10 καλύτερες VPN για το Tor – Μόλυβδος πλήρης ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιώντας το κρεμμύδι VPN

Όταν πρόκειται για την αξιοποίηση της ανωνυμίας σε απευθείας σύνδεση και την αποφυγή κρατικής επιτήρησης, οι χρήστες έχουν την επιλογή να χρησιμοποιούν: Tor ή VPNs. Το πρόγραμμα περιήγησης Tor παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες ασφάλειας και προστασίας προσωπικών δεδομένων, οι οποίες καθιστούν αδύνατη την ανίχνευση της ταυτότητάς σας. Ωστόσο, δεν διαθέτει καλή ταχύτητα για streaming και άλλες δραστηριότητες. Τα δίκτυα VPN, από την άλλη πλευρά, εξισορροπούν τα πράγματα μεταξύ SPEED και PRIVACY, αλλά το κύριο σημείο πώλησης και των δύο: μπορούν να λειτουργήσουν σε συνδυασμό. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό για το καλύτερο VPN για το Tor για να αποκαλύψετε τη σωστή υπηρεσία για τις ανάγκες streaming και προστασίας προσωπικών δεδομένων σας από το BestVPN!

Τι είναι ο Tor?

Σύντομα για “Ο δρομολογητής κρεμμυδιών” (που απεικονίζεται επίσης στο λογότυπο του προγράμματος περιήγησης), ο Tor σχεδιάστηκε αρχικά για το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ στις 20 Σεπτεμβρίου 2002. Περιείχε ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών που επέτρεψε στους χρήστες να περιηγούνται στο διαδίκτυο με ασφάλεια και ανώνυμα. Τώρα, το προϊόν έχει στραφεί προς το μη κερδοσκοπικό τμήμα, εξάπλωσης της σημασίας της ανάπτυξης και της έρευνας των ηλεκτρονικών εργαλείων απορρήτου.

Τι είναι ο Tor

Ταυτόχρονα, παρέχει μέγιστη προστασία σε έναν χρήστη’με την κίνηση της κυκλοφορίας σας σε διάφορους διακομιστές Tor σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα την κρυπτογραφείτε για να διασφαλίσετε ότι δεν μπορείτε να εντοπίσετε τίποτα πίσω σε εσάς. Ωστόσο, η υπηρεσία δεν εμποδίζει τους ιστότοπους από “γνωρίζων” που χρησιμοποιείτε “Βραχώδης κορυφή”. Παρόλο που κανείς δεν μπορεί να δει την κυκλοφορία από τυχαίους κόμβους, ορισμένοι ιστότοποι εξακολουθούν να περιορίζουν την πρόσβαση στους χρήστες του Tor.

Πώς λειτουργεί το Tor?

Ο Tor διαθέτει ένα αποκεντρωμένο δίκτυο, το οποίο προσφέρει πολλά επίπεδα προστασίας για τα δεδομένα χρήστη. Κατευθύνει την κίνηση στο Διαδίκτυο μέσω επικάλυψης διακομιστών σε όλο τον κόσμο που αποτελείται από περισσότερα από επτά χιλιάδες ρελέ. Αυτό επιτρέπει τη σωστή απόκρυψη των χρηστών’ τοποθεσία, εμποδίζοντας οποιονδήποτε να παρακολουθεί τη δραστηριότητά σας, είτε πρόκειται για επισκέψεις σε φόρμες επικοινωνίας, κοινωνικά μέσα, ιστότοπους υπηρεσιών ή άμεσα μηνύματα. Όλες οι πληροφορίες που περνούν μέσω του δικτύου Tor είναι κρυπτογραφημένες, ενισχύοντας την ανωνυμία σας στο διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί ο Tor

Το καλύτερο VPN για το Tor το 2018

Τα κριτήρια για την εύρεση του Best VPN για Tor είναι αρκετά διαφορετικά από άλλες πτυχές, όπως η προστασία προσωπικών δεδομένων / streaming. Θα πρέπει να βρείτε έναν παροχέα που να είναι εξοικειωμένος με τις διάφορες παραμέτρους VPN και Tor. Ένας που προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες / λειτουργίες διαθέσιμες για να σχηματίσουν μια ισχυρή σύνδεση των δύο, παρέχοντας παράλληλα μια ισχυρή συνολική εξυπηρέτηση, η οποία δεν θέτει σε κίνδυνο την ταχύτητα, την υποστήριξη, την αξιοπιστία ή το διακομιστή’της διαθεσιμότητας. Αν ψάχνετε για το ίδιο, παρακάτω είναι μια λίστα με τα καλύτερα VPN για Tor.

