8 Best VPN for School για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους και παιχνίδια

Σε αυτόν τον εξαιρετικά προοδευτικό κόσμο, δεν μπορεί κανείς να φανταστεί τη ζωή και την κοινωνικοποίηση χωρίς το Διαδίκτυο. Ακόμη και με εκείνους τους φίλους, τους οποίους χαλαρώνετε σε ένα συγκεκριμένο πάρτι ή συγκεντρωθείτε, η επικοινωνία απαιτεί τελικά τη χρήση κοινωνικών δικτύων και αγγελιοφόρων. Και ακριβώς γι 'αυτό οι νέοι της εποχής αγαπούν και αγαπούν την τεχνολογία, καθώς, χωρίς αυτό, δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε ταινίες, να ακούτε μουσική ή να παίζετε παιχνίδια κατά τη διάρκεια διακοπών. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα προφανώς επιβάλλουν περιορισμό στη χρήση του διαδικτύου για τους εν λόγω σκοπούς, αλλά πάντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Best VPN για σχολείο / κολέγιο από το BestVPN.Co για να αποκτήσετε πλήρη ψηφιακή ελευθερία! Μετά από όλα, είναι ...

8 Best VPN for School για να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους και παιχνίδια

 1. Καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά Συγνώμη
 2. Πώς να ξεκλειδώσετε το League of Legends στα σχολεία
 3. Γιατί τα σχολεία μπλοκάρουν ιστότοπους, κοινωνικά μέσα και παιχνίδια?
 4. Γιατί χρειάζεστε το καλύτερο VPN για σχολεία
 5. Το καλύτερο VPN για σχολεία το 2018
 6. Δωρεάν δωρεάν VPN για σχολές υπολογιστών
 7. Τι πρέπει να κάνετε εάν το σχολείο Wi-Fi αποκλείει το VPN?
 8. Εργαλεία Unblocker Σχολείων
 9. Πώς να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες στα σχολεία
 10. Πώς να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στο σχολείο στο Android & iOS Συσκευές
 11. Σχολικό πληρεξούσιο έναντι του καλύτερου VPN για το σχολείο
 12. Καλύτερες ερωτήσεις VPN για σχολές

Καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά Συγνώμη

Γνωρίζουμε ότι δοκιμάζετε ήδη τις καλύτερες αναζητήσεις σας για να χρησιμοποιήσετε τα social media ή να αρχίσετε να παίζετε το αγαπημένο σας online παιχνίδι. Αντί να τα πιάσετε, δεν είναι καλύτερα να είσαι ασφαλής από το συγγνώμη; Μετά από όλα, παίρνουμε αυτές τις σχολικές δραστηριότητες μπορεί να πάρει λίγο μονότονη κατά καιρούς, και δεν μπορείτε να είστε στη διάθεση να μελετήσει πάντα. Μερικές φορές ο εγκέφαλός σας μπερδεύει. Έτσι, δεν υπάρχει καμία ζημιά στην πραγματικότητα να έχει μια μικρή διασκέδαση στο περιθώριο.

Καλύτερα να είσαι ασφαλής παρά Συγνώμη

Το σχολικό τείχος προστασίας αποκλείει την πρόσβαση σε ιστότοπους και κοινωνικά μέσα; ΚΑΛΟΣ! Αποκτήστε τον εαυτό σας ένα VPN για να εξασφαλίσετε την ταυτότητά σας και, στη συνέχεια, απολαύστε το ξεκλείδωμα όσων θέλετε. Είτε θέλετε να καλύψετε τα αγαπημένα σας Vlogs, να στείλετε ένα μήνυμα στον φίλο σας, να ελέγξετε τα κοινωνικά σας μέσα ή να συμμετάσχετε στο online gaming, τα VPNs είναι η τελική λύση για να κάνετε τα αγαπημένα σας, αλλά με μεγάλη προσοχή και ανωνυμία.

Πώς να ξεκλειδώσετε το League of Legends στα σχολεία

Κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου 2009 το “Λεγεώνα των Θρύλων” είναι ένα παιχνίδι που αποπνέει καθαρή διασκέδαση και διασκέδαση. Υπάρχει ως ένα από τα πιο δημοφιλή online παιχνίδια που παρουσιάστηκαν ποτέ στον κόσμο με κυριολεκτικά εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο, που ερωτεύονται τον μαγικό κόσμο του, την εξαιρετική ιστορία και τους αξιοθαύμαστους χαρακτήρες που φέρνουν τη ζωή στη συνολική εμπειρία παιχνιδιού.

