Best VPN Europe – Ελέγξτε την Ηλεκτρονική Ανωνυμία χρησιμοποιώντας την υπηρεσία VPN Free Europe στην περιοχή των σκανδιναβικών χωρών

Με την αύξηση των υποχρεωτικών νόμων για τη διατήρηση δεδομένων και την εισαγωγή κρατικών προγραμμάτων παρακολούθησης, η ιδιωτική ζωή των χρηστών στο διαδίκτυο έχει αρχίσει να κινδυνεύει ολοένα και περισσότερο να εισβάλει μέχρι σήμερα. Πολλές χώρες στην Ευρώπη είναι πλέον μέλη περιβόητων συνθηκών όπως η Συνθήκη 14 Eyes, που σημαίνει μόνο το καλύτερο VPNμικρό μπορούν τώρα να επιτρέψουν στους χρήστες να εξασφαλίσουν την ασφάλεια τους στο διαδίκτυο. Για την εύρεση του Καλύτερο VPN Ευρώπη, εδώ είναι η περιεκτική μας αναθεώρηση που περιέχει Top Paid και Free Providers, σχόλια για τους νόμους περί δεδομένων, τη νομιμότητα VPN και πολλά άλλα από το BestVPN.co.

Νόμος διατήρησης δεδομένων και παρότρυνση των VPN στην Ευρώπη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση’οι ισχύοντες νόμοι περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής και διατήρησης δεδομένων είναι κατάλληλοι για τους γενικούς χρήστες και οι αρχές συνεχώς συμμετέχουν στο έργο τους για την προστασία των χρηστών στο διαδίκτυο. Αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν λίγες τσιμπήματα στην πανοπλία που σίγουρα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Όπως αποδεικνύεται από το πρόσφατο Cambridge Analytica που σχετίζεται με το Facebook, οι στενές διαρροές δεδομένων μπορούν σίγουρα να συμβούν, γιατί αν αποθηκεύσετε δεδομένα, ακόμη και για φύλαξη, μπορεί και θα κατανεμηθεί.

Νόμος διατήρησης δεδομένων και παρότρυνση των VPN στην Ευρώπη

Πολλές χώρες στην ΕΕ ή στην Ευρώπη διαθέτουν ευρύτερους νόμους διατήρησης δεδομένων, οι οποίοι καθιστούν υποχρεωτική τη διατήρηση των δεδομένων των χρηστών από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου καθώς περνούν μέσω των διακομιστών τους.

Οι χάκερ του σήμερα είναι εν γένει ενήμεροι για τέτοιες συστοιχίες δεδομένων και βρίσκονται στη σκιά για να τους σπάσουν συνεχώς.

Αυτό καθιστά επιτακτική την ανάγκη των χρηστών να χρησιμοποιούν το Top Ευρώπη VPN σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν τα δικά τους δεδομένα και να μην βασίζονται στην κυβέρνηση ή τις αρχές για να το κάνουν μόνοι τους.

Πώς να προστατευθείτε από κυβερνητικές δραστηριότητες επιτήρησης στην Ευρώπη

Ένα μεγάλο πρόβλημα σήμερα’ο κόσμος του κόσμου είναι το αυξανόμενο ποσό κρατικής επιτήρησης που υπόκειται ένα φυσιολογικό πρόσωπο, ειδικά στην Ευρώπη. Πέρασαν οι ημέρες κατά τις οποίες η Ευρώπη ενήργησε υπέρ του λαού της και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η χώρα κάνει περισσότερα για τη διαφύλαξη μεμονωμένων δεδομένων από οποιαδήποτε άλλη χώρα στον κόσμο.

Πώς να προστατευθείτε από κυβερνητικές δραστηριότητες επιτήρησης στην Ευρώπη

Ο Νόμος Συλλογής Πληροφοριών Επικοινωνίας ψηφίστηκε το 2016 στη Γερμανία και το περίφημο Snooper’που ψηφίστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι μια απόδειξη για το γεγονός ότι η Ευρώπη πλησιάζει προς το να ταιριάζει στις ΗΠΑ όσον αφορά την παροχή απεριόριστης εξουσίας στις αρχές να παρακολουθούν κάθε πτυχή ενός ατόμου’της ζωής.

