Best VPN for PC – Μια Συμβατή Αναθεώρηση Συστήματος για όλες τις μάρκες PC

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές υπάρχουν τώρα ως αναντικατάστατα συστατικά του σύγχρονου κόσμου μας. Κατοικώντας παντού από νοσοκομεία σε εταιρικά σπίτια, επιτρέπουν στους χρήστες να εκτελούν μια σειρά καθηκόντων. Είναι σχεδόν αδύνατο να επιβιώσετε χωρίς υπολογιστή στη διάθεσή σας. Ωστόσο, καθώς η δημοτικότητά τους συνεχίζει να αυξάνεται με ρυθμό επιτάχυνσης, οι κίνδυνοι για τα δεδομένα που αποθηκεύουν και μεταδίδουν επίσης αυξάνονται σημαντικά. Αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη να λειτουργούν υπό την κάλυψη μιας καλύτερης υπηρεσίας VPN. Έτσι, παρέχοντας τον καλύτερο δυνατό οδηγό, εδώ είναι ένας οδηγός για το καλύτερο VPN για Η / Υ.

Contents

Είναι ασφαλή η χρήση των VPN για προσωπικούς υπολογιστές?

Τα VPN είναι ίσως ο ασφαλέστερος τρόπος για να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα και να διατηρήσετε την ιδιωτικότητά σας στην ψηφιακή σφαίρα. Κατά την τρέχουσα εποχή, γίνεται γρήγορα απαραίτητο για κάθε άτομο, να χρησιμοποιήσει ένα VPN για προστασία από αδράνεια και εισβολή στην ιδιωτική ζωή.

Είναι ασφαλή η χρήση των VPN για προσωπικούς υπολογιστές;

Από τις συνδέσεις κακόβουλου λογισμικού με τις απάτες ηλεκτρονικού "ψαρέματος" (phishing) και από τις ομάδες ποινικής πειρατείας σε όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τρωτά σημεία μηδενικών ημερών στους υπολογιστές, οι απειλές έρχονται σε διαφορετικό βαθμό, αλλά ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει σημαντική ζημιά στα προσωπικά και επιχειρηματικά σας δεδομένα.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα VPN δεν απλώς αλλοιώνουν τα IP σας και αλλάζουν μόνο την ηλεκτρονική σας κίνηση. Οι υπηρεσίες σύγχρονης ημέρας VPN μπορούν να σας προσφέρουν εξαιρετικά ασφαλείς λειτουργίες πρόσβασης στο διαδίκτυο, όπως διακόπτες θανάτου, πρόληψη διαρροών IPV6, υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, κρυπτογράφηση υψηλής ποιότητας και πολλά άλλα για να εγγυηθεί ότι οι snoopers έχουν πολύ δύσκολο χρόνο πρόσβασης στα δεδομένα σας.

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε το PC VPN?

Εκτός από ορισμένα πολύ καταπιεστικά καθεστώτα και χώρες στον κόσμο, όπως αυτές στο Ιράν και την Κίνα, τα VPNs είναι απολύτως νόμιμα να χρησιμοποιηθούν και να αναπτυχθούν σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες του διαδικτύου σε περιοχές όπως οι ΗΠΑ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Μεγάλη Ασία και η Μέση Ανατολή είναι οι πιο σημαντικοί χρήστες στον κόσμο.

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε το PC VPN;

Και καθώς τα πάντα εξελίσσονται και βρίσκουμε νέους τρόπους για να χρησιμοποιήσουμε τα πράγματα, η βιομηχανία VPN δεν είναι διαφορετική, καθώς παρέχουν τόσες πολλές αποκλειστικές υπηρεσίες τώρα από ό, τι έκαναν μερικά χρόνια πίσω.

Για π.χ. όσοι από εμάς αγαπούν τη ροή του αγαπημένου περιεχομένου βίντεο στο διαδίκτυο, ένα αξιόπιστο PC VPN μπορεί να μας βοηθήσει να ξεμπλοκάρουμε και να αποκτήσουμε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένο περιεχόμενο. Οι χρήστες που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχουν κανένα πρόβλημα να έχουν πρόσβαση σε μια εκπομπή που προορίζεται μόνο για το αμερικανικό κοινό, εάν χρησιμοποιούν μια καλή υπηρεσία VPN.

