NordVPN til Android: Installationsvejledning til Android TV Box

Når enkeltpersoner søger efter en VPN-applikation for at imødekomme deres specifikke krav, prøver de at få så meget objektiv information som muligt. Hvis du er en Android-bruger, der søger en passende udbyder, er du måske stødt på den berygtede privatlivsfokuserede, Panama-baserede udbyder, NordVPN.

Som en af ​​de mest berømte privatlivstjenester i branchen modtager den ret ros i næsten alle aspekter. Denne guide fokuserer på tilbudene fra NordVPN til Android. For et mere omfattende syn, kan du endda læse denne NordVPN-gennemgang, som tog os på BestVPN.co en hel dag til at analysere og opskrive.

NordVPN Android-anmeldelse

Det var ganske let at gennemgå Android-applikationen, da appen bogstaveligt talt dækkede alle ender med at tilbyde sine kunder maksimal komfort. Ud over et smukt og ligetil design er appen temmelig intuitiv for at sige det mildt, og denne VPN-service fungerer problemfrit til at fjerne blokeringen af ​​websteder og VoD-service, mens den giver dig maksimal sikkerhed. Andre fordele ved at bruge NordVPN til Android:

 1. Spring over irriterende annoncer - En af de værste ting ved at udforske internettet i dag er den overdreven indlæsning af irriterende / prangende reklamer, som konstant bug dig ved at dukke op på skærmen. NordVPNs tilbyder en CyberSec-funktion, der automatisk blokerer for disse uønskede pop-ups, auto-play-annoncer og andet materiale - så du kan nyde en jævn browsingoplevelse. Blokering af annoncer og trackere øger endda indlæsningshastigheden!
 2. Beskyttelse mod virus / malware - Med CyberSec-funktionen tændt, kan du føle dig sikker på, at du får maksimal beskyttelse mod trackere, malware, vira, botnet-kontrol og andre cybertrusler, der har til formål at hacke din enhed og stjæle personlige oplysninger. Brugere får endda god sikkerhed fra DDoS (distribueret benægtelse af tjeneste), hvilket afskærer kommunikationen mellem kontrolnetværket på botnet og det kompromitterende aktiv.
 3. Sikkerhed fra farlige websteder - Selvom internettet er vokset massivt gennem årene, er der stadig en god chance for dig at støde på nogle lyssky / farlige websteder, der narrer brugerne til svindel via phishing og andre cybertrusler. CyberSec-funktionen scanner regelmæssigt webstedsadresser mod populære backlister, som holder dig sikker mod ethvert falskt websted, der ønsker at narre dig til at købe noget eller afsløre personlige oplysninger.
 4. Beskytter din digitale identitet - Takket være NordVPNs strenge nul-logs-politik, funktioner som DNS Lækebeskyttelse, Automatisk dræbte switch og protokoller som DoubleVPN og Onion over VPN - VPN har tendens til at være en af ​​de mest sikre tjenester på markedet i øjeblikket. Du kan føle dig sikker på, at din identitet forbliver anonym hele tiden, også når du fjerner blokering af VoD-tjenester eller streamer piratkopieret indhold via uofficielle / tredjepartsapps / SaaS.

NordVPN til Android

NordVPN Android Download

Download af NordVPN på din Android-enhed kræver ingen raketvidenskab. Brugere har typisk to muligheder for at hente appen. Den første er blot at gå over til https://nordvpn.com/download/, rulle ned og klikke på linket til Android. Det andet er at besøge Google Play Store, skriv ind “NordVPN” i søgefeltet og ramme “Installere” knap. Begge processer tager næppe 2-3 minutter at gennemføre!

NordVPN Android Download

Sådan opsættes NordVPN til Android

Når det gælder opsætning af NordVPN til Android, har du to muligheder: Brug VPN-tjenesten manuelt eller via appen. Uanset hvilken mulighed du går til, udnytter du det samme sikkerhedsniveau. Selvom du har mere frihed til at konfigurere og tilføje ekstra lag af sikkerhed, hvis du vælger den manuelle rute. Nedenfor diskuterer vi begge processer for at gøre beslutningsprocessen lettere for dig!

Opsætning af den officielle NordVPN-applikation

 1. Gå til NordVPN’s officielle websted og tilmeld dig en passende plan.
 2. Download Android-applikationen fra webstedet eller Google Play Store.
 3. Når det er installeret, skal du indtaste legitimationsoplysningerne for den plan, du tilmeldte dig.
 4. Tryk på Login-knappen for at få adgang til VPNs-funktionerne.
 5. Gå til indstillinger og aktiver “CyberSec” for at øge beskyttelsen.

Sådan opsættes NordVPN til Android

Opsætning af NordVPN manuelt via OpenVPN Connect

 1. Åbn browseren og download NordVPN .ovpn-konfigurationsfiler herfra.
 2. Gå til Google Play Store og download / installer OpenVPN Connect.
 3. Når programmet er installeret, skal du starte applikationen og trykke på menuknappen.
 4. Vælg “Importere” og find den .ovpn-konfigurationsfil, du har downloadet tidligere.
 5. Indtast brugernavnet og adgangskoden til din NordVPN-konto. Hit connect!

NordVPN Android fungerer ikke

NordVPN Android TV Box

En af de bedste ting ved tilmelding til NordVPN er, at du altid kan være sikker på at modtage kompatibilitet på en række enheder / hardware. Trådskærere, binge-watchers og nørder af film / tv-show kan nu tage et lettelsens suk, vel vidende, at der også er en NordVPN-app til Android TV'er! Det kan downloades på begge: Google Play Store og Amazon App Store.

NordVPN Android TV Box

Bedste NordVPN-tilbud til Android

Som en af ​​de mest fremtrædende VPN-tjenester på markedet, er mange mennesker på udkig efter billigste VPN. Efter at have udført en grundig analyse på det officielle websted og flere andre fora / samfund, lærte vi, at der i øjeblikket ikke er nogen særlige tilbud til Android. Du kan dog stadig vælge deres specielle årlige aftale, hvilket giver dig en massiv rabat på 41%, hvilket sænker de månedlige omkostninger fra $ 11,95 til $ 6,99 (faktureres $ 83,88 hver 12. måned).

nordvpn-pricing-plan

NordVPN til Android-fejl / problemer

Når du bruger NordVPN til Android, kan du undertiden støde på visse fejl / problemer, som kræver hjælp. Nedenfor har vi drøftet de fælles problemer og deres bedste løsninger.

NordVPN Android fungerer ikke

Der er mange grunde til, hvorfor NordVPN til Android muligvis ikke fungerer problemfrit. Internetafbrydelse eller servertilgængelighed på forskellige protokoller er dog ofte de vigtigste årsager. Sørg for, at dit internet er tilsluttet for at rette problemet. Hvis intet andet fungerer, kan du overveje at geninstallere appen.

Kan ikke tilslutte NordVPN til Android

Forbindelsesproblemer kan opstå på grund af, at NordVPN til Android-appen ikke modtager passende godkendelse. Sørg for, at du giver adgang til alle funktioner i NordVPN. Hvis ting stadig ikke fungerer, skal du overveje at fejlfinde din internetforbindelse.

Indpakning af ting

Efter at have brugt ca. 3 til 4 timer på at evaluere ydeevnen og funktionerne i NordVPN til Android-applikationen, er det sikkert at sige, at du modtager stor anonymitet og privatliv online. Der er masser af funktioner til at øge din sikkerhed, og appen tilbyder også en helt fantastisk kompatibilitet til Android TV'er. Vi udførte også en WebRTC- og DNS-lækagetest, men vi kunne ikke finde nogen huller i sikkerhed.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me