Πώς να ξεκλειδώσετε το League of Legends στα σχολεία

Ωστόσο, καθώς η δημοτικότητά της συνεχίζει να αυξάνεται, τα σχολεία γνωρίζουν καλά ότι τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τοπικό Wi-Fi για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι (παρόμοιο με το Town of Salem και άλλους). Ταυτόχρονα, μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικό να βρεθείτε στη μέση μιας αποστολής, μόνο για να αποσυνδεθείτε λόγω προβλημάτων καθυστερήσεων. Λοιπόν, αν θέλετε να σταματήσετε αυτό το συμβάν, τότε είναι καιρός να πάρετε μια υπηρεσία VPN!

Ξεμπλοκάρετε το League of Legend

Γιατί τα σχολεία μπλοκάρουν ιστότοπους, κοινωνικά μέσα και παιχνίδια?

Αν είμαστε εντελώς αμερόληπτοι, είναι μια σοφή απόφαση να επιβάλουμε περιορισμούς σε ορισμένους ιστότοπους, κοινωνικά μέσα και παιχνίδια. Εξάλλου, ο χρόνος που ξοδεύεται στις σχολικές ώρες πρέπει να σημαίνει ότι οι μαθητές επικεντρώνονται αποκλειστικά στις σπουδές τους. Ωστόσο, αυτό που κάνουν τα περισσότερα σχολεία / κολέγια δεν συνειδητοποιούν είναι ότι υπάρχουν πολλοί νόμιμοι πόροι στο διαδίκτυο, οι οποίοι βοηθούν τους μαθητές να μάθουν περισσότερα και να αυξήσουν τις δεξιότητές τους.

Γιατί τα σχολεία μπλοκάρουν ιστότοπους, κοινωνικά μέσα και παιχνίδια

Ναι, μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες / χιλιάδες βίντεο φροντιστηρίων για κάθε θέμα στο YouTube. Ταυτόχρονα, το διαδίκτυο επιτρέπει στους μαθητές να επικοινωνούν με διαφορετικά μέλη της ομάδας κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων και έργων. Έτσι, ενώ μπορεί να είναι σοφό να εξασφαλιστεί ότι οι μαθητές υπόκεινται στις δικές τους “Αποδεκτή Χρήση” περιορισμοί, εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι υπάρχει ανάγκη να μειωθεί η σκληρότητα τώρα.

σχολείο vpn apk

Εκτός από την ψυχαγωγία, πολλές μπλοκαρισμένες πλατφόρμες περιέχουν πλούσιο εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Και ακόμη και με τα μπλοκ, οι μαθητές θα ψάξουν ακόμα για άλλες λύσεις που θα τους επιτρέψουν να κάνουν ό, τι θέλουν να κάνουν. Έτσι, είναι καλύτερο να δώσετε ένα ελεύθερο χέρι, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με ύποπτες ιστοσελίδες, καθώς δεν θα θέλατε τα παιδιά στο σχολείο σας να παρεκκλίνουν πάρα πολύ από τις σπουδές τους!

Γιατί χρειάζεστε το καλύτερο VPN για σχολεία

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δρακόντεροι περιορισμοί μπορούν να καταλήξουν να κάνουν περισσότερα κακά παρά καλά. Έτσι, αντί των σχολείων που εργάζονται για την παρεμπόδιση της πληροφόρησης, θα πρέπει να προωθούν και να παρέχουν ελεύθερη πρόσβαση στους φοιτητές. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό θα πάρει κάποιο χρόνο, μπορείτε να βασιστείτε μόνο σε VPN για να σας δώσει πλήρη ελευθερία στο διαδίκτυο. Εδώ είναι πώς τα δίκτυα VPN αποδειχθούν χρήσιμα στα σχολεία:

 • Ιδιωτική περιήγηση - Τα σχολεία / τα κολέγια / τα πανεπιστήμια καταγράφουν και παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας όταν συνδέονται με το τοπικό τους δίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι οι διαχειριστές και οι ειδικοί πληροφορικής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα γνωρίζουν ακριβώς τι είστε στο διαδίκτυο. Ένα VPN διατηρεί την περιήγησή σας ανώνυμη και μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, εξασφαλίζοντας έτσι ότι κανείς δεν μπορεί να παρακολουθεί την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Εξερευνήστε τον οδηγό μας σχετικά με το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης vpn για να κατανοήσετε ποιο πρόγραμμα περιήγησης λειτουργεί καλύτερα στο VPN σας.
 • Βελτιωμένη ασφάλεια - Αν και το εκπαιδευτικό σας ίδρυμα’το Wi-Fi θα είναι πιθανώς προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης. Δεν είναι ακόμη ασφαλές. Στην πραγματικότητα, οι κακόβουλοι εξωτερικοί συνεργάτες μπορούν να ξεκινήσουν μια επίθεση honeypot, με αποτέλεσμα να χαθούν όλα τα δεδομένα, επιτρέποντάς τους έτσι να σκοντάψουν ή να χάσουν το τηλέφωνο ή την κάμερα. Τα VPN ενισχύουν την ασφάλεια κρυπτογράφοντας όλες τις εισερχόμενες / εξερχόμενες κυκλοφορίες!
 • Αποκλεισμός ιστότοπων - Δυστυχώς, οι πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, οι ιστοσελίδες ροής βίντεο και οι εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών εμποδίζονται από πολλά σχολεία. Ενώ οι λόγοι για την απαγόρευση είναι κατανοητοί, υπάρχουν μερικοί μαθητές που μπορεί να χρειαστούν επειγόντως πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Εδώ έρχονται τα VPN που επιτρέπουν στους χρήστες να μετατοπίζουν την τοποθεσία τους, εξαλείφοντας έτσι τους περιορισμούς περιεχομένου και την απεμπλοκή ιστοσελίδων.

Καλύτερο VPN για το σχολείο

Το καλύτερο VPN για σχολεία το 2018

Όταν πρόκειται για την εύρεση των καλύτερων VPN για τα σχολεία, είναι επιτακτική ανάγκη να εκτελέσετε τη δέουσα επιμέλεια. Μετά από όλα, δεν θα θέλατε ο διαχειριστής του σχολείου να έρχεται να χτυπήσει στην τάξη σας και να σας πει ότι χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο για μη εξουσιοδοτημένους σκοπούς. Έτσι, ο μόνος τρόπος να είστε ασφαλείς είναι να βρείτε τα καλύτερα VPN για σχολεία που προσφέρουν εκπληκτική αξιοπιστία, υποστήριξη, απόδοση και διαθεσιμότητα διακομιστή. Μεταξύ των κορυφαίων αναθεωρημένων και αναλυθέντων από το BestVPN.co περιλαμβάνουν:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

NordVPN

Το NordVPN είναι παροχέας με βάση τον Παναμά, που σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλής από τους νόμους περί υποχρεωτικής διατήρησης δεδομένων της 14 Συμμαχίας Eyes και άλλων χωρών με αυστηρούς νόμους στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας αυτό σημαίνει ότι έχετε πλήρη ανωνυμία όταν βρίσκεστε στο σχολείο. Χαρακτηριστικά όπως η προστασία από διαρροές DNS, ο διακόπτης Automatic Kill και οι δυναμικές διευθύνσεις IP, ενισχύουν περαιτέρω την ασφάλειά σας. Το καλύτερο μέρος όλων: το VPN διατηρεί ZERO LOGS! (Διαβάστε το σχόλιο NordVPN για περισσότερα)

Καλύτερο VPN για σχολεία

Πλεονεκτήματα

 1. DoubleVPN για μέγιστη προστασία.
 2. 4205 σε 62 χώρες.
 3. P2P / Torrenting Ενεργοποιημένο.
 4. Προστασία DDoS.
 5. Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών.

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβή μηνιαία τιμολόγηση.

Αποκτήστε το NordVPN

VyprVPN

Με έδρα την Ελβετία, η VyprVPN είναι μια άλλη υπηρεσία χτύπησης που προσφέρει ένα προϊόν με επίκεντρο την προστασία της ιδιωτικής ζωής για πλήρη ανωνυμία κατά τη χρήση του τοπικού σχολικού δικτύου. Προσφέρει ένα στόλο 700 εξαιρετικά γρήγορων εξυπηρετητών, διανεμημένων σε όλο τον κόσμο, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την απεμπλοκή ιστοσελίδων. Έχετε ακόμη και προνόμια όπως το πρωτόκολλο Chameleon και το τείχος προστασίας NAT, το οποίο βοηθά στην παράκαμψη από τους ISPs, τα σχολικά τείχη προστασίας και, πάνω από όλα, κατατάσσεται ως το καλύτερο vpn για streaming.

