NordVPN Linux – Slik konfigurerer du NordVPN på Linux via Network Manager

Den panamanske baserte leverandøren øker i popularitet hver dag, ettersom de går mot målretting mot målgrupper fra alle aldre og lokasjoner ved å kjøre TV-kampanjer. Hvis du har brukt NordVPN, har du sannsynligvis en ide, VPN er optimalisert for sikkerhet, og tilbyr over 5150 servere i 62 fylker og sterk AES-256-CBC-kryptering med mange avanserte funksjoner for å fjerne blokkering av geo-begrenset innhold og delta i P2P / torren. Denne guiden fokuserer på NordVPN Linux-appen og den komplette analysen. For denne omfattende analysen av leverandøren, les denne NordVPN-gjennomgangen fra BestVPN.co!


NordVPN Linux gjennomgang

Så overraskende som det kan høres ut, lanserte NordVPN Linux-appen offisielt sin debut for bare to måneder siden i august 2018. Mens vi ventet noe som ligner på det estetiske blå grensesnittet, bygget rundt et kart over alle støttede steder, tilbyr NordVPN Linux dessverre bare en kommandolinjeapp uten GUI (grafisk brukergrensesnitt). Dette betyr imidlertid ikke at appen suger, da Linux-brukere vil synes det er utrolig enkelt å konfigurere og bruke enn manuelt å konfigurere servere.

NordVPN Linux

Faktisk kommer NordVPN Linux-appen integrert med de samme avanserte funksjonene som er tilgjengelige på Windows og Mac-kolleger. Du har DNS Lekkasjebeskyttelse tilgjengelig, noe som hjelper deg med å holde identiteten din skjult til enhver tid ved å omgå all nettverkstrafikk gjennom en sikker og kryptert VPN-tunnel. Det er CyberSec-protokollen tilgjengelig, som tilbyr øyeblikkelig blokkering av påtrengende annonser mens du beskytter deg mot ondsinnede trusler på nettet.

Under omstendigheter slutter VPN-forbindelsen din å fungere eller synke, det er en automatisk Kill Switch-funksjon tilgjengelig som kan hindre datamaskinen din i å opprette en forbindelse, utenfor den krypterte VPN-tunnelen. I tillegg til dette tilbyr NordVPN tilslørte servere som lar deg omgå brannmurer og algoritmer i land med restriktive regimer som Kina, UAE, Irak, Iran, Tyrkia og mer. Dette sikrer at du får maksimal beskyttelse uansett hvor du går!

NordVPN Linux gjennomgang

Trenger du virkelig et NordVPN for Linux?

Når det gjelder å abonnere på et VPN, må du ha den relevante programvare-appen for enheten du bruker. Dette er ikke fordi du trenger VPN for Linux, men på grunn av behovet for å skaffe personvern / anonymitet på nettet. Likevel kan brukerne føle seg sikre på at NordVPN dekker alle aspekter av den ultimate sikkerheten online for Linux. Basert i Panama, er NordVPN også borte fra jurisdiksjoner som EU og USA, som har obligatoriske lover som krever loggsamling. Andre grunner til at du kan kreve NordVPN for Linux inkluderer:

  1. Få tilgang til geobegrenset innhold - VoD-tjenester som Netflix, Hulu, BBC iPlayer og Amazon Prime pålegger geografiske begrensninger, som forhindrer brukere utenfor den godkjente listen over land til å få tilgang til den komplette databasen med innhold. Ved å bruke NordVPN på Linux-enhetene dine, kan du endelig oppheve blokkeringen av alt geo-begrenset innhold ved å koble til servere i land der VoD-tjenesten er tilgjengelig.
  2. Beskyttelse mot lokale Internett-leverandører - Når det gjelder å se på filmer / TV-serier på nettet, velger de fleste brukere å betale for en premiumtjeneste. Imidlertid er det noen snorer som er avhengige av gratis tjenester for å streame favorittinnholdet. Siden piratkopiert innhold kan få deg i alvorlige problemer med DMCA, sikrer bruk av VPN-er at internettaktiviteten din forblir helt skjult for dine lokale Internett-leverandører..
  3. Sikkerhet på offentlig Wi-Fi - Phishing, identitetstyveri, ransomware og cyberstalking er noen alvorlige trusler mot nettets sikkerhet knyttet til offentlige Wi-Fi-nettverk på puber, barer, restauranter osv. Nettkriminelle lurer brukere til å avsløre sin private informasjon. Ved å koble til en VPN, kan du holde dem forvirrede, siden identiteten din vil forbli skjult sammen med IP-adressen din.
  4. Delta i P2P / Torrenting - Enten du vil laste ned filmer, TV-serier, e-bøker, manga, musikk, dokumenter, album eller annen form for digital data, NordVPN-torrenting viser seg utvilsomt å være det beste valget for mange dataarker. Hvis du vil være sikker når du laster ned torrenter på din Linux-enhet, er det viktig å bruke en tjeneste som NordVPN.
  5. Omkjøring av gassbegrensninger - Med opphevelse av Net Neutrality-lover har ISP-er nå fullstendig makt over hvilken informasjon brukerne kan få tilgang til, basert på forskjellige prisplaner. Ved å bruke en tjeneste som NordVPN, kan du føle deg trygg på å omgå alle slike begrensninger, noe som betyr at du får bedre hastigheter for streaming, torrenting eller å delta i online spill.

