Το Tinder VPN παίζει τον ρόλο του Cupid και απελευθερώνει την αγάπη εδώ το 2020

Right Swipe και βρίσκεστε στα μισά του δρόμου για να βρείτε έναν πιθανό συνεργάτη! Τι θα μπορούσε να είναι πιο δελεαστικό από αυτό το σενάριο; Εάν γνωρίζετε ακόμα αυτό το εντυπωσιακό φαινόμενο, τότε σας καλωσορίζουμε στον κόσμο που χτυπάει και συμβαίνει στον κόσμο του Tinder, του κόσμου’της μεγαλύτερης χρονολογικής υπηρεσίας!

Αλλά δεν είναι όλες οι χώρες, τα σχολεία και ο χώρος εργασίας για να πάρετε την αγάπη σας, έτσι ώστε να απαγορεύσουν το Tinder, απενεργοποιώντας σας από τη χρήση της υπηρεσίας! Ωστόσο, don’μην ανησυχείτε, καθώς εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στον Tinder, παρά την απαγόρευση, με τη βοήθεια του καλύτερου VPN

Εδώ είναι ο οδηγός μας για το Tinder VPN που περιέχει τρόπους για το πώς μπορείτε να παρακάμψετε την απαγόρευση της υπηρεσίας, το καλύτερο VPN για την εργασία, τους λόγους για τους οποίους οι κυβερνήσεις και τα σχολεία την απαγορεύουν, τις τάσεις Google στο Tinder VPN,.

Καλύτερο VPN για Tinder

 1. Tinder VPN Trend 2020
 2. Tinder Blocked σε διάφορες περιοχές
 3. Οι καλύτερες εφαρμογές VPN Tinder το 2020
 4. Το Tinder δεν λειτουργεί με το VPN?

Ποια είναι η εφαρμογή Tinder?

Λοιπόν, για να το πω απλά, ο Tinder είναι η εφαρμογή Go-To για όλους τους Singles που αναζητούν έναν κατάλληλο συνεργάτη για να το συνδέσουν. Αλλά περιμένετε, Tinder είναι πολύ πιο πιό spicier και raunchier από αυτόν τον απλό ορισμό απεικονίζει.

Από την έναρξή του, ο Tinder έχει ξεσηκώσει τον κόσμο της χρονολόγησης, καθιστώντας την απίστευτα εύκολη να συναντήσετε δυνητικούς μύστες ή συνεργάτες που χρονολογούνται με τέτοια ευκολία ώστε ακόμη και οι πιο εσωστρεφείς μεταξύ μας να ελπίζουν να βρουν τον αγώνα τους.

Facebook, Twitter, Whatsapp είναι μερικά από τον κόσμο’αλλά έχουν ως στόχο να σας διευκολύνουν να συνδεθείτε με εκείνους τους ανθρώπους που ήδη γνωρίζετε. Το Tinder είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό! Στον Τίντερ, γνωρίζετε τους ανθρώπους που δεν παίζετε’γνωρίζουμε ήδη, παρέχοντας ένα στοιχείο ενθουσιασμού, έναν συντελεστή X, που δεν παρέχει καμία άλλη εφαρμογή.

Όπως το έθεσαν οι ιδρυτές της, ο Tinder παίζει με την ιδέα ότι γίνεται πολύ πιο εύκολο για εσάς να ξεκινήσετε την επαφή με κάποιον εάν γνωρίζετε ήδη ότι ενδιαφέρονται. Όπως και ο Uber ήταν μια επαναστατική ιδέα να συνδέσετε βόλτες με τους επιβάτες τους, Tinder συνδέει μεμονωμένα άτομα που δεν το έκαναν’Δεν γνωρίζω καν ότι θα μπορούσαν να αρέσουν ο ένας στον άλλο τόσο πολύ!

Η σύνδεση Tinder του Facebook

Το Tinder βασίζεται σε ένα σύστημα προφίλ χρήστη, το οποίο χρησιμοποιεί δεδομένα από το προφίλ σας στο Facebook για να δημιουργήσει ένα προφίλ Tinder. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα συστήματα που ενσωματώνονται στην εφαρμογή Tinder επειδή το αναγνωριστικό σας στο Facebook περιέχει σχεδόν όλα όσα μπορεί να χρειαστεί μια εφαρμογή χρονολόγησης. Οι φωτογραφίες σας, οι πιθανοί σας συμπαθεί και αντιπαθεί, οι φίλοι σας λίστες κ.λπ., όλα στο προφίλ σας στο Facebook χρησιμοποιείται από τον Tinder για να σας βρει το τέλειο ταίρι. Cool isn’αυτό είναι?

tinder vpn

Πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το Tinder?

