Den 3 bedste NetGear Router VPN til hjemmebrugere

IoT (Internet of Things) -alderen er her, og den kræver bedre & hurtigere forbindelse til strømforsyning et stort udvalg af elektronik, der nu er gået “smart”. Alt fra tv'er, ure, telefoner, køleskabe, hele hjem, biler og endda hårbørster er nu online. De fleste hjemmebrugere sidder dog fast når det drejer sig om at vælge en kraftfuld router til at forbinde deres forskellige smarte elektronik med alvorlige forbindelsesproblemer.

I den følgende artikel ser vi på top 3 NetGear router vpn der er vigtige for hjem og har en række smarte enheder, der kræver konstant tilslutning. Selvom der er adskillige andre respektable mærker, der tilbyder fremragende hurtigste VPN-tjenester, vil vi specifikt se på NetGear på grund af den forbindelse og serverens rækkevidde, som mærket tilbyder.

Jeg har med vilje undgået enhedsspecifikationer, der ikke giver mening for ikke-teknisk kyndige brugere. Jeg har sammenfattet vigtige aspekter, der kræves, dette er ikke en routeranmeldelsesartikel snarere en forenklet guide til at hjælpe hjemmebrugere med at vælge den bedste trådløse NetGear router vpn.

Den bedste NetGear Router VPN i 2017

Ikke alle VPN-udbydere tilbyder support til routere, du vil finde nogle udbydere der ikke’t tilbyder endda muligheden. Det’det er ikke muligt at liste næsten 45+ VPN-udbydere, der leverer god support til routere i blog, så jeg valgte kun 3 af de mest pålidelige, lommevenlige og højhastigheds VPN, som du kan bruge med din router.

 1. ibVPN (usynlig browsing VPN)

Rumænien-baseret ibVPN er et undervurderet navn i VPN-branchen, primært på grund af den selektive serverdækning af mærket. ibVPN drives af et netværk på mere end 100 servere i 43 lande med populære placeringer, herunder USA, UK, Tyskland, Holland, Rumænien, Singapore plus mange flere.

netgear router vpn

Bortset fra dets fantastiske apps til begge desktop & ibVPN er meget let at konfigurere via routere med guider & tutorials tilgængelige for DDWRT, Tomato, NAS Synology og Sabai Tech routere. Da jeg har testet det med min ældre NetGearNighthawk, fungerer ibVPN med enhver router med OpenVPN- eller PPTP-protokolstøtte.

Et godt aspekt af ibVPN er mærket’s prisplaner, der indeholder noget for enhver smag. Et stort udvalg af tjenester, der inkluderer en torrent VPN-plan, en forretningsplan og en altomfattende Ultimate billigste vpn-plan at vælge imellem. Du kan bruge tjenesten samtidigt på 5 enheder med de officielle apps, mens du kan bruge den på op til 10 enheder, når den er konfigureret på routeren.

ibvpn netgear nighthawk router vpn test

Det er en af ​​mine foretrukne VPN-tjenester på grund af udbyderen’s ingen spørgsmål stillet nul logningspolitik, der er intet, som tjenesten bevarer på sine servere. Priserne er også tegnebogvenlige, så du kan abonnere på den ultimative plan for $ 42 pr. År, hvilket giver dig et strålende udvalg af værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger.

 1. Privat internetadgang (PIA VPN)

PIA VPN er ikke kun et af de ældste navne på VPN-verdenen, men også et af de mest betroede. Den amerikanske baserede udbyder er kendt for sit højhastigheds-servernetværk for at fjerne blokering af favoritvideo-streaming, musik & radio og andre geobegrænsede onlinetjenester. PIA VPN tilbyder et massivt netværk på over 3300 servere i 25 lande med fremragende dækning i USA. Privat internetadgang er en tidligere PCMag Editor’s Valg af VPN-service ud over at blive bedømt, læseren anbefalede VPN på tom’s hardware i 2015.

pia netgear router vpn

PIA VPN er kompatibel med alle routermodeller, der understøtter OpenVPN- og PPTP-protokoller. Du kan også konfigurere tjenesten ved hjælp af enten illustrerede tutorials i supportcentret eller blot kontakte en af ​​supportrepræsentanterne på live chat eller e-mail. PIA-servere er optimeret til at tilbyde Gigabit-hastigheder til torrents, streaming og store dataoverførsler.