Προκειμένου να προστατευθείτε από μια τόσο αυταρχική και συγκλονιστική επιτήρηση της κυβέρνησης, πρέπει να κάνετε την ηλεκτρονική επικοινωνία σας να περάσει από ένα προστατευμένο τούνελ ενώ είναι κρυπτογραφημένη, ένας σκοπός που εξυπηρετείται καλύτερα από ένα VPN. Ένα καλό δίκτυο VPN της Ευρώπης θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε αυτά τα αδιάκριτα μάτια όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο με ασφάλεια.

Αν συνεχίσετε να διασχίζετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο χωρίς προστασία, τότε απλά καλείτε το πρόβλημα στον εαυτό σας στο κοντινό και προβλέψιμο μέλλον.

Καλύτερο VPN για την Ευρώπη

Τα δίκτυα VPN είναι παράνομα στην Ευρώπη

Επί του παρόντος, τα VPN δεν είναι παράνομα σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα. Τα μόνα σημεία όπου τα VPN έχουν απαγορευτεί από τις αρχές διοικούνται από ολοκληρωτικά ή αυταρχικά καθεστώτα π.χ. Κίνα, Ιράν, Τουρκία και Ιράκ.

Καλύτερο VPN Ευρώπη 2018

Στην Ευρώπη, χρειάζεστε προστασία της υψηλότερης τάξης στο διαδίκτυο, προκειμένου να σας προστατεύσουμε από τα εντατικά κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της ιδιωτικής ζωής των δεδομένων στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές έγκειται στο γεγονός ότι εδώ, αυτό’οι αρχές και όχι οι χάκερ που αποτελούν τη μεγαλύτερη απειλή για το σαμποτάζ και την αδικαιολόγητη χρήση των δεδομένων των χρηστών.

Επομένως, το καλύτερο VPN για την Ευρώπη πρέπει να είναι εξαιρετικά περίπλοκο από την άποψη των χαρακτηριστικών τους για την αντιμετώπιση αυτών των ισχυρών απειλών και εξαιρετικά ευαίσθητων προγραμμάτων επιτήρησης.

Εδώ, έχουμε συντάξει έναν επιμελημένο κατάλογο για αυτό ακριβώς τον σκοπό, που αποτελείται από τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Ευρώπη το 2018 που μπορούν να παρέχουν την πρόσθετη κάλυψη ασφάλειας που απαιτείται για να σας κρατήσει ασφαλείς από αδικαιολόγητα κυβερνητικά προγράμματα επιτήρησης.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

PureVPN - Το πιο προσιτό ευρωπαϊκό VPN με διπλή προστασία VPN

Παρά το γεγονός ότι έχει πάρει πρόσφατα κάποιο κακό press, το PureVPN προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά που ενισχύουν την ασφάλεια όπως το Double VPN, το κρεμμύδι μέσω VPN, την προστασία από διαρροές DNS, την προστασία DDoS και πολλά άλλα για να εξασφαλίσετε ότι έχετε τα μέσα για να εξουδετερώσετε ακόμη και τις μεγαλύτερες απειλές.

Καλύτερο VPN Ευρώπη

Με μια συνδρομή PureVPN, μπορείτε να λάβετε 750+ διακομιστές σε μια επιβλητική 140 χώρες, εφαρμογές συμβατές με συσκευές, στρατιωτική κρυπτογράφηση και πολλά άλλα για μόλις $ 69,12 χρεώνονται μία φορά αν πάτε για το 24μηνο πρόγραμμα. Το ετήσιο σχέδιο κοστίζει $ 59,12, καθιστώντας το ένα εξαιρετικά προσιτό Best VPN για την Ευρώπη.

Πλεονεκτήματα

 1. Υψηλός αριθμός θέσεων διακομιστών σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.
 2. Προστασία DDoS
 3. Αφιερωμένη υποστήριξη ροής
 4. P2P και Torrent servers
 5. 750 + διακομιστές σε 141 χώρες
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN και του L2Tp
 9. Επιτρέπει διαίρεση σήραγγας

Μειονεκτήματα

 1. Καταγράφει κάποια δραστηριότητα χρήστη, αλλά περιοριστικά
 2. Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη

Πάρτε PureVPN

TorGuard - Ασφαλής με Ανώνυμη προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την Ευρώπη

Αυτό το VPN το χαρακτηρίζει ως ένα από τα ασφαλέστερα στοιχήματα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας στην Ευρώπη με κρυπτογραφημένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με εξαιρετικές δυνατότητες VPN. Το TorGuard προσφέρει έναν πληρεξούσιο κρυπτογράφησης που σας καλύπτει τα δεδομένα ώστε να εμφανίζονται σαν άλλα κοινά δεδομένα στο διαδίκτυο, καθιστώντας δύσκολο για τους snoopers να το ξεχωρίζουν εύκολα ως το καλύτερο VPN για την Ευρώπη.