Η χρήση του Tinder είναι απίστευτα εύκολη, ακόμα πιο εύκολη από τη χρήση του Facebook επειδή χρησιμοποιεί το uber-cool “Σουφρώνω” για το κύριο χαρακτηριστικό του να ταιριάζει με τους ανθρώπους. Το Tinder βασικά σας παρουσιάζει φωτογραφίες που συνοδεύονται από το όνομα, την ηλικία και το επάγγελμα ενός ατόμου που θα μπορούσατε ενδεχομένως να βρείτε ως κατάλληλο σύντροφο και εάν σας αρέσει αυτό το πρόσωπο, του δίνετε ένα σωστό χτύπημα! Αν όχι, μετακινήστε το αριστερό και το Tinder θα εμφανίσει ένα άλλο προφίλ!

Πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το Tinder

Εάν το πρόσωπο που έχετε δικαίωμα Σπρώξε, Δεξί σπρώχνει το προφίλ σας επίσης, τότε BINGO! Μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε με αυτό το άτομο στο chat!

Εγγραφή στο Tinder

Για να εγγραφείτε στο Tinder, χρειάζεστε απλώς ένα προφίλ στο Facebook στην καλύτερη περίπτωση. Αν έχετε ήδη ένα, τότε ο Tinder θα σας παρουσιάσει ένα παράθυρο σύνδεσης που μοιάζει με αυτό:

Εγγραφή στο Tinder

Κάνε κλικ στο “Σύνδεση με το Facebook” Επιλογή και ζητά απλά τον αριθμό τηλεφώνου σας να στείλει έναν κωδικό που βασίζεται στον αριθμό, τον οποίο στη συνέχεια εισάγετε σε ένα παράθυρο κωδικού ενεργοποίησης και το προφίλ σας είναι όλα ρυθμισμένο! Αρκετά εύκολο; Κατά την άποψή μας, ίσως μία από τις ευκολότερες διαδικασίες εγγραφής σε οποιαδήποτε κοινωνική περιοχή που βρισκόμαστε ποτέ’θα συναντήσετε πάντα!

Tinder Apps και Συμβατότητα

Όσον αφορά τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, η μεγαλύτερη ανησυχία που πρέπει να αντιμετωπίσουν είναι η συμβατότητα δηλαδή πόσοι τύποι λειτουργικών συστημάτων της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων παρέχουν εγγενή συμβατότητα για?

Λοιπόν, Tinder έχει κρατήσει αρκετά apt και βασικά όσον αφορά τη συμβατότητα, δεδομένου ότι υπάρχει μια επιφάνεια εργασίας έκδοση, μια εφαρμογή Android και μια εφαρμογή iOS. Ενώ οι εφαρμογές Android και iOS είναι συμβατικές, μας αρέσει πολύ ότι προσφέρουν μια έκδοση για υπολογιστές ώστε οι χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Tinder στους υπολογιστές τους. Άλλες δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το Snapchat don’t προσφέρουν συμβατότητα desktop και αυτό έχει γίνει η Αχίλλειος πτέρνα τους, οπότε ο Tinder κάνει μερικά υψηλά σημεία εδώ!

Tinder Android App

Tinder Apps και Συμβατότητα

Tinder iOS App

Η σύνδεση Tinder του Facebook

Tinder VPN Trend 2018

Αν νομίζετε ότι η απόκτηση ενός VPN για το Tinder είναι κάτι περίεργο ή δεν συμβαίνει’δεν συμβαίνει αυτό πολύ, τότε δυστυχώς δυσκολεύεστε. Οτι’επειδή όσο το Tinder Ban είναι πραγματικό τόσο είναι το Tinder VPN και εδώ είναι οι Τάσεις Google για το Tinder VPN κατά το τελευταίο έτος, που δείχνουν πόσο ενδιαφέρον υπάρχει για το καλύτερο VPN για το Tinder:

Tinder VPN Trend 2018

Tinder Blocked σε διάφορες περιοχές

Ενώ το Tinder είναι μια αβλαβής και διασκεδαστική εφαρμογή που εξαπλώνει την ευτυχία και την εξάλειψη της μοναξιάς, προάγοντας τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων μέσω της πλατφόρμας της, πολλές χώρες έχουν συνεχίσει να μπλοκάρουν την εφαρμογή!

