Modem Router VPN – Sørg for beskyttelse af personlige oplysninger på din forbindelsesenhed

Efterhånden som verden bliver stadig mere befolket med internetforbundne enheder, skal du bestemt lære mere om routermodemene, der driver deres forbindelse og gør deres muligheder mulige at bruge.

Modemer og routere er forskellige enheder, men nu kan du også få adgang til dem som en enkelt enhed kendt som Modem Routers, der kombinerer begge funktionaliteter. Disse enheder har fantastiske muligheder, og du kan forstærke dem yderligere ved at bruge Bedste VPN.

Roundup af Modem Router Guide

 1. Hvad er et modem?
 2. Hvad er en router?
 3. Modem Router Specs
 4. Hvorfor du har brug for VPN på routermodem?
 5. Modem Router VPN
 6. Modem router forskel
 7. Hvad er en trådløs router?
 8. Modem Router VPN-forbindelse
 9. Optisk linje Modem
 10. Omgå Internet-throttling på router ved hjælp af VPN

Hvis du vil vide mere om, hvordan dette gøres, og hvilke fordele en VPN tilskrives på en Modem Router, skal du læse denne omfattende guide til Modem Router VPN.

Modem-Router-VPN

Hvad er et modem?

De fleste mennesker er bestemt forvirrede med denne enhed og spørger, hvad er et modem? Nå, et modem er forbindelsesenhed / periferi, der udfører funktionen af ​​modulering og demodulering af data.

For mere simpelt at besvare spørgsmålet om, hvad der er et modem nøjagtigt, koder det dine digitale oplysninger, så det er meget lettere for det at overføres som et letvægtssignal over lange afstande. Det afkoder også oplysningerne ved ankomsten, så dataene kan hentes i sin originale form.

hvad-er-en-modem

Denne overførsel er nødvendig, fordi en computer kun forstår digitale signaler, mens signalet overføres over internettet i analog form. Et modem strømline denne proces ved at fungere som et middel, hvor denne overførsel i form af signalet sker, når det er nødvendigt.

Hvad er en router?

Hvis du stadig ikke gør det’lad os vide, hvad der er en router, så lad os definere det for dig. En router gør dybest set det, som navnet antyder, dvs. den dirigerer datapakker, der kommer fra internettet til forskellige enheder, der findes i dit hjem / kontor. Der er dybest set to forskellige typer routere, den lille hjem / kontor router og forretnings routeren. Små hjem og kontor routere er det, der ofte bruges, så vi vil holde os til at diskutere det her.

hvad-er-en-router

Den mere almindelige forståelse af, hvad der er en router, er, at det er et adgangspunkt, som du kun har brug for, når du har mere end en enkelt enhed. Et modem er alt hvad du behøver for at få et internet vpn-forbindelse gennem til en enkelt enhed. Når antallet af enheder øges fra et, er der brug for en router for at sprede internetforbindelsen til disse ekstra enheder.

Modem Router Specs

I ældre dage kom modem og router som to separate enheder, men da det nu er muligt at samle dem til et enkelt fysisk produkt, der tilbyder funktionaliteten af ​​begge enheder, er Modem Routers blevet stadig mere almindeligt blandt internetbrugere.

Du vil nu sjældent finde modemer og router som to separate enheder i en masse hjem og kontorer, så i stedet for at stille spørgsmål som hvad der er en router, skal du forstå, at nu routere er indbygget inden for modemer.

Hvorfor du har brug for VPN på routermodem?

VPN'er tilvejebringer online anonymitet og garanterer brugerdata privatliv, og de bliver hurtigt uundværlige for alle de brugere, der ønsker at oprette forbindelse til internettet på en mere sikker måde.

Moderne VPN'er krypterer dine datapakker og sender dem gennem en sikker protokol for at sikre, at ingen kan snuppe ind i dine private datapakker, og de forbliver beskyttet mod de nysgerrige øjne fra regeringsmyndigheder, hackere, internetudbydere, datatyver blandt andre onlinetrusler.

Og måske er VPN'er bedst egnet til routermodemer, fordi hvis du installerer og VPN på denne enhed, dirigeres alle dine enheder automatisk gennem en sikker og meget sikker forbindelse, hvilket eliminerer behovet for at konfigurere VPN'er på hver enkelt enhed separat.

modem-router-specs

VPN'er tilbyder mange ekstra fordele i dag, bortset fra sikkerhed, kommer de mere og mere praktiske til at give brugerne adgang til geobegrænsede streamingwebsteder til f.eks. ved at bruge en VPN kan du få adgang til Netflix US, selv når du i øjeblikket befinder dig i Japan.

Modem Router VPN

Ikke hver VPN er god nok til din modem router, da den skal give den rigtige funktionalitet, der matcher kravene til din modem router enhed. Disse funktionalitetsfunktioner inkluderer support til ubegrænset båndbredde, flere samtidige forbindelser, bedste krypteringsstandarder, nul logningspolitik, stor support blandt andre. De Top 3 VPN'er, der leverer nøjagtigt disse funktioner og mere, er:

ExpressVPN - Perfekt valg til Modem Router

Et etableret navn i branchen, ExpressVPN er et perfekt valg til din modem router, da den tilbyder mere end 2000 globale servere, hurtig live chat support, kryptering af militær kvalitet, dedikerede router support guider og meget mere.

EpressVPN-til-modem-router

Deres bedste plan koster i øjeblikket $ 99,95 for et år’er abonnementsværd inklusive en 30 prøveperiode.

Læs: Expressvpn Apple TV Installationsvejledning

NordVPN

NordVPN tilbyder over 4000 servere som en Modem Router VPN og har ekstraordinære legitimationsoplysninger som en sikker VPN. Det giver ekstra sikkerhedselementer gennem levering af funktioner som Double VPN, Onion over VPN blandt andre. For routermodemer har den lette installationsvejledninger, som du får adgang til fra dens fejlfindingslager eller ved at kontakte dens live chat support.