Τα VPN είναι μια έκφραση της ατομικής ελευθερίας και ελέγχου, καθιστώντας τα όχι μόνο νομικά, αλλά και ηθικά αποδεκτά και συνιστώμενα.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε το PC VPN σε όλες τις συσκευές?

Όπως συμβαίνει στην περίπτωση κάθε κατηγορίας προϊόντων και υπηρεσιών στον κόσμο, υπάρχουν και απάτες και dupes στον κόσμο των VPN των PC. Συνήθως, πρέπει να παραμείνετε ελεύθεροι από τις υπηρεσίες Free VPN και εκείνες που υπάρχουν στη σφαίρα του Android & οικοσύστημα εφαρμογής iOS.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε το PC VPN σε όλες τις συσκευές;

Τα VPN είναι προϊόντα υψηλής έντασης κεφαλαίου, λόγω της υποδομής που απαιτείται για την εκτέλεση τους όπως τα παγκόσμια συστήματα διακομιστών, χαρακτηριστικά υποστήριξης πρωτοκόλλου και τα παρόμοια, έτσι ώστε οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες να διατηρούν τις ταμειακές τους ροές είτε με την πώληση δεδομένων χρήστη, με διαφημίσεις spam ή με εμφύτευση κωδικών εντοπισμού.

Το καλύτερο VPN για Η / Υ που θα αναφέρουμε αργότερα σε αυτή την πορεία αυτής της αναθεώρησης, είναι εξαιρετικά αξιόπιστο, υπάρχει με μοναδικό σκοπό να παρέχει μέγιστη ασφάλεια στο διαδίκτυο στους χρήστες. Αυτοί οι παροχείς VPN ενδέχεται να είναι ακριβοί, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλείς για χρήση σε όλες τις συσκευές, δηλαδή tablet, smartphones, υπολογιστές και πολλά άλλα.

Εμπορικά σήματα PC Υποστηριζόμενα VPN

Δεν υπάρχουν σχεδόν μάρκες PC που δεν παρέχουν υποστήριξη για VPN. Αυτό συμβαίνει επειδή τα εμπορικά σήματα των υπολογιστών προσφέρουν απλώς το υλικό και συμβατικά δεν το κάνουν’t περιορίζουν την πρόσβαση στην εγκατάσταση οποιουδήποτε συγκεκριμένου λογισμικού στα συστήματά τους.

Είτε έχετε φορητό υπολογιστή HP είτε χρησιμοποιείτε ένα νέο κατασκευασμένο από την Lenovo σύστημα, ένα VPN σίγουρα θα το δουλέψει. Η Apple, η Acer, η Razer, η Samsung, η Dell, η Asus, η Microsoft και πολλά άλλα, είναι όλα τα πιο δημοφιλή εμπορικά σήματα PC στον κόσμο και όλα αυτά παρέχουν υποστήριξη σε ένα VPN.

Ωστόσο, μερικά λειτουργικά συστήματα καθιστούν δύσκολη την εγκατάσταση και το VPN όπως π.χ. οι μη κωδικοποιητές και οι προγραμματιστές μπορούν να έχουν δύσκολο χρόνο εγκαθιστώντας ένα VPN απευθείας στα συστήματά τους.

Ενώ, από την άλλη πλευρά, οι πάροχοι VPN προσφέρουν αφιερωμένες εφαρμογές για χρήση σε άλλα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, όπως Windows και Mac, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολο για εσάς να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε σχεδόν οποιονδήποτε πάροχο VPN που έχετε εγγραφεί.

Λειτουργικό σύστημα PC Υποστηριζόμενο VPN

Δεδομένου ότι η δημοτικότητα των VPNs συνεχίζει να αυξάνεται λόγω του ότι οι άνθρωποι βρίσκουν πολλά νέα πλεονεκτήματα από τη χρήση τους, σχεδόν όλα τα λειτουργικά συστήματα έχουν αρχίσει να παρέχουν εγγενή υποστήριξη για το λογισμικό. Τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, Android, iOS και Mac καλύπτονται από τα περισσότερα δίκτυα VPN μέσω αποκλειστικών εφαρμογών για τις πλατφόρμες.

