Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN το 2019

Αν θέλετε ένα VPN χωρίς κόστος, επειδή οι πληρωμένοι πάροχοι δεν’δεν ταιριάζει τον προϋπολογισμό σας, τότε μπορεί να προχωρήσει αλλά να ασκήσει προσοχή.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι δύσκολες υπηρεσίες, με πολλά πράγματα κρυμμένα κάτω από την επιφάνεια που θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας βλάψουν.

Για να διασφαλίσετε ότι προχωράτε μόνο με το ασφαλέστερο VPN για δωρεάν download, θα χρειαστεί να μεταβείτε στον οδηγό μας.

Θα σας δώσω μια σύντομη αναφορά στους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν εγγραφείτε σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και να σας παρέχουμε μια επισκόπηση του καλύτερου δωρεάν VPN για το 2019.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των 5 κορυφαίων υπηρεσιών μας δωρεάν VPN το 2019

# 1: Surfshark: # 1 Συνιστώμενο VPN με περίοδο δοκιμής 30 χωρίς κίνδυνο.
Καλύτερο σχέδιο: 1,99 δολάρια / μήνα (2 έτος διαπραγμάτευσης)
# 2: ProtonVPN: Δεν υπάρχει περιορισμός εύρους ζώνης στην δωρεάν υπηρεσία
# 3: Hide.Me: Δωρεάν VPN που δεν συμβαίνει’t Κρατήστε τα αρχεία καταγραφής
# 4: Κατάταξη στο αεροδρόμιο: Χρησιμοποιήστε Μέχρι 15 GB / μήνα δωρεάν
# 5: OperaVPN: Ξεκλειδώνει Netflix ΗΠΑ δωρεάν

Πολλά από τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν επαρκούν για να προσφέρουν βασική προστασία της ιδιωτικής ζωής, καθιστώντας την πισίνα από την οποία θα μπορούσαμε να επιλέξουμε.

Αλλά εξακολουθούμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρουμε υπηρεσίες σε αυτόν τον κατάλογο, οι οποίες ήταν απολύτως ασφαλείς για να χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή.

Εδώ εμείς’έχετε καταρτίσει τη λίστα με 5 εξαιρετικά ασφαλείς υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως δωρεάν VPN.

Surfshark - Συνιστώμενος πάροχος με 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή VPN

Το Surfshark είναι μια κορυφαία υπηρεσία VPN που προσφέρει την ισχυρότερη ασφάλεια μαζί με χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, αλλά αυτό’δεν είναι μια πλήρως δωρεάν υπηρεσία.

Γιατί, λοιπόν, το επιλέξαμε ως κορυφαίο κατάλογο των δωρεάν VPN?

Οτι’s γιατί Το Surfshark προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη, δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στην οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία με όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες χωρίς ανησυχίες.

Αν ναι’ήθελα να μείνω με την υπηρεσία, να υποβάλω ένα απλό αίτημα επιστροφής χρημάτων με την υποστήριξη live chat και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω. Ναι, τόσο απλό.

Το Surfshark έρχεται πιο κοντά σε μια υπηρεσία δωρεάν VPN με πολύ προσιτές τιμές. Μια 2ετής συνδρομή θα σας κοστίσει ακριβώς 1,99 δολάρια / μήνα.

Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN το 2019

Και ο παροχέας σας δίνει κάποιους πολύ βάσιμους λόγους να πληρώσετε το ποσό αυτό και να παραμείνετε στην υπηρεσία πέρα ​​από τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Η Netflix ΗΠΑ λειτουργεί κάθε φορά με το Surfshark, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Το Torrenting υποστηρίζεται από το δίκτυο εξυπηρετητών 800+ ισχυρών του και εξασφαλίζεται με προστασία από διαρροές DNS.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία του σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες με τις εύχρηστες εφαρμογές που προσφέρει ο πάροχος.

Η ζωντανή συνομιλία είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει αν βρεθείτε ή πρέπει να τελειώσετε με αυτή τη ρύθμιση VPN χωρίς προβλήματα.

Οι ταχύτητες είναι σταθερές και γρήγορες όλη την ώρα και δεν υπάρχει περιορισμός στο εύρος ζώνης.