VyprVPN για το σχολείο

Πλεονεκτήματα

 1. Πρωτόκολλο Chameleon για ιδιωτικό απόρρητο.
 2. Προστασία DPI και τείχος προστασίας NAT.
 3. 3-Ημερήσια δωρεάν δοκιμή διαθέσιμη.
 4. Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.
 5. Εξαιρετικές ταχύτητες για Torrenting / Gaming / Streaming.

Μειονεκτήματα

 1. Δεν δέχεται κρυπτοαποδοχή.

Αποκτήστε VyprVPN

Express VPN

Η ExpressVPN είναι ένας βρετανικός προμηθευτής των Παρθένων Νήσων, ο οποίος έχει αναπτύξει μια τεράστια φήμη στην αγορά, επειδή είναι απίστευτα επικεντρωμένη στην ανωνυμία. Πρόκειται για έναν αυστηρό προμηθευτή μη λογοτύπων και αυτό έχει αποδειχθεί κατά την υπόθεση των τουρκικών αρχών. Εκτός από αυτό, ο πάροχος προσφέρει υποστήριξη 24/7 ζωντανής συνομιλίας, 1.500+ εξυπηρετητές σε 148 τοποθεσίες και εξαιρετική κρυπτογράφηση με απόλυτη εμπιστευτικότητα! (Διαβάστε την αναλυτική επισκόπηση ExpressVPN)

ExpressVPN για το σχολείο

Πλεονεκτήματα

 • 1.500+ εξυπηρετητές σε 148 τοποθεσίες.
 • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit.
 • Έξυπνες εγγενείς εφαρμογές.
 • Πολιτική επιστροφής 30 ημερών.
 • Πιστοποιημένος προμηθευτής χωρίς λογότυπα.

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβής τιμολόγηση.

Αποκτήστε το ExpressVPN

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένας παροχέας υπηρεσιών VPN με έδρα τη Ρουμανία, ο οποίος φημίζεται για τις εύχρηστες εφαρμογές cross-platform, το ελκυστικό σχεδιασμό ιστοσελίδας, την ισχυρή κρυπτογράφηση OpenVPN και την τεράστια βάση δεδομένων για διακομιστές. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια για την ασφαλή διαφύλαξη της ταυτότητάς σας στο σχολείο, παρακάμπτοντας εύκολα τους περιορισμούς του γεωγραφικού περιορισμού και του περιεχομένου. Το καλύτερο μέρος όλων: έχετε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών και επιστροφή 30 ημερών. Υφηγητής’δεν ξεχνάμε να διαβάζουμε την αμερόληπτη κριτική CyberGhost μας.

CyberGhost για κολέγιο

Πλεονεκτήματα

 1. Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών.
 2. 800+ διακομιστές παγκοσμίως.
 3. Μηδενική πολιτική καταγραφής.
 4. Η επέκταση Chrome είναι διαθέσιμη.
 5. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Μειονεκτήματα

 1. Βελτίωση ταχύτητας.

Πάρτε CyberGhost

PureVPN

Βασισμένο στο Χονγκ Κονγκ, το PureVPN είναι ένας εξαιρετικός προμηθευτής για την παράκαμψη των περιορισμών περιεχομένου, ενώ κάθεστε στο σχολείο σας. Ορίστηκε το καλύτερο VPN για τις Η.Π.Α., διαθέτει τα κύρια χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα VPN. Το σχέδιο πριμοδότησης προσφέρει έναν τεράστιο κατάλογο προηγμένων λειτουργιών για μέγιστη ασφάλεια, όπως το Automatic Kill Switch, το NAT Firewall, η πρόληψη διαρροών WebRTC / IPv6 / IPv4, η διαίρεση σήραγγας και ο διακομιστής μεσολάβησης SOCKS5. Μπορείτε ακόμη να αποκτήσετε πρόσβαση σε διακομιστές 790+ σε 140+ χώρες. Υφηγητής’μην ξεχάσετε να ελέγξετε την αναλυτική αναθεώρηση PureVPN πριν την εγγραφή σας.

