19 Best VPN for Opera – Διάλειμμα μέσω Geo-Restrictions μέσω του Opera VPN

Τα προγράμματα περιήγησης είναι οι προεπιλεγμένες πύλες πρόσβασης στον ιστό που τις καθιστούν απαραίτητες για όσους επιθυμούν να διασχίσουν τον ιστό. Το Opera προσφέρει ένα από τα πιο δημοφιλή και εύχρηστα προγράμματα περιήγησης, με ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων λειτουργιών, για να προσφέρει μια πιο εξορθολογισμένη εμπειρία. Όμως, παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο, το πρόγραμμα περιήγησης Opera δεν είναι πλήρως ασφαλές. Η απόκτηση ενός καλού VPN από τη λίστα των VPN είναι το μόνο σας buffer μεταξύ ασφαλούς περιήγησης και καταστροφής δεδομένων.

19 καλύτερες VPN για το Opera 2018

 1. Η όπερα τερματίζει την ενσωματωμένη υπηρεσία VPN
 2. Οι Browsers περιγράφουν τις ανησυχίες περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής το 2018
 3. Γιατί το πρόγραμμα περιήγησης Opera VPN πρέπει για κάθε Netizen
 4. Το καλύτερο VPN για το Opera 2018
 5. Καλύτερο VPN για την όπερα δωρεάν
 6. Πώς να χρησιμοποιήσετε το Opera VPN
 7. Το καλύτερο VPN για το Opera στο Android
 8. Το VPN του προγράμματος περιήγησης Opera δεν λειτουργεί
 9. Καλύτερο VPN για συχνές ερωτήσεις Opera
 10. Ανασκοπήσεις VPN του προγράμματος περιήγησης Opera
 11. Κορυφαία 6 πρόσθετα VPN για το Opera 2018

Για να μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για το λόγο που χρειάζεστε το Best VPN για την Όπερα, ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός για το θέμα, ο οποίος περιέχει λεπτομερείς λίστες για τα κορυφαία VPN για το πρόγραμμα περιήγησης, νέα για το Opera’s ενσωματωμένο VPN, σχετικές ανησυχίες σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και πολλά άλλα.

Καλύτερο VPN για την Όπερα

Η όπερα τερματίζει την ενσωματωμένη υπηρεσία VPN

Τα ενσωματωμένα VPN σε οποιοδήποτε λογισμικό πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι πάντα χρήσιμα. Ομοίως, η Opera, η οποία είναι μία από τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο, προσέφερε μια ενσωματωμένη υπηρεσία Free VPN μέχρι πρόσφατα. Ωστόσο, έχει πλέον αποφασίσει να τερματίσει την υπηρεσία VPN, ως ειδική εφαρμογή σε πλατφόρμες Android και iOS.

Το ενσωματωμένο VPN για τα προγράμματα περιήγησης ιστού θα εξακολουθήσει να υπάρχει, αλλά τώρα ως ξεχωριστή επέκταση. Παρά το γεγονός ότι η Opera δεν έδειξε συγκεκριμένους λόγους για τους οποίους πήρε αυτό το βήμα, πολλοί στον κλάδο εικάζουν ότι το έκαναν για να προωθήσουν το SurfEasy VPN και να εξομαλύνουν τις προσφορές VPN τους.

Το SurfEasy VPN είναι μια δημοφιλής υπηρεσία που προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά από την Opera’s ενσωματωμένο VPN και αποκτήθηκε από την Opera το 2015.

VPN Browser Opera

ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ’Η υπηρεσία VPN της υπηρεσίας ήταν δωρεάν, αλλά προσέφερε μια premium έκδοση για $ 29,99 το χρόνο που ονομάζεται Opera VPN Gold. Αυτή η premium υπηρεσία προσφέρει καλύτερες ταχύτητες και περισσότερους διακομιστές. Τώρα εάν έχετε μια συνδρομή Opera VPN Gold, θα μεταφερθείτε αυτόματα σε ετήσια συνδρομή με το SurfEasy Ultra plan. Όμως, επειδή το SurfEasy εξακολουθεί να μην είναι ενσωματωμένη επιλογή VPN, το πρόγραμμα περιήγησης έχει τώρα περιορισμένες δυνατότητες για συμβατές επιλογές ασφαλείας.

Έτσι, εάν θέλετε να αποκτήσετε έναν ασφαλέστερο και εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης, εδώ θα βρείτε κάποιες συστάσεις από την πλευρά μας.

 1. Google Chrome - Ο κόσμος’s δημοφιλέστερο πρόγραμμα περιήγησης με επιλογές πολλαπλής συμβατότητας επέκτασης VPN
 2. Mozilla Firefox - Ένα καλά εισερχόμενο, ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης με διαθέσιμα πρόσθετα VPN

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε περισσότερη εστίαση στην ασφάλεια, τότε ρίξτε μια ματιά σε προγράμματα περιήγησης όπως Tor, Comodo Dragon & Yandex που είναι κατασκευασμένα για πρόσθετη προστασία.

Οι Browsers περιγράφουν τις ανησυχίες περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής το 2018

Χωρίς προστασία VPN, σχεδόν όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης είναι ευάλωτα στις μέρες μας, είτε πρόκειται για το Chrome, για τον Firefox είτε για αυτό που μιλάμε εδώ, π.χ. Opera. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι σύγχρονοι χάκερ έχουν χάσει τη δυνατότητα να εντοπίσουν οποιονδήποτε και όσους εργάζονται σε αυτά τα είδη περιηγητών χωρίς προστασία.