Η στρατιωτική κρυπτογράφηση και το πρωτόκολλο OpenVPN είναι διαθέσιμα για να σας δώσουν μια αδιαπέραστη εμπειρία ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Surfshark είναι η καλύτερη δωρεάν επιλογή VPN’Έχετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για βραχυπρόθεσμες ανάγκες όπως για ένα μήνα.

ProtonVPN: Δεν υπάρχει περιορισμός εύρους ζώνης στην δωρεάν υπηρεσία

Αυτός ο παροχέας προσφέρει τη σπάνια δυνατότητα χρήσης απεριόριστου εύρους ζώνης ως υπηρεσία δωρεάν VPN.

Υφηγητής’t λάβετε αυτό το χαρακτηριστικό ελαφρώς, καθώς θα αντιμετωπίζετε όρια εύρους ζώνης τόσο αυστηρά όσο 500 MB / μήνα στον τομέα του Free VPN.

ProtonVPN Δωρεάν

Μέσω αυτού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το δωρεάν VPN χωρίς προβλήματα εγγραφής ή αναβάθμισης για όσο διάστημα θέλετε.

Αυτός ο πάροχος VPN’Η δωρεάν έκδοση προσφέρει κορυφαία ασφάλεια που δεν συμβαίνει’t συμβιβασμός δεδομένων χρηστών σε όλα. Το επίπεδο κρυπτογράφησης είναι ισχυρό και δεν βρέθηκαν διαρροές IP στη δοκιμή μας.

Το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι ότι οι ταχύτητες είναι μερικές φορές σαν σαλιγκάρι δηλαδή απολύτως αργή.

Αλλά αυτό αναμένεται αφού όλα τα δωρεάν VPNs θέτουν περιορισμούς σε κάποια χαρακτηριστικά premium και στο ProtonVPN’s περίπτωση, θρομβώνει τις ταχύτητες του μαζί με το να μην σας επιτρέπει να ρεύμα ή Torrent είτε.

Οι εφαρμογές προσφέρονται για όλες τις μεγάλες πλατφόρμες όπως τα Windows, Mac, iOS και Android. Και αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση, η πληρωμένη έκδοση είναι πάντα διαθέσιμη για να προσφέρει μια πολύ καλύτερη εμπειρία.

Hide.Me: Ελεύθερο VPN που ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική μητρώων μητρώου:

Μια άλλη εξαιρετικά ασφαλής υπηρεσία VPN, το Hide.Me βασίζεται στη Μαλαισία, μια ασφαλή δικαιοδοσία.

Hide.Me Δωρεάν

Ο παροχέας προσφέρει καλές ταχύτητες σε όλους τους 5 διακομιστές που διαθέτει στις δωρεάν υπηρεσίες του.

Δεν συμβαίνει’να κρατάτε τα αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων σας με οποιονδήποτε τρόπο και αν ζευγαρώνουμε με καλή κρυπτογράφηση και εσείς’πήρατε προστασία VPN υψηλού επιπέδου δωρεάν.

Hide.Me έχει τα μειονεκτήματά της καθώς και majorly με τη μορφή του περιορισμού της κατανομής μόλις 2GB των δεδομένων κάθε μήνα στους χρήστες του.

Το χαμηλό όριο για τη χρήση δεδομένων καθιστά επίσης τον παροχέα ακατάλληλο για streaming και Torrenting ή οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα έντασης δεδομένων.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία σε όλες τις δημοφιλείς συσκευές και κάποιες εξειδικευμένες, όπως και το FireTV. Προσφέρει επίσης μια επέκταση του Firefox.

Συνδρομή: Χρήση έως και 15 GB / μήνα / Torrenting φιλικό

Αν ναι’t λαμβάνουν υπόψη τον περιορισμό του εύρους ζώνης και τον περιορισμό του διακομιστή, δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ του δρομολογίου’δωρεάν και αμειβόμενες υπηρεσίες.

Με την εγγραφή σας σε αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αποκλεισμό διαφημίσεων, ο οποίος αποτελεί χαρακτηριστικό premium και λειτουργεί εξαιρετικά καλά για να εξαλείψει τις περιττές ενοχλήσεις στον ιστό.