Ωστόσο, πιο περίπλοκο λειτουργικό σύστημα, όπως το UNIX και το Linux, δεν παίρνουν τις αφιερωμένες εφαρμογές τους από παρόχους VPN, επειδή αυτά τα λειτουργικά συστήματα έχουν πολλές διανομές και διαμορφώσεις, καθιστώντας το χερσόηνο έργο να αναπτύξει μια μοναδική εφαρμογή για τις πλατφόρμες.

Αλλά δεν χρειάζεται να απογοητευτείτε, επειδή εκείνοι που χρησιμοποιούν πλατφόρμες όπως το Linux ανήκουν κυρίως στην τεχνική αρένα και είναι σε επαγγέλματα όπως η κωδικοποίηση, ο προγραμματισμός, η ασφάλεια των δεδομένων και τα παρόμοια, έτσι ώστε να γνωρίζουν το δρόμο τους γύρω από τέτοιες δύσκολες εγκαταστάσεις.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί λεπτομερείς οδηγοί που διατίθενται με κορυφαία VPN που οδηγούν σε πολλές πολύπλοκες ρυθμίσεις με εξαιρετικά εύκολο τρόπο.

Κορυφαία λίστα VPN για τον Η / Υ

Ακολουθεί μια ολοκληρωμένη λίστα με τα Top 10 Best VPN για PC:

 1. ExpressVPN
 2. PureVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. PrivateVPN
 6. Ivacy VPN
 7. TunnelBear
 8. CyberGhost
 9. TorGuard VPN
 10. Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA)

Καλύτερο VPN για PC 2018

Δεν αρκεί να είμαστε απλώς επαρκείς στον κόσμο των VPN, καθώς ο σημερινός καταναλωτής απαιτεί επιπλέον χαρακτηριστικά και καινοτόμο χρησιμότητα, αν πρόκειται να πληρώσει για μια υπηρεσία.

Τα VPN που πληρούν ελάχιστα τα κριτήρια ότι είναι ένα πιο γρήγορο VPN που προσφέρει περιορισμένους διακομιστές, μέση ασφάλεια δεδομένων και ικανή υποστήριξη πελατών μπορεί να επιβιώσει στην αγορά, αλλά δεν έχει θέση στο Best VPN για τον κατάλογο του PC 2018.

Η εγγύηση μιας υποδομής διακομιστών που διασπείρεται σε δεκάδες χώρες και περιέχει χιλιάδες IP, παρέχοντας εξαιρετικά ασφαλής κρυπτογράφηση και υποστήριξη πρωτοκόλλου, είναι σε θέση να ξεμπλοκάρει οτιδήποτε από την Netflix στις ΗΠΑ στο HotStar India και μπορεί να τροφοδοτήσει ακόμη περισσότερα από αυτά. το κορυφαίο VPN για PC 2018:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

ExpressVPN - Επάνω μέρος της γραμμής VPN ειδικά για υπολογιστές

Βασισμένη στην φιλική προς τα δεδομένα περιοχή του Βρετανικού νησιού Virgin και με καλοδεχούμενους 2000+ εξυπηρετητές σε 148 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, η ExpressVPN δικαιολογεί τη φράση του να είναι το “Το πιο αξιόπιστο VPN στον κόσμο” εύστοχα.

Καλύτερο VPN για PC 2018

Ποτέ δεν έχει διατηρήσει ή έχει γυρίσει σε αρχεία καταγραφής χρηστών. Όπως αποδεικνύεται από μια πρόσφατη υπόθεση στην Τουρκία. Το Express VPN παρουσιάζει παραδειγματική ακεραιότητα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των καταναλωτών.

Διαβάστε λεπτομερώς λεπτομερώς αυτήν την ενημερωμένη εκδοχή expressvpn.

Επιπλέον, κρυπτογραφεί τα πακέτα δεδομένων από τους διακομιστές της σε κρυπτογράφηση βαθμού AES 256, παρέχει υποστήριξη σε όλα τα εξαιρετικά ασφαλή πρωτόκολλα όπως το Open VPN, αποκλείει σχεδόν όλες τις τοποθεσίες ροής και περιεχομένου με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη και προσφέρει ακόμη και ειδική υποστήριξη μέσω εγγενών εφαρμογών ένα ευρύ ρεπερτόριο πλατφορμών.