Ο μόνος τρόπος για να τους απομακρύνετε και να τους κρατήσετε μακριά από τα μονοπάτια σας είναι να δυσκολευτείτε να ακολουθήσετε και μπορείτε να το κάνετε μόνο μέσω ενός Best VPN, το οποίο όχι μόνο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας αλλά το ακολουθεί παρέχοντας ένα ασφαλές πρωτόκολλο για τη μεταφορά αυτού δεδομένων μέσω του ιστού, παρέχοντας ένα σύστημα στρωμάτων προστασίας.

Η Όπερα μπορεί να μην έχει πολλά θωρακισμένα στην πανοπλία της, αλλά ο κόσμος γίνεται ολοένα και πιο πνιγμένος από όλες τις νέες εκστρατείες επιτήρησης και τις ορδές των δεδομένων που διαχειρίζονται τόσο οι αρχές όσο και οι εταιρείες.

Γιατί το πρόγραμμα περιήγησης Opera VPN πρέπει για κάθε Netizen

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera είναι τώρα ιδιοκτησία μιας κινεζικής κοινοπραξίας που ονομάζεται Golden Brick Capital Private Equity. Δεδομένου ότι ο Browser Opera αποθηκεύει δεδομένα σε κάποιο βαθμό και ότι η μητρική εταιρεία βρίσκεται στην Κίνα, τα δεδομένα σας ενδέχεται να εκτίθενται σε κινεζικές αρχές οποιαδήποτε στιγμή λόγω των αυστηρών νόμων διατήρησης δεδομένων.

Ένα VPN browser του Opera είναι το buffer που πρέπει να διατηρήσετε τα ευαίσθητα δεδομένα σας ασφαλή από τέτοιες καταναγκαστικές απειλές. Αυτός ο νέος κόσμος του ιστού δεν είναι πλέον αρκετά ασφαλής για τους χρήστες να προχωρούν χωρίς προστασία. Θα πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας με την απόκτηση ενός VPN προγράμματος περιήγησης Opera, προτού να παραμείνετε αδέξια, όπως τα εκατομμύρια όταν σκάνδαλα διαρροής δεδομένων, παρόμοια με το αμερικανικό σκάνδαλο Cambridge Analytica.

Καλύτερο VPN για την Όπερα

Το καλύτερο VPN για το Opera 2018

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως σε αυτήν την ανασκόπηση, κάθε καλός χάκερ μπορεί εύκολα να σπάσει στο σύστημά σας μέσω του προγράμματος περιήγησης Opera σας, αν αυτό συμβαίνει’s απροστάτευτο. Ένα VPN είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να προστατέψετε την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία σας, αλλά δεν είναι κάθε VPN κατάλληλο για τη δουλειά που θέλετε να κάνετε μέσα από αυτό. Το Best VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera πρέπει να διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών, να προσφέρει έναν υψηλό αριθμό διακομιστών, να διαθέτει τα καλύτερα πρότυπα κρυπτογράφησης και, πάνω απ 'όλα, να είναι αξιόπιστο να μην συμβιβάζεται ποτέ με το ιδιωτικό απόρρητό σας.

Ακολουθεί μια περιγραφή στο Best Browser για το VPN για το 2018:

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

ExpressVPN - Προσφέρει 148 τοποθεσίες διακομιστών ως VPN του προγράμματος περιήγησης Opera

Κατά περιόδους, χρειάζεστε κάτι περισσότερο από την online ασφάλεια. Με την αύξηση της δημοτικότητας των υπηρεσιών συνεχούς ροής, πρέπει τώρα να εγγραφείτε μόνο σε εκείνα τα VPN που μπορούν να ξεμπλοκάρουν την πλειοψηφία των γεωγραφικά περιορισμένων περιοχών περιεχομένου όπως το Netflix US.

Το ExpressVPN είναι ένα από τα καλύτερα VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera από την άποψη της παροχής πρωτοφανών χαρακτηριστικών απεμπλοκής. Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε το Amazon Prime US είτε να χρησιμοποιήσετε το Popcorn Time, αυτό το VPN’Οι τοποθεσίες διακομιστή 148+ του διακομιστή δεν θα σας αφήσουν ποτέ χαμένη.

ExpressVPN για πρόγραμμα περιήγησης Opera

Η υπηρεσία είναι εξορθολογισμένη, υποφέρει ουσιαστικά από μηδέν breakdowns, προσφέρει γρήγορες ταχύτητες και doesn’t υπερφορτώστε το πρόγραμμα περιήγησής σας πάρα πολύ για να επηρεάσετε την απόδοσή του. Με ένα πρόγραμμα συνδρομής, θα έχετε πρόσβαση σε πολλές συμβατές εφαρμογές και μια εκσυγχρονισμένη υποδομή ασφάλειας στο διαδίκτυο που περιλαμβάνει πρότυπα κρυπτογράφησης AES 256, υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων και πολιτική αυστηρής μηδενικής αρχειοθέτησης. Τα σχέδια, ωστόσο, έχουν τιμές στην υψηλότερη πλευρά με το καλύτερο σχέδιο τους να κοστίζει 99,95 δολάρια για μια ετήσια συνδρομή.

