NordVPN Linux – Sådan opsættes NordVPN på Linux via Network Manager

Den panamanske baserede udbyder stiger i popularitet dag for dag, da de bevæger sig mod målretning af målgrupper fra alle aldre og placeringer ved at køre tv-kampagner. Hvis du har brugt NordVPN, har du sandsynligvis en idé, VPN er optimeret til sikkerhed og tilbyder over 5150 servere i 62 amter og stærk AES-256-CBC-kryptering med masser af avancerede funktioner til at fjerne blokering af geo-begrænset indhold og engagere sig i P2P / torrenting. Denne guide fokuserer på NordVPN Linux-appen og dens komplette analyse. For en omfattende analyse af udbyderen skal du læse denne NordVPN-anmeldelse fra BestVPN.co!


NordVPN Linux Review

Så overraskende som det måske lyder, debuterede NordVPN Linux-appen officielt for kun to måneder siden i august 2018. Mens vi forventede noget, der ligner det æstetiske blå interface, bygget omkring et kort over alle understøttede placeringer, desværre tilbyder NordVPN Linux kun en kommandolinje-app uden GUI (grafisk brugergrænseflade). Dette betyder dog ikke, at appen suger, da Linux-brugere finder det utroligt let at konfigurere og bruge end manuelt at konfigurere servere.

NordVPN Linux

Faktisk leveres NordVPN Linux-appen integreret med de samme avancerede funktioner, der findes på Windows og Mac-modstykker. Du har DNS Lækbeskyttelse tilgængelig, hvilket hjælper med at holde din identitet skjult til enhver tid ved at omgå al netværkstrafik gennem en sikker og krypteret VPN-tunnel. Der er CyberSec-protokollen tilgængelig, der tilbyder øjeblikkelig blokering af indgribende annoncer, mens du beskytter dig mod ondsindede onlinetrusler.

Under omstændigheder ophører din VPN-forbindelse med at fungere eller falde, der er en automatisk Kill Switch-funktion tilgængelig, der blokerer din computer fra at oprette en forbindelse uden for den krypterede VPN-tunnel. Derudover tilbyder NordVPN tilsløret servere, der lader dig omgå firewalls og algoritmer i lande med restriktive regimer som Kina, UAE, Irak, Iran, Tyrkiet og mere. Dette sikrer, at du får maksimal beskyttelse, uanset hvor du går!

NordVPN Linux Review

Har du virkelig brug for et NordVPN til Linux?

Når det kommer til at abonnere på en VPN, skal du have den relevante software-app til den enhed, du bruger. Dette er ikke fordi du har brug for en VPN til Linux, men på grund af behovet for at erhverve privatliv / anonymitet online. Ikke desto mindre kan brugerne føle sig sikre på, at NordVPN dækker alle aspekter af ultimativ sikkerhed online for Linux. Baseret i Panama er NordVPN også væk fra jurisdiktioner som EU og USA, der har obligatoriske love, der kræver logindsamling. Andre grunde til, at du muligvis kræver NordVPN til Linux, inkluderer:

  1. Adgang til geobegrænset indhold - VoD-tjenester som Netflix, Hulu, BBC iPlayer og Amazon Prime pålægger geografiske restriktioner, som forhindrer brugere uden for den godkendte liste over lande til at få adgang til den komplette database med indhold. Ved at bruge NordVPN på dine Linux-enheder kan du endelig fjerne blokering af alt geo-begrænset indhold ved at oprette forbindelse til servere i lande, hvor VoD-tjenesten er tilgængelig.
  2. Beskyttelse mod lokale internetudbydere - Når det kommer til at se film / tv-shows online, vælger de fleste brugere at betale for en premium-service. Der er dog nogle snore, der er afhængige af gratis tjenester til streaming af deres yndlingsindhold. Da piratkopieret indhold kan få dig i alvorlige problemer med DMCA, sikrer brug af VPN'er, at din internetaktivitet forbliver helt skjult for dine lokale internetudbydere..
  3. Sikkerhed på offentlig Wi-Fi - Phishing, identitetstyveri, ransomware og cyberstalking er nogle alvorlige cybersecurity-trusler forbundet med offentlige Wi-Fi-netværk i pubber, barer, restauranter osv. Cyberkriminelle narrer brugerne til at afsløre deres private oplysninger. Ved at oprette forbindelse til en VPN kan du holde dem forvirrede, da din identitet forbliver skjult sammen med din IP-adresse.
  4. Deltag i P2P / Torrenting - Uanset om du vil downloade film, tv-udsendelser, e-bøger, manga, musik, dokumenter, albums eller enhver anden form for digitale data, viser NordVPN-torrenting utvivlsomt det bedste valg for mange computergeeks. Hvis du ønsker at forblive sikker, når du downloader torrents på din Linux-enhed, er det bydende nødvendigt at bruge en service som NordVPN.
  5. Omkørsel begrænsninger for gashåndtering - Med ophævelse af lov om netneutralitet har internetudbydere nu fuldstændig magt over, hvilke oplysninger brugere kan få adgang til, baseret på forskellige prisplaner. Ved at bruge en tjeneste som NordVPN, kan du føle dig sikker på at omgå alle sådanne begrænsninger, hvilket betyder, at du får bedre hastigheder til streaming, torrenting eller engagement i online spil.

