Το καλύτερο VPN για το Amazon Prime 2020 – Παρακολουθήστε το Amazon Prime αμερικανικά

Το Amazon Prime είναι μια άμεση υπηρεσία συνεχούς ροής βίντεο που προσφέρεται από την Amazon.com, έναν από τον κόσμο’του πιο δημοφιλούς εμπόρου λιανικής πώλησης σε απευθείας σύνδεση. Ωστόσο, όπως και άλλες δημοφιλείς τοποθεσίες ροής, το Amazon Prime προσφέρει διαφορετικές βιβλιοθήκες για χρήστες σε διάφορες χώρες. Οι θεατές στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να δουν μόνο τη βιβλιοθήκη των Η.Π.Α. εάν μπορούν να ξεμπλοκάρουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς μέσω ενός Best VPN. Για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε, εδώ είναι ένας οδηγός για το καλύτερο VPN για το Amazon Prime που περιέχει οδηγούς ρύθμισης, κορυφαία πληρωμένα και δωρεάν VPN, υποστηριζόμενες συσκευές και πολλά άλλα από το BestVPN.co!


best vpn για το Amazon Prime

Τι είναι το Amazon Prime?

Το Amazon.com δεν είναι απλώς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά είναι ένας γίγαντας του διαδικτύου που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών όπως η υποστήριξη υποδομών cloud, η εφοδιαστική και πολλά άλλα. Ομοίως, το Amazon Prime Video είναι μια ειδική υπηρεσία συνεχούς ροής από την Amazon.com, η οποία προσφέρει αφιερωμένη βιβλιοθήκη περιεχομένου που αποτελείται από χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πρωτότυπες σειρές που είναι υποχρεωμένες να προσελκύσουν την προσοχή σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτή την υπηρεσία οπουδήποτε στον κόσμο αν αγοράσετε την εγγραφή για Prime Video, αλλά ακόμα, κερδίσατε’να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν όλα τα διαθέσιμα στον ιστότοπο λόγω γεωγραφικών περιορισμών στο περιεχόμενο. Οι γεωπεριπτώσεις είναι ένας μεγάλος έλεγχος πραγματικότητας όταν πρόκειται για υπηρεσίες streaming σε απευθείας σύνδεση όπως το Amazon Prime, στερούν τους χρήστες από την προβολή του αγαπημένου τους περιεχομένου αν δεν κάνουν’t ζείτε σε μια περιοχή όπου το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο.

Για παράδειγμα, ένας χρήστης Amazon Prime στις ΗΠΑ θα δει μια εντελώς διαφορετική βιντεοθήκη σε σύγκριση με έναν χρήστη της Amazon Prime στη Σιγκαπούρη. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει σίγουρα ένας τρόπος γύρω από αυτό. Το καλύτερο VPN για το Amazon Prime μπορεί να σας επιτρέψει να εκμεταλλευτείτε τους γεωγραφικούς περιορισμούς του περιεχομένου και να κάνετε την εμπειρία streaming αξίζει τον κόπο σας. Για περισσότερα σχετικά με αυτό, συνεχίστε να διαβάζετε αυτόν τον οδηγό για την αναθεώρησή μας για το Best VPN για το Amazon Prime το 2018.

Καλύτερο VPN για το Amazon Prime 2018

Σημαντικές υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως η Netflix και η Hulu, απολαμβάνουν το κλείδωμα VPN για να απαγορεύσουν στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο που δεν πρέπει’t να είναι διαθέσιμες σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων. Το Amazon Prime Video δεν διαφέρει από αυτή την άποψη και ακολούθησε το παράδειγμα για την επιβολή αποκλεισμού VPN, καθιστώντας τους περισσότερους παροχείς άχρηστοι στην πλατφόρμα τους.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένες κορυφαίες διαθέσιμες υπηρεσίες VPN που μπορούν να σπάσουν τα εμπόδια περιεχομένου και να προσφέρουν μια υπερβατική και ολιστική εμπειρία στους χρήστες τους εάν θέλουν να ξεμπλοκάρουν την αμερικανική εταιρεία Amazon Prime. Εδώ, στο BestVPN.co, πιστεύουμε ότι δοκιμάζουμε τα πράγματα για τον εαυτό μας και στη συνέχεια τα συστήνουμε στους χρήστες μας.