Αυτό καθιστά τον περιορισμό του εύρους ζώνης 10 GB / μήνα πολύ πιο χρήσιμο, δεδομένου ότι δεν χάνετε πολύτιμο εύρος ζώνης στις διαφημίσεις που δεν χρησιμοποιείτε’Δεν θέλω να δω.

Δωρεάν υπηρεσία εγγραφής

Μπορείς προσθέστε επιπλέον 5 GB πάνω από αυτό με tweeting σχετικά με την υπηρεσία.

Αυτό δεν είναι ένα κακό παζάρι σίγουρα, καθώς εξασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN δωρεάν με απεριόριστο τρόπο εάν απλά κάνετε τακτική περιήγηση.

Ο πάροχος έχει πρόβλημα με ταχύτητες, όμως, αλλά αυτό’δεν είναι λόγω του στραγγαλισμού λόγω της δωρεάν υπηρεσίας του.

Το πρόβλημα υπάρχει και στην πληρωμένη έκδοση αυτής της υπηρεσίας.

Η ζωντανή συνομιλία προσφέρεται απροσδόκητα από την υπηρεσία ταξινόμησης και αν και’δεν είναι κορυφαία, αυτό’είναι ακόμα αρκετά καλό για να λύσετε τα σημαντικότερα τεχνικά ζητήματά σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN δωρεάν για Windows, Mac και προγράμματα περιήγησης, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε δωρεάν μια σταθερή σύνδεση VPN μέσω της εύκολης διαδικασίας εγκατάστασης και εγγραφής.

Το κινητό δεν υποστηρίζεται από την υπηρεσία Εγγραφής στο διαδίκτυο.

OperaVPN - Ξεκλειδώνει το Netflix:

Το μόνο δωρεάν VPN που μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix, Το OperaVPN λειτουργεί μόνο ως επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης Opera.

OperaVPN Δωρεάν

Γενικά δεν είμαστε’t σας συνιστούμε να επιλέξετε αυτό το VPN αφού έχει πολλά προβλήματα με διαρροές IP και καταγραφή, καθιστώντας το ακατάλληλο για Torrenting, περιήγηση και άλλες παρόμοιες δραστηριότητες.

Αλλά εάν θέλετε να παρακολουθήσετε δωρεάν την αμερικανική έκδοση Netflix, μπορείτε να επιλέξετε αυτή την υπηρεσία.

6 σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή της καλύτερης δωρεάν υπηρεσίας VPN

Εμείς δεν’t απλά επιλέξτε παρόχους για την καλύτερη δωρεάν λίστα VPN μας από το λεπτό αέρα.

Υπάρχουν μερικοί πολύ σημαντικοί παράγοντες που αξιολογούμε όλους τους δωρεάν παρόχους και ελέγξτε ποιες από αυτές ξεχωρίζουν και ασκούν τη δοκιμή σύμφωνα με αυτούς τους παράγοντες:

Καπάκι εύρους ζώνης

Το ποσό των δεδομένων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε μήνα είναι ίσως ο πιο κρίσιμος παράγοντας για την επιλογή μιας δωρεάν υπηρεσίας VPN.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι περιορισμοί του εύρους ζώνης είναι κατανοητοί με τα δωρεάν δίκτυα VPN, επειδή δεν μπορούν να προσφέρουν όλα όσα καταβάλλουν οι πάροχοι. Αλλά όταν το όριο αυτό φτάνει κάτω από τα αποδεκτά επίπεδα, καθιστά το VPN, άσχετα από το πόσο καλό είναι, άχρηστο.

Ένα μεγάλο παράδειγμα αυτού είναι το Tunnelbear, ίσως το πιο ασφαλές δωρεάν VPN από όλα αυτά.

Ωστόσο, προσφέρει μόνο 500 Mb εύρους ζώνης κάθε μήνα που είναι απλά αξιολύπητη και δεν είναι ακόμη αρκετά καλή για να σας διαρκέσει για μερικές ημέρες ακόμη και με βασική περιήγηση.

Ταχύτητα

Το’είναι ηλίθιο να περιμένουμε δωρεάν δίκτυα VPN να προσφέρουν τόσο γρήγορες ταχύτητες όσο και οι πληρωμένες αντίστοιχες.

