27 καλύτερος φυλλομετρητής VPN – Εξασφάλιση της ασφάλειας μέσω προγραμμάτων περιήγησης VPN Δωρεάν εφαρμογές

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με κακόβουλους συνδέσμους, αμφίβολο λογισμικό, trolls πνευματικών δικαιωμάτων και πολλά άλλα παρόμοια πράγματα, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικό κίνδυνο για την ηλεκτρονική σας ασφάλεια και ευαισθησία στα δεδομένα. Ωστόσο, οι δημοφιλείς περιηγητές δεν λαμβάνουν το μερίδιο που τους αναλογεί στην προστασία της ασφάλειας, καθιστώντας τους ευάλωτους μεγάλους χρόνους. Το VPN που είναι ειδικά εγκατεστημένο για την προστασία του προγράμματος περιήγησης καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσει ότι αυτό το παράθυρο ευκαιρίας παραμένει κλειστό για χάκερς.

Το ασφαλέστερο στοίχημά σας για την εξουδετέρωση αυτής της απειλής για τα προγράμματα περιήγησής σας είναι να αναπτύξετε μια καλύτερη υπηρεσία VPN’είναι ιδιωτικό, προσιτό και αξιόπιστο για να προστατεύετε τη σύνδεσή σας και την ανωνυμία σας ανά πάσα στιγμή.

Γιατί το πιο ασφαλές και ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης χρειάζεται χρόνος?

Τα προγράμματα περιήγησης είναι οι πιο χρησιμοποιούμενες πύλες πρόσβασης στο Διαδίκτυο για ανθρώπους και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Το’είναι βασικά το παράθυρό σας στον ελεύθερο ιστό, αλλά είναι ότι το παράθυρο που χρησιμοποιείται για να peep μέσα; Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι’t παίρνουν σοβαρά την ασφάλεια του browser τους. Μπορεί να πάει για antiviruses στους υπολογιστές τους, αλλά εάν επικεντρωθούν στην απόκτηση ασφάλειας για τους browsers τους, οι ιοί και το κακόβουλο λογισμικό μπορεί να μην μολύνουν ποτέ τον υπολογιστή καθόλου.

Τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης ημέρας είναι ασφαλέστερα από τις προηγούμενες εκδόσεις τους, αλλά δεν μπορείτε να τα ορίσετε “Σκλήρυνση” ώστε να είναι σε θέση να αποτρέψει όλες τις online απειλές κακόβουλων προγραμμάτων και ιών που έρχονται στο δρόμο τους.

Σε πολλές περιπτώσεις με την πάροδο των ετών, η πλειονότητα των παραβιάσεων ασφαλείας σημειώθηκαν μέσω των μη προστατευμένων φυλλομετρητών. Και ενώ ακόμα και το πιο ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο δεν μπορεί να αποτρέψει τον ιό από το να επιτεθεί στο σύστημά σας αν κάνετε κλικ σε έναν κακόβουλο σύνδεσμο (συνειδητή σαμποτάζ), ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης μπορεί να αποκλίνει σίγουρα από τους χάκερ, ή να προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε την IP σας προς τα κάτω.

Το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης VPN

Ο καλύτερος περιηγητής VPN 2018 - Δοκιμασμένος και επαληθευμένος

Τα VPN είναι ο πρωταρχικός φορέας άμυνας έναντι κάθε είδους απειλής σε απευθείας σύνδεση. Είτε έχετε μια συσκευή που πρέπει να ασφαλίσετε είτε μια περίοδο περιήγησης που πρέπει να κρύψετε, τα VPN είναι τα πιο ισχυρά και ολιστικά διαθέσιμα εργαλεία ασφάλειας.

Διασφαλίζουν τα δεδομένα σας μέσω κορυφαίας κρυπτογράφησης, παρέχουν υποστήριξη ασφαλούς πρωτοκόλλου, προσφέρουν πολλούς διακομιστές, εγγυώνται σταθερές ταχύτητες και, πάνω απ 'όλα, υπάρχουν για να εξασφαλίσουν ότι δεν θα παραβιάζεται ποτέ το ιδιωτικό απόρρητο των χρηστών.

Αλλά, παρά το γεγονός ότι κάθε άλλο VPN ισχυρίζεται ότι προσφέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, λίγοι ξεχωρίζουν για το πόσο ισχυρές είναι αυτές οι λειτουργίες στην υπηρεσία τους. Για το πρόγραμμα περιήγησης που διαθέτετε, χρειάζεστε μόνο το καλύτερο VPN που θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει ποτέ καθυστέρηση ασφαλείας που θέτει σε κίνδυνο τα εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα σας.

Εδώ είναι η λίστα μας ειδικά για το Best VPN for Browsers 2018, που περιέχει αποκλειστικούς οδηγούς για τους παρόχους, τα χαρακτηριστικά που προσφέρουν, τα σχέδια τιμολόγησης και άλλα.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

PureVPN - Παρέχει συμβατές επεκτάσεις κορυφαίου επιπέδου με καλύτερο VPN για πρόγραμμα περιήγησης

Αν ναι’δεν θέλετε να περάσετε wades των σκληρά κερδισμένα μετρητά σας για την απόκτηση ενός VPN και ψάχνουν για ένα προσιτό πάροχο που doesn’χωρίς συμβιβασμούς σε χαρακτηριστικά οποιουδήποτε είδους, τότε το Pure VPN είναι σίγουρα η τέλεια επιλογή για εσάς.