Tinder Blocked σε διάφορες περιοχές

Οι χώρες αυτές βρίσκονται ως επί το πλείστον στη Μέση Ανατολή, όπου οι κυβερνήσεις κυμαίνονται από το Συντηρητικό ως το Ultra Conservative. Αυτές οι κυβερνήσεις έχουν απαγορεύσει το Tinder επειδή πιστεύουν ότι αυτή η εφαρμογή δεν συμμορφώνεται με τους κοινωνικούς τους κανόνες ή είναι απλά απαράδεκτη να επιτρέπεται στις χώρες τους. Λοιπόν αυτό’είναι ένας προφυλακτήρας για Singles, γιατί οι καρδιές don’να αναγνωρίζετε τα όρια πάντα, ανεξάρτητα από το πού ζείτε!

Το Tinder μπλοκάρεται επίσης σε γραφεία, χώρους εργασίας, εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλα “επίσημος” θέσεις σε δυτικές χώρες όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ισπανία, ο Καναδάς, η Γερμανία, μεταξύ πολλών άλλων.

Αλλά αν η καρδιά σας θέλει να βρει έναν δρόμο προς την αγάπη, τότε υπάρχει πάντα μια διέξοδος από τους περιορισμούς που υπάρχουν!

Tinder Κοινή χρήση τοποθεσίας

Από αμνημονεύτων χρόνων οι σκληροπυρηνικοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει το επίπεδό τους καλύτερα για να καταπνίξουν την αγάπη και την συμπόνια, αλλά η αγάπη δεν γνωρίζει όρια και τελικά βρίσκει την έξοδό της στην ελευθερία! Και σε αυτή την περίπτωση, ο τέλειος τρόπος παράκαμψης του Ban Tinder είναι μέσω ενός Best VPN!

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι απαγορεύεται οποιαδήποτε εφαρμογή ή ιστότοπος σε οποιονδήποτε τόπο ή χώρα, εμποδίζοντας τις διευθύνσεις IP να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο. Ένα VPN σάς επιτρέπει να παρακάμψετε αυτήν την απαγόρευση δρομολογώντας σας μια διαφορετική διεύθυνση IP και ανοίγοντας έτσι τον κόσμο της αγάπης για σας!

Το καλύτερο VPN είναι το έπαρδό σας, αν θέλετε να βρείτε τον τέλειο αγώνα στο Tinder!

Το Tinder VPN παίζει τον ρόλο του Cupid και απελευθερώνει την αγάπη εδώ το 2020

Καλύτερες εφαρμογές VPN Tinder το 2018

Λοιπόν, έχουμε μιλήσει πολλά για το πώς VPNs μπορεί να σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρει Tinder αν αυτό’s που μπλοκάρει στο χώρο εργασίας, το σχολείο ή τη χώρα σας, αλλά αυτό που κάνει πραγματικά ένα VPN κατάλληλο για να ολοκληρώσει το καθήκον της απεμπλοκής Tinder αξιόπιστα?

Ο αριθμός των διαθέσιμων VPN στην αγορά αριθμεί σήμερα τις εκατοντάδες, αλλά δεν έχουν όλα τα χαρακτηριστικά και τη δύναμη πυρός για να παρακάμψουν τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς και τις απαγορεύσεις σε εφαρμογές όπως το Tinder!

Οτι’επειδή το καλύτερο VPN για Tinder πρέπει να είναι υπερ-γρήγορο, να προσφέρει έναν υψηλό αριθμό διακομιστών, να προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια για έναν χρήστη, να προσφέρει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και να είναι προσιτή μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. NordVPN

  NordVPN

  $ 11,95 $3.49Κάθε μήνα

  • 5200+ διακομιστές σε 60 χώρες
  • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Λειτουργεί με την US / UK / JP Netflix
  • Μεγάλη απόδοση P2p / torrenting
  • Διπλό VPN και κρεμμύδι μέσω VPN
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 70% Έκπτωση Επίσκεψη Site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

Αλλά γιατί θέλουμε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε ένα VPN για το Tinder; Λοιπόν, εδώ είναι οι λόγοι:

Super-Fast: Θα θέλατε να βρίσκεστε στην εφαρμογή Tinder και να περιμένετε να φορτωθούν ατελείωτα τα προφίλ; Κέρδισε’δεν χαλάει όλη τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του να είσαι στην εφαρμογή στην πρώτη θέση; Προφανώς Ναι! Τα VPN έχουν πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας που μπορούν να μειώσουν την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο διαδίκτυο, οπότε αν εγγραφείτε με το λάθος VPN, στη συνέχεια, φιλήστε τις πιθανότητές σας να βρείτε το σωστό αγώνα!