Nord-VPN-til-modem-router

Et tre års abonnement hos denne udbyder koster $ 79,00 faktureret en gang. Tjek dets netflix-kompatibilitet i denne nordvpn netflix-blog.

PrivateInternetAccess

En af de bedste Modem Router VPN'er til streaming og fjernelse af blokering af geo-begrænset indhold, PIA kan give en yderst sikker forbindelse til dine flere enheder. Det tilbyder dedikeret torrent download support, mulighed for at omgå throttling af båndbredde, malware og ad blocker, flere VPN-gateways osv.

PrivateInternetAccess-til-modem-router

Det har 3597 servere i 30 lande i et veludbredt serverinfrastrukturnetværk.

Priserne starter ved $ 6,95 / måned, og den 24 måneders plan koster $ 69,95 faktureret en gang.

Modem router forskel

Ligesom tidligere nævnt er et modem en enhed, der modulerer og demodulerer signaler fra digital til analog og vice versa for at give mulighed for en meget glatter overførsel af signaler mellem internettet og enheden, der får adgang til det. På den anden side bruges en router bare til at sprede den indkommende internetforbindelse til flere enheder. Det fungerer som et fysisk adgangspunkt. Modem Router-forskellen er lidt forvirrende for de fleste, så vi håber, at dette klargør det for dem.

modem-router-forskel

Men nu er folk ikke forvirrede med spørgsmålene som hvad der er en router eller hvad er et modem, men hvad er en modem router? Så for at forklare dem let, kommer en Modem Router nu også som enkelt fysiske enheder med de indbyggede muligheder for begge disse enheder, hvilket gør det langt lettere for brugerne at implementere dem og drage fordel af dem.

En modem router som en enhed reducerer rodet og afslutter komplikationer, der kan opstå, når disse to enheder muligvis bruges separat for at aktivere internetforbindelse til og mellem enheder.

Hvad er en trådløs router?

En trådløs router er netop, hvad navnet antyder. Det eneste, det gør, er, at det giver mulighed for at forbinde enheder til internettet gennem sig selv trådløst. Det er bedst egnet til moderne bærbare enheder som smartphones, tablets osv. Giver utrolig let adgang og enorm mobilitet.

hvad-er-en-trådløs-router

Modem Router VPN-forbindelse

Opsætning af en VPN på din Modem Router er lidt af en kompleks proces, da der er mange forskellige varianter og typer af Modem Routers tilgængelige på markedet, hvor hver af dem har en anden konfiguration og derved kræver en helt unik opsætningsproces for at få succes konfigurere en VPN på den.

ExpressVPN er en sådan udbyder, der tilbyder dedikerede installationsvejledninger til hver type router for at gøre det lettere at konfigurere deres VPN på enhver Modem Router. Hvis du vil vide mere om denne proces, kan du se vores VPN-forbindelsesvejledning.

Optisk linje Modem

Dette er en anden type modem, der afkoder og koder optiske signaler til elektroniske signaler og vice versa, og det er meget anderledes og kompliceret sammenlignet med de mere udbredte dem, der bruger kobbertrådmedier som DSL, opkaldsmodemer osv..

Et optisk linjemodem gør det muligt at nå internethastigheder, der ikke kan opnås gennem andre, mere konventionelle modemer, men de er ikke implementeret så populært som konventionelle modemer i hjemmet og mindre kontormiljøer. Stort set store organisationer og militære organisationer bruger optiske linjer og derfor optiske linjemodemer.

Omgå Internet-throttling på router ved hjælp af VPN

Internet-throttling er en stor slå fra for mange internetbrugere, fordi dens nedgraderinger hastigheder og derved ødelægger den samlede oplevelse ved at forhindre internetbrugeren at hengive sig til datakrævende aktiviteter som Torrenting og streaming.

Det meste af internet-throttling kontrolleres af internetudbydere eller internetudbydere, men du kan omgå dette ganske let ved hjælp af en router-VPN. Dette er muligt, fordi det, når du bruger en VPN, bliver næsten næsten umuligt for din internetudbyder at inspicere din datapakke for at kontrollere den slags belastning, den bærer, og dermed give dig mulighed for at bryde gennem begrænsningerne i hastighed.

Hvis du også oplever dette problem, er det her, hvordan du kan omgå internet-throttling på Router ved hjælp af VPN:

 1. Tilmeld dig en med en bedste router VPN-udbyder som ExpressVPN
 2. Få brugeroplysninger, dvs. VPN-brugernavn og adgangskode
 3. Konfigurer VPN på din router (Afhængig af din router, kan installationsguiderne variere, og der er ingen ensartethed, så det er bedst at gå over til ExpressVPN’s site og vælg din router for at give dig mulighed for at blive guidet gennem de korrekte opsætningstrin
 4. Når VPN er konfigureret på din router, kan du nyde fuld hastighed på din router!

Konklusion

Moderne routere er vidunder af teknologisk dygtighed, da de giver dig mulighed for at kombinere mulighederne for modemer og routere i en enkelt enhed. Fordelene don’t ender der, da de også giver meget mere strøm til at garantere hurtigere hastigheder og kan understøtte flere enheder ved at give dem uafbrudt internetforbindelse med relativ lethed.

Hvis du vil få mest muligt ud af din Modem Router, skal du sørge for, at du bruger en VPN på den, så du kan omgå båndbreddespjæld, fjerne blokering af geobegrænsede streamingwebsteder, beskytte dine følsomme data på flere enheder og frem for alt garantere din anonymitet og privatliv online.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me