Γιατί το πιο ασφαλές και ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης χρειάζεται χρόνος;

Προσφέροντας συμβατές επεκτάσεις για δημοφιλή προγράμματα περιήγησης όπως το Firefox και το Chrome, το PureVPN έχει κάνει πολλά για να έχει πρόσβαση στην ασφάλεια και να διευκολύνει τη ρύθμιση σε προγράμματα περιήγησης.

Εκτός από το ότι είναι φθηνότερο από τους συνομηλίκους της και παρέχει κορυφαία συμβατότητα, το PureVPN δεν θέτει ποτέ σε κίνδυνο την ποιότητα και την εκτεταμένη χρήση των χαρακτηριστικών του. Το PureVPN μπορεί να σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε ιστοσελίδες γεωγραφικής περιορισμού όπως το Netflix των Η.Π.Α., να έχετε πρόσβαση σε πιο προχωρημένες επιλογές ασφαλείας όπως ένα διακόπτη kill και split tunneling, να συνδεθείτε ταυτόχρονα μέσω 6 συσκευών / browsers και πολύ περισσότερο.

Αλλά επί του παρόντος, το PureVPN δεν το κάνει’t προσφέρουν δωρεάν δοκιμή, οπότε δεν μπορείτε να ελέγξετε την υπηρεσία πριν εγγραφείτε σε αυτήν. Ωστόσο, εάν πληρώνετε για κάποιο από τα σχέδιά της, δεν θα το μετανιώσετε ποτέ αργότερα.

Πλεονεκτήματα

 1. Τέλεια συμβατότητα ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης
 2. Προστασία DDoS
 3. Αφιερωμένη υποστήριξη ροής
 4. P2P και Torrent servers
 5. 750 + διακομιστές σε 141 χώρες
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN και του L2Tp
 9. Επιτρέπει διαίρεση σήραγγας

Μειονεκτήματα

 1. Διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής
 2. Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη

Πάρτε PureVPN

Το NordVPN θα παρέχει ασφάλεια σε όλες τις συσκευές

Όπως και με το σωρό πολλών συσκευών που κυμαίνονται από τους Mac μέχρι τους Androids, don 't’t πραγματικά ξέρετε πού μπορεί να έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησής σας περισσότερο. Ωστόσο, όποια συσκευή έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα περιήγησης μέσω του Nord VPN, παρέχει εξαιρετικές, συμβατές με τη συσκευή επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης, για να παρέχει μεγάλη ασφάλεια σε όλες τις πλατφόρμες.

NordVPN για προγράμματα περιήγησης

Ο πάροχος προσφέρει επίσης μεγαλύτερες δυνατότητες ασφαλείας, όπως μια διπλή σύνδεση VPN και πρόσβαση στο πρόγραμμα κρεμμυδιού μέσω VPN με το πρόγραμμα περιήγησής σας. Αλλά ένας σκληρός browser δεν είναι’t όπου τα χαρακτηριστικά θα σταματήσουν. Το NordVPN διαθέτει μια υποδομή διακομιστών που περιλαμβάνει 3700+ ΙΡ σε περισσότερες από 60 χώρες, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχουν μηδενικά σημεία συμφόρησης και εγγυημένη απρόσκοπτη εξυπηρέτηση σε κάθε χρήστη.

Το μηνιαίο σχέδιο είναι λίγο ακριβό στο NordVPN, κοστίζοντας 11,95 δολάρια, αλλά αν θέλετε την καλύτερη τιμή, μπορείτε να εγγραφείτε στο καλύτερο τριετές σχέδιο που θα σας κοστίσει μόλις $ 125,64 χρεώνεται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Tor με δυνατότητα VPN για το VPN του προγράμματος περιήγησης
 2. Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο
 3. Υπάρχει διπλή κρυπτογράφηση
 4. 3359 διακομιστές σε 60+ χώρες
 5. Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP και πρωτόκολλα SSTP
 7. Χαρακτηριστικό SmartPlay για streaming sites

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβά μηνιαίο σχέδιο (δεν είναι καλό για τους βραχυπρόθεσμους χρήστες)

Αποκτήστε το NordVPN

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο εξασφαλίζει ταχύτερη ταχύτητα ως VPN για προγράμματα περιήγησης

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με πολλά VPN είναι ότι τείνουν να επιταχύνουν υπερβολικά τις ταχύτητες, αλλά η Private Interent Access ή η PIA κέρδισαν’μην το κάνετε αυτό. Το PIA είναι ένα από τα ταχύτερα διαθέσιμα VPN στην αγορά και όταν τρέχει μέσω της ελαφριάς επέκτασης του Chrome, δεν θα δημιουργήσει προβλήματα αν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησής σας για συνεχή ροή ή περιήγηση στο δίκτυο ανώνυμα.

Ιδιωτικό VPN για πρόσβαση στο Internet για προγράμματα περιήγησης

Για την καλύτερη επανάληψη της ανασκόπησης αυτής της υπηρεσίας, επισκεφθείτε μόνο μία από τις υπηρεσίες Reddit’s για το καλύτερο vpn reddit. Το PIA είναι μια κορυφαία κλήρωση για τα θέματα του Reddit και εκατοντάδες χρήστες το συνιστούν ενεργά ως Top VPN για Browser ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Το PIA είναι ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN από την άποψη ενός πλήθους εξυπηρετητών, που σήμερα προσφέρουν περίπου 3081+ διακομιστές σε περισσότερες από 28 μεγάλες χώρες. Ο πάροχος ενδέχεται να μην παρέχει κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως το κρεμμύδι μέσω VPN, αλλά ακόμη και τα βασικά χαρακτηριστικά εδώ δουλεύουν άριστα.