Torguard για την Ευρώπη

Επιπλέον, έχετε 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, απεριόριστη υποστήριξη πελατών με ευέλικτο εύρος ζώνης και 3000+ διακομιστές. Το σχέδιο ανώνυμου VPN κοστίζει 9,99 δολάρια / μήνα, ενώ το σχέδιο ανώνυμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κοστίζει 6,95 δολάρια / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 1. Βελτιώνει την ασφάλεια για την προστασία των χρηστών από τα προγράμματα επιτήρησης ως VPN για την Ευρώπη
 2. Ισχυρά επίπεδα κρυπτογράφησης
 3. Χαρακτηριστικό προστασίας Stealth VPN
 4. 3000+ διακομιστές VPN σε 50 χώρες
 5. Αφιερωμένη διεύθυνση IP

Μειονεκτήματα

 1. Η ιστοσελίδα και η εφαρμογή μπορεί να είναι δύσκολο να πλοηγηθεί
 2. Τα πακέτα δυνατοτήτων μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση

Αποκτήστε TorGuard VPN

PrivateVPN - Zips μέσω γεωγραφικών περιορισμών σχετικά με το περιεχόμενο στην Ευρώπη

Για την παράκαμψη των trolls πνευματικών δικαιωμάτων στην Ευρώπη, χρειάζεστε PrivateVPN. Πυρκαγιάζει μέσα από γεωγραφικούς περιορισμούς και σας προσφέρει κάθε είδους περιεχόμενο σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης. Επίσης, το P2P και το torrenting φιλικό τροφοδοτείται από ένα δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει 52 χώρες.

PrivateVPN για την Ευρώπη

PrivateVPN’τα πρωτόκολλα που υποστηρίζονται είναι από τα καλύτερα διαθέσιμα και έχει πολιτική μηδενικής καταγραφής, καθιστώντας αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία μας VPN Euro, όσον αφορά την περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας των χρηστών.

Οι τιμές δεν είναι υπερβολικά υψηλές για να καταστήσουν άσκοπη τον γενικό πελάτη με το καλύτερο σχέδιο που προσφέρει μια εγγραφή για 13 μήνες κοστίζοντας μόλις $ 50,40. Υπάρχει επίσης ένα διαθέσιμο 3μηνο σχέδιο που έρχεται σε $ 15.75 χρεώνεται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Ισχυρό ξεκλείδωμα περιεχομένου γεωγραφικής πρόσβασης ως VPN για την Ευρώπη
 2. 30 ημέρες δωρεάν δοκιμή
 3. Ρύθμιση μηδενικής ταχύτητας
 4. 56 τοποθεσίες διακομιστή
 5. Κρυπτογράφηση 2048 bit με AES 256
 6. Τα πρωτόκολλα περιλαμβάνουν το Open VPN, το PPTP, το L2TP, το Ikev2 & IPSec
 7. Προστασία διαρροής Ipv6

Μειονεκτήματα

 1. Όχι’t διαθέτουν οποιαδήποτε μακροπρόθεσμα προσιτά σχέδια
 2. Το UX δεν είναι αρκετά φιλικό για τις εγγενείς εφαρμογές

Αποκτήστε το PrivateVPN

IpVanishVPN - Safest Bet εναντίον του ISP που κατασκοπεύει ως VPN στην Ευρώπη

Το όνομα μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά η υπηρεσία είναι εξαιρετικά ισχυρή. Το IPVanish είναι εδώ και πολλά χρόνια και μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμία γνωστή περίπτωση που να έρχεται στο προσκήνιο, η οποία να υποστηρίζει ότι ο πάροχος διαχέει δεδομένα χρηστών στις αρχές.

ipvanish για την ευρώπη

Εκτός από αυτό, το IpVanish παρέχει διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5, 1000+ διακομιστές, προστασία πακέτων δεδομένων με πρόσθετη κάλυψη ενός στρατιωτικού προτύπου κρυπτογράφησης βαθμού 256. Τέλεια επιλογή για ένα VPN Euro, αυτό’είναι λίγο ακριβό από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες, κοστίζοντας $ 77,99 για ένα χρόνο’s αξίας f συνδρομή.