PureVPN για γυμνάσια

Πλεονεκτήματα

 1. 790+ διακομιστές σε 140+ χώρες.
 2. Ο καλύτερος φιλικός προς τον προϋπολογισμό πάροχος.
 3. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις.
 4. Υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών.
 5. Προηγμένη προώθηση παραθύρων.

Μειονεκτήματα

 1. Κάποια καταγραφή συνόδων.

Πάρτε PureVPN

Δωρεάν δωρεάν VPN για σχολές υπολογιστών

Πολλοί φοιτητές / φοιτητές / πανεπιστημιακοί φοιτητές μπορεί να μην έχουν αρκετά χρήματα για να ξοδέψουν σε έναν πάροχο VPN, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι οι περισσότεροι έχουν ένα ακριβό μηνιαίο σχέδιο με αξία μόνο εάν είναι διαθέσιμα εάν επιλέγετε τα ετήσια πακέτα. Αυτό είναι όπου ΔΩΡΕΑΝ VPNs έρχονται μέσα. Αν και δεν μπορείτε να λάβετε την ίδια αξία, παίρνετε αρκετά πολλά χωρίς να πληρώνουν ούτε μία δεκάρα. Μεταξύ των καλύτερων επιλογών, συμπεριλάβετε:

Εγγραφείτε

Με βάση τον Καναδά, η υπηρεσία ταξινόμησης είναι μια αξιόπιστη υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ VPN, η οποία σας προσφέρει καλές λειτουργίες για την απεμπλοκή ιστοσελίδων και την αξιοποίηση της ασφάλειας κατά τη σύνδεση με το τοπικό σχολείο Wi-Fi. Προσφέρει ένα όριο εύρους ζώνης 10GB ανά μήνα ως στάνταρ, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ οκτώ διαφορετικών τοποθεσιών διακομιστή. Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το VPN, πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Μόλις το κάνετε, το Tweeting για το VPN σας δίνει επιπλέον 5GB και 1GB κάθε φορά που καλείτε έναν φίλο για να εγγραφείτε.

Δωρεάν δωρεάν VPN για σχολές υπολογιστών

Πλεονεκτήματα

 1. 10GB όριο εύρους ζώνης.
 2. Επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome.
 3. Εξαιρετική υποστήριξη πελατών.
 4. Γρήγορες ταχύτητες μέσω κρυπτογράφησης IKEv2.
 5. Εύχρηστες εγγενείς εφαρμογές.

Μειονεκτήματα

 1. Κανένα ζωντανό συνομιλία.

Hotspot Ασπίδα ελεύθερη

Βασισμένο στις Η.Π.Α., το Hotspot Shield είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για freebies. Προσφέρει συμβατότητα μεταξύ πλατφορμών, μαζί με επέκταση του Google Chrome για γρήγορο ξεκλείδωμα. Έχετε ένα όριο δεδομένων 750MB ημερησίως, το οποίο δεν είναι πολύ, αλλά αρκετά καλό για τον απλό έλεγχο αποκλεισμένων ιστοτόπων. Υπάρχει ακόμη και ένα ενσωματωμένο τείχος προστασίας και ο αποκλεισμός διαφημίσεων για την παροχή πρόσθετης ασφάλειας και ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο.

Hotspot Ασπίδα για Σχολικά Υπολογιστές

Πλεονεκτήματα

 1. 750ΜΒ ημερήσιας αποζημίωσης.
 2. Αυτόματος διακόπτης σκοτώσεων.
 3. Δεν ανιχνεύθηκαν διαρροές DNS.
 4. Επέκταση Chrome.
 5. Διαχωρισμός σήραγγας διαθέσιμη.

Μειονεκτήματα

 1. Αργή Υποστήριξη Πελατών.

Κρύψε με

Το Hide.me προσφέρει τόσο πληρωμένες όσο και δωρεάν υπηρεσίες, όπως και τα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω. Η μόνη διαφορά είναι ότι σας δίνει 2GB δεδομένων ανά μήνα για να παίξετε με. Άλλες λειτουργίες που λαμβάνετε με το σχέδιο ΔΩΡΕΑΝ περιλαμβάνουν τρεις τοποθεσίες διακομιστών (Ολλανδία, Καναδά και Σιγκαπούρη), σύνδεση σε μία συσκευή, εφαρμογές για Windows, Mac, Android, iOS και ακόμη και το Google Chrome.

