ExpressVPN Router – Installations- / konfigurationsvejledning 2020

Uanset om du er en journalist, der ønsker at holde deres identitet skjult, eller starte en ny virksomhed, der kræver et lokalt netværk til sikker og praktisk datadeling, kan det at være en personlig ExpressVPN-router komme godt med.

Det tilbyder en mere sikker, robust og konsistent internetoplevelse, mens den også arbejder for at holde din familie sikker, hvis de engagerer sig i P2P / Torrenting, eller blot ønsker deres oplysninger sikkert mod identitetstyver, malware og vira.

Denne guide indeholder alle de oplysninger, du har brug for på udbyderen’s router. Tjek denne ExpressVPN-gennemgang for en mere omfattende analyse!

Hvad er en VPN-router?

Hvis du har nogen grundlæggende viden om internettet, kan du vide, at lokale internetudbydere installerer Wi-Fi-routere i dit hjem, der videresender datapakker mellem dem og computernetværk - og dermed giver dig adgang til World Wide Web, mens du overvåger al aktivitet.

De fleste af disse standard Wi-Fi-routere har konfigurationsfunktioner, der understøtter VPN-pass gennem funktionalitet. Brugeren logger manuelt ind ved hjælp af software, der er installeret på den eksterne enhed, der fører din forbindelse via routeren og den bedste VPN-server, du har tilføjet.

Omvendt er indbyggede VPN-routere en mere avanceret version af standard Wi-Fi, som gør det muligt for brugere at udnytte stærke forbindelser på hardwareniveau. Dette eliminerer behovet for individuelle softwareinstallationer, da softwaren allerede er indlæst med en intuitiv app.

Du kan til enhver tid konfigurere appen ved at ændre porte, protokoller og kryptering. Routeren giver også samtidig adgang til VPN-tjenesten på tværs af alle enheder på én gang, det være sig din computer, tablet, smartphone eller Smart TV, hvilket garanterer maksimal anonymitet!

Årsager til at investere i en VPN-router

De fleste mennesker er ikke klar over fordelene ved at investere i en billig VPN-router, før de får en og oplever omkostningsbesparelser, brugervenlighed, pålidelighed og sikkerhed! Nedenfor fremhæver vi et par vigtige grunde, der måske bare overbeviser dig om at få en VPN-router (især for dem, der opretter deres eget lille forretningssæt).

  • Reducerer dine samlede IT-omkostninger ved at oprette et lokalt netværk til datadeling
  • Forbedrer pålideligheden af ​​fjernforbindelser (garanterer sikker dataoverførsel)
  • Fremmer problemfrit arbejdssamarbejde for medarbejdere, der regelmæssigt rejser
  • Opretter en tidsbesparende forretningsproces for dine partnere, ansatte, kunder!

ExpressVPN Router Setup Guide 2018

Hvis det at se piratkopierede film eller downloade filer via P2P / Torrenting er en almindelig ting i din husstand, kan du konstant være foruroligende over dit digitale privatliv. Når alt kommer til alt, selvom en enhed bliver fanget af streaming eller download af piratkopieret indhold, skal du betale heftige DMCA-bøder.

ExpressVPN Router Setup Guide 2018

For at undgå dette vælger brugerne at opsætte en VPN-router med en dedikeret IP-adresse. Nogle udbydere tilbyder deres egne tilpassede routere som ExpressVPN. Nu kan du vælge at manuelt konfigurere din egen router eller købe en fra routereksperterne hos FlashRouters.

ExpressVPN Flash Router

ExpressVPN Router Firmware

For dem, der vælger den mere teknisk-erfarne måde, skal du først blinke din nuværende router for at slippe af med gamle Firmware og derefter installere den nye. Denne proces indebærer, at du logger på din ExpressVPN-konto ved at klikke på “Konfigurer ExpressVPN”, og vælg derefter din modelrouter for at downloade firmwaren.

ExpressVPN Router Firmware

Når du har genstartet / blinket din router, bliver du nødt til at installere ExpressVPN-firmwaren, der er downloadet tidligere. Baseret på den model, du bruger, varierer processen i overensstemmelse hermed. Nogle routere kan indlæse ny firmware, mens andre kræver en mere detaljeret proces. Når det er gjort, får du adgang til ExpressVPN’s router menu.

ExpressVPN routerkonfiguration

Sådan ser ExpressVPN-router-appmenuen ud, hvor du endda kan vælge de enheder, der skal beskyttes med konfiguration af VPN-indstillinger i venstre sidelinie. Rul ned til enheder, der for nylig er tilsluttet, og skift beskyttelse ON eller OFF.

ExpressVPN Router - Installations- / konfigurationsvejledning 2020

ExpressVPN Asus Router

Når det kommer til at tilbyde routerstøtte til kunder, går ExpressVPN bestemt den ekstra mil. Udbyderen giver brugerdefinerede ExpressVPN-apps til Asus RT-AC56 (U / R / S), Asus RT-AC68U og Asus RT-AC87U. For manuelle konfigurationer af andre Asus-routere, kan du tjekke denne vejledning fra ExpressVPN.

Ofte stillede spørgsmål om ExpressVPN Router

Hvordan opdaterer jeg min ExpressVPN-router?

Opdateringsprocessen kræver ingen raketvidenskab. Brugere skal bare besøge https://www.expressvpn.com/latest#router og vælge deres ønskede model. Når det er gjort, skal du klikke på “Download firmware” -knappen, og følg installationsvejledningen for at afslutte opdateringen.

Hvad routere understøtter VPN?

Næsten alle DD-WRT-routere understøtter VPN-konfiguration og opsætning. For mere specifikke oplysninger om forskellige routermodeller kan du tjekke Flash-routere. Her kan du finde detaljer om de bedste Wi-Fi VPN-routere, mens du også modtager teknisk support og fejlfinding!

Indpakning af ting

Med dette kommer vi til en ende af ExpressVPN Router-guiden, som skal hjælpe brugerne med at opsætte en VPN på deres router manuelt eller direkte fra udbyderen. Hvis du støder på problemer / problemer, don’t tøv med at droppe en kommentar nedenfor. Du er også velkommen til at dele guiden med dine venner / familiemedlemmer, på udkig efter en permanent løsning til at udnytte komplet anonymitet online!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me