Πλεονεκτήματα

 1. Διάφορη υποδομή διακομιστή για καλύτερη υποστήριξη ως VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera
 2. Αφιερωμένες εφαρμογές και Επεκτάσεις για προγράμματα περιήγησης
 3. Σκληρή, στρατιωτική βαθμίδα κρυπτογράφησης
 4. Υποστήριξη πολλών πρωτοκόλλων
 5. Πολιτική καταγραφής μηδέν

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχουν ειδικοί διακομιστές P2P
 2. Τα σχέδια είναι αρκετά ακριβό και πρέπει να μετριάζονται

Αποκτήστε το ExpressVPN

NordVPN - Προσφέρει εύκολη υποστήριξη για κινητές εφαρμογές ως VPN για πρόγραμμα περιήγησης Opera

Αυτός ο παροχέας είναι μία από τις πιο περιζήτητες υπηρεσίες στον κόσμο των VPN. Αν ψάχνετε να εγκαταστήσετε ένα VPN που προσφέρει όλα τα σωστά χαρακτηριστικά και πολλά άλλα για μια λογική τιμή, τότε αυτό πρέπει να τελειώσει η αναζήτησή σας. Το NordVPN δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο μέτωπο ασφαλείας και προσφέρει διπλό VPN, κρεμμύδι μέσω VPN και ακόμη και αποκλειστικές διευθύνσεις IP για την αντιμετώπιση διαφορετικών αναγκών απορρήτου των χρηστών του.

NordVPN για πρόγραμμα περιήγησης Opera

Δεν έχει καμία slouch στο απόσπασμα μπροστά είτε και είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που είναι γνωστό ότι παρακάμπτουν τις απαγορεύσεις VPN σε τοποθεσίες όπως Netflix ΗΠΑ. Εάν είστε χρήστης του προγράμματος περιήγησης Opera στην Κίνα, τότε το NordVPN θα σας επιτρέψει να παρακάμψετε τους περιορισμούς που προκαλούν άμβλυνση και το περίφημο Great Firewall, παρέχοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Το μόνο μειονέκτημα αυτής της υπηρεσίας παραμένει ότι δεν μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στην υποστήριξη πελατών της. Υπάρχει ένα κουμπί υποστήριξης στον ιστότοπο, αλλά ένα είδος εσωτερικής μηχανής αναζήτησης που αντλεί τις απαντήσεις από έναν οδηγό και ένα αποθετήριο αντιμετώπισης προβλημάτων. Μια λειτουργία ζωντανής υποστήριξης είναι αυτό που πρέπει να προσθέσουν. Το NordVPN είναι συμβατό με όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα μέσω της γραμμής dedicated apps για κάθε πλατφόρμα. Χρησιμοποιεί το AES-256 για κρυπτογράφηση και προσφέρει υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένων των πρωτοκόλλων OpenVPN και L2TP.

Υπάρχει μια συναρπαστική προσφορά περιορισμένου χρόνου για να πάρει μια τριετή συνδρομή για μόλις $ 99,00 διαθέσιμη με τον πάροχο που μπορείτε να επωφεληθείτε για να απολαύσετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε ένα κλάσμα του κόστους.

Πλεονεκτήματα

 1. Best Opera Browser VPN για το λειτουργικό σύστημα Android
 2. Μηδενική δέσμευση 3 ημερών Δωρεάν δοκιμαστική περίοδο
 3. Υπάρχει διπλή κρυπτογράφηση
 4. 3359 διακομιστές σε 60+ χώρες
 5. Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής
 6. OpenVPN, IKEv2 / IPSec, L2TP / IPSec, PPTP και πρωτόκολλα SSTP
 7. Χαρακτηριστικό SmartPlay για streaming sites

Μειονεκτήματα

 1. Ακριβά μηνιαίο σχέδιο

Αποκτήστε το NordVPN

TorGuard.net - Χαρακτηριστικό Stealth Proxy ως πρόγραμμα περιήγησης Opera VPN

Ακριβώς όπως και ο εξαιρετικά ασφαλής Tor Browser που ονομάστηκε μετά, αυτό το VPN έχει μία από τις καλύτερες λειτουργίες που προσανατολίζονται στην προστασία των προσωπικών δεδομένων μεταξύ των VPN. Με το TorGuard, οι χάκερ θα έχουν σίγουρα έναν δύσκολο χρόνο να σπάσουν τον browser σας.

Αυτό θα συμβεί επειδή αυτό το VPN προσφέρει ένα απίστευτο χαρακτηριστικό Stealth VPN το οποίο δεν μπορεί απλώς να κάνει το VPN σας να φαίνεται σαν κανονική κίνηση και έτσι να μην επιτρέπει στον ISP να σας απλοποιήσει, θα αυξήσει επίσης τα επίπεδα κρυπτογράφησης γύρω από τα πακέτα δεδομένων.

VPN Torguard για την Όπερα

Επιπλέον, έχουν την πιο ικανοποιητική υποστήριξη πελατών η οποία είναι πάντα διαθέσιμη με μια άμεση απάντηση σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με προβλήματα, αντιμετώπιση προβλημάτων, ζητήματα πελατών και πολλά άλλα. Το Torguard προσφέρει απεριόριστη ταχύτητα και κατανάλωση εύρους ζώνης, μαζί με πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, 3000+ διακομιστές και υποστήριξη πρωτοκόλλου OpenVPN. Το μόνο που χρειάζεται να δουλέψουν τώρα είναι τα συγκεχυμένα τους σχέδια τιμολόγησης, όπου κάθε δέσμη προσφέρει ένα διαφορετικό σύνολο χαρακτηριστικών με διαφορετικές τιμές. Εάν εξορθολογούν αυτό το μέρος, τότε ο Torguard θα μπορούσε να βελτιώσει το σκορ του ακόμα περισσότερο.