Hide.me για υπολογιστές σχολείων

Πλεονεκτήματα

 1. Επέκταση του προγράμματος περιήγησης Chrome.
 2. 35 διακομιστές σε 28 χώρες.
 3. Αυτόματη προστασία Wi-Fi.
 4. Διασυνδεδεμένες εφαρμογές.
 5. Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών.

Μειονεκτήματα

 1. Κακές ταχύτητες.

Τι πρέπει να κάνετε εάν το σχολείο Wi-Fi αποκλείει το VPN?

Τα περισσότερα σχολεία / πανεπιστήμια / πανεπιστήμια χρησιμοποιούν ισχυρά τείχη προστασίας που υιοθετούν το Deep Packet Inspection (DPI) για την ανάλυση του προορισμού και του τύπου κάθε πακέτου. Αυτό βοηθά τους διαχειριστές IT να καθορίσουν ποιος αποκτά πρόσβαση σε απεριόριστους ιστότοπους μέσω ενός VPN και, στη συνέχεια, ενεργοποιεί το γκάζι, περιορίζει ή αποκλείει πλήρως. Για να αποφευχθεί αυτό, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν παρόχους που χρησιμοποιούν το “Stealth VPN” τεχνολογία.

Αυτή η τεχνολογία μπορεί να αποκρύψει / αποκρύψει όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κυκλοφορίες VPN σε κανονική κυκλοφορία ιστού, καλύπτοντας έτσι την ταυτότητά σας όταν υποβάλλονται σε έλεγχο βαθιάς συσκευασίας (Deep Packet Inspection - DPI). Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Stealth, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε το πρωτόκολλο OpenVPN στη θύρα 443. Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες να γλιστρήσουν εύκολα μέσα από τα τείχη προστασίας DPI. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του παρόχου με τον οποίο έχετε εγγραφεί για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση θύρας OpenVPN 443. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε προηγμένη σάρωση.

Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την προσθήκη ενός διπλού επιπέδου κρυπτογράφησης στο δίκτυό σας VPN, το οποίο καθιστά ουσιαστικά μη εμποδιστικό και ως ανώνυμο, όπως μπορούν να πάρουν τα πράγματα. Η διαμόρφωση του OpenVPN για πρόσβαση στον Tor είναι μια από τις πιο σημαντικές τεχνικές παρατήρησης, αλλά ευτυχώς έχετε υπηρεσίες που προσφέρουν ενσωματωμένη υποστήριξη VPN Over-Tor. Μεταξύ των πιο σημαντικών, περιλαμβάνουν τα NordVPN, AirVPN, PrivateVPN, PIA και TorVPN.

Εργαλεία Unblocker Σχολείων

Αν ψάχνετε για εναλλακτικές λύσεις VPN για την κατάργηση αποκλεισμού ιστοτόπων, κοινωνικών μέσων και παιχνιδιών στο σχολείο / πανεπιστήμιο / κολέγιο σας, τότε θα πρέπει να μάθετε για το Tor και το SchoolTunnel. Το Tor είναι μια εξαιρετικά ασφαλής μέθοδος για την αξιοποίηση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο, η οποία κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και καθιστά την πρόσβαση σε χιλιάδες κόμβους σε όλο τον κόσμο.

Διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στην παρεμπόδιση του δικτύου, καθιστώντας δυνατή τη διπλασιασμό της ασφάλειας της σύνδεσης σας με VPN. Ως άλλη επιλογή, μπορείτε να δοκιμάσετε το SchoolTunnel, μια ειδική υπηρεσία για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε οποιονδήποτε ιστότοπο στο εκπαιδευτικό σας ίδρυμα. Πρόκειται για υπηρεσία μεσολάβησης, η οποία προσφέρει ακόμη βοήθεια για την απρόσκοπτη πρόσβαση σε κοινωνικά μέσα και βίντεο YouTube.

Πώς να ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες στα σχολεία

 1. Επιλέξτε έναν παροχέα VPN από την παραπάνω λίστα.
 2. Κάντε λήψη της σχετικής εφαρμογής για τη συσκευή σας από τον ιστότοπό της.
 3. Μόλις εγκατασταθεί, ανοίξτε την εφαρμογή VPN.
 4. Βρείτε έναν διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε.
 5. Επιλέξτε το πρωτόκολλο VPN για σύνδεση.
 6. επιτρέπω “Αυτόματος διακόπτης σκοτώσεων”.
 7. Χτύπα το “Συνδέω-συωδεομαι” και απολαύστε το ξεκλείδωμα ιστοσελίδων!