Το μόνο μειονέκτημα με αυτή την υπηρεσία είναι ότι, πρώτον, προσφέρει μόνο τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις, ενώ δεύτερον, δεν συμβαίνει’δεν έρχονται φθηνά. Το ετήσιο σχέδιο κοστίζει 99,95 δολάρια χρεώνεται μία φορά, ενώ το εξαμηνιαίο σχέδιο θα απαιτήσει από εσάς να πιάσει τα $ 69,95 χρεώνονται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Αφιερωμένες εφαρμογές σε συμβατό λειτουργικό σύστημα PC
 2. Υποστήριξη πολλαπλών επιλογών πληρωμής
 3. Υψηλά πρότυπα κρυπτογράφησης
 4. Υποστήριξη εκτεταμένου πρωτοκόλλου
 5. Πολιτική καταγραφής μηδέν

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχουν ειδικοί διακομιστές P2P
 2. Ακριβά σχέδια τιμολόγησης

visit-expressvpn

PureVPN - Προσφέρει εξαιρετικά συμβατή, εύκολη στη χρήση εφαρμογή για υπολογιστές

Βασισμένη στο Χονγκ Κονγκ, το PureVPN είναι μια υπηρεσία που πάντα έχει περάσει το πρόσθετο μίλι για την εξυπηρέτηση των πελατών της και την παροχή τους με τεράστια ευκολία από την άποψη όλων των πτυχών που εμπλέκονται στη χρήση της υπηρεσίας. Αν αυτό’s τα ιδιαίτερα προσιτά σχέδια τιμολόγησης ή η εκτεταμένη εγγενή υποστήριξη / εφαρμογές για πολλαπλές πλατφόρμες, το PureVPN παραμένει μια υπηρεσία που σπάζει τη διαδρομή.

PureVPN για pc

Προσφέρει τα πάντα στους συνδρομητές της από την άποψη αποκλειστικών χαρακτηριστικών όπως το switch kill, το NAT firewall, την προστασία από διαρροές DNS, την προστασία DDoS, τις δυνατότητες απεμπλοκής για streaming sites, τη διαίρεση σήραγγας, το κρεμμύδι μέσω VPN και ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες αυτής της αναθεώρησης Pure VPN.

Όπου λείπει είναι στον τομέα της διασκέδασης και συμμόρφωσης με τα αιτήματα έκδοσης δεδομένων από τις αρχές. Ωστόσο, να είστε βέβαιοι ότι η περίπτωση που διαπιστώθηκε ότι η υπηρεσία διατηρεί τα αρχεία καταγραφής χρηστών ήταν εκείνη στην οποία εμπλέκονταν εγκληματικές ενέργειες.

Για άλλες δραστηριότητες ελευθερίας στο διαδίκτυο, όπως το torrenting ή το περιορισμένο περιεχόμενο συνεχούς ροής, το PureVPN δεν θα αναπαράγει και θα μετατρέψει τα δεδομένα σας.

Αυτή η υπηρεσία είναι φιλική προς τον προϋπολογισμό. Μια διετής συνδρομή με το PureVPN θα σας κοστίσει μόλις $ 69,12 χρεώνεται μία φορά, ενώ η ετήσια συνδρομή δεν είναι’t ότι ακριβά είτε και απαιτεί να πληρώσετε $ 59.04 χρεώνεται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Η προστασία DDoS λειτουργεί σε όλα τα λειτουργικά συστήματα PC.
 2. Αφιερωμένους διακομιστές P2P και Torrent
 3. 750 + διακομιστές σε 141 χώρες
 4. VPN Hotspot
 5. Nat Firewall
 6. Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN και του L2Tp
 7. Επιτρέπει διαίρεση σήραγγας

Μειονεκτήματα

 1. Διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής
 2. Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη

Επισκεφθείτε το PureVPN

NordVPN - Παρέχει κορυφαία ασφάλεια για υπολογιστές

Με μία από τις ταχύτερες ταχύτητες κατά την ανασκόπηση μας σε όλες τις πλατφόρμες, το NordVPN είναι εξαιρετικά αξιόπιστο και προσφέρει λύσεις ευρείας κλίμακας για όλους τους τύπους VPN χρηστών. Αυτός ο παροχέας δεν είναι ευγενικός από την αρχή, αλλά λίγοι μπορούν να ταιριάξουν με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του και με τον απίστευτο αριθμό διακομιστών που ανέρχεται σε 3359+ διακομιστές σε 60+ χώρες.

