NordVPN for Mac – Installasjonsveiledning for 3 minutter for nybegynnere

Den panamanske baserte leverandøren vinner popularitet hver dag for å være et topp valg når det gjelder utmerket personvern / anonymitet på nettet. NordVPN går den ekstra milen i å skape en brukervennlig, brukervennlig og konsistent opplevelse på tvers av alle sine støttenheter, inkludert Windows, iOS, Android, Linux, plattformer. Brukere blir møtt med et hyggelig og estetisk blått grensesnitt, bygd rundt et kart som viser tilgjengelige serverplasseringer. NordVPN for Mac-appen unnlater heller ikke å skuffe, noe du kan se i denne guiden og vår NordVPN-anmeldelse her.


NordVPN for Mac Review

Ved første øyekast ser / føles NordVPN Mac-applikasjonen identisk med Windows og Linux-kollegene. Den bruker de samme tegneseriesubåtene og skipene i designet, sammen med den standard blåfargen. Imidlertid er det bare når du utforsker macOS-versjonen fullstendig, finner du noen få unike blomstrer. I stedet for at kartet for eksempel er direkte synlig på Mac-appen, er det et skjult venstre magasin som glir over for å avsløre en komplett liste over servere.

Når det gjelder brukervennlighet, følte vi at appen var mer responsiv og interaktiv enn Windows-klienten. Basert på din nåværende beliggenhet, vil en stor knapp øverst raskt koble deg til nærmeste server. Hvis du imidlertid vil endre plasseringen selv, velger du hvilket som helst land fra kartet eller klikker på forstørrelsesglasset øverst til høyre.

NordVPN for Mac

Totalt sett klarer appen å oppnå den samme NordVPN-opplevelsen, kan du forvente på andre plattformer. Det eneste problemet er at noen funksjoner ikke er så synlige for brukere. Du kan bare se Tor via VPN, dobbel kryptering og strømme spesialiserte servere ved å bruke spesifikke filtre på listevisningen eller klikke på “opsjoner” nederst på søkeskjermen.

Informasjon om serverbelastning er ikke tilgjengelig i VPN-klienten. Når det gjelder Network Lock-funksjonen, vil Windows-appen vanligvis forhindre at alle internettaktiverte apper sender / mottar informasjon. Imidlertid, med macOS-versjonen, har du muligheten til å velge hvilke applikasjoner som skal få denne behandlingen manuelt. Dette er grunnen til at det er lett for oss å konkludere med at NordVPN-appen med noen treff og savner forblir fantastisk å bruke som alltid (selv på Mac)!

NordVPN Mac Setup Guide

Når det gjelder konfigurering av NordVPN på Mac-plattformen din, har brukere to alternativer: last ned / installer appen fra nettstedet direkte eller gå til iTunes Store. Som et annet alternativ kan du bare klikke på denne lenken og laste ned .PKG-filen umiddelbart. Andre brukere som ikke er interessert i en klientversjon, kan også konfigurere Mac manuelt ved å installere Tunnelblick, laste ned .ovpn-serverfilene fra NordVPN, oppgi legitimasjon og glede deg over å bruke VPN-tjenesten uten problemer..

NordVPN Mac Setup Guide

Last ned NordVPN Client for Mac

Å finne nedlastingskoblingene for NordVPNs klient for Mac krever ikke noe rakettvitenskap. Nettstedet inneholder relevant informasjon og lenker til alle nyttige ressurser. Du kan besøke denne siden for en mer grundig gjennomgang av applikasjonen, sammen med nedlastingslenken. For brukere som ønsker å komme i gang med nedlasting og installasjon, sjekk ut denne lenken fra iTunes Store?

Last ned NordVPN Client for Mac

NordVPN IKEv2 Mac (manuell tilkoblingsmetode)

 1. Last ned IKEv2-sertifikatet til din Mac ved å klikke her.
 2. Åpne sertifikatet fra “Nedlastinger” mappe direkte.
 3. en “Legg til sertifikater” popup vises. Klikk på “Legg til”.
 4. Plukke ut “Få informasjon” etter å høyreklikke på NordVPN Root CA.
 5. Klikk på “Tillit alltid” ved siden av “Når du bruker dette sertifikatet”.
 6. Skriv inn legitimasjonsbeskrivelsen til din bærbare Mac-maskin, og klikk på OK.
 7. Klikk på “eple” og velg deretter “Systemvalg”.
 8. Velg “Nettverk” og klikk deretter på “+” ikon.
 9. Legg inn følgende innganger: VPN, IKEv2 og NordVPN (IKEv2).
 10. Finn serverinnstillinger og tilgjengelig adresse for tilkobling her.
 11. Klikk på “Autentiseringsinnstillinger” og Angi NordVPN-legitimasjon.
 12. Slå den “Koble” -knappen og nyt å bruke NordVPN for Mac.

Vanlige spørsmål om NordVPN for Mac

Når det gjelder bruk av NordVPN for Mac, kan det hende at mange brukere kommer på spørsmål om applikasjonen. BestVPN.co lister opp alle de vanlige spørsmålene vi får spørsmål om Mac-klienten.

Hva er den beste gratis VPN for Mac?

Etter å ha utført en grundig analyse på 80+ leverandører som inkluderer freemium VPN-tjenester, er det trygt å si at TunnelBear, Windscribe og Speedify for tiden er rangert som de mest populære for Mac. Selv om du må overholde strenge databegrensninger, er det ikke nødvendigvis å bruke slike VPN-ere for å fjerne blokkering av geobegrensede nettsteder for å få tilgang til lokalt innhold. Les NordVPN 7 dager gratis prøveversjon i detalj for Mac.

Hvordan fjerner jeg NordVPN fra Mac-en min?

Å fjerne NordVPN fra Mac-enheten din krever ikke noe rakettvitenskap. Du må følge samme prosedyre for å avinstallere andre tredjepartsprogrammer. Bare gå til “Finder” meny og naviger til “applikasjoner”. Velg deretter appen du vil fjerne, ved å enten kaste den i søppelbøtta eller høyreklikke og velge “Flytt til søppel” alternativ. Tøm søpla for å fullføre prosessen!

Pakk inn ting

Vi håper guiden vår hjelper brukere med å motta en objektiv mening om NordVPN-appen, sammen med prosessen med å sette den opp på Mac-enheter, slik at du kan glede deg over det ytterste nivået av anonymitet / personvern på nettet. Uansett, hvis du støter på problemer, ikke nøl med å kommentere nedenfor. Del gjerne guiden med andre, som trenger maksimal beskyttelse på sine Mac-plattformer, også!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me