Στο μέτωπο των τιμών, τα καλύτερα σχέδια είναι τα ετήσια και τα εξαμηνιαία σχέδια. Η εγγραφή για δύο χρόνια θα σας κοστίσει μόνο 69,95 δολάρια, ενώ το ετήσιο πρόγραμμα συνδρομής χρεώνεται μία φορά στα 39,95 δολάρια, προσφέροντας μεγάλη αξία για τα χρήματα.

Πλεονεκτήματα

 1. Zero Speed ​​Throttling ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec υποστηρίζονται
 3. Υποστήριξη P2P διαθέσιμη
 4. Μηδενικά αρχεία καταγραφής
 5. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 6. Απεριόριστο εύρος ζώνης

Μειονεκτήματα

 1. Οι αφιερωμένες εφαρμογές είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν για αρχάριους

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

ExpressVPN - το ισχυρό VPN για το πρόγραμμα περιήγησης

Οι ακριβότερες υπηρεσίες είναι γενικά απενεργοποιημένες σε οποιαδήποτε κατηγορία προϊόντων, αλλά το Express VPN δικαιολογεί την υψηλή τιμή του, συνδυάζοντάς το με εξαιρετικά στιβαρά χαρακτηριστικά. Αυτό το VPN εξασφαλίζει φανταστικές γρήγορες ταχύτητες στα προγράμματα περιήγησης, χωρίς ποτέ να σας αφήνει κάτω από την άποψη της ασφάλειας. Προστατευόμενη από την κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES 256, έχετε τη δυνατότητα δρομολόγησης των δεδομένων σας μέσω 148+ τοποθεσιών διακομιστών σε μια εντυπωσιακή 94 χώρες.

Express VPN για πρόγραμμα περιήγησης

Το ExpressVPN εγγυάται την υψηλή ελευθερία των χρηστών με τις κορυφαίες εφαρμογές και επεκτάσεις συμβατές με τη συσκευή γραμμής που κάνουν χρήση των δυνατοτήτων VPN της μια αύρα για χρήστες όλων των ειδών. Για streamers, αυτό το VPN ξεκλειδώνει θεαματικά οποιοδήποτε geo-περιοριζόμενο περιεχόμενο οπουδήποτε στον κόσμο και ζευγάρι με άλλα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας όπως ζωντανή υποστήριξη 24/7, εκτεταμένους οδηγούς και split tunneling και έχετε νικητή.

Αλλά αυτή η υπηρεσία δεν συμβαίνει’δεν έρχονται φθηνά, καθώς το ετήσιο σχέδιο διατίθεται σε 99,95 δολάρια και αυτό’είναι το καλύτερο σχέδιο αξίας τους. Το άλλο σχέδιο για έξι μήνες μπορεί να εγγραφεί για $ 59.95.

Πλεονεκτήματα

 1. Ισχυρή λίστα χαρακτηριστικών για μια απρόσκοπτη εμπειρία ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης
 2. Αφιερωμένες εφαρμογές και Επεκτάσεις για προγράμματα περιήγησης
 3. Σκληρή, στρατιωτική βαθμίδα κρυπτογράφησης
 4. Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων
 5. Πολιτική καταγραφής μηδέν

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχουν ειδικοί διακομιστές P2P
 2. Αξίζει σε σχέση με τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες

Αποκτήστε το ExpressVPN

Το TorGuard παρέχει μονόπλευρη ανωνυμία ως το καλύτερο VPN για το πρόγραμμα περιήγησης

Ονομάστηκε από έναν από τους ασφαλέστερους browsers στον κόσμο, ο TorGuard μας εντυπωσίασε και πολλούς άλλους λάτρεις του VPN με την αξιοθαύμαστη ασφάλεια και τα χαρακτηριστικά υψηλής ευκολίας.

VPN Torguard για πρόγραμμα περιήγησης

Παρέχοντας πρόσβαση σε έως και 3000+ διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες, το TorGuard είναι μια εξαιρετική επιλογή ως VPN ροής για προγράμματα περιήγησης. Μαζί με την ολοκληρωμένη υποστήριξη μέσω αποκλειστικών εφαρμογών σε όλες τις πλατφόρμες, αυτός ο παροχέας VPN διαθέτει επίσης ένα χαρακτηριστικό Stealth VPN για όσους αναζητούν κάποια επιπλέον ασφάλεια στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχουν γνωστές διαρροές IPv6 ή αποτυχίες DNS με το Torguard και οι ταχύτητες παρέμειναν φαινομενικές κατά τη διάρκεια της δοκιμής μας.

Τα σχέδια τιμολογίων της είναι λίγο περίπλοκα, ωστόσο, καθώς με κάθε σχέδιο μπορείτε να πάρετε κάποιες από τις υπηρεσίες του σκάφους με ένα πλήθος από αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Το καλύτερο σχέδιο τους παραμένει η ετήσια προσφορά συνδρομής που κοστίζει 59,99 δολάρια. Μπορείτε επίσης να πάτε με το τριμηνιαίο σχέδιο, το οποίο είναι εκπληκτικά προσιτό σε μόλις $ 19.99 χρεώνεται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Το μοντέλο Tor παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης
 2. Ισχυρά επίπεδα κρυπτογράφησης
 3. Χαρακτηριστικό προστασίας Stealth VPN
 4. 3000+ διακομιστές VPN σε 50 χώρες
 5. Αφιερωμένη διεύθυνση IP

Μειονεκτήματα

 1. Τα σχέδια είναι πολύ ακριβά
 2. Τα πακέτα δυνατοτήτων μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση

Αποκτήστε TorGuard VPN

Καλύτερο VPN Browser Free 2018

Οι περισσότερες από τις δωρεάν υπηρεσίες VPN εκεί έξω απογοητεύουν τους χρήστες τους μεγάλο χρόνο και υπάρχει ένα θέμα εμπιστοσύνης κατά την εγγραφή για κανέναν. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα ονόματα που έχουν κρατήσει τα δικά τους και τώρα λειτουργούν ως επιτομή της ιδιωτικής ζωής και την προστασία της ακεραιότητας των χρηστών στο μέγιστο.

