου Μερικές φορές

Πάρτε PureVPN

Windscribe - Όμορφη διασύνδεση Firefox με βελτιωμένο σχεδιασμό

Αν και η αναπτυσσόμενη διασύνδεση της επέκτασης του Mozilla Firefox είναι μάλλον μικροσκοπική, εξακολουθεί να καταφέρνει να συσκευάσει μια μεγάλη γροθιά. Έχετε μια λειτουργία Secure.Link, η οποία σαρώνει μια ιστοσελίδα και αναφέρει τους κινδύνους ασφαλείας της. Στο “Ρυθμίσεις” καρτέλα, έχετε μια ολόκληρη σειρά ρυθμίσεων απορρήτου. Αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, μπορείτε ακόμη και να αξιοποιήσετε μια σύνδεση DoubleVPN για μέγιστη ασφάλεια.

Εγγραφή για τον Firefox

Πλεονεκτήματα

 • Ευαίσθητη και γρήγορη επέκταση του Firefox
 • Η δωρεάν έκδοση προσφέρει 10GB Cap Cap
 • Διακομιστές σε 46 χώρες παγκοσμίως
 • Δυνατότητα DoubleVPN στην έκδοση εφαρμογής
 • Εγγύηση επιστροφής τριών ημερών

Μειονεκτήματα

 • Δεν επιτρέπεται η κοινή χρήση λογαριασμού

Αποκτήστε την εγγραφή σας

ibVPN - Μεγάλη επέκταση του Firefox για την απεμπλοκή γεωγραφικών περιοχών

Αν μιλάμε για την απεμπλοκή ιστοσελίδων και την παράκαμψη των γεω-περιορισμών, τότε το ibVPN είναι σίγουρα μία υπηρεσία που αξίζει να εγγραφείτε. Παρόλο που δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε εξαιρετικά υψηλή ασφάλεια μιας αφιερωμένης εφαρμογής σε μια πλατφόρμα γραφείου ή smartphone, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστότοπους και υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως το Netflix, το Amazon Prime και το BBC iPlayer. Οι χρήστες έχουν ακόμη μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών.

ibVPN για firefox

Πλεονεκτήματα

 • Φιλική προς το χρήστη επέκταση του Firefox
 • 24ωρη δωρεάν δοκιμή δοκιμών
 • Εγγύηση επιστροφής 15 ημερών
 • Καλή Χαρακτηριστικά Απεμπλοκής
 • Live Customer Support 24/7

Μειονεκτήματα

 • Ανάγκη βελτίωσης της ασφάλειας

Πάρτε IBVPN

Καλύτερες επεκτάσεις VPN για το

Όταν πρόκειται για χρήση VPN, δεν μπορεί όλοι να έχουν τα μετρητά για να εγγραφούν με μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Ορισμένοι μπορεί επίσης να μην είναι άνετοι να μοιράζονται την πιστωτική τους κάρτα ή άλλα στοιχεία πληρωμής στο διαδίκτυο, επομένως να βασίζονται περισσότερο στις λύσεις freemium που διατίθενται στο Διαδίκτυο. Παρακάτω είναι μια λίστα με τις καλύτερες επεκτάσεις VPN VPN για το Firefox, οι οποίες εξελίσσονται για να προσφέρουν ένα ποιοτικό προϊόν.

Καλύτερες επεκτάσεις VPN για το

Browsec - Δεν υπάρχει εγγραφή επεκτάσεων VPN Firefox με απεριόριστο εύρος ζώνης

Το Browsec υπάρχει ως μία από τις πιο γνωστές επεκτάσεις VPN του Mozilla Firefox. Δεν απαιτεί από τους χρήστες να εγγραφούν. Απλώς επισκεφθείτε τον ιστότοπο, κατεβάστε το VPN του προγράμματος περιήγησης και απολαύστε τη σύνδεση σε τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών ΔΩΡΕΑΝ, όπως οι Κάτω Χώρες, η Σιγκαπούρη, οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Θα έχετε κανονικές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Τα σχέδια Premium προσφέρουν καλύτερη απόδοση και 31 διαφορετικούς διακομιστές VPN.

