ExpressVPN til Android OS – App Setup Guide, ydeevne og mere

Express VPN er en af ​​pionererne inden for internetsikkerhed på grund af dens utrolige pålidelighed og troværdighed, der fungerer som en VPN-tjeneste på dette område.

Det’er velegnet til at arbejde på næsten alle enheder, men overvejer det fænomenale. Du kan nemt finde Express VPN til Android-appen i Google Play Store. Det tilbyder også dedikerede apps til andre enheder såsom iOS, Linux også.

ExpressVPN hører under De Britiske Jomfruøers jurisdiktion, derfor gør du ikke det’Jeg behøver ikke bekymre dig meget, da internetlovene i dette land er ret liberale i henhold til vores detaljerede undersøgelse, hvor vi studerede alle større VPN-placeringer.

Den gode nyhed er, at ExpressVPN’s Android-app kan også bruges på Android TV.

ExpressVPN’s Android-app er en fantastisk service og en af ​​den bedste VPN til Android, da den ikke bare kan garantere dit privatliv, men også giver dig mulighed for at fjerne blokering af geobegrænsninger og besøge enhver form for streamingwebsted med relativ lethed. Lade’s udforske denne app i flere detaljer her:

ExpressVPN til Android-telefoner, tabletter og tv

ExpressVPN til Android

Ud over at det fungerer på forskellige enheder, fungerer Express VPN også problemfrit på Android-platformen.

ExpressVPN’s Android-app er utroligt stabil og kraftfuld mod at garantere en pålidelig online-oplevelse.

Det kan bruges til at fjerne blokerede websteder som Netflix US og andre.

De tilgængelige indstillinger med hensyn til protokollesupport på appen inkluderer OpenVPN, som langt den mest sikre protokol er på grund af dens open source-art.

Chat support kan også fås adgang til fra appen. ExpressVPN til Android-tabletter og tv

Bortset fra alt dette kan ExpressVPN Android-appen også fungere på Android TV, som vi nævnte tidligere. Processen til at installere den på Smart TV-enheden er næsten den samme som at gøre det på en Android-telefon.

Du kan også bruge ExpressVPN-mediestreamerservice på Android-tv'er, hvilket er endnu lettere end at få selve appen.

Selvstudierne til alt dette og mange andre installationsvejledninger er let tilgængelige på ExpressVPN.com.

Du kan også gennemgå mange af dens installationsguider ved at læse vores fulde anmeldelse af tjenesten.

Sådan installeres ExpressVPN på Android - Trin for vejledning

Opsætning af ExpressVPN på enhver enhed er en ekstremt ligefrem proces.

Det på Android er det samme som at downloade enhver anden app fra Google Play Store.

Her’Sådan kan du få gjort det på under 2 minutter:

  1. Gå til Google Play Store og søg efter “ExpressVPN”.
  2. Klik på “Installere” og appen hentes automatisk og installeres på din enhed.
  3. Når appen er der, skal du have et gyldigt ExpressVPN-abonnement for at komme videre.Sådan installeres ExpressVPN på Android
  4. Abonner på en af ​​dens prisplaner og sikre brugeroplysninger.
  5. Indtast disse brugeroplysninger i Android-appen, og appen vil nu være på dens hjemmegrænseflade.
  6. Vælg den valgte server.Bruger ExpressVPN OpenVPN
  7. Forbinde.Hvor hurtig er ExpressVPN til Android OS

Andre måder at downloade ExpressVPN på

Mens Android-appen let er tilgængelig, tilbyder udbyderen også .apk-filer, der kan give dig mulighed for at sidelægge tjenesten på din Android-enhed.

Bortset fra dette har du altid muligheden for at bruge OpenVPN til at konfigurere en VPN-tjeneste på din Android, ligesom hvordan du kan det på andre enheder.

Vi foreslår, at du holder dig til Android-appen, fordi de andre metoder til at bruge tjenesten på Android kan være en smule kompleks, hvilket ikke er egnet, hvis du er ny i VPN-branchen.

Hvilke er de bedste servere?

ExpressVPN, i modsætning til andre udbydere, gør det ikke’t tilbyder dedikerede eller specielle servere til enhver opgave. Dets officielle holdning til dette spørgsmål er, at alle dets 3000+ servere er optimeret ens.

Andre måder at downloade ExpressVPN på

Udbyderen gør det ikke’t tilbyder endda dedikerede servere til nicheopgaver som Netflix-blokering eller Torrenting.

Chat-support sagde, at alle servere i en bestemt region kan bruges til disse formål, hvilket er en stor fjernelse fra den traditionelle praksis i branchen, dvs. at tilbyde kun et par antal specialservere dedikeret til sådanne unikke opgaver.

ExpressVPN’s serverinfrastruktur er langt bedre på grund af den lethed, den tilbyder med hensyn til tilslutningsmuligheder, der drives af hver server på sit netværk af nøjagtig samme grund.

Hvorfor stole på ExpressVPN Android-app?

Privatlivsorienterede brugere er lidt tøvende, når de downloader software til deres enheder, især smartphones. At’s fordi smartphones gemmer langt mere værdifuld information end andre enheder, hvilket gør dem lokkende mål for malware og ransomware.

Dette rejser spørgsmålet om, hvorfor brugere skal stole på VPN-apps eller i dette tilfælde ExpressVPN’s Android-app?

For at afhjælpe denne nøjagtige bekymring kontrollerede vi ExpressVPN’s Android-app på Virustotal.com, som er et serviceværktøj, der kontrollerer enhver fil for ransomware, malware eller virusinfektioner.

Resultaterne fra vores test blev tydelige uden nogen sådan ondsindet infektion blandt de 69 slags vira, som tjenesten kontrollerede appen for. Dette indebærer, at ExpressVPN’s Android-app er ekstremt pålidelig og sikker nok til at du kan bruge dem på dine Android-enheder.

Hvorfor stole ExpressVPN Android App.png

På toppen af ​​dette vandt udbyderen’gem ikke nogen logfiler over de aktiviteter, du udfører på dine smartphones, i henhold til denne detaljerede loggeundersøgelse, der involverer over 100+ udbydere, hvilket gør det endnu sikrere at bruge sammenlignet med andre lignende VPN-indstillinger.

Bruger ExpressVPN OpenVPN?

ExpressVPN understøtter OpenVPN-protokollen på næsten alle dens enheder.

Hvor hurtig er ExpressVPN til Android OS?

Pr. Anmeldelser foretaget mod andre udbydere er Express en af ​​de hurtigste udbydere derude. Det har en af ​​de laveste reduktioner i download / upload hastigheder, og det har praktisk taget nul nedetid også.

Hvor meget koster ExpressVPN?

Dets bedste pris koster dig $ 8,32 / måned (årlig abonnementsplan).

Hvor mange enheder der kan tilsluttes ExpressVPN samtidig?

Du kan tilslutte tre enheder samtidigt med et enkelt ExpressVPN-abonnement.

Konklusion

ExpressVPN til Android er et godt valg i dag, da antallet af mobiltelefonbrugere på dette OS i stiger med dagen, og de har intet behov for en stellar sikkerhed for at holde deres enheder sikkert og beskyttet på alle tidspunkter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me