Αυτοί οι πάροχοι έχουν εμφανιστεί πάντα στη λίστα μας, επειδή είναι τόσο λίγοι. Σε αυτόν τον κατάλογο του Best Free VPN για τους Φυλλομετρητές 2018, φροντίσαμε να παρέχουμε μόνο αυτά τα ονόματα στους αποτιμώμενους χρήστες μας που ποτέ δεν θα μας αφήσουν ή φτάσουν σε φτηνά τεχνάσματα κοινά σε άλλες όχι τόσο καλές δωρεάν υπηρεσίες VPN.

Εδώ είναι ο κατάλογος:

TunnelBear - Το καλύτερο σε όλους τους γύρους VPN για προγράμματα περιήγησης

Εάν υπάρχει μια ελεύθερη υπηρεσία Free Browser VPN Free που μπορεί να ταιριάζει με τους πληρωμένους παροχείς από την άποψη της παροχής κορυφαίας online ασφάλειας στους διανομείς internet, τότε το Tunnelbear είναι. Ένα VPN με γελοιογραφία γεμίζει όλες τις διεπαφές χρήστη του, η Tunnelbear προσφέρει ανθεκτικούς διακομιστές σε 20 χώρες. Αυτό το δωρεάν VPN παίρνει το κέικ για τη διατήρηση μηδενικών αρχείων καταγραφής και ποτέ δεν μπερδεύει τα δεδομένα σας σε αντίθεση με άλλες δωρεάν υπηρεσίες VPN στην αγορά.

Καλύτερο VPN Browser Free 2018

Η μόνη απενεργοποίηση με το Tunnelbear είναι το όριο δεδομένων. Στα 500 MB το μήνα, εξαντλείται τόσο γρήγορα που δεν μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες από λίγες περιόδους περιήγησης. Αλλά περιμένετε, εμείς στο BestVPN.co βρήκαμε ένα hack για να σας δώσουμε περισσότερα από αυτή την υπηρεσία.

Tweet σχετικά με το Tunnelbear και θα λάβετε επιπλέον 1 GB δεδομένων ανά μήνα. Αυτό κάνει πολύ δύσκολο να αντισταθείς. Το Tunnelbear προσφέρει επίσης τέλειες συμβατές εφαρμογές και επεκτάσεις, για να κάνουν όλα τα προγράμματα περιήγησής σας να εργάζονται ανώνυμα.

Πλεονεκτήματα

 1. Κορυφαία δωρεάν υπηρεσία VPN για προγράμματα περιήγησης
 2. Είναι δυνατές 5 ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών
 3. Ισχυρή κρυπτογράφηση
 4. Ομαλή και καλά στρογγυλεμένη διεπαφή χρήστη

Μειονεκτήματα

 1. Το όριο δεδομένων είναι 500 MB / μήνα
 2. Όχι’t υποστήριξη peer to peer ή P2P.

Blockless - Εύκολο στη χρήση για αρχάριους ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης

Πολλές εφαρμογές και λογισμικό είναι τόσο περίπλοκες ώστε οι αρχάριοι και οι αρχάριοι να απομακρύνονται πολύ εύκολα από αυτές. Ωστόσο, η Blockless είναι μια δωρεάν υπηρεσία VPN Browser που επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να συνδέονται εύκολα μέσω μιας ασφαλούς σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Ασύρματο VPN για το πρόγραμμα περιήγησης

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το VPN είναι να εγγραφείτε στο Blockless. Αν και δεν συμβαίνει’δεν προσφέρουμε στους χρήστες την ευκαιρία να επιλέξουν το διακομιστή της επιλογής τους, καθώς αυτό συμβαίνει αυτόματα, δεν υπήρξαν καθυστερήσεις ταχύτητας όταν δοκιμάσαμε αυτήν την υπηρεσία. Οι ταχύτητες λήψης και φόρτωσης μειώθηκαν λίγο, αλλά ήταν καλές όταν λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία.

Χρησιμοποιείται από πάνω από μισό εκατομμύριο ανθρώπους, ο οποίος μιλάει όγκους των δυνατοτήτων και των υπηρεσιών του ως Best Free VPN for Browser.

Πλεονεκτήματα

 1. Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση και χρήση ως δωρεάν VPN για προγράμματα περιήγησης
 2. Αφιερωμένες εφαρμογές διαθέσιμες
 3. Ταχύτερες ταχύτητες σε σύγκριση με άλλα δωρεάν δίκτυα VPN

Μειονεκτήματα

 1. Περιορισμένη ποικιλία χαρακτηριστικών

Εγγραφή - Το καλύτερο όριο δεδομένων ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης

Αυτό το VPN είναι χέρια κάτω, μία από τις πιο γενναιόδωρες υπηρεσίες στην ελεύθερη αγορά VPN. Το Windscribe προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει 10 GB δεδομένων ανά μήνα. Το όριο δεδομένων που είναι διαθέσιμο εδώ είναι τουλάχιστον 5 φορές μεγαλύτερο από αυτό που λαμβάνετε σε άλλα δίκτυα VPN, αλλά η γενναιοδωρία δεν συμβαίνει’t τέλος εκεί.