NordVPN για pc

Βασισμένη στον Παναμά, το NordVPN προσφέρει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις, υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, αποκλειστική λειτουργία SmartPlay για streaming sites όπως netflix και διπλή κρυπτογράφηση για επιπλέον ασφάλεια. Ωστόσο, τα πλεονεκτήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς μπορείτε να υπολογίζετε στον πάροχο για να έχετε το υψηλότερο χρόνο λειτουργίας ενώ αντιμετωπίζετε ελάχιστες, αν υπάρχουν, διαταραχές στη συνέχιση της υπηρεσίας.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε την ενημερωμένη αναθεώρηση nordvpn.

Προηγουμένως, ήταν μια από τις πιο ακριβές υπηρεσίες, αλλά τώρα βρίσκεται μέσα στο προσιτό παράθυρο, κοστίζοντας μόλις $ 125,64 για ένα τριετές πρόγραμμα εγγραφής.

Πλεονεκτήματα

 1. Πρωτόκολλα OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP και SSTP για όλα τα μοντέλα υπολογιστών.
 2. Αφιερωμένο P2P και Torrenting.
 3. Tor με διαθέσιμο VPN
 4. Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο
 5. Διαθέσιμη διπλή κρυπτογράφηση
 6. 3359 διακομιστές σε 60+ χώρες
 7. Bitcoin και το τείχος πληρωμής αποδεκτή
 8. Χαρακτηριστικό SmartPlay για ιστότοπους ροής

Μειονεκτήματα

 1. Το μηνιαίο σχέδιο είναι ακριβό στα 11,95 δολάρια / μήνα

Best VPN for PC - Μια Συμβατή Αναθεώρηση Συστήματος για όλες τις μάρκες PC

IPVanish - Προσφέρει απρόσκοπτη υποστήριξη για streaming sites για υπολογιστές

Αν ψάχνετε για έναν παροχέα VPN που δεν καταστρέφει την ποιότητα HD του συνεχόμενου περιεχομένου σας ούτε επιτρέπει στο εικονίδιο buffering να τσακίσει την οθόνη τις περισσότερες φορές, τότε μπορείτε να συναντήσετε τον αγώνα σας με το IPVanish.

IPVanish για pc

Με ένα ιδιόμορφο όνομα, η υπηρεσία έχει διατηρήσει το έδαφος έναντι πιο καθιερωμένων ανταγωνιστών. Το IPVanish προσφέρει κρυπτογράφηση βαθμού AES 256, υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, ταχύτητες zippy, χαμηλή ταχύτητα pingback, 1000+ διακομιστές και πολλά άλλα,

Αλλά αυτό που εμείς, στο BestVPN.co αγαπάμε περισσότερο για αυτή την υπηρεσία είναι ότι το UX του σε εφαρμογές είναι εξαιρετικά ρευστό και εύκολο στην πλοήγηση, καθιστώντας το καλύτερο να δοκιμάσετε για πρώτη χρονόμετρα.

Πλεονεκτήματα

 1. Απεριόριστο διαθέσιμο εύρος ζώνης που υποστηρίζεται για όλα τα τοπικά δίκτυα υπολογιστών.
 2. OpenVPN και L2TP / IPsec VPN πρωτόκολλα
 3. Αποκλεισμός περιεχομένου με γεωγραφική διασπορά
 4. Πολιτική καταγραφής μηδέν
 5. 40.000 ή κοινές διευθύνσεις IP

Μειονεκτήματα

 1. Η υποστήριξη πελατών είναι αργή
 2. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή

Επισκεφθείτε την IPVanish

PrivateVPN - Απλό και εύκολο στη χρήση VPN για υπολογιστή

Το καλύτερο πράγμα για κάθε υπηρεσία ή προϊόν πρέπει να είναι η απλότητα και η αποστροφή της προς την πολυπλοκότητα. Το PrivateVPN βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας για να είναι μια εξαιρετικά ασφαλής αλλά και ολοένα και πιο εξορθολογισμένη υπηρεσία που προσφέρει τα πάντα από την αποδέσμευση της Netflix στην κορυφαία πρόσβαση ασφαλείας με εξαιρετικά εύκολο τρόπο.