Προμηθευτές Τιμή ($) Χαρακτηριστικά Βαθμολογία Έκπτωση Παροχείς επίσκεψης

 1. Surfshark

  Surfshark

  $ 11,95 $1.99Κάθε μήνα

  • 800+ εξυπηρετητές σε χώρες 50+
  • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστη έκπτωση επίσκεψης στο 83%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 2. PureVPN

  PureVPN

  $ 10,95 $2.91Κάθε μήνα

  • 2.000+ διακομιστές σε 140+ χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο site επίσκεψης έκπτωσης 73%
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 3. ExpressVPN

  ExpressVPN

  $ 12,95 $8.32Κάθε μήνα

  • 3.000+ διακομιστές σε 94 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 Live Chat
  • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής
  • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιόπιστο 35% Off Visit site
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 4. Ivacy

  Ivacy

  $ 9,95 $2.25Κάθε μήνα

  • 1000+ διακομιστές σε 100 τοποθεσίες
  • 256-bit βασική στρατιωτική κρυπτογράφηση
  • Η υποστήριξη live chat είναι εξαιρετική
  • Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών
  • 5 Διαθέσιμες πολλαπλές συνδέσεις
  • Windows, Mac, Android, iOS Apps και επέκταση του Chrome

  Αξιόπιστος 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

 5. CyberGhost

  CyberGhost

  $ 12.99 $2.75Κάθε μήνα

  • 3.700 διακομιστές σε 60 χώρες
  • Κρυπτογράφηση AES 256-Bit
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία
  • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
  • 7 ταυτόχρονες συνδέσεις
  • Εφαρμογές για Windows, Mac, iOS & Android

  Αξιοπιστία 77% Off Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
  Διαβάστε την αναθεώρηση

AirVPN

Με έδρα την Ιταλία, το AirVPN είναι ένας από τους πολύ λίγους παρόχους που υποστηρίζει το “VPN μέσω του Tor” διαμόρφωση. Διαθέτει τις καλύτερες τεχνολογίες κατά της λογοκρισίας, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιήσουν τις σήραγγες SSL και SSH για μέγιστη ασφάλεια έναντι κρατικής επιτήρησης. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν 3 ταυτόχρονες συνδέσεις, δυναμική προώθηση θυρών, δωρεάν δοκιμή 3 ημερών, διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS.

Το καλύτερο VPN για Tor

Πλεονεκτήματα

 1. Υποστηρίζει το VPN μέσω του Tor Config.
 2. Διαθέσιμη σήραγγα SSL και SSH.
 3. Δυναμική προώθηση παραμετροποίησης.
 4. Πολλαπλές συνδέσεις σε 3 συσκευές.
 5. Αποδέχεται πληρωμές Bitcoin.

Μειονεκτήματα

 1. Περιορισμένες τοποθεσίες διακομιστή παγκοσμίως.

Πάρτε AirVPN

PrivateVPN

Ακριβώς όπως το AirVPN, η υπηρεσία PrivateVPN προσφέρει το VPN over Tor, το οποίο σας δίνει την καλύτερη ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση, ειδικά σε χώρες με σκληρούς νόμους στο διαδίκτυο. Ο σουηδικός πάροχος διαθέτει ένα τεράστιο κατάλογο διακομιστών σε 52 χώρες στον κόσμο. Υπάρχει ακόμη και ένα ενσωματωμένο σύστημα τείχους προστασίας, το οποίο παρέχει επιπλέον ασφάλεια με διακόπτη για όλους τους θανάτους, IPv6 / IPv4 προστασία διαρροής και Socks5 proxy (κατατάσσονται ως το καλύτερο vpn για torrenting). Εξερευνήστε την αναλυτική ανασκόπηση του PrivateVPN για περισσότερες πληροφορίες.

PrivateVPN για Tor

Πλεονεκτήματα

 1. Προσφέρει VPN μέσω του Conf Configuration.
 2. Λειτουργία προώθησης θυρών είναι διαθέσιμη.
 3. HTTPS και SOCKS5 Proxies.
 4. Πλήρης προστασία διαρροής DNS.
 5. Cross Compatibility Platform.

Μειονεκτήματα

 1. Κακή διανομή διακομιστή.