Προσφέροντας γρήγορες ταχύτητες παίρνουν πόρους και είναι μια δαπανηρή επιχείρηση, καθιστώντας αυτό το χαρακτηριστικό εντελώς μακριά από την ελεύθερη VPNs.

Ακόμα, η σταθερότητα των ταχυτήτων είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς εδώ, έτσι ακόμα και αν ένα VPN προσφέρει χαμηλές ταχύτητες στην ελεύθερη υπηρεσία του, αυτές οι ταχύτητες πρέπει να είναι σταθερές ή να καταστρέφουν την εμπειρία του χρήστη περαιτέρω.

Θέση διακομιστή

Δωρεάν VPNs don’t προσφέρουν όλους τους διακομιστές που βρίσκονται στο server park τους.

Συχνά ο αριθμός των εξυπηρετητών που προσφέρονται στα δωρεάν προγράμματα VPN είναι αρκετά χαμηλός και στην περιοχή των 2-10 εξυπηρετητών.

Και ακόμα και τότε, οι διακομιστές δεν βελτιστοποιούνται ως επί το πλείστον για να προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες, να υποστηρίζουν το Torrenting ή να παρακάμπτουν το Netflix’s geo-μπλοκ.

Κυρίως, αυτά τα προβλήματα είναι επίμονα σε δωρεάν VPN, έτσι ώστε κατά κανόνα να δίνεται ένα πέρασμα, αλλά μετά από αυτό ελέγχεται κατά πόσο οι διακομιστές που προσφέρονται είναι IP χωρίς διαρροή ή όχι.

Τα καλύτερα δωρεάν VPN που προσφέρονται σε αυτή τη λίστα δεν’t διαρροή IP σας μέσω των διακομιστών τους καθόλου και οι ταχύτητές τους είναι σταθερές αν όχι γρήγορα.

Πολιτική καταγραφής

Τα αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας των χρηστών συνεπάγονται ευαίσθητες πληροφορίες και δεν θα πρέπει ποτέ να τηρούνται καθώς αποτελούν παραβίαση του απορρήτου των χρηστών.

Επιπλέον, εάν ένα VPN διατηρεί αρχεία καταγραφής, εκεί’υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πουλήσει τα δεδομένα που έχει στην κατοχή της.

Πολλά δωρεάν VPNs περνούν από αυτή τη διαδρομή’γιατί οι πάροχοι που ακολουθούν μια αυστηρή μηδενική πολιτική καταγραφής έχουν συμπεριληφθεί στη συνιστώμενη δωρεάν λίστα VPN.

Διαρροές

Τα VPN υποτίθεται ότι αποκρύπτουν την πραγματική IP σας, προκειμένου να διατηρήσουν την ανωνυμία σας σε απευθείας σύνδεση.

Ωστόσο, αυτή η ανωνυμία μπορεί να διακυβευτεί εάν το VPN είναι επιρρεπές σε DNS, WebRTC ή παρόμοιες διαρροές IP.

Οι διαρροές IP είναι επικίνδυνες, ιδίως κατά τη διάρκεια ευαίσθητων δραστηριοτήτων όπως η Torrenting και η παράκαμψη κυβερνητικών λογοκρισιών. Τα κορυφαία δωρεάν δίκτυα VPN δεν πρέπει ποτέ να διαρρέουν την πραγματική IP σας καθόλου.

Για να το ελέγξουμε, εκτελέσαμε πολλαπλές δοκιμές διαρροών και παρουσίαζαν μόνο εκείνα τα VPN που πέρασαν όλα αυτά χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Ακόμη και τα καλύτερα χαρακτηριστικά που προσφέρονται από ένα VPN μπορούν να γίνουν άχρηστα αν η πλατφόρμα που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν δεν είναι φιλική προς το χρήστη.

Κυρίως, οι εφαρμογές που προσφέρονται από έναν πάροχο υπάγονται στην πείρα της φιλικότητας προς το χρήστη και αν η εφαρμογή’s UI και UX είναι αδέξια γίνονται, η εφαρμογή είναι δύσκολο στη χρήση, συντρίβει συχνά ή δεν ανταποκρίνεται για μεγάλες χρονικές περιόδους, δεν θα’t συστήνετε τον παροχέα σας σε όλους.