PrivateVPN για pc

Παρόλο που η υπηρεσία χρειάζεται πραγματικά να αυξήσει τον αριθμό των διακομιστών της από 80 μόνο εξυπηρετητές, οι τρέχουσες δεν μπλοκάρουν ή υπερβολικά υπερβολικά, για να παραχωρήσουν ταχύτητες σε άχρηστα επίπεδα.

Εκτός από αυτό, το PrivateVPN δεν θα αποθηκεύσει τα αρχεία καταγραφής σας, θα κρυπτογραφήσει τα δεδομένα σας με το προφίλ κρυπτογράφησης βαθμού AES 256, θα προσφέρει διαφορετική υποστήριξη πρωτοκόλλου και θα εγγυηθεί ευκολία προσβασιμότητας και υποστήριξης σε όλες τις πλατφόρμες μέσω εγγενών εφαρμογών.

Τα σχέδια τιμολόγησης είναι λίγο ασυνήθιστα σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα καθώς δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη συνδρομή. Για ένα 13μηνο πρόγραμμα συνδρομής, θα χρειαστεί να πληρώσετε μέχρι 50,40.

Πλεονεκτήματα

 1. Κρυπτογράφηση 2048-bit με AES 256 για κάθε ασφάλεια υπολογιστή.
 2. 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή
 3. Ρύθμιση μηδενικής ταχύτητας
 4. 56 Τοποθεσίες διακομιστή
 5. Τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν το Open VPN, το PPTP, το L2TP, το Ikev2 & IPSec
 6. Προστασία διαρροών IPv6

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει διαθέσιμο μακροπρόθεσμο σχέδιο τιμολόγησης
 2. Δύσκολη διασύνδεση UX σε εγγενείς εφαρμογές

Επισκεφθείτε το ιδιωτικό VPN

Καλύτερο VPN για PC δωρεάν

Οι δωρεάν υπηρεσίες είναι πάντα δελεαστικές για τους χρήστες από όλο το φάσμα, ωστόσο σήμερα’είναι εξαιρετικά σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε σχέση με αυτό που υπογράφεστε, ειδικά δωρεάν παρόχους.

Κυρίως, δεν είναι αξιόπιστα τα δωρεάν δίκτυα VPN, διότι αν δεν σας χρεώνουν για μια υπηρεσία, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα πετάξουν τα έσοδα από άλλα ρεύματα. Αυτό το σενάριο μπορεί να είναι αρκετά επικίνδυνο για τους χρήστες VPN, όπως όταν εμπιστεύεστε κάποιον να προστατεύσει εσάς και τα δεδομένα σας και αντ 'αυτού προσπαθούν να σκεφτούν τη δημιουργία εσόδων, τα αποτελέσματα συχνά είναι εντελώς βλαπτικά.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένοι πάροχοι δωρεάν VPN που σας επιτρέπουν να συνεχίσετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο κάτω από την άγρυπνη και ασφαλή κάλυψή τους, χωρίς ποτέ να προσπαθείτε να σας πατάξουμε με οποιονδήποτε τρόπο.

Εδώ είναι το Top Free VPN για PC λίστα για το 2018:

TunnelBear VPN - Προσφέρει μια μεγάλη διασύνδεση εφαρμογής για υπολογιστή

Πιθανώς το πιο αξιόπιστο δωρεάν VPN που συναντήσαμε ποτέ στο BestVPN.co, το TunnelBear προσφέρει υποδειγματική ασφάλεια και πρόσβαση σε διακομιστές (όπως συζητείται σε αυτήν την αναθεώρηση tunnelbear). Με το εμπορικό σήμα Bear σφραγισμένο σε όλη τη διασύνδεσή τους στις ειδικές εφαρμογές, αυτό το VPN είναι τόσο εύκολο στη χρήση, ώστε οποιοσδήποτε, ακόμα και αυτοί που δεν έχουν εμπειρία με VPN πριν, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σαν επαγγελματίας.

Καλύτερο VPN για PC δωρεάν

Όσον αφορά τις δοκιμές ταχύτητας, έκανε πολύ καλά υπόψη το γεγονός ότι προσέφερε δωρεάν την υπηρεσία. Ωστόσο, το καλύτερο πρέπει να είναι το άνοιγμά τους. Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι γνωστό ότι είναι αρκετά περιοριστικά, αλλά το TunnelBear προσφέρει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις που σας επιτρέπουν να μεταφέρετε ολόκληρη τη συσκευή σας κάτω από το προστατευτικό της κάλυμμα,.