Ασφαλίστε το VPN για το πρόγραμμα περιήγησης

Με την υπηρεσία Ταξινόμησης, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συσκευών στις οποίες μπορείτε να συνδεθείτε. Πάνω από όλα αυτά, οι συμβατές εφαρμογές έρχονται με μια λειτουργία που ονομάζεται Cruise Control που σας επιτρέπει να συνδεθείτε αυτόματα στον ταχύτερο διαθέσιμο διακομιστή προς το παρόν.

¶Αλλά, αν δεν είστε’t όπως ο διακομιστής στον οποίο έχετε συνδεθεί, έχετε τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ άλλων διακομιστών VPN. Το Windscribe προσφέρει μια επέκταση για το Chrome και ένα πρόσθετο για τον Firefox, για να παρέχει μια ολιστική κάλυψη ασφαλείας για την εμπειρία περιήγησης. Το Windscribe είναι επίσης δημοφιλές ως ένα από τα καλύτερα VPN για torrents και ότι ακόμα και δωρεάν μέχρι ένα ορισμένο όριο.

Πλεονεκτήματα

 1. Υψηλό όριο δεδομένων που επιτρέπει την καλύτερη απόδοση ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης
 2. Απεριόριστες συνδέσεις συσκευών
 3. Διαθέτει λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων και τείχος προστασίας
 4. Υποστηρίζει P2P / Torrenting

Μειονεκτήματα

 1. Το ανοικτό πρωτόκολλο VPN δεν είναι διαθέσιμο
 2. Οι κατανομές είναι κοινές

Zenmate - ένας αξιόπιστος παροχέας VPN για προγράμματα περιήγησης

Με χρόνια εμπειρίας στην αγορά και ίσως το πιο αναγνωρισμένο όνομα στον τομέα του Free VPN, το Zenmate είναι μια δωρεάν υπηρεσία VPN του προγράμματος περιήγησης που σπάνια απογοητεύει.

Zenmate VPN για πρόγραμμα περιήγησης

Προσφέροντας ένα απεριόριστο επίδομα δεδομένων, η χρήση του Zenmate ήταν η προτιμώμενη επιλογή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για την απεμπλοκή περιεχομένου γεωγραφικού περιεχομένου και την παράκαμψη αυταρχικών τείχους προστασίας.

Οι ταχύτητες μπορεί να είναι μερικές φορές κατά μέσον όρο, αλλά προσφέρει 4 διακομιστές που σας δίνουν την ευκαιρία να βρείτε και να συνδεθείτε με αυτό που ταιριάζει με τον λογαριασμό με τον καλύτερο τρόπο. Τα πρότυπα κρυπτογράφησης είναι ισχυρά και μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει γνωστές διαρροές δεδομένων από αυτόν τον πάροχο. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε! (Ελέγξτε την εξέταση Zenmate για περισσότερες πληροφορίες)

Το ZoogVPN διατηρεί υψηλή προστασία απορρήτου ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης

Η διατήρηση των αρχείων καταγραφής και στη συνέχεια η μετατροπή αυτών των δεδομένων σε εμπορεύσιμο προϊόν είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στα δωρεάν δίκτυα VPN. Αλλά το ZoogVPN μπορεί να εμπιστευτεί το γεγονός ότι αυτό δεν είναι το επιχειρηματικό του μοντέλο στην ελεύθερη υπηρεσία VPN.

Zoog VPN για πρόγραμμα περιήγησης

Αυτός ο παροχέας έχει περιορισμένες λειτουργίες ως δωρεάν VPN Browser, αλλά παρέχει εξαιρετική ασφάλεια για προγράμματα περιήγησης παντός είδους. Δεν υπάρχουν αρχεία καταγραφής σε αυτήν την υπηρεσία, καθιστώντας το ένα αξιόπιστο τομέα για να εμπιστευτείτε τις ανάγκες σας σε απευθείας σύνδεση απορρήτου με.

Στην δωρεάν υπηρεσία, προσφέρει σήμερα 2GB bandwidth limit μαζί με την πρόσβαση σε 3 VPN servers, κρυπτογράφηση 128 bit και περιορισμένη υποστήριξη P2P. Έτσι, εάν θέλετε απλώς ένα VPN που εξασφαλίζει την παρουσία σας στο διαδίκτυο χωρίς να είναι υπερβολικά υπερβολικό με τις δυνατότητές του, τότε το ZoogVPN είναι εκεί που θα βρείτε τη σωστή σας αντιστοιχία.

Πλεονεκτήματα

 1. Αυστηρή πολιτική δεδομένων ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης
 2. Κάλυψη δεδομένων 2 GB
 3. Παρέχει σχετικά ισχυρή κρυπτογράφηση
 4. Γρήγοροι διακομιστές

Μειονεκτήματα

 1. Αργή διευκόλυνση των πελατών
 2. Υπάρχει διαθέσιμη μόνο σύνδεση συσκευής

Καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης VPN για Android

Το Android smartphone είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στις επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού και στις προσπάθειες αποκομιδής δεδομένων επειδή είναι ένας δελεαστικός στόχος για χάκερς λόγω του μεγάλου αριθμού χρηστών που χρησιμοποιούν το λειτουργικό σύστημα. Για να εξασφαλίσετε τα εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα στο smartphone σας, χρειάζεστε ένα ασφαλές VPN για το Chrome Browser σας στο Android. Παρακάτω έχουμε δώσει δύο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN που θα σας εγγυηθούν την καλύτερη προστασία και θα διασφαλίσετε τις περιόδους περιήγησης Android σε όλη τη διαδρομή:

IvacyVPN - Παρέχει τη λειτουργία Διαχωρισμός σήραγγας ως πρόγραμμα περιήγησης VPN για Android

Στα προγράμματα περιήγησης Android χρειάζεστε VPN που δίνουν προτεραιότητα στην ταχύτητα και την απόδοση σε σχέση με οτιδήποτε άλλο. Και αυτό’όπου ακριβώς είναι το Ivacy VPN’Το αποκλειστικό χαρακτηριστικό Split Tunneling είναι χρήσιμο. Μπορείτε να έχετε δεκάδες εφαρμογές συνδεδεμένες στο διαδίκτυο στο Android σας και η λειτουργία Split Tunneling σάς επιτρέπει να δρομολογείτε μόνο ορισμένες επιλεγμένες εφαρμογές όπως το πρόγραμμα περιήγησης μέσω της ασφαλούς σύνδεσης.