Αποκλεισμός ιστότοπων

Πώς να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους στο σχολείο στο Android & iOS Συσκευές

 1. Επιλέξτε έναν πάροχο VPN από τα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω
 2. Εγγραφείτε για την υπηρεσία VPN με την εγγραφή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα πριμοδότησης / δωρεάν
 3. Κάντε λήψη τώρα της εφαρμογής σε συσκευή Android από το Google Play Store & στη συσκευή iOS από το iTunes
 4. Συνδεθείτε στην εφαρμογή VPN χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσης
 5. Συνδεθείτε σε οποιονδήποτε διακομιστή VPN παγκοσμίως & ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες στο σχολείο

Σχολικό πληρεξούσιο έναντι του καλύτερου VPN για το σχολείο

Ενώ τόσο τα δίκτυα VPN όσο και τα πληρεξούσια προσφέρουν στους χρήστες τη δυνατότητα να ξεκλειδώνουν ιστοσελίδες χωρίς προβλήματα, υπάρχουν κάποιες πολύ σοβαρές διαφορές μεταξύ των δύο. Για παράδειγμα, οι πληρεξούσιοι δεν παρέχουν ασφάλεια και ιδιωτικό απόρρητο για την προστασία της ταυτότητάς σας στο διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να ανιχνεύσει τη διεύθυνση IP στη συσκευή σας, επομένως δεν είναι μια υπεύθυνη λύση για να παρακάμψετε τους περιορισμούς περιεχομένου στο σχολείο / πανεπιστήμιο.

Από την άλλη πλευρά, τα δίκτυα VPN είναι εξοπλισμένα με έναν τόνο κρυπτογράφησης / κρυπτογράφησης, που ενισχύουν τη συνολική ασφάλεια του δικτύου σας. Ταυτόχρονα, προσθέτουν μια τεράστια λίστα προηγμένων χαρακτηριστικών, όπως το NAT Firewall, το Automatic Kill Switch, το Split Tunneling, το DDoS Attack Prevention, το DPI Protection, το SOCKS5 proxy και πολλά άλλα που είναι κρίσιμα για τη μόχλευση της πλήρους ανωνυμίας στο διαδίκτυο!

Καλύτερες ερωτήσεις VPN για σχολές

Όταν πρόκειται για την εύρεση των καλύτερων VPNs για το σχολείο, μπορεί να συναντήσετε πολλές επιλογές στην αγορά, μαζί με μια τεράστια λίστα με αναπάντητες ερωτήσεις. Παρακάτω απαντάμε μερικές από τις πιο συνηθισμένες για εσάς.

Τι VPN να χρησιμοποιήσει στο σχολείο?

Με βάση την αξιοπιστία, τις επιδόσεις, την υποστήριξη, τη διαθεσιμότητα του διακομιστή και την τιμολόγηση, αναλύσαμε έναν τεράστιο κατάλογο προμηθευτών VPN και αναφέρθηκαν οι πιο σημαντικές από τη λίστα παραπάνω. Επιλέξτε οποιαδήποτε από τα NordVPN, ExpressVPN, VyprVPN, CyberGhost και PureVPN.

Πώς ξεμπλοκάρετε ιστοσελίδες στο σχολείο?

Η διαδικασία είναι απίστευτα απλή και δεν απαιτεί καμία επιστήμη πυραύλων. Για να αρχίσετε να ξεκλειδώνετε ιστότοπους, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN, να κατεβάσετε τη μητρική εφαρμογή της για τη συσκευή σας, να μεταβείτε στους διακομιστές στις προτιμήσεις σας και να πατήσετε το κουμπί σύνδεσης!

Τυλίξτε τα πράγματα

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σάς βοηθά να βρείτε τα καλύτερα δίκτυα VPN για το σχολείο που σας επιτρέπουν να ξεκλειδώνετε εύκολα τις ιστοσελίδες, τα κοινωνικά μέσα και τα παιχνίδια. Ανεξάρτητα από το εάν αντιμετωπίζετε τυχόν προβλήματα ή έχετε προτάσεις να προσφέρετε, παρακαλούμε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω. Επίσης, μην διστάσετε να μοιραστείτε τον οδηγό με τους φίλους του σχολείου σας, οι οποίοι έχουν ξεχάσει να αντιμετωπίσουν αυτούς τους ερεθιστικούς περιορισμούς!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me