Ωστόσο, όταν έχουμε απενεργοποιηθεί από αυτήν την υπηρεσία είναι το όριο εύρους ζώνης δεδομένων 500 MB το οποίο αισθάνεται ότι κάτι είναι τόσο καλό αλλά δεν μπορείτε να το έχετε περισσότερο από τους περιορισμούς χρήσης.

Πλεονεκτήματα

 1. 5 συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα σε κάθε λειτουργικό σύστημα PC.
 2. Ισχυρή κρυπτογράφηση
 3. Η διεπαφή χρήστη είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση

Μειονεκτήματα

 1. Χαμηλή τιμή δεδομένων
 2. Δεν υποστηρίζει P2P / Torrenting

Hide.Me - Ασφαλής κρυπτογράφηση για τα δεδομένα σας

Ένα δωρεάν VPN που εξυπηρετεί μηδενικές διαφημίσεις είναι ήδη νικητής. Hide.me ήταν γύρω ως ένα κορυφαίο δωρεάν VPN για PC εδώ και αρκετό καιρό και σε αυτή την περίοδο? έχει κερδίσει τη φήμη του να είναι ένας γρήγορος, μη-ενοχλητικός, ασφαλής πάροχος.

Hide.me για pcΕκατοντάδες χιλιάδες χρήστες της υπηρεσίας μπορούν να εγγυηθούν ότι αυτό το VPN είναι εξαιρετικά ασφαλές από την άποψη της προστασίας της ιδιωτικής ζωής των χρηστών και ότι δεν απολαμβάνει καμία αστεία επιχείρηση όπως την ενσωμάτωση κωδικών παρακολούθησης ή την πώληση δεδομένων χρήστη.

Έρχεται με ένα όριο εύρους ζώνης 2GB για freebies, το οποίο είναι αρκετό αν λάβετε υπόψη τις χαμηλές ελαφρές συνέπειες περιήγησης. Στην κατεύθυνση αυτή, μπορείτε να επισυνάψετε μόνο μια συσκευή στην υπηρεσία, η οποία είναι σίγουρα ένα κακό, αλλά μπορούμε να το πάρουμε όσο η υπηρεσία παραμένει τόσο καλή όσο είναι τώρα.

Πλεονεκτήματα

 1. Απίστευτα πρότυπα υπολογιστή κρυπτογράφησης
 2. Μια ρητά δηλωμένη μηδενική πολιτική καταγραφής.
 3. Υψηλές ταχύτητες

Μειονεκτήματα

 1. Διακομιστές σε 3 χώρες
 2. Δεν είναι κατάλληλο για ξεκλείδωμα περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου
 3. Υπάρχει διαθέσιμη μόνο σύνδεση συσκευής

ZoogVPN - Επιτρέπει την υποστήριξη P2P για υπολογιστές

Παρόλο που το όνομα ακούγεται αρκετά περίεργο, η υπηρεσία είναι κάτι άλλο εκτός από αυτό. Το ZoogVPN θεωρείται ιδιαίτερα ως δωρεάν VPN για PC από την BestVPN.co, λόγω των μηδενικών ψευδών υποσχέσεων και της μέγιστης απελευθέρωσης σε όλα τα δωρεάν χαρακτηριστικά.

ZoogVPN για pc

Είναι ένα από τα λίγα VPNs για Ελεύθερο που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν P2P συνδεσιμότητας χωρίς να τους στραγγαλίζουν έξω από το εύρος ζώνης τους sagas. Η κρυπτογράφηση είναι 128 bit, και αυτό μπορεί σίγουρα να βελτιωθεί αλλά είναι σχετικά ασφαλές για την προστασία των δραστηριοτήτων σας online.

Έχει πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής και επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν μία συσκευή για να καταναλώνουν έως και 2GB εύρους ζώνης δεδομένων κάθε μήνα.