Πλεονεκτήματα

 1. Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική ασφάλεια εγγυημένη ως VPN για την Ευρώπη
 2. OpenVPN και L2TP / IPsec VPN πρωτόκολλα
 3. Αποκλεισμός περιεχομένου με γεωγραφική ρύθμιση
 4. Απεριόριστο διαθέσιμο εύρος ζώνης
 5. Πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής
 6. 40.000 ή κοινές διευθύνσεις IP

Μειονεκτήματα

 1. Η ομάδα υποστήριξης πελατών δεν είναι αρκετά ευέλικτη για να διευκολύνει τα ερωτήματα των καταναλωτών
 2. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή

Πάρτε IPVanish

ExpressVPN - Ποτέ δεν θα μετατρέψει το ημερολόγιό σας στις αρχές ως VPN για την Ευρώπη

Όταν οι τουρκικές αρχές ήθελαν το ExpressVPN να μετατρέψει τα κορμούς του, σε μια κακή περίπτωση, ο πάροχος αρνήθηκε να αποκαλύψει, αρνούμενος ότι διατηρούσε ποτέ τα αρχεία καταγραφής δεδομένων. Κανένα άλλο πράγμα δεν θα μπορούσε να το δικαιολογήσει καλύτερα ως το καλύτερο πανευρωπαϊκό δίκτυο VPN για την αναβολή των κυβερνητικών προγραμμάτων επιτήρησης στην Ευρώπη.

EpressVPN για την Ευρώπη

Μα αυτό’δεν είναι αυτό, το Express VPN μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix των ΗΠΑ, να σας παρέχει 148 τοποθεσίες διακομιστών, να διασφαλίζει την ιδιωτικότητα με στρατιωτική κρυπτογράφηση βαθμού AES 256 και να παρέχει split tunneling για επιλεκτική προστασία δεδομένων.

Η τιμή για να πάρει ένα χρόνο’η αξία της συνδρομής για $ 99,99 για το ExpressVPN μπορεί να φανεί λίγο υψηλή για τους περισσότερους χρήστες, αλλά λαμβάνοντας υπόψη την ευρωστία και τη συμβατότητα των συσκευών, το υψηλό κόστος φαίνεται δεόντως δικαιολογημένο.

Πλεονεκτήματα

 1. Best All Round Provider ως VPN για την Ευρώπη
 2. Αφιερωμένες εφαρμογές και επεκτάσεις για προγράμματα περιήγησης
 3. Σκληρή, στρατιωτική βαθμίδα κρυπτογράφησης
 4. Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων
 5. Πολιτική καταγραφής μηδέν

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχουν ειδικοί διακομιστές P2P
 2. Τα σχέδια είναι ακριβή

Αποκτήστε το ExpressVPN

Καλύτερο VPN Ευρώπη Δωρεάν

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί σήμερα ένα αξιόπιστο και απίστευτα ασφαλές δωρεάν VPN’όπου οι περισσότεροι ελεύθεροι πάροχοι χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους ως πρόσοψη για να επωφεληθούν από δραστηριότητες πάταξης δεδομένων κάθε είδους. Η πρόσφατη άνοδος των δωρεάν εφαρμογών VPN, ειδικά στον τομέα του Android, είναι μια απόδειξη για αυτό ακριβώς το γεγονός.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες εξαιρετικά αξιόπιστες δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρονται στην αγορά, οι οποίες μπορούν να σας εξασφαλίσουν ασφαλή σύνδεση. Βεβαίως, έχουν τους περιορισμούς τους, αλλά σίγουρα μπορούν να είναι χρήσιμοι αν θέλετε να προστατεύσετε την ανωνυμία σας online στην Ευρώπη.