Ivacy VPN για πρόγραμμα περιήγησης

Το Ivacy VPN παρέχει περισσότερες από 100 τοποθεσίες διακομιστή παγκοσμίως, υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN, στρατιωτική κρυπτογράφηση, πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις και μια μεγάλη επέκταση του Chrome.

Τώρα μπορείτε να το πετύχετε για ένα πεντάργητο έτος, πληρώνοντας μόλις 60 δολάρια ένα λεπτό. Προσφορές don’δεν έρχονται καλύτερα από αυτά που προσφέρονται από αυτό το VPN. Πρέπει να έχετε για προγράμματα περιήγησης Android.

Πλεονεκτήματα

 1. Επιτρέπει τη διαίρεση σήραγγας για να εξασφαλίσετε ταχύτερες ταχύτητες ως VPN Browser για Android
 2. 450+ διακομιστές σε 100 διαφορετικές τοποθεσίες
 3. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 4. Μηδενική μείωση του εύρους ζώνης
 5. Υποστήριξη Mutliple Protocol
 6. Αποκλεισμός Geo-Restricted Content όπως το Netflix

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
 2. Δεν υπάρχει επιστροφή Bitcoin ή Crypto

Αποκτήστε το Ivacy

IBVPN - Αποκλεισμός κακόβουλου περιεχομένου ως προγράμματος περιήγησης VPN για Android

Με πολλαπλά πρόσθετα και επεκτάσεις για όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης, το IB ή το Invisible Browsing VPN είναι μια κορυφαία επιλογή από το Best VPN για ένα πρόγραμμα περιήγησης VPN για Android. Το’με απλές και εύχρηστες εφαρμογές και επεκτάσεις πελατών, την έχουν κάνει μια εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία για αρχάριους και αρχάριους.

IBVPN για προγράμματα περιήγησης

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει’δεν σημαίνει ότι αυτός ο Παροχέας είναι ο ίδιος αρχάριος όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ή την ασφάλεια. Προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES-256, υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN & L2TP, 200 διακομιστές σε 63 τοποθεσίες, Tor over VPN, Διπλό VPN και διακόπτης kill για να παρέχουν ένα ολιστικό δίκτυο ασφαλείας για χρήστες Android. Το καλύτερο πακέτο με όλα τα χαρακτηριστικά είναι το ετήσιο σχέδιο Ultimate VPN το οποίο χρεώνεται με μόλις $ 58,06.

Πλεονεκτήματα

 1. Παρέχει 200 ​​διακομιστές για μέγιστο ξεκλείδωμα ιστοτόπων με γεωγραφική κάλυψη ως πρόγραμμα περιήγησης VPN για Android
 2. Tor Over VPN
 3. Διπλή δυνατότητα VPN
 4. Αυτόματη επανασύνδεση για την προστασία των χρηστών σε περίπτωση βλάβης στις υπηρεσίες
 5. Μειονεκτήματα:

Μειονεκτήματα

 1. Μπορεί να είναι αρκετά αργή κατά περιόδους
 2. Δεν είναι κατάλληλο για Torrenting

Πάρτε IBVPN

Οι καλύτερες συσκευές VPN Browser Επισκόπηση

Τα προγράμματα περιήγησης χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στο διαδίκτυο, αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν, λειτουργούν και ανταποκρίνονται σε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα ποικίλλει σημαντικά. Παρακάτω περιγράφεται το καλύτερο VPN για πρόγραμμα περιήγησης σε διαφορετικές συσκευές:

Το καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης VPN για υπολογιστή

Οι υπολογιστές εξακολουθούν να διακυβεύονται ως ένα από τα πιο δημοφιλή συσκευές που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτό οφείλεται στην εκπληκτική συμβατότητα που παρέχουν οι υπολογιστές σε προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome και τον Firefox, επιτρέποντας στον χρήστη να επιτύχει τη μέγιστη ικανοποίηση και προσβασιμότητα των λειτουργιών.

Τα VPN μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε υπολογιστές όπως έχουμε δείξει λεπτομερώς στο κομμάτι μας για το Best VPN for PC. Σχεδόν κάθε VPN προσφέρει συμβατές εφαρμογές και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για χρήση με υπολογιστή. Εδώ είναι το Top 3 Best VPN για το πρόγραμμα περιήγησης για PC:

 1. ExpressVPN - Εύκολη εγκατάσταση και εγκατάσταση ως πρόγραμμα περιήγησης VPN σε όλους τους υπολογιστές.
 2. PureVPN - Εξαιρετικά προσιτά σχέδια τιμολόγησης για το VPN Browser σε Η / Υ.
 3. Ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο - Η πιο δημοφιλής υπηρεσία ως VPN Browser σε Η / Υ.

Καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης VPN για iPhone

Η εισαγωγή που ώθησε τον μελλοντικό πολλαπλασιασμό των smartphones σε όλο τον κόσμο, το iPhone παραμένει ένα από τα πιο εικονικά μάρκα της εποχής μας. Ωστόσο, αντίθετα με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα iPhones μπορούν να μολυνθούν από κακόβουλο λογισμικό και ιούς εξίσου εύκολα όπως συμβαίνει σε άλλες συσκευές.

Είναι επιτακτική ανάγκη να συνδέσετε ένα VPN με το πρόγραμμα περιήγησης στο iPhone σας για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή, ασφαλή και βελτιστοποιημένη εμπειρία περιήγησης. Εδώ είναι οι κορυφαίες 3 επιλογές μας για το Excellent VPNs που είναι συμβατά με τα προγράμματα περιήγησης iPhone:

 1. Συμβατή εφαρμογή συμβατή με το NordVPN - iOS που διατίθεται για το πρόγραμμα περιήγησης VPN στο iPhone.
 2. TorGuard - Κάνει την ασφάλεια iPhone πιο ισχυρή ως πρόγραμμα περιήγησης VPN για iOS.
 3. PureVPN - Υποστήριξη ροής με γρήγορες ταχύτητες ως πρόγραμμα περιήγησης VPN στο iPhone.

Το καλύτερο VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Tor

Tor Browser εισήχθη για να αυξήσει την ασφάλεια που ένα πρόγραμμα περιήγησης μπορούσε να αντέξει οικονομικά σε ένα χρήστη. Χρησιμοποιώντας την ιδέα της δρομολόγησης κρεμμυδιών για την προστασία των δεδομένων των χρηστών και την απόκρυψη των IP διευθύνσεων, ο Tor Browser αποτελεί εξαιρετικά προτιμώμενη επιλογή για πολλούς τεχνολογικούς χρήστες με ευαίσθητες ανάγκες προστασίας δεδομένων.

Δεν είναι δυνατό κάθε VPN να προσφέρει εξαιρετικά συμβατότητα για χρήση με ένα πρόγραμμα περιήγησης Tor. Το Best VPN για τον Brow Brow προσφέρει αφιερωμένες λειτουργίες όπως το κρεμμύδι πάνω από Tor και Split Tunneling για να εξασφαλίσει υψηλή απόδοση και μηδενικές καθυστερήσεις. Ακολουθούν οι κορυφαίες επιλογές 3 VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Tor.

 1. NordVPN - Αρχή της γραμμής κρεμμυδιού πάνω από το χαρακτηριστικό VPN ως VPN για Brow Brow.
 2. ExpressVPN - Απίστευτο φάσμα διακομιστών που διατίθενται ως VPN για Brow Brow.
 3. TorGuard - Ενσωματωμένο VPN με πρόγραμμα περιήγησης Tor.

Το καλύτερο VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Το Chrome είναι ίσως το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο, καθιστώντας τον ένα εξαιρετικά ελκυστικό στόχο για σαμποτάζ και απόπειρες πειρατείας. Οι χρήστες που έχουν αναπτύξει το πρόγραμμα περιήγησης Chrome πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διασφαλίζουν την ασφάλεια τους στα χέρια τους ανά πάσα στιγμή.

Το καλύτερο VPN για το Chrome Browser είναι αυτά που είναι ελαφριά, παρέχουν συμβατές επεκτάσεις, βελτιστοποιούν την εμπειρία σας, don’t ταχύτητες γκαζιού και ποτέ δεν συμβιβάζεται με την ασφάλειά σας. Εδώ’είναι μια ανασκόπηση των κορυφαίων 3 επιλογών VPN που μπορούν να τους δώσουν όλο και περισσότερα για τους χρήστες του προγράμματος περιήγησης Chrome:

 1. ExpressVPN - Εξατομικευμένες επεκτάσεις διαθέσιμες ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.
 2. PrivateInternetAccess - Εξασφαλίζει μεγαλύτερες ταχύτητες ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.
 3. NordVPN - Διπλό VPN για πρόσθετη δυνατότητα ασφαλείας διαθέσιμη για το VPN του προγράμματος περιήγησης Chrome.

Καλύτερο VPN για πρόγραμμα περιήγησης UC

Ο περιηγητής UC είναι μια μεγάλη προσθήκη στο ρεπερτόριο του προγράμματος περιήγησης. Είναι γρήγορο, εύθραυστο και εύκολο στη χρήση. Ωστόσο, ακόμη και ο περιηγητής UC, ο οποίος εντοπίζει την προέλευσή του πίσω στους Κινέζους Προγραμματιστές, μπορεί να αποτελέσει σημαντική ταλαιπωρία ασφάλειας εάν δεν χρησιμοποιηθεί με ένα VPN.

Παρακάτω, παρουσιάζουμε τη λίστα του Best VPN για το πρόγραμμα περιήγησης UC:

 1. PrivateVPN - Υποστήριξη στρογγυλής ασφάλειας και πρωτοκόλλου ως VPN για πρόγραμμα περιήγησης UC.
 2. ExpressVPN - ελεύθερο και συμβατό VPN για πρόγραμμα περιήγησης UC.
 3. TorGuardVPN - Φροντίδα της ανωνυμίας σας σε απευθείας σύνδεση στο πρόγραμμα περιήγησης UC.

Εναλλακτικές λύσεις περιηγητή

Εκτός από τα πιο δημοφιλή προγράμματα περιήγησης που χρησιμοποιούνται συνήθως όπως το Chrome και ο Firefox, υπάρχουν πολλά εναλλακτικά προγράμματα περιήγησης διαθέσιμα για όσους αναζητούν επιπλέον ασφάλεια.