Προσφέρετε έναν υψηλό αριθμό διακομιστών: Όπως εμείς’που έχετε ήδη αναφέρει στον οδηγό για να παρακάμψετε το Tinder Ban σε πολλές χώρες και χώρους εργασίας, πρέπει να συνδεθείτε σε μια διεύθυνση IP που’να μην εμποδίζεται από τη χώρα σας’(ISP) ή το τείχος προστασίας στο χώρο εργασίας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε για να αποκτήσετε πρόσβαση και να ανοίξετε εύκολα το Tinder. Ένας μεγάλος αριθμός διακομιστών σημαίνει ότι κερδίσατε’ποτέ δεν πρέπει να ανησυχείτε για την προοπτική του διακομιστή VPN που δεν εργάζεται για την απεμπλοκή Tinder. Χιλιάδες διακομιστές είναι εκεί για να συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στο Tinder οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας!

Επιπλέον, ο αριθμός των διακομιστών σημαίνει ότι μπορείτε ακόμη και να ξεμπλοκάρετε άλλους ιστότοπους με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη όπως το Netflix US χρησιμοποιώντας το ίδιο VPN!

Παρέχει άριστη ασφάλεια για έναν χρήστη: Εάν κυβερνήσεις ή εργασιακοί χώροι έχουν απαγορεύσει το Tinder, θα ήταν αρκετά ανόητοι ώστε να μην εντοπίσουν τυχόν απόπειρες παράκαμψης της απαγόρευσής τους, ώστε να εντοπίσουν και να τιμωρήσουν τον ένοχο, σίγουρα κέρδισαν’t είναι έτσι! Για να είστε ασφαλείς από αυτό το σενάριο που παίζετε, χρειάζεστε ένα VPN που προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256 στρατιωτικής ποιότητας μαζί με υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων και μηδενική πολιτική καταγραφής για να σας κρατάνε ασφαλείς ανά πάσα στιγμή! Ορισμένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN που αναφέρθηκαν παρακάτω προσφέρουν ακόμα πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως διακόπτη kill, διπλό VPN και κρεμμύδι μέσω VPN, για να σας παρέχουν ακόμη περισσότερες επιλογές!

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας: Όταν προσπαθείτε να παρακάμψετε την απαγόρευση σε έναν περιορισμένο ιστότοπο ή μια εφαρμογή όπως το Tinder, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε τεχνικές δυσκολίες, οι οποίες μπορούν να επιλυθούν μόνο μέσω άμεσης υποστήριξης αντιμετώπισης προβλημάτων! Μια λειτουργία ζωντανής συνομιλίας σας διευκολύνει να μιλήσετε με τεχνικούς εμπειρογνώμονες σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και να τα επιλύσετε μέσα σε λίγα λεπτά!

Να είναι οικονομικά προσιτή: Η τιμή είναι ένας μεγάλος παράγοντας σε κάθε αγορά και έτσι συμβαίνει και με τα VPN. Οι άνθρωποι θέλουν λύσεις, αλλά όχι με το να σπάσουν την τράπεζά τους ενώ σε αυτό, οπότε το καλύτερο VPN για Tinder θα πρέπει να είναι σε λογικές τιμές προκειμένου να κάνει το χρήστη να αισθάνεται ικανοποιημένος με το ποσό των χρημάτων’s για την αξία της’να βγούμε από αυτό!