Μετά την ανασκόπηση εκατοντάδων υπηρεσιών VPN Free Europe, επιλύσαμε τελικά τις 5 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN για την Ευρώπη που έχουν τα κατάλληλα χαρακτηριστικά, είναι ασφαλείς και παρέχουν ένα καλό εύρος ζώνης δεδομένων για ευκολία χρήσης. Εδώ’s τη λίστα για το BestVPN.co’s καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN για την Ευρώπη το 2018:

Tunnelbear - Προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό διακομιστών στην Ευρώπη ως το καλύτερο δωρεάν VPN

Το καλύτερο δωρεάν Ευρώπη VPN ως προς τη φιλικότητα προς το χρήστη και την ασφάλεια, το Tunnelbear είναι η κορυφαία επιλογή μας για μια σύσταση VPN για Ευρωπαίους χρήστες. Η υπηρεσία αυτή έχει μια σκληρή πολιτική ασφάλειας που έχει επιβληθεί από έναν ανεξάρτητο έλεγχο ασφάλειας, επιτρέποντας στους χρήστες να εμπιστεύονται πλήρως ό, τι το VPN έχει να προσφέρει.

Καλύτερο VPN Ευρώπη Δωρεάν

Προσφέροντας κρυπτογράφηση κορυφαίας ποιότητας και αυστηρά μηδενική πολιτική αρχείων καταγραφής, η Tunnelbear έκανε πρόσφατα την υπηρεσία της ακόμα πιο ασφαλής, αφαιρώντας την απαίτηση της για ένα πρώτο όνομα ενώ τραγουδάει. Σήμερα προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών συμβατών με συσκευές για κάθε πλατφόρμα που είναι τόσο εύκολο στη χρήση, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι και οι πρώτοι χρονομετρητές να μην έχουν δυσκολία στη σύνδεση και τη χρήση της υπηρεσίας.

Το Tunnelbear διαθέτει ένα υψηλό συγκρότημα διακομιστών στην Ευρώπη που επιτρέπει πιο γρήγορες ταχύτητες για χρήστες που ζουν εκεί και μειωμένους χρόνους ping.

Ωστόσο, το όριο δεδομένων / μήνας 500 MB κέρδισε’t σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για παρατεταμένες χρονικές περιόδους, οπότε αν θέλετε περισσότερο από το εύρος ζώνης, μπορείτε πάντα να λάβετε 1 GB πρόσθετων δεδομένων μόνο με το tweeting για την υπηρεσία ή την αλλαγή στα καταβληθέντα σχέδια.

Πλεονεκτήματα

 1. Ένα από τα πιο ασφαλή δωρεάν δίκτυα VPN στην Ευρώπη
 2. 5 συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα
 3. Ισχυρή κρυπτογράφηση.
 4. Η διεπαφή χρήστη είναι απίστευτα εύκολη στη χρήση

Μειονεκτήματα

 1. Απλά 500 MB / μήνα ανώτατο όριο δεδομένων
 2. Όχι’t υποστήριξη peer to peer ή P2P.

WindscribeVPN - Έρχεται με ενσωματωμένο Ad Blocker και Firewall

Η υπηρεσία αυτή συνεχίζει να βελτιώνεται καθημερινά. Εγγραφείτε’s Η δωρεάν υπηρεσία VPN πρόσφερε ήδη ένα φανταστικό όριο εύρους ζώνης δεδομένων 10 GB / μήνα, αλλά τώρα μπορείτε να προσθέσετε ακόμη και 5 GB εύρους ζώνης σε αυτό εάν τιτίβετε για την υπηρεσία.

Εγγραφείτε για την Ευρώπη

Ωστόσο, η γενναιοδωρία δεν συμβαίνει’t προσθέστε εκεί, σαν να συστήσατε αυτήν την υπηρεσία σε έναν φίλο και η / η αγοράζει το σχέδιο πριμοδότησης, ο λογαριασμός σας θα αναβαθμιστεί ομοίως.

Εάν οι λόγοι αυτοί εξακολουθούν να μην είναι αρκετοί, ξεκίνησε πρόσφατα την εφαρμογή Android, επιτρέποντας μεγαλύτερη συμβατότητα συσκευών. Η υπηρεσία ταξινόμησης προσφέρει 8 τοποθεσίες διακομιστών για τους χρήστες ως δωρεάν VPN της Ευρώπης, καθιστώντας το ιδιαίτερα χρήσιμο για την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιορισμού σε πολλές περιοχές. Οι απεριόριστες συνδέσεις συσκευών είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα. Σίγουρα αξίζει να κατεβάσετε!