PIA VPN betragtes som en af ​​de mest overkommelige premium high-speed VPN-tjenester i verden og tilbyder sin årlige plan for en fremragende saveraftale med $ 39,95. PIA VPN tilbyder et fantastisk bundt inklusive 3-tunnel-protokoller, gratis SOCKS-proxy, gateways i 5 kontinenter, ubegrænset enhedstilslutning via routere, annonce & malware-blokkering ud over kompatibilitet med DDWRT, pfSense og Tomato router. Se vores detaljerede gennemgang af PIA VPN i bloggen.

 1. VyprVPN

VyprVPN er en legende om privatlivets branche, en del af at være en af ​​de mest erfarne VPN-udbydere, mærket fungerer også utrætteligt for rettigheder online til privatlivets fred. VyprVPN tilbyder 700+ turbohastighedsservere i 50 lande med fremragende support til torrents, streaming, gaming, ftp-hosting og andre båndbreddeintensive tjenester.

vyprvpn netgear router vpn

Altid tilgængelig support og fremragende cross-platform kompatibilitet gør VyprVPN til et ideelt valg for dem, der ønsker minimal interaktion med avancerede VPN-indstillinger. Mens apps er tilgængelige over alle større operativsystemer (Windows, Mac, iOS & Android), VyprVPN kan også konfigureres over routere.

VyprVPN fungerer også over DDWRT, OpenWRT, ASUSWRT&NAS Synology-routere, kan du indstille det til at bruge de officielle guider, der er tilgængelige på udbyderen’s hjemmeside. Ud over disse kan du også konfigurere VyprVPN på enhver router med enten PPTP eller OpenVPN support. For dem, der ønsker at downloade torrenter, kan også bruge VyprVPN’s signatur Chameleon-protokol baseret på OpenVPN-teknologien.

VyprVPN er ikke en let overkommelig service i betragtning af dens meget dyre prisplaner, og mærket tilbyder ingen restitutioner. Men med deres service kommer en fremragende 3 dages gratis prøveversion, som du kan bruge til at evaluere tjenesten og derefter afbryde, hvis den ikke gør’t arbejde. Den fuldt indlæste årlige plan koster $ 80 for at abonnere på en engangsbetaling.

VyprVPN tilbyder dog fantastiske funktioner inklusive et i husstyret servernetværk, lokalt udviklet & administrerede apps, eksklusiv support til spil, forskellige sikkerhedsprotokoller at vælge imellem, 24/7 live support, VyprDNS og mere. VyprVPN logger ind en masse information om dig, så pas på, inden du tilmelder dig.

Bedste NetGear routere i 2017

Så hvilken er den bedste NetGear Router? Denne analyse afhænger af en række faktorer, som vi vil diskutere senere. Baseret på populære anmeldelser og analyse over internettet skal følgende NetGear-routere overvejes, når du har forskellige underliggende behov som spil, streaming af high definition, download af torrent og tilslutning af et stort antal smarte enheder.

 1. NetGear NightHawk X4S (D7800)

NightHawk X4S D7800 er opgraderingen til X4 R7500-modellen og kan prale af overførselshastigheder blandt andre strålende funktioner. X4S D7800 er designet til større indstillinger, for eksempel et hjem med et antal brugere, der streamer video, downloader medier, forbinder smart-wearables, kommunikerer via VoIP og spil online.

Integreret med det, der er kendt som MIMO (Multiple Input, Multiple Output) -teknologi X4S R7800 er hurtigere og tilbyder et udvidet tilslutningsområde sammenlignet med NetGear’s billigere routere. Dette er især godt, når du har forskellige enheder, der bruger forskellige radiobånd. Enheder kan arbejde uden at forstyrre hinanden’s forbindelse, der modtager den maksimale tilgængelige båndbredde.

Den 3 bedste NetGear Router VPN til hjemmebrugere

Som en højere ende router inkluderer X4S et VDSL2-modem, så du kan bruge det i stedet for din udbyder’s modem / router. X4S inkluderer også to USB 3.0-porte med eSATA (Ekstern seriel avanceret teknologi-vedhæftet fil) indbygget, så du nemt kan sikkerhedskopiere data ved hjælp af routeren eller gøre det til et netværksdrev.