Αποκτήστε το PrivateVPN

Torguard:

Ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους VPN, το Torguard είναι μια εξαιρετικά βιώσιμη επιλογή αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Tor με VPN. Προσφέρει κρυπτογράφηση AES-256, αυξάνοντας έτσι την ήδη ασφαλή εμπειρία Tor ακόμη περισσότερο. Η υπηρεσία παρέχει αποκλειστικές εφαρμογές λειτουργικού συστήματος, επιτρέποντας αυξημένη συμβατότητα σε όλες τις πλατφόρμες. Η δρομολόγηση κρεμμυδιού που χρησιμοποιείται από τον Tor βρίσκει την καλύτερη αντιστοίχιση στον παροχέα του, δηλαδή τον Torguard. A Πρέπει να έχετε VPN αν ψάχνετε για ένα υγρό, απρόσκοπτο, γρήγορο κάλυμμα VPN στον Tor.

10 καλύτερες VPN για το Tor - Μόλυβδος πλήρης ανωνυμία σε απευθείας σύνδεση χρησιμοποιώντας το κρεμμύδι VPN

Πλεονεκτήματα

 1. Ιθαγενή υποστήριξη για τον Tor
 2. 3000+ εξυπηρετητές παγκοσμίως.
 3. Χαρακτηριστικό Stealth VPN.
 4. Κατοικίες διαθέσιμες IP διευθύνσεις.
 5. Μηδενικός προμηθευτής καταγραφών.

Μειονεκτήματα

 1. Τα σχέδια τιμολόγησης είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα και προκαλούν σύγχυση.
 2. Όχι’Προσφορά δωρεάν δοκιμής ακόμα

Αποκτήστε TorGuard VPN

TorVPN

Το TorVPN είναι ένας βρετανικός πάροχος που λειτουργεί εκτός Ουγγαρίας. Ως εκ τούτου, μπορεί να μην είναι η ασφαλέστερη επιλογή για πολλούς, καθώς απαιτείται να διατηρούν εκτεταμένα αρχεία καταγραφής σύνδεσης. Παρόλα αυτά, το VPN δεν έχει ποτέ καταγραφεί αποκαλύπτοντας προσωπικές πληροφορίες σε κανέναν. Προσφέρει εξαιρετική κρυπτογράφηση και “Tor μέσω VPN” με έναν υβριδικό κόμβο που επιτρέπει την πρόσβαση σε ιστότοπους .onion χρησιμοποιώντας τον δικό του διακομιστή DNS.

TorVPN

Πλεονεκτήματα

 1. Tor μέσω διαμόρφωσης VPN.
 2. ΕΝΑ “Υβρίδιο” Λειτουργία Tor.
 3. Ισχυρή κρυπτογράφηση.
 4. Δυναμική προώθηση παραμετροποίησης.
 5. Τα φτηνότερα προγράμματα εγγραφής vpn.

Μειονεκτήματα

 1. Βασισμένο στο Ηνωμένο Βασίλειο (νομικά).

Αποκτήστε το TorVPN

Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (PIA)

Με βάση τις ΗΠΑ, το PIA είναι ένα άλλο αξιόπιστο VPN για τον Tor. Ναι, βρίσκεται σε μια χώρα μέρος της Συμμαχίας Five Eyes, αλλά ο πάροχος δεν θυσιάζει την ιδιωτικότητα του χρήστη. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για έναν πιστοποιημένο πάροχο μητρώων, ο οποίος έχει αποδειχθεί ακόμη και στο δικαστήριο. Τα χαρακτηριστικά που λαμβάνετε κατά την εγγραφή σας περιλαμβάνουν την προώθηση των θυρών, την προστασία από διαρροές DNS, τον διακόπτη θανάτου VPN και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις. Υφηγητής’μην ξεχνάμε να διαβάζουμε την ολοκληρωμένη μας αναθεώρηση ιδιωτικής πρόσβασης στο Internet.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο για το Tor

Πλεονεκτήματα

 1. Tor μέσω διαμόρφωσης VPN.
 2. Αποδέχεται πληρωμές Bitcoin.
 3. Εξαιρετική κρυπτογράφηση OpenVPN.
 4. DNS Προστασία Διαρροής και Διακόπτης Kill.
 5. Προσαρμοσμένα σχέδια τσέπης.

Μειονεκτήματα

 1. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή ή επιστροφή χρημάτων.

Αποκτήστε ιδιωτική πρόσβαση στο Internet

NordVPN

Ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στον Παναμά, το NordVPN είναι η δημιουργία του Tefinkom & Co, S.A. Είναι ένας από τους ασφαλέστερους παρόχους στην αγορά. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε διακομιστές 5080 σε 62 χώρες και σε πολλές άλλες λειτουργίες. Αυτά περιλαμβάνουν το DoubleVPN, το SOCKS5 Proxy, την Προστασία Διαρροής DNS, το Automatic Kill Switch και πολλά άλλα. Για πρόσθετη ασφάλεια, το NordVPN υποστηρίζει ακόμη το κρεμμύδι μέσω VPN, το οποίο σας δίνει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας, αποκρύπτοντας τη διεύθυνση IP σας από τον κόμβο εξόδου του Tor!