Εδώ είναι ο κατάλογός μας για το καλύτερο VPN για το Amazon Prime που διαθέτει μόνο τα επιλεκτικά VPN που μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να μεταβείτε γύρω από γεωγραφικούς περιορισμούς και να αυξήσετε την αξία της συνδρομής σας:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

PureVPN - πιο προσιτό πρωτεύον VPN του Amazon

Οταν εσύ’έχετε ήδη αγοράσει μια συνδρομή για λογαριασμό σας Amazon Prime και ψάχνετε να ξοδέψετε λιγότερα για να πάρετε ένα κορυφαίο VPN ποιότητας, τότε το PureVPN είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

PureVPN για το Amazon Prime

Εκτός από τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας όπως το Double VPN, το κρεμμύδι μέσω VPN, η υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, η διαίρεση σήραγγας και άλλα, το PureVPN παρέχει αποκλειστικές διευθύνσεις IP για την απεμπλοκή του Amazon Prime US. Ζητήσαμε από την ομάδα υποστήριξης πελατών τους να λάβουν ακριβώς αυτή την απάντηση μέσω της λειτουργίας ζωντανής συνομιλίας.

PureVPN’η ομάδα υποστήριξης πελατών ήταν εξαιρετικά φιλική και συνεργάσιμη και για μία φορά μια ομάδα υποστήριξης ακουγόταν τόσο ανθρώπινη όσο θα έπρεπε να είναι στην πραγματικότητα. Μας έδωσαν το όνομα του διακομιστή με τον οποίο πρέπει να συνδεθούμε αν θέλαμε να ξεμπλοκάρουμε την Amazon Prime στις ΗΠΑ. Αυτός ο διακομιστής προοριζόταν μόνο για να λειτουργήσει σε λειτουργία Dedicated IP.

Απλά δεν το έκαναν’t να σταματήσουμε εκεί, αλλά και μας έδωσε έναν σύνδεσμο σε έναν οδηγό που μας έδειξε πώς να αναπτύξουμε την Dedicated IP mode, σε περίπτωση που δεν το κάνουμε’t γνωρίζετε για αυτό σε μια φανταστική απεικόνιση της διευκόλυνσης των πελατών.

Το καλύτερο VPN για το Amazon Prime 2020 - Παρακολουθήστε το Amazon Prime αμερικανικά

Εκτός από αυτή την απίστευτη υποστήριξη, προσφέρουν φανταστικά, απίστευτα φτηνά μακροπρόθεσμα σχέδια, έτσι ώστε να μπορείτε απλά να χτυπήσετε πίσω και να χαλαρώσετε με το Amazon Prime, ενώ ξοδεύετε ένα πολύ ονομαστικό ποσό για την απεμπλοκή. Το ετήσιο πακέτο κοστίζει άνετα στα 58,92 δολάρια, ενώ η συμφωνία διάρκειας 2 ετών είναι ακόμη καλύτερη σε μόλις $ 69,00 χρεώνεται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Προσιτά σχέδια διαθέσιμα ως VPN για το Amazon Prime ΗΠΑ
 2. Προστασία DDoS
 3. Αφιερωμένους διακομιστές P2P και Torrent
 4. 750 + διακομιστές σε 141 χώρες
 5. Nat Firewall
 6. Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN και του L2Tp
 7. Επιτρέπει διαίρεση σήραγγας

Μειονεκτήματα

 1. Διατηρεί τα αρχεία καταγραφής
 2. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή

Πάρτε PureVPN

NordVPN - Προσφέρει ξεχωριστούς διακομιστές για ευκολότερη συμβατότητα συσκευών ως Amazon Prime VPN

Αυτό το VPN έχει ίσως, ένα από τα καλύτερα προφίλ στον κόσμο των VPN. Συχνά τοποθετημένο με μεγάλη εκτίμηση ως το καλύτερο VPN, το Nord VPN εγγυάται κορυφαία απόδοση σε όλα τα μέτωπα ώστε να είναι μια πολύ συνιστώμενη υπηρεσία για όλους τους χρήστες.