Περιήγηση για τον Firefox

Πλεονεκτήματα

 • Ευαίσθητη και εύχρηστη επέκταση του Firefox
 • Αφιερωμένες εφαρμογές για Android και iOS
 • Δεν υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης
 • Εύκολη εναλλαγή για διακομιστές
 • Γρήγορες ταχύτητες για ροή

Μειονεκτήματα

 • Ασαφή πολιτική καταγραφής

SetupVPN - Υπηρεσία VPN Premium με περισσότερες από 24 τοποθεσίες διακομιστή

Το SetupVPN προσφέρει αξιόπιστη επέκταση VPN. Θα πρέπει να εγγραφείτε για λογαριασμό πριν ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε την επέκταση, αλλά έχετε περισσότερες από 24 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών για να διαλέξετε. Αυτό το δίνει ένα ανώτερο χέρι, σε σύγκριση με το Browsec, αλλά οι ταχύτητες μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορες. Ωστόσο, έχετε μια δυνατότητα αναζήτησης IP. Αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε τη διεύθυνση IP του διακομιστή που χρησιμοποιείτε.

SetupVPN για Firefox

Πλεονεκτήματα

 • Καπάκι μηδενικού εύρους ζώνης
 • Αξιόπιστο πρόσθετο για τον Firefox
 • 24 Τοποθεσίες διακομιστή
 • Καλή Χαρακτηριστικά Απεμπλοκής
 • IP Lookup Feature

Μειονεκτήματα

 • Αργή ταχύτητα

TunnelBear - Εύκολη και διαισθητική επέκταση του Firefox

Το TunnelBear είναι μια δημοφιλής επιλογή για πολλούς, καθώς έχει μια καθιερωμένη φήμη στο διαδίκτυο. Αν και διαθέτετε μόνο 500MB εύρους ζώνης μηνιαίως για το δωρεάν πρόγραμμα, διαθέτετε 22 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστών για σύνδεση. Η επέκταση είναι αρκετά φιλική προς τον χρήστη και διαισθητική, με επιλογές απλούμενο μενού, η οποία παρέχει συμβατότητα τόσο με τους τεχνικούς όσο και με τους αρχάριους χρήστες (checkout από το tunnelbear)

TunnelBear για τον Firefox

Πλεονεκτήματα

 • Προσαρμοσμένη επέκταση VPN Firefox
 • 22 Τοποθεσίες διακομιστή για σύνδεση
 • Απλοποιημένο μενού και διαρθρώσεις
 • Έξυπνες προηγμένες λειτουργίες
 • Λειτουργεί με το Netflix

Μειονεκτήματα

 • Αναξιόπιστη υποστήριξη πελατών
 • 500MB όριο εύρους ζώνης

Avira Phantom VPN - Ισχυροί διακομιστές επιχειρησιακής κλάσης για πλήρη ανωνυμία

Παρόμοια με το TunnelBear, το Avira Phantom VPN προσφέρει μόνο όριο εύρους ζώνης 500MB το μήνα με ελεύθερο πρόγραμμα, γι 'αυτό το έχουμε προσθέσει στο κάτω μέρος της λίστας. Αυτό δεν σημαίνει ότι η υπηρεσία είναι ανίκανη όμως. Έρχεται με πολλά σημεία και χρησιμοποιεί ακόμα και το LeaseWeb, το οποίο είναι διάσημο για τους εξυπηρετητές business class. Μόλις εγγραφείτε, δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για ταλαιπωρία με χαμηλές ταχύτητες.