Πλεονεκτήματα

 1. Χτισμένο στο Adblocker για εμπειρία χωρίς στρες ως VPN Free for Europe
 2. Απεριόριστες συνδέσεις συσκευών
 3. 10 GB ανώτατο όριο δεδομένων
 4. Υποστηρίζει P2P / Torrenting

Μειονεκτήματα

 1. Όχι’t υποστήριξη Ανοίξτε το VPN
 2. Οι κατανομές είναι κοινές

Hide.Me - χωρίς περιορισμό ταχύτητας για τους δωρεάν χρήστες ως VPN για την Ευρώπη

Πολλές δωρεάν υπηρεσίες εκεί έξω γκάζι ταχύτητες για τους ελεύθερους χρήστες τους, δίνοντας προτεραιότητα στους χρήστες τους, αλλά Hide.Me doesn’t διακρίνει από αυτή την άποψη και αυτό το χαρακτηριστικό είναι μακράν το μεγαλύτερο συν του.

Hide.me VPN για την Ευρώπη

Σήμερα προσφέρει 3 τοποθεσίες διακομιστών στο ελεύθερο σχέδιο της που περιλαμβάνει τον Καναδά, τη Σιγκαπούρη και τις Κάτω Χώρες, οπότε αν το χρησιμοποιείτε από την Ευρώπη, ο ολλανδικός διακομιστής θα εγγυηθεί μια αξιόλογη απόδοση. Εκτός από τις εφαρμογές που είναι συμβατές με συσκευές για όλες σχεδόν τις πλατφόρμες, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε μια φιλική, υψηλής απόκρισης και τεχνικά ικανή ομάδα υποστήριξης πελατών που βρίσκεται πάντα εκεί για να επιλύσει τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

Το μόνο μειονέκτημα αυτής της υπηρεσίας παραμένει το όριο δεδομένων 2 GB / μήνα και ένα επίδομα σύνδεσης συσκευής για κάθε χρήστη.

Πλεονεκτήματα

 1. Προτεραιότητα στους ελεύθερους χρήστες να εξασφαλίζουν ταχύτερες ταχύτητες ως VPN για την Ευρώπη
 2. Απίστευτα πρότυπα κρυπτογράφησης
 3. Μια ρητά δηλωμένη μηδενική πολιτική καταγραφής.

Μειονεκτήματα

 1. Διακομιστές σε 3 χώρες
 2. Δεν είναι κατάλληλο για ξεκλείδωμα περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου
 3. Υπάρχει διαθέσιμη μόνο σύνδεση συσκευής

Τα χειρότερα δίκτυα VPN για την Ευρώπη το 2018

Εκτός από τους καλύτερους παροχείς VPN για την ευρωπαϊκή περιφέρεια, υπάρχουν μερικά ονόματα που πρέπει να αποφύγετε απλώς να σταματήσετε, αλλά συνιστούμε και σε άλλους να κάνουν το ίδιο. Από την πώληση δεδομένων σε κατασκοπεία, το χειρότερο VPN μπορεί να είναι ακόμη πιο επιζήμιο από ότι δεν υπάρχει καθόλου VPN.

Εδώ στο BestVPN.co, προσπαθούμε πάντα να δώσουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των χρηστών στο διαδίκτυο και να προχωρήσουμε από αυτό το όραμα, την επιτακτική ανάγκη να προσδιορίσουμε εκείνες τις υπηρεσίες που πρέπει να αποφεύγονται από τους χρήστες με κάθε κόστος.

Ακολουθεί η λίστα των Χειρότερων VPNs για την Ευρώπη που δεν πρέπει ποτέ να εγγραφείτε αν λαμβάνετε σοβαρά υπόψη την ιδιωτική σας ζωή και δεν σκοπεύετε να διακινδυνεύσετε σύντομα:

Onavo Προστατέψτε

Το VPN που ανήκει στο Facebook είναι γνωστό ότι καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών και το στέλνει στο Facebook για περαιτέρω επεξεργασία και ενσωμάτωση στην αυτοκρατορία δεδομένων. Προκαλεί ακόμη εκτεταμένες άδειες εφαρμογής, οι οποίες, μόλις δοθεί, θα καταλήξουν σε καταστροφή σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα.

EarthVPN

Υφηγητής’δεν πρέπει να ξεγελαστούν από το μάρκετινγκ lingo στην αμφίβολη ιστοσελίδα του. Αυτό το VPN υπόσχεται όλα τα καλά πράγματα που υποστηρίζει ένα VPN, όπως η μη τήρηση αρχείων καταγραφής, υψηλά πρότυπα κρυπτογράφησης και άλλα, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα λειτουργούν τις περισσότερες φορές. Οι ταχύτητες σύνδεσης είναι πολύ χαμηλές και η απόδοση της εφαρμογής είναι απίστευτα μίζερη, οπότε καλύτερα να μείνετε μακριά από αυτήν.