NordVPN για Tor

Πλεονεκτήματα

 1. Προσφέρει Tor πάνω από το VPN Configuration
 2. Πρωτόκολλο CyberSec και DoubleVPN
 3. SmartPlay για την απεμπλοκή VoDs
 4. 5080 σε 62 χώρες
 5. Αφιερωμένες διευθύνσεις IP διαθέσιμες

Μειονεκτήματα

 1. Διαδικασία επιστροφής 30 ημερών

NordVPN κρεμμύδι πάνω από VPN

Όταν χρησιμοποιείτε το NordVPN’s το κρεμμύδι πάνω από το VPN χαρακτηριστικό, τα δρομολόγια κίνησης στο διαδίκτυο μέσω του αποκλειστικού διακομιστή VPN τους και στη συνέχεια αποστέλλονται στο δίκτυο Tor. Μόλις φτάσετε στον τελικό προορισμό στο διαδίκτυο μέσω των κουμπιών εξόδου Tor, θα μείνετε εντελώς ανώνυμα στο διαδίκτυο.

Αυτό συμβαίνει επειδή η χρήση του Tor μέσω VPN ανώνυμα επίσης τους κόμβους εξόδου. Η χρήση του χαρακτηριστικού δεν απαιτεί επιστήμη πυραύλων. Απλά ξεκινήστε την εφαρμογή NordVPN και κάντε κλικ στο “Διακομιστές” αυτί. Εδώ επιλέξτε “Κρεμμύδι πάνω από το VPN” για να ενεργοποιήσετε το πρωτόκολλο.

NordVPN κρεμμύδι πάνω από VPN

Έχετε ακόμη και συγκεκριμένους διακομιστές για προστασία από επιθέσεις DDoS (ζωτικής σημασίας για gamers). Το DoubleVPN που δρομολογεί την επισκεψιμότητά σας μέσω δύο διαφορετικών διακομιστών για μέγιστη ανωνυμία. Αφιερωμένοι διακομιστές IP για την απεμπλοκή VoDs όπως Netflix και P2P servers που χρησιμοποιούνται για δωρεάν δραστηριότητες torrenting.

NordVPN Tor

Αφού επιλέξετε το “Κρεμμύδι πάνω από το VPN” στην κατηγορία διακομιστών, θα έχετε πρόσβαση σε ένα νέο μενού. Αυτό περιλαμβάνει ειδικούς διακομιστές που συνιστώνται για εσάς, με βάση “τουλάχιστον φορτωμένο” και “Πλησιέστερο σε εσάς” για μέγιστη δυνατή προστασία στο διαδίκτυο.

Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε διακομιστή που θεωρείτε ιδανικός για τις ανώνυμες δραστηριότητές σας και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον Tor με μεγάλη ευκολία. Από τη στιγμή που το NordVPNs Tor μέσω του VPN ανώνυμα τη διεύθυνση IP από τον κόμβο εξόδου, μπορείτε να αισθανθείτε ανακουφισμένος ότι οι ISP σας δεν έχουν ιδέα για τη σύνδεσή σας στο δίκτυο Tor.

NordVPN Tor

Είναι το Tor Legal?

Με την παραβίαση των δυσπιστώπων και σκανδαλωδών ειδήσεων σχετικά με τον Tor, δεν υπάρχει τίποτα στην πραγματικότητα λανθασμένο με το πρόγραμμα περιήγησης. Ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Tor για να εξερευνήσει το Διαδίκτυο. Είναι απολύτως νόμιμο, αλλά πολλοί συνδέουν την ανωνυμία που έλαβε μέσω του Tor να κάνει κάτι παράνομο. Για παράδειγμα, πολλοί συνδέουν το πρόγραμμα περιήγησης με ιριδικές δραστηριότητες όπως πρόσβαση στο Dark Net, μια κεντρική τοποθεσία για εγκληματική και παράνομη δραστηριότητα. Αν και μπορεί να είναι αλήθεια σε κάποιο βαθμό, ο Tor εξακολουθεί να είναι ένας ασφαλής τρόπος για την προστασία της ιδιωτικής ζωής του κοινού ανθρώπου. Βεβαιωθείτε ότι η λήψη του δεν θα σας οδηγήσει σε νομικές ενοχλήσεις!