Προσφέρουν σήμερα τέσσερα είδη σχεδίων, αλλά το καλύτερο σχέδιο τους παραμένει “Ανώνυμο VPN” σχέδιο που κοστίζει $ 9,99 / μήνα και περιλαμβάνει όλα τα σωστά χαρακτηριστικά. Το Torguard παρέχει επίσης μια αποκλειστική δέσμη ασφαλείας για προστασία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα 6,95 δολάρια / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 1. Νέα προσφορά κατοικημένου IP ως VPN Browser Opera
 2. Ισχυρά επίπεδα κρυπτογράφησης
 3. Χαρακτηριστικό προστασίας Stealth VPN
 4. 3000+ διακομιστές VPN σε 50 χώρες
 5. Αφιερωμένη διεύθυνση IP

Μειονεκτήματα

 1. Η πλοήγηση των εφαρμογών / του ιστότοπου / των σχεδίων τιμολόγησης μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους αρχάριους

Αποκτήστε TorGuard VPN

PrivateInternetAccess - Στην ενσωματωμένη δυνατότητα αποκλεισμού διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού ως browser VPN του Opera Browser

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet ή η PIA είναι μια απλοϊκή αλλά ισχυρή υπηρεσία VPN που έχει γίνει πλέον αγαπημένος χρήστης. Η υπηρεσία της δεν φαίνεται ποτέ να πεθαίνει ανεξάρτητα από το πόσο εύρος ζώνης δεδομένων χρησιμοποιείτε μέσω αυτής ή από την ταχύτητα που εκτελείτε επί του παρόντος καθιστώντας το ένα συμπαγές VPN που πρέπει να έχετε εάν κάνετε streaming εραστή. Διαβάστε την ενημερωμένη ιδιωτική αναθεώρηση της πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Αυτό το VPN είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες όπου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα χαρακτηριστικά που σας έχουν υποσχεθεί θα δουλέψουν υπέροχα. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις Η.Π.Α., η οποία δεν είναι η αγαπημένη χώρα για την ιδιωτική ζωή των δεδομένων με κανένα μέσο, ​​η PIA δεν έχει υποστεί ποτέ ένα ενοχλητικό σκάνδαλο καταγραφής δεδομένων. Αυτό μιλάει τόμους για την υπηρεσία’για να προστατεύσει όλους τους χρήστες στη διαδρομή τους προς τον ιστό.

Προσφέρει 5 ταυτόχρονες συνδέσεις, πολλαπλές εφαρμογές πελάτη για κάθε πλατφόρμα, αποκλειστική υποστήριξη P2P, κρυπτογράφηση AES 256 και υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων, συμπεριλαμβανομένων των L2TP και OpenVPN. Παρόλα αυτά, η PIA στερείται πιο ώριμων χαρακτηριστικών ασφαλείας, όπως το Double VPN και το διαχωρισμό των σηράγγων, το οποίο είναι σίγουρα ένα σφύριγμα. Το καλύτερο σχέδιο τους, όσον αφορά την τιμολόγηση, είναι η 2ετής συμφωνία που κοστίζει μόλις 69,95 δολάρια. Η PIA προσφέρει επίσης ετήσια συνδρομή στα $ 39,95 που χρεώνεται μία φορά.

Πλεονεκτήματα

 1. Απελευθερώνει Netflix στις ΗΠΑ και σε άλλους δικτυακούς τόπους ροής ως VPN Opera
 2. OpenVPN, L2TP / IPsec υποστηρίζονται
 3. Υποστήριξη P2P διαθέσιμη
 4. Μηδενικά αρχεία καταγραφής
 5. 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
 6. Απεριόριστο εύρος ζώνης

Μειονεκτήματα

 1. Οι αφιερωμένες εφαρμογές είναι λίγο δύσκολο να χρησιμοποιηθούν για αρχάριους

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

PureVPN - Προσφέρει αποκλειστική δυνατότητα διαχωρισμού σήραγγας για βελτιστοποιημένη υποστήριξη Opera VPN

Ενώ ο Browser Opera δεν λειτουργεί’t προσφέρει μεγάλη υποστήριξη όσον αφορά την προσφορά συμβατών πρόσθετων VPN όπως και άλλων προγραμμάτων περιήγησης, το PureVPN φαίνεται να επιλύει αυτό το πρόβλημα παρέχοντας μια εξαιρετική δυνατότητα Split Tunneling, η οποία σας επιτρέπει να εκτελείτε μόνο επιλεκτικές εφαρμογές με το VPN ενώ αφήνετε τους άλλους έξω. Αυτό μπορεί να βελτιστοποιήσει την περιήγησή σας Opera όπως και κανένα άλλο VPN.

PureVPN για πρόγραμμα περιήγησης Opera

Εκτός από αυτό, το PureVPN προσφέρει άψογη λειτουργία ασφαλείας όπως Double VPN και κρεμμύδι μέσω VPN. Έχει επίσης κρυπτογράφηση AES 256 και υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων για τη στήριξη της μέγιστης ευκολίας χρήσης. Αυτό το VPN λειτουργεί καλύτερα και με τις υπηρεσίες απεμπλοκής και μπορεί να σας επιτρέψει να συνδεθείτε στο Netflix US ή σε οποιαδήποτε άλλη παρόμοια υπηρεσία ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο βρίσκεστε σήμερα στον κόσμο. Και πάνω από όλα αυτά, αυτή η υπηρεσία δεν είναι’δεν είναι καθόλου δαπανηρή. Αντίθετα, το βρώμικο φτηνότερο vpn και σε μόλις $ 69 για μια πλήρη 2-ετή συνδρομή, κανείς δεν μπορεί να έρθει ακόμη και κοντά σε αυτό από την άποψη της παροχής της καλύτερης αξίας για τα χρήματα.

Η μόνη κάμψη με το PureVPN είναι ότι διατηρεί περιορισμένα αρχεία καταγραφής χρηστών, αλλά μπορείτε να εμπιστευτείτε την υπηρεσία ώστε να μη θέτετε σε κίνδυνο τις πληροφορίες σας, εκτός εάν επιδοθείτε σε οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα.