SurfEasy

Ένα VPN που δηλώνει ρητά ότι μπορεί και θα μοιράζεται τα δεδομένα χρήστη σας με τρίτους δεν είναι VPN, αλλά μια απάτη που τρέχει για να αποκόψει την ανυποψίαστη και αφελής ορδή των χρηστών που αναζητούν κάποια ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το SurfEasy είναι πασίγνωστο για τη φύτευση κωδικών παρακολούθησης στο λογισμικό του για να κάνει την παρακολούθηση και τη μεταφορά των δεδομένων των χρηστών ευκολότερη. Μην πηγαίνετε για αυτό το VPN εάν παίρνετε σοβαρά την ιδιωτική σας ζωή.

Καλύτερες επισκοπήσεις χωρών και περιφερειών VPN Ευρώπης

Οι χώρες με τις μεγαλύτερες ποσότητες δεδομένων είναι αυτές που στοχεύουν περισσότερο από τους hackers και τους επιτιθέμενους κακόβουλου λογισμικού όσο. Οι αξιοσημείωτες ευρωπαϊκές χώρες απολαμβάνουν περισσότερο από το δίκαιό τους μερίδιο από τις απόπειρες πειρατείας κάθε χρόνο, οπότε είναι επιτακτική ανάγκη να τους παρέχονται συστάσεις για επιπλέον ασφαλή VPN για καλύτερες εγγενείς επιδόσεις.
Εδώ είναι μια κατανοητή χώρα για τους καλύτερους παρόχους VPN για μεμονωμένες ευρωπαϊκές χώρες

Καλύτερο VPN για τη Γερμανία

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα VPN στη Γερμανία το συντομότερο δυνατόν. Η Γερμανία είναι μέλος της συνθήκης 14 Eyes και επιτρέπει επίσης στις αρχές και στις υπηρεσίες πληροφοριών να ελέγχουν τη διατήρηση δεδομένων των χρηστών. Από την άλλη πλευρά, μεγάλο μέρος του περιεχομένου στο YouTube είναι λογοκριμένο στη Γερμανία, οπότε είναι καιρός να θεωρήσετε ότι διαθέτετε το καλύτερο VPN στη Γερμανία για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Εδώ είναι τα Top 3 Προτεινόμενα VPN για τη Γερμανία από το BestVPN.co:

 1. ExpressVPN - Προσφέρει χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας και βοηθά στην απεμπλοκή του γεωγραφικού περιεχομένου στη Γερμανία
 2. NordVPN - Έχει διπλή κρυπτογράφηση για επιπλέον ασφάλεια ως VPN για τη Γερμανία
 3. PureVPN - Παρέχει οικονομικά προσιτά σχέδια με το χαρακτηριστικό Onion over VPN ως το καλύτερο VPN για τη Γερμανία

Καλύτερο VPN για τη Γαλλία

Μια επιτροπή του ΟΗΕ με την ονομασία Γαλλία’και τη νομοθεσία περί επιτήρησης “υπερβολικά ευρύ για επιθετική παρακολούθηση”, υπογραμμίζοντας το αθόρυβο online περιβάλλον για τους χρήστες στη χώρα.

Εκτός από αυτό, η Γαλλία είναι μέλος των 14 Eyes Treat όπως ακριβώς και η Γερμανία, καθιστώντας την χώρα εξαιρετικά επισφαλής για τους χρήστες να πηγαίνουν απροστάτευτοι σε απευθείας σύνδεση.

Παρακάτω είναι ο κατάλογος των καλύτερων συστάσεων για τα VPN για τη Γαλλία:

 1. IPVanish - Απίστευτο P2P και υποστήριξη torrenting ως VPN για τη Γαλλία
 2. PrivateInternetAccess - Πρότυπα υψηλής κρυπτογράφησης και υπηρεσίες απεμπλοκής περιεχομένου ως VPN για τη Γαλλία
 3. NordVPN - Παρέχει βελτιωμένες δυνατότητες ελέγχου ασφαλείας ως VPN για τη Γαλλία

Καλύτερο VPN Ευρώπη Reddit

Το PrivateInternetAccess, όπως και οπουδήποτε αλλού στην Reddit, παραμένει χρήστης που προτιμάται και σε αυτήν την οριοθέτηση VPN. Σε ένα τεράστιο νήμα στο Reddit για τις καλύτερες ευρωπαϊκές υπηρεσίες VPN, η PIA παρέμεινε ασύγκριτη στον αριθμό χρηστών που την συνιστούσε σε άλλους. Για τους χρήστες, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένοι ποια VPN θα χρησιμοποιήσουν στην Ευρώπη, μπορούν επίσης να ελέγξουν την καλύτερη reddit vpn για περισσότερες redditor’συστάσεις.