NordVPN για το πρωτεύον του Amazon

Οι ταχύτητες είναι γρήγορες και η ισχύς του διακομιστή είναι αρκετά ισχυρή ώστε να διασφαλίσει ότι δεν ξετυλίγονται οι προσπάθειες ξεμπλοκαρίσματος περιεχομένου. Προσφέρει επίσης Double VPN για επιπλέον έλεγχο ασφαλείας. Ωστόσο, το καλύτερο μέρος της υπηρεσίας είναι πόση δουλειά έχει κάνει για να διευκολύνει τους χρήστες της να ξεμπλοκάρουν το Amazon Prime Video, ανεξάρτητα από το ποια συσκευή χρησιμοποιούν.

Όταν ζητήσαμε από την υποστήριξη πελατών της να παράσχει την καλύτερη ή αποκλειστική διεύθυνση IP για την απεμπλοκή της Amazon Prime US, μας έδωσαν μια διαχωρισμένη λίστα IP που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ανάλογα με το αν χρησιμοποιούσαμε Η / Υ ή Smartphone / SmartTV.

Ενώ το μηνιαίο σχέδιο εδώ στο NordVPN διατιμάται υπερβολικά, το ετήσιο σχέδιο σε $ 83.38 χρεώνεται μία φορά και η συμφωνία για 3 χρόνια σε $ 124.64 που χρεώνεται μία φορά, είναι σίγουρα εντός αποδεκτών ορίων για τους χρήστες να εγγραφούν εύκολα.

Πλεονεκτήματα

 1. Παρέχει dedicated servers για διαφορετική υποστήριξη συσκευών ως VPN για το Amazon Prime
 2. Αφιερωμένο P2P και υποστήριξη torrenting
 3. Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο
 4. Χαρακτηριστικό SmartPlay για streaming sites
 5. Υπάρχει διπλή κρυπτογράφηση
 6. 3359 διακομιστές σε 60+ χώρες
 7. Το τείχος Bitcoin και πληρωμής είναι αποδεκτό
 8. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP και πρωτόκολλα SSTP

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβά βραχυπρόθεσμα σχέδια

Αποκτήστε το NordVPN

ExpressVPN - Ταχύτερη ταχύτητα ως πρωτεύον VPN του Amazon

Εάν ένα VPN χρεώνει περισσότερα, αλλά παρέχει τις δυνατότητες που του ταιριάζουν, τότε αυτή η συμφωνία δεν παραμένει πλέον στα αγκίστρια. Το ExpressVPN είναι ακριβό σε σύγκριση με τους υπόλοιπους καλύτερους παρόχους VPN, ωστόσο μπορεί να εγγυηθεί την καλύτερη απόδοση σε κάθε μέτωπο καθιστώντας το ένα εξαιρετικό all-around Fastest VPN.

Express VPN για το Amazon Prime

Για την Amazon Prime, στην κορυφή της απελευθέρωσης της ιστοσελίδας ροής στις ΗΠΑ, η ExpressVPN προσφέρει υψηλές ταχύτητες που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε το Amazon Prime’χωρίς να υπάρχει φόβος υπερβολικής ρύθμισης. Δεν υπάρχουν κατανομές ή αποσυνδέσεις και ακόμη και οι διακομιστές παρέχουν επαρκή πρόνοια για την πρόληψη διαρροών DNS. Εδώ’με την υποστήριξη πελατών τους απαντώντας στο ερώτημά μας για το κατά πόσον η υπηρεσία τους λειτούργησε στην απελευθέρωση του Amazon Prime ΗΠΑ.

Τα σχέδια ξεκινούν από 12,95 δολάρια για ένα μήνα’αλλά το καλύτερο σχέδιο είναι το ετήσιο πρόγραμμα εγγραφής που κοστίζει στους χρήστες 99,95 δολάρια που χρεώνονται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Απίστευτα γρήγορο ως VPN για το Amazon Time
 2. Υποστήριξη πολλαπλών επιλογών πληρωμής
 3. Αφιερωμένες εφαρμογές για συμβατό λειτουργικό σύστημα
 4. Υψηλά πρότυπα κρυπτογράφησης
 5. Υποστήριξη εκτεταμένου πρωτοκόλλου
 6. Πολιτική καταγραφής μηδέν