Είναι το Tor Legal

Γιατί ο Tor είναι το τελευταίο αλλά όχι το λιγότερο στην κατάταξη του προγράμματος περιήγησης?

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πρόγραμμα περιήγησης Tor έχει αναπτύξει μια φήμη ότι συνδέεται τακτικά με το σκοτεινό ιστό και τον κακό υπόκοσμο του. Στη συνέχεια, για πολλούς είναι απλώς μια επιλογή χωρίς κίνηση, καθώς κανείς δεν θέλει να συνδεθεί με κάτι που φαίνεται σκιερό. Στην πραγματικότητα, αν και ο Tor είναι ένας πολύ φιλικός προς το χρήστη, διαισθητικός και αποκλειστικός browser που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος για την κάλυψη της ταυτότητάς σας, ειδικά σε χώρες με σκληρούς εσωτερικούς νόμους και εκείνες που ενθαρρύνουν την κυβερνητική επιτήρηση των πολιτών.

Tor vs VPN

Το Tor είναι το απόλυτο πρόγραμμα περιήγησης για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το μέγιστο επίπεδο ανωνυμίας στο διαδίκτυο. Έχει σχεδιαστεί για να κρυπτογραφεί και να προστατεύει όλα τα αποστέλλοντα / ληφθέντα δεδομένα, με όλη την κυκλοφορία να κατευθύνεται μέσω χιλιάδων σημειώσεων σε όλο τον κόσμο. Έχει τον δικό του κατάλογο πλεονεκτημάτων / μειονεκτημάτων, τα οποία περιλαμβάνουν:

Tor Pros

 • Δωρεάν πρόγραμμα περιήγησης - Συμβατότητα μεταξύ πλατφόρμας. Διατίθεται σε Windows, Mac και GNU / Linux.
 • Παγκόσμιο δίκτυο - Είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ένα’ή να εκτελέσετε μια προσπάθεια hacking.
 • Πλήρης ανωνυμία - Κανείς δεν μπορεί να δει την εσωτερική σας διεύθυνση IP ή να σας εντοπίσει σε εξωτερικές διευθύνσεις IP που επισκέφθηκαν.

Tor Cons

 • Αργή ταχύτητα - Τα δεδομένα περνούν μέσω χιλιάδων κόμβων ανά τον κόσμο, εμποδίζοντας την απόδοση.
 • P2P / κοινή χρήση αρχείων δεν είναι κατάλληλη - Οι αργές ταχύτητες κάνουν τη λήψη torrents εξαιρετικά επώδυνη.
 • Αποκαλύπτει τη χρήση του “Βραχώδης κορυφή” - Το πρόγραμμα περιήγησης δεν αποκρύπτει τη χρήση του tor στα μάτια των ιστοτόπων.

Τα δίκτυα VPN είναι αρκετά παρόμοια με το δίκτυο Tor, αλλά υιοθετεί ένα διαφορετικό πρωτόκολλο κρυπτογράφησης της διαδικτυακής κίνησης. Οι πληροφορίες σας περνούν μέσα από ένα ασφαλές διακομιστή που διαθέτει ισχυρούς κρυφούς κωδικούς για ανωνυμία, επιτρέποντάς σας έτσι να αποκρύψετε την ταυτότητα και τη δραστηριότητά σας από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και κυβερνητικούς οργανισμούς.

Προσωπικά VPN

 • Ταχύτερη ταχύτητα - Σε σύγκριση με τον Tor, τα VPN προσφέρουν γρήγορες ταχύτητες και συνολική απόδοση.
 • Τοποθεσία Spoofing - Η διαθεσιμότητα διαφόρων διακομιστών σε όλο τον κόσμο επιτρέπει την αποκρυπτογράφηση ταυτότητας.
 • Ιδανική P2P / κοινή χρήση αρχείων - Τα δίκτυα VPN προσφέρουν διακομιστές που υποστηρίζονται με P2P με Split Tunneling και SOCKS5 Proxy.
 • Αποκλεισμός ιστοτόπων - Η κρυπτογράφηση και η μετατόπιση της τοποθεσίας επιτρέπουν την απεμπλοκή ιστότοπων με γεω-περιορισμούς.

VPN Μειονεκτήματα

 • Οι Premium Services είναι ακριβές - Τα περισσότερα δίκτυα VPN δεν είναι δωρεάν και διαθέτουν ακριβή μηνιαία τιμολόγηση.
 • Καταγραφή δεδομένων - Ο νόμος πολλών χωρών προτρέπει τους παρόχους να τηρούν αρχεία σχετικά με τη δραστηριότητα των χρηστών.

best tor vpn

Γιατί να χρησιμοποιείτε μαζί το Tor και το VPN?