Είναι όλες οι δωρεάν υπηρεσίες VPN ασφαλείς στη χρήση?

Κυρίως, ΟΧΙ!

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι συχνά είτε υπηρεσίες honeytrap είτε εκτοπισμένες εκδόσεις πληρωμένων υπηρεσιών VPN που είναι εκεί για να αναγκάσουν τον χρήστη να αγοράσει το πραγματικό VPN’s συνδρομή.

Οι τελευταίες, δηλαδή εκείνες που προσφέρονται από τους πληρωμένους παρόχους, εξακολουθούν να είναι εντάξει εφόσον έχουν περιορισμούς, αλλά δεν είναι συχνά αρκετά αξιόπιστοι για να υπογράψουν.

Ωστόσο, οι αυτόνομες δωρεάν υπηρεσίες είναι αυτές που δεν είναι καθόλου αξιόπιστες.

Κυρίως, είναι οι honeytraps, όπως είπαν νωρίτερα, προσελκύοντας τους πελάτες προσφέροντας μια δωρεάν υπηρεσία και στη συνέχεια εκτελώντας παράνομες δραστηριότητες στο παρασκήνιο.

Τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν εντοπίσει εφαρμογές που έχουν μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, εμπορία δεδομένων, σιφόνισμα εύρους ζώνης και πολύ πιο προβληματικές εν κινήσει.

Οτι’γιατί πάντα επαναλαμβάνουμε ότι τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν συνιστώνται από εμάς δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην είναι ιδιωτικά ούτε αρκετά ασφαλή ώστε οι γενικοί χρήστες να μπορούν να εγγραφούν.

Γιατί τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν θα είναι ποτέ τα καλύτερα δίκτυα VPN?

Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν προσφέρονται χωρίς περιορισμούς σε καμία περίπτωση.

Σε μερικούς, ίσως να είστε κλειδωμένοι από τον πλήρη αριθμό εξυπηρετητών που προσφέρονται από τον πάροχο και σε μερικούς, το όριο δεδομένων είναι μικρότερο για να εξετάσετε ακόμη και την καλή περιήγηση.

Οι ταχύτητες επιβραδύνονται δυναμικά στις δωρεάν υπηρεσίες από τους ίδιους τους παρόχους VPN και όλα αυτά τα προβλήματα και τα εμπόδια υπάρχουν για να εξασφαλίσετε ότι επιλέγετε τις πληρωμένες εκδόσεις τους.

Υπάρχει ένα παλιό ρητό ότι δεν υπάρχουν δωρεάν γεύματα στον κόσμο,

Με τα δωρεάν δίκτυα VPN, φαίνεται ότι παίρνετε το προϊόν ακριβώς έτσι.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική γιατί θα μπορούσατε να είστε το προϊόν. Πολλοί χρήστες μας έχουν πει ότι τα δωρεάν δίκτυα VPN έχουν κλέψει τα προσωπικά τους στοιχεία και τα έχουν πουλήσει σε τρίτους.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα άλλο πρόβλημα.

Παρόλο που ένα δωρεάν VPN θα σας βοηθήσει να παραμείνετε ανώνυμοι, μόνο οι πολύ καλές υπηρεσίες. Δυστυχώς, με πολλά δωρεάν VPN, αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια.

Τα δεδομένα σας μπορούν να πωληθούν μόνο εάν αποθηκευτούν.

Πολλές δωρεάν υπηρεσίες δεν έχουν καμία λεγόμενη πολιτική μη καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα μπορούν να παρακολουθούνται και αυτό αποτελεί κίνδυνο για το απόρρητό σας. Οι δωρεάν υπηρεσίες είναι επίσης γνωστές για το spam, τη διαφήμιση και το κακόβουλο λογισμικό.

Δωρεάν VPN έναντι πληρωμένου VPN

Όπως πρέπει να έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι δελεαστικά αλλά δεν μπορούν να προσφέρουν το είδος της απόδοσης που μπορούν να πληρώσουν οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών.

