NordVPN til iPhone – Sådan opsættes NordVPN på iOS-enheder

jeg’Vi har allerede dækket alle detaljerne om de bedste VPN-udbydere med NordVPN i det’s omfattende gennemgang i 2019. Der er dog stadig nogle brugere, der ønsker specifikke oplysninger om dens iPhone / iPad-applikation.

For at give dig komplette detaljer om NordVPN’s iOS-funktionalitet, jeg’Vi har oprettet denne dybdegående iOS-guide. Her i finder du information om appen og dens ydeevne på forskellige iOS-enheder og streamingplatforme som nordvpn netflix-kompatibilitet.

Disse inkluderer de berygtede 7, 8, X og deres Plus-modeller. Så hvis du vil have oplysninger om NordVPN til iPhone, er du på det rigtige sted. Fortsæt med at læse nedenfor!

BestVPNco’s Eksperter dækker den bedste analyse på VPN App til iPhone, læse 3 min guide til detaljeret undersøgelse.

NordVPN til iPhone X / 8/8 Plus / 7 Review

Jeg har testet NordVPN iOS på alle de nyeste versioner af iPhone. Til min overraskelse var der ingen væsentlige ændringer eller forskelle, uanset hvilken iOS-model du bruger.

Start af appen giver dig adgang til den samme kortgrænseflade som andre klienter. I sammenligning med Android har iOS-kortet dog en tendens til at være temmelig lettere at bruge og navigere efter servervalg.

Brugere kan også zoome ind og ud ganske glat og tilføje applikationens brugervenlighed. Jeg oplevede ingen problemer med halt eller forbindelse, et sjældent syn for iOS-brugere.

Der er en “Hurtig forbindelse” mulighed tilgængelig, hvis du ønsker øjeblikkelig anonymitet. På samme tid har udviklerne tilføjet en “Lande” , der mangler i Android-applikationen.

I Android-versionen skal du stryge op for at få adgang til placeringer. Alligevel har du ikke tilgængeligt a “Område” menu, som findes i iOS-versionen.

Dette betyder, at du direkte kan vælge en amerikansk server i Los Angeles, Seattle, Boston, Philadelphia, Detroit og mange andre byer. Så det fungerer bestemt til fordel for iPhone 7/8 / X / Plus-brugere.

NordVPN til iPhone

Hvor der er positive, mødte jeg dog også nogle negativer. Det var skuffende at se, at fortegnelsen over specialserver er kortere end Android- og Windows-versionerne.

De eneste muligheder, som iPhone 7/8 / X / Plus-brugere har til rådighed, er: P2P / fildeling og løg over VPN. Jeg kunne ikke se nogen dedikerede IP'er eller DoubleVPN-servere, jeg kan oprette forbindelse til.

Udviklerne har også begrænset iOS-brugernes adgang til flere vigtige funktioner, f.eks. Tilsløret servere (til at fjerne blokeringen af ​​websteder / tjenester i Kina), auto-forbindelse, TCP / UDP-protokoll kontrol eller CyberSec (der hjælper med ondsindet IP-filtrering).

Efter at have gravet mig ind i sagen, kom det dog til min viden, at dette ikke er et problem med NordVPN. Det er et problem vedrørende iTunes’ sikkerhedspolitikker.

Butikken sætter teknisk grænser for, hvad forskellige applikationer kan gøre. Dette ligner meget, hvordan Google Chrome krakker ned mod VPN-applikationer over hele verden.

For eksempel fjerner den populære browser VPN-applikationer, der er udstyret med annonce- / trackerblokkere, da det ikke opfylder deres fællesskabsretningslinjer.

Sådan konfigureres NordVPN på iOS-enheder (iPhone og iPad)

Opsætning af NordVPN på iOS er ikke raketvidenskab. Processen er faktisk ganske enkel, ligesom at downloade / installere enhver anden iOS-applikation.

  1. Tilmeld til enhver passende plan fra NordVPN ved at klikke her.
  2. til din iTunes-butik og Søg til “NordVPN” i navigationslinjen.
  3. Klik på den første mulighed og derefter hit det “Installere” knap.
  4. Vente for at download- og installationsprocessen skal afsluttes.
  5. Lancering ansøgningen og “Acceptere” de pop-ups, der kræver rettigheder.
  6. Gå ind det brugernavn og det adgangskode, du angiver, når du abonnerer på NordVPN.
  7. god fornøjelse ved hjælp af VPN til at fjerne blokering af VoD'er, NordVPN torrenting eller for at skjule din identitet.

NordVPN iOS Kina

Med den kinesiske regering nedbrudt VPN-tjenester, at finde en, der faktisk fungerer på fastlandet kan være en opgave. Beboere og udstationerede, der besøger landet, har kun adgang til en håndfuld navne. De fleste af disse udbydere er tilbøjelige til at blive godkendt af regeringen.

Dette betyder, at de ikke beskytter dit privatliv og muligvis logger alle session / forbindelsesoplysninger, hvilket hindrer din ret til online-privatliv. NordVPN findes som den eneste udbyder på markedet i øjeblikket med den anden ExpressVPN, der tilbyder support til kinesiske brugere.

De har lanceret en dedikeret kinesisk side. Du skal blot besøge http://nord-for-zh.com/ og følge trinnene til at downloade NordVPN på iOS. Dette skal hjælpe dig med at omgå “Den store firewall”, så du kan fortsætte med at bruge dine foretrukne udenlandske apps / tjenester i landet.

Læs Kina VPN-guide for flere detaljer.

NordVPN tilsløret servere iOS

Som nævnt tidligere, bemærkede jeg, mens jeg gennemgik NordVPN iOS-appen på iPhone 7/8 / X / Plus, at der manglede mange funktioner. Dette inkluderede menuen Tilsløret servere.

Dette betyder dog ikke, du kan ikke bruge dem. Hvis du har en bærbar computer, kan du finde denne funktion på din Mac- eller Windows-applikation. Du skal blot aktivere det på websteder, du føler, og som kræver ekstra sikkerhed.

Når du er færdig, kan du prøve at oprette forbindelse til en af ​​nedenstående servere. Disse har en tendens til at give bedre ydelse og anonymitet til brugere i Kina eller udstationerede, der besøger landet.

USA # 2440-2451, 3057-3058, 3167-3170, 3279-3280, 3282-3283, 3286;
Singapore # 132-133, 138-139, 141-150;
Frankrig # 280-285, 295-302;
Japan # 135, 150-164;
Holland # 253.

Indpakning af ting

Med dette kommer jeg til slut på denne NordVPN til iPhone-guide. Jeg håber, det giver dig den relevante viden, du har krævet om iOS-appen og dens anvendelse på iPhone 7/8 / X / Plus-modstykker.

Uanset om du har yderligere spørgsmål eller har brug for hjælp, tøv ikke med at droppe en kommentar nedenfor. Jeg vil svare med et svar personligt.

Du er også velkommen til at dele indsigten i denne vejledning til andre brugere, der leder efter specifik information om NordVPN og dens kompatibilitet på iOS-enheder. Hav en god dag!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me