Η ανεύρεση του κατά πόσο ένα VPN προσφέρει αξιόπιστα αυτές τις λειτουργίες, εξετάζοντας κάθε υπηρεσία μία προς μία, είναι ένα υψηλό αίτημα για έναν κανονικό χρήστη, αλλά δεν’δεν ανησυχείτε όπως εμείς’ve ήδη don’t τη σκληρή δουλειά για εσάς από την κατάρτιση της λίστας του Top 3 Best VPN για Tinder το 2018:

PureVPN

Ένας ισχυρός και γρήγορος πάροχος VPN με τον καλύτερο και πιο υγιεινό κατάλογο των χαρακτηριστικών που προσφέρονται στις πιο προσιτές τιμές, το PureVPN είναι μία από τις κορυφαίες περισσότερες υπηρεσίες όταν επιλέγει ένα VPN για να παρακάμψει τις απαγορεύσεις και τους γεωγραφικούς περιορισμούς σε εφαρμογές και υπηρεσίες όπως προσάναμμα.

Καλύτερες εφαρμογές VPN Tinder το 2018

Προσφέροντας χαρακτηριστικά ασφάλειας κορυφαίας ποιότητας όπως κρυπτογράφηση AES 256, υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN, DoubleVPN, Split Tunneling, Kill Switch και κρεμμύδι μέσω VPN, το PureVPN σας χαλάει για την επιλογή σας όταν προστατεύετε την ανωνυμία σας online, ειδικά όταν προσπαθείτε να ξεμπλοκάρετε το Tinder τόπου όπου έχει περιοριστεί.

Το PureVPN προσφέρει επίσης μια μεγάλη συσσώρευση διακομιστών στη Μέση Ανατολή, καθιστώντας τον ιδανικό υποψήφιο για ένα VPN Tinder Dubai, οπότε αν σχεδιάζετε διακοπές σε αυτήν την εκπληκτική πόλη, τότε το PureVPN θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός σας σύντροφος. Εκτός από αυτό, το PureVPN προσφέρει επίσης ιθαγενείς αμερικανικούς διακομιστές που λειτουργούν όχι μόνο για πρόσβαση Tinder, αλλά και για την παράκαμψη των geo-περιορισμού σε τοποθεσίες όπως Netflix ΗΠΑ απίστευτα καλά!

Οι ταχύτητες που προσφέρονται είναι εξαιρετικά γρήγορες καθώς επίσης και για να σας προσφέρουμε μια αστρική εμπειρία Tinder και όσον αφορά την τιμολόγηση πηγαίνει, ίσως όχι το καλύτερο VPN τέτοιου διαμετρήματος προσφέρει τιμές rock-bottom όπως το PureVPN!

 • Μηνιαία εγγραφή: $ 10.95 χρεώνεται μία φορά
 • Ετήσια συνδρομή: $ 5.81 / μήνα ($ 69.72 χρεώνεται μία φορά)
 • 5ετής συνδρομή: $ 1.65 / μήνα ($ 99 χρεώνεται μία φορά)

Πλεονεκτήματα

 1. Πολύ προσιτά σχέδια τιμολόγησης ως VPN για Tinder
 2. 2000+ διακομιστές παγκοσμίως
 3. Διακομιστές στη Μέση Ανατολή
 4. Υποστήριξη Live Chat
 5. Αφιερωμένες εφαρμογές πελάτη
 6. Κρεμμύδι Πάνω από το VPN
 7. Διαίρεση σήραγγας
 8. Γρήγορη ταχύτητα

Μειονεκτήματα

 1. Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης δεν’t δίνουν τόσο γρήγορες ταχύτητες όσο οι εφαρμογές πελάτη

επισκεφθείτε τον πάροχο

ExpressVPN

Μια γρήγορη, εξαιρετικά ασφαλής υπηρεσία, η ExpressVPN την καθιέρωσε αξιόπιστα ως μία από τις ασφαλέστερες υπηρεσίες VPN όταν αρνήθηκε να αποκαλύψει δεδομένα από τους διακομιστές της στις τουρκικές αρχές κατά τη διάρκεια μιας έρευνας υψηλού προφίλ, ώστε να είστε σίγουροι ότι αυτό είναι το τέλειο Tinder Dubai VPN.

EpressVPN για το tinder

Αν και δεν προσφέρετε πολλά στο όνομα των φανταστικών λειτουργιών όπως το Double VPN κ.λπ., το ExpressVPN’η κύρια USP είναι να πάρει τα βασικά δικαίωμα σε αδιανόητο μήκος. Έτσι, αν η ταχύτητα, η διαθεσιμότητα του διακομιστή, παρακάμπτοντας τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς, ο πάροχος αυτός μπορεί να υπολογιστεί για να τροφοδοτήσει μια εξαιρετική εμπειρία VPN.