NordVPN Linux - Sådan opsættes NordVPN på Linux via Network Manager

Sådan opsættes NordVPN Linux

Når det gælder opsætning af NordVPN på Linux, har brugerne to muligheder: gå efter en manuel forbindelse eller download kommandolinjen NordVPN-appen (ingen GUI). Hvis du går efter førstnævnte, vil du være glad for at høre, at NordVPN tilbyder detaljerede tutorialvejledninger, som hjælper brugere med at konfigurere tjenesten ved hjælp af OpenVPN & IKEv2 / IPSec. Hvis du vælger sidstnævnte, er processen ganske enkel:

Trin 1: Download NordVPN .deb repo-opsætningspakken ved at klikke på dette link her

Trin 2: Åbn terminalen på din Linux-platform for at installere NordVPN-arkivet

Trin 3: Kør følgende kode: sudo apt-get install {/path/to/}nordvpn-release_1.0.0_all.deb

Trin 4: Opdater apt-get-pakkelisten ved at køre denne kommando: sudo apt-get-opdatering

Trin 5: Udfør installationsprocessen ved at gå ind i: sudo apt-get install nordvpn

NordVPN for andre enheder Oversigt

Som nævnt tidligere indeholder NordVPN-appen til Linux ingen GUI, men bruger i stedet standardkommandolinjeprogrammet. Vi ønsker dog, at det havde tilbudt det samme design som andre enheder. For eksempel er Android- og iOS-apperne identiske med kun et par elementer, der måske kommer på tværs som forskellige. Windows- og Mac-apperne har igen en tendens til at være ekstremt ens. Den eneste forskel mellem de to inkluderer muligheden for at vælge, hvilke apps der skal blokeres for funktionen Network Lock.

Sådan opsættes NordVPN Linux

NordVPN Linux - Sådan opsættes NordVPN på Linux via Network Manager

NordVPN Linux Reddit anmeldelser

Vi taler om dette gang på gang i alle vores blogs / guider. Pålideligheden og anvendeligheden af ​​Reddit som et samfund, hvor du kan få information om næsten alt fra daglige produkter til teknologi til digitale tjenester og videre. Dette er grunden til at det er en fantastisk platform at finde de bedste vpn reddit objektive anmeldelser om Linux-appen. Nedenfor finder du et link til en Reddit-tråd, hvor du kan finde brugere, der diskuterer den nyligt introducerede NordVPN Linux-app:

Gode ​​nyheder til alle NordVPN-brugere. Den indfødte Linux-app er ude fra linux

NordVPN Linux - Sådan opsættes NordVPN på Linux via Network Manager

Indpakning af ting

På trods af retssagen, der involverer NordVPN og Tesonet, gør VPN-udbyderen stadig bølger på markedet, forsvarer alle beskyldninger og står som en stærk konkurrent til navne som ExpressVPN, PureVPN, Surfshark og VyprVPN. Selvom vi bestemt ikke nød manglen på en GUI-app, er der masser af tutorials og guider tilgængelige fra NordVPN for at lette processen. Det vigtigste er, at du får stor sikkerhed og anonymitet online, da VPN ikke lider under WebRTC-, IPv6- eller DNS-lækager.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me