Οι χρήστες ήταν της άποψης ότι μεταξύ των μυριάδων VPN που προσπάθησαν, η PIA έδωσε τις υψηλότερες ταχύτητες. Αυτός ο χρήστης είναι από τη Γερμανία και η PIA λειτούργησε καλά εκεί:

Σχόλιο από τη συζήτηση mikiiway’Σχόλιο από τη συζήτηση "/ r / vpn Συστάσεις Megathread # 5".

Άλλοι χρήστες τάχθηκαν πολύ περισσότερο για δημοφιλείς και αξιόπιστες υπηρεσίες όπως το Torguard VPN και σημειώνουν ότι ο παροχέας ήταν χρήσιμος για την απεμπλοκή υπηρεσιών streaming όπως το Netflix και διευκόλυνε τη χρήση των torrenting βάσεων όπως Ώρα Popcorn.

Σχόλιο από τη συζήτηση maxibooh’Σχόλιο από τη συζήτηση "/ r / vpn Συστάσεις Megathread # 5".

Καλύτερες ερωτήσεις VPN για την Ευρώπη

Μπορείτε να αποκλείσετε ένα VPN στη σκανδιναβική περιοχή?

Το κλείδωμα VPN είναι ένα κοινό φαινόμενο στις πιο περιοριστικές και αυταρχικές χώρες όπως η Κίνα και το Ιράν και συμβαίνει μέσω μιας διαδικασίας γνωστής ως Deep Packet Inspection. Αυτό το πρωτόκολλο χρησιμοποιείται επίσης ενεργά από την υπηρεσία συνεχούς ροής, όπως το Netflix, για να ξεχωρίζει και να αποκλείει τη χρήση των VPN στους ιστότοπούς τους.

Είναι νόμιμο και ασφαλές να χρησιμοποιείτε VPN στη Γαλλία?

Ναι, είναι απολύτως ασφαλές και νόμιμο να αναπτύξετε, να χρησιμοποιήσετε και να προτείνετε ένα VPN στη Γαλλία για την προώθηση της δικής σας και άλλων’με την ηλεκτρονική ανωνυμία.

Είναι νόμιμο και ασφαλές να χρησιμοποιείτε το VPN στη Γερμανία?

Η γερμανική κυβέρνηση και η τοπική πολιτεία είναι αρκετά ανοιχτά για να νομιμοποιήσουν τη χρήση των VPN και λαμβάνοντας υπόψη τον υψηλό αριθμό προγραμμάτων επιτήρησης που εκτελούνται στην τρέχουσα εποχή, είναι καιρός να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το καλύτερο ευρωπαϊκό VPN για τη Γερμανία για να προστατεύσετε τον εαυτό σας online.

Καλύτερο VPN για την Ευρώπη

συμπέρασμα

Παρά την ύπαρξη νέας λεγεώνας νόμων που έχουν ψηφιστεί από τις ευρωπαϊκές αρχές για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών μετά το σκάνδαλο Facebook Cambridge Analytica, χρειάζεται να γίνουν πολλά προκειμένου να διασφαλιστεί πλήρως ο τομέας του διαδικτύου από την υποκλοπή δεδομένων όλων των ειδών.

Οι χρήστες εξακολουθούν να είναι ευάλωτοι με ιδιωτικές εταιρείες και κυβερνητικές οργανώσεις που προσπαθούν να αποθηκεύουν υπερβολικά ποσά δεδομένων χρηστών. Το καλύτερο στοίχημά μας, από αυτό το χάος, παραμένει η χρήση των καλύτερων ευρωπαϊκών πρακτικών VPN και ασφαλούς διαδικτύου, χωρίς τις οποίες οι πιθανότητες να χρησιμοποιηθούν τα δεδομένα σας εναντίον σας θα παραμείνουν πάντα πολύ υψηλά.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me