Όπως μπορείτε να δείτε, το Tor και το VPNs έχουν και τη δική τους λίστα πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων. Τι θα μπορούσαμε αν μπορούσαμε να συνδυάσουμε τα δύο για να δημιουργήσουμε κάτι πιο ισχυρό; Ναι, αυτό είναι πολύ δυνατό. Παρά το γεγονός ότι διαφέρουν από πολλές απόψεις, τόσο το Tor όσο και το VPN χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες συνδέσεις μεσολάβησης για την απόκρυψη ταυτότητας χρήστη. Συνήθως, υπάρχουν δύο διαμορφώσεις για τη χρήση του:

Tor μέσω VPN

Αυτή η ρύθμιση περιλαμβάνει τη σύνδεση στον διακομιστή VPN πρώτα και στη συνέχεια στο Tor Network, πριν εξερευνήσετε το διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι η IP σας είναι αυτή του κόμβου εξόδου Tor. Αυτό εμποδίζει τους ISPs να γνωρίζουν ότι χρησιμοποιείτε τον Tor με τον κόμβο εισόδου να μην μπορεί να δει την πραγματική IP σας, η οποία μπορεί να προχωρήσει πολύ εάν χρησιμοποιείτε VPN με πολιτική μη καταγραφής. Μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες κρυφών υπηρεσιών Tor / .onion.

Ωστόσο, όπου υπάρχουν οφέλη, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και μερικούς κινδύνους. Η χρήση της ρύθμισης Tor μέσω VPN θα μπορούσε να αποκαλύψει τη διεύθυνση IP στον παροχέα σας. Θα έχετε μηδενική προστασία από κακόβουλες απειλές, καθώς η μη-https επισκεψιμότητα μπορεί να περάσει από τους κόμβους εξόδου. Μερικές φορές οι κόμβοι εξόδου Tor μπορεί να μπλοκαριστούν, προκαλώντας εμπόδια στην απόκρυψη της ταυτότητάς σας εντελώς.

VPN μέσω του Tor

Αυτή η διαμόρφωση περιλαμβάνει τη σύνδεση πρώτα με το δίκτυο Tor και στη συνέχεια με ένα διακομιστή VPN πριν εξερευνήσετε το διαδίκτυο, πράγμα που σημαίνει ότι η διεύθυνση IP σας είναι αυτή του διακομιστή VPN. Πολλοί πάροχοι δεν υποστηρίζουν αυτήν τη ρύθμιση, αλλά προσφέρουν την καλύτερη ασφάλεια σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο πρωτόκολλο ή υπηρεσία. Από τη στιγμή που συνδέεστε σε ένα διακομιστή VPN μέσω του Tor, είναι αδύνατο για οποιονδήποτε να δει την πραγματική διεύθυνση IP σας.

Αν εγγραφείτε με μια ανώνυμη επιλογή πληρωμής, όπως το Bitcoin, θα είναι αδύνατο να ανιχνεύσετε οποιαδήποτε δραστηριότητα πίσω σε εσάς, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε πλήρως ασφαλή streaming και P2P / File sharing. Αυτή η ρύθμιση παραβιάζει επίσης όλα τα τετράγωνα στους κόμβους εξόδου Tor, επιτρέποντάς σας, ωστόσο, να επιλέγετε διαφορετικούς διαχωριστές για παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς που επιβάλλονται από ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο.

Καλύτερο δωρεάν VPN για Tor

Όταν πρόκειται για την εύρεση ενός VPN για Tor, πολλοί χρήστες δεν θέλουν να δαπανήσουν χρήματα για μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Αυτό είναι όπου δωρεάν υπηρεσίες συνήθως κερδίζουν ορμή στην αγορά. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν δωρεάν VPN που να υποστηρίζουν το VPN για το Tor και τις δύο διαμορφώσεις του. Ωστόσο, βρήκαμε μερικούς παρόχους που προσφέρουν μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή για να απολαύσετε, μαζί με την παροχή VPN υποστήριξης Tor. Αυτά περιλαμβάνουν:

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. TorGuard
 4. BolehVPN

Καλύτερο δωρεάν VPN για Deep Web

Ο σκοτεινός ιστός, ο οποίος έχει πρόσβαση μέσω του Brow Brow, μπορεί να είναι ένα αρκετά επικίνδυνο μέρος. Αυτό συμβαίνει επειδή, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για νόμιμους σκοπούς. Υπάρχουν ακόμα πολλοί, οι οποίοι μπορούν να επιδοθούν σε αυτήν για εγκληματικές δραστηριότητες. Για παράδειγμα, ο σκούρος ιστός δίνει καταφύγιο σε πολιτικούς αντιφρονούντες, αξιωματικούς επιβολής του νόμου, δημοσιογράφους και άλλους αιτούντες προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Ταυτόχρονα, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για απατεώνες, χάκερ και άλλους εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Κανείς δεν ξέρει ποιος θα μπορούσε να είναι, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να είναι 100% ασφαλές. Εάν χρησιμοποιείτε μόνο τον Tor, ο τεχνολόγος θα μπορούσε ακόμα να εντοπίσει την διεύθυνση IP σας. Επομένως, η χρήση ενός δωρεάν VPN για το Deep Web δεν είναι ακριβώς μια καλή επιλογή.

Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι προμηθευτές που εμπορεύονται τον εαυτό τους ως “Ελεύθερος” δεν υποστηρίζουν τις δύο διαμορφώσεις: Tor μέσω VPN και VPN μέσω Tor. Αυτός είναι ο λόγος που συχνά προτείνουμε στους χρήστες να δοκιμάσουν το “DuckDuckGo” για πρόσβαση στον σκοτεινό ιστό. Σε αντίθεση με το Google Chrome, το DuckDuckGo δεν διαθέτει πολλά φίλτρα στον αλγόριθμο της μηχανής αναζήτησης.

Αυτό σημαίνει ότι, ενώ η Google δεν ευρετήριο τοποθεσιών στο Dark Web, το DuckDuckGo κάνει! Ως εκ τούτου, αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση για το πρόγραμμα περιήγησης Tor, είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε. Έχουν ακόμη και τη δική τους Dark Web site https://3g2upl4pq6kufc4m.onion/ στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση χρησιμοποιώντας μια ασφαλή σύνδεση VPN. Άλλοι ιστότοποι για να ελέγξετε εάν είστε νέοι στο σκοτεινό ιστό περιλαμβάνουν:

Το κρυμμένο Wiki

Ένας υπέροχος χώρος για να επισκεφθείτε τους αρχάριους στο Dark Web. Είναι παρόμοιο με το πραγματικό Wiki, αλλά έχει τόνους πληροφοριών που δεν θα βρείτε στον αρχικό ιστότοπο!

.Σύνδεσμος κρεμμυδιού: Το κρυμμένο Wiki

Dream Market

Αυτός ο ιστότοπος ανοίγει τις δυνατότητες εγγραφής για τα πράγματα μέσω ανώνυμου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληρώνει μέσω του ιδιωτικού bitcoin. Είναι μια από τις μικρότερες αγορές .onion στον σκοτεινό ιστό.

.Σύνδεσμος κρεμμυδιού: Dream Market

Facebook

Ο κόσμος’Η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων προσφέρει επίσης μια ιστοσελίδα .onion. Είναι αρκετά παρόμοιο με το αρχικό Facebook μόνο ότι δεν καταγράφονται τα αρχεία καταγραφής της δραστηριότητας των χρηστών.

.Σύνδεσμος κρεμμυδιού: Facebook

Ιδιωτική φιλοξενία

Αν είστε κουρασμένοι από αυστηρές συμφωνίες χρηστών από τοπικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το Private Hosting είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε. Μπορείτε να έχετε PHP βασισμένη σε Linux μέχρι 100 MB για $ 170 ετησίως!

.Σύνδεσμος κρεμμυδιού: Ιδιωτική φιλοξενία

Καταστήματα Tor

Όπως υπονοεί το όνομα, ο ιστότοπος είναι εργαλείο δημιουργίας για το σκοτεινό ιστό. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους καταστήματα .onion και έρχονται ακόμη εξοπλισμένα με ενσωμάτωση bitcoin.

.Σύνδεσμος κρεμμυδιού: Καταστήματα Tor

Tor VPN Router

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους χρήσης του “VPN over Tor” διαμόρφωση είναι η αγορά ενός δρομολογητή VPN. Οι πάροχοι όπως το NordVPN προσφέρουν τους δικούς τους δρομολογητές, οι οποίοι προσφέρουν τη δυνατότητα άμεσης εναλλαγής, ενώ παράλληλα προστατεύουν όλες τις συσκευές σας μέσω Wi-Fi. Μόλις ο δρομολογητής είναι ρυθμισμένος, απλά συνδέστε τον με το πρόγραμμα περιήγησης Tor για πρόσθετη προστασία. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ενισχύσετε την ηλεκτρονική ανωνυμία σας, χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Tor VPN Δωρεάν Λήψη

Ο ίδιος ο περιηγητής Tor είναι διαθέσιμος για λήψη, χωρίς να πληρώνει ούτε μία δεκάρα. Απλά επισκεφθείτε τον ιστότοπο εδώ και εγκαταστήστε την κατάλληλη έκδοση για την πλατφόρμα σας. Υπάρχουν ειδικές εφαρμογές για Windows, Mac και Linux. Αφού γίνει, μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες παρόχους υπηρεσιών και στη συνέχεια να κάνετε λήψη των εγγενών εφαρμογών τους από τον ιστότοπο, το Google Play Store ή το iTunes.