NordVPN Linux - Slik konfigurerer du NordVPN på Linux via Network Manager

Slik installerer du NordVPN Linux

Når det gjelder konfigurering av NordVPN på Linux, har brukere to alternativer: gå for en manuell tilkobling eller last ned kommandolinjen NordVPN-appen (ingen GUI). Hvis du går for førstnevnte, vil du være glad for å høre at NordVPN tilbyr detaljerte veiledningsveiledninger, som hjelper brukere med å konfigurere tjenesten ved hjelp av OpenVPN & IKEv2 / IPSec-protokoller. Hvis du velger sistnevnte, er prosessen ganske enkel:

Trinn 1: Last ned oppsettpakken for NordVPN .deb repo ved å klikke på denne lenken her

Steg 2: Åpne terminalen på din Linux-plattform for å installere NordVPN-depotet

Trinn 3: Kjør følgende kode: sudo apt-get install {/path/to/}nordvpn-release_1.0.0_all.deb

Trinn 4: Oppdater apt-get-pakkelisten ved å kjøre denne kommandoen: sudo apt-get update

Trinn 5: Fullfør installasjonsprosessen ved å gå inn: sudo apt-get install nordvpn

NordVPN for andre enheter Oversikt

Som nevnt tidligere, har NordVPN-appen for Linux ingen GUI, men bruker i stedet standard kommandolinjeprogramsutsikter. Vi ønsker riktignok at den hadde tilbudt samme design som andre enheter. For eksempel er Android- og iOS-appene identiske med bare noen få elementer som kan oppstå som forskjellige. Windows- og Mac-appene pleier igjen å være ekstremt like. Den eneste forskjellen mellom de to inkluderer muligheten til å velge hvilke apper som skal blokkeres for Network Lock-funksjonen.

Slik installerer du NordVPN Linux

NordVPN Linux - Slik konfigurerer du NordVPN på Linux via Network Manager

NordVPN Linux Reddit anmeldelser

Vi snakker om denne gang på gang i alle blogger / guider. Påliteligheten og nytten av Reddit som samfunn, hvor du kan få informasjon om nesten alt, fra hverdagsprodukter til teknologi til digitale tjenester og utover. Dette er grunnen til at det er en flott plattform for å finne beste vpn reddit objektive anmeldelser om Linux-appen. Nedenfor finner du en lenke til en Reddit-tråd, hvor du kan finne brukere som diskuterer den nylig introduserte NordVPN Linux-appen:

Gode ​​nyheter for alle NordVPN-brukerne. Den innfødte Linux-appen er ute fra Linux

NordVPN Linux - Slik konfigurerer du NordVPN på Linux via Network Manager

Pakk inn ting

Til tross for søksmålet som involverer NordVPN og Tesonet, er VPN-leverandøren fremdeles å bølge på markedet, forsvare alle påstander og stå som en sterk konkurrent til navn som ExpressVPN, PureVPN, Surfshark og VyprVPN. Selv om vi absolutt ikke likte mangelen på en GUI-app, er det nok av veiledninger og guider tilgjengelig fra NordVPN for å lette prosessen. Det viktigste er at du får stor sikkerhet og anonymitet på nettet, da VPN ikke lider av WebRTC, IPv6 eller DNS-lekkasjer.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me