Gamere og streaming-brugere vil elske det faktum, at de kan konfigurere QoS (Quality of Service) -planlægningen for at sikre, at der er en stabil båndbreddestrøm til deres forskellige aktiviteter som Netflix, CounterStrike, DOTA 2, HBO Now osv. Når de bruges over 5GHz radiobånd X4S er testet for at tilbyde majestætiske hastigheder tæt på 71 Mbps, 2,4 GHz radiobåndhastigheder er meget dårlige men tæt på 15 Mbps.

Nu er X4S på ingen måde toppen af ​​routerdesign. Det er voluminøst og leveres med en rigtig gammel brugergrænseflade, der er kompliceret for begyndere og for forældet til eksperter. Pris mellem en overdådig $ 270 og $ 300 (afhængigt af hvor du køber fra), er NetGear X4S ideel til spillere, streaming fans og husholdninger med mere end 15 smarte enheder.

 

 1. AC-1900 NightHawk Smart WIFI Router (Model R7000)

R7000, der kaldes en ideel hjemme-router af CNET og PC Mag, drives af sin fremragende 1 GHz-processor, hvilket gør den til en af ​​de hurtigste NetGear-routere, der opererer på 802.11ac-radiobåndet. For VPN-brugere er R7000 gode nyheder, da den tilbyder både en OpenVPN-server og support til tredjeparts firmware som DDWRT. Routeren er også et strålende valg i den nedre ende til online gaming og HD video streaming plus det’er et fremragende valg for torrent-downloadere.

AC-1900 kan også forbindes med ekstern lagerplads til sikkerhedskopieringsdata fra dine enheder og er et godt valg for Apple’s Backup-teknologi til Time Machine. En test af ixChariot konkluderede, at routeren kan overføre 444,8 Mbps over 2,4 GHz og 315,2 Mbps over 5GHz-bånd, ikke den bedste i branchen, men god nok.

Den 3 bedste NetGear Router VPN til hjemmebrugere

R7000 tilbyder et USB 2.0-slot på fronten og et USB 3.0-stik bagpå, så du kan tilslutte eksterne HDD'er til det og bruge dem over netværket. NetGear Genie UI gør bare alt fra konfigurering af routeren til konfiguration af dine harddiske og netværksdeling lettere. Inkluderingen af ​​Genie UI er netop, hvad lægen bestilte som begyndere vil finde det mest nyttigt.

R7000 er prissat til en posh $ 190 - $ 200 (afhængigt af hvor du køber fra) og overvejer ydelsen & stabilitet, det giver, er et meget attraktivt tilbud for hjemmebrugere. Der er imidlertid problemet med dets rækkevidde, og tilslutningsmuligheder over et stort område kan lide på grund af forhindringer.

 1. AC1750-Smart WIFI-router (Model R6400)

Bedømt nummer 1 af SmallNetBuilder i routerydelse, R6400 er en strålende dobbeltbåndsløsning til hjem, der har flere spil- og streamingbrugere. Brug af sin BeamForming + teknologi tillader routeren at forstørre sit signal, når du kommer længere væk fra det. Ja, det er en ideel tilslutningsmulighed til store områder og overfyldte indstillinger med mere end 5 brugere.
Den 3 bedste NetGear Router VPN til hjemmebrugere

Tilladelse af sine 3 antenner og BeamForming + R6400 kan understøtte tre retningsstrømme og projicere dem til dens maksimale grænser. R6400 tilbyder også en USB 2.0 & USB 3.0-slot, så du kan tilslutte en printer til dit netværk ud over en HDD i 3.0-slot, der skal bruges som netværksmedies harddisk.

R6400 tilbyder også dig AirTime Faireness teknologi til at sikre, at dine højhastighedsenheder modtager en konstant strøm af data, mens ældre langsommere enheder også er prioriteret til at modtage data i overensstemmelse med deres muligheder. Talrige anmeldelser om Tom’s Guide, CNET og PCMag har etableret R6400 til at være den bedste NetGear-router til forbindelse med lang rækkevidde også.

NetGear har også integreret sin Genie Router Management UI i enheden for at sikre, at begyndere, mellemliggende og avancerede brugere alle let kan konfigurere eller finjustere routeren, som de ønsker. Genie UI gør det nemt at konfigurere første gang og konfigurere VPN-tjenester på R6400-routeren. NetGear Genie tilbyder også detaljerede netværksstatistikker inklusive indgående & udgående data, enheder & apps ved hjælp af enheden og adgangskoder & brugernavne, der bruges over netværket.