Avira Phantom VPN για τον Firefox

Πλεονεκτήματα

 • Βελτιωμένη σχεδίαση επέκτασης του Firefox
 • Απίστευτα εύκολο στη χρήση
 • Προστασία διαρροής DNS
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση AES 256-bit
 • Εξαιρετική υποστήριξη

Μειονεκτήματα

 • Δεν δέχεται Bitcoin
 • Περιορισμοί τοποθεσίας διακομιστή

Καλύτερο VPN για το Firefox Reddit

Ως μία από τις πιο διακεκριμένες και διάσημες κοινότητες στο διαδίκτυο, η Reddit υπάρχει ως ο απώτερος προορισμός για την εξεύρεση πληροφοριών για όλα τα είδη των θεμάτων και των θεμάτων. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι καλύτερες υπηρεσίες vpn reddit, οι οποίες κερδίζουν συγκεκριμένα μια μεγάλη ποσότητα απαντήσεων, επειδή τα πρακτορεία δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας καθίστανται όλο και πιο προσεκτικοί και οι νόμοι για το διαδίκτυο όλο και πιο σκληροί σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που δεν μπορούσαμε να βρούμε συγκεκριμένες προτάσεις σχετικά με τα Best VPNs για τον Firefox, εδώ υπάρχει μια συμβουλή σχετικά με τη χρήση επεκτάσεων:

Σχόλιο από τη συζήτηση Eidbi’Σχόλιο από τη συζήτηση "Πρόβλημα με τον Firefox και το VPN?".

Πρόβλημα με τον Firefox και το VPN; από το firefox

Καλύτερο VPN για τον Firefox FAQ

Όταν χρησιμοποιείτε μια επέκταση VPN στο πρόγραμμα περιήγησης Firefox, ενδέχεται να συναντήσετε ορισμένα θέματα / σφάλματα που μπορεί να σας αφήσουν να σκεφτείτε. Παρακάτω απαντήσαμε μερικές από τις πιο συνήθεις ερωτήσεις που μας ζητήθηκαν:

Ο Firefox δεν θα τρέξει με VPN?

Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος με τον οποίο έχετε εγγραφεί προσφέρει μια δοκιμασμένη και λειτουργική επέκταση VPN. Εάν ο Firefox εξακολουθεί να αρνείται να εργαστεί, μπορείτε να επανεγκαταστήσετε τις επεκτάσεις ή να ανοίξετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης. Στην περίεργη ευκαιρία, το πρόβλημα παραμένει, ελέγξτε για ενημερώσεις και αποκτήστε τη νέα έκδοση του Firefox.

Πώς να διορθώσετε τον Firefox Όταν διακόπτεται η λειτουργία του μετά από σύνδεση με ένα VPN?

Αυτή είναι μια σαφής ένδειξη για ένα σφάλμα στην επέκταση που αναγκάζει το πρόγραμμα περιήγησης Firefox να καταρρεύσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί μόνο και κατεβάσετε τις δοκιμασμένες και λειτουργικές επεκτάσεις VPN που αναφέρονται παραπάνω, εάν θέλετε να απολαμβάνετε μια απρόσκοπτη και αδιάκοπη εμπειρία στο διαδίκτυο.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN Firefox?

Έχουμε προσθέσει συνολικά 10 επεκτάσεις Firefox VPN στη λίστα μας. Αν θέλαμε να επιλέξουμε το καλύτερο μεταξύ αυτών, τότε η ExpressVPN θα πάρει σίγουρα την ψήφο μας. Με έδρα τα Βρετανικά Παρθένα Νησιά, ο πάροχος είναι ένα πλήρως ασφαλές και πιστοποιημένο μη logs VPN.

Τυλίξτε τα πράγματα

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την εύρεση μιας σωστής υπηρεσίας VPN, με βάση τις ανάγκες σας για ιδιωτικό απόρρητο / ασφάλεια και τις δημοσιονομικές απαιτήσεις, φροντίστε να ακολουθήσετε τον Καλύτερο VPN για τον Firefox οδηγό. Αισθανθείτε ελεύθεροι να σχολιάσετε παρακάτω αν αντιμετωπίζετε οποιαδήποτε προβλήματα ή έχετε καλύτερες συστάσεις. Να εχετε μια καλη μερα!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me