Δωρεάν δίκτυα VPN, ακόμη και όταν είναι εξαιρετικά ασφαλή και don’Καταγράψτε τα δεδομένα σας (Αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια), don’t έχετε πολλά να σας προσφέρουμε, εκτός από κάποια απεμπλοκή βασικού επιπέδου και λίγο online ανωνυμία.

Υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης σχεδόν πάντοτε, δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις αυστηρές απαγορεύσεις VPN σε τοποθεσίες όπως το Netflix ΗΠΑ,’t υποστήριξη Torrenting, η υποστήριξη είναι ανύπαρκτη, οι ταχύτητες στροβιλίζονται και οι εφαρμογές δεν προσφέρονται για μερικές μεγάλες πλατφόρμες και OS.

Εάν είστε εντάξει με αυτούς τους περιορισμούς και θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την απογυμνωμένη έκδοση ενός VPN, τότε’είναι ωραία, αλλά αν don’Όπως αυτοί οι περιορισμοί, θα πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο πληρωμών.

Οι πληρωμένοι πάροχοι προσφέρουν τα ισχυρότερα επίπεδα κρυπτογράφησης και σήραγγας, don’t καταγράψτε τα δεδομένα σας, προσφέρετε εφαρμογές για μεγάλες πλατφόρμες, έχετε καλές ταχύτητες, ξεμπλοκάρετε το Netflix και στηρίξτε το ασφαλές Torrenting.

Ορισμένοι κορυφαίοι παροχείς προσφέρουν ακόμα και χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως το Double VPN και το κρεμμύδι μέσω VPN που δεν θα δείτε ποτέ την προσφορά δωρεάν VPN.

Ωστόσο, αν είστε λίγο ανήσυχοι για το υψηλό κόστος που μπορεί να χρειαστεί να αντέξετε όταν πηγαίνετε για έναν πληρωμένο πάροχο, don’δεν ανησυχείτε πολύ.

Υπάρχουν πολλά οικονομικά προσιτά VPN με απίστευτη απόδοση και σταθερότητα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

Η καλύτερη, φτηνή υπηρεσία VPN αυτή τη στιγμή είναι Surfshark.

Μπορείτε να πάρετε την εγγραφή δύο ετών για μόλις $ 1,99 / μήνα.

Προσφέρει 800+ διακομιστές, εφαρμογές για Android, Mac, Windows, iOS και FireTV, στρατιωτική κρυπτογράφηση, διακομιστές βελτιστοποιημένων με Torrenting, δυνατότητα αποδέσμευσης Netflix, υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και προεπιλεγμένη υποστήριξη για το πρωτόκολλο tunneling OpenVPN.

Επί πλέον, Το Surfshark προσφέρει μια δοκιμή χωρίς κίνδυνο για 30 ημέρες, οπότε αν σας αρέσει η υπηρεσία, μπορείτε να μείνετε μαζί της, αλλά αν δεν είστε’t, μπορείτε να ζητήσετε εύκολα τα χρήματά σας.

Οι κορυφαίοι πληρωμένοι πάροχοι, όπως το Surfshark, λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας και διασφαλίζουν ότι δεν υπάρχουν κενά μέσα από τα οποία μπορεί να διακυβευτεί η ανωνυμία σας.

Η εμπειρία των χρηστών αποτιμάται επίσης πολύ από τους παρόχους που πληρώνονται.

Η κατώτατη γραμμή εδώ είναι ότι υπάρχουν κάποια καλά δωρεάν VPN, αλλά δεν είναι αρκετά καλά για να σας δώσουν ό, τι ψάχνετε.

Οι κίνδυνοι για το απόρρητο και τα δεδομένα που δημιουργούν είναι επιπλέον ένας απενεργοποιημένος εδώ.

Πολλές δωρεάν υπηρεσίες VPN έχουν εμπλακεί σε συναλλαγές δεδομένων

Εάν κάποιος πρόκειται να εντοπίσει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους περισσότερους παρόχους δωρεάν VPN αυτές τις μέρες, πρέπει να είναι η προβληματική πτυχή της εμπορίας δεδομένων που απολαμβάνουν τα δωρεάν δίκτυα VPN.