Κυρίως, αυτά τα προγράμματα περιήγησης παρέχουν εσωτερική ισχυρή ασφάλεια από τις πλατφόρμες τους, εξαλείφοντας σε μεγάλο βαθμό τους κινδύνους που παρουσιάζονται κατά τη διέλευση του ηλεκτρονικού τομέα.

Ανάμεσά τους, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης Tor, το οποίο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και σας επιτρέπει να αποκρύψετε την IP σας. Βασισμένο στην ιδέα της δρομολόγησης κρεμμυδιού, όπου διαφορετικές κρυπτογραφημένες ροές δεδομένων διασκορπίζουν τα δεδομένα σας, καθιστώντας δύσκολο για τους snoopers να βάζουν τα χέρια τους πάνω σε αυτό.

Κάποιες άλλες προτιμητέες εναλλακτικές λύσεις αναζήτησης μπορούν να είναι αυτές που βασίζονται στο τεχνολογικό μοντέλο Chromium όπως το Comodo Dragon και το SRWare Iron. Αυτή η βάση τους επιτρέπει να είναι ιδιαίτερα ασφαλείς ενώ παραμένουν εύκολο στη χρήση.

Το Epic browser είναι μια άλλη βιώσιμη επιλογή για όσους θέλουν ένα πρόγραμμα περιήγησης με VPN που δεν συμβαίνει’t Κρατήστε τα αρχεία καταγραφής δραστηριότητας όπως συμβαίνει στο συμβατικό πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Αλλά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης και υπάρχει επίσης η δυνατότητα δρομολόγησης της σύνδεσης στο διαδίκτυο μέσω ενός διακομιστή μεσολάβησης.

Καλύτερο VPN για συχνές ερωτήσεις περιήγησης

Τι είναι το πρόγραμμα περιήγησης VPN?

Οι φυλλομετρητές μπορούν να είναι ανασφαλείς όσον αφορά την προστασία της σε απευθείας σύνδεση σας ασφάλειας σε αυτή την εποχή όλο και πιο συνεκτικών και σκληρότερων επιθέσεων κακόβουλου λογισμικού και απόπειρες πειρατείας, θέτοντας τα ευαίσθητα δεδομένα σας σε σοβαρό κίνδυνο. Ένα κορυφαίο VPN μπορεί να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε ασφαλέστερα το πρόγραμμα περιήγησης και να είστε σίγουροι ότι η δραστηριότητα στο διαδίκτυο είναι κρυμμένη, προστατευμένη και ασφαλής από τα αδιάκριτα μάτια.

Ένα πρόγραμμα περιήγησης με VPN, απλά τοποθετημένο, είναι το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται με ένα καλό VPN, προκειμένου να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για τα δεδομένα και να επεκταθεί η μέγιστη ασφάλεια για να καλυφθούν τα τρωτά σημεία του ίδιου του προγράμματος περιήγησης.

Πώς λειτουργεί το VPN του προγράμματος περιήγησης?

Λειτουργεί με την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας και στη συνέχεια με την αποστολή μέσω ασφαλούς σήραγγας σύμφωνα με το πρωτόκολλο που επιλέξατε. Μπορείτε να αποκτήσετε ένα VPN Browser προσθέτοντας είτε μια επέκταση στο ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης είτε την εγκατάσταση του προγράμματος-πελάτη εφαρμογών VPN στη συσκευή σας.

Πώς μπορώ να αλλάξω το VPN μου στο Chrome?

Αν θέλετε ποτέ να αλλάξετε το πρόγραμμα περιήγησης με VPN στο Chrome, θα πρέπει πρώτα να καταργήσετε την εγκατάσταση της επέκτασης VPN του προγράμματος περιήγησης. Εδώ’s πώς γίνεται:

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Περισσότερα εργαλεία > Επεκτάσεις > Αφαιρώ

Εγκαταστήστε τώρα οποιοδήποτε άλλο Best VPN της επιλογής σας ως εφαρμογή πελάτη συσκευής ή επέκταση προγράμματος περιήγησης για μέγιστη ανωνυμία και ασφάλεια στο διαδίκτυο.

συμπέρασμα

Τους τελευταίους καιρούς έχει υπάρξει αύξηση των περιπτώσεων που έρχονται στο προσκήνιο που υποδηλώνουν πόση σημασία έχει η προστασία των δεδομένων σας. Το σκάνδαλο Cambridge Analytica στις Η.Π.Α. προοριζόταν να χρησιμεύσει ως κλήση αφύπνισης για τους διαδικτυακούς αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο.

Είτε τα προγράμματα περιήγησης, οι υπολογιστές ή τα smartphones, οι χάκερ προσπαθούν πάντα να εισέλθουν στο σύστημά σας μέσω οποιουδήποτε διαθέσιμου παραθύρου. Και όσο μπορούμε’ελέγχουμε πάντα τα εγγενή χαρακτηριστικά ασφαλείας αυτών των πλατφορμών, μπορούμε ακόμα να προστατευθούμε με τη χρήση ενός VPN και ακολουθώντας τις πρακτικές ασφαλούς περιήγησης, όπως την αναγνώριση και απομάκρυνση από κακόβουλες συνδέσεις.

Στο BestVPN.co, προσπαθούμε πάντα να οικοδομήσουμε ένα ασφαλές διαδίκτυο για όλους. Δεν μας ενδιαφέρει μόνο η ασφάλεια στο Διαδίκτυο, αλλά έχουμε ένα όραμα για την προστασία του χρήστη’τα προσωπικά δεδομένα του. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις, προτάσεις για βελτιώσεις ή ακόμα και πολύτιμες κριτικές για να μοιραστείτε μαζί μας, μπορείτε να το κάνετε στα παρακάτω σχόλια.

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me