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχουν ειδικοί διακομιστές P2P
 2. Ακριβά σχέδια τιμολόγησης

Αποκτήστε το ExpressVPN

Torguard.net - Αύξηση της προστασίας ως VPN για το Amazon Prime

Το πρόγραμμα περιήγησης Tor είναι ίσως ένα από τα ασφαλέστερα προγράμματα περιήγησης εκεί έξω και το συνιστούσαμε ως εναλλακτική λύση για χρήστες που θέλουν να αυξήσουν την ασφάλεια του διαδικτύου τους με μια εγκοπή. Ακολουθώντας το ίδιο μοντέλο και αντιγράφοντάς το σε ένα VPN είναι αυτό που κάνει το Torguard.Net παραδειγματικό και εξαιρετικά ασφαλές.

Torguard VPN για το Amazon Prime

Το μοντέλο δρομολόγησης κρεμμυδιών είναι πολύ ανώτερο των άλλων μέσων μοντέλων ασφαλείας VPN που ενσωματώνουν μόνο κρυπτογράφηση και ασφαλείς σήραγγες. Ωστόσο, δεν ήμασταν’t αναμένουν ότι αυτό το VPN θα λειτουργήσει για το Amazon Prime Unblocking. Όταν ζητήσαμε την υποστήριξή της για το αν το VPN θα μπορούσε να ξεμπλοκάρει το Amazon Prime Video, η απάντησή τους ήταν η καλύτερη από τις οποίες εξασφαλίσαμε κατά τη διάρκεια της αναθεώρησής μας.

Ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα VPN που προσφέρουν δυνατότητες απεμπλοκής στα συμβατικά VPN σχέδια τους, το Torguard προσφέρει ένα Dedicated IP plan για πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο όπως το Amazon Prime. Το Dedicated IP plan κοστίζει 7,99 δολάρια / μήνα ή 54,99 δολάρια / έτος και είναι καλύτερο για όσους θέλουν να ξεμπλοκάρουν το γεωγραφικό περιεχόμενο.

Ο αριθμός των αποκλειστικών διευθύνσεων IP είναι εκπληκτικός και περιέχει ένα φανταστικό μέρος των τοποθεσιών που είναι αρκετά ικανές να παρέχουν υπηρεσίες απεμπλοκής από οποιαδήποτε χώρα σε πολλές χώρες του κόσμου. Έχουμε καταφύγει’δεν βλέπουμε καλύτερη εξυπηρέτηση από αυτήν την άποψη όσον αφορά την απεμπλοκή όχι μόνο του Amazon Prime αλλά και την παροχή μιας ολιστικής λύσης για μεγαλύτερες ανάγκες απελευθέρωσης.

Πλεονεκτήματα

 1. VPN με δυνατότητα Stealth για την απελευθέρωση του πρωτεύοντος Amazon
 2. Ισχυρά επίπεδα κρυπτογράφησης
 3. Λειτουργεί με μοντέλο δρομολόγησης κρεμμυδιού
 4. 3000+ διακομιστές VPN σε 50 χώρες
 5. Αφιερωμένη διεύθυνση IP

Μειονεκτήματα

 1. Τα σχέδια είναι πολύ ακριβά
 2. Τα πακέτα δυνατοτήτων μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση

Αποκτήστε TorGuard VPN

Καλύτερο VPN για το Amazon Prime Free

Αν ψάχνετε να ξεκλειδώσετε την Amazon Prime ΗΠΑ, τότε μια δωρεάν υπηρεσία VPN δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή, διότι σύμφωνα με την ανασκόπηση μας, δεν υπάρχει καμία δωρεάν υπηρεσία VPN που να το κάνει αυτό. Ναι, υπάρχουν κάποιες πολύ αξιόπιστες υπηρεσίες που είναι δωρεάν αλλά ξεκλείδωμα περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου, ειδικά υπηρεσίες streaming είναι εκτός των εγγενών δυνατοτήτων τους.