Πλεονεκτήματα

 1. Κάρτα δεδομένων 2 GB για όλους τους χρήστες υπολογιστών.
 2. Παρέχει σχετικά ισχυρή κρυπτογράφηση
 3. Fast Servers

Μειονεκτήματα

 1. Η υποστήριξη πελατών λαμβάνει πάρα πολύ χρόνο
 2. Διαθέσιμη σύνδεση ενιαίας συσκευής

Windscribe VPN - Γενναιόδωρο όριο εύρους ζώνης δεδομένων για υπολογιστές

Μια σχετικά νέα υπηρεσία, σε σύγκριση με τους άλλους παροχείς της λίστας, είναι ότι η υπηρεσία ταξινόμησης είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN, μεταξύ των οποίων η τρέχουσα αγορά προσφέρει.

WindscribeVPN για pc

Το καλύτερο μέρος για αυτή την υπηρεσία είναι η γενναιοδωρία της, η οποία κατέστησε δυνατή μια άνευ προηγουμένου κάλυψη δεδομένων 10GB, απεριόριστες συνδέσεις συσκευών, αποκλειστική υποστήριξη P2P και ακόμη και ένα χαρακτηριστικό blocker διαφημίσεων.

Μας απενεργοποιήσαμε μόνο με το VPN λόγω των συχνών αναλύσεων της συνέχειας των υπηρεσιών. Ακόμα και οι ομάδες υποστήριξης πελατών δεν ανταποκρίθηκαν αργά, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι είναι καινούργιες, μπορούμε να τους προσφέρουμε το πλεονέκτημα του χρόνου να βελτιώσουμε αυτά τα προβλήματα και να τα ταιριάξουμε σύμφωνα με τις προσδοκίες των χρηστών.

Πλεονεκτήματα

 1. Κάλυψη δεδομένων 10 GB σε κάθε μάρκα PC.
 2. Απεριόριστες συνδέσεις συσκευών
 3. Διαθέτει Ad-Blocker και Firewall
 4. Υποστηρίζει P2P / Torrenting

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υποστηρίζει το OpenVPN
 2. Κατανομές Κοινή

Καλύτερο VPN για PC Δωρεάν Λήψη

Για τη λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής του εγγενούς λειτουργικού συστήματος για τους υπολογιστές σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε λήψη αυτών των συνδέσμων παροχέα (Ο κατάλογος είναι διαχωρισμένος μεταξύ Top Pay και Top Free VPNs για PC):

Κορυφαίος αμειβόμενος VPN για υπολογιστές:

 • https://www.expressvpn.com/vpn-software
 • https://www.purevpn.com/download
 • https://nordvpn.com/download/
 • https://www.ipvanish.com/vpn-setup/
 • https://privatevpn.com/why-privatevpn/our-vpn-features/apps/

Κορυφαία δωρεάν VPN για υπολογιστές:

 • https://www.tunnelbear.com/apps/windows
 • https://hide.me/en/software
 • https://zoogvpn.com/vpn-apps
 • https://windscribe.com/download

συμπέρασμα

Από ένα εντυπωσιακό μέγεθος αγοράς ύψους 40 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η βιομηχανία VPN έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται εκθετικά και να φτάνει σε μια αγορά αξίας περί τα 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων, υπονομεύοντας την αυξανόμενη γνώση μεταξύ των ανθρώπων σχετικά με την εγγενή αξία της ανάπτυξης ενός VPN.

Τα VPN δεν είναι απλά φανταχτερά συστήματα ασφαλείας που πρέπει να αντιμετωπίζονται ως καινοτομίες, αλλά στην εποχή μας συνεκτικών συνωμοσιών δεδομένων όπως το σκάνδαλο Cambridge Analytica, οι χρήστες του διαδικτύου πρέπει να επανεξετάσουν τις αντιλήψεις τους σχετικά με τα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχει μια καλή υπηρεσία VPN.

Για τους υπολογιστές, οι οποίοι αποθηκεύουν και μεταφέρουν το μεγαλύτερο μέρος των προσωπικών, οικονομικών και επιχειρηματικών δεδομένων σας, τα δίκτυα VPN είναι απαραίτητα προϊόντα. Αν είστε χρήστης που διαβάζει αυτήν την αναθεώρηση το 2018, τότε πρέπει να πάρετε και εσείς ή να διακινδυνεύσετε να είστε μέρος μεγαλύτερων και πιο επιζήμιων σκανδάλων δεδομένων, μερικά από τα οποία μπορεί να καταλήξουν να βλάψουν περισσότερο τη ζωή σας από ό, τι θα μπορούσατε ποτέ φανταστείτε.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me