Στο μέτωπο ασφαλείας, έχει μια ισχυρή πολιτική μηδενικής καταγραφής, κρυπτογράφηση AES 256, 2000 εξαιρετικά ασφαλείς διακομιστές, υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN και διακόπτη kill για να σας επιτρέψει να παραμείνετε προστατευμένοι στο διαδίκτυο.

Το ExpressVPN διαθέτει εξαιρετική λειτουργία υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία ποτέ δεν σας αφήνει καθόλου, ανεξάρτητα από το είδος του προβλήματος που αντιμετωπίζετε κατά τη ρύθμιση του VPN σας ή τη χρήση του για να ξεμπλοκάρετε οτιδήποτε. Προσφέρει επίσης ένα θαυμάσιο ρεπερτόριο βίντεο φροντιστηρίων που μπορούν να καθοδηγήσουν ακόμα και τις πιο δύσκολες εγκαταστάσεις όπως το αεράκι.

Υπάρχει μια λεγεώνα από αφιερωμένες εφαρμογές και επέκταση προγράμματος περιήγησης διαθέσιμες που μπορούν να σας επιτρέψουν να ξεκλειδώσετε το Tinder σε σχεδόν όλα τα είδη δημοφιλών και εξειδικευμένων συσκευών.

Το μόνο μειονέκτημα για το ExpressVPN είναι ότι οι τιμές του είναι αρκετά υψηλές σε σύγκριση με τους υπόλοιπους παρόχους στον κατάλογο, αλλά αν λάβετε υπόψη την απόδοση και την ευρωστία των χαρακτηριστικών του, τότε η υψηλή τιμή μπορεί εύκολα να δικαιολογηθεί αρκετά ώστε να σας κάνει να το θεωρήσετε εξαιρετικό VPN για την απεμπλοκή του Tinder.

 • Μηνιαία εγγραφή: $ 12.95 χρεώνεται μία φορά
 • Μισή ετήσια συνδρομή: 9,99 δολάρια / μήνα (59,95 δολάρια χρεώνονται μία φορά)
 • Ετήσια συνδρομή: 8,32 $ / μήνα (99,95 € χρεώνονται μία φορά)

Πλεονεκτήματα

 1. Καλύτερο Tinder VPN με εξαιρετικά ασφαλή χαρακτηριστικά
 2. Υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN
 3. Πάνω από 2000 διακομιστές
 4. Κρυπτογράφηση AES 256
 5. Υποστήριξη Live Chat
 6. Μηδενική πολιτική καταγραφής
 7. Διαθέσιμο το SmartDNS

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβά σχέδια τιμολόγησης

επισκεφθείτε τον πάροχο

NordVPN

Ένας πάροχος VPN υψηλού πλειστηριασμού με μεγάλη φήμη στην παροχή μερικών από τις καλύτερες υπηρεσίες αποδέσμευσης σε ολόκληρη τη βιομηχανία, το NordVPN είναι μια αγαπημένη υπηρεσία χρήστη που προσφέρει εξαιρετικά ολοκληρωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας σε χρήστες με κάθε είδους ανάγκες.

NordVPN για το φλοιό

Η υποδομή του διακομιστή είναι από τις καλύτερες στον τομέα VPN, καθώς προσφέρει περισσότερους από 4000 εξυπηρετητές ανά τον κόσμο, επιτρέποντάς σας με αυξημένη επιδεξιότητα να ξεμπλοκάρετε τις εφαρμογές Tinder όπου και αν βρίσκεστε.

Το NordVPN προσφέρει επίσης εξειδικευμένες εφαρμογές VPN πελάτη, αποκλειστικές διευθύνσεις IP, υπηρεσία Smart DNS για να μπορείτε να ξεμπλοκάρετε όλα τα είδη των περιοχών με περιορισμένη γεωγραφική θέση χωρίς κανένα πρόβλημα. Έτσι, όταν δεν βρίσκεστε στο Tinder, βρείτε έναν σύντροφο για τον εαυτό σας, μπορείτε να μεταβείτε σε ιστότοπους όπως το Netflix των ΗΠΑ, το Hulu και το Amazon Prime για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας.