Οτι’καθώς οι παροχείς ροής όπως το Amazon Prime χρησιμοποιούν αποκλεισμό VPN για να απαγορεύσουν στους χρήστες να βλέπουν περιεχόμενο που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο στην περιοχή τους. Μόνο premium Premium Amazon Prime VPN που εμείς’ο οποίος εμφανίζεται στη λίστα μας, μπορεί να το κάνει αυτό. Δωρεάν υπηρεσίες’t έχουν αποκλειστικές διευθύνσεις IP όπως το Torguard παρέχει ή έχει ισχυρούς διακομιστές που μπορούν να παρακάμψουν το Amazon Prime’s του VPN.

Το’είναι δαπανηρή η εκτέλεση αυτών των λειτουργιών και δωρεάν υπηρεσίες’t έχουν τα χρήματα για να συμμετέχουν στην παροχή τέτοιων χαρακτηριστικών. Από την άλλη πλευρά, πολλά δωρεάν δίκτυα VPN προσφέρουν χαμηλές ταχύτητες (λόγω προτεραιότητας των προγραμμάτων πληρωμής που τους πληρώνουν τις περισσότερες φορές), περιορισμένα όρια εύρους ζώνης δεδομένων (που κυμαίνονται από 500 MB έως 2 GB / μήνα κατά μέσο όρο) και χαμηλό αριθμό διακομιστών που δεν μπορεί να σας επιτρέψει να έχετε μια καλή εμπειρία με την Amazon Prime.

Τα χειρότερα VPN που δεν έχουν’t Ξεμπλοκάρετε το Amazon Prime Video

Ενώ η πλειοψηφία των VPN δεν είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει το Amazon Prime Video, εκτός από μερικούς από τους επιλεγμένους, υπάρχουν μερικοί που δεν είναι απλώς ανίκανοι να παρέχουν το σωστό σύνολο λειτουργιών, αλλά είναι επίσης επικίνδυνοι για την εγκατάσταση λόγω συνεχών απειλών όπως το κακόβουλο λογισμικό,.

Εδώ’είναι μια γρήγορη περίληψη για τα χειρότερα VPN που don’απενεργοποίηση του Amazon Prime:

 1. Hot Spot Ασπίδα
 2. SurfEasy VPN
 3. Opera VPN του προγράμματος περιήγησης Opera (έχει λήξει)

Πώς να παρακολουθήσετε το Amazon Prime έξω από τις ΗΠΑ

Βασικά, για να απεμπλακεί οποιοσδήποτε ιστότοπος από μια συγκεκριμένη περιοχή, π.χ. θέλετε να ξεμπλοκάρετε την Amazon Prime US ενώ βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε δύο διαθέσιμες επιλογές. Το πρώτο χρησιμοποιεί ένα VPN και το άλλο αναπτύσσει έναν διακομιστή μεσολάβησης. Και οι δύο ακολουθούν γενικά την ίδια διαδρομή για να ξεμπλοκάρουν το γεωγραφικό περιεχόμενο. Θα spoof IP σας για να φανεί σαν να προέρχεται από τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, κερδίσαμε’t συνιστούμε τη χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης, επειδή πρώτα απλώς συγχωρεί την IP σας ενώ αφήνει τα πακέτα DNS εκτεθειμένα σε snoopers και δεύτερον μπορεί να μην λειτουργούν πάντα.

Τα VPN είναι ταχύτερα, πιο ασφαλή και εξαιρετικά αξιόπιστα στην παροχή υπηρεσιών απεμπλοκής. Κανένας trolls πνευματικών δικαιωμάτων δεν μπορεί να σας στοχεύσει αν χρησιμοποιείτε το καλύτερο Amazon Prime VPN για να ξεμπλοκάρει την αμερικανική έκδοση.

VPN για το Amazon Prime

Amazon Prime Video Devices Επισκόπηση:

Το Amazon Prime Video προσφέρει υψηλές επιλογές συμβατότητας και υποστηρίζεται από μια μεγάλη ποικιλία συσκευών. Εδώ’είναι μια συρρίκνωση των συσκευών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το Amazon Prime Video:

 1. Όλοι οι υπολογιστές και τα προγράμματα περιήγησης όπως τα Windows και τα Mac
 2. Έξυπνες τηλεοράσεις
 3. Blu-ray players
 4. Ρυθμιστές (Roku, Google TV, TiVo, Nvidia Shield)
 5. Amazon Fire TV
 6. Fire Stick TV / τηλέφωνο / tablet
 7. Κονσόλες παιχνιδιών (PlayStation, Xbox, Wii)
 8. Συσκευές που εκτελούνται σε Android και iOS

Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε το Amazon Prime στο Chromecast αν έχετε εγκαταστήσει την επέκταση του Chrome Browsers. Λειτουργεί επίσης στο Kodi μέσω του αποθετηρίου Krypton.