Κατά γενικό κανόνα, τα χρεωμένα VPN συνήθως ακολουθούν πολιτική μηδενικής καταγραφής, αλλά τα δωρεάν δίκτυα VPN όχι μόνο καταγράφουν τα δεδομένα σας αλλά και τα πωλούν σε πηγές τρίτων, οι οποίες θεωρούμε σοβαρή εισβολή στο δικαίωμά σας στην ιδιωτική ζωή ως άτομο.

Και αυτό’δεν είναι οι ασαφείς ή λιγότερο γνωστούς πάροχοι που επιδίδονται σε αυτό.

Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες Free έχουν κριθεί ένοχες ότι επωφελούνται από την εμπορία δεδομένων.

Απλά θεωρήστε το Hotspot Shield, έναν πολύ δημοφιλή πάροχο και ένα που οι άνθρωποι θεωρούν ως το καλύτερο VPN για το Android στην ελεύθερη κατηγορία.

Το γεγονός ότι έχει συγκεντρώσει ένα πρωτοφανές μισό δισεκατομμύριο λήψεις εφαρμογών μέχρι σήμερα προσδίδει περαιτέρω πίστη σε αυτή την ιδέα.

Μια μελέτη του Κέντρου για τη Δημοκρατία και την Τεχνολογία έκανε την αποκάλυψη ότι αυτό το δημοφιλές VPN πωλούσε ευαίσθητα δεδομένα χρήστη στις θυγατρικές του τρίτου μέρους.

Τα δεδομένα που πωλήθηκαν περιελάμβαναν στοιχεία όπως ονόματα χρηστών, αριθμούς συσκευών τους και ακόμη και το εύρος ζώνης που χρησιμοποιούν.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει’t τέλος εδώ ως το λιτό “HolaVPN” πιάστηκε το εύρος ζώνης από τους χρήστες σε τρίτους.

Τα πράγματα όπως αυτά θίγουν την εμπιστοσύνη των χρηστών σε πολύ μεγάλη έκταση και είναι ο λόγος για τον οποίο σας ζητάμε να επανεξετάσετε σοβαρά την επιλογή σας για την επιλογή της δωρεάν υπηρεσίας VPN.

Στη μελέτη μας σχετικά με τη σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας VPN, διαπιστώσαμε ότι οι κύριοι ένοχοι ήταν ελεύθεροι πάροχοι με τα προβλήματά τους που κυμαίνονται από την απλή εμπορία δεδομένων έως την τοποθέτηση κακόβουλου λογισμικού σε συσκευές χρήστη όπως το Betternet.

συμπέρασμα

Όταν θέλετε να αποκτήσετε ένα VPN χωρίς κόστος χωρίς μεγάλη προσοχή, θέτετε την ιδιωτική σας ζωή σε σημαντικό κίνδυνο.

Οτι’γιατί σας προτείνουμε να επιλέξετε την επόμενη καλύτερη εναλλακτική λύση για δωρεάν VPN, δηλαδή μια υπηρεσία με πληρωμή που είναι εξαιρετική στην απόδοση και doesn’δεν κοστίζει πάρα πολύ.

Το κορυφαίο VPN που προτείνουμε για αυτό είναι Surfshark γιατί’είναι σχετικά φτηνό σε $ 1,99 / μήνα σχετικά με το καλύτερο σχέδιο της και έχει τα καλύτερα πρότυπα ασφάλειας και απόδοσης στον κλάδο.

Αλλά το μεγαλύτερο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Surfshark δωρεάν για περίοδο 30 ημερών προτού δεσμευθείτε γι 'αυτό.

Αλλά αν θέλετε ακόμα να δοκιμάσετε τα freebies, don’t επιλέξτε οποιονδήποτε άλλο παροχέα εκτός από αυτούς που προτείνουμε στη λίστα μας όπως ProtonVPN, Windscribe, Hide.Me και OperaVPN.

Κάθε πάροχος μεταξύ αυτών είναι καλό για ένα συγκεκριμένο έργο όπως το OperaVPN λειτουργεί με Netflix ΗΠΑ.

Έτσι επιλέξτε με σύνεση γιατί εάν κάνετε μια κακή επιλογή, μπορεί να υποστείτε μερικές σημαντικές συνέπειες, όπως εισβολές απορρήτου, κακόβουλο λογισμικό, κλοπή δεδομένων και εμπορία δεδομένων.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me