Darknet Browser

Όταν πρόκειται για πρόσβαση στον βαθύ ιστό, οι χρήστες συχνά μπερδεύονται σχετικά με το ποιο πρόγραμμα περιήγησης θα χρησιμοποιήσει. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σκοτεινό ιστό χρησιμοποιώντας το Google Chrome και το Mozilla Firefox, καθώς δεν διαθέτουν αποκεντρωμένο δίκτυο με επικάλυψη διακομιστών σε όλο τον κόσμο.

Αυτά τα προγράμματα περιήγησης είναι αρκετά βασικά στη λειτουργία τους και ούτε ενσωματώνουν κρυπτογράφηση για την κάλυψη της ταυτότητάς σας. Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο βαθύ ιστό, έχετε μόνο δύο επιλογές: χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης Tor (προτιμώμενη επιλογή) ή το DuckDuckGo (παρέχει πρόσβαση μόνο σε συγκεκριμένους κόκκινους χώρους).

Καλύτερο VPN για Tor FAQ

Όταν πρόκειται για τη χρήση των καλύτερων VPN για Tor, πολλές σκέψεις μπορεί να προκύψουν σχετικά με το πώς μπορεί να προστατεύσει την ταυτότητά σας ή να ενισχύσει την ασφάλειά σας. Μεταξύ των πιο κοινών ερωτημάτων που ρωτάμε, συμπεριλαμβάνουμε:

Μπορεί ο ISP σας να δείτε τι κάνετε στον Tor?

Δεδομένου ότι ο χρήστης Tor αποκαλύπτει την ταυτότητα μιας σύνδεσης χρήστη με τον διακομιστή ιστού και κρυπτογραφεί όλη την εισερχόμενη / εξερχόμενη κυκλοφορία, είναι αδύνατο για οποιονδήποτε ISP να παρακολουθεί ή να παρακολουθεί τα αιτήματά σας HTTP. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούν να δουν σε ποιους ιστότοπους προσπαθείτε να έχετε πρόσβαση. Σε συνδυασμό με ένα VPN, μπορείτε να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την ανωνυμία σας online και να αξιοποιήσετε πλήρως το ψηφιακό απόρρητο.

Είναι το πρόγραμμα περιήγησης Tor VPN?

Το No Tor δεν είναι ακριβώς ένα VPN, αλλά φέρει ομοιότητα, καθώς χρησιμοποιεί κρυπτογραφημένες συνδέσεις μεσολάβησης για την απόκρυψη ταυτότητας χρήστη. Περνάει όλα τα δεδομένα σας μέσω χιλιάδων κόμβων σε όλο τον κόσμο, κάθε ένα από τα οποία γνωρίζει τη διεύθυνση IP μπροστά και όχι πίσω από αυτό. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει την ταυτότητά σας χρησιμοποιώντας το Tor, αλλά οι ιστότοποι ενδέχεται να γνωρίζουν ότι χρησιμοποιείτε σύνδεση Tor. Μπορείτε να ελέγξετε τα άλλα καλύτερα προγράμματα περιήγησης vpn για να μάθετε περισσότερα.

TOR VPN Android?

Ο Tor προσφέρει πράγματι μια έκδοση Android που οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν στα smartphones τους. Πηγαίνει από το όνομα “Orbot”, που παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση της κίνησης στο Διαδίκτυο για μέγιστη ασφάλεια. Απλά συνδεθείτε στο VPN σας και στη συνέχεια ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Tor για μέγιστη ανωνυμία στο διαδίκτυο.

Τυλίξτε τα πράγματα

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε το Best VPN for Tor, βάσει των αναγκών σας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προϋποθέσεων. Ανεξάρτητα από το αν αντιμετωπίζετε προβλήματα, μην διστάσετε να σχολιάσετε παρακάτω. Επίσης, μπορείτε να αναφέρετε όλες τις προτάσεις που θεωρείτε αξιόπιστες για χρήση στο Tor. Να εχετε μια καλη μερα!

Похожие статьи

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me