Πώς να ρυθμίσετε το Amazon Prime στην τηλεόραση

Η παρακολούθηση ταινιών και προβολών στην τηλεόρασή σας είναι μια εμπειρία που δεν μπορεί ποτέ να συνδυαστεί με οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Οι τηλεοράσεις Modern Day Smart προσφέρουν ποιότητα HD για τους χρήστες να βλέπουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε μια ευρεία οθόνη προσφέροντας έτσι μια φανταστική εμπειρία.

Και αυτό’δεν είναι τόσο δύσκολο να ρυθμίσετε την υπηρεσία στην τηλεόρασή σας. Εδώ’s πώς μπορείτε να εκτελέσετε το Amazon Prime στην έξυπνη τηλεόραση σας:

Αν εσύ’έχετε ήδη αγοράσει έναν λογαριασμό για το Amazon Prime Video και στη συνέχεια μεταβείτε στο Google Play Store στην τηλεόραση Android σας ή στις εφαρμογές Samsung στη Samsung Smart TV

 1. Ψάχνω για “Prime Video” και λήψη της εφαρμογής
 2. Εκτελέστε την εγκατάσταση και εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια χρήστη (Όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο Amazon Prime), όταν σας ζητηθεί
 3. Τώρα, μόλις ολοκληρωθεί η εφαρμογή, επιλέξτε οποιαδήποτε ταινία, τηλεοπτική εκπομπή ή πρόγραμμα και αφήστε τη διασκέδαση να ξεκινήσει!

Καλύτερο VPN για το Amazon Prime Reddit

Ενώ ένας μεγάλος αριθμός καλύτερων προμηθευτών vpn reddit’τα ονόματα των καλλιεργητών εμφανίζονται στο Reddit στα καλύτερα θέματα συζήτησης VPN, δεν έχουν προταθεί πολλοί πάροχοι από τους χρήστες για την απεμπλοκή του Amazon Prime US.

Εκτός από μερικές αναφορές του NordVPN όπως αυτή που εμείς’που αναφέρατε εδώ, κερδίσατε’δεν βρίσκω πολλές συστάσεις και το καλύτερο που μπορούμε να επιμείνουμε σε αυτά που εμείς’δοκιμάσατε και δοκιμάσατε για εσάς το Best VPN μας για να ξεμπλοκάρετε το αμερικανικό Amazon Prime.

Σχόλιο από τη συζήτηση ContiGhostwood’Σχόλιο από τη συζήτηση "VPN και Amazon Prime Video".

Amazon Instant Video εναντίον του Amazon Prime Video

Ενώ η Amazon πρόσφατα απλοποίησε την υπηρεσία της και μετονομάστηκε σε Amazon Instant Video σε απλά Amazon Video και Amazon Prime Video στο Amazon Prime, οι υπηρεσίες εξακολουθούν να είναι αρκετά συγκεχυμένες στους πρώτους χρονομετρητές και τους αρχάριους.

Η Amazon Prime ήταν στην πραγματικότητα μια ολόκληρη συμφωνία διαθέσιμη για $ 79 μόνο για Αμερικανούς πελάτες και πρόσφερε ένα ετήσιο πακέτο που παρέχει στους χρήστες δωρεάν 2ήμερη ναυτιλία για ολόκληρο το έτος μαζί με μια συνδρομή στο Amazon Prime Video.

Αλλά τον Απρίλιο του 2016, το Amazon Prime Video ξεκίνησε να προσφέρεται χωριστά σε $ 2,99 / μήνα για τους πρώτους έξι μήνες και στη συνέχεια να χρεώνεται στα $ 5,99 / μήνα. Εκεί’επίσης διαθέσιμη μια δωρεάν δοκιμή διάρκειας ενός μηνός. Το’είναι μια επίπεδη προσφορά αμοιβής όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε απεριόριστο περιεχόμενο.