Πλεονεκτήματα

 1. Χρησιμοποιήστε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών ως Opera Browser VPN σε καλύτερες τιμές
 2. Προστασία DDoS
 3. Αφιερωμένη υποστήριξη ροής
 4. P2P και Torrent servers
 5. 750 + διακομιστές σε 141 χώρες
 6. VPN Hotspot
 7. Nat Firewall
 8. Υποστήριξη πολλαπλών πρωτοκόλλων συμπεριλαμβανομένου του OpenVPN και του L2Tp
 9. Επιτρέπει διαίρεση σήραγγας

Μειονεκτήματα

 1. Διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής
 2. Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη

Πάρτε PureVPN

Καλύτερο VPN για την όπερα δωρεάν

Οι δωρεάν υπηρεσίες ήταν πάντα καυτές ιδιότητες κέικ, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία, και το ίδιο ισχύει στην περίπτωση των δωρεάν VPN. Οι πληρωμένες υπηρεσίες μπορεί να είναι πολύ καλύτερες όσον αφορά την απόδοση, την αξιοπιστία και τα μεγάλα πακέτα χαρακτηριστικών, αλλά η γοητεία των δωρεάν VPN είναι πολύ δύσκολη για να αντισταθεί κανείς μερικές φορές.

Ωστόσο, αν δεν είστε αρκετά προσεκτικοί, ένα δωρεάν VPN μπορεί σίγουρα να αποδειχθεί μια επικίνδυνη εξαγορά. Οτι’επειδή οι δωρεάν υπηρεσίες πρέπει να κάνουν τα χρήματα με κάποιο τρόπο και πολλοί από αυτούς αρχίζουν να απολαμβάνουν σκιερές πρακτικές, όπως η καταγραφή και πώληση δεδομένων χρήστη και η χρήση των εφαρμογών των πελατών τους για την εγκατάσταση παραγόντων κακόβουλου λογισμικού, προκειμένου να κάνουν ring bell rings.

Αυτό αφήνει ένα πολύ περιοριστικό παράθυρο όσον αφορά τις αξιόπιστες δωρεάν υπηρεσίες VPN που μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες. Αλλά don’Μην ανησυχείτε, έχουμε ταξινομηθεί όλα για εσάς. Ακολουθεί ο κατάλογος του Best VPN για το Opera Free, που περιλαμβάνει μόνο τους πιο αξιόπιστους παρόχους με τα πιο απίστευτα χαρακτηριστικά:

Windscribe - Προσφορές δεδομένων 10 GB ως VPN του προγράμματος περιήγησης Opera

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι σπάνια γενναιόδωρα στις προσφορές τους και συχνά αναζητώντας ένα καλό δωρεάν VPN θα συναντήσετε υπηρεσίες που είναι πολύ τσιγκούνης. Η υπηρεσία καταχώρησης, από την άλλη πλευρά, δεν κάνει τίποτα από αυτό και είναι τόσο γενναιόδωρη όσο μπορεί να πάρει ένα δωρεάν VPN.

Εγγραφή VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera

Παίρνετε 10 GB όριο εύρους ζώνης ανά μήνα και μπορείτε ακόμη να προσθέσετε επιπλέον 5 GB σε αυτό, αν τιτίβισμα για την υπηρεσία. Αυτό το VPN προσφέρει επίσης πρωτοφανείς τοποθεσίες 8 διακομιστών και απεριόριστες συνδέσεις συσκευών.

Εάν σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε αυτό το VPN για περιόδους ελαφριάς περιήγησης στο πρόγραμμα περιήγησης Opera, στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Εγγραφή"’η προσφορά της σίγουρα θα είναι αρκετή για να διαρκέσει ολόκληρο το μήνα. Το μόνο μούδιασμα με την υπηρεσία είναι ότι μπορεί να είναι επιρρεπές σε συχνές βλάβες, καθιστώντας το offline για μεγάλες διάρκειες σε μερικές φορές.

Πλεονεκτήματα

 1. Μεγάλα δωρεάν σχέδια VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera
 2. Απεριόριστες συνδέσεις συσκευών
 3. Διαθέτει λειτουργία αποκλεισμού διαφημίσεων και τείχος προστασίας
 4. Υποστηρίζει P2P / Torrenting

Μειονεκτήματα

 1. Το ανοικτό πρωτόκολλο VPN δεν είναι διαθέσιμο
 2. Οι κατανομές είναι κοινές

HotSpotShield - Ένα από τα πιο αξιόπιστα VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera

Χρησιμοποιείται από ένα τεράστιο 550 εκατομμύριο χρήστες σε όλο τον κόσμο, το HotspotShield VPN δεν χρειάζεται εισαγωγή. Ακόμα και εκείνοι που έφυγαν’t αλληλεπίδρασε πολύ με τον κόσμο των VPN, έχουν ακούσει το όνομα αυτού του VPN λόγω της μαζικής προσέγγισής του. Ήταν μία από τις καλύτερες επιλογές επιλογής των χρηστών για την παράκαμψη των περιοριζόμενων περιορισμούς από τις αρχές.

Hotspot VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera

Αλλά τα τελευταία χρόνια, το HotspotShield έχει περάσει πολλές αντιπαραθέσεις που υπονομεύουν σοβαρά την αξιοπιστία του. Αλλά, από αυτά τα περιστατικά, ο πάροχος εργάστηκε σκληρά για να αποκαταστήσει την εικόνα του και να τσιμπόνει τη θέση του ξανά ως ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN παγκοσμίως. Προσφέρει δύο διαφορετικές εκδόσεις, δηλ. Την υπηρεσία Free VPN και την πληρωμένη αντίστοιχη λειτουργία Hotspot Shield Elite. Ο πρώτος έρχεται με 500 MB ελεύθερων δεδομένων ανά ημέρα και προσφέρει μόνο μία τοποθεσία διακομιστή στις ΗΠΑ.