Οι ταχύτητες δεν είναι’Μην σπαταλάτε πολύ όταν χρησιμοποιείτε σύνδεση NordVPN, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι για μια σταθερή ταχύτητα σύνδεσης όταν χρησιμοποιείτε το Tinder αποσυνδέοντας το στο σχολείο ή στο χώρο εργασίας σας.

Το NordVPN είναι ένα εξαιρετικό VPN του Tinder του Ντουμπάι, χάρη στα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, τα οποία περιλαμβάνουν το Double VPN, την κρυπτογράφηση AES 256, την υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN, την πολιτική μηδενικής καταγραφής και πολλά άλλα για να σας παρέχουν ασφάλεια κατά τη χρήση του Tinder στη χώρα.

Οι τιμές είναι στο μεσαίο επίπεδο, οπότε δεν είναι τόσο υψηλές όσο το ExpressVPN αλλά ούτε και το χαμηλό PureVPN, ώστε να μπορείτε να το σκεφτείτε για τις ανάγκες του Tinder deblocking. Εκτός από αυτό, το NordVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών με μια μοναδική δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 3 ημερών χωρίς δέσμευση, την οποία μπορείτε να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε το VPN και να δοκιμάσετε τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά του προτού προχωρήσετε στα σχέδια τιμολόγησης.

 1. Μηνιαία: $ 11.99 χρεώνεται μία φορά
 2. Ετήσια: $ 83,88 χρεώνονται μία φορά
 3. 3 έτη: $ 124,64 χρεώνονται μία φορά

Πλεονεκτήματα

 1. Το καλύτερο VPN για την αποδέσμευση του Tinder με περισσότερους από 4000+ διακομιστές
 2. Διπλό VPN
 3. Γρήγορες ταχύτητες με ελάχιστο στραγγαλισμό
 4. Πολιτική μηδενικής καταγραφής
 5. Δωρεάν δοκιμή για 3 ημέρες
 6. Αφιερωμένες εφαρμογές πελάτη

Μειονεκτήματα

 1. Όχι’t προσφέρουν ακόμα μια δυνατότητα υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας

επισκεφθείτε τον πάροχο

Το Tinder δεν λειτουργεί με το VPN?

Ενώ συμβαίνει σπάνια το Tinder doesn’t εργάζεστε με ένα VPN αλλά μερικές φορές η συσκευή σας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε Tinder μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, μπορεί να μπερδευτεί σχετικά με την τοποθεσία σας εάν έχετε ενεργοποιήσει τη θέση.

Αυτό συμβαίνει επειδή η συσκευή προηγουμένως συγκέντρωσε την τοποθεσία σας μέσω τοπικών σημάτων GPS και όταν ενεργοποιήσετε το VPN συνδέοντας σε άλλη τοποθεσία, η συσκευή σας είναι λίγο συγκεχυμένη και ζαλισμένη ως προς την πραγματική σας θέση.

Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι να απενεργοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο’πριν από τη χρήση ενός VPN.

Το’Είναι επίσης καλό που μπορείτε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της συσκευής σας, επειδή αυτό μπορεί επίσης να δημιουργήσει σύγκρουση με την πραγματική και αντιληπτή θέση VPN σας.

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα του Tinder VPN που δεν είναι θέμα εργασίας

Εάν το Tinder VPN εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται, τότε πρέπει είτε να ενημερώσετε το λειτουργικό σας σύστημα είτε να ενημερώσετε την εφαρμογή σας, επειδή αυτό το ζήτημα δεν συμβαίνει’δεν συμβαίνει κανονικά διαφορετικά. Από την άλλη πλευρά, εάν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το VPN σας’(live chat) για την αντιμετώπιση προβλημάτων!

συμπέρασμα

Το Tinder είναι μια θαυμάσια εφαρμογή που σας επιτρέπει να χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, απολαμβάνοντας μια από τις πιο έμφυτες ανθρώπινες δραστηριότητες, δηλαδή την εξεύρεση ενός συντρόφου ψυχής! Εάν η χώρα σας ή ο χώρος εργασίας σας ή ακόμα και το σχολείο σας δεν’t εγκρίνει αυτή την ιδέα με την απαγόρευση Tinder, μπορείτε πάντα να βασιστείτε στο καλύτερο VPN για να ενεργήσετε ως φιλόξενος και σωτήρας σας σε αυτό το ταξίδι εύρεσης αγάπης και συντροφικότητας οπουδήποτε!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me