I betragtning af funktionerne er NetGear R6400 en af ​​de mest overkommelige og en af ​​de bedste billige NetGear-routere. I øjeblikket kan du få R6400 til $ 140- $ 150 afhængigt af hvor du køber routeren.

Hvad er NetGear-routere med VPN-gennemgang?

Det’er et almindeligt spørgsmål, som de fleste nye routerejere og VPN-brugere stiller, når de læser specifikationerne for deres enheder. Lade’s tage dette koncept trin for trin for at gøre det virkelig let at forstå.

VPN's hovedopgave er at oprette en sikker “punkt til punkt” forbindelse over et offentligt eller privat netværk for sikker adgang til enheder, servere eller databaser på et fjerntliggende sted. Et godt eksempel er, når du bruger VPN til at få adgang til din arbejdscomputer, mens du rejser eller på ferie. Husk, at for at få adgang til din arbejdscomputer med VPN, skal din router tillade, at VPN-forbindelser passerer gennem den for at kommunikere med andre enheder via internettet.

De fleste routere er integreret med en teknologi kendt som NAPT eller Network Address Protocol Translation, som giver flere enheder mulighed for at dele en internetforbindelse gennem routeren. Et aspekt af NAPT er, at det fuldstændigt blokerer VPN-trafik. Følgende diagram viser en router uden og en med VPN-gennemgang.

netgear router vpn pass-through

Viser vigtigheden af ​​VPN-gennemgang. Billedet er tilladt fra Linksys

Til dette udtrykkelige formål inkluderer producenter også det, der kaldes ‘VPN-gennemgang’funktion i deres routere. VPN-gennemgang giver den krypterede VPN-trafik nemt mulighed for at gå gennem routeren og oprette forbindelse til det eksterne netværk. NetGear giver en ordentlig guide til at konfigurere VPN-gennemgang på kompatible routere med detaljerede oplysninger om modeller, der ikke gør’t understøtter funktionen.

NetGear Router VPN fungerer ikke Fejl / problemer

For at sikre, at du får den bedste produkt- og servicekvalitet fra mærket, tilbyder NetGear en omfattende sektion for support til websider for at få din router til at fungere, hvis den oplever forskellige problemer. Du kan tjekke den officielle supportside, det officielle NetGear-community eller kontakte support. Husk, at online supporttjeneste kun er for kunder, der er gyldige garantier og erhvervskunder.

NetGear Router VPN-app til Android

NetGear tilbyder en strålende officiel app i Google Play Store til Android-brugere:

NetGear Genie UI er den nye grænseflade, der nu tilbydes til alle routere& modemer fremstillet af mærket. NetGear Genie Android-appen giver enhedsejere en nem måde at gøre det på administrere, overvåge eller reparere hjemmenetværketdirekte fra din smartphone. Du kan få adgang til alle dine NetGear-routere’s funktioner, mens du bevæger dig rundt i huset eller på kontoret. Udstyret med en Android-smartphone eller -tablet kan du få adgang til

 1. Trådløse indstillinger,
 2. Netværkskort,
 3. Live forældrekontrol,
 4. Gæsteadgang,
 5. Trafikmåling,
 6. Mine medier og
 7. Mange andre funktioner.

Du får også kontrol over hjemmenetværket, mediestrømning fra et netværksdrev, printere, tilslutning af mobile enheder ved hjælp af QR-koder. Husk, at appen kun fungerer med udvalgte NetGear-routermodeller, der kan findes i NetGear Genie-appbeskrivelsen i Google Play Store.

I en nøddeskal

Jeg håber, at du finder ovenstående bedste NetGear-routeroversigter nyttige, når du leder efter en ny router / modem til dit hjem. Selvom jeg har sammenfattet enhedens anmeldelser, har jeg også tilføjet relevante gennemgangslinks, så i tilfælde af at du er en avanceret bruger, kan du få en bedre idé til at se på specifikationerne for routerne også.

I tilfælde af at jeg gik glip af noget, eller hvis du gerne vil have, at jeg gennemgår et andet routermærke, så lad mig det vide i kommentarfeltet nedenfor. Efterlad feedback og kommentarer, så jeg kan forbedre den næste top 3-blog. Husk at dele og abonnere ved hjælp af de sociale knapper.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me