Πλεονεκτήματα

 1. 500 MB ανώτατο όριο δεδομένων ανά ημέρα για το πρόγραμμα περιήγησης Opera
 2. Τοποθεσία διακομιστή ΗΠΑ παρέχεται
 3. Υπάρχουν διαθέσιμες συμβατές εφαρμογές

Μειονεκτήματα

 1. Όχι’t προσφέρουν περισσότερες από μία συνδέσεις
 2. Υποψιάζομαι για συχνή ολίσθηση στην υπηρεσία

Tunnelbear - Διατηρεί μηδενικά αρχεία καταγραφής ως πρόγραμμα περιήγησης Opera VPN

Παρέχοντας ένα εξαιρετικά ασφαλές, αξιόπιστο δωρεάν πρόγραμμα VPN, το Tunnelbear είναι ένα από τα τακτικά χαρακτηριστικά μας στον κατάλογο για τα καλύτερα δίκτυα VPN. Οι συμβατές εφαρμογές της λειτουργούν εξαιρετικά καλά σε όλα τα είδη πλατφορμών και λειτουργικών συστημάτων και δεν διαθέτουν’t αργή ή να γκάζετε το εύρος ζώνης σας πάρα πολύ. Για το πρόγραμμα περιήγησης Opera, αυτό το VPN βελτιώνει την εμπειρία περιήγησης και σας επιτρέπει να παραμείνετε όλο και πιο ασφαλείς μέσα από μια ρητά δηλωμένη πολιτική μηνυμάτων μητρώου.

TunnelbearVPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera

Παρέχει 500 MB όριο ανώτατου ορίου δεδομένων ανά μήνα με το δωρεάν σχέδιο, αλλά μπορείτε πάντα να το αναβαθμίσετε για να επιτύχετε την απεριόριστη χρήση του εύρους ζώνης με την εγγραφή σε ένα πρόγραμμα πληρωμής. Με το καλύτερο τους σχέδιο που έρχεται σε 59,88 δολάρια για ένα χρόνο’μπορείτε να ξεκλειδώσετε ιστοσελίδες με περιορισμένη ροή δεδομένων, να αποκτήσετε πρόσβαση σε 20 τοποθεσίες διακομιστών και να προστατευθείτε με τα υψηλά πρότυπα κρυπτογράφησης.

Πλεονεκτήματα

 1. Καλύτερη υπηρεσία δωρεάν VPN για πρόγραμμα περιήγησης Opera
 2. Είναι δυνατές 5 ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών
 3. Ισχυρή κρυπτογράφηση
 4. Ομαλή και καλά στρογγυλεμένη διεπαφή χρήστη

Μειονεκτήματα

 1. Το όριο δεδομένων είναι 500 MB / μήνα
 2. Όχι’t υποστήριξη peer to peer ή P2P

Κορυφαία 6 πρόσθετα VPN για το Opera 2018

Στις παραπάνω επικεφαλίδες, μάθατε για τα VPN που είναι τα πιο κατάλληλα για ενεργοποίηση εκτός / εντός του προγράμματος περιήγησης Opera. Ωστόσο, οι αναφερόμενες επιλογές μπορεί να είναι κάπως δαπανηρές για πολλούς στο καταβεβλημένο τμήμα, επομένως πιστεύαμε ότι εμείς’d προσθέστε μια άλλη λίστα για τους συναδέλφους μας Opera-lovers. Ακολουθεί μια λίστα με τα πρόσθετα VPN Top 10 Opera, βάσει της κατάταξής τους εδώ. Φροντίστε να τα ελέγξετε!

 1. ZenMate VPN
 2. Εικονική ασπίδα
 3. Privatix για την Όπερα
 4. Hola Καλύτερο Διαδίκτυο
 5. TunnelBear VPN
 6. Έλεγχος WebRTC

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Opera VPN

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera δεν λειτουργεί’t παρέχουν μεγάλη υποστήριξη από την άποψη της συμβατής επέκτασης για VPN, σε αυστηρή σύγκριση με άλλα προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome και το Mozilla, τα οποία έχουν πολλά πρόσθετα προγραμμάτων περιήγησης και επεκτάσεις που αναπτύσσονται από τους ίδιους τους παρόχους VPN.

Επομένως, εάν θέλετε να αποκτήσετε ασφάλεια VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Opera, πρέπει να το πάρετε μέσω εφαρμογών συμβατών με το σύστημα που παρέχονται από τα ίδια τα δίκτυα VPN. Εδώ’s πώς μπορείτε να το πετύχετε με αυτό:

 1. Πηγαίνετε σε οποιοδήποτε Best VPN’και πραγματοποιήστε λήψη της πιο συμβατής εφαρμογής προγράμματος-πελάτη συστήματος μετά την αγορά ενός προγράμματος εγγραφής.
 2. Εγκαταστήστε το στο σύστημά σας.
 3. Εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας χρήστη όταν σας ζητηθεί (δηλ. Εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης VPN).
 4. Τώρα επιλέξτε έναν διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε και ξεκινήστε την υπηρεσία VPN.
 5. Πραγματοποιείτε τώρα όλη τη δραστηριότητα του ιστότοπου στον περιηγητή σας Opera με την ιδιότητα του VPN.