Ωστόσο, το Amazon Instant μοιάζει περισσότερο με το μοντέλο pay-per-view όπου πρέπει να πληρώνετε ξεχωριστά για κάθε βίντεο, εκπομπή ή ταινία και’s διαθέσιμο ως ξεχωριστή υπηρεσία για ανθρώπους στις Η.Π.Α. καθώς και εκτός των ΗΠΑ.

Το Amazon Prime είναι διαθέσιμο μόνο για Αμερικανούς πελάτες και μόνο’s σας συνιστούμε να αναπτύξετε το Το καλύτερο VPN για να αποκλείσετε την αμερικανική εταιρεία Amazon Prime να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία και να απολαύσει το πιο πρόσφατο διαθέσιμο περιεχόμενο.

VPN για το Amazon Prime

Καλύτερο VPN για τις ερωτήσεις του Amazon Prime

Το Amazon Prime Video δεν λειτουργεί?

Συνήθως, η επανεκκίνηση της σύνδεσής σας στο Internet ή το κλείσιμο οποιασδήποτε άλλης δραστηριότητας που καταναλώνει δεδομένα θα κάνει το Prime Video ξανά. Διαφορετικά, αν εξακολουθεί να μην το κάνει’t, ελέγξτε αν η συσκευή σας είναι ενημερωμένη με τυχόν αναβαθμίσεις ή αναβαθμισμένη η εφαρμογή Prime Video.

Χρειάζομαι πραγματικά μια ιδιότητα μέλους του Amazon Prime για να μεταδώσω το Amazon Video?

Όχι’t χρειάζεται. Το Amazon Video απαιτεί να αγοράζετε ξεχωριστά τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο βίντεο ανά τεμάχιο. Η ιδιότητα μέλους του Amazon Prime προσφέρεται αυτή τη στιγμή σε $ 2,99 / μήνα για τους πρώτους έξι μήνες μετά την εγγραφή σας και στη συνέχεια θα χρεωθείτε σε $ 5,99 / μήνα.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Amazon Prime σε περισσότερες από μία συσκευές τη φορά?

Ναι, μπορείτε, αλλά για αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νοικοκυριό του Αμαζονίου. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσετε:

 • Στην ιστοσελίδα του Amazon, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και, στη συνέχεια, μεταβείτε στο “Ο λογαριασμός μου” Επιλογή
 • Παω σε “Διαχείριση του περιεχομένου και των συσκευών σας” > Ρυθμίσεις > Βιβλιοθήκη οικιακών βιβλίων και οικογενειών > Προσκαλέστε έναν ενήλικα
 • Τώρα, είτε δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό είτε χρησιμοποιήστε έναν υπάρχοντα λογαριασμό για να συνδεθείτε ξανά και ξεκινήστε μια κοινή σύνδεση με το Amazon Prime από άλλη συσκευή

Πώς μπορώ να βρω την εφαρμογή βίντεο Amazon Prime?

Μπορείτε είτε να πάτε απευθείας στο Prime Video’ή να μεταβείτε στο Google Play Store για τη λήψη της εφαρμογής Android Amazon Prime για το Android και το κατάστημα iTunes για να κατεβάσετε την εφαρμογή iOS.

συμπέρασμα

Το Amazon Prime είναι μια από τις καλύτερες υπηρεσίες streaming online αυτή τη στιγμή και καθώς αυξάνεται η δημοτικότητα της διαδικτυακής τηλεόρασης, η υπηρεσία σίγουρα θα παρουσιάσει μερικές θεαματικές εκπομπές στις επόμενες εποχές.

Στο BestVPN.co, υποστηρίζουμε μια δωρεάν εμπειρία Διαδικτύου για όλους χωρίς περιορισμούς ή όρια, αλλά καθώς οι απειλές και οι απαγορεύσεις συνεχίζουν να αυξάνονται, η καλύτερη επιλογή για να κάνετε την εμπειρία σας στο Διαδίκτυο πραγματικά ελεύθερη είναι μέσω της χρήσης του Best VPN και απολαμβάνοντας το καλύτερο το διαδίκτυο έχει στην καρδιά σας’s περιεχόμενο.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me