Το καλύτερο VPN για το Opera στο Android

Οι χρήστες Android αναπτύσσονται καθημερινά και επειδή το ένα από τα πιο στοχευμένα κινητά λειτουργικά συστήματα από τους χάκερς, η ανάγκη προστασίας αυξάνεται πολλαπλά. Αν είστε ένας από εκείνους που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του Opera Browser στο Android, εδώ είναι τα καλύτερα VPN για το Android που μπορούν να παρέχουν σίγουρα το αποκλειστικό κάλυμμα ασφαλείας που χρειάζεστε: Οδηγός λεπτομερειών “Καλύτερο VPN για Android” για πιο πολύτιμες πληροφορίες.

 1. IPVanish VPN
 2. PrivateVPN
 3. CyberGhost VPN
 4. IvacyVPN
 5. AirVPN
 6. VPN Unlimited
 7. OpenVPN για Android
 8. VyprVPN
 9. MullvadVPN
 10. Betternet VPN

Το καλύτερο Android VPN για την Όπερα

Το VPN του προγράμματος περιήγησης Opera δεν λειτουργεί

Η όπερα, όπως και κάθε λογισμικό, έρχεται με το δίκαιο μερίδιό της σε προβλήματα, σφάλματα, παγώνει και κολλάει, ωστόσο, δεν υπάρχει’ένα πρόβλημα στο οποίο δεν υπάρχουν λύσεις.

Εδώ είναι τα Top 3 σφάλματα που μπορείτε να περάσετε στην Opera με τις επαληθευμένες λύσεις εργασίας τους:

Το πρόγραμμα περιήγησης Opera δεν ξεκινά / δεν λειτουργεί στα Windows 10

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης Opera δεν λειτουργεί σε εκδόσεις των Windows 10 ή παραπάνω, τότε πρέπει να ελέγξετε αν έχετε εγκαταστήσει ή όχι την πιο πρόσφατη έκδοση.

Για να το διορθώσετε, μεταβείτε στο μενού Opera και κάντε κλικ στην επιλογή About About Opera. Εδώ θα δείτε αν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. Αφήστε την ενημέρωση να εγκατασταθεί και το πρόβλημα θα καθοριστεί σίγουρα. Αυτή η λύση μπορεί επίσης να λειτουργήσει για άλλα προβλήματα, όπως το πάγωμα και τα συντρίμμια.

Η Όπερα ανοίγει αλλά αυτό’δεν προχωράμε πλέον, δηλαδή δεν φορτώνουμε σελίδες

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, είτε ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης είτε απλά σταματήστε να εκτελούνται όλα τα βαριά plug-ins όπως το Flash. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι αυτά τα plug-ins μπορούν εύκολα να μολυνθούν από κακόβουλο λογισμικό και να σταματήσουν το πρόγραμμα περιήγησης να λειτουργήσει.

Για σφάλματα

Χρησιμοποιήστε και τις δύο παραπάνω λύσεις για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, αλλά εάν αυτό εξακολουθεί να υπάρχει, τότε θα πρέπει να καταργήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς το συντομότερο δυνατό, επειδή συχνά παρεμβαίνουν στις διαδικασίες πολλών προγραμμάτων, δημιουργώντας μια σύγκρουση.

Ανασκοπήσεις VPN του προγράμματος περιήγησης Opera

Στο BestVPN.co, πιστεύουμε πάντοτε ότι η γνώμη των πραγματικών χρηστών μιας συγκεκριμένης υπηρεσίας έχει τα μέγιστα και θα πρέπει σίγουρα να δοθεί βάρος σε κάθε αναθεώρηση. Σε αυτήν την αναθεώρηση, προσθέσαμε τώρα μια ενότητα αναθεωρήσεων χρηστών της Quora, επιπλέον των τακτικών δεικτών μας Reddit για να προσφέρουμε στους χρήστες μας μια πιο ολιστική υπηρεσία:

Το καλύτερο VPN για την κριτική του Opera Reddit

Η Reddit υπάρχει ως μια από τις μεγαλύτερες σε απευθείας σύνδεση κοινότητες για την απόκτηση πληροφοριών για τα πάντα, από την τεχνολογία, την υγειονομική περίθαλψη, τον τρόπο ζωής και διάφορες άλλες βιομηχανίες. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι καλύτερες υπηρεσίες vpn reddit, οι οποίες είναι επιτακτικές για την επιβίωση σε αυτόν τον κόσμο όπου οι περιορισμοί στο διαδίκτυο αυξάνονται καθημερινά. Ακολουθούν μερικές κριτικές από τους πελάτες σχετικά με τα καλύτερα VPN για την Όπερα:

Εδώ μπορούμε να δούμε έναν χρήστη να μιλάει για την αξιοπιστία του πρωτοκόλλου OpenVPN και για το πώς μπορείτε να το ορίσετε χειροκίνητα. Συμβουλεύει κατά της χρήσης δωρεάν υπηρεσιών VPN. Αν και συμφωνούμε με αυτό το σημείο, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά ΔΩΡΕΑΝ ονόματα που πηγαίνουν το επιπλέον μίλι (αναφέρθηκε παραπάνω). Τέλος, παρέχει έναν σύνδεσμο σε ένα δίκτυο VPN που περιλαμβάνει τα κορυφαία ονόματα NordVPN, PureVPN, PIA, ExpressVPN και TorGuard.

Σχόλιο από τη συζήτηση redditspider64’Σχόλιο από τη συζήτηση "Εναλλακτική λύση VPN Opera".

Ένας άλλος Redditor στο ίδιο νήμα ζητά εναλλακτικές λύσεις για το Opera VPN, αφού το πρόγραμμα περιήγησης έκλεισε την υπηρεσία του εντός εφαρμογής. Το VPN είναι η δημιουργία επιστημόνων του MIT και του CERN. Ως εκ τούτου, μπορείτε να αισθανθείτε ανακουφισμένος για να λάβετε μεγάλη ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση για να εξερευνήσετε το Διαδίκτυο ελεύθερα και αδιάκοπα. Σιγουρευτείτε για να πάτε με το σχέδιο πριμοδότησης εν τούτοις και όχι το δωρεάν.

Σχόλιο από τη συζήτηση TomNotMike’Σχόλιο από τη συζήτηση "Εναλλακτική λύση VPN Opera".

Καλύτερο VPN για το Opera Twitter Review

Λόγω της έλλειψης συμβατότητας που επέτρεψε το πρόγραμμα περιήγησης για VPN, δεν υπήρχαν πολλές άμεσες συστάσεις για το Best Opera VPN στο Twitter. Αντίθετα, πολλοί χρήστες επαινούσαν την ενσωματωμένη υπηρεσία VPN, η οποία είναι σήμερα αδρανή. Στη συνέχεια, ο οδηγός μας παραπάνω είναι η πιο δωρεάν συλλογή υπηρεσίας VPN συμβατής με το σύστημα για την ενίσχυση του προγράμματος περιήγησης’της ασφάλειας.

Το καλύτερο VPN για την κριτική του Opera Quora

Στην Quora, οι περισσότεροι χρήστες και οι εμπειρογνώμονες του κλάδου, οι απαντήσεις των οποίων αναλύσαμε λεπτομερώς, ήταν της γνώμης ότι το ενσωματωμένο VPN από το πρόγραμμα περιήγησης Opera δεν είναι VPN στην πραγματικότητα. Έγραψαν αυτό το VPN ως περισσότερο υπηρεσία πληρεξούσιου από ένα VPN. Σε μία από τις καλύτερες απαντήσεις που διαγράψαμε από την πλατφόρμα, αναφέρθηκε ότι το Opera VPN δεν ήταν μια ασφαλή επιλογή για τους χρήστες και ότι το μόνο που έκανε ήταν να επαναπροσανατολίσουν την κίνηση στο διαδίκτυο από χρήστες μέσω της εταιρείας τους’s διακομιστές. Δεν είναι καθόλου κατάλληλο εάν είστε σοβαρός λάτρης της ιδιωτικής ζωής.

Είναι ο browser του Opera (με ενσωματωμένο VPN) ένα γνήσιο VPN?

Καλύτερο VPN για συχνές ερωτήσεις Opera

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το VPN στην όπερα?

Πρόγραμμα περιήγησης Opera’το μεγαλύτερο μειονέκτημα είναι ότι δεν συμβαίνει’t παρέχουν πολλά από την άποψη της έμφυτης συμβατότητας με VPNs σε αντίθεση με άλλα παρόμοια δημοφιλή προγράμματα περιήγησης εκεί έξω. Για να ενεργοποιήσετε καλύτερα ένα VPN στο πρόγραμμα περιήγησης, θα πρέπει να κάνετε λήψη εφαρμογών συμβατών με το λειτουργικό σύστημα από παρόχους VPN.

Είναι ασφαλής η χρήση του προγράμματος περιήγησης Opera?

Αν και δεν συμβαίνει’Προφανώς, από τη σημερινή εποχή, οι τυποποιημένοι χάκερ μπορούν εύκολα να διαχειριστούν το πρόγραμμα περιήγησης και να διακρίνουν την IP σας, να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας, να απομακρύνονται με ευαίσθητα δεδομένα και ακόμη και να το χρησιμοποιούν ως διαδρομή για την εγκατάσταση κακόβουλου λογισμικού.

Πόσο κοστίζει το SurfEasy?

Το SurfEasy είναι μια πολύ φθηνή υπηρεσία. Σήμερα προσφέρει 3 σχέδια. Το πρώτο είναι απολύτως δωρεάν με ένα όριο εύρους ζώνης δεδομένων 500 MB ανά μήνα. Τα αμειβόμενα σχέδια ξεκινούν από 3,99 δολάρια ανά μήνα για ένα απεριόριστο πακέτο δεδομένων, ενώ το άλλο σχέδιο φτάνει τα 6,49 δολάρια το μήνα με τα ίδια χαρακτηριστικά με το παλιό πακέτο συν δώδεκα επιπλέον χώρες και προστασία από torrent. Ωστόσο, αν είσαστε συνδρομητής του Opera Gold VPN, τότε μπορείτε να πάρετε εκπτώσεις στο SurfEasy.

 

συμπέρασμα

Στο BestVPN.co, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την αυστηρότερη τήρηση της ιδιωτικής ζωής των χρηστών σε όλες τις μορφές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα αποθετήριο των καλύτερων οδηγών για όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες για το πώς να τις εξασφαλίσουμε καλύτερα από όλες τις πιθανές απειλές που προέρχονται από το εξωτερικό.

Η προώθηση της χρήσης των VPN δεν είναι ο στόχος μας, αλλά ένα μέσο για να τερματίσουμε την προσπάθεια να κάνουμε τους χρήστες να αισθάνονται ασφαλείς και ασφαλείς σε απευθείας σύνδεση όλο το χρόνο. Περιλαμβάνουμε τις καλύτερες δυνατές έρευνες, διαθέσιμα γεγονότα, ειλικρινείς κριτικές για τους παρόχους και το ανακατεύουμε με τις οδηγίες περιεχομένου μας για να εξασφαλίσουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα, αλλά εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ανατροπές ή αν δεν κάνετε’Όπως και οποιοδήποτε από τα πρότυπα αναφοράς μας, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε σε μας με την πολύτιμη κριτική σας και να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι.

Εκτιμούμε τους χρήστες μας περισσότερο και πάντα ανοιχτές στις απόψεις τους. Περιμένοντας να αλληλεπιδράσετε μαζί σας στα παρακάτω σχόλια.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me